treningsinspirasjon


Jeg vet ikke om dere vet det, men jeg trener styrke hver dag. Har ikke holdt på lenge, men jeg er godt i gang. Det er ikke alltid like lett å komme i gang med det heller. Derfor må det være noe du virkelig vil! I det siste har jeg virkelig hatt motivsjonen til det. Jeg elsker smerten og jeg elsker å være støl. For det betyr at muskelene bygger seg opp. 

Dette er i hvertfall noen bilder som kan hjelpe noen med motivasjonen og viljen til å trene. Vil ikke skape et press på å ha perfekt kropp, dette er noe jeg velger selv. Mange gir bloggere skyld på kroppspresset som vi har i dag, og det syntes jeg er helt galt. Enten om det er fordi de legger ut bikinibilder eller hva som helst som viser mage, bein og armer. Vi burde komme med positive kommentarer, ikke sitte å klage på at andre i hvertfall gidder å gjøre noe med kroppen sin. Det er du som velger om dui ikke gidder å trene, så da skal du hvertfall ikke klage på at en blogger legger ut et bilde av magen sin eller seg selv i treningstøy. Det burde gi dere inspirasjon, ikke det motsatte.

Dette innlegget er ment for å hjelpe dere å komme i gang. Jeg vil i hvertfall gi dere litt inspirasjon med dette innlegget. 
Jeg vet ikke om dere egentlig ønsker å forandre livsstilen deres når dere ser på disse bildene, men det vil jeg. Hvis dere allerede trener så har dere all min respekt og stolthet. Men til dere som ikke gjør det, sett i gang!Bildet er fra etter styrketreningen i dag tidlig. Jeg trener hjemme og bruker rundt 3 treningsapper. I tillegg til at vi har et treningsrom med mange apparater. Det eneste jeg bruker er vekter og en matte. Hver varer i 10 min. Den ene er butt training og den andre abs den tredje er nike+. Du finner alle når du søker på "workout" på app store :)

Ga bildene deg inspirasjon?

snart helg

Hei! 

Torsdagen var overstått. Mye fint på tv, men jeg går alltid glipp av det. Som oftest er det hotel cæsar jeg glemmer. Har vært en ganske fin dag. Som dere så i forrige innlegg fikk jeg en pakke på døra, og i første time skulle jeg ha en bokpresentasjon. Hadde ikke spist mat eller noe i tillegg til at det var tidlig om morgenen så tenkte jeg enten skulle være for nærvøs, eller magen skulle rumle sånn drit høyt. Ingen av delene skjedde - og jeg fikk en 5'er på den! Selv om jeg hadde manuset med, brukte jeg det ikke en eneste gang.

Elsker uansett torsdager vanligvis. Med tanke på at vi slutter 11.40 på torsdager. Også er det jo fredag i morgen som betyr - HELG!
Skal dere noe spesielt i helgen?

sweater weather


Hei!

Fikk disse nydelighetene på døra i stad. Skal også hente en pakke snart som jeg gleder meg veldig til å vise dere. Men den jeg fikk i dag var fra sheinside. Bestilte kun gensere og en fussy cardigan. Pakken kom overraskende fort forhold til de fleste gangene. De to siste gangene har de kommet mye raskere!

Skal prøve med to innlegg hver dag fremover. I hvertfall blogging hver dag. Har fått mere inspirasjon nå og har samlet opp litt mer å blogge om nå! Kommer et innlegg i kveld og.

Herlig cardigan herDette er en av mine favorittgensere nå, garentert!  her

Genser her

Verdens deiligste genser herSuperdeilig kjole her

Siden det er vinter ville jeg helst ha varme plagg og ble superfornøyd med alt! Tenker å ha julekalender på bloggen hver dag i desember hvis det høres innterresant ut? Hadde en sånn for to år siden bare at det var at det kanskje var en video om dagen eller noe slikt. Nå tenker jeg å ha en konkurranse hver dag.

Hva syntes du om plaggene?                                                                                                                                   //reklame

min dag i dag


Hei!

Dagen har vært sånn typisk bursdags dag. Du er på skolen og for stadig vekk koselige gratulasjoner. Hadde i hvertfall ikke forventet at hele kantina skulle synge bursdagssangen for meg, haahah, Shit, det var sykt. Ellers har det vært en rolig kveld med fisk til middag og gulrotkake til dessert. Fikk to ting og resten er penger siden jeg ønsket meg ikke annet. Fikk en ralph lauren skjorte og en genser fra guess som jeg må bytte. 

Blir litt sent innlegg i dag på grunn av bursdagen i tillegg. Det jeg ser frem til nå er feiringen med venner! Det kommer nok til å bli koselig :):D:D:D:D - må egentlig gå å legge meg nå, men så kom jeg jo på at jeg glemte å blogge. Så nå var der gjooooort

vinneren av junkyard konkurransen


....er Stian!

Det ble faktisk en gutt denne gangen. Tror det er første gangen, men siden jeg trakk tilfeldig så får det være sånn. Har sendt deg en mail så husk å sjekke den! Det vil nok komme flere slike konkurranser fremover så alle har en sjans til å vinne.

Vil også vite om det er noen spesielle type konkurranser dere vil jeg skal ha. Hva premien skal være, altså. Vil jo at det skal være noe dere vil ha.Noen konkurranser dere vil jeg skal ha?

lazy sundays


Hei!

Enda en lat søndag. Pannekaker, pc og ro. Hater egentlig søndager. Det eneste deilige er å kunne være sminkelaus. Man kan jo være sminkeløs alle andre dager, men søndag er min fast dag.

Har hodepine h-v-e-r eneste søndag av en eller annen rar grunn. HVER søndag! Selv om jeg  bare slappet av i går og. Men hadde krefter til å lage pannekaker da. Mange av dere tror vel nå at jeg ikke spiser annet, noe som forsovet er riktig såå. Neida, jeg er bare sykt glad i pannekaker av en eller annen grunn. Det er jo dritgodt da? Og det tar ikke lang tid å lage heller! Skal prøve å få til et innlegg på dem eller kanskje en video men ikke noe hastverk i det.

 

Må også øve til den presentasjonen i morgen, ahhh.. Det er så mye skolesnakk på bloggen for tiden at det er slitsomt og det beklager jeg. Skal prøve å ikke skrive så alt for mye om det fordi helt ærlig -hvem bryr seg? Hvem bryr seg om prøvene mine, presentasjoner og karakterene mine? Nå mener jeg av dere lesere, så klart. Hva bruker dere søndagene deres til?

morfar 80 år!


Hei!

I dag, eller i kveld har vi feiret at morfar er 80 år i dag, og like (mer eller mindre) sprek! Vi feiret med gode snitter/smørbrød og bløtkake. Har hatt en helt rolig kveld, faktisk og ikke stresset med noe i det hele tatt. Om 3 dager har jo jeg bursdag, så det blir nok fint. Og om 4 dager har min nest eldste bror også bursdag. Så her går det i ett, ja. Haha! Ønsker meg ikke noe annet enn penger og noe småtteri. Vil ha masse penger å bruke når jeg skal til London igjen så vil helst kjøpe de tingene jeg ønsker meg der siden det er mye billigere. 

I morgen går bare planene til å øve på en presentasjon og slappe av. Tviler på at det blir noe annet enn det heller.

Blir det noe annet enn penger i bursdagsgave så kan jeg nok vise dere det i innlegg :)


Hva har du gjort i dag?

velfortjent helg


Hei! 

Endelig er helgen her. Min favorittdag er fredag, ettermiddag presist. Skolen er over og jeg kan slappe fullt av. Har hatt det veldig travelt i det siste, men skal love å skjerpe meg! Dere har hørt den unnskyldningen mange ganger, men nå skal jeg virkelig ta tak i bloggingen. Så lenge ingenting er i veien skal jeg ikke se noen problemer når det gjelder bloggen. 

Har også litt lyst til å lage videoer til dere! Det er noe jeg liker veldig godt, men vil helst lage videoer dere vil se. Mye morsommere enn å hele tiden blogge skriftlig, for man kan jo blogge via kamera ? og. Sååå noen forslag? Utenom room tour eller sminkekolleksjon, helst. Ellers ønsker jeg dere alle en flott helg! :-D

ukens spørsmål #30


Ukens spørsmål 30 allerede. Er nok mye mer, fordi jeg vet at jeg har tatt noen innlegg eller video sånn for eksempel, "ukens spørsmål #20" kanskje to ganger. Men vi kan si vi er på 30 nå, haha. Prøver å forholde meg til å lage et ukens spørsmål innlegg hver uke, men det blir litt vanskelig ettersom mangel på spørsmål så jeg tror jeg tar det sånn i blandt.

Kan du ha en ny morning routine?

- Jeg tenker litt på det, men skal lage en litt utenfor det normale haha. Bare vent å se. HVIS den kommer ut.

Hva er din favorittparfyme?

- Disse to, GARANTERT!Den andre er litt skitten fordi jeg hadde den i sminkepungen min som var stappfull, og lokket til en foundation og slikt var ikke på.

Snuser du eller røyker du?

- Ingen av delene, bare å slappe av :)

Tenker du at når folk sier du er snobbete osv at de er misunnelige eller noe sånt? Hva tenker du?

- Ja, faktisk. Ser ingen annen grunn så.

Kan du ha en romvideo?

- Det blir nei, som vanlig. Har ikke noe innterresant rom og romvideoen jeg hadde for sånn 2 år siden ligger enda ute, så se heller den.

Kjenner du noen spesielle toppbloggere?

- Ikke sånn kjenner kjenner, men mer sånn kjenner. Haha komplisert.

Hvilken størrelse har du i dr. denim buksene?

- XXS i "plenty" passer meg perfekt. 

Hvor er det neste stedet du skal reise til?

- LONDON<333

Kan du legge ut et bilde av deg i 2012?

- Å fy faen, javell haha ikke le. Dette var tidlig i 2012

Omg

Når begynte du å blogge?

- For litt over 3 år siden startet jeg å blogge på denne bloggen. Ja, LENGE SIDEN. 

Leser du hver eneste kommentar?

- Jupp, med mindre det er en lang hate kommentar, de bare sletter jeg med en gang jeg ser at det er noe stygt. Litt trist for de som bruker tiden på å skrive dem, men morsomt. #nohate xdDDD som dere pleier å kalle det ? (altså dere hatere).


Noe du lurer på til neste gang?

junkyard konkurranse! Vinn produkter for 1000 kr


Hei! Siden jeg ikke har gjort noe spesielt i dag så kjører jeg i gang med en konkurranse! Denne gangen kan du vinne produkte til 1000 kr fra junkyard! Merker at mange tror jeg vil la de ville fordi de spammer med kommentarer men det er helst motsatt, så ikke ta dere bryderiet med spam-kommentarer. Det er nok lurest å forholde seg til én kommentar når dere skal delta!

For å bli med må du: 

- Like facebook siden deres her

- Legge igjen en kommentar med din ønskeliste av produktene/produktet du ønsker deg derfra (ikke over 1000 kr).

- Husk å legge igjen mailadresse i tillegg

Litt av mine favoritter på junkyard ser dere over. Kan lage en evig lang liste over produkter jeg ønsker meg derfra, men så har jo picasa ikke plass, hahaha.- Er du med?

slitsom helg


Hei! Har vært veldig mye konfirmasjongreier denne helgen så har ikke fått blogget noe. Stod opp sånn kl 9 på morgenen i går så dro jeg på konf møte som varte i 5 hele timer så mot slutten hadde jeg en kraftig hodepine. Men så hentet mamma meg og vi dro avgårde til sandvika for å se på bursdaggaver jeg ønsker meg men det jeg ville ha hadde de ingenting igjen av enten størrelse eller farge. Så det var litt waste of time, så dro vi hjem og jeg sov til kl 8.

Merkelig å sovne på dagen så glemmer du helt hvilken dag det er, dato og nesten år. Du aner ikke om det er morgen eller kveld og jeg trodde det var morgen. Så derfor orket jeg ikke helt å blogge i går. Hadde sånn gudstjeneste i dag som var en del av konfirmasjonen og. Så hele helgen har vel gått kun til konfirmasjon. Hva har dere gjort i helgen?

everyday beauty essentials


Heisann! Tenkte å vise dere litt av mine nødvendigheter som jeg bruker hver dag, av skjønnhet da. Bytter på litt når det gjelder parfymene jeg viser. Også bruker jeg deodorant, men så viktig er ikke det  for dere å se haha. Tenkte også å fortelle dere at vinneren av sheinside konkurransen også er trukket og hun vet det og ble kjempeglad. Syntes det er så gøy å ha konkurranser så jeg kan se dere blir glade! 

Men alt dette er det jeg bruker hver eneste dag utenom søndager. Da er jeg oftest uten sminke og parfyme, da.


1. Clean shower fresh

- Favoritten av clean parfymene. Den lukter fresht og har en duft av nydusjet kropp når du bruker den. Ikke en av de alt for stinkede dameparfymene jeg hater. Denne luker virkelig godt! 

2. Loréal volumisse mascara

- Har vel pratet om denne en million ganger så er ikke noe annet å si om den enn at jeg er utrolig glad i den og er kjempegod!

3. IsaDora øyenbrynsblyant

- Mamma kjøpte den når hun kom hjem fra sverige forrige helg. Har gått tom for min fra billion dollar brows så da får denne duge. Den er ganske grei og veldig lik utseendemessig men bdb er nok best.

4. Too faced primed & poreless pudder

- Elsker denne som dere sikkert vet fra før av. Den er perfekt og holder huden din matt hele døgnet! Gjør også at hudsminken holder seg i tillegg til at du får en flawless finish når du bruker den, LOVE IT<3

5. Makeup mekka maskara

- Fikk denne i det nye (et magasin) og syntes den faktisk er ganske bra! Bruker den mest til de nedre vippene og til slutt når jeg påfører maskara. Kjempegod den og!

6. Pinsett

- Grei å ha! Kjøpte denne fra elf for en ganske god stund tilbake så veldig mange diamanter , fake så klart har falt av. Funker ganske greit og er ganske jentete i tillegg haha. Supersøt!

7. Simple sminkefjerneservietter

- Har vært fast bruker av disse siden jeg startet med sminke som er leeenge siden så disse har jeg alltid hatt troen til. Elsker de og de er supre til min hud!

8. Clean warm cotton

- En mild og god duft av rent sengetøy. Rart? Velvel, i parfyme er den faktisk ganske god! Det er vel ikke bare jeg som elsker den lukten av nyvasket sengetøy? Denne er genial og perfekt for meg!


Bruker du noe av det samme daglig?

da var det torsdag igjen


Hei! 

Torsdagen er allerede her. Det er favorittdagen min utenom fredag, lørdag og søndag. Mye bare på tven, slutter to over halv tolv, fredag er i morgen og det er en dag jeg kan slappe av på! Men helgen min blir nok kun brukt til konf greier. Skal være på et slags møte i 5 timer på lørdag og 3 på søndag. Og det starter kl 10 :(( Hadde vært greit hvis det ikke skulle være så lenge og det kunne starte tidligere, men men.

Må ta siste innspurt til  øve på nynorskprøven i morgen. Fikk som jeg lovte tatt noen bilder mens jeg hadde sjansen. Kom hjem nesten to timer senere enn jeg skulle siden 10 trinn hadde kantinesamling. Måtte få det med meg, haha. Mange fine opptredener, forresten :)!

Det kommer et innlegg senere i dag i hvertfall! Hvilken ukedag liker du best utenom fredag, lørdag og søndag?

yesterday's outfit


Hei!

Har hatt en del hodepine i dag så derfor blir det heller ikke noe innterresant å lese om annet enn det. Nynorsk prøven var jo flyttet til fredag noe jeg glemte så det var en stor opptur. Fikk tilbake rle prøven og ble ganske fornøyd med tanke på at det var det svakeste faget mitt i fjor. Jeg pleide å syntes religioner er overvurdert og alt er bare tull, men når jeg begynte å lese om det og sette meg inn i det så var det faktisk ganske spennende. 

Slenger inn gårsdagens antrekk også ønsker jeg dere en fin kveld videre! :)

Genser - hm    jakke - gina tricot    bukse - cubus    skjerf - ?Hva syntes du?

mørketid og prøver


Hei!

Hadde som sagt rle-prøven i går. Den gikk ganske greit! Det eneste dumme var at det var noen få spørsmål hvor jeg plutselig fikk helt hjerneteppe og kunne ikke svare på dem selv om jeg hadde lest om dem og øvd. Kunne godt ha fått en 6'er på den hvis jeg hadde lest igjennom kapittelet et par ganger til. Skal faktisk begynne å lese hele neste kapittel nå sånn at jeg vet litt, da er det lettere å få med meg hva vi snakker om i timen fordi jeg kan litt selv. Vi har ikke begynt med neste kapittel enda, tror vi starter i morgen eller noe. Vil virkelig ha 5'ere og 6'ere (hvis mulig) på prøvene fremover! Ja, det er litt å ta i men alle kan klare det så lenge man er flink til å øve og følge med.

Ellers så er det nynorsk prøve i morgen. Akkurat på den gir jeg slipp på 5'er drømmen min og holder meg til å prøve å få en 4. Det er nynorsk og jeg kan virkelig ikke fordra nynorsk, haha. Vi har så utrolig mange prøver at jeg virker nok veldig skoleflink men er ikke så utrolig flink. Det er bare det at vi har prøver nesten hver dag og da må jeg øve.

Æsj, hvorfor snakke om skole? Mørketiden har jo kommet! Det kan jeg klage på. Det er jo så utrolig morsomt å se meg klage på jordas vidundere. Mørketiden er bare trist for min del, i tillegg til at det er iskaldt!


Rakk akuratt å få tatt noen bilder før mørket slo helt til. Det tar jo bare en halv time etter at sola starter å gå ned at det blir helt svart ute, ah #bloggeritrøbbel. For dere som ikke blogger så er det nok ikke et problem, men for vi som blogger så er det rene helvete. Kommer hjem ganske sent i tillegg. På torsdag slutter vi ti over halv tolv så da skal jeg ta masse bilder så jeg har på lager!

Hva er din mening til mørketiden?// Har dere mange prøver?

my weekend


Heisann hoppsann! Da var vel denne helgen så og si overstått. Har vært en ganske koselig helg bare med brødrene mine. På fredag var jeg som sagt på bursdagen til en god venninde av meg og det var en superkoselig kveld!

I går slappet jeg bare av og spiste middag på stua mens vi så en film som heter below. Ikke den beste jeg har sett for å si det sånn, haha. Etterpå så vi bare på barndomsseriene vi så på før som Dennis the menace, courage the cowardly dog, powerpuff girls osv. Har ikke sett på det på en evighet! Eneste jeg husker var at jeg digget Courage the cowardly dog, eller tapper den pysete hunden på norsk. Det var ganske skummelt og merkelig og når jeg så det nå, forstår jeg ikke at det ble vist til barn. haha hvis dere ser den siste vinen min (idajacobsen) skjønner dere hva jeg mener.

Også to av mine siste ig bilder. Det første fra privatbrukeren min og det andre fra den offentlige. (Null vits å følge priv brukeren min, godtar kun de jeg kjenner) men jeg legger ut et bilde så dere har noe å se på, haha.

Nå skal jeg bare øve på resten om buddhismen. Vi har prøve i morgen, ja. Tviler på at det vil gå bra haha.

Hva har dere gjort i helgen?

dagens antrekk


Kjole - her   cardigan - gina tricot   leggings - bikbok   skjerf - hm   kåpe - herHar jo fortalt dere at jeg har veldig mange ytterjakker, kåper ogsånn så jeg byttet litt nå og tok på meg denne superfine kåpen jeg fikk for en stund siden. Den passet også perfekt til antrekket! Kommer til å variere vinterjakkene mine litt men parajumperen vil bli brukt mest. 

Nå må jeg virkelig lese over presentasjonen og manuset mitt. Føler jeg ikke er klar samtidig som jeg må være klar.. haha.

Hva syntes du?

got to love thursday


Heihei! Hatt en grei dag på skolen. Gleder meg alltid til torsdager fordi vi slutter tidlig, det er mye bra på tv og torsdag er rett ved siden av fredag,!! BOM BOM BOM LET ME HEAR YOU SAY WEHOO!

Haha, uansett måtte jeg være igjen med noen venniner for å gjøre den siste finishen/gjøre masse ferdig til presentasjonen jeg skal ha i morgen, så jeg kom hjem ganske sent uansett. Gruer meg ganske mye til å ha den men er ganske spent for å se hvordan det går. En 4'er og jeg er fornøyd. Blir det en 3'er kan jeg ikke si meg noe fornøyd.

Mamma og pappa er heller ikke hjemme så det blir med og to av brødrene mine alene. Skal også i bursdag i morgen så vi får se om jeg får oppdatert dere før jeg drar. Kommer til å blogge i kveld og:) Nå må jeg mase på brødrene min om å lage middag til meg. hungrybloggerzisnotgood
Hvordan har deres dag gått?

winter season fashion


Hei!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       //reklame

Når jeg kom hjem i stad lå det en pakke på kjøkkenbordet. Har bestilt en del nye, fine klær til vinteren fra sheinside -selvfølgelig. Dette er vel pakken derfra jeg er mest fornøyd med siden jeg bestilte vinterklær jeg faktisk trengte og de var finere enn jeg hadde forventet og alt passet perfekt. Sheinside har utrolig stort utvalg med fine plagg til vinteren så ta en tur innom!

Som om ikke det var bra så fant jeg også fjernkontrollen til kameraet mitt etter ca en måned uten den. Den har visst ligget i skolebagen min hele tiden, wtf. Det er et godt tegn på at jeg virkelig må rydde inni der. Så da vil bloggingen gå mye bedre nå som jeg har alt bloggutstyret jeg trenger, haha. 

Genser her

 - Åh, elsker denne genseren! Den er utrolig varm og kjempefin utseendemessig. Kommer garantert til å bruke den masse i vinter, og det kan jeg love at dere vil se!

Bukser her

- Disse buksene må være de mest deiligste jeg har i klesskapet. De er tynne og lette men suuuperdeilige å ha på! Skal ha flere av dem, bare i forskjellige mønstre, fordi de er jo utrolig kule samtidig! Så leter du etter deilige og nye "joggebukser" som også ser bra ut så kjøp disse. Joggebukser er det ikke men de er mer komfortable enn dem til og med. Deilig og stor cardigan her

- Denne cardiganen er ganske stor og deilig. Den funker kjempebra med kjolen under. Holder varmen og er deilig å ha på!Supersøt kjole her

- Denne kjolen ser MYYE finere ut på ekte, lover! Passer perfekt med noen leggings, strømpebukser eller vanlige bukser under.

Kommer til å bruke den mye fremover og er supersøt i høst-vinter tiden♥Kjempesøt topp her

- Denne her er også utrolig søt til vinteren. I hvertfall nå som det ikke er heeelt alt for kaldt. Utrolig søt med en genser over den når vinteren kommer for fullt med noen tykke leggings. Ahh, gleder meg faktisk litt til vinteren nå jeg, haha!

Hva syntes du?

video: ukens spørsmål 29


Hei!

Redigerte ferdig en video i dag. Nemlig ukens spørsmål nr 29. Dere har ønsket ukens spørsmål på video så da prøver jeg det litt oftere fremover. Har hatt en del prøver så har derfor vært litt opptatt. Prioriterer skole først, som jeg alltid har sagt. Når alle prøvene er ferdige, og jeg får tid til å blogge igjen så gjør det det. Vil ikke si at jeg blogger lite i forhold til andre bloggere som er på topplista, til og med høyere.

Hadde praktisk prøve i mat og helse i dag, i gjærbakst hvor vi skulle individuelt lage kanelsnurrer og læreren skulle bedømme dem. Jeg fikk en blank 5 noe jeg var kjempefornøyd med. Så fikk jeg 4 i skriftlig prøve om fett og 4 i historie -noe jeg ble fornøyd med. 

Sett på 720p for mye bedre kvalitet! :) 

Noe du lurer på til neste gang?

de beste jentene


Heisann! Kom hjem for en liten stund siden. Det var jo overnattingsbursdag hos Michelle og det var kjempekoselig og morsomt. Vi var tilsammen 6 jenter, Michelle, Dorontina, Josefine, Camilla, Madelen og meg. Det var en superkoselig jentekveld! Vi så frittvilt 1, spiste taco også snakket vi om absolutt alt og ingenting.

I motsetning til i går så er været også helt jævlig nå. Perfekt. Det er søndag, været er jævlig og jeg har en historieprøve i morgen som jeg må øve på nå. Kan det bli værre? Jo, vi har gått tom for iste.

Må faktisk gå å øve nå, så da ses vi sikkert i morgen! 

♥♥♥

Dette må være noen av de støggeste bildene dere har sett av meg. Men er man blogger så er man blogger orket ikke "style" meg sjæl før "photoshooten". Camilla ble ikke med på bildene fordi hun dro før jeg i det hele tatt tenkte på å ta bilder.

Hva syntes du om bildene?

bursdag


Heisann!

Snart skal jeg til bursdagen til Michelle. Det er overnattingsbursdag sa dette blir nok det eneste innlegget for i dag. På torsdag var det jo halloween. Var ute med en del venner bare og det var utrolig koselig! Hun hadde bursdag for en stund siden men feirer den med venner i dag. Skal prøve å få til noen bilder når jeg komme hjem. Vi skal se noen skrekkfilmer så hvis dere har noen forslag så gjerne kommenter!

Må bare si at været i dag har også vært utrolig fint. Skyfri himmel her hvor jeg bor -det perfekte høstværet.


Også til en liten, koselig kollasj med noen bilder av meg og Michelle opp igjennom tidene. De nederste bildene er de eldste ja. Jævlig kleint hahahaha.
Skal du i bursdag i dag? Tips til skumle filmer?

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits