video: Sminke og skjønnhetsinnkjøpene fra USA


Hei!

Da var siste delen av innkjøpsivideoene fra USA endelig ute. Litt trist egentlig, men frykt ikke! (haha), for det kommer nemlig en vlog med masse klipp fra USA. Det blir en lang og god vlog dere kan kose dere med sammen med familie og venner. hahah, woow ok neida. Men dra frem poppis (popcorn) og kos deg med denne videoen!

Hva syntes du om innkjøpene?

happy birthday to me


Hey!

Lenge sida sist. Heh

Skjedd ikke særlig mye, bursdag, skolegreier, osv. Samme greiene. Har ikke vært på macen på flere dager, trengte en pause egentlig. Hare brukt mobil til alt nødvendig som instagram, snapchat osv. (osv x2 i et innlegg wow)

Men i dag er det min bursdag! Jeg ble 15 år kl 5 ca på kvelden. Helt greit det! Dagen var utrolig flott! Fornøyd med gaver og koselig feiring. Skal feire den med venner om ikke lenge, det blir koselig! Fikk også mange flotte gratulasjoner på instagram og facebook, så tusen takk for de! Stas stas

Dette er altså ikke-penge tingene jeg fikk. Venter også på en gave til, som jeg kan snakke om litt senere :)+ en genser fra abercrombie som jeg ikke hadde åpnet enda, kan vise i et annet innlegg hvis dere vil!

Ja, siden juicy hadde stengt ned alle butikkene i usa øsnket jeg meg så klar en dress. Fikk to! Eller en hel dress, en genser og en bukse men de hører ikke sammen, men blir fremdeles to dresser, haha.GRATULER MEG pls

resutat: xlash


Hei!

Dere husker kaaaanskje at jeg hadde fått tilsendt et vippeserum fra xlash for en stund siden? Jo jeg skulle altså teste det ut men glemte så klart helt å lage det innlegget med resultatet! Jeg skrev i det første innlegget at jeg lovte å være helt ærlig med dere for jeg kan ikke tenke meg å lyve om produkter for å selge til dere. Det er lureri, det befinner jeg ikke i. Så jeg har tatt noen helt ærlige bilder og skal si dere min helt ærlige mening om serumet og hvordan jeg syns det funket.

Men en ting må dere ha i bakhodet: på etterbildet så brukte jeg blits fordi daglyset forsvinner alt for fort så da er det oftest en del ting som forsvinner i lyset. Så resultatet ville vært mye bedre uten blitsen siden det ble en del shine. 


Som dere ser forsvinner en del av fregnene mine på grunn av blitsen. Samme greia er det med vippene! Men at det er forskejll på lengen er ganske tydelig. Men vippene er mye fyldigere enn det ser ut som siden en del av fargen går vekk.

Så, jeg har lite tro på serumer, hårvekstprodukter, helsetabletter osv. Så det var nesten på tide at jeg prøvde ut noe av dette tullet. Hadde en god del håp faktisk mens jeg drev på med xlash etter å ha lest en haug av bloggere teste ut dette produktet. Vippene var både lengre og fyldigere! 

Etter kanskje to uker merket jeg allerede om morgenen når jeg tok på maskara at enten var vippene mine mye lengre ellers er denne marskaraen dritbra. Det gjalt det samme på alle maskaraene så det var nok vippene mine. Jeg skal være ærlig å si at jeg tror mye av disse forhåpningene ligger psykisk. Man har trua på at det funker og i blandt kan man til og med inbille seg det. Så her om dagen tv2 hadde pranka bloggere til å ta helsekosttabletter som var "dribra" og de skulle teste ut disse i en uke og komme tilbake å si hva de syns. Alle var dritfornøyde osv og følte seg sykt spreke mens egentlig hadde disse tablettene ingen virkning. Men det er jo tabletter, dette er serum. Noe helt annet. Skriver meg bort i blandt.

Så det er jo tydlige resultater, det er det! Hadde forberedt meg på et innlegg med en reveal på at dette, det funker IKKE! Men neida, det funker som bare det! Skal ta noen bedre bilder senere hvis dere vil fordi jeg bruker enda serumet.

Har en rabattkode til dere men den går ut i dag! Skal få prøve å fikset en ny en hvis det er mulig. Link til produktet inkl rabttkoden HER! Dere får 100 kr i avslag og det er dri frakt.

Har du prøvd xlash?

pretty in pink


Hei!

Denne mandagen har vært lik som alle andre mandager. Vet ikke hva jeg skal si? Den er ikke så ille som folk skal ha det til. Nå har vi jo ganske greie fag på mandager så skoledagen er langt ifra ille. Klarte å sove i sånn fire timer istad så gjett om jeg er lys våken nå da? Blir en utfordring å få sove i natt da. Blir gøy, hvertfall når vi ar dritlang dag i morgen.


Fikk denne sykt nydelig overall'en fra sheinside for en stund siden. Har helt glemt av de nyeste tingene jeg har fått derfra så det kommer noen innlegg med det! Er en skikkelig overall -og jumpsuit-jente. Du slipper liksom alt mas med å matche en topp med en bukse og alt det tullet der. Overalls er så enkle og superfine! Dere har merket at jeg er passe glad i det vel? haha! Den var sykt fin, bare bittelitt stor :( Link herHva syntes du om overalls?

favoritt nettbutikker


Hei!

Tenkte å dele med dere mine favorittsider når det kommer til shopping. Shopper nesten ikke i butikk lenger, siden jeg har fått fornyet bankkortet mitt og kan nå handle på nett med det. Akkurat nå er jeg helt blakk fordi jeg har brukt opp alt på ebay så til dere som trenger tips til bra nettbutikker så trenger dere ikke lete særlig lenger.

♥Ebay - Okei, ebay er favoritten min. Du finner absolutt alt der! Og det beste er at du får det så mye billigere!

Hvis du foreksempel skal kjøpe merkeklær men er redd for at klærne kan være falske så har jeg bare et tips. Faktisk to da, men. Nummer en er å sjekke feedbacken til brukeren. Jeg handler bare fra de med 100% positiv feedback. Også er det bare å se på plagget det er bilde av. Det er lett å merke hva som er ekte og hva som er falsk. Rimer prisen ganske bra så er det ikke fake. Foreksempel ikke kjøp en juicy til 100 kr. Kjøp de til 1000 kr og over. INGEN selger ekte juicy for en hundrings, ikke fremhundre en gang. Nå snakker jeg om hele dressen. Jeg tar ikke den sjansen. 

♥Sheinside - Jeg er så heldig å bli sponset av sheinside (kommer nye looks denne uka, har vært veldig treg med de) men hadde jeg ikke blitt det hadde jeg handlet der uansett. De selger sååå mange fine klær der og de selger alt fra søtt til vintage og punk. De har alt der og jeg elsker virkelig sheinside! Har så og si aldri blitt skuffet. Eneste mulige problemet er bare størrelser. Noe kan være for lite mens noe kan være for stort. Husk å mål for du bestiller!

Miinto - Her selger de også mange av mine favorittmerker. Du finner mest merkeklær der så hvis du er på utkikk etter merkeklær så finner du det på miinto!

♥Junkyard - Selger mange av mine favorittmerker som dr.denim, dr.martens (mange dr. der ass), junkyard xx-xy osv. SYKT rask leveringstid og egentlig bare helt amazing. Elsker virkelig junkyard! Kommer nytt innlegg med klær derfra snart :)Hvilke nettbutikker er din favoritt?

fullt kjør


Hei!

Er så vidt jeg får skrevet dette innlegget fordi jeg har sååå mye å gjøre. Har norskpresentasjon i morgen. Men så har jeg også naturfagsprøve på torsdag og vi fikk målarket i dag liksom, engelsk fordypnings projekt jeg må gjøre ferdig + et engelsk projekkt. Alt til torsdag! Og for å si det mildt har jeg ikke kommet særlig langt i noe av det nevnte. 

Så skjønner egentlig ikke hvorfor jeg i det hele tatt blogger. Måtte bare oppdatere dere litt! Så snakkes da jeg er rolig fordi nå er jeg SYKT STRESSA!Bilder fra når jeg ikke var fullt så stressa.

SNAKKES!!

tips til farsdagsgave + julegave


Heisann!

Farsdagen er i morgen og i akkurat siste liten tenkte jeg å gi dere tips til hva som kan være smart å gi til faren sin. Dette er også tips til julegave til far, bror, onkel osv!

Jeg har i hvertfall tenkt til å gi pappa disse tingene du ser under fra nivea sin hudkolleksjon for menn. Kjempesmart og det er noe han GARANTERT kommer til å like! Alle menn liker vel sånt? Stikk innom søndagsmatbutikken og sjekk om de har disse produktene! Ellers er det en utrolig bra julegave!


Også beklager for at jeg ikke blogget på tre dager. Hadde to prøver og jeg måtte virkelig øve masse fordi det var matte som jeg virkelig må forbedre meg i også var det RLE som jeg egentlig også må forbedre meg i. Men er tilbake nåå, forhåpentligvis. Har MASSE skolearbeid denne uka. Fysj. Skal prøve å få presset inn noe! Har massejeg må poste men trenger tiddddd.

Hva skal du gi i farsdagsgave?

everyday makeup fall 2014


Hei!

Tenkte bare å oppdatere dere litt på sminkefronten her. Lenge siden jeg oppdaterte dere her på bloggen. Blir oftere sminkerelaterte innlegg her, slik som før så se frem til det! Glemte liksom hva jeg egentlig ville blogge om det siste året men etter jeg fikk igjen motivasjonen skjønte jeg hva det var.Blogget jo bare om hverdagen min? Boring spør du meg. Litt variasjon manglet! Det får dere nå.

Så dette er alle produktene jeg bruker daglig + vippetang. Glemte helt den av :-P

♥ Revlon Photoready foundation - Denne bruker jeg så og si hver dag og er utrolig fornøyd med den. Fargen er perfekt og den legger seg fint på huden. Kan bli litt tør for oss med tør hud men med fuktighetskrem under så funker den helt fint :)

♥ Natural Collection pudder - Dette pudderet har jeg brukt en god stund og er utrolig fornøyd med det. Den mattgjør foundationen og føles veldig lett på huden! Ikke så veldig mye annet å si om den annet at den er en stor favoritt,

♥ NYC Smooth Skin bronzer - Kjøpte denne i usa (skal filme sminkeinnkjøpene fra usa i helgen til dere som spør) og jeg er utrolig fornøyd med den! Kosta ikke mer enn et par dollar på target så skulle absolutt kjøpt med enda en. Har masse igjen av dette da siden jeg ikke bruker bronzer hver dag.

♥ Thebalm Downboy blush - Denne gir utrolig fin farge til kinnene og gjør at jeg ikke ser alt for død ut etter doundation og pudder. Har du merket noe som mangler til hudsminekn etter foundation og pudder er det garantert bliush.Det gjør at alt ser mye mer naturlig ut! Men ikke overdriv. Takler ikke folk som tar lag på lag med blush, ser så kunstig ut.

♥ KICKS eyebrow trio - Denne er jeg virkelig glad i! Det vet dere helt sikkert. Så mye bedre enn øyenbrynsblyant og mye mer naturlig også. Hater looken av tegna øyenbryn, ser så falskt ut. Liker å ha naturlige øyenbryn, slik er det. Da funker dette kjempebra til å bare fylle ut de tomme områdene.

♥ Max Factor liquid liner effect - Tightliner bare med denne før jeg bruker vanlig eyeliner på øyelokket. Hva kan jeg egentlig si om den? Liker mest at den glir på veldig lett. Men den "smitter" over lett til den nedre våtkanten også deretter under nedre vippekant, så det kan se ut som jeg har gråtet. Meeeen det skjer sjeldent, menst når det regner. Slik som i går.

♥ KICKS Eye Marker stylo - Denne bruker jeg til å line øvre vippekant. Er ganske glad i den. Må nok snart kjøpe ny siden jeg merker fargen begynner å gå på litt vanskeligere. 

♥ Maybelline great lash lots of lashes - En veldig liten og tykk kost men funkier veldig bra! Man får desverre ikke kjøpt denne i Norge. Bare den vanlige great lash som jeg har hørt mye dårlig om. Men denne er utrolig bra så hvis du finner den noe sted utenfor Norge så kjøp med et par av disse! Gjerne send meg en i posten hehe :)))

Bruker du noe av samme?

today's outfit
bukser - dr.denim    topp - junkyard    sko - dr.martens    veske - mk

Heii!

Har mye motivasjon til å blogge. Som dere kanskje har merket. To innlegg om dagen, null stress. Uansett så fant jeg ut en dritbra måte for å slippe å måtte rote i i klesskapet ditt for å planlegge et antrekk.

Rett før jeg la meg, lasta jeg ned polyvore, titta rundt på klessplagg jeg kanskje kan ha lignende og laga rett og slett en kollasj med antrekket for i dag. Dritsmart? En croptop, hvite bukser og dr martens. Så jeg slapp å rote rundt og stresse etter hva jeg skulle ha på meg i dag. Anbefaler alle å gjøre det samme + det er ganske morsomt i tillegg, det å rote i tusen klessplagg uten å måtte rote fordi det foregår på nett. Fab, just fab.Hva syntes du?

perfekt julekalender + jul og nyttårs negler


Hei!

Nå er det under en måned til man skal ha skaffet seg adventskalenderen sin så som den snille bloggeren jeg er, skal jeg hjelpe dere. Så hvis dere er lei av sjokoladekalenderen så don't worry, i got your back.

Min adventskalender i år en denne fra Ciaté. Perfekt for alle de veldig girly jentene der ute. Eller de som kanskje elsker neglelakk og negledesign? Uansett så er Ciaté sin Mini Manor perfection. En julekalender med 24 luker (så klart) med en minineglelakk i hver luke. Jeg er helt sikker på at jeg kommer til å elske den! Greit med noe nytt også. Den er heller ikke så dyr på makestyle, i og med at du får hele 24 neglekakker i bra kvalitet!HER

Også for å få noen lekre jule og nyttårsnegler så har vi Ciaté sitt Candy cane kit. Det er duft til disse slik at julesteming bare drar på! De skal lukte som candy cane, pepperkaker, juletre og fresh cotton. Gleder meg utroolig mye til å prøve ut disse! Kommer garantert til å bruke disse i hele desember. Ahh, jeg gleder meg til jul!
HER

Gleder meg utrolig mye til å få prøve dette settet. Kanskje dere har et innlegg å se frem til hvis dere vil ha omtale? Skrik ut i kommentarfeltet!

Har også fikset en rabattkode til dere! Så dere får 10% rabatt på disse produktene frem til 15. november! Rabattkoden er ciajul

Har du funnet adventskalenderen din enda? Har du prøvd kitet? 

Ida tok saken i egne hender


Hei!

Som dere ser så er designet en smule annerledes. Ble så lei at jeg tok saken i egne hender. Headeren og resten. Har fått et par mailer med masse fine headere men valgte å bare fikse greia selv. Fornadret på farger, profilbilde og header. Det var alt. Men det ser mye bedre ut nå som det er oppdatert! Tviler på at det vil se slik ut lenge, men bare foreløpig. Siden jeg er så lei av det gamle. Helt ærlig så kan jeg ikke si noe spesielt, men personlig kan jeg si det funker. Syns ikke det var stygt hvertfall men det får vel dere vurdere. Jeg likte det :-D

Men ellers så har jeg vært på et sånt spisshundtreff i Sande med mange andre hunder og familier. Marcus hadde utrolig godt av det, han som er så urolig. Men dette gikk utrolig bra :) Tok et par bilder som jeg kan dele med dere... og værsåsnill.. ikke en gang tenk på å spørre hvem av disse hundene som er Marcus. Fordi jeg vet ikke selv.


Hva syntes du om det "nye" designet? VAR Æ FLINK??? :D

nytt design?


Hei!

Får mange kommentarer av folk som er lei av designet mitt. -og jeg er helt enig. Det er utrolig fint syntes jeg, men har hatt det så lenge nå. Har prøvd å kontaktet hun som lager designet mitt et par ganger nå men usikker på om hun kanskje kan ha byttet mail. Siden jeg har planlagt å bytte design en god,god stund nå. Faktisk et halvt år. Men se frem til at putselig en dag kan bloggen min se helt annerledes ut på grunn av nytt deisgn. Men foreløbig får det være slik det er.

Vil noen gjerne lage en header til meg så er det bare å gjøre det! Bildene jeg vil at du skal bruke er under. Men ha i hodet at jeg ikke bruker headeren evig, bare for å forandre litt på utseende. Siden bildene headeren er lagd av er et og et halvt år gammelt. Så bare send headeren på mail hvis du vil mekke sammen en. Jeg gir så klart ut en liten shoutout i innlegget hvis jeg bruker headeren du lagde :)

Noen som vil lage header? 

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits