JULEØNSKER- MAKEUP WANTS


Hei!

Nå har jeg brukt litt tid på å finne produkter som jeg ønsker meg til jul. Det var tatt litt på sparket men jeg ønsker meg sikkert mye mer enn det, men dette helst.

 

Ønsker du deg noe av det samme?

SNART HELG


Hei!

Håper alle likte videoen jeg la ut igår :) Har du ikke sett den så bla litt ned til forrige innlegg.

Endelig er uken snart over og det er snart helg igjen! Skal ferie bursdagen min på lørdag så gleder meg veldig til det og. Skal ta masse bilder ihvertfall! Ble igjen litt på skolen ista. Skole på fritiden er kult vettu, haha. Skal nok lage et sånt wants for julen etterpå og sikkert filme en videoblogg! 

 HAATER MØRKETIDEN! BILDENE BLIR SÅ MØRKE.

Har du noen planer for helgen?

HÅRVIDEO- Hvordan jeg retter håret


SETT PÅ 720P FOR BEDRE KVALITET


 

Hjalp dette deg?

NEW IN


Hei!

Isted hentet jeg pakken fra junkyard.no. Det er utrolig rask leveringstid syntes jeg! 4-5 dager syntes jeg er ganske raskt. Er lei av pakker som kommer 2 uker etter bestilling og sånt. De har alle merker som er ganske kjente. Klærne på nettsiden er i forksjellige kategorier som street, snowboard, skateboard osv. De har de populære merkene som burton, roxy, dc og wesc blandt annet. 

Jeg trengte noen headset og en lue så valgte det. Lyden på headsetet er utrolig fin og tett!

Hadde lite videohumør igår så lagde heller en hårvideo. Den kommer ikveld, så gled dere til den! Har redigert den nesten ferdig :)

Hva syntes du om junkyard?                                                                                                  //sponset

TUESDAY


Hei

Nå har jeg lite å blogge om annet enn at jeg var på skolen, skal gjøre lekser og slenger inn et innlegg nå. Nei.. blir veldig lei av å fortelle dere det samme hver dag. Men det må jeg, har ikke gjort noe annet enn skole idag. Blir lite tekst nå men noen bilder istedet. 

Skal få filmet litt idag da. Ukens spørsmål denne gangen. Så det er noe å glede seg til idag, ihvertfall! Ser utrolig stygg ut idag. Stygge klær, stygt hår, sminken er nesten borte.. uff. Skal ikke ødelegge deres tirsdag med klaging da.  Haha, emosjonelt innlegg xDxD


 

Hvordan har din  tirsdag vært? Noen som gleder seg til video?

BURSDAGSFERINGEN


Hei!

Blir desverre sent innlegg idag. Men denne gangen har jeg en ganske holdbar forklaring som de fleste vet hva er.. BURSDAGEN MIIIIN! Tenåring idag, endelig! Haha. Skal feire den med mange venner på lørdag så da kan jeg sikkert lage en video av alle pakkene ogsånt tilsammen! Er bare utrolig trøtt nå så jeg skal snart til å legge meg.PEACE OUT

MIN ØYENSMINKE


Hei!

Nå skal jeg vise dere hvilke produkter jeg bruker på øynene. Ikke noen sminkevideo desverre, men kan godt lage en hvis dere vil! Ser ut som at jeg bruker mye, men jeg bruker lite av hvert produkt for å få det resultatet jeg vil. 

Glemte forresten å ta med kameraet til sandvika, sorry. Bruker du noe av det samme?

WINTER?


Hei!

Føler veldig for engelske overskrifter nå for tiden, ahaha.

Idag når jeg våknet tenkte jeg bare "25 november, rart det ikke er snø ute ennå?" så så jeg ut av vinduet så snødde det! Det irriterer meg at det aldri blir "vinter" ennå. Det snør, så smelter det. Snør, smelter osv. Aner ikke når det faktisk blir vinter, med ordentlig snø og is osv. Håper det faktisk er en stund til, men koselig med snø i jula da!

Måtte ut å ta noen bilder! De ble ganske lyse så redigertew dem ikke denne gangen.Skal på kino med Madelen og Michelle etterpå forresten så tar med kameraet for noen bilder etterpå.Hva syntes du om bildene?

SHOE LOVE


Hei!

Ista var jeg som sagt på storo, men kjøpte ingenting. Utrolig koselig til alle jentene som kom bort å tok bilde og de andre som kom bort for å hilse!♥ Betyr kjempemye!

Men siden jeg ønsket meg en siste gave så hadde jeg sett noen nydelige sko fra hm sin nettbutikk som jeg måtte kjøpe! De hadde dem ikke på storo så jeg tvang foreldra til å kjøre til sandvika og der hadde de dem! Jeg gikk med hæler fra før av så når jeg prøvde skoene kjente jeg ikke noen forskjell. Hadde dem på ista og da var de helt vanlige. Men det er sånn "hæl" foran skoen så den løfter opp foten så det ikke gjør vondt å gå med dem. Skal jo på kino med Michelle imorgen så da får jeg prøvd dem ut! Så 1 dag tidligere bursdag gave.

Har alltid ønsket meg jeffrey campbell sine lita sko, men de er nok for dyre og for høye så det skjer ikke før om en god stund. Disse er ganske like men litt smalere og lavere. Mange som ikke så forskjell da, heldigvis, haha!

 

Hva syntes du om skoene? bryr meg egentlig ikke om dere syntes de var stygge eller for høye osv fordi jeg syntes skoene var helt NYDELIGE.

LITEN TUR UT


Hei!

Snart skal jeg ut på storo eller noe. Det er noen sko jeg ønsker meg så sykt at jeg må prøve dem og litt sånn. Håper jeg får dem på mandag for de er helt nydelige! Er litt kvalm men overlever nok.. Håper jeg ikke blir syk på mandag, det er krise. 

Vet ikke om jeg kommer til å kjøpe noe spesielt men hvis jeg gjør det, skal jeg nok vise dere det. Tok rundt 100 bilder ista og 15 jeg ble fornøyd med, haha! 
Hva skal du idag?

NOE Å SE FREM TIL


Hei!

Nå er det endelig helg og gleder meg så til mandag, faktisk. Da har denne bloggeren bursdag, johooo! 

Hadde konferansetime idag rett etter skolen. Så måtte løpe opp til skolen fra hallen siden vi hadde gym i siste time. Konferansetimen gikk ikke dårlig men ikke bra akuratt. Også var det bursdagen til morfar da så har hatt liten tid til å blogge så jeg gjør det nå. Deilig å være ferdig med konferansetimen så nå skal jeg bare se fram til 13års dagen min!

Skal kanskje på kino med Michelle imorgen eller på søndag. Er usikker hvilken dag, men vi skal ihvertfall på kino. Da blir det sikkert twilight ellerno, haha


 

Hva har dere gjort idag?

DAGENS ANREKK; military love


Hei!

Her er dagens antrekk. Føler jeg er helt forelska i den militær jakka så jeg skal snart få kjøpt en vanlig ute-jakke med militær mønster på. Andre gang jeg har "military" i overskriften på en måned, haha! Føler også at jeg er tilbake på bloggefonten igjen, og blogger mye bedre!
prøvde å lage dobbelthake, heheheheheh.

Hva syntes du?

KNUST BEBBIEN MIN


De fleste skjønte vel at det var iphonen jeg mente i overskriften? Haha, ja jeg visste det måtte skje men det er helt forjævli når man bare ser den falle og hele greia er knust.

Det skjedde i kantina da jeg manglet 10 kr for en yoghurt, så jeg tryglet Camilla (hahahoho) om penger. Da hun endelig sa ja hoppet jeg av glede og iphonen falt ut av lomma og ned på gulvet. Alle stirret ned og alt ble stille. Alle bare "oi.". Så så jeg sakte ned og der var den. Ødelagt. Jeg måtte spørre, "var den min?.." og alle svarte ja. Så kom alle folka og strømmet rundt bare, OMG! osv. '

Skal snart få den fiksa men det skriver jeg om i et innlegg snart. Den ene gangen jeg ikke har på deksel knuser den. ANBEFALER ALLE Å BRUKE DEKSEL!

Det var helt sykt å bare se iphonen min se sånn ut.. Må snappe folk med kameraet bak :'(

Har du knust iphonen din før?

ANBEFALING- TERRACOTTA 4 SEASONS BRONZER


Hei!

Nå skal jeg anbefale et produkt som jeg har tatt i bruk mye den siste måneden. Altså et solpudder fra Guerlain, Terracotta 4 seasons.

Dette solpudderet har altså 4 forskjellige nyanser på seg. Altså 4 kvarte deler med forskjellige brunfarger. Du kan velge å blande alt for å få èn spesiell farge, eller bruke en i hele annsiktet og en annen nyanse på kinnbeina. Solpudderet har også 0% glitter, noe jeg syntes er det største plusset. 

Solpudderet er ikke billig, men det beste jeg har prøvd. Prisen er rundt 400-500. Hvis du vil ha et billigere solpudder anbefaler jeg toofaced chocolate soleil.

På bildet ser det veldig oransje ut men det er brunt. En av grunnene til at jeg hater blits!

Har du dette? Hva syntes du?

TILBAKE PÅ BLOGGEN


Hei!

Er tilbake etter en dag pause. Merker at mange av dere vil ha innlegg hele tiden, men har lovet meg selv "skolen først". Så dere må respektere det uansett hvor mange innlegg jeg har lovt å legge ut daglig. Kommer ikke til å slutte å blogge på leenge, heldigvis! Hadde masse matte igår og en del å gjøre idag og men må også få blogget litt. 

Kommer nok litt tilfeldig med videoer nå for tiden så jeg slipper å skrive et løfte om det, itilfelle jeg ikke får lagt den ut den dagen. Og jeg kjenner dere såpass godt at dere blir sure når det ikke kommer video, haaha!

Skal nok HÅPE på å få lagt ut en anbefaling idag, eller så blir det et annet innlegg :)
DÅRLIG START PÅ UKA


Hei!

Dagen idag var virkelig en dårlig start på uka. Hadde hodepine hele dagen og virkelig ikke lysten på å være på skolen. Hater virkelig når jeg skriver klageinnlegg, men de må dere bare være oppspådd på mandager. Neste mandag blir nok litt bedre fordi da har jeg bursdag, hhihihihihi♥ Til alle som har mast på rykkinnstyle så holder vi på så den kommer snart :) Skal også kanskje bytte til sal og scene i valgfag. Men føler også at medie er for meg, ammagash.

Hadde dårlig blogglyst idag så dette er det eneste innlegget dere må nøye dere med idag.

Var også veldig lite fotogen så tok lite bilder av meg selv. 

Hvordan var deres start på uka?

SMINKEVIDEO- Red Wine Lips Full Makeup


Sett på 720p for bedre kvalitet!

Hva syntes du?

BILDER FRA FISKETUREN


Hei!

Kom hjem fra fisketuren for litt siden. Tok rundt 80 bilder, haha. Ingen er av meg da, siden jeg så ser såpass nydelig ut (ikke).  Slettet en del siden det er vanskelig å få Markus rolig når det gjelder bilder. Skal straks filme inn sminkevideoen til sminkelooken fra igår! Rekker nok å redigere den ferdig idag.Hva syntes du om bildene?

MORNING LIGHT


Hei!

Snart skal jeg ut med broderen og Markus for å fiske, faktisk. Skal ta med kameraet så det blir nok et par bilder! Var så utrolig fin tåke idag, men mest i dag tidlig! Nå er himmelen helt blå og litt lenger ned er det litt tåke. Tok et par bilder ista og nå. Ingen av bildene er redigerte heller så dere kan se hvor fint det var♥ Er så lei meg for den dårlige bloggingen så det skal bli bra nå!

Skal prøve å få til en video idag, hvis jeg rekker det. 

Hva syntes du om bildene? Er været fint hos dere?

RED WINE LIPS


Hei!

Beklager utrolig mye men laptopen knuste ista så måtte laste inn redigeringsprogrammer og få til bilder på denne pcen, så legger ut det innlegget nå! Får ihvertfall blogget fra denne pcen så håper ikke noe mer problemer oppstår. Nok fra før av, hahaha.


Hvis dere vil ha sminkevideo på looken kan jeg lage det imorgen♥


Hva syntes du?

DAGENS INNKJØP- liertoppen


Hei

Idag var jeg på liertoppen med mamma og broren min. Hadde ikke noe planer om å kjøpe noe spesielt, men fikk kjøpt meg noe. Kjøpte ikke så mye men ett par ting! Giveawayen kommer om en uke, forresten.

 Negletupper 94 kr fra lindex, shampo og balsam 20 kr hver fra hm, to pk med fliseklemmere 10 kr hver fra vita

Åja, nå har jeg tilsammen 8 flakser med loreal elvital shampo og balsamene, hahahah! Har 2 forskjellige typer og 2 av de røde. Er mest fornøyd med de røde hittil men har ikke prøvd de rosa så skal se hvordan det går.

Hva syntes du?

DÅRLIG BLOGGEDAG


Hei!

Følte at jeg bare måtte legge ut et innlegg nå. Har virkelig dårlig bloggedag idag! Får tilbake inspirasjonen imorgen men har bare så mye annet å tenke på enn blogging idag, men imorgen blir det hardt kjør! Skal sette  igang med en ny giveaway snart, om under en uke! Kanskje imorgen? Har kjøpt to ting til den hittil, men skal kjøpe litt imorgen og.

Det er mest at jeg får ikke til å ta noen bra bilder i det lyser jeg har inne nå, fordi blitsen blir helt for lys og uten blir gult osv. Når jeg kom hjem fikk jeg ikke tid til å ta bilder fordi jeg var med mamma for å handle.  Ikke kom med 53593740 om den dårlige bloggingen idag fordi det er det hele innlegget handler om.


//bilde fra i forrigårs

Noe dere vil ha fra meg i blogging?

KOLDTBORD


Hei!

Idag gledet jeg meg faktisk litt til middag. Jeg og mamma lagde et koltbord med masse forskjellig mat. Sushi, roastbiff, loff, karbonader, salat og mye mer! Er så glad for at det snart er helg! Imorgen er det akuratt 10 dager til bursdagen min<3<3<3<3 Æææ, som jeg gleder meg! Skal ha fest snart, så det er det jeg gleder meg mest til! Skal snart få ny header og deretter design, headeren jeg har nå er laget av ninajoakimsen.blogg.no

Er litt usikker på når den videoen kommer ut, egentlig. Men skal fikse det snart isåfall.

 

Hva hadde dere til middag? haha

NYE FAVORITTER- SHAMPOO & BALSAM


Hei!

Macen har fremdeles litt sånn rariteter så skal lage ett innlegg om mine favoritt shampoo og balsam. Jeg viste dere for noen måneder siden, define sine som nå ikke er så spesielle for meg nå.

Nå har jeg gått over til loreal sine elvital shampoo og balsam. Jeg har den lilla og den rød nå, men er mest fornøyd med den røde. Den røde er laget for farget eller stripet hår, noe som jeg har så den funker utrolig på meg! Håret ser nyvasket ut i maks 3 dager. Etter tre dager begynner håret mitt å bli flokete og fett (standard).

Håret blir rett og en fin glans. Flokene holder seg unna! Jeg slipper å rette håret fordi denne shampooen og balsamen gjør håret mitt det men samtidig lett å forme. De er også ganske billige iforhold til de fleste som er like bra. Har sett på tv2 hjelper deg at first price sine er bra, men de funker ikke på meg. Jeg får aldri skyldt ut shampoen helt når jeg bruker den.Drittlys fordi det er så mørkt ute. Skal begynne med blits når det blir mørkere!

Bruker du disse?

ONSDAG


Hei!

Nå er onsdagen allerede her! Dagene går så fort nå for tiden. Ikke lenge til jeg har bursdag heller, bare 12 (!!!) dager til allerede! Tenke å samle opp noe av det dere har sendt meg av gaver osv i ett innlegg og linke til de som har blogg av de som sendte meg. Dere kan gjerne sende en bursdagsgave, bare send mail :)

Skyndte meg nå nettop for å ta noen bilder siden daglyset forsvinner så fort! Noe av det jeg hater i denne tiden..

Men trenger jo ikke bare å ha bilder i innlegg idag? Tenkte å ha en sminkevideo som jeg kan legge ut idag, må bare forte meg å få brukt opp det siste daglyset som er igjen. Er ikke sikkert at jeg får lagt ut videoen fordi safari på macen har vært litt nede. Så kommer ikke inn på noen nettsider, men kan prøve å fikse det! Blogger fra laptopen nå, forresten.Følg meg forresten på instagram- @idajacobsenpia, heter jeg der. Alt annet er fake. Jeg har kun èn bruker og det er idajacobsenpia.Hvordan har deres onsdag vært?

JUNKYARD.NO


Hei!

Nå skal jeg skrive om en nettside som heter junkyard.no. Det er en nettside med masse merkeklær som f.eks, dc, converse, cheap monday, ugg, burton osv. De har minst 500 maks 1500 merker der! Du kan få kjøpt det meste derfra! Jeg blir sponset av nettsiden og gleder meg veldig til å få tingene i posten♥ 

Hvis du lurer på noe angående nettsiden er det bare å kommentere!
                                                                                                                                                                                                                                                           //sponset

DAGENS ANTREKK; Simple'N cute


Hei!

Idag har jeg bare vært på skolen og thats it. Haha. Må egentlig øve til rle prøven imorgen men finner ikke bøkene igjen. Skal lete her hjemme eller så er de stjålet, uff. Da er jeg ille ute!

Skal også spille inn en ny video etterpå, så har en del å gjøre. Men får alltid presset inn to ekstra innlegg!♥ Men her er ihvertfall dagens outfit som jeg bare kaller Simple and cute. Bare ett basic antrekk med en bebbi rosa farge.

Ber forresten alle om å ta en titt innom Madeleine sin blogg! Hun har hatt litt dårlig blogging i det siste pga hun har hatt det litt slitsomt og hatt en tøff periode! Så leserantallet har sunket en del. Så håper dere tar en tur innom Maddekk!Alt fra cubus

Hva syntes du?

LEPPEPLEIE


Hei!

Nå skal jeg skrive om noen "vidunder" leppepleie produkter. Altså produkter jeg syntes virker helt utrolig og holder det de lover, og det er ikke mange, haha.

Anbefaler ikke å bare kjøpe billige produkter som vaselin, fordi vaselin har faktisk ingen virkning på tørre lepper. Det er bare ren mineral olje. Det kan føles at det funker men da må man ta det på nesten hvert sekund, siden det inneholder ikke noe fuktighet. Så man går fort tom for det! Så det funker ikke på meg. Så anbefaler å kjøpe noe litt dyrere men bedre.

 Anbefaler lush sine leppeskrubber og guerlan lipbalm! - ingen av produktene er sponset

Hva bruker du på leppene?

MILITARY JACKET
Jakken er fra Cubus

Hva syntes du?

mandags bilder


Hei!

Må bare si tusentakk for 18 plass idag! Jeg får så mye inspirasjon når dere leser bloggen min. Gikk ut å tok noen bilder, og kommer nok maks to innlegg til idag! Vurderer å ikke ha facebook konkurranse neste gang siden en del ikke ville ha det. 

 Hvis du har noen ønske-innlegg så bare kommenter så gjør jeg det nok, kom gjerne med videoforslag også♥ Gleder meg virkelig til å få nytt design, som begynner å nærme seg nå! Ny header kommer også. Kommer kanskje ett outfit innlegg også!

Gleder meg bare til helgen nå jeg. Irriterende at mandag er så langt unna fredag men fredag er så nærme mandag, haha. 

  

Hvordan har deres start på uken vært?

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits