holographic purse & boho


Hei!

Tenkte å slenge inn et nytt innlegg til dere. Nå er jeg altså i Danmark og drar hjem igjen i morgen. Vi dro fra Tyskland for to dager siden og skal altså være i Danmark i tre -hvis dere lurte hihi :-D

Savner å blogge så bestemte meg for å skrive et nytt innlegg til dere. Har tatt en del bilder her i danmark som dere vil se i nytt innlegg i morgen mest sansynnlig. Har kjøpt inn en del klær og sminke osv som kommer i en innkjøpsvideo! Gled dere, det gjør jeg wooohooo!

Topp - topshop    bukse - h&m    veske - shein (trykk link her)

Også har jeg lagt ut noen innlegg på instagram med bilder fra turen! Har begynt å legge ut poster nesten daglig så gjerne følg meg der: idajacobsenpia
Hva syntes du om antrekket?

unblogged outfit


Hei!

Satser på at jeg er tilbake nå. Har liksom ikke lyst til å slutte men om jeg klarer å blogge daglig det er også et problem. Trenger virkelig motivasjon og det er noe dere gir meg mye av. Blir engstelig for å sjekke kommentarene mine i forventning om å få dritt slengt om den dårlige bloggingen min for det har jeg virkelig fått mye av men nå, når jeg skulle lese de 11 nye kommentarene var det så mye koselig! Mange forteller at de har lest bloggen min i flere år og at jeg gir de inspirasjon. At hvis jeg har det tøft og vil ta en pause er det helt greit. Det er helt utrolig flott å lese! Tusen takk.

Skulle lage dagens antrekk for noen dager siden men glemte helt å faktisk blogge det, tok bare bildene. Men har noen innlegg på lager til dere jeg tenkte å stelle istand i dag så dere hvertfall skal få ét innlegg om dagen! How does that sound?

topp - bohoo.com (anbefaler ikke siden. Bestilte en bukse i strl 6 og fikk den i 10, har glemt å returnere den så tenker å selge den på bloggen i et nytt klessalg-innlegg men de har sykt fine klær der, hhh)  bukse - hollister  skjerf - kappahl  jakke - zaraHva syntes du?

dagens antrekk


Hei!

I det siste har jeg vært så opptatt! Vi skalha prøvemuntlig eksamen på torsdag og i dag fikk vi vite hva vi kom opp i. Og jeg kom opp i engelsk <33 Har aldri vært så glad før! Eller, jo egentlig men i øyeblikket glemte jeg meg bare helt bort og skrek ut av lykke så folk lo av meg. Kult det. 

Uansett kjøpte jeg mg en ny kjole på lørdag når jeg var ute med noen venniner og den hadde jeg på i dag. Den er så sykt fin! Øvde også på prøvemuntlig med Hanni i dag så derfor ble det litt sen blogging.

Kjole - h&m    skjerf - kappahl    kåpe - h&m    sko - dr.martensHva syntes du om antrekket?

dagens antrekk


Hei!

I dag tok jeg med kameraet til skolen for et sånt internasjonalt samarbeid -fotoprojekt så tror dere ikke jeg utnytta det? Fikk tatt masse bilder med bestevennina mi og noen med en annen vennine som jeg poster til dere enten i morgen eller i kveld! Skal også ta en del bilder i morgen så dere alltid vil ha bilder.

Uansett her har dere hvertfall dagens antrekk. Det skulle postes litt tidligere men jeg sovna og våknet for en ti minutter siden so, yeah. Har en matteprøve i morgen som jeg må øve på. Jobber for harde livet her!

Forresten lurer jeg også på en ting; litt vanskelig uten å høres frekk ut men det hadde betydd enormt om dere kunne engasjere dere mer i kommentarfeltet. Får så få kommentarer og det går mye på motivasjonen min det med tilbakemeldinger. Så gjerne legg igjen en kommentar eller to på innleggene mine!♥

topp - abercrombie & fitch    cardigan - stylegodis    bukse - hollister    jakke - pjsHva syntes du om antrekket?

boat neck ribbed sweater


Hei!

Hadde store planer om å farge håret i helgen siden det har begynt å bli lysere igjen til min naturlige farge men skal jeg være helt ærlig så liker jeg denne fargen ganske godt! Så ble ikke noen farging her. Dere som følger meg på instagram vet godt hva jeg snakker om men dere som ikke gjør skjønner vel ikke mye. Jeg heter idajacobsenpia på insta.

Fikk også noen nye klær mens jeg var syk fra sheinside. Denne utrolig stilige genseren er et av plaggene! Den er så trendy og har heller ikke sett sånne andre steder før så måtte jo ha den når nesten ingen andre har. Elsker at den sitter stramt og fint rundt magen og armene! Er sikker på mange vil bestille den etter dette innlegget da men... Det er greit, for det er virkelig verdt det hvertfall! Den er superfin♥Genser - HER    bukser - hollister

Hva syntes du om genseren?

pretty in pink


Hei!

Denne mandagen har vært lik som alle andre mandager. Vet ikke hva jeg skal si? Den er ikke så ille som folk skal ha det til. Nå har vi jo ganske greie fag på mandager så skoledagen er langt ifra ille. Klarte å sove i sånn fire timer istad så gjett om jeg er lys våken nå da? Blir en utfordring å få sove i natt da. Blir gøy, hvertfall når vi ar dritlang dag i morgen.


Fikk denne sykt nydelig overall'en fra sheinside for en stund siden. Har helt glemt av de nyeste tingene jeg har fått derfra så det kommer noen innlegg med det! Er en skikkelig overall -og jumpsuit-jente. Du slipper liksom alt mas med å matche en topp med en bukse og alt det tullet der. Overalls er så enkle og superfine! Dere har merket at jeg er passe glad i det vel? haha! Den var sykt fin, bare bittelitt stor :( Link herHva syntes du om overalls?

today's outfit
bukser - dr.denim    topp - junkyard    sko - dr.martens    veske - mk

Heii!

Har mye motivasjon til å blogge. Som dere kanskje har merket. To innlegg om dagen, null stress. Uansett så fant jeg ut en dritbra måte for å slippe å måtte rote i i klesskapet ditt for å planlegge et antrekk.

Rett før jeg la meg, lasta jeg ned polyvore, titta rundt på klessplagg jeg kanskje kan ha lignende og laga rett og slett en kollasj med antrekket for i dag. Dritsmart? En croptop, hvite bukser og dr martens. Så jeg slapp å rote rundt og stresse etter hva jeg skulle ha på meg i dag. Anbefaler alle å gjøre det samme + det er ganske morsomt i tillegg, det å rote i tusen klessplagg uten å måtte rote fordi det foregår på nett. Fab, just fab.Hva syntes du?

første gang uten piercing


Hei!

Har endelig fått gjort ferdig videoen. Den blir sannsynlig lagt ut litt senere i kveld så gled dere til det!Så lenge videoen blir bra noe jeg virkelig syntes den ble og jeg håper også dere liker den.

Foredrene mine har vært i sverige i hele dag så de kom nettop hjem med masse digg :D Ikke masse, bare kjøtt og det vanlige, men de kjøpte med en boks med capri sonne!!!

Har jo også en del plagg jeg har fått i det siste som jeg ikke har fått vist dere men det får dere se iløpet av neste uke. Toppen på bildene under er hvertfall en av dem og ja, jeg har ikke på navlepiercing på disse bildene. Føre gangen dere har sett meg uten siden jeg fikk. Shocking!Topp - choes    bukse - junkyard

Hva tror du videoen blir?

favoritt antrekk
Fra gamle til nye.

Hei!

Følte meg ikke så bra i dag, så jeg ble hjemme fra skolen. Tenker å dra i morgen da! Har en gruppeoppgave jeg må få jobbet med så kan nesten ikke være borte uansett. Her er hvertfall noen av mine favorittantrekk gjennom året. De fleste er nye, men også noen som er måneder siden.

Har ikke veldig mye annet å fortelle dere, virkelig ingenting. Kommer snart nye videoer til dere da! Det kan dere glede dere til :-)

Hvilket antrekk var din favoritt?

 

jump-in-suit


Jumsuit her

Hei!

Håper alle har hatt en fantastisk helg! Nå er det jo høstferie og den skal jeg virkelig nyte. Trengte virkelig en ferie nå siden skolen dreper meg, mentalt så klart :P 

Fikk hentet en pakke på postkontoret i dag fra junkyard. Ble suuuperfornøyd som vanlig og jeg kommer til å vise dere de nye plaggene i morgen forhåpentligvis. Jumpsuiten på bildet er fra sheinside. Er såå glad i jumpsuits! Du kan bare hoppe i den også har du et helt antrekk? Elsker denne utrolig mye. Den er så chic, hoho!Hva syntes du om jumpsuits?

dagens goth outfit


Genser - HER    Bukser - hollister    Sko - dr.martens

La egentlig ikke merke til hvor goth dette antrekket var før jeg dro ut døra. Buksene er ikke heeelt svarte heller, mer mørkeblå :Pp Men fremdeles var dette antrekket utrolig goth, helt ærlig. Men likte det! Er morsomt å prøve nye stiler. Pleier vanligvis å gå med skjørt, kjoler og søte topper men dette funker det og! Kanskje det hadde vært bedre med et skjørt til genseren eller.. vet dere hva? jeg aner ikke. Men ELSKER genseren! Og til å være et utrolig enkelt antrekk så likte jeg det, veldig!

Hva syntes du?

outfit of yesterday


Hei!

Akkurat nå er jeg på en måte alene hjemme. Med brødrene mine siden foreldrene mine er på hytta akkurat nå. Ville på en måte være med men samtidig ikke. Ganske komplisert egentlig men det er jo slik at det er så mye å stresse med på skolen, så helgen er verdt gull for meg så da vil jeg ikke bruke den på å stresse med en hyttetur og deretter komme hjem søndag kveld helt sliten også skole neste dagen.

Men jeg koser meg hvertfall her uansett! Med netflix som min bestevenn (adventure time <33). Har lagd brownies og holder egentlig på med middagen nå.

Her er hvertfall hva jeg hadde på meg i går!topp - sheinside    cardigan - ginatricot    bukse - dr.denimHva syntes du?

første skoledag ble til grinedag


Hei!

Mange lurer nok på ting angående første skoledag og outfittet mitt lzm, og jeg kan si dere dette: nei jeg hadde ikke på annet enn en topp, bukse og hettegenser. Og nei jeg er ikke glad for å være tilbake på skolebenken, hvertfall ikke i tiende! Positiv innstilling er alltid viktig folkens! Men ikke kom til meg for tips om å bli positiv :))

Neida, herregud hahah. Før jeg starter en krig i kommentarfeltet må dere vite at jeg er positivt innstilt til tiende og alle dere som mener jeg bare kan chillern og "tiende er ikke stress" osv kan gå fordi jo, jeg må stresse og få med meg alt jeg kan hvis karakterene skal forbedres.

Skulle egentlig blogge i går men endte heller med at jeg så på dokumentar om Amanda Todd og jeg har aldri gråtet så mye for noen andre sin skyld for. Jeg satt virkelig i mørket på rommet mitt og gråt meg ihjel. Helt forferdelig!

Akkurat nå sitter jeg godt plassert med en pasta de parma boks og denne nydelige og verdens mest komfy jumpsuiten i verden. Både stilig - og komfortabel! Hoho! Kjøpt her (sponset)

Hvordan gikk deres første skoledag?

geometric top


topp her (sponset)    bukse hollister

Hei!

Kjenner meg helt forferdelig. Tror aldri jeg har hatt en så dårlig døgnrytme i hele mitt liv. Bortsett fra når jeg var baby, da sov man jo hele tiden og jeg at hvertfall, husker at jeg var våken om natta. Men det er et unntak. Når jeg kom hjem på onsdag, den natten var jeg våken. Sov ikke i en eneste time den natten. Var bare oppe og så på family guy på netflix. Så sov jeg ca hele dagen. 

Denne natten klarte jeg heldigvis å få sovet men jeg våknet for ikke lenge siden. Sovnet kl 7 i dag tidlig frem til kl 4. Så er ganske stolt av meg for å klare å hvertfall sove litt, men jeg føler meg helt jævlig. Det er også grunnen til at dere ikke får se mitt trøtte ansikt. Er ikke flau over å ikke bruke sminke, langt ifra siden dere har kun sett meg uten sminke på de fleste innleggene nå. Men jeg har bare litt søte poser under øynene :D

Så en film istad, Cube. Den var ganske bra! Har stelt i stand popcorn og iste (<33) nå for jeg skal se to'ern straks. Skal prøve å sovne ikke alt for sent! Dere får hvertfall vite det i morgen. Og ja, jeg blogger daglig!

Hva syntes du om antrekket?

adventure time dress


Hei!

Har helt sykt reisefeber nååå! Bare 16 timer til flyet går til New York eller John F. Kennedy international airport :D Kommer til å legge ut minst 3 innlegg i morgen så det vil bli blogging hvis internettet funker fint på hotellet, noe jeg er helt sikker på at det vil.

Men uansett så husker vel dere sikkert den nydelige bikinien jeg fikk fra 6ks? Jeg fikk nemlig også denne kjolen jeg derfra sammen med to andre ting jeg snart skal vise dere. Mange på instagram hadde også spurt etter den så her får dere se litt nøyere hvor den er fra og hvor dere ser den på :) Hadde den på meg i pakk med meg videoen til dere oppmerksomme lesere.

Er utrolig fornøyd med den og siden jeg elsker adventure time så finnes det ingenting bedre enn en kjole med søte Jake på♥ 

Kjolen finner dere her

Disse bildene er også tatt med den nye sigma linsen min, garantert mye bedre enn 50mm min fra canon!

Men da snakkes vi nok i morgen tidlig! Jeg blogger før jeg drar så når dere våkner så vil dere ha noe å lese fra meg :D

Hva syntes du om kjolen?

jeg selger klær!


Hei!

Siden jeg trenger en del penger til usa og annet utstyr så må jeg spare penger. Siden jeg må ha raskt en del penger så har jeg bestemt meg for å selge en del klær som jeg ikke har fått brukt mye og som bare har ligget i skapet mitt. Det meste av dette er sånn ca aldri brukt så dere får en god pris på dette. Og ikke send meg en mail om du ikke er 100% sikker på at du skal ha plagget.

Det vil komme et innlegg enten i morgen eller overimorgen hvor jeg selger noen sko i tillegg. Så klart ikke helt brukte sko!


Cheap Monday topp (SOLGT)

Størrelse: Small

Kjøpt hos: weekday i Oslo

Kjøpt og selges for

Kjøpt for: 199 kr

Selges for: 75 kr + frakt 35 kr

Blomstervest (SOLGT)

Størrelse: Small

Kjøpt hos: ?

Kjøpt og selger for

Kjøpt for: ?

Selges for: 100 kr + 35 kr i frakt
Denim hettejakke (SOLGT)

Størrelse: One size (passer til small-medium)

Kjøpt hos: sheinside

Kjøpt og selges for

Kjøpt for: 270 kr

Selges for: 120 kr + 35 kr i frakt

Skinnjakke med stilige detaljer og studs

Størrelse: small (litt for stor for meg)

Kjøpt hos: sheinside

Kjøpt for og selges for

Kjøpt for: 390 kr

Selges for: 270 kr inkl frakt (70 kr)Skjørte med studs på kragen

Størrelse: XS 

Kjøpt hos: gina tricot

Tilstand: Lite brukt

Kjøpt og selges for

Kjøpt for: 299 kr

Selges for: 150 kr + 35 kr i frakt
Varm og comfy cardigan

Størrelse: One size (passer til medium-large så den er alt for stor til meg) 

Kjøpt hos: sheinside

Tilstand: Lite brukt

Kjøpt og selges for

Kjøpt for: 200 kr

Selges for: 140 kr inkl frakt (70 kr)Søt topp med tegnefigur motiv (SOLGT)

Størrelse: xs

Kjøpt hos: carlings

Tilstand: Lite brukt

Kjøpt og selges for:

Kjøpt for: rundt 80 kr

Selges for: 30 kr + 35 i fraktStilig og populær "Fuck" genser (SOLGT)

Størrelse: One size (passer xs-small)

Kjøpt hos: Sheinside

Tilstand: Lite brukt

Kjøpt og selges for: 

Kjøpt for: 185 kr

Selges for: 100 kr + 35 kr i fraktBleket denimjakke 

Størrelse: Small

Kjøpt hos: choies

Tilstand: Aldri brukt (taggen henger enda på jakka)

Kjøpt og selges for

Kjøpt for: 200 kr

Selges for: 170 inkl 70 kr i fraktStilige tights

Størrelse: Small

Kjøpt hos: choies

Tilstand: Aldri brukt 

Kjøpt og selges for:

Kjøpt for: ca 150 kr

Selges for: 75 kr + 35 kr i frakt

Sweatherdress (SOLGT)

Størrelse: Small

Kjøpt hos: sheinside

Tilstand: Lite brukt

Kjøpt og selges for:

Kjøpt for: 115 kr

Selges for: 50 kr + 35 kr i frakt


Og eneste måten dere kan kjøpe på er via kort. Er ikke helt kjent med å sende med postoppkrav så hvis dere ikke har mulighet til å kjøpe med kort så må dere nesten spørre foreldrene deres med mindre dere bor i nærheten og kan eventuelt møte meg.

Hvis dere er interresert i noe av dette så send meg en mail - naissweetlifeblogg@hotmail.com og merk mailen med tittelelen til plagget som f.eks "Bleket denimjakke" også skriver du bare navnet ditt og at du vil gjerne ha plagget.

Jeg sender plagget med en gang jeg har mottatt pengene.

Noe du likte?

nytt kamera + dagens antrekk


Hei!♥

Da var siste skoledag over. Har gledet meg til dette men egentlig så merker jeg at jeg faktisk er litt trist. Siste skoleåret er igjen før jeg starter på videregående og det er så rart å tenke på! Skal virkelig nyyyte denne sommerferien så godt som jeg bare kan før jeg virkelig må jobbe på med tiende klasse.

Men så fikk jeg også nytt kamera i går! Er utrolig fornøyd med det. Morsomt nok så fikk jeg igjen så mye av forsikringen til nytt kamera at jeg hadde nok til canon eos 700d! Så gjett om jeg kjøpte det a? Kom faktisk bare godt ut av hendelsen jo. Trodde jeg måtte betale en andel av kameraet selv men det måtte jeg ikke nei. Så deilig! Det er så mye mer man kan gjøre med 700d enn med 600d at jeg ble sååå glad! Skal kjøpe en ny linse i usa men kan overleve fint med standardlinsen.

Men her er hvertfall dagens antrekk og de første bildene tatt med den nye speilrefleksen! :-)

Topp - wow    skjørt - sheinside

Hvordan var deres siste skoledag?

old school polka dot


topp - her    skjørt - her

Hei!♥

For en deilig dag! Har vært så varmt de siste ukene noe som er kjempedeilig og påvirker humøret mitt mye bedre. Hverfall kleshumøret mitt. Vet at det ikke egentlig er et ord men nå er det det. 

Så fort jeg får sjansen til å gå med skjørt så gjør jeg det. Hver gang jeg tar på et skjørt så er det som jeg tar på lykke. Det er som hver gang jeg bruker skjørt i et antrekk så føler jeg meg mye mer komfortabel og mer meg selv enn når jeg bruker bukser. Elsker den søte stilen. Føler den "søte" stilen beskriver meg så mye mer enn når jeg tar på meg bukser og gensere. Det passer meg bare ikke. Elsker så mikse sammen søte, lekne og sommerlige antrekk! 

Derfor jeg er så glad for at sheinside virkelig har alt jeg trenger. Må lete så lenge for å finne de klærne som passer meg men på sheinside så har de alt på et sted! Derfor jeg har så mange klær derfra og viser noe derfra i omtrent hvert innlegg ... :P

Men ellers angående dagen min så har det ikke skjedd særlig mye. Skal få sett noen episoder av trailer park boys straks. En sykt morsom serie som ligger på netflix, anbefales virkelig!!Hva syntes du om antrekket?

dagens


halooo!♥

Denne skoledagen har vært ganske deilig. Vi tok rigmor båten til oscarsborg som tok rundt to timer og ble guidet litt rundt der en times tid før vi dro tilbake. Siden det er et godt stykke til og fra så tok det mye av dagen, derfor ble det så liten tid vi fikk være der. Men for all del, det er heeelt greit for meg.

Været har også vært helt på topp noe som er kjempedeilig. Har allerede masse sommerklær klare til bruk så se frem til en del sommer-relaterte antrekk fremover og! :-)


Topp - Sheinside    bukse - cubus    solbriller - cubus

casual summer outfit

                        

SHORTS - TERRANOVA    TOPP - SHEINSIDE (LINK) 

Hei!

Første skoledag etter en deilig påskeferie. Dagen har gått greit. Selv om sola skinte og det var så varmt så var det likevel ikke så gøy å være tilbake på skolebenken. Men det vender jeg meg nok fort til etterhvert! Det er jo ikke lenge til mai, og da er det masse fridager! 

Valgte å kun gå med en topp, cardigan og shorts noe som var deilig. Frøs ikke i det hele tatt. Går nesten alltid med strømper under så klart. Da merker man ikke vinden så man fryser ikke. Uansett hvor tynne de er så varmer de faktisk! 

Det er så perfekt at du bare kan slenge på deg en shorts og en topp og voilá! - et perfekt sommer antrekk som faktisk ser fint ut. Noe av det beste med sommeren er akkurat det!Hva syntes du?

yellow summer skirt
Hei!

Fikk dette nydelige skjørtet i posten for ikke lenge siden. Åh, passet perfekt nå som det er så varmt og klesskapet mitt har en liten mangel på skjørt og shorts. Denne var virkelig nydelig! Det er så sommer som det bare går ann!

Kommer til å bruke det masse fremover, det kan jeg love dere! Så helst ikke klag på at jeg kommer til å bruke det litt for mye. Slik var det med det forrige skjørtet jeg fikk fra sheinside også, det grå jeg viste for ikke så veeeeldig lenge siden. Brukte det hele tiden! Nå som jeg har fått et som passer mer til sommer og vår så vil det bli brukt minst like mye! Og dette var alt jeg gikk med. Var jo for varmt til og med. Trengte så og si ikke cardigan en gang men hva gjør man ikke for fashion? lol

Topp - cubus    Cardigan - gina tricot    skjørt - sheinside (link)    knesokker - hm    sko - dr.martens

Hva syntes du om antrekket?

little, blue dress


Heihei!

Mottok denne nydelige kjolen her fra sheinside for litt siden. Er heeelt forelska i den. Den er så søt og perfekt til alle spesielle anledninger. Det er helt sykt hvor mye fint sheinside har fått inn nå. Ikke bare av kjoler, men masse annet og! Egentlig, er alt utrolig fint. Venter spent på en ny pakke fra dem snart som dere skal få se om ikke lenge og gjett om det er kjoler jeg har bestilt? Kjole HER (adlink)

Men om jeg skal oppdatere dere om livet mitt ellers så har det ikke skjedd mye. Holder masse på med videoer da så se frem til en del videoer fremover. Vet at dere elsker videoer så det skal dere få og. Beklager for få innlegg og, men har så lite å snakke om. Ser frem til sommeren, da skjer det sikkert mye mer som jeg kan skrive om. Dette her er en veldig kjedelig tid hvor det ikke er så mye å gjøre så når man er blogger er det et veldig minus.

Hva syntes du om kjolen?

dagens antrekk


Hei!

Denne uka har det vært litt. Skulle egentlig blogge igår men så sovna jeg og våknet kl 11 om kvelden. Og det var jo veldig smart. Så har vi hatt utrolig lang dag og i siste time hadde vi en skriveøkt som jeg ikke var heeeelt klar for.

Overgangen fra ferie til skole gikk ikke helt som planlagt. Men det gjør det forsovet aldri heller. Uansett så har jeg ikke noe mer nytt å komme med annet enn at for de som er innterreserte i youtube videoer så er jeg med i en collabkanal nå som heter glittergirls. Der poster jeg videoer hver søndag så gjerne abboner på den :DTopp - hm    Skjørt - sheinside    

Hva syntes du om antrekket?

it's too cold outside


Hei! 

Beklager for litt sent innlegg.

Har brukt mye tid på å oppdatere hele macen til OS X 10.9 altså den nye versonen. Har også fått oppdatert imovie og iphoto. Er litt usikker på en ting når det gjelder imovie, og det er bare en ting foreløbig: hvordan markerer du klippet du vil fjerne? Før kunne man dra musepekeren over også bare tok jeg delete så hadde du klippet men nå går det ikke. Noen som vet? Har redigert ferdig en kort tag på 3 min så jeg tok bare del opp og fjernet men det tar drit lang tid. 

Når det gjelder å ta bilder med bra lys så er det så utrolig vanskelig. Tiden vi alle bloggere hater har kommet. Det blir blekmørkt klokka 4 og vi må utnytte daglyset med en gang vi har kommet hjem fra skole/jobb. SELV om vi er slitne. Jeg må til og med løpe hjem i blandt fordi sola går ned så fort, hahah herregud.Jeg går som oftest ut å tar bildene for å få lys fra alle kanter men det er sååå kaldt. Sådu kan se ut som rudolf på bilder. 

Slenger med dagens antrekk jeg :)

 

Genser - sheinside    bukse - dr.denim    sko som dere ikke kan se - dr.martens
Hva syntes du?

simple


Heisann!

Dagen i dag har vært helt som normalen -som jeg alltid sier. Var med venner og litt smått. Har matte tentamen i morgen men vet ikke om jeg orker å forbrede meg noe mer. Matte er virkelig IKKE mitt sterkeste fag. Men skal prøve å gjøre mitt beste! Håper bare ikke at det er slik at tiden går sånn sykt sakte og jeg sitter fast på et spørsmål en halvtime. 

Men nok skole. Skal straks hoppe inn i dusjen, pusse tenner og legge meg. Må være klar (not) til morgendagens tentamen, vettu!

Nok skole, dette er dagens lille, enkle antrekk!Genser - hm    bukse - cubus   sko - dr.martensHa en fin kveld videre :)

dagens antrekk


Kjole - her   cardigan - gina tricot   leggings - bikbok   skjerf - hm   kåpe - herHar jo fortalt dere at jeg har veldig mange ytterjakker, kåper ogsånn så jeg byttet litt nå og tok på meg denne superfine kåpen jeg fikk for en stund siden. Den passet også perfekt til antrekket! Kommer til å variere vinterjakkene mine litt men parajumperen vil bli brukt mest. 

Nå må jeg virkelig lese over presentasjonen og manuset mitt. Føler jeg ikke er klar samtidig som jeg må være klar.. haha.

Hva syntes du?

dagens antrekk


Heisann! Dagen har gått relativt greit. Helt vanlig mandag -rettere sagt. Så har ikke noen spennende nyheter for mandagen. Tror første konf møte er i morgen så det blir nok spennende. Kjenner ingen som skal dit jeg skal så er litt nervøs samtidig, men det skal nok gå greit. 

Har fremdeles det problemet med imovie. Det gjelder ikke alle prosjekt men kun ét. Imovie lukker seg når jeg redigerer en video og den er over 20 min ja. Har også slettet mange programmer og ca alle videoene på imovie men fremdeles lukker det seg. Noen som vet hva jeg må gjøre? Er så desperat at hvis tipset ditt fungerer og du har blogg, så linker jeg den i neste innlegget etter at jeg har fikset det.

Jakke - Parajumpers   Tskjorte - Abercrombie&fitch   Bukse - Cubus   Skjerf - Acne

Hva syntes du?// Noen som vet hva jeg kan gjøre for å fikse imovie?

dagens antrekk


Hei!

I dag kom jeg hjem, sliten nok til å slappe av på sofaen med en cola og pølse. Klarte å søle en god flekk påoutfitet i tillegg, så det var jo bra. Likevel tok jeg outfitbilder haha. Fikk dekket den med skjerfet så forhåpentligvis er jeg fremdeles perfekt. HAHAHHA.

Dro frem en ganske høst/vår jakke som jeg har gledet meg til å bruke, men så plutselig glemte jeg den helt. Heldigvis hang den jo bare på klesstativet så jeg så den lett! Sykt god jakke til høsten, selv om den er litt dyr. plz ikke hat meg for pelsen. 

Også hadde jeg selfølgelig iso'en på for høy så bildene ble sykt lyse og stygge. Mamma vil ikke ta nye og jeg finner ikke kamerakontrollen. Så prøvde å redigere det mørkere, haha.

jakke fra butikken høyer og merket er lempelius   Genser fra hm   bukser fra cubus   skjerf fra hm

Hva syntes du?

dagens antekk


Hei!

I morgen har vi to hele prøver så har måttet øve en god del, derfor ble det ikke blogging i går. Første og andre time, desverre. Også er det den lengste dagen i uka + gym i nest siste time. Gleder meg bare til torsdag for da slutter vi halv 12. Må øve masse i dag og får håpe begge prøvene går fint.

Blogger nå så jeg får gjort det ferdig! Føler ikke jeg kan noe i både naturfagen eller RLE men som oftest går prøvene kjempebra eller dritdårlig. Øver jeg så kan det umulig å dritdårlig så jeg håper på en bra. Bare bra. 

Visste heller ikke helt hva jeg skulle skrive om i dag så da tar jeg heller å viser dere dagens antrekk. Var så utrolig trøtt i dag tidlig så ante vel knapt hva jeg tok på meg så ikke særlig mye å skryte av det jeg satte sammen her. hehe.Topp - markedet i sverige    jakke - cubus     bukse - cubus

Også angående den videoen så SKAL jeg få lagt den ut så fort jeg får tid! Kanskje til torsdag/fredag. Nå må jeg bare øve og repeat hvis jeg hvertfall skal få en 4'er, haha. Hittil har jeg bare fått sterke 4'ere og håper det holder seg. Satser på 5 i engelsk siden de er veldig sterke, så må jobbe en del nå ja.Hva syntes du om antrekket? Fler som har mye skolearbeid?

rock that skirt for fall!


Hei!

Tenkte å vise dere et par looks med skjørt som er fint selv til høsten! Ble ikke så veldig mange looker fordi det var iskaldt ute og det har pøsregnet i hele dag så var ikke den beste muligheten til å ta så mange bilder. Pappa har reist til Haugesund så det blir litt stille uten han men vi klarer oss. Utrolig heldig han er som får reise mange steder med jobben, i fjor var han i USA, Houston. De skal dit kanskje igjen så da blir det nok en laaang shoppingliste med ting han må køpe med til meg. Hahah! 

Uansett så er alt fra sheinside Tskjorte (finner ikke)    denim hettejakke her    skjørt her (utsolgt)

Genser her   skjørt her (utsolgt)Tskjorte (finner ikke på siden)     skjørt her

Ble ikke mer enn 3 looker på grunn av været og tempraturen. Ingen av bildene ble noe særlig fine pga det. Har hatt en del lekser jeg måtte gjøre ferdig så derfor ble det ikke noe blogging i går. Men på søndager kan du ikke forvente noe spennende fra meg enn som så, skal blogge bedre denne uka:)

Hva syntes du?

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits