mine favorittserier


Hei!

Glad mange likte forrige video, betyr masse! Tenkte å slenge inn et innlegg hvor jeg forteller dere mine favorittserier fordi jeg ser på serier hver eneste dag såå det har mye med livet mitt å gjøre, og i følge folk så deler jo bloggere hele livet sitt på nett så, ja.

Adventure Time

- No doubt. Adventure time er noe jeg ser på daglig og jeg elsker det. Det gjør meg bare så glad, hele serien. Karakterene blandt annet! Jake, LSP, bubblegum, Finn, bmo .. Også er det så sykt morsomt! Humoren er så voksen samtidig som det er tegneserie. Hver episode varer bare i 10 min så det er verdt å se, du angrer ikke.Bates Motel

Kjenner ingen som ser på denne serien og leser lite om den på sosiale medeier her i Norge, men serien er hvertfall utrolig bra! For dere som har sett psyco (er sjokka over de som ikke har) så er Bates Motel på en måte før det. Når han var yngre, han og moren sitt liv, broren hans og når drapene starter.
Pretty Little Liars

Eneste mainstreame serien blandt fjortisjenter jeg ser på vel? Ikke noe gossip girls, vampire diares eller supernatural her. Men begynte bare med pretty little liars for et år siden så har det bare blitt at jeg ser på det i blandt og når jeg først gjør, stopper jeg ikke. Jeg ser kanskje 20 episoder i strekk før jeg tar pause og da varer den pausen ganske lenge.Trailer Park Boys

Er ferdig med alle sesongene men fy så morsomt! Det er rett og slett noen gutter som bor på en trailer park og de får problemer hele tiden så de selger hasj og stjeler kjøtt på butikken og selger videre og bare roter seg opp i masse kødd hele tiden. De ender opp med å komme i fengsel i slutten av hver eneste sesong.Family Guy

De fleste har vel sett familiy guy med når du faktisk begynner å se det med å starte på sesongene så blir du ganske avhengig. Det er sykt morsomt og en serie absolutt verdt å se hvis du ikke har sett det før :)Og det er det jeg kan huske er mine favorittserier så langt. Jeg går ikke en dag uten å se på serier, det er bare sånn. 

Ser du på noe av dette? pll, lol

video: Porcelain Doll Makeup


Hva syntes du om videoen?

første gang uten piercing


Hei!

Har endelig fått gjort ferdig videoen. Den blir sannsynlig lagt ut litt senere i kveld så gled dere til det!Så lenge videoen blir bra noe jeg virkelig syntes den ble og jeg håper også dere liker den.

Foredrene mine har vært i sverige i hele dag så de kom nettop hjem med masse digg :D Ikke masse, bare kjøtt og det vanlige, men de kjøpte med en boks med capri sonne!!!

Har jo også en del plagg jeg har fått i det siste som jeg ikke har fått vist dere men det får dere se iløpet av neste uke. Toppen på bildene under er hvertfall en av dem og ja, jeg har ikke på navlepiercing på disse bildene. Føre gangen dere har sett meg uten siden jeg fikk. Shocking!Topp - choes    bukse - junkyard

Hva tror du videoen blir?

masse som skjer


Hei dere! 

Har gjort så mye, dere aner ikke! Har utrlig nok masse motvasjon til å blogge så starter først med å vise dere bildene fra søndag da jeg møtte alle mine fantastiske med-jentenr på glittergirls. Vi filmet en del videoer til kanalen (allerede to ligger ute) og planla temaer og mye mer. Nordic screens er et multinttverk for youtubere med over en viss linje subscribers, husker ikke hvor mye. Så vi får låne lokaler til å filme, planlegge og mye er.

På mandag og tirsdag besøkte jeg videregående på Media siden jeg skal søke media. WOW sjokk altså. Bloggern og youtubern skal søke media, hahah. Så var ganske sliten i går og forrigårs. Har masse å gjøre i dag egentlig som å gjøre ferdig norsken som skulle vært levert for over en uke siden men jeg var jo syk. Må øve på en presentasjon jeg skal ha i morgen også har vi naturfagsprøve på fredag, noe jeg ikke fant ut av før i dag.

Her har dere hvertfall noen bilder fra søndagen!Er også neesten ferdig med en dritkul video til dere! Noen som kan gjette hva? Hint, halloween. Må bare gjøre ferdig noen detaljer, fikse thumbnail også laste den opp så er den ute :D Gled dere!


Hva syntes du om bildene?

video: minecraft innkjøp!


Hei!

For dere som allerede ikke har sett den: her er den nye videoen jeg lovte dere :) Fikk et par mc-ting for en stund siden fra alphageek så jeg lagde en liten innkjøpsvideo til dere. Håper dere liker den! Er også veldig sikker på at jeg skal gjøre om vlogkanalen min til en vlog og gaming kanal til dere som har ønsket gamingvideoer!

Hva syntes dere? 

konkurrane: vinn gavekort fra junkyard på 2000,- kr!Hei!

Har vært syk fra mandag til i dag. Er enda dårlig, men mye bedre. Men er tilbake nå og klarer hvertfall å blogge! Så siden det ikke har vært innlegg denne uka så har jeg også en video som kommer i eget innlegg etterpå! Men nå skal jeg ha en ny konkurranse i samarbeid med junkyard hvor du kan vinne et gavekort derfra på 2000,- kr! Så du kan velge deg hva du vil for 2000,- kr maks. Ikke dårlig!

Alt du må gjøre er:

Like junkyard sin facebook-side her

Linke sitt/sine favorittprodukt i kommentarfelteltetEr du med?

video: Mascara routine 2014


Hei!

Ble akkurat ferdig med å redigere en helt ny video til dere i stad. Nemlig min maskara rutine. Høres lite spesielt ut, å ta på maskara liksom? Men det er enkelte ting som gjør at resultatet kan bli tusen ganger bedre. Har søkt rundt og har fått til en ganske bra rutine som jeg hadde veldig lyst til å dele med dere! 

Ville ikke gjøre videoen så alt for lang så hvis du vil oppnå "bedre" resultat, altså mer volum og sånt så er det bare å fortsette prosessen lengre enn jeg gjorde. Dette er bare tips, husk det! 

Husk å sett på 1080p for mye bedre oppløsning!

Hva syntes du om videoen?

favoritt antrekk
Fra gamle til nye.

Hei!

Følte meg ikke så bra i dag, så jeg ble hjemme fra skolen. Tenker å dra i morgen da! Har en gruppeoppgave jeg må få jobbet med så kan nesten ikke være borte uansett. Her er hvertfall noen av mine favorittantrekk gjennom året. De fleste er nye, men også noen som er måneder siden.

Har ikke veldig mye annet å fortelle dere, virkelig ingenting. Kommer snart nye videoer til dere da! Det kan dere glede dere til :-)

Hvilket antrekk var din favoritt?

 

fall outfits by junkyard xx-xy


Hei!

Fikk noen nye klær fra junkyard som jeg henta på postkontoret på mandag! Ble utrolig fornøyd med alt, som vanlig. Og alt er fra merket til junkard xx-xy.

Og dere husker kanskje de fine buksene jeg fikk også i siste innlegg om junkyard? Siden den svarte var for liten så var de så greie og lot meg få en i riktig størrelse! Så jeg skal gi bort buksen til dere! Ikke i dette innlegget men senere. Til en av dere med litt tynnere ben.

Så her har jeg altså lagd noen fine antrekk ved bruk av klærne jeg nå fikk!

Fineste kjolen her - elsker å bruke denne med olajakka som dere ser litt under, antrekket blir skikkelig put-together.Lue (egentlig for gutter men altså, det er en lue halo) her

Verdens fineste cardigan (perfekt til høst og vinter) her

Bukser (xs) her

Olajakke her

Hva syntes du om antrekkene/klærne?

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits