svar på spørsmålsrunden del 2


Flink jeg eeeer

svar på spørsmålsrunden del 1


Her er den endelig! Siste innlegg idag :-)

Ses etter konserten! Lager video fra dagen og med bilder♥

 

spørsmålsrunde!


Heii!

Tenkte å ha en spørsmålsrunde nå siden det var sykt lenge siden sist nå. Svarer på video og svarene kommer på tirsdag. Blir kanskje deler :-)

-hva lurer du på?

SVAR PÅ SPØRSMÅL DERE STILLER OFTE


God morgen♥

Tenktspørsmål som jeg blir ofte stilt i kommentarfeltet. Noen er nok ikke stilt så ofte men jeg vet at noen spør en eller annen gange å svare på noen.

Hvor redigerer du videoene dine? - I crappy movie maker

Hvorfor blogger du så mye om sminke? - Fordi jeg har alltid elsker å male.. Men på en litt merkelig måte jeg har tegnet mennesker på en rar måte med forskjellig hudfarge og når jeg ble litt eldre begynte jeg å male annsiktet mitt på en måte så brukte jeg sminke så lager jeg forskjellige "looks" med sminken jeg har. Litt rar forklaring men det er sånn det er.

Hvem er Josefine? - BESTEVENNEN MINHva slags sminke bruker du mest hverdag? - Concealer, pudderfoundation, øyenskygge, maskara & eyeliner

Hvor lang tid tar det før man får elf pakken sin?- Kommer veldig ann på hvor mye du har kjøpt! Har du kjøpt mye får du denn innen 2-3 uker. Har du kjøpt sånn greit sånn som de pakkene jeg kjøpte hver for seg tar det akuratt 1 uke. Men det kommer også ann på om de har mange bestillinger.

Må man betale frakt? - Nei, ikke hvis du har handlet for under 200,- kr. Men du betaler alltid delevery som er ekstra kostnad som kommer på rundt 35 kr.

Bursdag? - 26 november

Kameraet ditt? - Nå har jeg endelig fått speilrefleks! Har ikke lagt ut noen bilder jeg har tatt med det ennå men fikk det igår. Broren min sitt. Det kosta 15 000,- kr! Det heter Canon eos 40d

 Ser sånn ca sånn ut bare at den har litt bedre linse.Er du skoleflink? - Neeh.. Ganske sløv når det gjelder innleveringer av prøver og sånt. Men jeg er ganske flink i fag sånn passe..

Skal du få reggizz? - Ja, tror det. Men for 2 år siden kom jeg i en dødsfarlig ulykke med sykkelen min hvor jeg hadde krasja i en stein og fløy over og fortennene mine ble løse.

  Vet ikke helt om det var det som skjedde fordi jeg fikk hjernerystelse men tror det. Fordi en nabomann som bodde ved sin av der hørte at jeg skrek og bar meg hjem mes jeg var full av blod.. Blæk. Men derfor er fortennene mine ganske langt nede. Må kanskje opperere hvis nervene dør :-O


Ja det var alt jeg kan svare på.. Lurer dere på no mer så spør ivei!

Blir video om den dokumentarfilmen om rykkinnskole! Det er parodi av parodien kongsvik ungdommskole da..VIDEOBLOGG; svar på spørsmålsrunden del 2


Hei igjeen!

Nå er vel tiden inne på å legge ut del 2 vel? Så her er den, håper du får svar på det du lurte på!VIDEOBLOGG; Svar på spørsmålsrunden- DEL 1 + oppdatering


Godt nyttår alle søte blogglesere!♥

Som jeg har lovet skal jeg prøve å bli en mye bedre blogger i 2012 enn fra 2011. Har tenkt til å kjøpe meg speilrefleks. Men mangler en del penger. Skulle jo spare. Men igår handla jeg masse på CoastalScents  og ELF haha.. Skal bestille en gang til på elf i dag og da har jeg nok brukt 300,- kr..

Men jeg har 2000 kr til overs som jeg SKAL spare! Jeg har tenkt til å late som at de ikke finnes så skal jeg kanskje på 100 kr i uka hvis jeg holder rommet mitt ryddig. Skal lage en innkjøpsvideo når jeg får pakkene. Har forresten ennå ikke fått pakka mi fra Superkul.no men den kommer sikkert. Da blir det 4 pakker jeg venter! Haha, rekord!

Det jeg bestilte fra Coastal Scentes var mange hot pots altså magnet øyenskygger som er veldig lignene MAC sine mens jeg så dem. Skal kjøpe noen fra MAC og senere. Også får jeg med en sånn emty palette som jeg kan ha alle øyenskyggene i. Fra elf er det egentlig masse diverse ting.

Skal egentlig bare chille idag. Hadde tenkt til å gå på skøyter men så plutserlig dukker det MASSE snø! Hadde gledet meg lenge :-(

Ble litt mye skriving av forskjellige ting her så haha.

 her er svar på spørsmålene fra spørsmålsrunden som jeg hadde for leeeenge siden (lol)Såeh.. Hva gjør du a'? :-)

video; spørsmålsrunde


Ja, da er det på tide med ny spørrerunde! Spør om hva dere vil men helst normale spørsmål.. Svarer nesten på alt♥ Svarer på video!

                                        Hva

                           

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits