blue jeans
Bukse - her   topp- her

Hei!

Guuudameg, er så sliten akkurat nå. Fikk i dag vite hva trinnet vårt skulle komme opp i (pulje 1) og jeg kom opp i samfunnsfag. Vet ikke om jeg er glad eller ikke fordi jeg er sånn 4-3 elev i samfunnsfag. Desverre er det slik at hvor aktiv du er muntlig i timen påvirker karakteren på prøvene, og jeg er ikke så begeistret for å snakke i munnen på læreren hvert sekund. Så det trekker jo voldsomt ned. 

Uansett er det helg og i morgen skal jeg til Sverige. Må ha nye sommersko så jeg bestemte meg for å bli med foreldrene mine. Er ikke så veldig begeistret for å være med foreldrene mine ut lenger men det kommer til å være drittvær i morgen så om jeg ikke drar ut så er det like så greit.

I tillegg mottok jeg disse elskbare buksene fra sheinside for en ukes tid siden! Elsker den!! Toppen er ikke fra sheinside men er mulig å få tak i, linken er under nederste bilde.

Har du hatt eksamen enda?

begravelse


Hei!

Hele dagen i dag ble brukt på å dra på søsteren til morfar sin begravelse. Det var helt ut i ski så det ble en lang tur å kjøre frem og tilbake. Var jo en stor ulykke på E18 så vi ble stående helt stille i traffikken i ca tre kvarter før det løsnet. Vi kom akkurat på minuttet til begravelsen så det var jo godt. Utrooolig stressende, da. Kom hjem for ikke lenge siden så er passe sliten nå. Har litt lekser jeg må få gjort i tillegg. Var veldig mange i slekta mi jeg selv aldri har møtt så det var jo ganske stilig :)

Tok noen sjappe bilder av kjolen jeg hadde på i dag. Ganske enkel, men samtidig utrolig fin! Passer så og si til det meste, inkludert begravelser! Høres nesten ikke fristende ut å kjøpe den når jeg skriver det, haha. Neida, uff. Jeg brukte en jakke til denne for å dempe det litt. Kommer hvertfall til å bruke denne kjolen masse i bursdager og! Den er så utrolig søt :D

Kjole her♥♥♥

Må virkelig beklage det slitne, trøtte trynet mitt men har holdt på siden kl 11.

Hva syntes du om kjolen?

sweater weather


Hei!

Fikk disse nydelighetene på døra i stad. Skal også hente en pakke snart som jeg gleder meg veldig til å vise dere. Men den jeg fikk i dag var fra sheinside. Bestilte kun gensere og en fussy cardigan. Pakken kom overraskende fort forhold til de fleste gangene. De to siste gangene har de kommet mye raskere!

Skal prøve med to innlegg hver dag fremover. I hvertfall blogging hver dag. Har fått mere inspirasjon nå og har samlet opp litt mer å blogge om nå! Kommer et innlegg i kveld og.

Herlig cardigan herDette er en av mine favorittgensere nå, garentert!  her

Genser her

Verdens deiligste genser herSuperdeilig kjole her

Siden det er vinter ville jeg helst ha varme plagg og ble superfornøyd med alt! Tenker å ha julekalender på bloggen hver dag i desember hvis det høres innterresant ut? Hadde en sånn for to år siden bare at det var at det kanskje var en video om dagen eller noe slikt. Nå tenker jeg å ha en konkurranse hver dag.

Hva syntes du om plaggene?                                                                                                                                   //reklame

winter season fashion


Hei!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       //reklame

Når jeg kom hjem i stad lå det en pakke på kjøkkenbordet. Har bestilt en del nye, fine klær til vinteren fra sheinside -selvfølgelig. Dette er vel pakken derfra jeg er mest fornøyd med siden jeg bestilte vinterklær jeg faktisk trengte og de var finere enn jeg hadde forventet og alt passet perfekt. Sheinside har utrolig stort utvalg med fine plagg til vinteren så ta en tur innom!

Som om ikke det var bra så fant jeg også fjernkontrollen til kameraet mitt etter ca en måned uten den. Den har visst ligget i skolebagen min hele tiden, wtf. Det er et godt tegn på at jeg virkelig må rydde inni der. Så da vil bloggingen gå mye bedre nå som jeg har alt bloggutstyret jeg trenger, haha. 

Genser her

 - Åh, elsker denne genseren! Den er utrolig varm og kjempefin utseendemessig. Kommer garantert til å bruke den masse i vinter, og det kan jeg love at dere vil se!

Bukser her

- Disse buksene må være de mest deiligste jeg har i klesskapet. De er tynne og lette men suuuperdeilige å ha på! Skal ha flere av dem, bare i forskjellige mønstre, fordi de er jo utrolig kule samtidig! Så leter du etter deilige og nye "joggebukser" som også ser bra ut så kjøp disse. Joggebukser er det ikke men de er mer komfortable enn dem til og med. Deilig og stor cardigan her

- Denne cardiganen er ganske stor og deilig. Den funker kjempebra med kjolen under. Holder varmen og er deilig å ha på!Supersøt kjole her

- Denne kjolen ser MYYE finere ut på ekte, lover! Passer perfekt med noen leggings, strømpebukser eller vanlige bukser under.

Kommer til å bruke den mye fremover og er supersøt i høst-vinter tiden♥Kjempesøt topp her

- Denne her er også utrolig søt til vinteren. I hvertfall nå som det ikke er heeelt alt for kaldt. Utrolig søt med en genser over den når vinteren kommer for fullt med noen tykke leggings. Ahh, gleder meg faktisk litt til vinteren nå jeg, haha!

Hva syntes du?

news in my wardrobe


Hei! Når jeg kom hjem i går fikk jeg en del klær fra sheinside og choies, så jeg viser det i ett eget innlegg her. Siden det ble en del ting, blir det et litt langt innlegg. Ble fornøyd med alt og er virkelig glad for å både ha choies og sheinside som sponsor -som vil si at ja, produktene er sponset.

Til klærne og tilbehøret fra sheinside ↓♥Ny favorittgenser her

♥Utrolig søt superman skjorte her♥Fint kors kjede her

 


♥Utrooolig fin bikini, den satt som et skudd! -jeg har i strl small her

 

♥88 øyenskygge pallett her

Alt fra choies ↓♥Stilige og rocka tights her♥ Deilig BOY genser her

♥♥DE DEILIGSTE TIGHTSENE I VERDEN! -kødder ikke, må være de deiligste jeg noen gang har prøvd. Kommer til å bruke dem hver dag! her her her

♥Måtte ha enda et par så da valgte jeg noen i en dyp midnattblå farge her

♥Stilig BOY snapback her

 

Hva syntes du om tingene?

summer must have's


Heihei dere! Har hatt en forferdelig hodepine i hele dag og frem til nå. Så orker ikke blogge noe mer i dag desverre. Må være noe migrene greier for det gjør direkte vondt og ikke en vanlig -ille hodepine. Har hatt det like ille i hele dag så håper inderlig at det blir bedre til i morgen for det er helt forferdig med slik hodepine!

Uansett så har jeg laget en liten kollasj av noen sommernødvendigheter. Alt er fra også fra miinto.no. De har selvfølelig maaaange flere fine kjoler, skjørt og sko derfra men her tok jeg bare et par blikkfangere fra siden. Har funnet meg mye flott til ferien og skal faktisk bestille et par sommerskoe derfra snart :-) -I dette tilfellet TOMS


          HER                                                                                HER                                                  HER                                                     HER


  HER                                                                   HER                                                                        HER                                                            HER

Glitter sko fra toms HER       blondesko fra toms HER     blå toms HER    ballerinasko HER     Sandaler HER     havaianas flipflops HER

De har også nettbutikk på svensk! Da kan dere besøke miinto.se


Noe du ønsker deg herfra?

nytt i garderoben


 fox hettegenser her

Deilig og varm DC hettegenser her(finner ikke produktet på siden akkurat nå men også fra freestylextreme)

 

Hei!

Fikk disse herlige plaggene i går faktisk. Alle er fra freestylextreme. Som  er en nettside som selger klær innen fristil kategorien. De har mange av de kjente merkene som DC, fox, vans, havaianas og mye mer! Har gledet meg til å få dem i posten og levde opp til forventningene, faktisk bedre! Venter flere pakker med klær så gleder meg til å få vist dere de og. 

Hva syntes du om plaggene?

who`s that girl in that pretty blue coat?


MEE!! haha

Glemte å vise dere denne nydelige mørkeblå kåpen jeg også fikk fra sheinside. Den er jo nydelig, så det at jeg holdte på å glemme den var jo helt trist fordi den er såå fin at jeg må dele den med dere og! Detaljene på den gjør ikke bare at det er en vanlig kåpe, men en mer girly og lukseriøs ut. 

Lyset var dårlig fordi jeg ikke orket å ta noen bilder før nå. Ansiktet mitt ble ikke med på bildene fordi, ja jeg er jo forferdelig syk. Så må nesten skryte av at jeg faktisk har stått opp av senga. Andre gang i dag! Stolt.

Men uansett, for ekstra gode nyheter er også kåpen på salg! Så slå til fort! Fåes kjøpt HER

@!?$&/#% KAN IKKE FORDRA BILDER MED DÅRLIG LYS, kan love dere at dette er siste gangen dere får se bilder med så dårlig lys.

Men når jeg blir bedre skal jeg ta noen MYE finere ute i daglyset, og deretter bytte disse ut med dem.

 

galaxy sweather


Genser fra sheinside

 

Heisann!

Beklager for ingen blogging i går, var virkelig opptatt med å forbrede meg til forestillingen 8 trinn hadde for ungdomsskolen. Og noen 7ende klassinger som ville se. Sang jo alene foran rundt et par hundre så hadde min grunn til å være nervøs. Har jo litt sceneskrekk og så skjelver som bare det, men er stolt over at jeg klarte meg i hele sangen. Hadde ikke så sceneskrekk før, men da var jeg barn og syntes bare det var morsomt å være på scenen, men nå handler alt om å ikke drite seg ut. 

Men det gikk jo greit. Hadde en føelse at ingen skulle klappe eller noe men fikk god applaus noe jeg ble lettet for! Betyr at jeg gjorde det bra. Utrolig koselig alle som sa at det var fint og sånt, betyr utrolig masse!

Men nå som den forestillingen er over, er jeg tilbake på bloggen igjen. Deilig med pause, men det manglet virkelig noe. Det er bloggen og dere. 

Genseren over mottok jeg forresten i dag fra sheinside. Elsker den! Den er i onesized men er veldig stor. Fikk også de to andre fuck genserene, men de passet perfekt. Fikk også den blå kåpen i samme pakke. Blogger om resten litt senere! Utrolig tøff var den, kanskje litt mainstream, men ikke så veldig i norge så da går det bra;***<3
Fikk forresten mail om at søteste Sandra hadde tegnet en tegning til meg! Ble jo nesten litt starstucked ettersom jeg faktisk har tittet litt på bloggen hennes tidligere. Bloggen hennes er bysanni.blogg.no. Gjerne send meg tegninger enten på mail eller i posten, elsker å se hvor flinke dere og! Hva syntes du om tegningen?Hva syntes du om genseren?

På vei hjem til meg!


Heihei!

Sjekket mailen min i stad og så da at disse produktene var blitt sendt fra sheinside og er på vei hjem til meg<3<3<3 

Gud som jeg gleder meg også. Klærne der er så utrolig fine, tøffe og kule og de har absolutt alt der, og det lover jeg! Dette er bare noen av de tingene jeg bestilte og jeg skal love deg at det var vanskelig å velge. Anbefaler alle å se alt det de selger der, men pass på fordi pengene får fort der.. Men ville heller brukt pengene mine der enn på noen annen nettbutikk eller generelt butikk. 

Nydelig mørkeblå kåpe HER (på salg og!)


Stilig galaxy-genser HER  (også på tilbud, åhh masse salg!)

Tøff "chanel" fuck genser. Utrolig kjent og populær overalt i verden og er virkelig tøff og! Fåes kjøpt HER


Ja, kunne ikke velge så jeg tok begge! Fåes kjøpt HER 

Kan virkelig ikke vente til å få dette hjem i posten min, eller hentelappen da. Dette er litt for stort for postkassen min, men dere kjønner haha. 
Kommer selvfølgelig et innlegg når jeg får dem også med nøyaktige bilder og litt av min erfaring med klærne. Men jeg vet jeg kommer til å elske dem. Det gjorde jeg i hvertfall på første pakken.
Hva syntes du om klærne? Har du bestilt fra sheinside før?

SHOE LOVE


Hei!

Ista var jeg som sagt på storo, men kjøpte ingenting. Utrolig koselig til alle jentene som kom bort å tok bilde og de andre som kom bort for å hilse!♥ Betyr kjempemye!

Men siden jeg ønsket meg en siste gave så hadde jeg sett noen nydelige sko fra hm sin nettbutikk som jeg måtte kjøpe! De hadde dem ikke på storo så jeg tvang foreldra til å kjøre til sandvika og der hadde de dem! Jeg gikk med hæler fra før av så når jeg prøvde skoene kjente jeg ikke noen forskjell. Hadde dem på ista og da var de helt vanlige. Men det er sånn "hæl" foran skoen så den løfter opp foten så det ikke gjør vondt å gå med dem. Skal jo på kino med Michelle imorgen så da får jeg prøvd dem ut! Så 1 dag tidligere bursdag gave.

Har alltid ønsket meg jeffrey campbell sine lita sko, men de er nok for dyre og for høye så det skjer ikke før om en god stund. Disse er ganske like men litt smalere og lavere. Mange som ikke så forskjell da, heldigvis, haha!

 

Hva syntes du om skoene? bryr meg egentlig ikke om dere syntes de var stygge eller for høye osv fordi jeg syntes skoene var helt NYDELIGE.

MILITARY JACKET
Jakken er fra Cubus

Hva syntes du?

min vinterjakke 2012


Hei!

Tenkte å vise dere min vinterjakke i år. Jeg er ikke en av dem som bytter jakke hvert år. Sånn canada goose i år og parajumpers neste år, haha. Nei, jeg holder meg til denne jakken. Denne er sånn "stor" men sitter tett i kroppen pga den er fylt med sånn bomull eller hva som er i jakker.. Den er fra bikbok og koster rundt 1000 kr.

Litt dårlig lys jeg tok bildene i men skal sannsynelig få ny speilrefleks og objektiv til helgen!
Hva slags vinterjakke har du i år?

INNKJØP! - 20.10.11


Hei! I går var jeg på nattåpent på Sandvika Storsenter ♥ Jeg var der med Michelle og Josefine! Det var drit gøy!

Vi shoppa og så på stylister som styla folk og de ble tatt bilde av på photoshoot! The Body Shop sminke ble de sminka med så litt reklamering der ja :P Men her kommer tingene jeg kjøpte.

Hårstikk med sløyfe 49.50,-kr fra Glitter Elastikk armbånd med Cupcakes, hjerter og tekst med "I ♥ MY BLOG" så måtte ha den! 39,- kr fra Lindex Neglelakk fjerner 15,- kr fra Cubus Leppestift 31,- kr fra Elf. (Ikke kjøpt på Sandvika) Forklarer på mandag.

 Magegenser 199,- kr fra Gina tricot Ring 49,- kr fra Gina tricotGummistrikker 13,- kr fra Søstrene Grene

Det var innkjøpet for i går! Sorry for at innlegget kom ganske sent men fant ikke minnebrikken til kameraet. det hadde falt ut så skjønte ikke hvorfor det ikke gikk å ta bilder men den lå på sminkebordet mitt. Fjoo at den ikke lå på gata eller no!

Men her kommer et kjapt innlegg om hva som har skjedd i dag!

Vi skulle ta VAKSINE for å ikke få sånn livmoralskreft. Og jeg ville være den første til å ta den fordi da var det over for meg! Haha veldig smart?.. Så AU AU!..

Jaja et lite smil da for å få vekk tankene om den VÆRSTE SPRØYTA JEG HAR TATT I HELE MITT LIV!

                              Q; Hva har du gjort i dag?

               

MÅ HA!!! Liste (kun sko)
Yo. Her er tinge som jeg virkelig ønsker meg og bare må ha!!!

Først : H&M

 

 

En av disse eller begge! Fra H&M og koster 399,-

  399,- kr

De er skoene jeg bare må ha!!! Tenkte å kjøpe en av dem i morgen. Hadde ikke nok i dag.

                           Q: Har du noen av disse skoene eller ønsker du deg noen av de?

Resultatet av hår Colorasjonen!


Her er resutatet etter farge colorasjonen skal farge det sånn hver 2 måned fordi det får vekk om 6 uker helt til håret vokser ut!

Her er før og etter bilder:


Litt

 

 

 

 

Hårfarge, Negler og Kooos!


Hei

Nå var jeg ute og kjøpte hårfarge eller sånn farge som varer i 6 uker.

Også kjøpte jeg noen neglesaker som dere får se.

Fordi jeg skal ha brunt går igjen så jeg bruker Loreal Casting helt til håret vokser ut.


 Hårfarge, Neglelakk og falske negler.

 

 

                               Hva syntes du om bildene og innkjøpet?

 

 

                                       

Nail Art: Fargerike Dotter!
Hei! Idag tenkte jeg å ta på noe neglelakk fordi det var så lenge siden sist jeg gjorde det og neglene mine er så sluskete. Så tenkte jeg hvorfor ikke gjøre noe fint og stilig på samme tid? Da kom jeg egentlig bare på å ta et underlag og det ble lilla. Ta noen farger jeg liker godt og ta en sy nål som man bruker til å spore av hvor man skal sy og da tok jeg den og dyppet i neglelakk fargen jeg skulle dotte med så ble det kjempefint! Og det var superlett samtidig! Så det syntes jeg var veldig fint. Så det skal jeg gjøre oftere men med andre farger og underlagsfarger

Så sånn her ble The Result:


                         

 

                                                            Hva syntes du?

 

                                                                     -Ida

 

Musefletter ja... Noe for meg?


Haha ja musefletter du tenker sikkert på 5 åringer nå ja.. Men prøvde det ut ja.. Har ikke gått med deg på leeeeeeeenge!

Så da tenkte jeg hvorfor ikke? Skader vel ikke å prøve...

Så ja.. syntes dere det passet? kommer ikke til å gå med det til vanlig assa!


 The next Topmodel? Hah

Så ja.. Kommer egentlig "musefletter" noen gang til å bli en trend for folk som ikke akuratt er 5-8 år?

 

                                                                          Hva syntes du?Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » September 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits