late dager


Hei!

Har vært en ganske slapp uke. Har virkelig ikke gjort noen ting. I dag fikset jeg endelig bankkort også skal jeg møte Madelen og Michelle etterpå. Håper på å finne noe fint i romjulssalget! Ahh, beste måneden i året er desember-februar. Bare på de to siste årene fordi vi skal til London i år og. Føler det har blitt en tradisjon å dra dit hvert år, i januar/februar. Men hvis det blir noe med meg hjem så viser jeg det nok i morgen. Så får dere ha en fin dag videre! :)

Bildene over er forresten redigert i gimp. Ville leke meg litt, hehe. Hva har dere gjort i dag? Skal du noe spesielt senere i dag?

ukens spørsmål #32


Hei!

Siden jeg føler at ikke alle orker å stille meg spørsmål i ukens spørsmål innleggene så svarer jeg på spørsmål fra de vanlige innleggene mine i tillegg. Så det er bare å stille spørsmål i mine vanlige innlegg så svarer jeg nok på dem og. Helst still dem her! 

Har heller ikke gjort noe spesielt i dag så har ingenting spesielt å skrive om så da passer det greit med ukens spørsmål!


 

Hvordan kan man bli kjent med deg?

- Det kommer mest naturlig. Jeg snakker vel først litt med folk på facebook ogsånt også blir vi bedre og bedre kjent. Så kanskje så møter jeg deg ogsånt.

Mange av bildene dine er tatt fra kameraet ditt men hvordan får du dem inn på instagram?

- Jeg arkiverer dem bare fra bloggen via iphonen :) Det er nok ikke mulig å importere bilder fra kameraet inn på mobilen.

Hva er din naturlige hårfarge?

- Det er vanskelig å si. Har farget håret siden 2010 så har ikke noe bilde, men hårfargen jeg har nå er vel den naturlige. Det er litt ombre nå, men det kom bare siden jeg ikke farger håret lenger.Hvor liker du best å shoppe?

- Strømmen er veldig fint men siden det er så langt unna så er det oftest sandvika jeg drar til med venner ogsånt.

Hva syntes du om Isac Elliot

- Trodde aldri jeg skulle si det men jeg elsker han.

Liker du katter bedre enn hunder?

- Ja, faktisk haha.

Hvor er genseren fra?

- Kjøpte den når jeg var på det årsmarkedet i sverige med MichelleHvor mange penger hadde du med deg til London i fjor og hvor mye har du tenkt til å ta med i år?

- Husker faktisk ikke men det var vel ikke over 4000 men ikke under 2000. Visste ikke at det skulle bli så mye shopping så det var vanskelig å regne ut hele tiden på grunn av mangel på penger. I år tenker jeg at jeg tar med rundt 7000 ca.

Kan du lage et innlegg om neglene dine? 

- Det blir nok litt kjedelig med tanke på at jeg ikke gjøre noenting med dem. Eneste jeg gjør er å la dem være der + at jeg filer når jeg trenger det. Har aldri vært noen fan av å bite eller tukle med neglene mine. Sånne produkter syntes jeg også bare er tull. Bare la de være så vokser de fine, lange og sterke. 

Kan du lage en video om hvordan du redigerer videoene dine?

- Ja hvis det er mange som vil så kan jeg få det til :)

Hvor redigerer du bildene dine?

- Redigerer dem ikke andre steder enn i iphoto hvis det er noe jeg vil redigere. Skal jeg lage collage så lager jeg den i picasa.Noe du lurer på til neste gang?

da var julaften over


Heisann!

Håper alle dere fantastiske lesere har hatt en fantastisk jul! Det har i hvertfall jeg. Spist mye god mat, vant en twist pose fordi jeg fikk mandelen og fått fine gaver. Det blir nok ikke noen julegave video rett og slett fordi det ikke er noe spennende. Det eneste jeg fikk var to piercinger og en kameraveske. Resten er bare penger noe jeg ønsket meg siden jeg ville heller få penger jeg kan bruke på ting jeg vil ha i London. i fjor brukte jeg opp alt så jeg vil ha mye mer penger i år.  

Tok en pause på grunn av julen, men er tilbake nå :) Ellers er døgnrytmen min helt i ubalanse og rett og slett ødelagt. Jeg sovner kl 2 og våkner kl 2. Måtte skynde meg å kle på meg og sminke meg for å ta bilder. Som dere kanskje ser så går jo sola ned på bildene og jeg halvsov nesten.
Men nå skal familien straks til morfar for å spise litt kaker og drikke litt kaffe og bare kose oss (:

Hvordan har jula deres vært?

14 år og restylan (min historie)


Hei!

La ut et bilde her om dagen av leppene mine med teksten "Hoven etter første runde med restylan. Ny time på mandag 💉  Gruer meg men blir sikkert utrolig fint! Tusen takk #karljohan hud og skjønnhetssalong". Har alltid syntes leppene mine har vært små. Alt for små. Så om jeg ville ta restylan så skulle det vært mitt eget valg.

Er man ikke fornøyd med utseende og får kommentarer slengt i trynet sitt så syntes jeg i hvertfall ikke folk skal klage når jeg prøver å gjøre noe med det. Alle toppbloggerene får tilbud om gratis restylan og slikt, og de fleste på toppen har jo også tatt det. Det får være deres valg.

Ja, det er en viss aldersgrense men jeg har forståelsesfulle foreldre. Og firmaer gjør alt for reklame så de brydde seg vel ikke? 

Men så finnes det så utrolig mange forståelsesfulle mennesker der ute! Som ser litt ifra mitt synspunkt og. Ikke bare at jeg er en fjortis som har tatt restylan. Det er så flott at de fleste var støttende! Eller, det var mer 50-50 på det. Og mange ville sikkert høre min historie og erfaring så her kommer det:

Jeg satt med brødrene mine og spillte cod, og i mens så spiste jeg sterke potetchips, sånne veldig sterke! Sånn paprika/chili. Etterhvert merket jeg at leppene mine begynte å svi litt og jeg kjente en kul. Den kulen ble større etterhvert som jeg spiste potetgullet. Det var en genial metode å få større lepper på! Så leppene mine ble naturlig forstørret i ca to timer. lol

Og foreldrene mine er heller ikke gale, slapp av. 

Så nei, jeg har ikke tatt restylan. Hahaha. Dere vet jeg ikke tåler sprøyter så never. I hvertfall ikke nå. Kanskje om 4 år minst så kan det være at jeg tar det. - Hvem vet?

Hva er deres mening om restylan?

vlog #2 - Oppsummering av de to siste ukene


Hei!

Redigertre ferdig min andre vlog istad. Orket ikke ta noen bilder i dag uansett så da passer det greit med en vlog istedet. Håper dere liker at jeg lager vlogs noen ganger istedet for å blogge! Vil jo vite om det er spennende for dere. Personlig elsker jeg å se på vlogs så håper jeg ikke er den eneste. Uansett, enjoyyyy

Sett på 720p for mye bedre kvalitet!

Hva har du gjort i dag da?

en rev klar til å gå i dvale


Heisann!                                                                                                                                                                                        //reklame

For en uke siden mottok jeg denne utrolig deilige reve . Har vært en del syk den siste uka så da har jeg kun vandret rundt i denne hele dagen! Det føles som om jeg har på et teppe bare at jeg slipper å holde det oppe hele tiden når jeg går rundt i huset. Sååå varm! Den er laget av myk og behagelig fleece materiale. 

Har ikke tellingen over hvor mange ganger jeg har klart å sovne i denne. Kan sove i all evig het med denne her på! Jeg kunne ligget i dvale gjennom hele vinteren hvis jeg kunne.

I tillegg er den supersøt! Denne har vært livredderen min på slappe stunder, kalde kvelder og syke dager. For øyeblikket er det favorittplagget mitt, helt ærlig! Jeg har min i S og den er akkurat passe! Romslig, god og varm! 

Fåes kjøpt her

Hva syntes du om dressen?

video: winter makeup


Hei!

Har hatt så forferdelig vondt i hodet i dag så da passet det greit nok å heller legge ut en video akkurat nå. Denne sminken er perfekt til spesielle anledninger eller så er det en flott hverdagssminke til vinteren for de som liker å bruke øyenskygger til hverdag .. osv.

Hadde mange sminkevideoer før så tenker jeg skal start med det igjen. Så kom med forslag! Har fått mange spørsmål om å lage en julesminkevideo til julaften så da skal jeg få gjort det iløpet av dagene fremover.

Sett på 720p for mye bedre kvalitet!

Hva syntes du om sminken?

10 funfacts om meg


Hei!

Av ingen grunn ble det bare ikke blogging i går, men ta det helt med ro! Har en video til dere i morgen og bloggingen skal gå som det har gjort de siste dagene fremover, altså mye bedre! Var bare litt sliten i går :) Men her har dere 10 nye fakta om meg som dere kanskje ikke visste. Disse er mer funfacts som er rare og/eller morsom fakta om meg.

1. Jeg er alt for paranoid.

- Jeg tør knapt se meg selv i speil når jeg går i huset om natta, jeg ruller gardinene helt ned før jeg legger meg, tør ikke se i vinduer om natta, blir redd når folk jeg ikke kjenner ringer meg osv. 

2. Avhengig av iste.

- Uansett når og hvor så må jeg ha iste. Det er noe av det beste som er laget. Vet det ikke er sunt, men klarer meg ikke uten. ja, det er iste i glasset

3. Jeg er lav.

- Kanskje ikke så spennende, men det å være 153 cm over bakken er spesielt

4. Jeg er ganske rolig.

- Hater å stresse og er ganske rolig rett og slett.

5. Jeg trives best i mitt eget selvskap.

- Ja, jeg trives faktisk best i mitt eget selvskap. Tenker mye for meg selv og slikt. Men er ofte med de vennene som jeg alltid har hatt, men er selvsagt åpen for nye venner men da må jeg hvertfall vite hvem du er.6. Jeg er allergisk mot hund og katt og i familien har vi både hund og katt

 - Broren min har hund men her i huset har vi en katt, nemlig Mia. Fant ikke ut at jeg var allergisk før en god stund etter vi fikk hun og aldri i livet om jeg hadde gitt fra meg hun!

7. Jeg er avhening av mac'en min.

- Ikke fordi jeg er avhengig av safari eller internett for andre, men fordi jeg alltid jobber med noe. Jeg laster ned programmer, redigerer ting osv. Er ganske pc nerd med andre ord.

8. Jeg har "spesielle" interesser.

- Noen ble nevnt over, nemlig at jeg er en pc/mac geek men jeg liker også gaming, tegning, youtube, blogg osv.

9. Jeg sitter alltid med beina opp på stolen

- En uvane jeg har. Klarer ikke sitte vanlig på en stol desverre. Må ha veina på stolen haha.

10. Jeg elsker skrekkfilmer.

- Er det noen som jeg skal se film med så ender det som oftest opp med skrekkfilmer. Har vært glad i det siden jeg var liten! Har sett det meste av skrekkfilmer. Alle chucky filmene (den som kom ut nå i 2013 og), alle saw filmene osv.Hva er dine funfacts?

video: innkjøp fra sverige - norby


Hei!

Kom hjem akkurat nå. Som sagt så skulle jeg legge ut innkjøpene fra i går på video så here we go. Har også redigert ferdig sminkevideoen så den deler jeg nok ganske snart og :) Kom gjerne med forslag til videoer! Nå som jeg har så mye motivasjon så lager jeg det meste!

I videoen glemte jeg å vise en hårbørste jeg hadde kjøpt, men det er ikke så viktig.

Sett på 720p for mye bedre kvalitet!

Hva syntes du om innkjøpene?

new pink sweater
fra gina tricot

Hei!

Ble akkurat ferdig med å spille inn en sminkevideo. Har også en innkjøpsvideo som kommer ut etterpå. Genseren over er blandt annet noe av tingene. Det ble etterspurt av noen om en innkjøpsvideo når jeg kom hjem fra sverige så jeg har laget det. Selv om det ikke var mye å vise. Er helt sykt hvor mye motivasjon jeg har nå! Er helt proppfull av ideér og videoforslag. 

Legger nok videoen etter jeg har kommet hjem fra Camilla. Vi skal nemlig øve på en julesang som jeg skal synge i kirken i morgen. Og hun skal spille gitar. Hun er utrolig flink så dette blir siste innspurt til å få øvd ferdig med tanke på at vi ikke har fått øvd sammen unntatt en gang.

Ses litt senere i dag :)

Hva syntes du om genseren?

the bullying experiment


Hei

Jeg vet ikke hvor mange som har sett denne videoen men jeg skal forklare det til dere. Dette er egne meninger om dette temaet. Se videoen under før du begynner å lese.

Disse to guttene du ser i videoen under har laget en video hvor han ene mobber og banker opp offeret. Alt er så klart skuespill.

Poenget er for å se hvor mange som virkelig bryr seg når denne stakkarslige gutten som blir plaget av en som er mye sterkere enn han. Han sender trussler til han høyt om at han skal banke denne gutten hvis han ikke gir han papirene sine. Alt dette skjer i offentligheten. Det er mange som hjelper gutten og står i mot mobberen, men det var også mange folk som bare gikk rett forbi og ga rett og slett faen. Så tenk hvis dette hadde vært virkelighet. Denne gutten ble truet om å bli banket helt opp, mer enn han allerede ble, og han ble plaget av en person mye sterkere og større enn han selv. Ville folk egentlig hjulpet han?

Det er helt trist å se på. Folk snur seg knapt. De bare går videre. Uten å i det hele tatt tenke på denne gutten så går de videre som om alt var helt normalt. Hadde du sett en person blitt drept, men du hadde gått videre er du med på dette drapet. Samme er det med mobbing. Du er bare redd for å bli skadet selv. Oppfordrer ikke alle til å gripe inn med en gang, men gjør i hvertfall noe. Hadde vi alle stått i mot denne typen så hadde vi vunnet. Prøv i det minste. Det er noe annet hvis dere er alene. Da kunne du ringt noen som politiet. Men slik du ser i videoen så hender alt dette i lett tilgjengelige plasser hvor det går mange folk. 

Det aller verste er at det er folk som har hatt det akkurat slik. 

Jeg håper ikke jeg er den eneste som sitter igjen med en ekkel føelse etter å ha sett dette. Disse personene som hjalp mobbeofferet skal være stolte av seg selv. De hadde ingen anelse om at dette var skuespill. Men de som ikke gadd å i det hele tatt bry seg burde virkelig skamme seg. 

Hadde betydd mye for meg om du trykket liker på "liker" knappen under innlegget. Vil så gjerne at flere skal se dette!

Hva er dine meninger om dette?

video: The Christmas Tag!


Hei!

Redigerte denne videoen med den nye oppdateringen av imovie og syntes denne er mye dårligere. Overgangene til teksten er oppgradert men ellers er det mer avansert å klippe videoen og andre ting så jeg tenker at jeg forholder meg til gamle imovie. 

Sa spørsmål to og tre litt feil på engelsk så ikke lag så mye styr rundt det for jeg er fullt klar over det :)

Sett på 720p for mye bedre kvalitet!

Hva syntes du om videoen?

dagen vi alle elsker er her


FREDAG!

Verdens beste dag. Så kommer lørdag. Søndag vil jeg ikke si er en av mine favorittdager. Hater egentlig søndag, haha. Men nå som det er juleferie neste fredag så gleder jeg meg bare mer og mer for hver dag som kommer. Kan love dere at ferien vil bli brukt masse på bloggen! Mer enn det jeg allerede gjør hvis det er mulig.

Uansett så går turen i morgen til sverige så kan ikke love dere noen innlegg i morgen. Skal prøve å få til noe :) Har en video på lager som jeg legger ut i kveld!

Hva skal dere i helgen?

it's too cold outside


Hei! 

Beklager for litt sent innlegg.

Har brukt mye tid på å oppdatere hele macen til OS X 10.9 altså den nye versonen. Har også fått oppdatert imovie og iphoto. Er litt usikker på en ting når det gjelder imovie, og det er bare en ting foreløbig: hvordan markerer du klippet du vil fjerne? Før kunne man dra musepekeren over også bare tok jeg delete så hadde du klippet men nå går det ikke. Noen som vet? Har redigert ferdig en kort tag på 3 min så jeg tok bare del opp og fjernet men det tar drit lang tid. 

Når det gjelder å ta bilder med bra lys så er det så utrolig vanskelig. Tiden vi alle bloggere hater har kommet. Det blir blekmørkt klokka 4 og vi må utnytte daglyset med en gang vi har kommet hjem fra skole/jobb. SELV om vi er slitne. Jeg må til og med løpe hjem i blandt fordi sola går ned så fort, hahah herregud.Jeg går som oftest ut å tar bildene for å få lys fra alle kanter men det er sååå kaldt. Sådu kan se ut som rudolf på bilder. 

Slenger med dagens antrekk jeg :)

 

Genser - sheinside    bukse - dr.denim    sko som dere ikke kan se - dr.martens
Hva syntes du?

vlog #1 - En dag i mitt (syke) liv


Heisann! Dette blir min første vlog på vlog kanalen min på youtube. Gjorde den ekstra lang slik jeg har sagt 100 ganger. Det er jo den første videoen så da får den bli litt ekstra lang. Gikk rundt i hele går og filmet nesten alt jeg gjorde så fikk forkortet alt til 11 minutter. Planen var bare å legge ut den ene videoen som jeg filmet på kvelden. Altså starten av denne vloggen, men siden jeg ble syk så kunne jeg like så godt filme resten av dagen.

Husk å sette på 720p! 

Hva syntes du om vloggen?

ukens spørsmål #31


Heo! Har akkurat blitt ferdig med å filme min første vlog som kommer ut i morgen. Den blir ekstra lang siden det er den første. Gled dere til den :) Går bare rundt å filmet meg selv i hele dag så hvis det er spennende for dere så kan dere glede dere. Følte bare at jeg måtte meddele det med dere. Men akkurat nu er det svar på ukens spørsmål! Enjoy

Har du noen gang hatt blondt hår? Bilde?

Ja.. desverre. Gå i arkivet hvis du vil se. Klarer bare ikke å grave frem noen bilder uten at jeg spyr så vil helst ikke se dem.

Hvor kjøper man benefit produkter?

Det selges ikke benefit i norge så jeg vil vel tro at de selges på diverse parfymerier i enkelte land som USA, london, hellas osv. Hvertfall som jeg vet. Du kan også bestille på nett. Bare søk det opp så finner du sikkert noen norske sider som selger det.

Hva liker du best ved deg selv?

Vanskelig å svare på det SELV. Men kanskje personligheten? At man kan stole på meg 100%.Kan du lage et innlegg med ønskeliste til jul?

Ja, det kan jeg faktisk gjøre! Takk for tipset. Skal få det til snarest mulig. (Husk at dere lesere kan komme med tips til hva jeg skal blogge om. Det gjør det mye lettere for meg hvis jeg ikke har inspirasjon).

Er alle klærne dine fra sheinside sponset eller betaler du selv?

Jeg får de gratis for å så skrive om de. Men alt er 100% ærlige meninger og jeg bruker klærne til hverdag.

Hva heter du på instagram?

Idajacobsenpia :)

Hvor høy er du?

Rundt 153cm, haha
Kan du legge ut en sangvideo med den sangen du sang på vine? 

Vet ikke helt hvilken du mener, men sitter å grubler på om jeg skal eller ikke. Noen som vil?

Har foreldrene dine vært gift med noen andre enn hverandre før?

Haha, for et merkelig spørsmål. Litt personlig, men nei det har de ikke.

Liker du masipan eller nøtter best?

Håper det var et tullespørsmål siden jeg er allergisk mot begge, haha!

Hvilket redigeringsprogram bruker du?

Jeg bruker Imovie 11' men trenger hjelp til å oppdatere. Det står at jeg har oppdatert alt som skal oppdateres men macen virker helt lik som før jeg oppdaterte den. Det står at versonen av macen er 10.7, men skjønner ikke hvorfor ikke imovie har oppdatert seg. Anyone?

Kan du lage kvelden før kvelden med Ida som i fjor?

HAHAH! Husker den videoen! Ja, vi får se. Kanskje det :)Noe du lurer på til neste gang? Blir det nok spørsmål så tar jeg det på video :)

wish me


Hei!

I dag våknet jeg sliten og på vei til å få en vondt hodepine så jeg ble hjemme. Sov veldig lenge resten av dagen og. Tok en paracet så nå er jeg helt fin igjen. Må øve til en prøve jeg har i morgen så det var vel flaks at jeg ble syk i dag og ikke i morgen. Har ikke fått øvd noe så wish me luck. 

Fikk filmet en video i stad som jeg tenker kommer ut i morgen. Har også gjort noe jeg skulle gjort for lenge siden. Nemlig laget en vlog kanal på youtube! Der legger jeg ut vlogs fra dagen osv et par ganger i uken. De kommer på  bloggen også. Så istedet for å blogge med innlegg hele tiden så vil det bli et par vlogs i tillegg. Dere må huske å abbonere på vlog kanalen min HER

Elsker virkelig denne tskjorta. Soo christmasy♥

Har du abbonert på vlog kanalen? 

video: Christmas Vlog


Hei!

En litt annen video, men jeg likte det. Mange har savnet mine gamle videoer så hvis det er litt slike du mener med litt humor så håper jeg dere likte det. Trykk på liker knappen på youtube hvis du vil at jeg skal lage flere videoer eller liker knappen under innlegget.

Sett på 720p for mye bedre kvalitet! 

Hva syntes du om videoen?

closer christmas


Heisann! Mye julesnakk nå og det får dere nok bare forberede dere til fordi det skal det også bli mye av denne måneden. Både på bloggen og på youtube. Laster opp en video som kommer på bloggen og youtube i morgen så følg med på den. Det blir nok litt julesnakk på den og :) Blir nok mye julerelaterte videoer og innlegg helt til julen. 

Ellers så har jeg veldig motivasjonen til å blogge og det å lage videoer. Tenker mange har savnet videoer så da blir det gode nyheter for dere som savner det. Jeg skal prioritere youtube en del og, like mye som bloggen siden jeg er en youtuber samt en blogger. Da skal det brukes like mye tid på youtube i tillegg. Nå som tentamener straks er over og det snart er ferie så blir det nok en del innlegg og videoer. Håper ikke jeg er den eneste som gleder seg til det!

Gleder du deg til videoen? :D

winter wonderland
Hva syntes du om bildene?

julestemning


Heisann! Da er det 2 søndagen i advent allerede. Vi ca er halvveis til jul og det er sykt. Snøen landet faktisk på bakken for godt i dag også. Det var vel akkurat på tide og. Selv om det var kaldt så dro jeg ut i dag med Madelen og Marcus i en stund.

Vurderer å kanskje lage video hver søndag siden søndag er en dritkjedelig dag. Hadde ikke tid i dag, men kan prøve å fra neste uke å få det til. Alle disse bloggerene har julekalender og slikt. Desverre har ikke jeg så mye ting å gi bort, men skal ha en del konkurranser fremover! Ikke minst videoer, som jeg nettop sa.

Tilbake til jula - Vi har fullt med pynt og alt mulig så det er ikke snakk om at julestemningen er på topp! Gleder meg utrolig mye til ferien, det er ikke snakk om.
Flere enn meg som ikke kan vente til julen?

de siste dagene


Hei!

De siste dagene har det vært mye stress rundt tentamen, jeg har feiret bursdag og hatt overnatting. Hadde mattetentamen på onsdag og engelsk på fredag. Jeg rakk ikke blogge i går på grunn av bursdagen vi lå oss med en gang alle hadde dratt uansett. Michelle har vært her helt til kl 6 ca. Men nå som nesten alle tentamene er ferdig og vi nærmer oss ferie så kan jeg garantere videoblogger og flere innlegg. Vet ikke om dere husket at jeg blogget veldig mye i juletiden i fjor, men slik vil det nok bli i år og. Det var også en del pauser rett før på grunn av det samme.

Har ingen bilder fra i går men det var koselig :) Tok noen få bilder i stad. Ikke noen sånne kule "photoshoot" bilder men mer sånn "MICHELLE, snu deg jeg skal ta bilder" -bilder.

Hva har dere gjort i dag?

simple


Heisann!

Dagen i dag har vært helt som normalen -som jeg alltid sier. Var med venner og litt smått. Har matte tentamen i morgen men vet ikke om jeg orker å forbrede meg noe mer. Matte er virkelig IKKE mitt sterkeste fag. Men skal prøve å gjøre mitt beste! Håper bare ikke at det er slik at tiden går sånn sykt sakte og jeg sitter fast på et spørsmål en halvtime. 

Men nok skole. Skal straks hoppe inn i dusjen, pusse tenner og legge meg. Må være klar (not) til morgendagens tentamen, vettu!

Nok skole, dette er dagens lille, enkle antrekk!Genser - hm    bukse - cubus   sko - dr.martensHa en fin kveld videre :)

nytt fra junkyard
Verdens fineste sko fra dr.martens (serena) HER. Disse er de som er perfekte til vinteren siden de er foret så føttene dine holder seg varme selv i kaldt vær♥Hørepropper fra wesc HER. Det følger med forskjellige sånne "puter" slik at det er garantert at de passer. Jeg bruker de minste og de passet perfekt til mine små ører (haha).
Carhartt lue HER

Hei! 

Som jeg skrev i går så hadde jeg hentet en pakke jeg skulle vise dere i dag. Har vært på utkikk mange steder etter disse dr.martens bootsa men har ikke lykkes. Fant dem på junkyard så da MÅTTE disse hjem til meg. De er jo utsolgt i min størrelse alle andre steder! Fikk den også foret noe som var enda bedre siden da kan de fint brukes om vinteren. Brukte dem i dag og de var supervarme! Litt dyrere enn de vanlige men ville heller gått for disse.

Dere ser skoene i dagens antrekk innlegget som kommer i kveld :)Hva syntes du om tingene?

heisann desember


UNNSKYLD FOR SENE OPPDATERINGER

Pleier å legge meg sent og når jeg endelig får muligheten blogger jeg. Det er en dårlig vane jeg har. Skal prøve å unngå det!

I dag var det i hvertfall tentamen i norsk. Syntes det gikk ganske greit! Lurer på om den neste er matte, er faktisk ikke helt sikker. Men tror det! Ellers hentet jeg en pakke på postkontoret som jeg har gledet meg veldig til å få. Hva jeg fikk viser jeg dere i morgen! 

Også er det søren meg desember allerede. Sommeren var over på et blunk. Jeg fatter fortsatt ikke at det er vinter. Jeg er enda ikke over "sommer 2013" fasen. Det var så mye snakk om sommer 2013 og nå er den over allerede. Kanskje den korteste sommeren i livet mitt. Uansett så gleder jeg meg veldig til jul og til februar eller januar fordi da er det londooon. Usikker på hvilken måned vi skal dra fordi vi har enda ikke bestilt, men vi leter rundt på hoteller. Men det er garantert at vi skal dit! 

Ha en fin kveld videre :))

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits