ebay beauty favoritter


Hei!

Jeg, som kanskje er det mest materialistiske menneske som eksisterer shopper mye på ebay -og det sier seg selv. Så jeg tenkte å dele med dere noen utrolig gode deals (for dere jenter) av ting på ebay! Siden jeg handler med paypal tar det kun fire klikk å bestille. Det er 1) legg til i handlekurven, 2) gå til kassa og 3)l ogg inn på paypal 4) betal. Kanskje det er derfor jeg handler så mye på ebay som jeg gjør? Fordi det er så enkelt?

Har samlet noen av mine favoritt skjønnhetsrelaterte ting fra ebay (også de billigste) så om du trenger tipz til ting å kjøpe fordi du er materialistisk så her har du det! :D

Uansett her har dere en kollasj og linker til hvert produkt! 
1. Falske øyenvipper HER   2. DUO vippelim HER -har selv bestilt dette og er superfornøyd!  3. Real Techniques sminkekoster HER (EKSTREMT BILLIG)  4. Contour pallett HER    5. Sminkekoster HER   6) Brush guard HER (beskyttelse til sminkekoster, prakitsk etter man har renset de. Har også bestilt disse og elsker de!)  7. theBalm Nude tude HER   8. Beauty blender HERNå er jeg litt mer glad, kanskje fordi jeg endelig har lysten til å blogge igjen? og det gjør meg glad? Nå har jeg blogget to dager på rad og det har jeg ikke gjort på kanskje måneder!

Shopper du mye på ebay?

favoritt nettbutikker


Hei!

Tenkte å dele med dere mine favorittsider når det kommer til shopping. Shopper nesten ikke i butikk lenger, siden jeg har fått fornyet bankkortet mitt og kan nå handle på nett med det. Akkurat nå er jeg helt blakk fordi jeg har brukt opp alt på ebay så til dere som trenger tips til bra nettbutikker så trenger dere ikke lete særlig lenger.

♥Ebay - Okei, ebay er favoritten min. Du finner absolutt alt der! Og det beste er at du får det så mye billigere!

Hvis du foreksempel skal kjøpe merkeklær men er redd for at klærne kan være falske så har jeg bare et tips. Faktisk to da, men. Nummer en er å sjekke feedbacken til brukeren. Jeg handler bare fra de med 100% positiv feedback. Også er det bare å se på plagget det er bilde av. Det er lett å merke hva som er ekte og hva som er falsk. Rimer prisen ganske bra så er det ikke fake. Foreksempel ikke kjøp en juicy til 100 kr. Kjøp de til 1000 kr og over. INGEN selger ekte juicy for en hundrings, ikke fremhundre en gang. Nå snakker jeg om hele dressen. Jeg tar ikke den sjansen. 

♥Sheinside - Jeg er så heldig å bli sponset av sheinside (kommer nye looks denne uka, har vært veldig treg med de) men hadde jeg ikke blitt det hadde jeg handlet der uansett. De selger sååå mange fine klær der og de selger alt fra søtt til vintage og punk. De har alt der og jeg elsker virkelig sheinside! Har så og si aldri blitt skuffet. Eneste mulige problemet er bare størrelser. Noe kan være for lite mens noe kan være for stort. Husk å mål for du bestiller!

Miinto - Her selger de også mange av mine favorittmerker. Du finner mest merkeklær der så hvis du er på utkikk etter merkeklær så finner du det på miinto!

♥Junkyard - Selger mange av mine favorittmerker som dr.denim, dr.martens (mange dr. der ass), junkyard xx-xy osv. SYKT rask leveringstid og egentlig bare helt amazing. Elsker virkelig junkyard! Kommer nytt innlegg med klær derfra snart :)Hvilke nettbutikker er din favoritt?

tips til farsdagsgave + julegave


Heisann!

Farsdagen er i morgen og i akkurat siste liten tenkte jeg å gi dere tips til hva som kan være smart å gi til faren sin. Dette er også tips til julegave til far, bror, onkel osv!

Jeg har i hvertfall tenkt til å gi pappa disse tingene du ser under fra nivea sin hudkolleksjon for menn. Kjempesmart og det er noe han GARANTERT kommer til å like! Alle menn liker vel sånt? Stikk innom søndagsmatbutikken og sjekk om de har disse produktene! Ellers er det en utrolig bra julegave!


Også beklager for at jeg ikke blogget på tre dager. Hadde to prøver og jeg måtte virkelig øve masse fordi det var matte som jeg virkelig må forbedre meg i også var det RLE som jeg egentlig også må forbedre meg i. Men er tilbake nåå, forhåpentligvis. Har MASSE skolearbeid denne uka. Fysj. Skal prøve å få presset inn noe! Har massejeg må poste men trenger tiddddd.

Hva skal du gi i farsdagsgave?

perfekt julekalender + jul og nyttårs negler


Hei!

Nå er det under en måned til man skal ha skaffet seg adventskalenderen sin så som den snille bloggeren jeg er, skal jeg hjelpe dere. Så hvis dere er lei av sjokoladekalenderen så don't worry, i got your back.

Min adventskalender i år en denne fra Ciaté. Perfekt for alle de veldig girly jentene der ute. Eller de som kanskje elsker neglelakk og negledesign? Uansett så er Ciaté sin Mini Manor perfection. En julekalender med 24 luker (så klart) med en minineglelakk i hver luke. Jeg er helt sikker på at jeg kommer til å elske den! Greit med noe nytt også. Den er heller ikke så dyr på makestyle, i og med at du får hele 24 neglekakker i bra kvalitet!HER

Også for å få noen lekre jule og nyttårsnegler så har vi Ciaté sitt Candy cane kit. Det er duft til disse slik at julesteming bare drar på! De skal lukte som candy cane, pepperkaker, juletre og fresh cotton. Gleder meg utroolig mye til å prøve ut disse! Kommer garantert til å bruke disse i hele desember. Ahh, jeg gleder meg til jul!
HER

Gleder meg utrolig mye til å få prøve dette settet. Kanskje dere har et innlegg å se frem til hvis dere vil ha omtale? Skrik ut i kommentarfeltet!

Har også fikset en rabattkode til dere! Så dere får 10% rabatt på disse produktene frem til 15. november! Rabattkoden er ciajul

Har du funnet adventskalenderen din enda? Har du prøvd kitet? 

mine favorittserier


Hei!

Glad mange likte forrige video, betyr masse! Tenkte å slenge inn et innlegg hvor jeg forteller dere mine favorittserier fordi jeg ser på serier hver eneste dag såå det har mye med livet mitt å gjøre, og i følge folk så deler jo bloggere hele livet sitt på nett så, ja.

Adventure Time

- No doubt. Adventure time er noe jeg ser på daglig og jeg elsker det. Det gjør meg bare så glad, hele serien. Karakterene blandt annet! Jake, LSP, bubblegum, Finn, bmo .. Også er det så sykt morsomt! Humoren er så voksen samtidig som det er tegneserie. Hver episode varer bare i 10 min så det er verdt å se, du angrer ikke.Bates Motel

Kjenner ingen som ser på denne serien og leser lite om den på sosiale medeier her i Norge, men serien er hvertfall utrolig bra! For dere som har sett psyco (er sjokka over de som ikke har) så er Bates Motel på en måte før det. Når han var yngre, han og moren sitt liv, broren hans og når drapene starter.
Pretty Little Liars

Eneste mainstreame serien blandt fjortisjenter jeg ser på vel? Ikke noe gossip girls, vampire diares eller supernatural her. Men begynte bare med pretty little liars for et år siden så har det bare blitt at jeg ser på det i blandt og når jeg først gjør, stopper jeg ikke. Jeg ser kanskje 20 episoder i strekk før jeg tar pause og da varer den pausen ganske lenge.Trailer Park Boys

Er ferdig med alle sesongene men fy så morsomt! Det er rett og slett noen gutter som bor på en trailer park og de får problemer hele tiden så de selger hasj og stjeler kjøtt på butikken og selger videre og bare roter seg opp i masse kødd hele tiden. De ender opp med å komme i fengsel i slutten av hver eneste sesong.Family Guy

De fleste har vel sett familiy guy med når du faktisk begynner å se det med å starte på sesongene så blir du ganske avhengig. Det er sykt morsomt og en serie absolutt verdt å se hvis du ikke har sett det før :)Og det er det jeg kan huske er mine favorittserier så langt. Jeg går ikke en dag uten å se på serier, det er bare sånn. 

Ser du på noe av dette? pll, lol

Wrap med løksmak, grønnsaker og skinke!


Hei!

Noe jeg har spist mye av i det siste er wraps. Fyllet fant jeg faktisk på selv, og det smaker suuupergodt! Har det med på skolen hver dag og det er kjempe mettende og godt samtidig. Utrolig nok kan du også ta ost i den. Det var godt både med og uten så det valgfritt om du vil ha med eller ikke. Uansett så skal jeg dele med dere oppskriften min på wraps alá ida

Det du trenger er:

  • Tortilla lomper (helst whole wheat/grove lomper). 
  • Løk
  • Salat
  • Skine eller kylling
  • Mais
  • majones og eller créme fraicé
  • cheddar ost (hvis du vil)
  • kremost


 

1. Først kan du starte å kutt opp alt som trengs å skjæres opp til wrappen (eventuelt grønnsaker og skinken) og legg det i en bolle. 

 

2. Etter du har lagt alt som er kuttet opp, så tar du i litt mais og dressingene. Jeg tar créme fraicé i tillegg siden jeg elsker smaken av løk i wrap, det er utrolig godt! Kremosten er i hvitløksmak i tillegg.

Så smører du tortillaen med kremosten og legger på cheddarosten. 

3. Så kan du helle blandingen på lompen og spre det litt ut.

 

4. Så bretter du bare wrapen sammen og skjærer vekk toppen så det ser mye bedre ut.

Og voila! Ferdig på 1 2 3.

Det er superenkelt og perfekt til matpakka. Jeg er superglad jeg byttet ut brødskiva med dette her, kjempegodt! 

Skal noen av dere prøve dette?

HOW TO; Å lage bacon & oste baguett med tomat og grillkrydder


Hei!

Som jeg skrev i forrige innlegg tenkte jeg sannsyneligvis å lage et matinnlegg på den bagutetten jeg viste i forrige innlegg. Så siden den var så god så lagde jeg den på nytt, men denne gangen tok jeg bilder step by step så dere kan få se hvordan man lager det. Dette er ganske godt og mettende. Ikke det sunneste alternativet men greit å lage i ny å ne, ihvertfall å teste ut baguetten.

Det er best når du varmer opp baguetten men det orket jeg ikke denne gangen. SÅ HUSK Å VARM DEN OPP! På 200 grader i 4 min.

Glemte å ta med smør på bildet forresten! 

Det du trenger er

smør, ost, grillkrydder, bacon, cherrytomater/vanlige tomater og en baguette/rundstykke

 

STEP 1. Start med å varme opp smør i en stekepanne. Så når smørret begynner å "småboble" så legger du baconet i panna

 

STEP 2. Så legger du en del osteskiver over baconet og deretter tar på lokk så hele osten kan smelte over. La lokket være på i maks 1 min

 

STEP 3. Deretter snu alt på andre siden og legg på noen nye osteskriver men denne gangen ta med noen skiver av tomaten og litt ost over. Legg også lokket over igjen.

STEP 4. Så tar du av lokket etter maks 1 min og legger den "omeletten" eller hva man skal kalle det på baguetten. Deretter heller du på litt grillkrydder og den er klar!

 

Og til resultatet;

Mmm.. Ville ikke sagt nei til denne, nei! Og det er billig å lage og kjempegodt! Det er laget av matvarer du sikkert allerede har i huset og hvis ikke så ta deg en tur på butikken!

Skal du lage dette?

hverdagens vitaminer


Hallo

Tenkte faktisk å skrive litt om hva jeg bruker å ta hverdag for å få de vitaminene jeg trenger.

Tro det eller ei men tran, sana sol og grønnsaksbjørner/vitaminbjørner er veldig bra for huden, og hjelper å få friskere og sunnere hud. Husk også å få i deg mye væske/vann i kroppen så huden ikke blir tørr. Da holder huden seg fuktig og hydrert. Noe som motvirker kviser og urenheter.

Tran som inneholder vitaminer og omega3 er det sunneste av disse tingene. Så derfor liker jeg å ta det først og få de gode tingene til slutt!

Overraskende klarer jeg ikke markell i tomat. Æsj, hater det serr Foretrekker heller tran, faktisk!

Jeg bruker å ta om morgenen en spiseskje tran FØRST. Jeg tar tran først fordi da smaker det ikke så ekkelt med sanasol etter. Så til slutt tar jeg to vitaminbjørner samtidig i munnen og tygger.

 

 

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits