min bestevenn


Hei

Nå tenkte jeg å skrive om min nye bestevenn. Han heter Seblastean Pandanis(?). Han går i klassen min tror jeg og han er veldig hårete, men hyggelig tror jeg. Pleier egentlig aldri å snakke med han, vi bare stirrer på hverandre. 

Vi tok faktisk photobooth bilder i går, det var kleinere enn det så ut som. Og de bildene var dritkleine liksom. Men jeg ser et potensielt vennskap KANSKJE.


Det er slike vennskap som får folk til å virkelig vurdere om livet er verdt å leve :')

Det var det.

brown smokey eyes


Hei!

Lagde denne sminkelooken for en uke siden. Ganske fin og passer perfekt for de med grønne og brune øyne. Jeg har begge deler så midt i blinken for meg! Virkelig - jeg har ingen fast øyenfarge. Ingen vet hvilken farge jeg har. Har grønn, brun og blå blandet liksom, haha!Fremtidig video? Maaaybe..:)

Hva syntes du?

everyday makeup look


Hei!

Noen som klarer å gjette hva jeg mekka sammen i går? Dette innlegget er et rent hint :)) Dere alle skjønner det nok nå men dere kan likevel glede dere! Husker dere da jeg lagde slike sminkelook-innlegg? Gjør det kun en sjelden gang nå men skal virkelig starte med det igjen! Det var jo så gøy♥

Uansett håper jeg dere likte denne hverdagslooken her :) Og har du sett, jeg har spart brynene mine! Egentlig ikke, jeg har bare vært syk så har ikke rørt de på over en uke men syntes de var utrolig fine nå så skal beholde de slik og rydde litt rundt når det er nødvendig. Håper også alle har savnet meg! Er jo tilbake på bloggen nå og denne gangen er det sant. Har skrevet ned en haug av bloggidéer som skal postes så da har jeg alltid noe å skrive om!

Vel, nå må jeg egentlig starte på tegneserien jeg må lage i k&h som skal leveres i morgen. Blir den bra så kan jeg kanskje vise dere den etterpå?Hva syntes du om sminken?

enkel sommersminke


Heii!♥

Har akkurat miksa sammen en enkel og fin sommersminke til dere! Og alle produktene er fra kicks. Har fått masse fra dem opp igjennom året så har derfor veldig mye derfra. Og er utrolig fornøyd med alt! Hvertfall selvbruningskolleksjonen deres. Hihi! 

Men i dag mottok jeg en pakke med en del sminke så da tenkte jeg det var på tide med enda et nytt sminkeinnlegg. En enkel OG fin sommersminke, perfekt til sommeren -saw what I did there?

1. Først startet jeg med å påføre denne primeren her i hele ansiktet. Det jeg liker med denne er at den tilfører fukt til huden samtidig som den jevner ut fine linjer. Perfekt om sommeren! Som dere ser på bildet over så er det enda en primer som heter blur primer. Den er bittelitt tykkere i konsistensen siden den skal jevne ut fine linjer og porer veldig godt. Men jeg syntes hydrating primer funker bedre til sommeren da hudsminken skal være så lett som mulig.


2. Så påfører jeg denne bb creamen her. Den er utrolig god og jeg syntes hittil at den er god på huden. Den gjør alt en bb cream skal som å jevne ut huden, være lett også har den solfaktor 15. Liker best å bruke primeren over for litt ekstra fukt noe jeg trenger veldig om sommeren da huden min ofte blir veldig tørr.3. Så hvis du føler for det kan du også legge en highlighter eller blush. Denne er begge i en! Den har en liten tint i seg men mest shimmer for en highlight-effekt. Trodde den skulle være veldig seig og ekkel på huden men utrolig nok var den ikke det! Den var veldig lett og utrolig grei å bruke. Tung hudsminke er det lite folk som orker så denne er virkelig til å anbefale å kjøpe nå.4. Så til øynene så skal jeg starte med denne "bakte" øyenskyggen her. Den har en veldig blush farge som vil si at den har et hint av rosa i seg i tillegg til det hvite. På øynene blir det en utrooolig fin perle-aktig farge som er perfekt på øyelokket og i innerkroken og den lysner virkelig opp øynene mine! jeg liker å påføre en litt mørkere farge helt ytterst i øye for litt definisjon. Men det er helt opp til deg! Øyenskyggen jeg påfører da er denne ↓6. Jeg ble selv skeptisk til denne fordi det er en kremøyenskygge. Tenkte at jeg helst ville brukt denne som base til en pudderskygge men det behøver du faktisk ikke. Den funker minst like bra som pudderskygge og den er enkel å legge. Det er blitt en favoritt faktisk og bruker å legge den helt ytterst i øyet og litt i globalen men ikke hele veien inn. 7. Så liner jeg den øvre vippekanten med denne eyelineren her og nå tuller jeg ikke, dette er seriøst den beste liquid lineren jeg har prøvd! Den ovegår nyx og barryM sin. Fargen er så svart og klar noe jeg har lett etter lenge i en liner. Tuppen av den er skrå og gjør det lettere å lage en liten wing og gjør det egentlig lettere å legge hvilken som helst linje du vil.

8. Og helt til slutt legger jeg bare denne leppestiften her. Det er ikke en leppestift akkurat med tanke på at denne er veldig lett og føler som en lipbutter på leppene. Og gir dem masse fukt! Mye bedre enn vanlig leppestift, hvertfall for meg. Det tørker ut leppene mine så lett og jeg klarer det så og si ikke. Så denne er helt genial og hvertfall på denne tiden!

Og maskara da bruker jeg bare de vanlige som jeg alltid bruker som dere mest sannsynlig vet hvilke er (se min nyeste video hvis ikke).Hva syntes dere om resultatet?

bronzy summer eyes

Heihei!♥

Merket meg at det var evigheter siden sist jeg la ut en sminkelook og sånn sminkerelaterte blogginnlegg. Det er jo det jeg alltid blogget om før? Tenkte at det kan også være grunnen til at jeg helt mistet motivasjonen og ikke visste hva jeg kunne skrive om. Nå som jeg er en blogger igjen så vil det jo bli mer sminke og det jeg egentlig blogger om. Ikke bare hverdag!

Så da lagde jeg lagde denne sminkelooken inspirert mer av solbrun hud, varme og sommer -rett og slett! Hvis noen vil ha en sminkevideo så bare spør i vei! Trenger videoidéer så jeg tar dem gjerne i mot og en sminkevideo slår aldri feil.

Hva syntes du?

søndags kos


Hei!

Dagen i dag gikk ut til Vettre med foreldrene mine og Marcus. Det er noe familien har gjort i årevis, så det er ikke snakk om at jeg ikke skulle bli med. Selv om planen var kino med noen venninder. Viser dere noen bilder av det etterpå eller i morgen. Får se om jeg får tid. Må starte på en video som skal ut i dag på gg så må nesten skynde meg nå!

genser her

Fikk også denne supersøte genseren her for noen uker siden. Har ikke fått vist dere den siden jeg dro på hytta dagen etter jeg fikk pakken. Så har det vært mye annet denne uken i tillegg! Den er hvertfall fra martofchina og jeg er utrolig glad i den!

Hva har du gjort i dag?

SMINKELOOK- Bright Smoke


I dag var det aktivitetsdag for hele ungdomsskolen. Jeg som sagt (og de fleste) valgte å ake. De var ganske gøy, litt kaldt, men gøy! Jeg hadde med speilrefleksen for å ta masse video av klassen for å bruke det til en video om 8C altså klassen min. Nå er det ihvertfall endelig vinterferie! Skal tilbringe den mye med venner også♥

Fikk ikke tatt noen bilder, men tar med kameraet på skolen senere til å bli ferdig med videoen.

Men til selve overskriften så har jeg laget en sminkelook. Jeg kalte den bright smoke fordi den fremhever øyene ganske men fremdeles har smokey effekt. Ikke bare lagde jeg sminkelook med bilder, jeg filmet også inn sminkevideo samtidig! Skal redigere den nå, så nå kan jeg faktisk love å si at den kommer ut i kveld.


Gleder du deg til video?

sminkelook; golden & brown


Hei!

Her er dagens sminkelook. En ganske fin og dramarisk sminke med en nydelig gullfarge på øyelokket og under våtkanten. Looken ender med en fin brunfarge i globalen og ytterkanten av øyet. Sminkevideo på denne kan jeg sikkert lage for de som er inntresserte :-)

Denne looken kommer til å bli mye brukt når jeg er i london! Ihvertfall på kveldene. Jeg brukte ikke falske øyenvipper til denne looken for de som lurer. Hva syntes du om looken?

sminkelook; romantic drama


Hei!♥

Nå skal jeg vise dere en sminkelook jeg brukte litt tid på som jeg lagde ista. Ble ganske fornøyd med den så det blir kanskje video på den hvis dere vil! Da må dere mase godt så jeg rekker daglyset, haha. Den er ganske romantisk men samtidig litt dramatisk fordi vippene på enden av øynene lager litt "cat-eye" shape. Så bruker et ganske så orginalt navn som Romantic Drama.

Fikk litt panikk siden jeg ikke fant primeren, men siden palettet har veldig pigmenterte farger så gikk det bra!
Hva syntes du og vil du ha video på looken?

todays makeup


Ikke dagens sminke akuratt.. Har vært syk, men fikk henta guerlain produktene, så jeg orket å lage en liten sminkelook. Skal lage en video med alle produktene jeg valgte og sikkert en sminkevideo.

Kommer ingen fler innlegg fra meg idag fordi jeg er såpass dårlig så null vits å mase.

 

Æsj, brukte lang tid på dette innlegget med alle bildene.


Hva syntes du?

sminkelook; natural autumn


Hei!

Bestemte meg for å prøve å lage en autumn sminkelook. Filmet samtdig som jeg sminket! Brukte ikke mye tid på denne så den ble ikke helt velt velykket men syntes den var fin!

Sminkevideo på denne looken kommer iløpet av de to neste dagene!

Hva syntes du?

dagens sminkelook


Hallo

Her er dagens sminkelook. Skal legge ut sånne innlegg oftere. Har laget video, som er en picture day sminke som jeg lagde av denne. Videoen kommer snart ut!

hva syntes du? gleder du deg til video?

 

Golden Plum


Lagde en sminkelook ista til dere!

Ble utrolig fornøyd med den, heldigvis lagde jeg sminkevideo samtidig mens jeg lagde den. Legger den ut idag tror jeg, skal redigere rett etter innlegget♥

Produktene og alt er bare sånn drugstore sminke, så alle kan lage den! Så gled dere, som vanlig. Hahah :-) 

 hva syntes du?

sminkelook- clubbing eyes


Hei søte dejjj!

Lagde en sminkevideo idag tidlig. Clubbing sminke da, som er en sminke som passer perfekt på fest, ute på byen om kvelden eller en helt vanlig night out!

Denne looken har jeg tenkt til å bruke på kveldene på rhodos. Gud som jeg gleder meg! Men da kommer jeg til å også bruke løsvipper fra lightinthebox.com. Har bestilt 110 par med løsvipper der! 100 mixed style for 26$ og 10 par med volume og lengde for 9$ Utrolig billig! Det meste du får kjøpt er 200 par som koster 46 dollar tror jeg det var. Jeg bestilte også mye annet der så da blir det haul video!

Skal også gi noen vekk i giveaway så bare å følge med ;-)

100 par med mixa style løsvipper får du kjøpt her

sminkevideo til looken kommer snart!

hva syntes du om looken?

SMINKELOOK# Colorful & Fun


SMINKELOOK!

Yes! Blir mange innlegg idag ja.. Her er en kul sminkelook jeg lagde fordi jeg tenkte at jeg burde ha sminkelooker i det siste.

Her er en sminkelook jeg har kalt Colorful & fun fordi den er fargerik og egentlig en ganske vill look!

Hva syntes du?SMINKELOOK # Smokey & dramatic Brown


Yo yo!

Påtide med ny sminkelook, gitt! Ja her er en sminkelook jeg lagde nå. Lona og satt og så på youtube videoer til jeg ble inspirert av xeverygirlx til å lage en brun, smokey look. Kunne jo like så godt dele looken på bloggen. Hadde jo det fine og store elf pallette mitt med 100 øyenskygger så nå så hvorfor ikke?

her er looken og si din mening!

Hva syntes du?Smokey eyes


Hei for andre gang i dag!

Tenkte å lage en ny sminkelook som jeg kunne legge ut på bloggen! Da lagde jeg en smokey eye look. Har bare to dårlige øyenskygge paletter. En fra h&m og en fra Viva la diva. Så det er ikke akuratt det beste. Og begge kjøpte jeg samtidig på nyttårsaften i forrifjor. Ikke den som var i går men den før den haha. Men nå har jeg bestilt masse øyenskygger fra Coastal Scents og elf da. Skal også snart bestille den 88 palleten fra Coastal Scents. Når jeg får litt mer penger. Men her er looken!

Øyenskyggen er bare fra h&m og viva la diva. Ikke så værst heller. Og den alt for mørke foundationen er fra elf. Har skjønt at jeg egentlig ikke trenger foundation siden jeg har så beautiful hud. Men concealer kan jeg ikke leve uten! Må dekke de stygge, mørke ringene mine rundt øyenene!

Hva syntes du?sminkelooker; Frosty Blue & Midnight Purple


Hey alle søteblogglesere! Har lagd to forskjellige sminkelooker idag. Den ene er blå den andre lilla. På kameraet ser de egentlig nesten helt like ut men de er helt forskjellige! på den første som jeg har kalt Frosty Blue er en blanding av vanlig blå og litt grå base med mørkeblå ytterst i øyet som ble litt vinter inspirert.

 Den ser sånn her ut;  

Den ser lilla ut men den er blå!

Og den lilla'e looken som jeg har kalt Midnight Purple fikk navnet fordi det er en mørk men samtidig litt lys i fargen som er ganske inspirert av kvelden hvor det er mørkt samtidig ganske lyst.

her er den;

Den passer veldig og bruke til en Night out kveld ute på byen foreksempel. De er ganske like men forskjellige i fargen. Jeg syntes de var ganske fine! Jeg vet ikke helt om jeg skal lage en video om hvordan jeg gjør det. Men hvis dere vil ha det bare si ifra hvem av dem eller begge, så lager jeg det :-):-)

Hva syntes du om lookene? Hvem likte du best?FALSE LASHES hot or not?


Hei♥ Idag prøvde jeg falske øyenvipper som jeg tenkte å starte med å bruke. Ikke sånn svære merkelig men sånne små punktvipper på de stedene jeg trenger det. Men i dag prøvde jeg hele øyenvipper så da får dere se med og uten! Sorry dårlig kvalitet på bildene men tok de med videokameraet fordi jeg ikke har mer batteri på det ene så ikke døm meg! Flinke ldaaa.

                            UTEN                                                        MED

 Med øyenvipper og eyeliner

 Og uten noe.

Hva syntes dere var finest? Var øyenvippene hot or not?

Deres valg!

SMINKEVIDEO -fest sminke


Her er videoen om hvordan man gjør fest sminke. Har fått nytt videokamera så videoene kommer til å få mye bedre kvalitet og fokusering! Har laget en "whats in my makeup bag" video som kommmer ut i morra og den er filmet med videokameraet

Sorry for lite blogging forresten, har jo bursdag i dag så ble litt gaver og sånt. Hva jeg fikk får du vite i morra♥

                                                                        Hva syntes du?

                                                           

TODAYS NIGHT OUT EYEMAKEUP


Yo mahhhomies♥  Her er todays night out makeup!

 

 Ignorer det åpne øyet!
:P Orker ikke beskjære det..

Brukte ikke noe foundation, concealer eller egentlig ingenting på huden

Hva jeg brukte;

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

( Hvit Base) Rival de loop- Eyeshadow pencil "Frosty White"

(Øyelokket og globalen) H&M- Glitter Eyeshadow palette "Gull & brun"

(Eyelineren på vannlinjen og på øyetlokket) Essence- Gel eyeliner "Black"

(Maskara øyevipper) GOSH- show me volume mascara

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Q; Hva syntes du om denne looken?Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » September 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits