backless
Topp - HER

Fikk denne toppen fra sheinside for et par måneder siden men siden det har vært så opp og ned med blogginga så har jeg ikke fått vist den før nå. Litt stor i ryggen på meg merker jeg men det funker. Nå er jeg jo bedre så vil nok ordne seg. Må øve til norsk tentamen nå så da snakkes vi!

Hva syntes du?

den lille sorte
Hei!

Da var det vinterferie, endelig! Håper alle hadde en fin valentinsdag i går. Jeg hadde hvertfall en grei en! Slappet av så og si hele dagen, besøkte mamma på sykehuset (kommer til det senere en gang) og dro på kinodate med Michelle. 

Fikk denne flotte kjolen i posten for noen uker siden fra sheinside! Perf til fest, bursdag og spesielle anledninger. Elsker deeeen. Har faktisk bestilt masse fra sheinside som ikke er sponset som jeg skal hente på posten i morgen, må også hente en pakke fra nastygal. Jeg har handlet så mye på nett i det siste at dere aner ikke, hvertfall på ebay. Kan kanskje samle opp alt jeg har bestilt online fra noen måneder og lage video? How's that sound?

Kjole - HERHva syntes du?

resutat: xlash


Hei!

Dere husker kaaaanskje at jeg hadde fått tilsendt et vippeserum fra xlash for en stund siden? Jo jeg skulle altså teste det ut men glemte så klart helt å lage det innlegget med resultatet! Jeg skrev i det første innlegget at jeg lovte å være helt ærlig med dere for jeg kan ikke tenke meg å lyve om produkter for å selge til dere. Det er lureri, det befinner jeg ikke i. Så jeg har tatt noen helt ærlige bilder og skal si dere min helt ærlige mening om serumet og hvordan jeg syns det funket.

Men en ting må dere ha i bakhodet: på etterbildet så brukte jeg blits fordi daglyset forsvinner alt for fort så da er det oftest en del ting som forsvinner i lyset. Så resultatet ville vært mye bedre uten blitsen siden det ble en del shine. 


Som dere ser forsvinner en del av fregnene mine på grunn av blitsen. Samme greia er det med vippene! Men at det er forskejll på lengen er ganske tydelig. Men vippene er mye fyldigere enn det ser ut som siden en del av fargen går vekk.

Så, jeg har lite tro på serumer, hårvekstprodukter, helsetabletter osv. Så det var nesten på tide at jeg prøvde ut noe av dette tullet. Hadde en god del håp faktisk mens jeg drev på med xlash etter å ha lest en haug av bloggere teste ut dette produktet. Vippene var både lengre og fyldigere! 

Etter kanskje to uker merket jeg allerede om morgenen når jeg tok på maskara at enten var vippene mine mye lengre ellers er denne marskaraen dritbra. Det gjalt det samme på alle maskaraene så det var nok vippene mine. Jeg skal være ærlig å si at jeg tror mye av disse forhåpningene ligger psykisk. Man har trua på at det funker og i blandt kan man til og med inbille seg det. Så her om dagen tv2 hadde pranka bloggere til å ta helsekosttabletter som var "dribra" og de skulle teste ut disse i en uke og komme tilbake å si hva de syns. Alle var dritfornøyde osv og følte seg sykt spreke mens egentlig hadde disse tablettene ingen virkning. Men det er jo tabletter, dette er serum. Noe helt annet. Skriver meg bort i blandt.

Så det er jo tydlige resultater, det er det! Hadde forberedt meg på et innlegg med en reveal på at dette, det funker IKKE! Men neida, det funker som bare det! Skal ta noen bedre bilder senere hvis dere vil fordi jeg bruker enda serumet.

Har en rabattkode til dere men den går ut i dag! Skal få prøve å fikset en ny en hvis det er mulig. Link til produktet inkl rabttkoden HER! Dere får 100 kr i avslag og det er dri frakt.

Har du prøvd xlash?

fall outfits by junkyard xx-xy


Hei!

Fikk noen nye klær fra junkyard som jeg henta på postkontoret på mandag! Ble utrolig fornøyd med alt, som vanlig. Og alt er fra merket til junkard xx-xy.

Og dere husker kanskje de fine buksene jeg fikk også i siste innlegg om junkyard? Siden den svarte var for liten så var de så greie og lot meg få en i riktig størrelse! Så jeg skal gi bort buksen til dere! Ikke i dette innlegget men senere. Til en av dere med litt tynnere ben.

Så her har jeg altså lagd noen fine antrekk ved bruk av klærne jeg nå fikk!

Fineste kjolen her - elsker å bruke denne med olajakka som dere ser litt under, antrekket blir skikkelig put-together.Lue (egentlig for gutter men altså, det er en lue halo) her

Verdens fineste cardigan (perfekt til høst og vinter) her

Bukser (xs) her

Olajakke her

Hva syntes du om antrekkene/klærne?

nytt fra junkyard!


Hei!

Akkurat nå er det bare meg og brødrene mine i huset. Mamma og pappa er nemlig på hytta! Fikk mamma og pappa til å hente en pakke på postkontoret rett etter de hadde dratt på hytta. Fikk hentemeldingen noen min etter de dro så fikk heldigvis hentet pakken!

Pakken var fra junkyard (utrolig rask leveringstid! Virkelig!!) og jeg fikk velge en del produkter fra junkyard sitt eget klessmerke. Ble veldig fornøyd med alt jeg fikk! Har aldri falt meg inn å bestille noe derfra så når de ville at jeg skulle velge noe fra deres eget merke så ble jeg ganske glad. Enda gladere er jeg nå som har fått testet alt og ble fornøyd med alt. Eneste er at den svarte buksen er bittelit for liten. Resten passer perfekt!

genser  HER

Kanskje verdens fineste bukser HERSamme type bukser som over ↑  HER

Samme type bukser som over der igjen HER

Iphone 4/4s deksel HER (kun 25 kr!)

Headset HER - dette er noe jeg virkelig trengte og jeg ble overrasket over hvor bra lyden i disse er! Du kan ha på drithøyt og personen ved siden av deg hører ca ingenting. Tro meg, hehehehh.Solbriller HER

Utrolig stilige kosebukser HER

Hva syntes du om tingene?

lengre øyenvipper?


Hei!

Ble hjemme i dag. Følte meg ikke helt vel så droppet å dra på skolen.. 

Uansett så kom mamma med en liten pakke til meg som var fra en netbutikk som heter Xlash.no. De selger vekstserumer til vipper og har nå begynt til bryn også! Jeg fikk da tilsendt vippeserumet deres selv om jeg har godt bruk for xbrow også, hehe. Har fått vippeserum en gang tilsendt før men var så lat at jeg ikke orket å bruke det en gang. Men nå skal jeg bruke xlash i et par uker hver kveld!

Har veldig lyst på lengre, fyldigere og flere vipper så håper dette funker! Må være ærlig og si jeg er veldig skeptisk til dette. Har ikke tenkt til å lyve for dere om noen uker og ta på meg vippeextensions og late som serumet funker. Skal ta ekte, uredigerte før -og etterbilder og etter bildene for dere se om noen uker. Har sett andre folk sine resultater og det ser ut som det funker utrolig bra men det gjenstår bare å se for meg!Har du prøvd Xlash før? Hva er din erfraring med produktet?

takk gud det er fredag! ops


Heii

Beklager for at jeg glemte å blogge i forrigårs! Og i går... Herregud, ops, må ikke misbruke guds navn. Så nettop timber falls og nå er jeg ekstremt redd for å kun si herregud, å faen gjorde det igjen. OG IGJEN. 

Uuuuansett, etter en helt fin dag på skolen gikk turen til postkontoret for å hente en ny pakke. Viser dere om ikke lenge hva jeg fikk! Men toppen under fikk jeg også fra sheinside før jeg dro til usa!

Topp her   shorts brandy melville

Hva syntes du?

skincare routine


Hei!

For en god stund tilbake så mottok jeg en pakke fra vakkerhud.no. Det var et reisekit fra emerginC med masse flotte hudprodukter. Jeg har fått god tid på å teste ut produktene og nå er de alle garantert favorittene mine!

Alle disse produktene kan du også få kjøpt i full verson på samme nettbutikk hvis det er noe du gjerne vil ha. Jeg, vil personlig ha alt i full størrelse :P Hvis du skal bruke dette sammen så har jeg skrevet en liten guide til dere her i tillegg til egne meninger om produktet og resultater.

Den innholdt ansiktsvask, toner, detox maske, peel pads, øyekrem og hudkrem. Og nå har det blitt mine favorittprodukter.Før jeg tar kvelden pleier jeg alltid å påføre kombucha cleanser på fuktet hud og massere den godt og deretter skylder jeg den av. Den funker flott til å fjerne sminke men jeg anbefaler for å være 100% sikker på at huden er sminkefri ved å først bruke sminkefjerningsservietter og deretter bruke cleanseren. Det gjør jeg og huden føles mye bedre etter å ha brukt cleanseren enn når jeg bare fjerner sminken ved å bruke servietter.Så tørker jeg ansiktet og påfører spirulina toner med en bomullspad på ansikt og hals deretter. Fullstørrelse på cleanseren her og fullstørrelse på toneren herSå påfører jeg disse to kremene her. Begge kremene føles naturlig ut på huden uten ekkel parfymelukt eller føles stiv og rar ut. Huden får fuktighet og føles fresh ut. Er blitt så utrolig glad i disse at dere skulle bare visst! Fullstørrelse på dag/nattkremen her og fullstørrelse på øyekremen her

Denne peelpaden er flott å følge opp med etter cleanseren. Du påfører det som er på paden på ansikt og hals og lar det sitte på i maks 5 minutter før du vasker det av med kaldt vann og påfør toneren. Fullstørrelse her Så til detox masken. Denne anbefaler jeg å påføre etter peel paden og deretter avslutte med dagkrem/nattkremen og øyenkremen. Cleanseren er ikke nødvendig hvis du allerede har fjernet sminke men hvis ikke så anbefaler jeg også å starte det hele med å vaske og rense ansiktet med kombucha cleanseren.

Uansett, denne masken er så deilig! Etter bruk føles huden fuktig, fresh og ren. Den skal påføres 1-3 ganger i uken for å få fjernet døde hudceller i tillegg til at den gir huden min fukt. Den tilfører næring og etterlater huden din lys og ren. Fullstørrelse kjøper du her

 

Hele kitet jeg viste dere kan dere få kjøpt her!

Dere får blandt annet se disse en del i videoer fremover. Holder på med en night routine video som snart skal ut så da kan dere se hvordan jeg bruker disse :)

Har du prøvd noen av disse produktene?

en rev klar til å gå i dvale


Heisann!                                                                                                                                                                                        //reklame

For en uke siden mottok jeg denne utrolig deilige reve . Har vært en del syk den siste uka så da har jeg kun vandret rundt i denne hele dagen! Det føles som om jeg har på et teppe bare at jeg slipper å holde det oppe hele tiden når jeg går rundt i huset. Sååå varm! Den er laget av myk og behagelig fleece materiale. 

Har ikke tellingen over hvor mange ganger jeg har klart å sovne i denne. Kan sove i all evig het med denne her på! Jeg kunne ligget i dvale gjennom hele vinteren hvis jeg kunne.

I tillegg er den supersøt! Denne har vært livredderen min på slappe stunder, kalde kvelder og syke dager. For øyeblikket er det favorittplagget mitt, helt ærlig! Jeg har min i S og den er akkurat passe! Romslig, god og varm! 

Fåes kjøpt her

Hva syntes du om dressen?

nytt fra junkyard
Verdens fineste sko fra dr.martens (serena) HER. Disse er de som er perfekte til vinteren siden de er foret så føttene dine holder seg varme selv i kaldt vær♥Hørepropper fra wesc HER. Det følger med forskjellige sånne "puter" slik at det er garantert at de passer. Jeg bruker de minste og de passet perfekt til mine små ører (haha).
Carhartt lue HER

Hei! 

Som jeg skrev i går så hadde jeg hentet en pakke jeg skulle vise dere i dag. Har vært på utkikk mange steder etter disse dr.martens bootsa men har ikke lykkes. Fant dem på junkyard så da MÅTTE disse hjem til meg. De er jo utsolgt i min størrelse alle andre steder! Fikk den også foret noe som var enda bedre siden da kan de fint brukes om vinteren. Brukte dem i dag og de var supervarme! Litt dyrere enn de vanlige men ville heller gått for disse.

Dere ser skoene i dagens antrekk innlegget som kommer i kveld :)Hva syntes du om tingene?

zoovillage


Hei!

Som jeg har skrevet før, så har jeg funnet denne utrolige siden her som heter zoovillage. De har et stort utvalg av merkeklær! Produktene er også billigere og det er mye salg der i tillegg til at det er en norsk side (som sender fra stockholm).

Noen av merkene de har er blandt annet- Acne, Bjørn borg, Canada Goose, Cheap monday, Converse, Dr Denim, dr martens, Nike, Hunter, Lacoste, lee, Polo Ralp Lauren, Ray-Ban, Superdry, svea - og mye mer! Dette er bare de merkene jeg liker best så det sier litt om hvor mye de har der.

Her om dagen bestilte jeg meg noen bukser fra dr denim som var på salg til kun 167 kr og fikk dem i posten i går. Fikk tatt noen bilder av dem på også :) Tar nok litt nøyrere bilder senere. Fant ikke fjernkontrollen til kameraet så måtte dra ut mamma som egentlig ikke ville ta bilder.

 

(Utsolgt for øyeblikket men trykk her for å se alle dr denim buksene og ALLE er på salg!)
cozy sweather dress
Kjole her      cardigan her

Hei!


Måtte bare vise dere denne superdeilige kjolen her jeg fikk for en god stund siden. Dere så den i den collective haul videoen, men for dere som ikke har sett den eller husker den så her er den! Den er egentlig ganske deilig på litt kjølige høstdager og blir supersøt med en svart cardigan til tenkte jeg. -Og det ble det! Alt er fra matrofchina, en nettside som selger superfine OG billige klær!

Skal kanskje prøve å f¨gjort ferdig en video til i morgen siden det kanskje ikke vil bli så veldig bra blogging i helgen siden jeg skal til sverige med Michelle. Kommer nok innkjøp når jeg kommer tilbake siden vi skal på sånn marked/tivoli greie haha. Tar med kameraet også, selvfølgelig!
Hva syntes du om klærne?

new clothes


Hei!

I dag hadde vi en ganske lang dag så kom meg ikke hjem før i halv 4 tiden. Hentet en pakke på postkontoret også kom en mann på døren med enda en pakke.

Må bare også fortelle dere noe morsomt, hun dama på postkontoret hadde en datter som visste hvem jeg var så mens jeg stod der og skulle hente tingene spurte hun bare "Ida, er det deg? Hun bloggeren ikkesant?" og jeg bare svarte ja og pratet litt med hun. Utrolig koselig dame! Et pluss det med tanke på at jeg nesten lever på postkontoret, i hvertfall når man er blogger, haha!

Uansett, så viser jeg dere alle tingene jeg fikk fra choies, som ble en del. Så viser dere det andre senere!

Åååå elsker denne toppen! Tuller ikke, den må være en av de fineste toppene jeg har i klesskapet. HER! De andre fineste toppene finner du ↓

 

La meg merke til hollister merket på skjorten. Er nok ikke ekte nei, men skjorta var så utrolig fin uansett, stoffet var deilig og behagelig å gå med! HER

Stilig "DOPE" crop top, perfekt til sommeren.. *hmhh, kremt* Men fin uansett! HERStilig topp HER og super fint blomsterhårbånd. Sett mange andre bloggere med disse, bare med bøyle. Jeg personlig syntes hårbånd ga et mer "realistisk" syn på blomstene. HERBleached washed denim jakke HER! Looove itNydelig peplum topp HER og hjerte "tattovering" strømper HER - de har et stort utvalg av disse og de er utrolig stilige, verdt å sjekke ut!Snakeprintet highwaist shorts. Superstilige! :) HER

Trenger ikke si noe om denne en gang. Var ganske i tvil når jeg bestilte den siden noen slike over sized skjorter seg bare helt jævlig ut og sånt men denne var så utrolig kul! Den er for menn, men alle kan bruke den! Også var størrelsene kun M og L. Jeg tok M som er ganske stort uansett, men syntes det bare gjorde alt utrolig kult! Fin å ha på eller rundt livet. HER

Og det var det. Elsker klærne de selger og er utrolig fornøyd med alt og!

Hva syntes du?

Sweet polkadot & classy high heel studs


Innlegg i samarbeid med Martofchina 

ÅÅåå er den ikke bare nydelig?♥ Faila litt på knuten bak siden jeg strammet litt for mye. HER til kun 8.60 dollar som tilsvarer ca 50 norske kroner, er ikke det superbillig for en så fin kjole?!

Skal kjøpe meg et litt tykt, brunt belte som passer perfekt til den og, i hvertfall så den fin ut på modellen og brune belter kler alle kjoler. Fint å ha i overganger mellom det svarte og hvite(?) hvis dere skjønner. Kan garantere for dere at denne vil bli brukt masse i outfit innlegg fremover i det fine sommerværet. I hvertfall i hellas!HER til kun 15.99 dollar som er ca 92 kr bare!

Hei!

Fikk disse to nydelighetene i posten i stad. Har gledet meg sååå mye til å motta dem! Ettersom kjolen er i onesize så får jeg alltid en følse at den blir alt for stor. Men siden den var såå fin så tok jeg risken i å bestille den. Og den passet helt perfekt! Den er myyye finere i virkeligheten.

Alt er fra en nettbutikk som heter MartOfChina som holder til i Kina haha det ga jo mening. Uansett er klærne dems myyye billigere enn de fleste nettbutikker og kvaliteten er helt lik som alle andre nettbutikker siden nesten alt uansett blir impotert fra Kina og solgt dyrere.
Elsker siden virkelig! Klærne og skoene deres er utrolig fine og anbefales å ta en titt innom!
Fikk også produktene etter kun to uker! Noe som er superraskt ettersom de kommer helt fra Kina, så det er også til å skryte veldig av.
Hva syntes du om plaggene? 

new clothes


Tror jeg fikk denne i feil størrelse siden det sto medium på lappen og jeg bestilte i small, så derfor kunne jeg ikke ta den på siden det ble for stor, men det er en nydelig sommerkjole men fine blomsterdetaljer og et søt gullbelte(?) Kan kanskje ha den i konkurranse hvis noen vil:) HER
Utroooolig deilig tskjorte! Kommer til å bli brukt myye ihvertfall nå som det er sommer. Elsker stoffet og et utrolig kult design!♥ (Utsolgt for øyeblikket, men oppdaterer linken så fort de får den inn igjen)

 Enda en deilig tskjorte ja! Samme stoff bare annen farge og design, perfekt til sommeren (hahaha) og deilig å hå på. (utsolg men oppdaterer linken når den kommer inn)Litt varmt å gå med denne nå, men perfekt på tidlig vår og om høsten♥ HER

Tøff skinnjakke med studs HER

Mottok disse nydelighetene fra sheinside i dag og elsker alt! Bare synd kjolen var i feil størrelse.Kan kanskje ha konkurranse på den?

Hva syntes du?

Viva La Diva Miami Heat - bronzed summer look


Hei!

Fikk disse produktene fra Viva La Diva for litt siden. Disse produktene er spesielt tilegnet til sommerlooker. Og i tillegg til det har jeg laget en liten sminke-guide til en flott bronzed sommerlook til dere med disse produktene! 

Skal nok legge ut et til innlegg med noen sommernegler eller noe lignende senere, har allerede prøvd neglelakken jeg fikk. Eneste neglelakken jeg har prøvd som faktisk ikke har flasset noe når det har gått en dag. 

Siden de har en ny kolleksjon nå, tilegnet til sommer som heter Miami Heat. De har et annet palett med fargerike farger og som passer bedre til dagtid, men denne looken jeg har laget passer bedre generelt på varme sommerkvelder.Det som fulgte med var Viva La Diva Absolutely Fabolous Bronzing Powder i fargen Surf n sand     Viva La Diva Brush My Lips i fargene 1dream og 5 Delano    Viva La diva Absolutely Fabulous lips i fargene 115 Show off og 114 Pink flamingo    Absolutely Fabulous Nails i 155 Hotspot og 156 Love shot

 

 

Så har jeg også laget en liten sminkeguide til en perfekt summer bronzed look. Perfekt på sommerkveldene og gjør virkelig kvelden mer spesiell! Om du vil bruke den på dagtid, det er opp til deg, men jeg skal i hvertfall bruke denne mye på sommerkveldene:)

 

Først er det huden, denne bronzeren her har en halv side som er helt matte, og en annen med litt shimmer i seg. Hvordan jeg bruker den står forklart på bildene, så trenger nok ikke å forklare det. 

Her er fargene og rekkefølgen jeg bruker dem i. Feks, først bruker jeg nr en og så nr to. Hvor og hvordan jeg bruker dem ser du på bildene under

 

1. Først påfører jeg den lyse kremfargede skyggen under brynene og i innerkroken av øynene for et mer åpent blikk. Man få også en illusjon av at brynene blir løftet mer ved å legge fargen under dem. Altså en "higlight".

2. Så påfører jeg den champange/bronse skyggen på hele lokket men lar det være litt innover innerkroken så kremfargen ikke blir skjult.

3. Så legger jeg den mørke bronse fargen i globalen og blender utover øyet for en smoked look. 

4. Så har jeg lagt den svarte matte skyggen forsiktig så nærme vippene så mulig og vinget den ut litt. Da brukte jeg en eyeliner kost. Så påførte jeg favorittmaskaraen min

 

 

Så legger jeg bare Brush My Lips lipgloss i en gjennomsiktig glitterfarge også er jeg ferdig! Du kan også bruke en leppestift hvis du føler for det, men jeg gikk for litt mer fokus på øynene så jeg lot leppene stå litt enkelt. 


Slik ble da resultatet, noe jeg ble utrolig fornøyd med! Du kan kjøpe viva la diva på Cubus og nelly.com.

 

Hva syntes du om sminken?

myke føtter på 1, 2 og 3!


Heisann

Tenkte å skirve om et litt annerledes produkt på bloggen denne gangen. Noe jeg aldri skulle trodd jeg ville gjøre, men nå gjør. Om to fotprodukter fra det kjente merke footner. Er ikke akkurat en fan av fotproduker siden jeg ikke bruker noen spesielle, men da jeg fikk tilbudet om å prøve disse tingene her fra footner så kunne jeg ikke dy meg!

 

Produktet jeg var mest spent på er altså to "sokker" man skal bruke på føttene og la være der en time (60 minutter) og deretter slyder du føttene dine godt med mildt vann. Anbefaler å skylle dem i dusjen eller badekaret. Etter 3-5 dager vil du merke at hudceller flasser fra foten din dette av og etter en 2 uker vil du se at føttene dine er myke og helt frie for hard hud eller noen døde hudceller!

Kanskje merkelig å skrive om dette på bloggen men siden de virkelig fungerte flott så må dere få vite om det og! Perfekte nå til sommeren med babymyke føtter på stranda.  

Slik bruker du plastikksokkene:

♥Klipp der den markerte linjen er.

♥Ta sokkene på og juster hvor stram den skal sitte ved å bruke klisterstripen til å holde den på.

♥Ha sokkene på i maks en time (60 min) før du tar dem av og skylder vekk restene av middelet. 

Slik ser de sokkene ut da. De er ganske store så de passer alle fotstørrelser. Bruk vanlige sokker utenpå plastisksokkene:-)

 

Så til footner Soft foot Foam som er en mousse lignende sak som du tar på de stedene du har hard hud som oftest er helen og bak tærne. Kan brukes til litt sjappere tider hvor du ikke trenger å fjerne så mye så du ikke trenger exfoliating socks´sene. 

Slik bruker du den:

♥Først påfører du den på helen eller de stedene du trenger å mykne opp.

♥La den absorbere/tørke inn før du begynner å gå og ta på sokker (derfor anbefales det å bruke disse før du legger deg så du slipper å vente)

♥Og voila! Føttene dine er så gode som "nye

 Så disse produktene er jeg utrolig glad for at jeg invisterte inn og vil virkelig anbefale disse! Kan kjøpes på de fleste apotek som vitus apotek, boots o.l

 

Har du prøvd noen footner produkter?                                                                                                                                                                      reklame

nytt i garderoben


Heisann!

Nå nettop hentet jeg den siste pakken jeg ventet fra sheinside. Ble utrolig fornøyd med alt og gleder meg til neste pakke og! Sheinside er virkelig den fineste nettsiden som selger stort utvalg av klær til en god pris og! Og alt her er fra sheinside ;-)Stilig blazer her

Nydelig kåpe her (Litt varm å bruke nå som det er så varmt i disse dagene, men været forandrer seg så fort! Så jeg gleder meg nesten til det blir kaldt igjen så jeg kan bruke denne ha ha♥)Genser her

Nydelig chiffon skjørt her

Hva syntes dere?                                                                                                                                                                                                    //sponset

KICKS Hair Collection


Hei!

For en god stund siden, mottok jeg en pakke fra KICKS med masse hårprodukter fra hårkolleksjonen deres. Disse skal jeg teste ut og bedømme ærlig hva jeg syntes om de, noe som jeg har gjort. Så nå skal jeg også ha en omtale, produkt for produkt. 

 

Jeg har hatt ca en måned på å teste alle produktene ut. Og jeg skal love at jeg har vært spent på å skrive dette innlegget.

Produktene kan du finne i alle KICKS sine butikker. Det er et godt utvalg og de er opptatte av at produktet skal passe til akkurat ditt hår. De er utviktlet av proffesjonelle frisørprodusenter og har høy kvalitet på produktene. Eneste forskjell er at disse er billigere. Jeg kan love at jeg ble overrasket over disse produktene og. De har sunne ingredienser i seg som solsikke, oliven olje, granateple, arganolje, blåbær og mye mer som dere kan se her

Dette er ikke alle produktene fra kolleksjonen jeg skriver om her, men noen. Disse produktene har fokuset på å gi håret volum, derfor jeg skiver om akkurat disse. 

 Du kan ikke få kjøpt produktene på nettsiden dems, da må du i butikk. Heldigvis har de kicks overalt i landet så de er lette å få tak i! Kicks Volumizing Shampoo & Conditioner

Disse er begge to gode produkter. Etter en god vask med disse merket jeg at de ga håret et lite kick og løftet det. Håret ble mykt, men fikk mye volum samtidig som det føltes lett. Prisen er overkommelig og virkelig noe alle burde invistere seg inn. De er gode å jobbe seg inn med i håret og lett og skylle ut i tillegg.

 Kicks Thinkening Spray

Dette produktet gjør håret tykkere, lettere å jobbe med og er varmebeskyttende. Den har også UV-protection som beskytter håret mot sola, hårføner o.l. Du bruker denne i fuktig hår, altså et halv-fønet hår ca. Så tørker den i håret og gjør det den skal holde. Den gjør håret tykkere og mer volum og mykt. Ikke minst lett å jobbe med! 

Den er virkelig en favoritt og brukes hver gang jeg har dusjet.

 Kicks Dry Shampoo

Et must have produkt på hektiske hverdager. Håret føles fresht og nyvasket! Gir også håret volum i mens det holder seg matt og ikke fett. Du bare løfter håret, sprayer på en 10 cm avstand og grer i gjennom og vips! Håret er så friskt og godt som nyvasket. 

 Kicks Styling Powder

Det sier seg selv? Denne gjør håret lett å style og jobbe med. Selve flaksen veier ingenting men har nok med produkt i seg! Hadde en følse at denne ville tørke hodebunnen ut, men nei! Den har en matt tekstur og som vanlig, så gir den håret volum, noe disse produktene jeg har fått tilsendt skal gjøre. 

 

Så det var det! Jeg er overraskende fornøyd med disse hårproduktene. Til å ha en pris mellom 79-119 stk er dette virkelig kvalitet! 

Har du prøvd noen produkter fra kicks sin store hårkolleksjon?

new makeup brushes


Link til kostene her


Hei!


I går fikk jeg dette nydelig settet med sminkebørster i posten fra kimstore. Det inneholder hele 23 sminkekoster til både hud og øyne + det følger med en rosa brush roll kostene ligger i! Den ruller du bare sammen og så lukker den seg selv med de magnet knappene.

Sminkekostene ser lukseriøse ut og ganske jentete med det rosa skaftet. Og med den brush rollen gjør det bare enda finere og smartere hvis du skal ha dem enten med på ferie, overnatting eller når du skal reise bort.

De var helt perfekte og nådde opp til forventningene! Kommer sikkert til å bruke disse i  sminkevideoene fremover så dette er ikke det siste dere får se. Og mens vi snakker om sminkevideo, så kommer det nok en litt senere i dag. Hadde litt problemer med å laste de inn på pcen, men det fikser seg nok. Må bare prøve å restarte.

Kimstore selger ikke bare sminkekoster, men også sminke, klær, smykker, sko, parfyme og mye mer!♥

Hva syntes du?                                                                                                                                                                                                                      //reklame

new accessorise from toptrend


Heisann

For noen dager siden mottok jeg en uventet pakke fra toptrend. Glemte helt at jeg skulle få en til pakke av dem, så det var ganske greit å få den nå! Men jeg ble veldig fornøyd med smykkene jeg fikk! De var helt perfekte til sommeren og kommer til å bruke de sannsynligvis gjennom hele sommeren og. 

Toptrend er en norsk nettbutikk OG butikk som holder til i Oslo. Der selger de et stort utvalg av smykker til en grei pris, så alle finner noe de liker der. Adressen til butikken er Kirkeveien 57, 0368 OSLO

De fargede kors armbåndene jeg har på finner du i separate farger her (øverst på siden) 

Burgunderrødt blomsterarmånd her og trekantperle ringen her

 

Rhinestone armånd her

 

De er utrolig fine! Alle smykkene til topptrend er nydelige så anbefaler alle å ta en titt innom! Garanterer at du finner noe du liker♥ Selv har jeg mange favoritter derfra, elsker å titte rundt i nettbutikken. Spesiellt de fargerike armbåndene ser nydelige ut og fresher lett opp et sommerantrekk. En vanlig tanktop, shorts og de armbåndene så voala! Et nydelig og fresh sommerantrekk. 


♥♥

Hva syntes du om smykkene?                                                                                                                                                                                             //reklame

todiefor bikini


Heisann!

Som jeg skrev i forrige innlegg, mottok jeg også en til pakke som jeg skulle skrive om i eget innlegg. Det var altså en bikini fra nettbutikken todiefor eller to die for. Bikiniene dems er nydelige og virkelig -til å dø for haha.

Tror ikke jeg tar sjansen av å legge ut et bilde av den på, ettersom folk kan rage men dere får se den på hun damen på nettsiden haha. Dere får sikkert se meg med den til sommeren da siden da har jeg en unnskyldning til å vise den på. You know, strandbilder;)

Jo så bikinien jeg mottok var litt basic men hadde kjempefine detaljer og er enda finere på! Knappene på overdelen og de fine lange sløyfene på sidene♥
Bikinisettet over heter Lola (den har ikke noen spesiell link men bare søk opp lola i søkerfeltet på todiefor HER)åh, er den ikke fin?

Hva syntes du om bikiniene fra to die for?//sponset

nye deksler


Heihei,

I går mottok jeg to pakker noe som var kjempegøy! Den ene er fra duperdigg, men den andre skriver jeg om senere! 

Dekslene har jeg sittet å gledet meg utrooolig lenge til ettersom de er utrolig fine og jeg er super lei av mine helt plaine, eller noen overfyllt med burnklistremerker, haha. Nei, så jeg trengte nye. Og disse er virkelig til å spise opp! De er faktisk så søte, og fine så Duperdigg er virkelig favoritt nettsiden for handel av dekseler! 


1. HER       2.HER    3. HER 4. HER    5. HER
Elsker dem! Stitch og rilakkuma(bamsedekslelet) er så utrolig søte! Men de andre er virkelig også perfekte!

 

Forresten så er de to figurdekselene sånn at du glir iphonen inn i kroppen også setter du hodet på toppen. Så sitter de veldig godt og beskytter mye! De har også god tilgang til knappene.Her ser du hvordan dekselene ser ut. Begge er like under hverandre så viser fra begge sidene. De er veldig smarte også!

 

Hva syntes du om dekselene?                                                                                                                                      //sponset innlegg 110% ærlige meninger!

new in from sheinside


Heisann! I dag mottok jeg en pakke fra sheinside. Har gledet meg lenge, men fikk vite at tingen jeg gledet meg mest til var utsolgt. Jaja, men det andre var jeg også like glad for så det går bra! Er virkelig forelsket i nettsiden og de selger masse kule klær der! Så dette blir ikke det siste dere vil høre om sheinside på bloggen!

Denne vesten er så utrolig behagelig å ha på og samtidig kjempefin! Syntes den er skikkelig søt og passer til både gensere og singletter. Elsker den♥

Deilig pelsvest (fuskepels) her

 Ahh.. elsker denne jakken utrolig mye! Tro det eller ei, men har aldri egentlig eid en skinnjakke. Har lett lenge men aldri funnet en før nå. Stooor favoritt!

link til jakken her

Har du handlet hos sheinside før?                                                                                                             //sponset innlegg 100% ærlige meninger

M.U.A makeup academy har fått norsk nettbutikk!


Heisann! Jeg må bare dele med dere denne utrolig nyheten selv jeg ble sinnsykt glad for! Jeg har jo selv sagt tidligere i videoblogger hvor fornøyd jeg var med MUA sminke? Blandt annet i london sminke innkjøpsvideoen! Så for dere som ikke skal til Storbrittania har de laget en norsk nettbutikk! Da kan du bare få med deg produktene rett hjem i din postkasse ved å bestille på nettet. 

Skrev for noen innlegg siden en anbefaling om mine favoritt matte bronzere som blamndt annet er MUA sin bronzed perfection som ikke koster mer enn 27 kr! Selv om den hadde kostet 100 hadde den vært verdt det!

Jeg gleder meg kjempemye til å følge opp mer med MUA og kampanjene deres! Jeg skal love dere at det mye dere kommer til å bli glad for..;)

Noe enda bedre er at jeg har fått en rabattkode til dere hvor dere kan få hele 35% rabatt på alt frem til søndag den 27.mars, så skynd dere! Så dere får alt på 35% noe som er sykt ettersom det er billig nok fra før av! Så nå ville jeg slå til! Rabattkoden er MUA350 

Trykk her for å komme til MUA sin nettbutikk!Husk å handle innen søndag den 27 og bruk rabattkoden for 35% på alt! Så mye billigere enn det det allerede er, er jo bare fantastisk!

                                                                                                                                                                                                                  //skrevet i samarbeid med MUA

gold&snake details


Heisann! Jeg var så heldig å få en pakke i posten i dag og. Som jeg skrev i det innlegget om smykker så skrev jeg altså at jeg har fått en obsession med smykker og tilbehør. Tja, jeg kan ikke noe for det så det blir det en del av nå for tiden! 

Produktene er fra Style By Stella som er en norsk nettbutikk som selger smykker og iphonetilbehør. Jeg må si at frakten var kjemperask! Fikk den bare to dager etter jeg bestilte og det var jeg utrolig glad for! Produktene er jeg enda mer fornøyde med! 

Gjerne lik facebook siden dems HER for nyheter og mye annet!Så jeg kommer virkelig aldri til å slutte å bestille disse type smykkene her. De er så nydelige! En livredning var jo at de bare koster 99 kr på StyleByStella. De er desverre utsolgt, men følg med for de får det nok snart inn igjen! Som jeg også skrev tidligere er sånne smykker virkelig en avhengighet for meg. De er nydelige og frisker virkelig opp et kjedelig antrekk! Føler at antrekket blir mer spesielt på en positiv måte, så klart! 

Gull halsring 99kr UTSOLGT FOR ØYEBLIKKET
Dette dekselet kan faktisk også bli fint til et antrekk. Bare å holde mobilen i hånda gjør at jeg føler meg finere. Rart? Ikke så veldig rart da, med et så stilig og tøft deksel! En ny favoritt, definitvt!♥

slangemønstret deksel 119 kr HER

Hva syntes du om Style by Stella sine produkter?                                                                                          //sponsede produkter 110%ærlige meninger                         

the perfect accesories


Hei!

Nå er jeg endelig tilbake. Hadde ikke lysten på å blogge med et sånt design. Må virkelig takke Cecceya fra fotoogwebdesign som fikset det!

Dere burde virkelig sjekke ut bloggen hennes! Hun lager ikke bare design til toppbloggere og thats it, nei! Hun skriver om fototips, tips om design og har til og med laget video om hvordan du kan lage ditt eget design! Bildene og innleggene hennes er utrolig bra og blogger generelt om det samme som vanlige gjør. Men for å være helt ærlig, mye bedre! Sminke, hverdag og fotografi finner du mye av! Trykk her for å komme til Cecce sin blogg!

Men dette innlegget skal handle litt om smykker og en nettside jeg virkelig anbefaler å stikke innom for å få med seg siste nytt på tilbehørsfronten. Alle smykkene er fra pyntdeg.no, og innlegget er sponset. 

runde og faste smykker i gull eller sølv ser jeg er blitt en stor trend, noe jeg skjønner. Det er utrolig stilig og har blitt ganske avhengig av de og! Bruker det mye, men dette smykket her er min favoritt!

Stilig gullkjede HER   
definitvt et smykke dere vil få se mye fra i fremtiden! elsker det♥Armbånd er også et must mens man i utgangspunket skal bruke smykker. Det er lite, men gjør antrekket dobbelt så kult syntes nå jeg! Uansett har pyntdeg.no et stort utvalg så du finner sikkert din favoritt! Hvis det er noe du ønsker deg derfra, gjerne skriv det i kommentarfeltet! Jeg ville elsket å vite hva dere også liker.

Nydelige perler med blanke sølv og hvite/kremfargede perler HER

 

Dere vil også få se litt flere innlegg om smykker fremover ettersom jeg har fått en stor obsession med det! Det kan virkelig pimpe opp et kjedelig antrekk lett! Som dere ser på bildene over. Alt jeg går med er den kjedelige genseren. Men det kan lett bli kulere med et fint kjede og armbånd, eller hva?

Hva syntes du om smykkene?


HAR OGSÅ ORDNET EN RABATTKODE TIL DERE! Nå får dere 10% rabatt på alt dere handler og gratis frakt ved kjøp for over 300 kr! Rabattkoden er idanorway10

Oz-the great and powerful goodiebag


Hei!

For litt siden kom budet med goodiebagen på døren. Var utrolig spent på å se hva som var i den. Vet at flere bloggere også har fått samme samt å holde en konkurranse sånn at dere vet at vi alle fikk samme tilbud av disney og ingen herming i bildet eller lignende.

I sammenhengen av kampanjen så skriver jeg også om goodiebagen 

Men i hvertfall kommer konkurransen i kveld så gled dere til det! Den varer i 3 dager så vær sikker på at du melder deg på med en gang! 

 Dette er da en sånn bag som Oz, altså hovedspilleren bruker i filmen. Masse oz suvernir/produkter. Bl.a en flosshatt, iphone deksel, notatbok, kinobillett, popcorn og en popcornboks og sånne "bokser" med frø som man kan plante noe i. Er litt usikker på den, så skal se litt nøyere på hva det er. småflasker av forskjellige typer hårsprayer fra kmsTo batiste tørrshampooer. Elsker de så de å få to til var helt 10000% greit for meg!Dream waves lotion, shampoo og balsam! Gleder meg til å prøve disse!En beach spray, altså saltvanns spray som skal gi sånne strand bølger i håret som man får etter man har vært på stranda oftest.neutrogena norwegian formula håndkrem.
Min favoritt øyensminkefjerner og et dolce & gabbana shimmer pudder

Konkurransen kommer i kveld så gled dere til det!

Hva syntes du om tingene?

xlash


Hei!

Når jeg kom hjem i stad, gikk jeg og hentet posten. Der lå det nemlig en pakke til meg og jeg hadde først ingen anelse om hva det kunne vært siden den var så liten og jeg kan ikke huske å ha bestilt noe eller hatt et samarbeid med noe så smått men jo. Jeg fikk en mail i går om å teste ut et vippeserum fra XLASH.

Først av alt må jeg jo skryte mye av den utrolig bra servicen dems! Under et kvarter etter at jeg hadde svart dem fikk jeg en mail tilbake som vil si de er veldig presise! Også fikk jeg pakken i dag som vil si at jeg fikk den noen timer etter de hadde sendt den. Utrolig raskt også! 

Det skal også være norges mest solgte vippeserum!

Jeg skal ikke ha noen anbefaling av den enda fordi først skal jeg teste den ut i en måned minst og da vil det komme et innlegg med før og etter bilder og hvordan jeg opplevde produktet som. Hjelpsomt, eller ikke. Helt ærlig!

Du kan sjekke ut XLASH serumet HER

Har du prøvd xlash før?

hairtohair extensions


Hei!

Jeg vet at mange av dere er som meg og sparer til langt hår. I det siste har jeg blitt mer og mer begeistret for langt hår og gjør alt for å få det langt!

Med en gang jeg kom hjem fra london så ventet en pakke til meg fra hairtohair. Altså extensions. Jeg har gledet meg kjempelenge til å prøve dem! Det tar ikke mer enn 5 min å ta de på, så det er ikke særlig mye stress med dem heller. For å være helt ærlig er det eneste jeg har nærmet meg extensions er nille og det var når jeg var 11 år. Never again.

Jeg fikk disse sponset, men hvis jeg ikke hadde fått det men visst at de var så bra, så hadde jeg kjøpt dem uansett! De er utrolig myke og floker seg ikke opp etterhvert heller. Har brukt god tid på å få testet dem og jeg elsker dem! Disse er i 65cm så de er ganske lange, men det er bare bra! Link til de jeg bruker finner du her

MEN! Selv du være like heldig som meg (til og med heldigere) å få tilsendt extensions i din hårfarge og masse tilbehør som tangle teezer og masse annet tilbehør! Konkurransen kommer i morgen, så følg med!uten extensions↑


Med extensions ↓

Æææ, elsker dem utrolig mye! Byttet bilder ettersom de ble gule og håret så ikke så bra ut i det lyset, men i daglys kan du se hvor naturlige og fine de er! Er ganske nybegynner til å ta på extensions men syntes det gikk ganske bra!

Fargen jeg har er i #4medium brun. Er du usikker på fargen så er det bare å sende bilde av håret ditt i daglys, så skriver du hvilken farge som passer deg best. Så kundeservicen er utrolig bra. Leveringen er også utrolig rask! 

Bruker du extensions? Hvis ikke, BESTILL FRA HAIRTOHAIR    (annonse)

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits