innkjøp fra sverige


Hei!

Burde egentlig lese litt men har tre lærebøker i samfunnsfag så hvordan skal jeg lese meg opp på alt det. Jeg vet jo ikke temaet en gang så om jeg skal presse inn kunnskap om ting som jeg ikke får på eksamen så blir det jo bare tull. Hehe, unnskyldinger for ikke å øve.

Kom nettop på at lærerene leser bloggen min så... hoh, skal øve dritmasse!!! KAN SYKT MYE ER SÅ KLAR!

Som sagt var jeg i Sverige i går. Ble ekstremt mye mat så er enda i lykkemodus siden nå kan jeg spise hva jeg vil når jeg vil. Det er så mye digg i fryseren og rundt om kring i huset nå egentlig, ahhh. Her er hvertfall innkjøpet, woho 2012-minner. Materialistiske Ida i sitt rette element. bikbok

(solbrller) gina tricot

bikbok
bikbokbikbokgina tricot

Nå skal jeg fime en video til dere! #motivasjon eller? Vet dere hva, er så motivert at jeg skal putte dette innlegget i kategori "trening" på bloggen. Den kategorien er ikke brukt mye gitt. 

Hva syntes du om tingene?

treningsinspirasjon


Jeg vet ikke om dere vet det, men jeg trener styrke hver dag. Har ikke holdt på lenge, men jeg er godt i gang. Det er ikke alltid like lett å komme i gang med det heller. Derfor må det være noe du virkelig vil! I det siste har jeg virkelig hatt motivsjonen til det. Jeg elsker smerten og jeg elsker å være støl. For det betyr at muskelene bygger seg opp. 

Dette er i hvertfall noen bilder som kan hjelpe noen med motivasjonen og viljen til å trene. Vil ikke skape et press på å ha perfekt kropp, dette er noe jeg velger selv. Mange gir bloggere skyld på kroppspresset som vi har i dag, og det syntes jeg er helt galt. Enten om det er fordi de legger ut bikinibilder eller hva som helst som viser mage, bein og armer. Vi burde komme med positive kommentarer, ikke sitte å klage på at andre i hvertfall gidder å gjøre noe med kroppen sin. Det er du som velger om dui ikke gidder å trene, så da skal du hvertfall ikke klage på at en blogger legger ut et bilde av magen sin eller seg selv i treningstøy. Det burde gi dere inspirasjon, ikke det motsatte.

Dette innlegget er ment for å hjelpe dere å komme i gang. Jeg vil i hvertfall gi dere litt inspirasjon med dette innlegget. 
Jeg vet ikke om dere egentlig ønsker å forandre livsstilen deres når dere ser på disse bildene, men det vil jeg. Hvis dere allerede trener så har dere all min respekt og stolthet. Men til dere som ikke gjør det, sett i gang!Bildet er fra etter styrketreningen i dag tidlig. Jeg trener hjemme og bruker rundt 3 treningsapper. I tillegg til at vi har et treningsrom med mange apparater. Det eneste jeg bruker er vekter og en matte. Hver varer i 10 min. Den ene er butt training og den andre abs den tredje er nike+. Du finner alle når du søker på "workout" på app store :)

Ga bildene deg inspirasjon?

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits