dagen min i oslo + vlog


Hei alle sammen!

Som noen av dere sikkert vet hvis dere følger meg på instagram, så var jeg i Oslo i går med en del venner fra youtube. Noen av dere som er glad i å se på youtube videoer, spesielt fra norske, kjenner nok igjen noen fra bildene. Så jeg ble kjørt til byen kl 12 og møtte dem utenfor starbucks.

"Dem" er altså Cathrine, Karoline, Lene, Celine, Mia og Kathrine. Så mens vi holdt på å filme så møtte vi Nora og Sara som skulle komme litt ettter. Vi var altså 5 av 7 glittergirls som ikke er dårlig! Glittergirls er som sagt collabkanalen jeg er med i. Tiden gikk så utrolig fort at det er helt sykt! Det var utrolig koselig å være med disse jentene. Merkelig å bli glad i noen sååå fort! 

Vlog fra dagen er rett under så gjerne se den!
Vlog fra dagen: 

Hva syntes dere? Har dere gjort noe spennende denne helgen?

konkurranse: vinn produker fra junkyard til 1000 kr!


Hei!

Tenkte å kjøre i gang enda en junkyard konkurranse! Du kan vinne hva du vil fra junkyard til en maks pris på 1000 kr, det er en bra premie!

Alt du må gjøre er:

  • Like junkyard sin fanpage her
  • Linke til ditt favorittprodukt til maks 1000 kr i kommentarfeltet og legg igjen mailadressen. Vinneren får altså ønsket sitt oppfyllt! Dere vinner altså det dere linker til.

Her er noen av mine favoritter. Hvert produkt er under 1000 kr :)

Har enda en junkyard konkurranse som foregår på instagram! Premien er litt mindre men gjerne bli med på den og. Jeg heter @idajacobsenpia på instagram!

Er du med?

vlog #2 - Oppsummering av de to siste ukene


Hei!

Redigertre ferdig min andre vlog istad. Orket ikke ta noen bilder i dag uansett så da passer det greit med en vlog istedet. Håper dere liker at jeg lager vlogs noen ganger istedet for å blogge! Vil jo vite om det er spennende for dere. Personlig elsker jeg å se på vlogs så håper jeg ikke er den eneste. Uansett, enjoyyyy

Sett på 720p for mye bedre kvalitet!

Hva har du gjort i dag da?

vlog #1 - En dag i mitt (syke) liv


Heisann! Dette blir min første vlog på vlog kanalen min på youtube. Gjorde den ekstra lang slik jeg har sagt 100 ganger. Det er jo den første videoen så da får den bli litt ekstra lang. Gikk rundt i hele går og filmet nesten alt jeg gjorde så fikk forkortet alt til 11 minutter. Planen var bare å legge ut den ene videoen som jeg filmet på kvelden. Altså starten av denne vloggen, men siden jeg ble syk så kunne jeg like så godt filme resten av dagen.

Husk å sette på 720p! 

Hva syntes du om vloggen?

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits