spise skjerf -bilder


Hei! 

Kom hjem litt sent i går, ble med mamma ut for jeg måtte hente en pakke samtidig, bestilte sushi i tillegg, kom hjem, spiste, slappet av, konf møte, slitene meg. Kort fortalt om dagen min etter jeg kom hjem fra skolen. Så da tar jeg igjen gårsdagens ikke blogging nå jeg. Når det gjelder konfirmasjon er jeg litt usikker på hva jeg vil men vi får bare se. 

Tar et sånt dagens antrekk-ish innlegg samtidig. Ikke spennende, men greit nok.


Jakke - Zara   skjerf - hm   velourjakke under ytterjakka - cubus   bukse - dr.denimblir sånne spise skjerf -bilder fordi det er søtt og det er kaldt ute.

Og det "problemet" med imovie har jeg enda ikke fått fikset. Satt en time med broren min men fikk ikke fikset det. Tror videoen bare er for lang, rett og slett fordi lite diskplass har jeg ikke.

Hva syntes du om bildene/antrekket?

dagens antrekk


Heisann! Dagen har gått relativt greit. Helt vanlig mandag -rettere sagt. Så har ikke noen spennende nyheter for mandagen. Tror første konf møte er i morgen så det blir nok spennende. Kjenner ingen som skal dit jeg skal så er litt nervøs samtidig, men det skal nok gå greit. 

Har fremdeles det problemet med imovie. Det gjelder ikke alle prosjekt men kun ét. Imovie lukker seg når jeg redigerer en video og den er over 20 min ja. Har også slettet mange programmer og ca alle videoene på imovie men fremdeles lukker det seg. Noen som vet hva jeg må gjøre? Er så desperat at hvis tipset ditt fungerer og du har blogg, så linker jeg den i neste innlegget etter at jeg har fikset det.

Jakke - Parajumpers   Tskjorte - Abercrombie&fitch   Bukse - Cubus   Skjerf - Acne

Hva syntes du?// Noen som vet hva jeg kan gjøre for å fikse imovie?

ukens spørsmål 28


Skulle bare si at grunnen til at det ikke ble noe blogging i går var på grunn av at jeg har vært syk fra fredag og helt til nå. Er helt frisk nå, heldigvis så jeg møtte Madelen i stad. Fra og med i morgen skal jeg være så flink  jeg bare kan med å oppdatere. Imovie har forresten av en eller annen grunn begynt å lukke seg bare noen sekunder etter at jeg har åpnet den. Noen som vet hvordan man fikser det? Skal prøve å spille inn noen videoer så jeg har på lager til jeg har fikset det.

Er du en ellioter?

-Nei. Tror heller ikke jeg har hørt noen av sangene hans før, ærlig. Har nok hørt dem sånn halvveis men har trykket meg ut med en gang fordi det ikke er noe særlig for meg.

Hva heter du på instagram?

-idajacobsenpia


Noen av mine ig bilder

 Bare lurte på om du hadde noen forslag til butikker jeg burde besøke i London?

- Det var mange butikker jeg ikke fikk gått innom mens jeg var der og du skulle visst hvor mye jeg angret. MEEEEN jeg skal dit i februar, wihoo. Men du burde besøke victoria secret, urban outfitters, primark, hollister, abercrombie & fitch, boots, superdrug, topshop og juicy couture. De er de jeg kom på men sikkert haugevis av andre butikker der!

Får man vondt hvis buksen går over piercingen?

-Ja, anbefaler ikke å bruke bukser som går til livet. Det "gnager" seg ganske mye og gjør vondt. Men du trenger ikke når du ikke føler piercingen lenger. Ca etter sånn 2-3 måneder etter.

Hvordan vinterjakke har du i år?

-Parajumpers. Kjøper ikke ny vinterjakke til 6000 hvert år heller, haha.

Hvor har du kjøpt vesten?

-Vero modaSkal du konfirmere deg i kirken?

-Ja, det skal jeg :) Ikke fordi jeg er noe superkristen eller noe. Ville bare prøve noe annet også virker det litt mer passende for meg.

Kan du ta ukens spørsmål på video neste gang?

-Ja, hvis jeg får nok spørsmål. Bruker en del tid på å finne hvert spørsmål så still, still, still!

Hva slags mobil har du?

-Iphone 4s

Hvor mye tjener du på bloggen i måneden?

-Ååå. Hater dette spørsmålet. Det er ganske frekt å spørre folk hva de tjener, men siden jeg er blogger og er veldig ung så skal jeg svare for siste gang. Jeg tjener ikke noe særlig. Kanskje 1000 i måneden. Men det er ikke noe viktig for meg heller. Jeg blogger fordi jeg syntes det er gøy og penger er ikke noe viktig.


 Noe du lurer på til neste gang? det blir video hvis jeg får nok spm.

american pancakes


Heisann! Desverre, startet jeg dagen ved å ligge i senga drit trøtt, forkjølet og litt kilen i halsen og varm. En typisk forkjølelse altså. Føler meg ikke noe frisk i det hele tatt, men har enda ikke noe veldig vondt i halsen ENDA. Halsbrann er noe av det værste jeg vet om når man er syk. Det er så slitsomt og man føler seg skikkelig ille når man har det. Sitter her med masse brukte snytepapirer og to trøtte øyne jeg må se med. Sov nemlig etter jeg hadde spist, men sov ikke så godt.

Kom hjem fra skolen halv tolv da så da lagde jeg meg amerikanske pannekaker med aunt jemima sirup og smør. Noe av det beste som finnes, kødder ikke! De smaker mye bedre enn sånne vanlige store som man har til middag.  -Ja, sirupen er fra USA.La ut et bilde på instagram og fikk mange spørsmål om oppskrift.  Kan sikkert legge ut oppskriften eller kanskje lage en video hvis det er enda mer spennende. Og har du tid, og du vil være sånn ekte amerikaner kan du sikkert lage dette til frokost. Jeg kommer nok til å gjøre det i helgene, da jeg har tid. Eller så holder det for meg å lage dette til lunsj eller når jeg vil unne meg noe litt søtt og mettende.

 

Har du spist amerikanske pannekaker før?

rainy days


Hei! I dag har det vel bare vært regn og slusk, æsj. Det snødde jo faktisk i går, men det la seg (heldigvis ?) ikke. Har vært en utrolig kjedelig dag i dag. Har bare vært hjemme og kjedet livet av meg. Har derfor ikke noe særlig spesielt å fortelle dere fordi livet mitt ikke er noe spennende for øyeblikket. -Ikke at det noengang er det.

Også jo! Nei, har virkelig ikke mer å si enn det. Vil blogge så ofte som mulig men så er det det spørsmålet, "Hva faen skal jeg egentlig skrive om?". Nettop, haha. Derfor fikk dere kose dere med disse nydelige bildene av Bærum sitt høstvær (tatt på ettermiddagen). ÆSJ. 


Grått og trist. Vanskelig å ta bildene uten at lukketiden var alt for treg så dette ble faktisk de beste. Manuell funktet ikke særlig bra heller, menmen.Hvordan er været hos dere?

mer fokus på videoer


Heisann!

Har i en god stund nå tenkt å holde litt mer på med youtube videoer. Veldig ofte videoer faktisk! En i uka tenker jeg. Tenker å gjøre det ikke bare for bloggen, men youtube siden jeg har blitt litt avhengig av det i det siste, slik som blogg. Med 1,237,395 views tilsammen på alle videoene mine så får jeg veldig lyst til å fortsette å lage videoer. Lagde dette innlegget for å fortelle dere det og om dere har noen spesielle forslag til videoer jeg kan lage :)

Skal straks ut så vi ses nok ikke før i morgen! Hadee

 
video: shower routine!


Hei! Rakk likevel å få lagt ut videoen i kveld. Dette er nemlig min dusj rutine. Legger mest fokuset på håret siden mange har spurt om det, så da ble det en shower routine video. Når jeg vasket håret i videoen ble fimet kvelden før så når jeg snakker er altså resultatet på håret mitt, haha. 

Sett på 720p for bedre kvalitet

Hva syntes du?

laurdag


Hei!

Har fått redgiert en video til dere som jeg skal forsøke å få lagt ut i dag. Hvis det blir for sent, så tar jeg det heller i morgen. Brukte hele går på å få filmet det inn som tok en del tid + redigeringen. Filmet resten i dag. Rett før jeg skulle blogge ringte det på så jeg ble med to gutter ut og kom hjem først nå. Vi var litt rundt om kring og tok bussen til sandvika men dro tilbake igjen nesten med en gang haha.

Fikk også en ny hettejakke i posten. Dere husker vel det fall wants 2013- innlegget mitt? Jo, det var denne jakken fra abercrombie jeg hadde ønsket meg så jeg bestilte den og den lå på kjøkkenbenken når jeg kom hjem.Hva har dere gjort i dag?

vinn klær til 150$ fra sheinside


AVSLUTTET!!

Hei!

Tenkte å sette i gang en liten konkurranse i samarbeid med sheinside. Nå kan du vinne et "gavekort" fra sheinside på 150$ som tilsvarer ca over 1000 norske kroner. Du kan bruke pengene på hva du vil fra sheinside. For at de skal kunne sette inn 150$ for å shoppe for må du gjøre dette for å bli med

Lage en konto på sheinside HER (dette trengs ikke hvis du allerede har)

Legg igjen en kommentar på dette innlegget med eposten din.

Har selv en del klær fra sheinside og jeg er utrolig fornøyd så anbefaler ALLE å melde seg på. Er du med?

ukens spørsmål 27


Hei!

Kom hjem fra skolen, spiste og sov. Har enda sånn "følse av å ha sovnet midt å dagen og våknet på kvelden" nå. Vi alle kjenner til den og den er ikke særlig god. Lang dag i dag i tillegg så jeg kjører på med ukens spørsmål. Fikk heldigvis flere spørsmål denne gangen rett og slett fordi jeg selv ba om det, haha.

Pleier du å titte innom andre blogger enn de som er på topplisten?

Pleier vel ofte å se på bloggene til de som kommenterer for å se hvem som følger meg og sånt :)

Når farget du håret sist?

Det var vel i januar. Etter jeg kom hjem fra London! Da var det nesten svart og hadde faktisk en lilla tone i det noe som var ganske kult, haha. Men nå har jeg ca veldig gyllent brunt som jeg tror er min naturlige farge siden jeg ikke ser noen særlig synlig ettervekst. Bilde under er fra januar og det under er nå.


Favorittsang?

Youth av Daughter

Er det ikke slitsomt å ha så mange allergier?

J-A! Du skulle bare visst.

Hvor kjøper du abercrombie?

På abercrombie sin nettside eller butikken dems.

Hvor mye penger bruker du sånn ca i måneden?

Veldig lite, faktisk. Tenker å spare fordi vi vurderer å reise til London igjen i vinter ca ÆÆ


bildet tok jeg fra london i januar

 

Kan du lage hair care routine videoen?

Ja, men da må jeg ta meg ordentlig tid for å fikse så dere må vente litt.

Har du kjærste?

Nei (:

En butikk der de har fine vinterjakker og luer?

4women. Der har de parajumpers og masse andre jakker og luer. Men alt er merkeklær :)

Hvordan reagerer du på hate?

Det er bare noe du må heve deg over. Det er jo helt vanlig å få det når man er toppblogger men ingenting går inn på meg så det går helt fint :)Noe du lurer på til neste gang?

virkelig høst
Hei!

Ganske rolig dag på skolen. Rolig språktime, mat og helse også matte. Holder på å redigerer to filmer nå. Den ene for kos, fordi jeg selv vil "kosejobbe" med den og ikke en gang sikkert jeg legger den ut, haha. Den andre er den videoen fra rhodos som også ikke har noen tidsfrist. Men den er hittil VELDIG kort, selv om jeg startet med den i dag. Hvis den ene vidoen blir litt feil til steder så kan den bli helt fucka så derfor bare velger jeg å slappe av med den. 

Ellers så holder jeg på å drukne i blader når jeg går fra skolen som er et godt tegn på at høsten er her. Vel, godt og godt. Jeg liker sommeren best. Det er jo faktisk noen steder på landet at det snør.. ÆÆ
ikea


Hei!

Hadde ikke mye å gjøre i dag så ble med foreldrene mine til ikea siden de skulle hente og ha noen greier. Desverre var det ikke noe særlig spennende for meg, men fremdeles greit å bli med. Tenker ellers bare å starte på noen lekser straks så jeg har gjort det.

Hadde heller ingenting å skrive om i går siden jeg ikke gjorde noenting og jeg hadde litt problemer med iphoto i tillegg til at jeg ikke finner kamerakontrollen. Tenker å kjøpe en til så jeg har en ekstra, haha det blir litt dumt jeg vet men dere aner ikke hvor mange ganger jeg roter bort den kontrollen.


Hva har dere gjort i dag?

the past few days


Hei!

Har vært ganske mye som har skjedd e siste dagene og sånt. Matteprøve, personlige saker, osv. I går hadde vi en gitarprøve, eller samspill. Man fikk karakter på det man spilte og jeg spilte gitar, og i lunsjen stod det på it's learning hva vi fikk og jeg fikk 5, woho! Fikk samme i fjor på gitar så det var jo noe positivt som skjedde i går.

Dette må nok bli min mest usosiale helg hittil. Kanskje jeg finner på noe i morgen, men for øyeblikket er det ikke noe jeg har planlagt. Tenkte å kanskje filme en video i morgen og få redigert den hvis det blir noen. Også kanskje jeg kan legge ut video hver søndag eller fredag? Fredager er vel best, syntes nå jeg. SO TELL ME WHAT U THINK :D

I dag har jeg heller ikke gjort annet enn å spille og spille.. mehe ^-^ Føler ikke for å vise ansiktet mitt nå, så det blir noen svart-hvitt bilder. Som alltid som vanlig er dystert når bildene blir mislykket :3

Hva har dere gjort i dag?

heartbreaker


Hei!

Tenkte faktisk å prate om musikk nå. Apropos musikk så har jeg en gitarprøve i morgen som jeg håper går fint. Har en god følse angående den, men vi får bare se. Hadde også en matteprøve i dag som gikk litt mindre bra, av noen grunner i tillegg. 

Uansett så kom heartbreaker ut for to dager siden. Justin har jo jobbet veldig mye med den i tillegg til at den skal ha litt dyp handling, ikke bare sangen eller hvor fengende den er skal være det viktigste men handlingen. Dette er min egne musikksmak, ikke at jeg ikke er en "true belieber" fordi det vet dere alle at jeg er og har vært i mange år. Men den var for treig for meg, desverre. Men når man tenker på teksten så er den elsk! Dette er heller ikke den vanlige musikksjangeren Justin går for, det vet dere og derfor elsker jeg han, fordi det er min type musikk i tillegg til at alt ved han er perfekt.

 Man kan i hvertfall se at han har lagt inn mye arbeid i den, as usual♥ 

Hva syntes dere om heartbreaker?

dagens antrekk


Hei!

I dag kom jeg hjem, sliten nok til å slappe av på sofaen med en cola og pølse. Klarte å søle en god flekk påoutfitet i tillegg, så det var jo bra. Likevel tok jeg outfitbilder haha. Fikk dekket den med skjerfet så forhåpentligvis er jeg fremdeles perfekt. HAHAHHA.

Dro frem en ganske høst/vår jakke som jeg har gledet meg til å bruke, men så plutselig glemte jeg den helt. Heldigvis hang den jo bare på klesstativet så jeg så den lett! Sykt god jakke til høsten, selv om den er litt dyr. plz ikke hat meg for pelsen. 

Også hadde jeg selfølgelig iso'en på for høy så bildene ble sykt lyse og stygge. Mamma vil ikke ta nye og jeg finner ikke kamerakontrollen. Så prøvde å redigere det mørkere, haha.

jakke fra butikken høyer og merket er lempelius   Genser fra hm   bukser fra cubus   skjerf fra hm

Hva syntes du?

fall wants 2013


Heisann!

Overlevde første skoledag etter ferien. Men døgnrytmen min i natt gikk til helvete. Sovnet utrolig sent også vekket pappa meg kl halv 8, men jeg klarte og sovne igjen. Så jeg hadde 10 min på å kle på meg og fikse meg helt. Hadde forbredt klær kvelden før siden jeg visse noe sånt ville skje uansett, hahah.

Tenkte å vise dere alt jeg ønsker meg for øyeblikket av alt, egentlig. Ikke alt er fra et konkrét merke, men mer "slike" ting jeg er ute etter slik som lyse gensere og oversized osv. Merke har ikke noe å si! Utrolig nok ble det en del lyse farger her og ikke så mye burgunderrødt ogsånt. Er litt lei av den fargen til gensere og sånt, men på tilbehør er det fint fordi da er det ikke så mye av fargen.
Skjerf (helst grått eller i høstens farger)  / Dr martens eller lignende boots /  beige og lyse gensere  /  celiné veske /  svarte dr denim bukser /  hår sløyfer (sååå fint)  / lange, varme cardigans /  abercrombie hettejakkebeige Ugg /  mer hårsløyfer haha   mer gensere åå /  juicy dress /  ralph lauren genser /  michael kors veske /  fwss beanie /  falsk pels vest /  den brune vesken vet jeg ikke hvor er fra men finnes mange av dem

Prøvde å skrive ned produktene i så logisk rekkefølge som mulig, men kan bli litt miks. Mange vet nok hva som er hva uansett, så tror nok det går bra! Tok meg ganske lang tid å finne alt, selv om det virker lite. Har vel sittet å plukket ut produkter i maks 1 og en halv time nå så, hahah!

Hva syntes du om mine wants?

Video: September favoritter!


Heisann!

Da var det godt på tide med en ny favorittvideo. Kun sminke og skjønnhet denne gangen + litt tilbehør som virkelig har vært en favoritt hos meg. Ellers er det kun skjønnhetsprodukter! Mye av dette (alt) fra forrige innlegg vises her og. Virker også som at mange vil ha hverdagssminke så skal nok tenke på å få filmet inn den også til uka. 

Men nå skal jeg se på robinson som startet for en god stund siden så ha en fin kveld videre :) 

Hva syntes dere om mine favoritter?

hverdagens sminke produkter


Hei!

Har forandret hverdagssminken min i det siste så da skal jeg bare oppdatere dere litt på den fronten (haha). Bare si ifra hvis dere vil ha en oppdatert høst hverdagssminke video så gjør jeg det! Men for øyeblikket har jeg planlagt en annen video til dere som kommer i kveld. Der får dere blandt annet se disse produktene jeg viser dere her.

Først påfører jeg bare hudsminken, deretter brynene og så øynene -ganske enkelt! Men en ny hverdagssminkevideo hadde nok vært greit å lagd for de som vil se det så bare skriv det hvsi du vil, selvfølgelig.

Hud- Maybelline fresh bb cream  maybelline superstay 24h concealer  too faced primed & poreless pudder    

Bryn- Billion dollar brows brow pencil

Øyne- Max factor liquid effect eyeliner  loréal superliner  loréal volume million lashes maskara  loréal volumissime maskara  max factor false lash effect 24h maskara  benefit bad gal lash maskaraBruker du noe av det samme?

nytt design!


Hei!

Da har jeg endelig fått byttet design. Jeg personlig elsker det og syntes det var utrolig fint! Det forrige var også fint, men har hatt det så lenge at nå var det på tide med noe nytt. Og når snøen begynner å komme skal jeg gjøre noen forandringer som å bytte header til mer vinter tema og slikt, men det grunnleggende skal jeg nok ha der en god stund! Som vanlig er designet laget av nydelige Cecceaya. Hun satser en del på å lage youtube videoer og de må dere sjekke ut (link her)! Videoene har kjempebra kvalitet og redigert like fint som designene hun lager. 

Er forresten hjemme nå! Vi fant ut at det var bedre å dra hjem i dag siden det ikke var noe annet å gjøre i dag også vil jeg ha søndagen til å slappe av på og ikke stresse med å pakke og hele reisen hjem igjen så jeg ikke er så sliten på mandag.

 

♥♥♥♥♥♥
Hva syntes du om det nye designet?

good morning


Heisann hoppsann

Stod vel opp for en stund siden, men blogger nå. Har som sagt veldig blogglyst og derfor tenker jeg å blogge litt tidligere nå. Drar hjem i morgen, tidlig (12 tiden) så kan være litt sliten når jeg kommer hjem så da blir det nok bare et innlegg. Men resten av dagen skal vi nok bare slappe av og pakke. 

Kjeder sånn ca livet av meg nå, så da er vel blogging det eneste nyttige jeg kan gjøre nå uansett. Men når dette innlegget skal postes da? Hva skal jeg gjøre da? SEND TIPS I KOMMENTARFELTET!!! nei, shit. Har jo ikke nett. Dette er det eneste jeg kan bruke nettet til. blogging.

Ja, swag I know trenger ikke skrive det engang.

Hva gjør du da? 

ukens spørsmål 26


Hei!

Da slår jeg i gang enda en ukens spørsmål. Som sagt så må dere spørre hvis det er noe dere lurer på! Svarer kun på spørsmål som er ordentlige og spørsmål jeg vil svare på hvis de er stillt ordentlig. Blir veldig lite spørsmål så dere må sende inn! Er veldig stor sjanse at jeg svarer så da burde dere spørre. Ellers så har dere spørsmålene fra forrige ukens spørsmål her! 


Hva slags sminkefjerner bruker du?

Først fjerner jeg sminken med sminkeservietter fra simple og deretter en rensemelk fra garnier.

Tjener du penger på youtube?

For øyeblikket, nei. Jeg kan hvis jeg vil! Jeg er partner, men har enda ikke sett på de pengegreiene. Vet ikke om jeg skal orke å fikse det, men skal nok undersøke litt på det!

Har du slettet innkjøpsvideoen fra strømmen?

Slettet den ikke, bare gjorde den privat. Når videoer blir eldre så føles de også kleinere etterhvert så da gjør jeg de private/sletter dem.

Betaler du all sminken din sjøl?

Ikke alt. Noe kan være sponset, men da vil det være markert med "sponset innlegg" eller i kategorien "sponsing" slik at dere skal vite hva som er reklame og ikke. Hvis det ikke er markert med noe av det så er det kjøpt for egne penger.

Hvor er vaffeljakka fra?

Den er fra zara.
Liker du Sara som går i paralell klassen din?

Det er ingen som heter Sara på 9'ende trinn her jeg går, haha. 

Kan du ha flere spørsmål i ukens spørsmål? Føler det blir så veldig lite med spørsmål..

Det kommer bare av at dere ikke stiller spørsmål. Kan ikke ha det hver uke på grunn av mangel på spørsmål. Så ikke klag, vær så snill. Grunnen til at jeg har ukens spørsmål er slik at dere skal få svar men da må dere også stille spørsmål. Vurderer egentlig å slutte med det og ha i blandt slike svar på spørsmål -innlegg istedet.

Hvor kjøpte du de falske bladene fra høst sminkevideoen?

De er fra nille og kostet ca 20 kr.
Kan du lage en get to know me tag? 

Hvis dere vil så kan jeg selvfølgelig gjør det :)

Kan du ha en ny romvideo?

Nei, rommet mitt har ikke foradret seg i noe særlig i utgangspunktet siden da så tror nok ikke det vil skje. 

Hvordan får du sånn "boks" i hjørnet når du redigerer video?

Du må ha på advanced redigering når du redigerer i imovie, så drar du klippet over og så kommer det opp.

Hva slags hårprodukter bruker du i håret?

Tenker å lage en egen video på det snart. Enten så vil det vises i en morning routine eller i en egen "hair care" video. Dere kan velge :)

 


 

Noe du lurer på til neste gang?

Chinese restaurant


Heisann! I dag har ikke vært noen spennende dag. Været har vært ganske grått og det tror jeg det skal fortsette å være helt til vi drar. Har hatt utrolig lyst til å blogge, men må bruke 3G nett noe som koster ræ**. Orker ikke argumentere meg om det en gang, men det koster mye. Kommer hjem på søndag så på mandag tenker jeg at jeg kan starte å blogge ordentlig fremover. Skal prøve å få lagt ut et innlegg til i dag, det skal jeg nok klare.

Men vi tok middagen på en kinesisk resturant i fagernes. Utrolig god mat de har der! Det beste jeg vet er jo japansk og kinesisk mat. Sushi og innbakte reker må være noe av det beste som finnes i hele verden, haha. Tok et par bilder der slik at jeg hadde noe å vise til dette innlegget. 
Liker dere kinesisk mat?

dagen


Hei!

Dagen startet som sagt med frokost også deretter tur. Det var utrolig kaldt ute så den ble grei tur men heller ikke kort. Etterpå tok vi turen til Leira også fargernes. I morgen aner jeg ikke hva turen skal gå til siden det er meldt regn. Blir sikkert inne, men det er ikke så spennende det heller.

Gleder meg til å få redigert den videoen når jeg kommer hjem, og få blogget bedre siden blogglysten er på topp! Satser en del på youtbe nå fremover, men selvfølgelig skal vi ikke glemme bloggen! Tenker bare å satse enda mer på videoer, siden jeg har blitt litt addicted til youtube og å lage videoer om skjønnhet, mote og litt forskjellig. Men skal fremdeles blogge 2 innlegg daglig fremover, altså etter jeg har kommet hjem fra hytta.
Hva har du gjort i dag?

heading to the cabin


Hei!

Snart kommer pappa hjem og vi skal på hytta. Skulle prøve å få til en video til dere, men det rekker jeg desverre ikke. Redigerer litt på den nå, men blir nok ikke ferdig siden vi drar med en gang. Uansett så skal jeg i hvertfall fått blogget like mye der oppe, kanskje mer! Har hatt lite blogglyst i det siste, men nå begynner det som smått og forbedre seg. 

Videoen kommer nok u i høstferien så don't worry. Ellers skal det bli litt deilig å komme seg opp dit. Selv om jeg ikke helt ville dra pga bloggen, men det skal nok gå fint. Forresten har jeg merket at mange av dere sier dere har hytte samme sted som meg. Hadde sikkert vært hyggelig å møtt noen av dere med tanke på at jeg ikke har noen venner der oppe haha.

Skal ikke akkurat fortelle adressen, men den ligger på Vaset (Valdres) så gjerne send meg en melding på facebook eller noe hvis du er i nærheten. 

Flere som skal på fjellet/har vært?

zoovillage


Hei!

Som jeg har skrevet før, så har jeg funnet denne utrolige siden her som heter zoovillage. De har et stort utvalg av merkeklær! Produktene er også billigere og det er mye salg der i tillegg til at det er en norsk side (som sender fra stockholm).

Noen av merkene de har er blandt annet- Acne, Bjørn borg, Canada Goose, Cheap monday, Converse, Dr Denim, dr martens, Nike, Hunter, Lacoste, lee, Polo Ralp Lauren, Ray-Ban, Superdry, svea - og mye mer! Dette er bare de merkene jeg liker best så det sier litt om hvor mye de har der.

Her om dagen bestilte jeg meg noen bukser fra dr denim som var på salg til kun 167 kr og fikk dem i posten i går. Fikk tatt noen bilder av dem på også :) Tar nok litt nøyrere bilder senere. Fant ikke fjernkontrollen til kameraet så måtte dra ut mamma som egentlig ikke ville ta bilder.

 

(Utsolgt for øyeblikket men trykk her for å se alle dr denim buksene og ALLE er på salg!)
Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits