sangvideo: luka- suzanne vega (cover av ida jacobsen)


Hei!

Her er den andre sangen jeg spilte inn når jeg sang mad world. Utrolig mange ville høre denne så da legger jeg den ut! Blir to cover etter hverandre, beklager det til dere som ikke er så veldig innterreserte i det (heldigvis er de fleste det). 

Dere legger merke til at jeg synger veldig emosjonelle sanger, det kan jeg si er tilfeldig men jeg tviler. Synger sanger jeg lever meg inn i for da blir alltid resultaet ordentlig, med innlevelse. Velger altså sangene tilfeldig! Mad world elsker jeg fordi teksten beskriver dagens samfunn og dagens mennesker. Luka handler mer om en enkeltperson men likevel er sangen trist og jeg har analystert teksten og funnet ut av hva den handler om. 

Ja, det var mine sang "tips". Enjoy! 

Hva syntes du?

gårsdagens antrekk + ny hårfarge!
topp - bikbok   bukse - dr denim

Hei!

Håper alle koste seg masse i går! Det gjorde hvertfall jeg :) Bestemte meg også for å farge håret mørkere. Har stått lenge mellom valget i å farge det litt lysere, med striper, eller mørkere. Har funnet ut at mørk er meg. Bleket håret i 6 klasse og det var vel det styggeste jeg har sett på lenge. Forstår ikke hvorfor jeg gjorde det! Det kledde meg virkelig ikke. Så tenkte å prøve å stripe det lysere men etter å ha prøvd denne fargen, så har jeg skjønt at det er min farge.

Denne er ikke permanent, den går ut etter ca 28 vasker. Så jeg skal farge den i denne fargen permanent neste gang! Måtte bare prøve ut først. 

Merker at ekstemt mange er keene på julegave video. Var helt sikker på at jeg ikke skulle ha det i år men jeg begynner jammen meg å bli usikker. Fortsett å mas, det hjelper! Tror mange misforsto forrige innlegg også, det med julegave video altså. Men jeg skal si dere en ting til dere som hele tiden maser om at folk er bortkjemte: de som får mye, de får mye fordi de har stor familie, Ikke annet :) Når man får ting av foreldre, brødre, søstre, kusiner, tanter, onkler, besteforeldre OG venner så blir det mye ting. Min familie er ganske liten. Så utenom penger, jeg har fått alt av ting av foreldrene mine. Og jeg er utrolig fornøyd!
Har du hatt en fin julefeiring? Hva syntes du om håret?

kvelden før kvelden


Hei!

Da sitter jeg egentlig bare klar til at 24 desember kan komme. For bare et kvarter siden var jeg ute og kjøpte den aller siste julegaven! Syns nesten tiden før selve julaften er den kosligste. Når julaften er her så sitter jeg å tenker bare at om noen timer er den over. 

Resten av kvelden skal jeg bare se på julefilmer og spise snacks! Deilig å slappe av for en gangs skyld. Og til dere som vil ha sånn julegave video: jeg har veldig delte meninger om slike videoer. Enten syns folk du har fått for mye eller så syns de at du har fått for lite. Noen syns du skryter andre syns ikke. Personlig ser jeg på slike videoer som ren skryt. Og slike videoer har derfor det ryktet over seg. Så hvis du ikke har fått en iphone 6, en macbook og 10.000 kr så vil det garantert komme kommentarer som at det ikke er noe vits å lage julegaver video. 

Så uansett vil man få hat og dere vet nok at jeg gir blanke f i haters. Rett og slett fordi nå kommer de ikke med noe orginalt lenger, skjerp dere! Leser oftest det samme om og om igjen. Hvis en hater stikker innom bloggen og leser en hat kommentar lenger opp i innlegget så vil personen kommentere nøyaktig det samme for at det skal synke mer inn. Slik arbeider dere. Men dere feiler nok en gang fordi, som sagt, idgaf.

Ja, her ble det masse tekst og meninger delt ut til folket. Det savner jeg gitt! 

 

Hvordan tilbringer dere kvelden?

sangvideo: mad world - tears for fears/gary jules


Hei!

Da har jeg laget mitt første cover og da blir det Mad world av tears for fears. Denne versjonen av sangen er av Gary Jules fra filmen Donnie Darko. Mange har ville ha en sangvideo så her har dere en ordentlig en. Kommer en til snart så håper dere likte denne for da kan dere glede dere til neste.  

Sett på 1080p for mye bedre kvalitet!

Og hvis dere ikke har sett den holiday makeup tutorialen min så ligger den oppe på kanalen her!

Hva syntes du?

hallo bloggen + november favoritter (video)


Hei,

Åh, i det siste har alt untatt blogg stått i hodet på meg. Har så kule nyheter til dere men kanskje ikke så spesielt for dere bloggentusiaster men mer dere som liker å heller se meg på video! For nå er det jo slik at jeg nesten vlogger mer enn jeg blogger, eller er det kanskje akkurat slik det er?

Filmet en video i går kveld, en sminkevideo som kommer ut om ikke mangen dager og jeg vil si det er den beste jeg noensinne har laget! Håper dere gleder dere like mye som jeg gjør fordi videoene mine er virkelig blitt en improvement. Har nemlig fått kjøpt nytt redigeringsprogram, og den første videoen min redigert med dette blir altså denne sminkevideoen jeg spilte inn. Ikke bare det med videokvaliteten er mye bedre nå som jeg har brukt tid på å plassere fotolysene i akkurat riktig stilling + riktig instilling på kameraet slik som lukkertid, blenderåpning og iso. Har jo en linse til flere tusen kroner som jeg ikke har forstått hvordan jeg skal bruke før nå og nå er kvaliteten på topp! Bruker samme linse på missglamorazzi (Ingrid Nilsen), Mylifeaseva, maybaby, Alisha Marie og de så rundt samme videokvalitet som deres videoer blir det. 

Men når det kommer til bloggen. Har ikke tenkt masse på den i det siste siden jeg er så gira på youtube! Vil ikke slutte helt enda siden plutselig får jeg motivasjon igjen også er bloggen sletta. Men youtubevideoer blir det masse av så abboner gjerne for snart når jeg 16,000 abbonenter! 

Her er den siste videoen min som ikke er delt her og husk å sett på 1080p for mye bedre oppløsning! 

Hva syns dere om favorittene mine da?

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits