video: USA CLOTHING HAUL del 2


Hei!

Videoen ble lastet opp i går, akkurat på tide! Men ikke på bloggen. Så til dere som ikke har sett den; her er videoen.

Hva syntes du om innkjøpene?

video: USA CLOTHING HAUL del 1


ENDELIG! WOHO

Heii!♥ Nå er videoen de fleste har ventet på ute, wiii! Kommer to til så prepare yourself for flere i kommende tid. De kommer ikke med en gang siden jeg har jobbet ekstremt mye i det siste så litt pause må jeg ha, men håper dere liker denne hvertfall! Og vinneren av step up konkurransen er forresten kåret!

Husk å sett på 1080p for mye, mye bedre kvalitet!

Hva syntes du om innkjøpene?

hjem, kjære hjem


Hallo!

Da var man endelig hjemme igjen, og det var faktisk utrolig deilig! Hadde nok ikke orket å være i USA lenger enn 4 uker, så 3 og en halv er akkurat maksimum nok for meg. Hvertfall siden jeg bare her 300 kr igjen på kortet, heh.

Men å bli gjenforent med familie og kjæledyrene sine er en herlig følelse! Har ikke fått sovet noe på to døgn og orker heller ikke sove. Var våken i hele natt frem til nå og planen er hvertfall ikke å sove noe mer.

Holder på å sortere klærne jeg har kjøpt noe som tar en evighet! Jeg gidder ikke å legge de nye klærne i klesskapet før etter jeg har filmet innkjøpsvideo(ene). Best å ha alt samlet. Har bare plass til en femtedel av alt jeg har kjøpt på senga så hvis dere syntes at bare det jeg har lagt på senga er mye så se frem til masse mer. 


Og her har dere gulvet mitt:

++++ - altså mye mer enn bare det :)

Men for all del, all shoppingen og pengebruket er såå verdt det! Kan ikke vente til å få lastet opp innkjøpsvideoene og jeg håper dere føler det samme for det kommer til å bli mye jobb for meg. Bare husk å vær tolmodige. Har mange flere videoer til dere på lager!

Jaja trenger vel egentlig ikke å skrive #nomakeup på alle bildene mine. Har virkelig kuttet ned sminkeforbruket. Er så lei av å bruke tid på det at jeg rett og slett dropper å sminke meg og når jeg først gjør det bruker jeg kun bittebittelitt. Ja, det er helt sant!!

alt har en slutt


/san fransisco: tid 11:00)

Hei!

Da sitter jeg godt plassert i senga og vi alle venter vel egentlig på at tiden skal gå. Halv 6 går flyet til Købehavn og deretter til Norge. Kommer hjem rundt 5-6 tiden på ettermiddagen i norsk tid. Utfordringen er å klare å holde seg våken gjennom så mange timer.

I går tok vi hvertfall en siste trikktur til powell street hvor jeg handla det aller siste. Kjøpte meg to ting fra abercrombie og to ting fra victoria's secret pink. Innkjøpsvideoen kommer til å bli veldig lang at det må nok bli deler, tror jeg. Gleder meg hvertfall til å få lagd den ettersom hvor etterspurt den er!
♥♥ kommer virkelig til å save vs. Hele butikken har vært lifechanging hah.

Alt har en slutt. Jeg skal være ærlig og si at jeg faktisk gleder meg veldig til å komme hjem til Norge. Har kost meg masse og har skapt masse herlige minner her i usa. Nå ser jeg bare frem til å møte de jeg er glad i igjen.

Da snakkes vi når jeg er i Norge!

grand canyon & back to where it all started


Heihei!

Siden sist har turen gått fra vegas til Grand Canyon hvor vi bodde på et greit hotell i to dager. Vi besøkte så klart fjellene der noe som var utrolig å se på! Det var som å være på en helt annen planet, haha! Har heller ikke brukt noe sminke siden første dagen i vegas noe som er utrolig deilig så da vet dere at bildene under er sminkefrie som bare det. Er også utrolig, ekstremt varmt der at hvis jeg skal gå rundt med sminke så vil det bare smudge av uansett.Og akkurat nå sitter jeg faktisk i San fransisco. Ja, back to where it all started -bokstavlig talt. Vi drar på Tirsdag så da blir vi i San Fransisco til vi drar. Hotellet er rett ved flyplassen så da slipper vi stresse mer enn nødvendig dagen vi reiser. Trodde San Fransisco skulle være mest kjedelige stedet vi dro til men det viser seg at jeg likte det best her. Fikk en utrolig hjemmefølelse når vi kom tilbake! Nytt hotell men samme sted i San Fransico. Kjøpt inn det siste fra Hollister (fav. butikk) i dag. 4 nye jeans + noen gensere:D Jeansene fra hollister er elsk, fyfader.

Før vi dro fra Vegas stoppet vi innom et hotell og bodde der en natt før vi fortsatte. Det er lang vei fra Vegas til San Fransisco, vet du. Så siden det har vært mye reising så har jeg så og si ikke fått tid til å skrive til dere. Men dette er siste stopp så nå kan jeg slappe av helt til mandag, da tenker jeg stresset starter. Har kjøpt så mye at jeg aner ikke hvordan vi skal få med oss alt sammen, hahah. JA, det blir innkjøpsvideo :-)

Snakkes :*

universal outfit


topp - abercrombie&fitch    cardigan - old navy    shorts - terranova    veske -  michael kors

 

Ganske enkelt og comfy antrekk. Siden det var rundt 40 varmegrader så trengte jeg egentlig ikke cardiganen. Eller toppen ... eeeller shortsen :D

Ooog hvis dere lurer på hvor jeg kjøpte navlepiercingen så kjøpte jeg den og en annen her i handlegaten i Santa Monica.

Hva syntes du om antrekket?

universal studios


/california tid: 16:25)

Hei!

Er litt bedre nå. Eller egentlig mye bedre i formen men helt jævlig i hals og nese. Men har overlevd i to dager, snart tre. Men i overigår så var vi på universal studios.. Selv om jeg ikke burde så dro jeg likevel. I dag er siste dagen i Santa Monica og desverre har jeg klart å smitte min kjære far, som nå ligger. Det skjer hveeer eneste ferie at en i familien blir syk også går runden til alle til slutt har blitt eller er syke. HVER ENESTE FERIE.

Men siden jeg er bedre så nå så kan jeg blogge siden det var det jeg lovte. Legger ut en outfit etterpå også.Skiltet fra haisommer ↑Huset til Susan i desperate housewives!

Fikk lære så mye om forskjellige filmer og effekter som ble brukt. Var utrolig spennende!

Skal ut nå selv om jeg kom hjem fra en liten shoppingtur med mamma. Har brukt allerede 300 dollar kun i dag og skal ut og jakte på juicy dresser nå. Ouch. Outfit fra universal kommer senere i dag, eller natt/morgen for dere.

venice beach
I går gikk turen altså til venice beach aka santa monica beach. Sykt svær strand med pier'en i midten og sinnsykt mye vind. Så mye at jeg faktisk er syk. Ja, jeg ligger i senga med halsbetennelse og svetter ihjel. Dritgod start på turen her i Santa Monica. Trodde ikke jeg skulle bli syk av vinden men med tanke på at etter jeg bada så ble jeg såpass kald også deretter varm igjen på grunn av sola at jeg ble forkjøla. Hadde ikke halsen vært såpass ille så kunne jeg vært ute men det klarer jeg ikke fordi halsbetennelse er veldig vondt.

Men det var en nydelig strand og det var utrolig kult å ha vært der! Skal dit nok igjen men desverre ikke bade. Har bare 5 dager igjen her i santa monica inkl denne før vi tar turen til vegas der det er 42 varmegrader. Hehe, "gleder" meg til der altså. Neida, jeg gleder meg faktisk men sååå varmt, geez. SKAL ha et hotell med basseng. Vi har nemlig ikke bestilt hotell der enda. Snakkes når jeg er bedre!

santa monica next


/california tid: 22:30)

Hello!

Tenkte bare å oppdatere dere litt med tanke på at jeg ikke kan garantere dere noe blogging i morgen siden dagen skal brukes på å kjøre til Los angeles, Santa Monica. Har gledet meg mest til å komme til Los Angeles og kan ikke vente med å dra til Hollywood, Disneyland, Neverland og masse annet gøy! Dette er jo bare starten på ferien, to og en halv uke igjen så det er nå morroa begynner!

Mest sannsynlig blir det ikke blogging i morgen eller i dag blir det jo for dere men dere skjønner nok. Gjorde ikke annet enn å slappe av ved bassenget også tok vi en rolig tur ut til Monterey by.Ble ikke noen bilder i dag siden det ikke var noe spesielt som skjedde men når jeg kommer til santa monica, da kan jeg garantere bildeeer!!

hello monterey


(California tid 22:02)

Heihei!

Akkurat nå sitter jeg godt plassert på verdens koseligste hotell i monterey. Et ganske koselig sted med nydelig natur og en fin by som jeg tenker vi utforsker litt mer i morgen. I går så brukte vi hele dagen i handlegaten i san fransisco som vi ikke fant før i forrigårs når vi var med en fyr pappa jobber med og resten av familien altså kona og to andre jenter på 14 og 16 år altså ca et år eldre og yngre enn meg. De var hvertfall veldig hyggelig og det var en vellykket kveld!

Så da handlet jeg litt i går også. Noen mente visst at jeg ikke kom til å shoppe så mye som jeg hadde forventet men det ble vel motsatt. Shoppet mye mer enn forventet og jeg har to hele uker til å være her.
:D :D - jeg kjøpte ikke to vesker fra michael kors nei, den ene posen er mor sin men kjøpte to ting derfra som dere ser på bildet under. Skal ikke vise dere alt jeg har kjøpt slik at det blir noe nytt å vise i innkjøpsvideoen. Dette er bare det jeg kjøpte i går. Har kjøpt mye utenom, tro meg!

 

Også litt bildedryss fra i dag, på fishermans wharf i monterey:OGSÅ SERIØST, DETTE ER SYKT! Har aldri sett så mange sjøløver samla på èn liten brygge før. De alle lå der og sov, og det var ikke noe aquarium greie, de var der liksom og bare og chill'an. Så nydeligee!!

♥♥♥♥

Snakkes i morgen!

golden gate bridge & fishermans warf


/San fransisco tid: 09:50)

Heihei!

Uff, beklager for lite oppdateringer. Lover å blogge hver dag her nå. Sovnet ganske tidlig de siste to dagene ettersom vi har vært ute hele dagen(e). På mandag tok vi turen til golden gate bridge for å være litt turister. Den var ikke så spesiell siden det var liksom en mye lengre bru et par km bortover som dere ser bilder av under.

Har ikke så god tid nå siden vi skal ut men her er bilder fra de to siste dagene her. Så skal jeg nok blogge etterpå men da sover dere mest sannsynlig.

Hår i ansiktet <3 Fikk ikke til et bra bilde siden det bare blåste.Pappa, meg og mamma♥

Også i går var vi på fishermans warf hvor jeg ikke tok så mange bilder men tok et av noen søte sjøløver.

Meg og mamma foran den nydelige, leide bilden vår. Elsker seriøst suv'en vår. Den er sååå fin og går sååå fint!

Da snakkes vi etterpå, hvis noen av dere er våkne!♥

første dagen i california


/san fransisco tid: 21:08)

Hei!!

Trodde jeg skulle få tid til å legge ut flere innlegg i går men det fikk jeg ikke med tanke på at hele reisen fra da jeg dro hjemmefra til da jeg ankom var på 21timer, og da var det natt her og alle var utslitte etter å ikke ha fått sovet på et helt døgn. Men siden vi ankom når det var kveld/natt (kl 12 ca) fikk vi sovet når vi skulle så da er jo døgnrytmen i boks med tanke på tidsforskjellene.

Denne dagen har hvertfall blitt brukt til å hente bilen vi leier, så har vi spist god middag og deretter shoppet litt på det nærmeste kjøpesenter. Vi handla også en del mat og drikke på target (verdens feteste butikk. Men da legger jeg ut mer bilder i morgen, som blir ca på samme tid som dette innlegget blir postet hvis ikke tidligere. Blir jo mange flere innlegg men jeg orker ikke regne ut når ca kl er i Norge når jeg blogger, men dere får hvertfall nye innlegg når dere våkner :)

Her er altså hotellet vårt. Det ligger et stykke unna selve byen men siden vi nå har leid bil hele ferien så er det ikke noe problem å komme seg noen steder.

Victoria's secret ♥♥ endte faktisk opp med å ikke kjøpe noe, men det gjorde mamma og da fikk hun med en pink kopp som jeg ville ha.Skal kjøpe fra vs i santa monica der det er litt større.

Et par av innkjøpene fra i dag og bare i dag. Gled dere til innkjøpsvideo sier jeg bare :D

Sliten, trøtt men en ganske glad Ida

Nå er planen videre å bare slappe av litt til i morgendagen. Vi har jo ikke fått sovet noe særlig mye og hvertfall ikke når vi har mistet en hel natt! Så da snakkes vi snart!♥

off to go


Heisann!

Da slenger jeg bare inn en oppdatering før jeg drar slik at jeg har sikra et innlegg i dag. Våkna for en liten stund siden så har kun rekket å tatt en enkel kaffe, kle på meg og that's it. Tiden går fort så må forte meg nå siden det er ca 30 min til vi drar til gardermoen.

Vil bli mer blogging som sagt hvis internettet på hotellet er greit noe det skal være. Har pakket ferdig alt ca nå gjelder det bare å lukke kofferten og fikse meg litt. Antrekket ser dere på bildene + en ekstra hettejakke hvis det blir kjølig på flyet eller på flyplassen.

- Men da snakkes vi om et par timer!♥

video: Pakk med meg til USA


Hei!

Da var endelig videoen her! Hva jeg skal ha med av klær og sminke til USA. Deilig å endelig få lagt den ut nå, dere aner ikke! Skal prøve å få redigert ferdig en til som jeg publiserer når jeg er fremme i usa slik at det blir jevnt med videoer og ikke en video bare to dager etter denne her. 

Selv om jeg nevner dette flere ganger i videoen så må jeg bare få det klart at jeg skal ta med mer klær men siden jeg ikke har pakket ferdig så er det flere plagg og produkter jeg skal ha med meg. Men det er ikke mye mer, bare et par ting. 

Sett på 1080p for mye, mye bedre kvalitet!

Hva syntes du om videoen?

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits