sheinside wants


Hei!

I det siste har jeg nettshoppet masse og funnet så mange fine klær på diverse nettsider. Så nå har laget en liten wishlist fra sheinside til dere med mine favoritter! Selv på denne årstiden kjører jeg croptops, kjoler og skjørt! Så her er mine favoritter av topper, kjoler, skjørt og ytterjakker :)

blå croptop her    hvit v-neck croptop her    åpen rygg genser her    paljett croptop her

Grå genser kjole her    stripete kjole her    slim svart bodycon kjole her    grå v-neck genserkjole her

Brunbeige jakke her    grå jakke her    hvit jakke her


Svart skørt her    mønstret skjørt her    pleated skjørt her    burgunder skinn skjørt her

Dette er altså noen av mine favoritter! Har fått bestilt nye ting fra sheinside som jeg poster innlegg om så fort jeg får de. Gleder meg masse til å vise dere de nye tingene også vil det bli mer blogging fremover ja :) Nå har jeg en RLE-prøve jeg må øve til!

Hva syntes du om klærne?                                     

fall wants 2013


Heisann!

Overlevde første skoledag etter ferien. Men døgnrytmen min i natt gikk til helvete. Sovnet utrolig sent også vekket pappa meg kl halv 8, men jeg klarte og sovne igjen. Så jeg hadde 10 min på å kle på meg og fikse meg helt. Hadde forbredt klær kvelden før siden jeg visse noe sånt ville skje uansett, hahah.

Tenkte å vise dere alt jeg ønsker meg for øyeblikket av alt, egentlig. Ikke alt er fra et konkrét merke, men mer "slike" ting jeg er ute etter slik som lyse gensere og oversized osv. Merke har ikke noe å si! Utrolig nok ble det en del lyse farger her og ikke så mye burgunderrødt ogsånt. Er litt lei av den fargen til gensere og sånt, men på tilbehør er det fint fordi da er det ikke så mye av fargen.
Skjerf (helst grått eller i høstens farger)  / Dr martens eller lignende boots /  beige og lyse gensere  /  celiné veske /  svarte dr denim bukser /  hår sløyfer (sååå fint)  / lange, varme cardigans /  abercrombie hettejakkebeige Ugg /  mer hårsløyfer haha   mer gensere åå /  juicy dress /  ralph lauren genser /  michael kors veske /  fwss beanie /  falsk pels vest /  den brune vesken vet jeg ikke hvor er fra men finnes mange av dem

Prøvde å skrive ned produktene i så logisk rekkefølge som mulig, men kan bli litt miks. Mange vet nok hva som er hva uansett, så tror nok det går bra! Tok meg ganske lang tid å finne alt, selv om det virker lite. Har vel sittet å plukket ut produkter i maks 1 og en halv time nå så, hahah!

Hva syntes du om mine wants?

summer musties from sheinside


Hei dere! Været er helt forferdelig så har bare vært inne i hele dag. Har også vært utrolig kjedelig også her inne. Så har tittet litt på forskjellige nettsider og har laget en liten kollasj av masse fine sommerklær fra sheinside. Drømmer meg helt bort også- det å ha på disse klærne i det flotte sommerværet hadde vært noe! Bare akkurat nå mister jeg litt håpet men det regner jo ikke i to måneder heller? Skal uansett til rhodos om bare en og en halv uke så da kan jeg leve ut drømmen!♥

De har forresten fått inn bikinier og på toppen av det hele en sminkeavdeling! Bikiniene er faktisk like mange av VS bikiniene noe jeg syntes er flott! Har bestilt med meg en også hjem for å prøve de ut og! Det er bare helt flott og gjett om jeg har bestilt litt? Ja, det har jeg for de som lurte.
😍😍😍😍😍

Alle fargene bare roper ut sommer til meg! Sååå mye fint!

Fant du noe fint i kollasjen?

JULEØNSKER- MAKEUP WANTS


Hei!

Nå har jeg brukt litt tid på å finne produkter som jeg ønsker meg til jul. Det var tatt litt på sparket men jeg ønsker meg sikkert mye mer enn det, men dette helst.

 

Ønsker du deg noe av det samme?

høst wants- bikbok og ginatricot


Hei!

Tenkte å slenge inn ett innlegg av mine høst wants. Videoen får jeg ikke lagt ut, så får jo lage ett innlegg til dere før jeg starter med leksene. Haha! Føler meg helt starstrucket fordi lillesøsteren til Erica Kvam(l0ve) følger meg på instagram og likte ett av bildene mine :OO Bloggen hennes er sandramk! besøk den!

klærne og smykker er fra gina og bikbok
Hva syntes du?

 

wants from mac


Hei! Har lagd en kollasj av alt jeg ønsker meg fra mac (for øyeblikket) Det er ikke sikkert alt blir kjøpt men noe skal jeg ha ;-)

Også mobbing episode 9 som jeg lagde i går, ble helt sånn uklar på redigeringsprogrammet.. Noen som vet hvorfor?

kollasjen


 Har dere noen av disse? eller ønsker dere dere noe?

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits