video: jeg prøver poppin' cookin'


Hei!

Da var det ny video. Og med en heelt annen hårfarge gitt! Før dere sier noe så: nei, det er ikke den endelige hårfargen. Må bleke det mer men skjønner ikke helt hvorfor det ikke vil blekes helt. Har jo bleket det tre ganger allerede! 

Uansett så lot jeg ikke håret mitt stoppe meg så her har dere en ny og utrolig morsom video fra meg. Enjoy!!


Hva syntes du om videoen? Har du prøvd poppin' cookin' før? 
video: STORT INNKJØP FRA NETTBUTIKKER!


Hei!

Da var det vel på tide med en ny video. Her har jeg filmet innkjøp -og unboxing på noen klær fra tre forskjellige netbutikker så håper virkelig dere liker det! Skal lage masse videoer i sommer så setter stor pris på videoforslag som dere kommenterer her eller på youtube (helst youtube i og med at jeg samler opp videoforslag oftest derifra)

Husk å sett på 1080p!!

Link til hvert plagg ligger i infoboksen på youtube. Husk å abboner hvis du vil følge meg videre på youtube, vi kan bli gode venner :D
Hva syntes du om innkjøpene?                                                                                                                    //sponsa produkter

video: glødende sommersminke 2015


Hei!

Da var det ny video! Fikk etterspørsel om å lage e sminkevideo nå til sommeren så da har jeg gjort det. Gjerne kom med forslag under dette innlegget eller under videoen på youtube hvis dere har noen gode forslag til videoer jeg kan lage eller innlegg her på bloggen for all del. 

Husk å sett på 1080p for best kvalitet!

Hva syntes du om sminken?

video: Sommer lookbook!


Hei!

La ut en video på youtube for et par dager siden så tenkte for dere som ikke har sett den enda kan gjøre det! Er usikker på hva jeg skal gjøre med bloggen. Om jeg bare skal satse youtube eller begge deler. KOMMENTER UNDER!

Men her er videoen så skal jeg få til et par innlegg i løpet av uka. 

Hva syntes du?

video: GET READY WITH ME - SPRING EDITION


Hei!♥

Unnskyld masse for lite blogging. Vet ikke helt om dette betyr slutten for meg når det kommer til bloggen men nå skal jeg på hytta et par dager så da vil det nok ikke bli blogging, så dere vet det. Har forgått så mye i livet mitt at det har vært tøft å finne noe å skrive om på bloggen hvis jeg ikke skal åpne meg for dere. Liker best å skrive personlige ting etter disse "tøffe" tingene har gått bort. Da blir det lettere og ikke fullt så deprimerende.

Skal prøve så godt jeg kan å redde bloggen min og starte med å blogge for godt igjen. Gjerne motiver meg litt med fine kommentarer, det hjelper ekstremt mye!

Men i de tre siste dagene har jeg jobbet ræva av meg med denne videoen her! Så dere kan hvertfall nyte den i mens. Håper virkelig dere liker den så satser vi på at Ida snart er tilbake!

Sett på 1080p for best kvalitet! 

Hva sytes du om videoen? er utrolig glad i dere, dere aner ikke! Og dere som enda er her og leser bloggen og sjekker den daglig -dere er gull verdt for meg!♥

video: brown smokey eyes -full makeup


Hei!

Videoen kom ut for to dager siden men til dere som kun følger meg på bloggen så har dere den her. Håper dere liker videoen!

Sett på 1080p for mye, mye bedre oppløsning!!

 

Hva syntes du?

video: everyday makeup routine 2015


Hei!♥

Denne videoen filmet jeg for snart tre uker siden men har ikke hatt motivasjon til å redigere eller filme i det siste. Jeg og Eric har nesten gitt opp den videoen fordi vi aldri har tid men skal prøve å få den til om ikke lenge, så da vet dere det! For nå har jeg veldig motivasjon og redigerte den helt ferdig i går. Har liksom småredigert videoen i flere uker nå men det var veldig slapt og dårlig så hurra for motivasjon! Vurderer å filme inn noen videoer i dag. 

Men håper dere liker videoen hvertfall og husk å sette på 1080p for dritbra kvalitet!

Hva syntes du om videoen?

sangvideo: luka- suzanne vega (cover av ida jacobsen)


Hei!

Her er den andre sangen jeg spilte inn når jeg sang mad world. Utrolig mange ville høre denne så da legger jeg den ut! Blir to cover etter hverandre, beklager det til dere som ikke er så veldig innterreserte i det (heldigvis er de fleste det). 

Dere legger merke til at jeg synger veldig emosjonelle sanger, det kan jeg si er tilfeldig men jeg tviler. Synger sanger jeg lever meg inn i for da blir alltid resultaet ordentlig, med innlevelse. Velger altså sangene tilfeldig! Mad world elsker jeg fordi teksten beskriver dagens samfunn og dagens mennesker. Luka handler mer om en enkeltperson men likevel er sangen trist og jeg har analystert teksten og funnet ut av hva den handler om. 

Ja, det var mine sang "tips". Enjoy! 

Hva syntes du?

sangvideo: mad world - tears for fears/gary jules


Hei!

Da har jeg laget mitt første cover og da blir det Mad world av tears for fears. Denne versjonen av sangen er av Gary Jules fra filmen Donnie Darko. Mange har ville ha en sangvideo så her har dere en ordentlig en. Kommer en til snart så håper dere likte denne for da kan dere glede dere til neste.  

Sett på 1080p for mye bedre kvalitet!

Og hvis dere ikke har sett den holiday makeup tutorialen min så ligger den oppe på kanalen her!

Hva syntes du?

video: Sminke og skjønnhetsinnkjøpene fra USA


Hei!

Da var siste delen av innkjøpsivideoene fra USA endelig ute. Litt trist egentlig, men frykt ikke! (haha), for det kommer nemlig en vlog med masse klipp fra USA. Det blir en lang og god vlog dere kan kose dere med sammen med familie og venner. hahah, woow ok neida. Men dra frem poppis (popcorn) og kos deg med denne videoen!

Hva syntes du om innkjøpene?

video: Porcelain Doll Makeup


Hva syntes du om videoen?

video: minecraft innkjøp!


Hei!

For dere som allerede ikke har sett den: her er den nye videoen jeg lovte dere :) Fikk et par mc-ting for en stund siden fra alphageek så jeg lagde en liten innkjøpsvideo til dere. Håper dere liker den! Er også veldig sikker på at jeg skal gjøre om vlogkanalen min til en vlog og gaming kanal til dere som har ønsket gamingvideoer!

Hva syntes dere? 

video: Mascara routine 2014


Hei!

Ble akkurat ferdig med å redigere en helt ny video til dere i stad. Nemlig min maskara rutine. Høres lite spesielt ut, å ta på maskara liksom? Men det er enkelte ting som gjør at resultatet kan bli tusen ganger bedre. Har søkt rundt og har fått til en ganske bra rutine som jeg hadde veldig lyst til å dele med dere! 

Ville ikke gjøre videoen så alt for lang så hvis du vil oppnå "bedre" resultat, altså mer volum og sånt så er det bare å fortsette prosessen lengre enn jeg gjorde. Dette er bare tips, husk det! 

Husk å sett på 1080p for mye bedre oppløsning!

Hva syntes du om videoen?

video: GRWM - Everyday fall makeup!


Hei!

Da, etter en ukes arbeid med film og redigering, er videoen ute! Kommer til å bli en del videoer fremover så se frem til det jenter.

Mange savner sminkevideoer. Selv om jeg ikke har sluttet med det har det blitt så lite med det ettersom at usa innkjøpene og mye annet må prioriteres først. Men skal jeg klare å få pressa inn noen mellom disse innkjøpsvideoene.

Så da har jeg mekka sammen en høst sminke til hverdag for dere som er ute etter det! Dette er mer enn tutorial enn GRWM siden jeg ikke bruker denne sminken ofte. Men men! 

Hva syntes du om sminken?

(sen) Juni favoritter 2014 -video


Hei!

Det var en god stund siden jeg lagde denne, men siden jeg lagde den veldig tett med pakk med meg så ville jeg vente litt med å legge den ut. Vet det er utrolig sent og dette burde egentlig være Juli favoritter men har vel egentlig ingenting å si. Bedre sent enn aldri hoho!

Kan hvertfall fortelle dere at jeg har de to siste dagene vært i steikvarme Las Vegas og nå befinner jeg meg oppe i fjellene i Grand Canyon. I overimorgen går turen tilbake til san fransisco noe som er 9 timers kjøring så det vil bli en overnatting på motell gjennom turen. Blir i san fransisco to dager ca så går turen hjem igjen. Må jo levere bilen vi leier i san fransisco, derfor må vi kjøre helt tilbake.

Håper hvertfall dere liker videoen og ikke irriterer dere over mini-hybelkaninene i håret mitt :D

video: GRWM - Summer makeup, hair & outfit


Hei!

De siste dagene har jeg jobbet veldig hardt med denne videoen. Derfor har jeg ikke fått tid til å blogge. Så dette er altså "rewarden" en video :-D Håper dere liker den, spesielt siden jeg filmer med en helt ny OG DYR linse. Tar youtube seriøst ja så 4000,- kr mindre for denne jenta. Jeg gjør det jeg elsker så da invisterer jeg også godt utstyr for å forbedre videoene mine. 

Så da håper jeg dere liker videoen! Husk å sett på 1080p for mye bedre kvalitet!

Hva syntes du?

video: Bright Yellow Summer Makeup


Hei!

Denne uken har vært litt stressende med en RLE- prøve jeg hadde på onsdag. I går hadde jeg planer om å blogge men så ble jeg med Michelle og da spurte Sara og Nora om jeg ville møte dem hos Sara så da dro jeg og Michelle dit. Det var hvertfall utrolig koselig!

For dere som ikke abbonerer så har dere kanskje ikke fått med dere min nyeste video på youtube. En sommer look! Sang også selv i denne videoen så følte denne videoen ble mye mer spesiell enn hvis jeg hadde brukt den vanlige versonen uten meg som synger. Har fått en del forespørsler angående sangvideo så hvorfor ikke?

Sett på 720p for mye bedre kvalitet!

Hva syntes du?

video: pakke fra sammydress!


Hei!

Da er det endelig fredag! Fredager er den dagen jeg alltid sitter å loker på youtube, ser film og spiser godteri eller slapper av og gjør meg klar til lørdagen. Da er det en fin dag å legge ut en liten video på i tillegg. 

Så jeg fikk altså en pakke fra en nettside som heter sammydress.com med noen ting jeg fikk tilsendt. Her snakker jeg om de og tester dem for første gang for dere. Håper dere liker den!

Sett på 720p for mye bedre kvalitet!

Hva syntes du om videoen?

video: Spring Makeup + outfit ideas!


Hei!

Dette er altså videoen. Har jobbet mye med den men ikke så mye at det er slitsomt liksom. Elsker å redigere så jo mer avanserte videoer jeg lager jo bedre, haha! Uansett så elsker jeg jo våren så da lagde jeg denne litt tidligere. Været nå er jo nesten sommer så da er jeg heller ikke alt for tidlig ute egentlig.. 

Håper dere hvertfall liker videoen! Kom gjerne med video-forslag i tillegg. Og husk å sett på 720p for titusen ganger bedre kvalitet!

Hva syntes du om videoen?

video: Everyday Makeup Tutorial


Hei!

I stad redierte jeg ferdig denne sminkevideoen som jeg filmet i går. En god anledning å få prøvd fotolysene i er i å filme en sminkevideo. Og jeg elsker dem! Bare å se frem til en del videoer fremover. Dette er IKKE hverdagssminken min men en tutorial på en hverdagssminke. Passer til skole og jobb i tillegg har jeg brukt øyenskygger her og skapt en naturlig øyensminke samtidig.

Sett på 720p for mye bedre kvalitet!

Hva syntes du?

Video: Babyfood challenge med Michelle!


Hei!

Tenkte det hadde vært morsomt å få lagd en video med noen venner og så da planla jeg og Michelle å filme inn the babyfood challenge for noen dager siden da hun var her. Det er helt sykt hvor mange videoer jeg lager i det siste, dere aner ikke! Det vil nok fobli sånn en stund siden jeg tar youtube veldig seriøst nå.

Postmannen kom til og med på døra i går kveld med studiolysene jeg og broren min bestilte. De lyser så sykt bra at man trenger egentlig ikke mer enn et lys. Og nå har jeg 4 (!!!) av dem! Filmet en video i går kveld og så vi får se når den kommer ut.

Men her har dere babyfood challenge, uffameg.

Hva syntes du om videoen? haha

Video: Freshen up that makeup!


Hei!

To videoer etter hverandre ja. Det er bra det? Skulle kanskje lagt ut videoer med jevne mellomrom, men har ikke tatt noen bilder og jeg har bare redigert videoer i hele dag så da får dere video. Det er vel mye bedre med video så satser ikke på at det blir noen sure miner angående det.

I denne videoen viser jeg hvertfall hvordan du kan freshe opp sminken din etter en lang dag og du skal på noe rett etterpå. Bursdag, venner, senter.. ja, du bestemmer! Poenget er at det skal gå fort og resultatet skal bli bra! Så gjerne se videoen hvis du trenger hjelp til det eller du kan bare se den fordi det er gøy å se sminkevideoer :)

Sett på 720p for mye bedre kvalitet!

Hva syntes du?

video: Januar Favoritter 2014


Hei!

Glemte helt å poste videoen i går på grunn av jeg jobbet hele dagen med en presentasjon som jeg heller må ta etter vinterferien. Den lå ute på tirsdag kveld så den har vært ute lenge, men jeg glemte jo helt å poste den på bloggen i går. Her er den uansett :)

Sett på 720p for mye bedre kvalitet! 

Hva syntes du om favorittene mine?

video: innkjøp fra sverige - norby


Hei!

Kom hjem akkurat nå. Som sagt så skulle jeg legge ut innkjøpene fra i går på video så here we go. Har også redigert ferdig sminkevideoen så den deler jeg nok ganske snart og :) Kom gjerne med forslag til videoer! Nå som jeg har så mye motivasjon så lager jeg det meste!

I videoen glemte jeg å vise en hårbørste jeg hadde kjøpt, men det er ikke så viktig.

Sett på 720p for mye bedre kvalitet!

Hva syntes du om innkjøpene?

video: The Christmas Tag!


Hei!

Redigerte denne videoen med den nye oppdateringen av imovie og syntes denne er mye dårligere. Overgangene til teksten er oppgradert men ellers er det mer avansert å klippe videoen og andre ting så jeg tenker at jeg forholder meg til gamle imovie. 

Sa spørsmål to og tre litt feil på engelsk så ikke lag så mye styr rundt det for jeg er fullt klar over det :)

Sett på 720p for mye bedre kvalitet!

Hva syntes du om videoen?

video: shower routine!


Hei! Rakk likevel å få lagt ut videoen i kveld. Dette er nemlig min dusj rutine. Legger mest fokuset på håret siden mange har spurt om det, så da ble det en shower routine video. Når jeg vasket håret i videoen ble fimet kvelden før så når jeg snakker er altså resultatet på håret mitt, haha. 

Sett på 720p for bedre kvalitet

Hva syntes du?

Video: September favoritter!


Heisann!

Da var det godt på tide med en ny favorittvideo. Kun sminke og skjønnhet denne gangen + litt tilbehør som virkelig har vært en favoritt hos meg. Ellers er det kun skjønnhetsprodukter! Mye av dette (alt) fra forrige innlegg vises her og. Virker også som at mange vil ha hverdagssminke så skal nok tenke på å få filmet inn den også til uka. 

Men nå skal jeg se på robinson som startet for en god stund siden så ha en fin kveld videre :) 

Hva syntes dere om mine favoritter?

Video- 5 enkle hårfrisyrer til skolen!


Hei!

Denne videoen ble spillt inn for ca 3 uker siden og først publisert nå. Har redigert litt i blandt og gjorde ferdig voice-overen og thumbnailen i dag så her den. Tro det eller ei, men dette må være en av videoene som jeg har brukt lengst tid på å redigere og spille inn. Ikke fordi det er vanskelig, men fordi jeg har vært så opptatt.

Uansett har jeg flere videoer på lager så det er bare å se frem til det :) Håper dere liker videoen da.

Sett på 720p for mye bedre kvalitet! 

Hjalp dette deg?

VIDEO- FALLing intro autumn natural everyday makeup!


Hei!

Ble akkurat ferdig med høstsminkevideoen nå! Greit å få lagt ut en video på fredagskvelden og tenker jeg. Den forrige høstsminken egnet seg som sagt ikke for alle som liker så mye "farger" på øynene så da lagde jeg en som egner seg for akkurat dere! Den er nøytral og er en perfekt hversagssminke om høsten -som jeg faktisk selv bruker nå om tiden! 

Mange av dere har også savnet sminkevidoene og jeg forsetter selvfølgelig med dem :)

Sett på 720 for mye bedre kvalitet!

Hva syntes du?

VIDEO- FALLing into Autumn Eye Makeup


Heisann! Ble faktisk ferdig med denne sminkevideoen til dere i dag. Har egentlig småjobbet med den hele uka og nå ble jeg ferdig! Føles som om jeg har jobbet med den en evighet, men har jo egentlig ikke det. Har jobbet bare litt hver dag så det tar tid. Er jo ca halvveis ferdig med den andre videoen som snart kommer ut, og den blir nok ganske bra tenker jeg! Filmet den som sagt i stad også er jeg halvveis ferdig med å redigere så det er jo bra!

Sett på 720p for mye bedre kvalitet! 

Hva syntes du?

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits