sminkevideo; Romantic Drama


Sett på 720 nederst i tannhjulet for mye bedre kvalitet!

Hva syntes du?

mine nyttårsforsetter


Hei!

Har hatt i bakhodet å ha dette innlegget her før nyttår, men så har jeg bare helt glemt det! Så jeg lager et i siste liten siden det er en del ting som jeg virkelig skal forbedre meg i.

-2-3 innlegg om dagen √ 

-Minst 2 videoblogger i uka, maks 4 √

-Forbedre karakterene mine skikkelig!

-Skolen først, alltid.

-Holde meg unna krangler og unngå krangler

-Være postiv og glad-Være glad i alle de som er glad i meg √

-Rydde rommet mitt oftere

-Spare til parajumpers (hhaha)

-Tenke på det positivet og drite i det negative! √

-Ta med kameraet ut oftere √

-Legge på meg og trene mer √

-Treffe nye folk √

-Rydde opp i ting istedet for å la det være

-stay happy, positivity, love & live


Det tegnet her (√) står ved siden av de tingene jeg allerede er på god vei til å forbedre meg til hvis noen lurer. Jeg kan umulig forbedre meg til ALT dette, men jeg kan love dere at jeg skal prøve å forbedre meg i hver eneste ting som står her! Bloggingen går helt bra så det har jeg forbedret meg godt i og skal fortsette sånn også!

Hva er dine nyttårsforsetter?

last day of 2012


Hei alle sammen!

Idag er det den siste dagen av 2012. Litt trist men gleder meg utrolig mye til 2013! Håper på at året 2013 vil bli mye bedre enn 2012. Dette er egentlig en dårlig slutt på året, haha. Sto opp utrolig sent fordi jeg klarte virkelig ikke å stå opp. Skal spille inn en sminkevideo etterpå også, men det blir ikke nyttårssminke. Spilte faktisk inn en i sta men det ble bare helt fucka. Har faktisk ikke noe spesielt sminketema på nyttår.

Men lager en sminkevideo til den looken som jeg viste dere for en uke siden. Utrolig mange som ville ha video på den så det er koselig!Lukter bare stekt kalkun og masse mat her nå, nam♥ Familien samles og det blir bvare utrolig koselig! Føler litt at det er julaften idag også. Litt av de samme luktene og spenningen. Gleder meg ganske mye til å ta bilder av alle raktettene fordi da blir det sinnsykt kule bilder! Alle fargene ogsånt. Mens vi snakker om farger så burde jeg begynne med den sminkevideoen nå!
Hvordan skal du tilbringe den siste dagen av 2012?

videoblogg; favorites of 2012 hair &makeup


Hei!

Dette er altså videoen jeg lovte å legge ut. Det er en favorittvideo av mine favoritter fra 2012, ikke desember men året. Den er ganske lang og litt kjedelig men skal lage en sminkevideo til dere som blir det motsatte av kjedelig denne gangen!

Dette er ikke noen "tag" som går på youtube, men var ikke en dårlig idè heller! Kanskje dette kan bli en ny tag?

Videoen er ikke direkte kjedelig, men jeg vet hva som skjer iløpet av hele videoen så gidder ikke bruke 10 min på å se på videoen når jeg vet hva som skjer. Haha

Hva syntes du om videoen?

i sminkemappa


Hei!

Nå skal jeg vise dere hva som er i sminkemappen min. Jeg bruker selvfølgelig ikke alt som er oppi der, men jeg bytter på. Bruker ihvertfall de produktene som hverdagssminke. Bruker det meste som er der hverdag da. Så ikke kom med kommentarer at jeg bruker mye sminke fordi alt dette blir ikke brukt hver dag!

Har også laget en video som kommer ut etterpå. Der er blandt annet disse produktene med. Sminkemappen min er fra h&m, btw. Alle navn på produktene står under det siste bildet.

 

Vipper fra lightinthebox og vippelim fra kiss, Lipgloss fra guerlain, Solpudder fra isadora og kost fra guerlain, eyeliner fra maxfactor, øyenbrynsblyant fra elf og blyantspisser fra h&m, maskara fra maxfactor, guerlain og maybelline, vippetang fra ginatricot, øyenskyggepallette fra guerlain, concealer fra mac, øyenskygge koster fra signatune og lightinthebox

Har du noe av det samme i sminkemappen din?

non lazy sunday


Hei!

Idag har jeg vært ganske flink. Våknet ganske tidlig, sminket meg og kledde på meg  mye penere enn jeg vanligvis gjør på søndager. Da går jeg i oversiza hoodies og shorts eller truse og blir i senga lenge, haha. Men uansett så var jeg nettopp ute og tok en del bilder. Tok også noen bilder før det til et innlegg som kommer senere. Skal også spille inn en video etterpå. 

Så denne søndagen har jeg faktisk ikke vært en latsabb og var faktisk heller ikke så ille å stå opp og gidde å finne noen mer ordentlige klær enn joggebukse og oversized hoodies

Ser litt stiv ut i ansiktet på bildene fordi jeg var bittebittelitt kald, uff. Neida, jeg var dritkald!

Hva syntes du om bildene?

vinneren av giveawayen!


Hei!

Nå har jeg trukket vinneren av giveawayen! Det ble litt stress med å telle alle kommentarene når jeg brukte random.org så jeg tok musa og rullet ned på siden og stoppet tilfeldig uten og se denne gangen. 

Og vinneren ble... Carmen Johansen! Jeg har sendt deg mail med alle alt som trengs av adresse så jeg får sendt deg pakken! :-) Hvis du vil vinne i neste konkurranse så er det bare å følge med fordi snart kommer det en ny en!

Her er altså bilder igjen av alle produktene hun vant. Noen ønsker for hva som skal være i neste konkurranse?

sofadag


Hei!

Idag blir det ikke noe særlig å gjøre for meg. Orker ikke gå ut, venner eller noen ting. Føler meg i tipp tipp altså men jeg har bare de dagene hvor jeg tar på meg koseklær, ansiktsmaske, lang dusj, hårmaske osv. Må også takke alle dere som leser bloggen min, betyr utrolig mye! Dere aner virkelig ikke♥

Liker faktisk å ha hjemmedager noen ganger. Kan også bruke litt tid på bloggen nå som jeg ikke skal noe idag! Skal blandt annet trekke vinneren av giveawayen så gled deg!

 

Jeg fikk også prøvd ut morrocanoil repair masken og er dritfornøyd hittil. Skal bruke den en gang i uken helt til håret blir friskt og forbedret. Har sinnsykt slitte tupper og håret mitt blir flokete med en gang så håper maksen fikser det! Tok et bilde før jeg brukte den så når jeg har prøvd den i rundt 4 uker kommer det nok en omtale med før og etter bilder.Hva har dere gjort idag?

video; innkjøpene fra de to siste dagene


Hei!

Nå er videoen akuratt ferdig opplastet så da rakk jeg å dele den ikke for sent heller. Håper dere liker videoen :- 

Hva syntes du om innkjøpene?

sleepover


Hei!

Kom nettop hjem etter å ha vært i sandvika. Var der igår og idag. Overnatta også hos Michelle som dere sikkert har fått med dere. Før vi lå oss så vi One miss call, utrolig søt film♥ Hhahahaha. Etter dette innlegget skal jeg lage en innkjøpsvideo og forhåpentligvis rekker jeg å redigere den ferdig. Blir bare litt sene innlegg idag, men fremdeles to.

Vi møtte også Midya idag som gikk rundt å lonet alene, hahah. Så gikk vi rundt og spiste sammen på macern og sånn. Prøvde også en parajumpers som jeg og Midya ble helt forelsket i! Jeg fikk prøve den og da døde vi begge, seriøst. Skal lete etter en i london hvis de har det der eller så kjøper jeg den her i norge. Må spare en stund da..  Møtte forresten Perwin også, haha!

Kan legge ut bildene fra overnattingen da.

Hva har du gjort idag?

dagen min


Hei!

For litt siden kom jeg hjem fra sandvika. Jeg og Michelle møtte først Nora (link) og en jente som heter Synne (link) også prata vi litt også lette vi etter Midya og Hanni. Så var vi alle 6 sammen og snakka ogsånn, dritkoselig! Første gangen jeg faktisk er med Nora og Midya og definitivt ikke siste! Skjenner ikke Synne så godt men har blitt godt kjent med henne og :-)

Snart skal jeg til Michelle fordi jeg skal overnatte hos henne.

Tok også med kameraet, men tok lite bilder. Kan ihvertfall dele de bildene jeg tok! Tar også med kameraet til Michelle, så det blir nok en del bilder der.

hahahah, søte Noraaa

Og Midya er dritkul, btw. -hilsen Midya

Hva gjorde du idag?

dagens outfit; sandvika storsenter


Hei og god morgen til noen av dere!

Om en halvtime så skal jeg møte Michelle i sandvika. Gleder meg utrolig til å møte henne! Tok meg god tid til å ta masse outfit bilder! Ble utrolig fornøyd med dem så vurdere å ha et av bildene som pb på facebook, haha. Men hvilket?

Oida, men nå må jeg skynde meg å gjøre meg ferdig! Har ikke så god tid nååå.
Jakke fra cubus  topp fra bikbok  bukse fra cubus

Hva syntes du om antrekket?

ukens spørsmål #11


Hei!

Kom nettop hjem fra morfar. Hele familien var der og spiste ogsånt, utrolig koselig!

Men har virkelig glemt ukens spørsmål i det siste, så skal bli mye flinkere til å svare på det! Har egentlig glemt hele greia også har dere ikke mast noe særlig om det heller, men fortsetter hvis dere vil! Bare si ifra hvis det er noe annet dere vil jeg skal begynne med istedet for.

Elsker du fansen din? ELSKER DERE TIL DØDEN! HVA SKULLE JEG GJORT UTEN DERE? ♥

Når skal du til sandvika? SKAL MØTE DEG! Hhaha, skal dit imorgen :)

Hvorfor sluttet du med mobbeepisoder? følte det ble ganske kleint ogsånt. Gadd egentlig bare ikke lenger

Hvor gammel var du da du begynte med blogging? Jeg var 11 år. Startet i mai 2011, men hadde blogget på mange andre blogger før

Hvilket språk tar du på ungdomsskolen? Jeg har spansk nå, men suger så bytter til engelsk, haha,

Hva syntes du om livet ditt? Helt nais sweet life liksom. Neida, men det er nedturer og oppturer hele tiden. Blir flau over bloggnavnet mitt noen ganger.

Hvor er de neglelakk og leppestivt holderene fra? Har fått 1002953945623 spørsmål om det! Men de er fra søstrene grene, hhahah. 

Kan du svare på video? Kanskje neste gang, men hadde nettop video om julegavene mine.

Hvor i Bærum bor du? Rykkinn guetto, kødda.

Hvilken butikk handler du mest i? Jeg kan ikke velge èn butikk men handler mest på hm, gina og cubusKan du lage romvideo? Nei, har laget en før og rommet mitt har ikke forandret meg særlig siden da. Trykk her hvis du vil se romvideoen!

Hva er det høyeste du har kommet på topplista før? 14plass faktisk, kom dit første gang igår og er der også idag!♥ :-)

Hva syntes foreldrene dine om bloggen? De engasjerer seg veldig for den! Spesielt mamma kommer ofte med tips til innlegg osv, men blir nesten litt irriterende noen ganger men bare helt greit, egentlig.

 

Det var alle spørsmålene jeg fikk svart på denne gangen. Hvis dere lurer på noe til neste gang så bare kommenter det under så skal jeg få prøvd å få svart på det! Skal prøve å ha ukens spørsmål ukentlig fra nå av!

Noe du lurer på til neste gang?

unposted pictures


Hei!

Idag har jeg egentlig bare hatt en standard kosedag. Sto opp dritsent og tok en lang og digg dusj. Fikk også prøvd morrocanoil oiljen imens jeg fønet håret og seriøst, det er det beste hårproduktet jeg har prøvd, noen sinne! Tror at masken sikkert er like bra så gleder meg til å prøve den!

Imorgen skal jeg ut med Michelle i sandvika så det gleder jeg med veldig til. Fikk masse penger til jul som jeg gleder meg til å få brukt opp, heheh. Har jo enda masse bursdagpenger så skal nok kjøpe litt imorgen.

Tok en del bilder på julaften som jeg egentlig aldri fikk postet på bloggen. Ble ganske fornøyd med bildene så jeg deler de til dere nå :-)

Hva syntes du om bildene?

ta forresten gjerne en titt innom Esther sin blogg her!

video; Julegavene mine 2012


Hei!

Idag var jeg flink blogger og har blogget 3 ganger med dette innlegget. Fikk rumpa i gir og lagde en video til dere!

Dette er de julegavene jeg fikk av familien min! Venner og sånt har jeg avtalt litt senere ogsånt med. Og til alle de som sier jeg fikk lite så er det heller bare dere som er bortkjemte. Fikk selvfølgelig masse penger også skal jeg til london om 3 uker og får masse lommepenger så, slapp av.

faila litt med redigeringen i slutten så det kom igjen det med solpudderet men bare drit i det.

 Fikk du noe av det samme?

dagens bilder; tur


Hei!

Ista gikk jeg og pappa en god og lang tur med Markus. Var ganske lenge siden jeg tok sånn "familie" tur. Altså gikk tur med familien eller noen i familien. Tryglet pappa om å ta noen bilder av meg da til bloggen, hahah.

De fleste bildene ble ganske mislykka fordi Markus er en umulig hund og det var dritkaldt. Ganske flink blogger som har begynt å ta med kameraet når jeg skal ut da!


"Kan du ikke stå akkurat der så vi får huset i bakgrunnen" ropte pappa da han plutselig ville ta bilder, hahah! Huset vårt er det gule bakerst.

Dritstøgge bilder men hva gjør man vel ikke for bloggen?

Hva syntes du om bildene?

sminkelook; romantic drama


Hei!♥

Nå skal jeg vise dere en sminkelook jeg brukte litt tid på som jeg lagde ista. Ble ganske fornøyd med den så det blir kanskje video på den hvis dere vil! Da må dere mase godt så jeg rekker daglyset, haha. Den er ganske romantisk men samtidig litt dramatisk fordi vippene på enden av øynene lager litt "cat-eye" shape. Så bruker et ganske så orginalt navn som Romantic Drama.

Fikk litt panikk siden jeg ikke fant primeren, men siden palettet har veldig pigmenterte farger så gikk det bra!
Hva syntes du og vil du ha video på looken?

julaften snart over


Hei!

Dagen har gått til å først knaske av julestrømpa og kalendergaven jeg fikk. Har to flaxlodd som jeg faktisk vant 75 kr på den ene, men ikke den andre. Men siden det er 24 desember får jeg en gave istedet for. Fikk et sånt sminkesett, ble ganske fornøyd :-)

Deretter kledde jeg på meg også dro vi til kirken for å pynte på gravene til mormor, oldefar osv. Besøkte også farmor på bosenteret. Sovna på sofaen som vanlig og våknet til lukten av ribbe. Haahah. Ble ferdig med å åpne gavene for en time siden. Fikk mye av det jeg ønsket meg og mye mer. Kjøper mest det jeg ønsker meg i london siden det sikkert er billigere der. Gleder meg helt for jævlig! Skal nok lage en videoblogg imorgen av julegavene jeg fikk.

 

 

Hvordan har deres jul vært?

JULEVIDEOBLOGG- Kvelden før Kvelden med Ida!


Hei!

Hahaha, ista lagde jeg en helt random videoblogg egentlig som ble litt klein men syntes den var litt morsom!

Denne videoen tok jeg på sparket. Lagde den rett og slett fordi jeg følte for å være litt morsom noe jeg faila i. Alt dette er tull så ikke hate, haha. Alt er random egentlig men ville pumpe opp julestemningen litt rett før jul!

Har du julestemning nå? :D

dagen før dagen


Hei!

Nå har jeg så utrolig juleføelse! Hadde ikke den noe særlig tidligere i uken. Når jeg var liten var jo julaften selve paradiset! Leker koster jo ikke så mye så jeg fikk så mye av det! Nå er det met sånn acne skjerf til 800 ikke 150 osv. Har overraskende mange pakker under treet i år så gleder meg til å åpne dem! Skal shoppe masse i London også, så hadde ikke forventet så mye!

Idag var jeg ihvertfall på sandvika med mamma for å handle inn mat til imorgen osv. Bosatte meg på ultra nesten, haha. Også kjøpte vi en kalendergave til imorgen. Ble utrolig fornøyd med den!

Skal begynne å bli mye flinkere med bloggingen også skal jeg lage en video av julegavene jeg fikk på tirsdag! Så kommer sminkekolleksjon tror jeg ;-)

Hadde julemiddag og loddtrekning som jeg vant 200 på ista også!Fler som ikke kan vente til imorgen?

VIDEO- Christmas Makeup


Hei!

Nå har jeg faktisk vært rask med å redigere en sminkevideo til dere! Tok det på sparket men sminken er ganske lik som den jeg brukte ifjor. Lagde en sminkevideo av den og så litt flaut at en del sikkert kommer til å se på den nå, haha. La ikke i så mye arbeid til redigeringen eller videoen, så lyset og fokuseringen er ikke på sitt beste så sett på 720p for bedre kvalitet! Men selve sminken ble jeg ganske fornøyd med. Bare følte at dere fortjente en video nå :-)

Men dette er ihvertfall hvordan jeg sminker meg på julaften. Ganske dramatisk men fint! 

Hvis dere vil ha flere sminkevideoer så kom med forslag nå!

Hva syntes du?

stressablogger


Hei!

Igår rakk jeg faktisk ikke å blogge. Først var jeg på liertoppen for å handle gaver og rett etter jeg kom hjem måtte jeg spise og deretter var det en julefest. Så når jeg kom hjem var klokka 23,30 og da la jeg meg. Det er rett og slett dager jeg ikke kan tenke på bloggen. Har også vært en del syk da, men det vet dere. Når julen er over blir det nok mye, mye mer rom til bloggen!

Skal prøve å filme inn en videoblogg siden jeg virkelig er i humør til det!

Idag var jeg på strømmen storsenter og kjøpte noen gaver. Kjøpte ikke noe til meg selv, bare tre plagg fra newyorker. Kan vise dere i innlegg etterpå hvis noen vil!Har du stressa en del nå som det er jul?

peppekake baking


Hei!

Har akuratt pyntet ferdig den siste pepperkaken. Satt med mamma og formet, stekte og pyntet pepperkaker, noe som jeg faktisk ikke har gjort på årevis! Kjente at julestemningen faktisk kom♥Har enda ikke satt opp juletreet, og det er jo da jeg får julestemning! 

Satt faktisk her om dagen (egentlig i hele dag) på iphonen og så på london greier på iphonen siden jeg skal dit i januar/februar<3<3<3 Gleder meg som en unge! Tror faktisk ikke jeg har nevnt det til dere før nå, haha. En måned forsinka med nyheten går vel bra? Tenker på å besøke chinatown, shoppe i oxford street og alle gatene, voksmuseet, bigben osv. ÆÆÆ!

Men uansett så føler meg som sagt mye bedre så jeg kan kalle meg frisk nå! Utrolig sliten av å lage pepperkaker en stund, men gøy var det jo =) Skal definitivt mase om dette neste år også, haha! 

Har du baket pepperkaker/pepperkakehus i juletiden, eller skal du?

omtale på mine 4 puddere


God kveld alle sammen!

Dette er egentlig et innlegg som jeg valgte helt på sparket, men sikkert en del som har lyst til å vite hva jeg syntes om mine vanlige puddere. 

Jeg har fire puddere tilsammen. Nå mener jeg ikke blush, bronzer og hilighpudder osv, men vanlige puddere jeg bruker etter foundation og concealere. 

Jeg er en person som skal teste pudderene før jeg kjøper dem. Når jeg tar kosten i pudderet er jeg opptatt av at mye skal sette seg på kosten med en gang. Ikke sånne harde puddere du må grave i for å få nok produkt på kosten. Produktene er ikke rangert etter rekkefølgen på bilden!L'oreal  True Match Minerals er den dårligste etter min mening. Har hatt denne en stund nå men syntes den jevner ut huden dårlig og koster rundt 180 kr. Ikke verdt det for den prisen syntes jeg i ihvertfall! Fargen jeg har er litt mørk men den jevner ganske dårlig uansett. 

Elite Paris sitt pudder(?) er overraskende bra til å koste 120 kr tror jeg det var. Kjøpte pudderet for en god stund siden og har vært en stor favoritt lenge! Har latt den ligge i sminkebordet dritlenge så hadde dårlige forhåpninger når jeg prøvde det på hånda ista. Den er myk og behagelig å prøve med fingeren og børsten tar opp mye produkt! Det er også drømmepudderet fordi det dekker utrolig godt!Så det er et stort JA produkt selv om de ikke selger det på cubus lenger.

Så har jeg enda et l'oreal pudder som heter True match the powder. Denne anbefaler jeg virkelig! Den jevner ut huden bra men fremdeles slår den ikke elite paris. Denne er mykere, men elite sin har mer dekkevne så den er drøy og fin! Denne er 80 kr dyrere enn elite sin så den slår ikke elite sin.Haha, har skrevet elite mye mer i denne omtalen enn omtalen om elite pudderet. Yes i said it again♥

Så har jeg til slutt M.A.C Mineralize Skinifinish Natural. Mac sitt pudder skuffer ikke akuratt, men ikke mye begeistret for det heller. Den er egentlig ganske transparent selv om den ikke ser sånn ut. Men nå har jeg den i light som er alt for lyst for meg! Medium er sikkert mer pigmentert for min hudtone, men skal nok ikke kjøpe det. Den jevner ut huden greit men ikke bra. Av alle pudderene jeg har skrevet om over så er dette det dyreste men ikke det beste. Denne koster nesten 300 kr noe som er mye for et pudder!

 

Siden jeg ikke finner elite sitt pudder noen steder i norge lenger så er den det pudderet jeg er mest fornøyd med! 

Men etter elite sin så er L'oreal sin true match the powder best!

 

Har du noen av disse pudderene? Hva er din mening om den?

på "beina"


Hei!

En del hadde nok forventet ihvertfall et innlegg igår men sånn ble det ikke. Klarte virkelig ikke reise meg fordi da falt jeg nesten sammen.  Sånn skjer når man har ligget i en seng 3 dager og vært oppe 4. Klarte meg dårlig nå også, men jeg skylder dere det. Imens jeg er oppe kommer det også et innlegg til bare at jeg tidsinnstiller det.

Har bare overlevd på 3 pastabokser fra toro, 2 nudler, iste, julebrus, en del skiver loff og en godmorgen yoghurt. Og maaasse paracet. Haha! beste maten det! Nei, men når jeg er syk klarer jeg nesten ikke brødskiver av en grunn, men har fått i meg litt. Men ihvertfall er jeg på beina når det gjelder bloggingen. Den vil gå som normalt fra i dag!

Men ihvertfall er jeg på beina når det gjelder bloggingen. Den vil gå som normalt fra i dag!

Mamma var flink og tok noen bilder for meg da, også tok jeg bilde av yoghurten og isteen, hahah.

syksyksyk


Hei!
Idag på skolen følte jeg meg ganske kvalm og hadde veldig hodepine.
Skulle også til legen rett etter og da sovna jeg nesten på stolen der jeg satt.
Nå føler jeg meg helt (sorry for å skrive det) jævlig.
Er så utrolig varm og kjempe høy feber. Måtte bare oppdatere dere så det kommer ingen innlegg fra meg idag.

Julebrus og disney er det eneste jeg får nøye meg med. Ahaha..

Er du syk?

alene-shoot


Heii!

Nå kom jeg nettop hjem. Har vært litt ute med noen og loket litt rundt og snøbadet med klær, yolo. Men før jeg dro tok jeg et par bilder jeg ble ganske fornøyd med! Vanligvis når jeg bruker blits blir bildene sånn "!##€%. Ubeskrivelige stygge. Men har funnet endelig ut av hvilken innstilling jeg skal bruke!

Æsj, jeg gruer meg sykt til i morgen samtidig som jeg gleder meg. Vi har ingen "seriøse" fag. Bare kunst og håndtverk, en halvtime hvor en person bestemmer hva vi skal gjøre og kirken. 


Hva syntes du om bildene?

makeup is my drug


Hei!

En ganske random overskrift denne gangen, men litt sant da.

For litt siden dusja jeg og sminket meg ferdig. Deilig å ha god tid på seg til å fikse seg♥ Merker at det er mye deiligere å sminke seg med et ryddig sminkebord enn noe maskara, eyeliner og concealer slengende rundt som jeg må lete etter.

Skal kanskje ut for å se på julegaver og kjøpe en del til vennene mine ogsånt. Har drøyet det nok nå så burde starte nå! Har vært veldig dårlig til å blogge denne uken. Bare et innlegg om dagen er ganske lite så får begynne å forbedre meg!
Hva skal du idag?

organized


Heiii

Idag har jeg gjort ganske så lite. Har bare fikset neglene, sovet, spist og organisert sminken. Kjedelig? UTROLIG mange har mast om en sminkekolleksjonsvideo så jeg filmet også inn en sånn.. men den ble fucka så jeg gjør det på nytt imorgen. Hahahh!!

Tror jeg kanskje skal til sandvika med mamma for å se på julegaver ihvertfall.

Kan vise dere en liten sneak peak på sminken min for dere da!


Gleder du deg til videoen?

fanvideo fra dere -del 1


Hei!

Idag var jeg syk så har ikke orket noe. Hadde hodepine hele går, siden skolen til jeg skulle legge meg. Også våknet jeg slapp og glovarm. Hater virkelig livet noen ganger!

Men jeg la meg merke til at jeg har en del fanvideoer på youtube. Har likt, kommentert eller begge på alle fanvideoene jeg har kommet over, men de fortjener litt oppmerksomhet ettersom dere bruker tid på å lage dem. Så da burde jeg bruke tid på å gi dem litt oppmerksomhet for arbeidet med å lage og siden dere viser så mye at dere setter pris på bloggen med fanvideoer at jeg skal vise hvor mye jeg setter pris på at dere gjør det. Lagde et lignende innlegg for en god stund siden men det har kommet fler og fler så jeg gjør det på nytt. 

Legger ut del to litt senere!

Har hele 17 (!!) fanvideoer liggende på youtube så det er en del! Men skal linke til alle de jeg ikke linket i det utrolig gamle innlegget du finner her. 

Bloggen til jenta som lagde denne er Aurori.blogg.no

 

  

Bloggen til denne nydelige jenta er Darawadi.blogg.no

 


 

Dere som gjør noe så fantastisk inspirerer meg kjempemye! Elsker dere virkelig♥

Del to kommer snart! :)

Hva syntes du om videoene? 

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits