jeg skal farge håret + hairspiration


Hei!

I det siste har jeg fått helt dilla på forskjellige hårfarger som ikke er naturlige, hahah. Sånn pastellrosa, pastelllilla, blått, sølv/grått osv. Elsker det! Har faktisk kjøpt inn tre pakker med bleking og bestilt hårfarge på nett så dere kan jo bare tenke dere hva det betyr. Skal lage en video med hvordan man farger håret___ :) Fargen forblir hemmelig tl jeg gjør det. Vil avlsøre rett etter det er farget her på bloggen så se frem til det! Skal farge det med en gang jeg får produktene i posten.

Har laget en collection på weheartit med hår-inspirasjon. Jeg kaller den hairspiration så gjerne følg den! På weheartit heter jeg idajacobsen99

Hvilken farge tror du jeg farger det til?

everyday makeup fall 2014


Hei!

Tenkte bare å oppdatere dere litt på sminkefronten her. Lenge siden jeg oppdaterte dere her på bloggen. Blir oftere sminkerelaterte innlegg her, slik som før så se frem til det! Glemte liksom hva jeg egentlig ville blogge om det siste året men etter jeg fikk igjen motivasjonen skjønte jeg hva det var.Blogget jo bare om hverdagen min? Boring spør du meg. Litt variasjon manglet! Det får dere nå.

Så dette er alle produktene jeg bruker daglig + vippetang. Glemte helt den av :-P

♥ Revlon Photoready foundation - Denne bruker jeg så og si hver dag og er utrolig fornøyd med den. Fargen er perfekt og den legger seg fint på huden. Kan bli litt tør for oss med tør hud men med fuktighetskrem under så funker den helt fint :)

♥ Natural Collection pudder - Dette pudderet har jeg brukt en god stund og er utrolig fornøyd med det. Den mattgjør foundationen og føles veldig lett på huden! Ikke så veldig mye annet å si om den annet at den er en stor favoritt,

♥ NYC Smooth Skin bronzer - Kjøpte denne i usa (skal filme sminkeinnkjøpene fra usa i helgen til dere som spør) og jeg er utrolig fornøyd med den! Kosta ikke mer enn et par dollar på target så skulle absolutt kjøpt med enda en. Har masse igjen av dette da siden jeg ikke bruker bronzer hver dag.

♥ Thebalm Downboy blush - Denne gir utrolig fin farge til kinnene og gjør at jeg ikke ser alt for død ut etter doundation og pudder. Har du merket noe som mangler til hudsminekn etter foundation og pudder er det garantert bliush.Det gjør at alt ser mye mer naturlig ut! Men ikke overdriv. Takler ikke folk som tar lag på lag med blush, ser så kunstig ut.

♥ KICKS eyebrow trio - Denne er jeg virkelig glad i! Det vet dere helt sikkert. Så mye bedre enn øyenbrynsblyant og mye mer naturlig også. Hater looken av tegna øyenbryn, ser så falskt ut. Liker å ha naturlige øyenbryn, slik er det. Da funker dette kjempebra til å bare fylle ut de tomme områdene.

♥ Max Factor liquid liner effect - Tightliner bare med denne før jeg bruker vanlig eyeliner på øyelokket. Hva kan jeg egentlig si om den? Liker mest at den glir på veldig lett. Men den "smitter" over lett til den nedre våtkanten også deretter under nedre vippekant, så det kan se ut som jeg har gråtet. Meeeen det skjer sjeldent, menst når det regner. Slik som i går.

♥ KICKS Eye Marker stylo - Denne bruker jeg til å line øvre vippekant. Er ganske glad i den. Må nok snart kjøpe ny siden jeg merker fargen begynner å gå på litt vanskeligere. 

♥ Maybelline great lash lots of lashes - En veldig liten og tykk kost men funkier veldig bra! Man får desverre ikke kjøpt denne i Norge. Bare den vanlige great lash som jeg har hørt mye dårlig om. Men denne er utrolig bra så hvis du finner den noe sted utenfor Norge så kjøp med et par av disse! Gjerne send meg en i posten hehe :)))

Bruker du noe av samme?

omtale: victoria's secret fragrance mist


Hei!

Tenkte å gjøre en "review" på vs fragrance mistene mine. Siden det ofte blir mye blogging om hverdagen min så kan det bli kjedelig i lengden hvertfall når den kun er fylt med skole! Det er vel helgene som er mest spennende å lese om, men da rekker jeg nesten aldri å legge ut et innlegg siden jeg er ute.

Men ser mange er usikre på hvilke fragrance mist de vil kjøpe på vs så kan jeg fortelle hvilke jeg liker best av mine fem og si litt om hver og en.

1. Aqua kiss    2. Sensual blush   3. Love spell   4. Coconut passion5. Pure seduction

Aqua kiss har en middels parfyme lukt, ganske vanskelig å sette fingeren på hva den lukter. Den lukter litt sterkt men samtidig mildt, så den er ganske enkel. 

Sensual blush som er favoritten min har en veldig søt og god duft som jeg elsker å bruke til hverdags. Den er ikke sterk og gjør bare at hvis noen hadde luktet dette uten at jeg hadde parfymen fra før av, hadde jeg garantert klemt personen tusen ganger daglig :D

Love spell er en av de som også er en god. Den lukter ikke bare parfyme men den har en lukt som man kan gjenkjenne imotsetning til aqua kiss. Love spell har en god duft av mango og pære og den er veldig søt! Selv om det ikke er poenget at den skal lukte pære så lukter den faktisk litt, men det er en god lukt!

Coconut passion er for de som eeeelsker kokosnøtt og vanilje parfymer. Hvertfall vanilje! Den er veldig søt så den passer ikke for de veldig ekstreme parfyme-misbrukerne. Personlig får jeg hodepine av sterk parfyme lukt, derfor jeg ikke er veldig fan av å bruke for mye av aqua kiss men den er absolutt god fordet. Men coconut passion er så søt, god og uskyldig lukt? haha

Pure seduction som også er en av mine topp favoritter. Den har et hint av godteri i duften faktisk! Elsker å bruke denne etter å dusje fordi den har den lukten at man føler seg ren og å bruke denne etter jeg har dusjet får meg til å føle meg ekstra ren! Bytter på mellom denne og sensual blush daglig. Anbefales veldig!Så i rekkefølge, her er mine favoritter:Sensual blush, Pure seduction, Love spell, Coconut passion, Aqua kiss.

Ble litt delt tredje plass mellom love spell og coconut passion siden begge er virkelig gode på hver sin måte! 

Har du noen av disse? Hvilken er din favoritt isåfall?

skincare products


Hei!

Tenkte å vise og snakke litt om de produktene jeg bruker på huden min. Ikke noe avansert system eller rutine jeg har med spesielltilpassede kremer og all sånn shit. Kun butikkprodukter for de aller beste :D Haha, neida. Jeg er ikke noe spesiellt redd for huden min eller noen ting. Jeg kjøper ikke dyre kremer og slikt. Bruker bare det jeg føler meg komfortabelt med i tilegg til at jeg er ung og ikke trenger sånne rynkekremer, serumer og lignende. 

Men det lille jeg bruker kan jeg jo snakke om og vise dere! Jeg er jo veldig allergisk mot forskjellige produkter så da er det greit å snakke litt om det for folk som har allergier som meg.Garnier Nordic Essentials Gentle Cleansing milk    Simple Cleansing Facial Wipes    Garnier Nordic Essentials dagkrem.

Disse produktene vil du nok finne på de fleste dagligvare butikkene, vita, h&m, cubus osv. Så de er også veldig lette tilgjengelige for alle dere der ute som bor i Norge da.

 

1. Så starter jeg å fjerne hudsminke + øyensminken med Simple cleansing wipes som er vanlige sminekservietter uten parfyme. Har så og si vært fast bruker av disse så lenge jeg kan huske og kommer til å bruke dem helt til de slutter å selge dem. 

2. Så bruker jeg denne rensemelken (uff det hørtes fælt ut på norsk) eller cleansing milk'en her fra garnier og masserer den inn i huden og skyller. Jeg gjentar det ca to ganger for å være sikker på at huden min er helt ren

3. Tilslutt etter å ha tørket huden min så påfører denne hudkremen her som også er fra garnier. Har ikke brukt den lenge men den lille stunden jeg har hatt den har jeg vært utrolig fornøyd med den. Jeg lukter et snev av parfyme men har ikke fått noen reaksjon på den så vil nok tro den er allergivennlig. Den fallt i smak både for meg og mamma så vi begge har denne! Den er så utrolig fuktighetsgivende og er en av de letteste kremene jeg har prøvd! Den er drøy i bruk og er ikke tjukk i det hele tatt. Jeg er kjempefornøyd med disse tre produktene og vil anbefale de til de som ikke trenger så forferdelig mye klæsj på huden sin og kun vil ha noe enkelt men bra. Jeg sier ikke at huden min er den peneste og plettfrie men disse produktene hjelper meg veldig bra og jeg har oppnådd bra resultater. Hvertfall med rensemelken og kremen :) Sminkefjerneren har jo bare jobb i å fjerne sminken og det gjør den en flott jobb i så den skal også få skryt her, he he.

Bruker du noe av dette? Hjalp det deg?

video: winter makeup


Hei!

Har hatt så forferdelig vondt i hodet i dag så da passet det greit nok å heller legge ut en video akkurat nå. Denne sminken er perfekt til spesielle anledninger eller så er det en flott hverdagssminke til vinteren for de som liker å bruke øyenskygger til hverdag .. osv.

Hadde mange sminkevideoer før så tenker jeg skal start med det igjen. Så kom med forslag! Har fått mange spørsmål om å lage en julesminkevideo til julaften så da skal jeg få gjort det iløpet av dagene fremover.

Sett på 720p for mye bedre kvalitet!

Hva syntes du om sminken?

everyday beauty essentials


Heisann! Tenkte å vise dere litt av mine nødvendigheter som jeg bruker hver dag, av skjønnhet da. Bytter på litt når det gjelder parfymene jeg viser. Også bruker jeg deodorant, men så viktig er ikke det  for dere å se haha. Tenkte også å fortelle dere at vinneren av sheinside konkurransen også er trukket og hun vet det og ble kjempeglad. Syntes det er så gøy å ha konkurranser så jeg kan se dere blir glade! 

Men alt dette er det jeg bruker hver eneste dag utenom søndager. Da er jeg oftest uten sminke og parfyme, da.


1. Clean shower fresh

- Favoritten av clean parfymene. Den lukter fresht og har en duft av nydusjet kropp når du bruker den. Ikke en av de alt for stinkede dameparfymene jeg hater. Denne luker virkelig godt! 

2. Loréal volumisse mascara

- Har vel pratet om denne en million ganger så er ikke noe annet å si om den enn at jeg er utrolig glad i den og er kjempegod!

3. IsaDora øyenbrynsblyant

- Mamma kjøpte den når hun kom hjem fra sverige forrige helg. Har gått tom for min fra billion dollar brows så da får denne duge. Den er ganske grei og veldig lik utseendemessig men bdb er nok best.

4. Too faced primed & poreless pudder

- Elsker denne som dere sikkert vet fra før av. Den er perfekt og holder huden din matt hele døgnet! Gjør også at hudsminken holder seg i tillegg til at du får en flawless finish når du bruker den, LOVE IT<3

5. Makeup mekka maskara

- Fikk denne i det nye (et magasin) og syntes den faktisk er ganske bra! Bruker den mest til de nedre vippene og til slutt når jeg påfører maskara. Kjempegod den og!

6. Pinsett

- Grei å ha! Kjøpte denne fra elf for en ganske god stund tilbake så veldig mange diamanter , fake så klart har falt av. Funker ganske greit og er ganske jentete i tillegg haha. Supersøt!

7. Simple sminkefjerneservietter

- Har vært fast bruker av disse siden jeg startet med sminke som er leeenge siden så disse har jeg alltid hatt troen til. Elsker de og de er supre til min hud!

8. Clean warm cotton

- En mild og god duft av rent sengetøy. Rart? Velvel, i parfyme er den faktisk ganske god! Det er vel ikke bare jeg som elsker den lukten av nyvasket sengetøy? Denne er genial og perfekt for meg!


Bruker du noe av det samme daglig?

hverdagens sminke produkter


Hei!

Har forandret hverdagssminken min i det siste så da skal jeg bare oppdatere dere litt på den fronten (haha). Bare si ifra hvis dere vil ha en oppdatert høst hverdagssminke video så gjør jeg det! Men for øyeblikket har jeg planlagt en annen video til dere som kommer i kveld. Der får dere blandt annet se disse produktene jeg viser dere her.

Først påfører jeg bare hudsminken, deretter brynene og så øynene -ganske enkelt! Men en ny hverdagssminkevideo hadde nok vært greit å lagd for de som vil se det så bare skriv det hvsi du vil, selvfølgelig.

Hud- Maybelline fresh bb cream  maybelline superstay 24h concealer  too faced primed & poreless pudder    

Bryn- Billion dollar brows brow pencil

Øyne- Max factor liquid effect eyeliner  loréal superliner  loréal volume million lashes maskara  loréal volumissime maskara  max factor false lash effect 24h maskara  benefit bad gal lash maskaraBruker du noe av det samme?

perfect loose curls


Hei!

Hadde litt ekstra tid i dag tidlig, så prøvde meg på å for en gang skyld gå med krøller på skolen. Har ikke vært én eneste gang hvor jeg faktisk har gjort det så det var på tide å gjøre det. Klarer ikke sånne veldig skarpe krøller, det er ikke helt min stil. Jeg går heller for litt mer loose curls som jeg syntes er litt "behagelig" og litt søtere, i hvertfall til hverdag! 

Krøllene varer heller ikke hele dagen, siden jeg ikke er så fan av hårspray så holder de ikke særlig lenge. -Men i dag sluttet vi halv 12 så det var like så greit!

ÅÅÅÅÅ det så fint! Det tok meg heller ikke mer enn 2 min å krølle nesten hele håret. Hadde jo den strikken i så krøllet ikke den delen da, men det tok meg fremdeles bare 2 min å gjøre resten. Mange som kanskje vil syntes at krøllene nesten ikke er krøller, men det er nettop det som er fint! Det ser mer naturlig ut og jeg elsker det akkurat slikt! 

Krølltangen jeg bruker er forresten fra gorgeous, looove it. Krølltangen er forresten IKKE sponset.


Hva syntes du om slike krøller?

neutral fall makeup


Hei!

Lagde en sminkevideo i stad til denne looken her. Den forrige sminkevideoen egnet seg kanskje ikke helt for alle så derfor lagde jeg også en mer nøytral og naturlig høst sminke! Ganske mye mer naturlig enn den forrige videoen så for de som ønsket det så er det nemlig det dere skal få og! 

Tror jeg faktisk legger ut høstsminkevideoen før den jeg egentlig planla fordi jeg vil jobbe litt mer med den til jeg er fornøyd siden den kreves mye redigering med voiceover og slikt. Orker ikke legge ut, også finne feil og redigere på nytt ogsånt. Ellers så skal jeg gjøre litt lekser og redigere sminkevideoen, enkelt å greit:) Sluttet ganske tidlig i dag så har fått slappet av en del siden vi har så lange dager ellers.Hva syntes du om sminken?

høstsminke


Hei!

Høsten er rett rundt hjørnet og selv om det er trist at sommeren er forbi, er høsten en ganske trendy årstid! Vi kler oss i burgunder, oransj og militærgrønn. Sminken er også viktig! Det å være forbredt til høsten er viktig for å matche årstiden. -Selv om vi ikke alle er glad i høsten er høst moten/looken viktig!

Nå skal jeg bare vise en look. Men mest produktene jeg bruker! Det beste med disse produktene jeg viser dere nå er at de kan brukes til alle årstider eller anledninger! Alle produktene er fra makestyle under er fra makestyle.1. Billion Dollar Brows Universal brow pencil - ÅÅÅ har funnet meg en ny favoritt! Jeg sverger til denne!! Den er helt fantastisk på bryn og gjør virkelig jobben sin. Passer til alle bryn og er enkel å bruke. Trengs ikke å spisses eller tulles med. Penselen har litt voksete konsistens som gjør at brynene i tillegg til den flotte fargen den gir fra seg, så sitter de også på plass. Nå er den også på salg! HER

2. Meet matt(e) nude. - Mange av dere har vel allerede møtt matt(e), men nå har theBalm laget enda en kjekkas! Nemlig meet matt(e) nude! Fargene er mer nude og til hverdagsbruk og skyggene er MYE større! HER

3. Too Faced Primed & Poreless pressed powder - Denne her spiller en stor rolle for hudsminken! Denne bruker du etter hudsminken altså helt til slutt for at sminken skal holde seg og den jevner huden og føles lett og deilig på. Den føles ikke tung eller cakey noe enkelte pudder kan. HER

4. Duo sort vippelim - Denne har jeg hatt minner med. Kjøpte "orginalen" altså den hvite for rundt to år siden. Var en stor favoritt helt til jeg gikk tom og de hadde sluttet å selge den i butikk. Jeg prøvde en haug av forskjellige vippelim men enten så var konsistensen vår våt, de funket rett og slett ikke eller de var bare helt dårlige. Så da møtte jeg en gammel venn på makestyle og gjett om den skulle hjem til meg! Prøvde den til looken og den svikter aldri! I tillegg til at den er svart som gjør at det hvite ikke vil synes gjennom vippene. Selv om det blir gjennomsiktig etterhvert så er denne flott hvis du er i et lite rush! HER

 

Start hele looken med foundtion og concealeren din. Hvis du føler deg komfortabel uten, dropp det. Først bruker jeg billion dollar brows og fyller inn brynene mine. Så grer jeg i gjennom med brynkosten på baksiden av penselen og jevner ut fargen og grer brynene på plass! Denne er definitivt min nye favoritt øyenbrynsblyant og den beste jeg har prøvd! Slår garantert h&m sin, ha ha!

 

 

Så tar jeg frem meet matt(e) pallettet mitt og bruker to koster. Først en helt vanlig, flat øyenskyggekost og en blendingkost.Først tar jeg farge 1 og påfører på hele øyelokket, under brynet og i innerkropen av øyet. Deretter nr 2 på øyelokket (over den første). Så nr 3 i ytterkanten av øyet og i globallinjen, påfør godt slik at fargen blir synlig. Til slutt tar jeg 4 på samme sted som 3 bare blender litt inn til øyelokket og i globalen.Deretter kan du bare, hvis du vil ha en mer skarp look, påføre en svart eller brun eyeliner på våtlinjen og i øverste vippekant. Deretter påfør maskara av eget valg.


Så tar jeg primed and porless og påfører i hele ansiktet med en pudderkost. Har ingenting å si hvilken så lenge den egner seg for pudder!

 


Pudderet legger seg fint og matte! En perfekt finish for hudsminken! Hadde faktisk ikke noe ordentlig pudder så glad jeg bestilte dette, utrolig flott er er tipp topp fornøyd:)

Så til slutt velger jeg å å dele opp en løsvipp i to og påfører dem i kantene av øynene. Det gir en mer dramatisk og "vinge" illusjon på vippene. Da bruker jeg duo vippelimet:)

OOOOOG FERDIG! Dette er da resultatet! Det er mange måer å gjøre denne looken på. Dropp eyelineren og vippene og du har en flott hverdagshøstsminke! Men for all del så kan du beholde de for dramatikken sin skyld. Gjør det du føler deg komfortabel med! 

Hva syntes du?                                                                                                                                                                                                         //sponset produkter

gorgeous hair, gorgeous price


innlegg i samarbeid med makestyle.

Hei!

Som dere vet så er jeg helt in love med krølltangen jeg kjøpte på makestyle (for egne penger).Nå har dere nok fått med dere at de har fått inn den samme krølltangen bare i aller skjønneste rosa!!♥♥♥♥ Og for om ikke det er nok, så er den på salg nå i tillegg! Førprisen var 649 men nå koster den 499(!!!!). Det er en utrolig bra deal så dere måtte bare få vite det!

Jeg er superfornøyd med min og kunne ikke vært mer glad i en annen krølltang enn det jeg er med gorgeous sin. 

Trykk her for å komme til krølltangen, men fort dere! Salget varer ikke lenge

Her er altså nydeligheten! -ÅÅ den er så fin! Jeg sverger til den krølltangen! Den er enkel å bruke siden du bare trykker på en knapp, husk å hold den inne helt til det lyser. Jeg bare trykket så jeg trodde den var ødelagt siden lyset ikke skrudde seg på haha! Men det var lett å finne det ut. Uansett så er dette virkelig et må-ha produkt hos oss jenter! Perfekt, rosa og på salg! Er det ikke det vi jenter bare elsker? -JO!!

Og det her er da min. Den er fremdeles utrolig fin og lager nyyydelig krøller på 1 2 3! Men nå som den rosa er på salg er det bare å slå til!

Har laget en video om hvordan jeg krøllet håret mitt med den her.Den er ganske gammel så har forandret den rutinen litt nå, så kan sikkert lage en ny og oppdatert video angående å krølle håret (med gorgeous).

Utrolig gammelt bilde, tok det samme dag som jeg fikk den så var litt ny til det siden det var min ordentlige, første krølltang. Men krøllene er utrolig fine fordet!

 

Har du noen gang prøvd denne før?

all about lashes -mascara routine


Heisann! Tenkte å vise dere lille maskararutinen min! Eller rettere sagt, hva jeg i det hele tatt gjør med øynene mine daglig. Noen ganger kan det være jeg tar en veldig lys farge i bruntone i globalen bare for å se mer våken ut om morningen, men dette er den vanlige standaren.

Først bruker jeg loreal sin volumissime mascara, svart. Den påfører jeg bare helt til jeg er sånn passe fornøyd!

1. Loreal Volumisse mascara

Jeg påfører først en liten menge, så venter til det tørker, og deretter påfører på nytt. Slik holder jeg på til jeg en fornøyd!

 

2. Maybelline the rocket volum express
Denne maskaraen har jeg merket har blitt litt tom så jeg må nok kjøpe ny snart, men jeg repeterer samme step som forrige bare nå tenker jeg på fylde. -Slik som dere ser her i forhold til forrige bilde så er det mye mer fylde nå. Det kan se klumpete ut men nå er jo dette også close-up bilder. På en liten avstand ser det jo fint ut, så dere får se resultatet på det siste bildet, altså hvordan folk vil oppfatte sminken.

3. benefit Bad Gal lashSå avslutter jeg med denne her. Har egentlig ikke noen fast rekke på hvilken jeg skal bruke sist av rocket eller bad gal, men jeg bruker alltid loreal sin først! Siden det kommer mer produkt ut av loreal sin så bruker jeg disse til å fjerne litt og å fordele maskaraen fra loreal sin litt på vippene.

Ble litt dårlige bilder i dag fordi jeg rett og slett var så lite fotogen i dag og kameraet ville ikke helt samarbeidet med fokusen så måtte prøve om og om igjen. Sikkert fordi lyset var litt komplisert og sånt.


Slik blir ihvertfall resultatet:) Bruker ikke så mye annet, men kan prøve å få gjort istand en sminkevideo til dere som ville ha det. Fikk en enorm respons på lesere som ville ha sminkevideo, så da får det vel bli det da! 

Bruker dere noe av det samme?

the erase paste


Heisann! Ble litt senere innelgg i dag, men det kommer enda et senere også.

Nå tenkte jeg å vise dere et av mine favorittprodukter nå for tiden, altså en liten anbefaling. Dette produktet kjøpte jeg i Rhodos og har brukt det daglig siden da.

Det er the erase paste som er en concealer i krokke form, noe jeg ikke er helt fornøyd med, men produktet er såpass tykt og har en utrolig dekkevnde så det er ikke så nøyaktig. Som skrevet er konsistensen tykk så man behøver ikke mye for at det skal bli nok dekk. 

Prisen ligger på 200 kr ca, jeg kjøpte den for 23 euro eller noe lignende, men sephora hadde 30% rabatt så da fikk jeg den billigere.

 Den funker perfekt på kviser og under øynene. Men husk å bruk fuktighetskrem før påføring for et jevnere resultat, ellers vil det bli for tørt på huden. Men har du mer oljete hud trengs det ikke særlig, men bruk fuktighetskrem uansett.

 

fregner<333

Her er den brukt under øynene og på kvisene jeg har på kinnet og i mellom brynene/pannen. Som du ser så blir de helt usynlige, selv nærme! 

Har du prøvd denne før?

hårproduktene jeg bruker


Hei dere! Tenkte å vise dere i et eget innlegg de hårproduktene jeg bruker når jeg dusjer og hva jeg egentlig gjør med håret etter jeg har dusjet og mens jeg vasker det. Tror det kommer en egen video med hår rutinen min, så skal ikke forklare mye om det nå, men nå skal jeg vise hva jeg bruker og forklare fordelene og grunnen her og da ha en egen video senere hvor jeg viser hvordan jeg bruker dem.

Det er ikke noe særlig mye å jeg bruker, bare to produkter pluss en hårbørste jeg elsker å bruke mens det er vått. Ja, det er ikke lurt å børste håret mens det er vått, men denne funker veldig bra og floker ikke opp håret!

Dette er da produktene jeg bruker. Minus hårføner da, og hvis jeg kjeder meg nok så kanskje jeg rette det etterpå. 

 


Tangle teezer

Det er min favoritthårbørste som jeg eier! Men skal si at de du får kjøp på ICA og sånt, de med sånn nummer er bedre. I hvertfall til floker når vi snakker om det. Den jeg prater om har en sånn "bøy" på seg. Så tangle teezer duger ikke helt til floker, men mest når du bare må gre igjennom håret ditt da på en måte.

 

Morrocan Oil

Denne sverger jeg til, den er utrolig bra! Den har faktisk hjulpet håret mitt en del siden det er ganske slitt. Skal klippe det før jeg reiser da så det vil si om under en uke. Tror jeg gjør det dagen før så jeg reiser med nyklipt, og vasket hår! Men uansett så lukter den dritgodt og er virkelig verdt alle pengene! Skulle tatt morrocan oil light siden lukten er litt sterk, i hvertfall syntes jeg det. Men nå er ikke jeg den største parfyme-elskeren i verden da. 

 

TRESemmè heat defence

Denne må være den beste varmebeskyttelsesprayen jeg har eid! Og jeg har eid/eier 4 tilsammen med denne. Og utrolig nok er dette den billigste! Den lukter helt heeerlig og føles ikke stiv eller noe som helst på håret mitt at all!  Så denne elsker jeg og kan ikke leve uten den♥


Bruker du noen av disse produktene? //Vil dere ha en hair routine video?

favorite foundation


Hei

Skal egentlig bare lage en anbefaling denne gangen av en foundation jeg har brukt fast i snart et år nå! Nemlig Bourjous healthy mix foundation. Har tidligere fått spørsmål om jeg kan lage et innlegg om den, men har aldri tatt det opp før nå.

Den inneholder masse naturlige ingredienser som er bra for huden og. Det står på foundation at den inneholder apricot, melon, apple og ginger.

Man får desverre ikke kjøpt denne i butikk her i norge men du kan søke den opp på nettet så finner du sikkert en nettside som selger den. Prisen er vel fra 100-150 kr. Jeg kjøpte mine i london i Rhodos (har brukt opp den ene fra Rhodos).


NOTE: ikke mobb øyenbrynene mine, har ikke fått fikset dem. Orket ikke sminke meg i dag. 

Med pudder blir jo som skrevet resultatet enda bedre så da kan dere bare tenke dere hvordan det blir med. Brukte jo ikke pudder ettersom det er foundation jeg har anbefalingen om, da bruker jeg også bare den. Ettersom jeg skal til rhodos i sommer så skal jeg nok kjøpe med meg en til hjem fra sephora. Kan ikke gå tom!

Har du prøvd denne, i såfall hva syntes du?

spring polishes


Heisann! Våren er jo rett rundt hjørnet så da er det alltid greit å begynne litt tidligere med vårfarger. Vekk med svart, grå og alt det vinter og høstgreiene og inn med pastell, rosa, blå og alle de fargene! Jeg sammenligner våren mest med pastell farger som mint grønn, pastel lilla og de litt lysere fargene. De mer knasje fargene tar jeg heller på sommeren siden da syntes ihvertfall jeg at det passer bedre!

Men fremdeles kan jeg blande og mikse alle farger egentlig. Alt som er fargerikt er perfekt for meg! På neglene blander jeg alltid med forskjellige farger på hver negl. Skal kjøpe inn noen nye neglelakker snart også.Den gule- OPI "need sunglasses?"   Den grønne- OPI "Jade is the new black"    Den blå- OPI Suzi says feng shui   Den knasje rosa loreal- finner ikke fargen    essece show your feet- babypink

 

Hvilke neglelakker bruker du helst til våren?

my haircare routine


Hei!

Nå skal jeg lage et innlegg om hvordan jeg vasker(?) håret mitt og pleier det på en måte da. 

Det er ikke mye spesielt jeg gjør men dette har en del lurt på så da har jeg heller ikke i mot (forhåpentligvis ikke dere heller) å lage et innlegg om det.

Jeg bruker bare tre produkter + shampo og balsam, altså ett tilleggsprodukt.

  • Sunsilk minerals shine infusion shampoo
  • Sunsilk minerals shine infusion balsam
  • +morrocanoil orginal

 

Noe jeg også gjør hver gang jeg dusjer er å ta ekstra mye balsam i tuppene for å ekstra fuktighet og pleie der. Jeg bruker også å la balsamen være i maks 3 min før jeg skylder den ut for bedre resultat. Håret blir utrolig glansfullt av produktene, noe dere sikkert ser. Det var til og med to dager siden jeg vakset det og holder enda glansen og lukter godt og friskt! 

Morrocanoil bruker jeg i tuppene etter å ha fønet håret ca i 5 min. Tar det og litt overalt unntatt i hodebunnen. Da kan håret bli veldig fettete!
Oi, vet ikke hva som var på armen min, men ser ut som et utslett eller et stikk.. La ikke merke til det før nå, creepy. Har enda litt på armen av det.


hahaha, loreal reklame much

Bruker du noe av de samme produktene?

how i do my brows


Hei!

Noe folk har spurt mye om i det siste er hvordan jeg sminker eller fikser øyenbrynene mine. Så nå skal jeg lage et innlegg om akuratt det! 

Et sted jeg vokser mye er der selve buen starter. Det gjør det mye lettere å lage forskjellige buer på øyenbrynene. Så tegner jeg løst en bue og følger der bryene mine naturlig går. Jeg slipper alt det surret med å holde brynene på plass og.

-Noe dere ser er at jeg har fjernet en del hår inni øyenbrynet. Det blir mye lettere å få fikset dem også, noe dere får se i resultatet.

Så her er øyenbrynet mitt helt nakent, haha.
-Så her har jeg fyllt inn brynet helt til der buen starter. 


-Deretter begynner jeg forsiktig å dra blyanten nedover for å gjøre ferdig selve brynet
-bruker også børten som hører til, til å smudge ut fargen så den ikke blir så hard.

Resultatet;Hvordan fikser du brynene dine?

bestilt fra makestyle!


Hei!

Da har jeg bestilt to pakker fra makestyle. Siden jeg har sett litt på en gorgeous krølltang så gadd jeg endelig å kjøpe den. Kjøpte meg også en lip plumper jeg har lenge hatt lyst til å teste ut, fra too faced. Den heter Lip Injection. Har lyst til å prøve ut Lip injection EXTREME, men har hørt at den er utrolig vond på leppene så jeg prøver den vanlige først.

Kommer nok en omtale på lip injection ettersom jeg lenge selv har lyst til å se hvor mye resultat den gir på meg og siden den er såpass dyr at fler vil vite om prisen er verdt produktets resultat. Så hvis det er fler som vil ha det så gjerne si i fra.Har du noen av disse produktene?

glitz that nails


Haha likte ganske hvordan overskriften fortalte mye om innlegget.

Men jeg tenkte denne gangen å ha et negledesign på innlegg. Samma som sminkelook bare med hva slags negler jeg har. Ganske enkelt å lage så hvis noen vil ha video er det bare å si ifra! Dette er neglene jeg brukte idag og skal bruke resten av uka ca.

Sorry for at dette må bli det første innlegget idag, men sånn er det. Skal ihvertfall begynne oftere med negledesign innlegg siden det er så gøy! Og hvis dere også vil ha flere og kanskje DIY på innlegg er jeg alltid klar for det :-)

 
(Hendene mine så sinnsykt røde ut men det er bare blitsen som gjør det, bare sånn info)

Hva syntes du? Vil du ha video?

i sminkemappa


Hei!

Nå skal jeg vise dere hva som er i sminkemappen min. Jeg bruker selvfølgelig ikke alt som er oppi der, men jeg bytter på. Bruker ihvertfall de produktene som hverdagssminke. Bruker det meste som er der hverdag da. Så ikke kom med kommentarer at jeg bruker mye sminke fordi alt dette blir ikke brukt hver dag!

Har også laget en video som kommer ut etterpå. Der er blandt annet disse produktene med. Sminkemappen min er fra h&m, btw. Alle navn på produktene står under det siste bildet.

 

Vipper fra lightinthebox og vippelim fra kiss, Lipgloss fra guerlain, Solpudder fra isadora og kost fra guerlain, eyeliner fra maxfactor, øyenbrynsblyant fra elf og blyantspisser fra h&m, maskara fra maxfactor, guerlain og maybelline, vippetang fra ginatricot, øyenskyggepallette fra guerlain, concealer fra mac, øyenskygge koster fra signatune og lightinthebox

Har du noe av det samme i sminkemappen din?

organized


Heiii

Idag har jeg gjort ganske så lite. Har bare fikset neglene, sovet, spist og organisert sminken. Kjedelig? UTROLIG mange har mast om en sminkekolleksjonsvideo så jeg filmet også inn en sånn.. men den ble fucka så jeg gjør det på nytt imorgen. Hahahh!!

Tror jeg kanskje skal til sandvika med mamma for å se på julegaver ihvertfall.

Kan vise dere en liten sneak peak på sminken min for dere da!


Gleder du deg til videoen?

max factor clump defy


Hei!

Ista var jeg jo i posten for å hente pakken, men det var ikke noen sponsorpakke. Hvis dere husker at jeg skrev i slutten av et innlegg at jeg slang meg med i en konkurranse om å vinne max factor sin nye maskara, clump defy. 

Den mottok jeg idag og med en gang jeg kom hjem, fjernet jeg all øyensminke og tok på maskaraen på det ene øyet. 

På brevet jeg fikk med står det blandt annet, maskaraen har 200% voulm og 0%klumper. Litt umulig? Men faktisk endelig en maskarareklame som ikke lyver!

Jeg jobbet meg mye med maskaraen men fikk ikke klumper! Maskaraen gir ikke så mye volum med en gang, men den separerer vippene kjempebra! Hvis du jobber deg godt med den og tar lag på lag, vil du oppånå utrolig volum og faktisk null klumper. Kosten er veldig lik one by one sin på en måte bare at denne er formet som en bue for å å hver eneste vipp. Kosten er som en halvmåne bare bueformet mens one by one er helt rett og rund!
Snart skal jeg til helset for å møte Michelle og Madde. Skal bare loke litt rundt der, egentlig. Men alltid gøy å møte de taperene♥ Tror jeg tar med kameraet denne gangen. Tar nesten aldri bilder ute lenger så på tide med å begynne med det og!

Blir selvfølgelig med på å vinne en max factor goodie bag til en verdi av hele 2000 kroner!

 

Hva syntes du om maskaraen?

cl88ut
Stikkord:

reisegave fra mamma


God kveld! 

Mammi og papsi kom hjem ista etter sverigeturen. Da kom mamma med noe hun hadde kjøpt til meg så jeg tenkte å vise dere det. Tok desverre ikke med kameraet idag, ork haha. Kjøpte heller ikke noe spesielt men må bytte en maskara siden Madelen tok feil farge. Bæsj.


Vet ikke pris eller hvor det ble kjøpt, desverre.

Hva syntes du om tingene?

MIN ØYENSMINKE


Hei!

Nå skal jeg vise dere hvilke produkter jeg bruker på øynene. Ikke noen sminkevideo desverre, men kan godt lage en hvis dere vil! Ser ut som at jeg bruker mye, men jeg bruker lite av hvert produkt for å få det resultatet jeg vil. 

Glemte forresten å ta med kameraet til sandvika, sorry. Bruker du noe av det samme?

ANBEFALING- TERRACOTTA 4 SEASONS BRONZER


Hei!

Nå skal jeg anbefale et produkt som jeg har tatt i bruk mye den siste måneden. Altså et solpudder fra Guerlain, Terracotta 4 seasons.

Dette solpudderet har altså 4 forskjellige nyanser på seg. Altså 4 kvarte deler med forskjellige brunfarger. Du kan velge å blande alt for å få èn spesiell farge, eller bruke en i hele annsiktet og en annen nyanse på kinnbeina. Solpudderet har også 0% glitter, noe jeg syntes er det største plusset. 

Solpudderet er ikke billig, men det beste jeg har prøvd. Prisen er rundt 400-500. Hvis du vil ha et billigere solpudder anbefaler jeg toofaced chocolate soleil.

På bildet ser det veldig oransje ut men det er brunt. En av grunnene til at jeg hater blits!

Har du dette? Hva syntes du?

RED WINE LIPS


Hei!

Beklager utrolig mye men laptopen knuste ista så måtte laste inn redigeringsprogrammer og få til bilder på denne pcen, så legger ut det innlegget nå! Får ihvertfall blogget fra denne pcen så håper ikke noe mer problemer oppstår. Nok fra før av, hahaha.


Hvis dere vil ha sminkevideo på looken kan jeg lage det imorgen♥


Hva syntes du?

LEPPEPLEIE


Hei!

Nå skal jeg skrive om noen "vidunder" leppepleie produkter. Altså produkter jeg syntes virker helt utrolig og holder det de lover, og det er ikke mange, haha.

Anbefaler ikke å bare kjøpe billige produkter som vaselin, fordi vaselin har faktisk ingen virkning på tørre lepper. Det er bare ren mineral olje. Det kan føles at det funker men da må man ta det på nesten hvert sekund, siden det inneholder ikke noe fuktighet. Så man går fort tom for det! Så det funker ikke på meg. Så anbefaler å kjøpe noe litt dyrere men bedre.

 Anbefaler lush sine leppeskrubber og guerlan lipbalm! - ingen av produktene er sponset

Hva bruker du på leppene?

brown color lenses
Hva syntes du om linsene?

sminkevideo kommer..


Hei!

Måtte bare slenge inn ett lite innlegg! Nå lover jeg dere sminkevideo eller en video hver uke, og idag skal jeg ha en sminkevideo. Det er en simple grey sminkevideo.  Den kommer snart, kan ikke si akuratt klokke slett men den kommer idag, ihvertfall.

Så nå har dere noe å glede dere tilGleder du deg?

Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » September 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits