halloweensminkevideo- KILLER CLOWN


 Den ble sinnsykt creepy, ettersom at jeg kan se at jeg er bak den maska, haha. Morsomt å filme nede i kjelleren kl 1 om natta<3<3 Har egentlig ikke lyst til å dele den fordi slutten var helt, rar.

Denne ble egentlig ganske dårlig men hadde ikke mye plass på kameraet så jeg droppa ett par ting, men her er ett webkamerabilde fra facebook for to år siden hvor jeg gjorde sminken


(Bildet vil ikke bli større)

Hva syntes du? 

fryser ihjel


Æsj, nå begynner det å bli alt for kalt. Orker ikke den tiden! Må skru på ovnene for fullt, pakker meg inn i klær og må nesten gå i hi. Haha, skulle ønske mennesker gikk i hi om vinteren. Det er om vinteren jeg sover lengst og best, egentlig. Alt er så stille og ikke for varmt, så det er bare digg å pakke seg inn i dynea og tepper♥

Så man fryser nesten ihjel joo. Sliter så fælt med årstidene for tiden. Skulle ønske jeg likte vinteren like mye som når jeg var liten. Ja jeg har likt vinteren en gang! Da jeg lagde snøhule, snømenn og lekte i snøen. Er for gammel for det nå. Så det er ikke like morsomt eller lett å finne det positive med snø enn når jeg var liten.

Tok en liten vintershoot ista. Tok av meg jakka og posèt hardt! Haha, badass. Det var bare litt kaldt da. Neida, joda.

 

Hva syntes du om at snøen har kommet?

nelly wants


Hei!

Da blir det ett nytt wants innlegg, og denne gangen har jeg siklet så fælt på varene til nelly!

 her                                                                                                                                herher                                                                                                                                   her

her                                                                                                                               (fant ikke kjolen igjen, haha)

Noe du ønsker deg av det samme?

det snør det snør


Heii!

Våknet opp til snø imorges. Æsj, tenkte først bare faen, gjett om jeg kommer til å tryne heftig på isen og dumme meg ut. Men heldigvis blir jeg kjørt til skolen, reddet at pappa♥

Skulle ønske noen sko med små nagler unnet foten så man slapp å skli helt og kanskje få skade seg også når man gikk inn i timen så gikk naglene inn i skoene igjen, haha. Det finnes noen lignende men da går ikke de greiene inn igjen. Den eneste oppturen idag er at jeg har fått bestilt 2 nellypakker og skal snart få nytt design!

Tok kameraet og tok noen bilder etter jeg kom hjem, for to timer siden ca. Måtte ha noen snø og is bilder, det er litt fint da.

Syns om bildene? Snør det hos dere?

GIVEAWAY- VINN SKJØNNHETSPRODUKTER


Hei!

Da var det giveaway! Da vinner dere skjønnhetsprodukte og litt sånn kropp og hud produkter. Alt er til en verdi av rundt 500 kr! Var så lenge siden nå at jeg lover å ha minst 1 hver måned. Konkurransen avsluttes iløpet av neste uke!

Leppestiften fra max factor er i star dust pink, forresten.


Det du må gjøre;

Det du må gjøre er bare å like innlegget på facebook knappen under og skrive navnet ditt (det du bruker på facebook) så jeg kan se hvis du vinner at du har delt.

Etter du har publisert innlegget så kommenterer du + navnet ditt på facebook og gjerne epost hvis jeg har problemer med å finne deg.


 Regler;

Du kan bare kommentere 1 gang

Du må gjøre alt som står over (epost er valgfritt) ellers er du ikke med!


Lykke til allesammen!

gårsdagens innkjøp + gave


Hei!

Noen som ville se hva jeg hadde kjøpt igår så jeg viser dere det nå. Pappa kom også hjem igår. Utrolig nok, når jeg og mamma tok bussen hjem og den var på sandvika bussterminal så vi pappa ut av vinduet (han skulle ta taxi) så vi gikk ut og tok taxi hjem med han.

Fikk også en liten gave, en abercombe and fitch tskjorte! Hadde ikke bedt han om å få noe spesielt men tskjorta var dritfin.

Måtte bruke gavekortet fra høyer så kjøpte meg en god og varm jakke.

Trengte også noen nye bukser så var det 99 kr per på cubus, johoooo.
Ja, jakken har ekte pels men det er mitt liv og jeg er ganske sikker på at dyret som de tar pelsen av tar de kjøttet til også. Er usikker på hvilket dyr det er men ganske sikker på at de ikke bare kaster dyret etterpå, men bruker kjøttet til mat.

Så dyr bruker også å drepe andre dyr for å få kjøtt og samme som vi mennesker. Vi bruker også pels. Så bra at de ikke bare tar kjøttet men også pelsen mens de ennå kan. Sånn er livet og også menneskeheten så slapp av.

Greit at dere er imot det men ikke rakk ned på folk som kjøper det.

Så mitt valg, så helst ikke rage i kommentarfeltet.Hva syntes du? masse drittkommentarer om jakka vil bli slettet uansett.

photoshoot med jentene


Hei!

Her er alle bildene vi tok igår. Har ikke noe navn på "photoshooten" men det er ihvertfall masse bilder da!  Liker ikke å kalle det photoshoot fordi det er jo ikke en ordentlig photoshoot, haha, men det er jo samtidig det bare at det ikke er sånn ordentlig. Å kalle det bilder virker bare så boring, så vi kaller det photoshoot..Det ble en del bilder som dere kan se! Men dere liker jo bilder vel? Og alt tatt i min hage, forresten.

Hva syntes du om bildene?

bilder fra festen


Heii!

Kom hjem fra halloween festen på huset igår sent. Ble litt skuffet over at det ikke kom så mange av dere men kjempeglad for alle som kom! Hadde det kjempekoselig og det var utrolig yolo! xD

Danset og sang som bare søren så har jo en helt annen stemme. En blanding av ekorn og flodhest.. Tror jeg. Blir en julefest snart og selvfølgelig er dere invitert! Og til de som tror at "huset" er ett tapersted så er det seriøst kødd. Dette var verdens besteste fest! - Michelle, Madelen, Marie og meg.

For alle som lurer så er jeg ikke så blek, det var foundation blandet med mye hvitkrem (hvitkrem, faktisk) 

Hva syntes du om bildene? ja jeg vet at man ser behåån min

stikker til hovedstaten


Hei!

"Festet" i hele går også var det jo overnatting så fikk ikke blogget. Dere må skjønne at jeg ikke sitter på pcen 24/7 selv om jeg lover innlegg hver dag er det jo selvfølgelig dager jeg ikke har tid.

Viser dere bildene fra festen etterpå!

Men snart skal jeg ta bussen til oslo for å bruke litt av gavekortet jeg fikk på høyer. Summen er veldig mye så jeg har masse å velge imellom! Har så vondt i halsen av all skrikingen igår så flott å få vondt i halsen igjen da.

Må få imeg litt mat før jeg drar! Pasta de parma, hoho!Elsker virkelig den sløyfa i håret! fra glitter.

Hva skal/har dere gjort idag?

todays makeup


Ikke dagens sminke akuratt.. Har vært syk, men fikk henta guerlain produktene, så jeg orket å lage en liten sminkelook. Skal lage en video med alle produktene jeg valgte og sikkert en sminkevideo.

Kommer ingen fler innlegg fra meg idag fordi jeg er såpass dårlig så null vits å mase.

 

Æsj, brukte lang tid på dette innlegget med alle bildene.


Hva syntes du?

TRØTT


Hei!

Nå ble jeg plutselig sykt trøtt, haha. Sto opp tidlig da.  Skal slappe av litt.. På sofaen etter innlegget. Skal lage en video etterpå, med speilrefleksen. Og denne gangen blir det mye bedre fokus og ikke så kaos! Skal lage if all my makeup dissapeard, tror jeg.

Hadde bare ett basic outfit idag, hvit og creamy♥Hva har du gjort idag?

matvraket


Heii! Kom hjem fra en middels lang tur fra sandvika storsenter nå. Pappa reiser til houston på jobbreise imorgen så han trengte litt klær. Kjøpte for det meste selv bare mat, haha. Mc donalds og sånn negerbolle (ikke rasistisk ment) lignende ting. Har glemt hva det het men det er kjempegodt. Matvrak, haha. Flaks at jeg har høy forbrenning!  Kjøpte også en hårsløyfe på glitter.

Håper på å rekke å ta en dusj og fått gjort naturfagsleksa før jeg legger meg.dagens antrekk


genser ginatricot  vest urban  bukse cubus  smykke hm/fra en bloggleser

Hva syntes du?

kjapp innkjøpsvideo- gårsdagens innkjøp


Hva syntes du? Helst ikke kommenter at jeg suger til å bruke speilrefleksen for det vet jeg selv, haha.

The little detail of a girls life
Den lille detaljen i en jentes liv. #Truestory

Bare litt morgenbilder!  Har veldig interesse for å ta bilder nå for tiden..

En leppestift blir jo brukt mye i jenter sine liv. Til å være den lille detaljen er det sykt at hvis vi kan samle all tiden vi bruker til å påføre leppestift kanskje er rundt en dag eller noe lignende brukt opp. Kommer jo ann på de som bruker leppestift da. Hvis det er noen som bruker leppestift 24/7 så kanskje 4 dager?

 

Har ikke noe sminke på meg og det vil jeg heller ikke fordi jeg lagde halloween sminkevideo igår. Den blir nok veldig bra! Så sminken stivna i trynet på meg. Orker ikke kline på meg noe nå. Men får jo kanskje ta på litt maskara til innkjøpsvideoen jeg lovte dere. Dere eeeelsker innkjøpsvideoer har jeg skjønt, hihi.

En av tingene jeg kjøpte er blandt annet den nude rosa leppestiften fra hm til 20 kr. Billig! Og jeg elsker den allerede. Den er ikke så liten til å være en leppestift heller. Til 20 kr må jeg nok handle inn alle før de slutter med dem.

Gleder du deg til innkjøpsvideo?

MATVIDEO- Frityr scampi


Hva syntes du? Skal du lage dette?

tacooo


Hei! Nå sitter jeg å ser på stjernekampen mens jeg spiser tacooo! Lover dere video etterpå, ikke sent. Om en time ca. Det er om hvordan man lager frityrreker. Vet ikke hva man kaller det på norsk men bare kaller det for det.

Og det var så mange som spurte etter innkjøpsvideo så jeg får vel slenge inn det imorgen. Snill jeg er da!

Lover dere videoer maks 2 ganger i uken og maks 3 innlegg, dagen!Gleder du deg til video? Hva spiste du til middag? haha

 

hjemme fra storo


Hei! Kom hjem fra storo for en litt siden. Er litt enig med den dårlige bloggingen men NÅ blir det mye bedre!

Dere skjønner at jeg har hatt problemer med å laste inn bilder fra speilrefleksen til pcen og samme med videokameraet. Tenkte det kanskje var noe med plassen, så jeg bytta til en annen usb ledning så det viste seg at den var ødelagt en ene, hahah. Utrolig at det bare var det som var problemet, HAHA!

Skal ha en ny giveaway snart! Mamma var jo snill å kjøpte masse sminke til giveawayen. Har kjøpt til en 350 kr ellerno. Kanskje jeg kjøper litt mer og venter litt med å ha den!Var du på storo idag? Så du meg?

pakke i posten fra leser


Hei!! Idag var jeg bare litt med noen folk. Så når jeg dro hjem, sjekka jeg jo posten for å sjekke bare egentlig. Og der lå det to pakker til mejj! En fra sponsor og en fra en supersøt bloggleser. Tenkte bare at dette kanskje var en liten tegning, eller ett brev med en liten ting i. Blir jo glad for alt jeg får av dere men av denne leseren var det en del (dyre) ting og!

Moods of norway lue

2 kjempelekkere smykker

Et sinnsykt fint iphonedeksel med pels og masse små diamanter på!

EEEELSKER VIRKELIG LUA, OG DEKSELET! OG SMYKKENE! Alle tingene kommer til å bli vist mye på bloggen i outfit og bilder! 

Navnet hennes er Julia Huynh. En kjempesøt jente på 12 år! Hun har ikke blogg, men får hun det skal dere nok få vite det :))Sorry for at jeg ser ut som en liten bebi. Trodde fletter var kult på meg.

Hvis du vil sende noe til meg, enten ett brev, en gave eller tegning. Send mail til naissweetlifeblogg@hotmail.com Det blir lagt ut på bloggen med linking til din blogg (hvis du har) og navnet ditt så klart!

 

Er ikke Julia verdens søteste?

fried shrimps


Hei!

Ble ikke noe video idag, finner ikke videokameraet og skjønner ennå ikke greia med video på speilrefleksen. Skal snart lage sånne frityrstekte reker. Er utrolig lett! Har filmet mens jeg lagde dem for 1 uke siden. Kan godt legge ut hvis dere vil?

Det ser utrolig vanskelig ut men det er dritlett! Fra frossene reker til noe så godt! Jeg liker ikke en gang reker, haha. Bare når de er frityrstekte er det favoritt retten min!

Har du laget frityrstekte reker før? Vil du ha matvideo?

regn


Heihie!

Dagen har vært ganske så standard. Bare regn, regn, prøver, regn. Har ingenting å blogge om nå. Skal kanskje lage en videoblogg til dere, og jeg har ikke fått guerlain produktene enda, så blir ingen video om det. Kun når jeg får sminken.

Tenkte på noen av disse videoene, If all my makeup dissapeard, svarer på spørsmål eller what`s in my shower. Dere kan godt komme med forslag ;-) Må snart lage den, så jeg rekker å legge den ut litt senere ikveld!Hvilken video vil du ha?

skole er stressende


Heii. Overskriften er helt på tur men fant ingenting. Skal øve på spanskprøven jeg må ta siden jeg var syk igår. Æsj, gruer meg! Ble helt (eller ganske) forbanna etter spisepausen på skolen idag, haha. Vi har jo kantine, og idag var det pizza på menyen. Det koster 5 kr per stk.billiiiig!

Og jeg var jo helt sulten, det eneste jeg hadde fått i meg før var bare starbucks iskaffe. Og det blir man jo ikke akuatt mett av. Så jeg skulle ha ca 3 eller 4 pizza stk, haha.

 Så når vi var 10 min på overtid, så mista jeg jo 10 min av spisingen. Så da løp jeg til kantina med den køen. Så sto jeg der lenge og jenta som var før meg valgte to stk. Når jeg kom fram var det så lite igjen at jeg fikk bare kjøpe 1 eller ingenting. Faaen, så forbanna jeg ble xD

Må også gjøre en haug med lekser snart, wihoo. Skolen tar jo minst 70% av tiden per dag jo! Med lekser, stå opp tidlig for å dra, dra sent, øving til prøver osv

Men nå ble det mye skrift så jeg bare legger ut noen bilder som ble de bildene jeg lykkes med å ta. Tok rundt 100 ellerno.Hva er dagens nedtur hos deg?

bilder; raindrops


Hei!

Har vært helt forkjøla og kvalm idag, men det er jo når man er syk man vil gjøre ting. Så jeg løp fort en tur ut for å ta noen regndråpe-bilder. Sånne regndråper på blader og planter da. Syntes det er så fint, av en grunn. Ser så friskt og fint ut!

Bildene er redigert i picasa, men ikke overredigert!
Canon eos 600d - 50mm 1.8 objektiv

Hva syntes du om bildene?

min hverdagssminke


Hei!

Tenkte å vise dere min hverdagssminke, altså produktene jeg bruker hver dag. Jeg bruker ikke mye, men nok. Kommer til å skifte produkter når jeg får guerlain produktene jeg testet igår. Skjønner ikke hvorfor folk syntes jeg bruker så mye. Det er 99ere som bruker mye mer enn meg, haha.

 Bruker den lipbalmen fra Guerlain fordi leppene mine er  helt sprukne og tørre, kjøpte den igå når jeg var på steen og strøm. Stine anbefalte den så da kommer omtale på den!

              

Lipbalm fra Guerlain, Blush/skygge fra Thebalm, kost fra essence, maskara fra essence, maskara fra sephora, dipliner fra hm, øyenbrynsblyant hm


Bruker du noen av de samme produktene hver dag?

dagen på steen og strøm


Heii! Beklager for sent innlegg men har vært i oslo. Vi dro rett etter jeg var på skolen, så jeg har vært der siden da. Marie ble også med, så det var koselig. Vi var der for å plukke ut produkter som passer til meg. Stine hjalp meg og hun som tok imot oss. Alle de andre var også hyggelige! 

Etter vi var der dro vi opp i øverste etasje på steen og strøm og spiste litt. Det var så stille og rolig der så jeg syntes det var koselig!

Så dagen min har vært kjempefin! Alle er hyggelige i avdelingen til guerlain på steen og strøm. Der får du god hjelp når du trenger hjelp til å finne riktig makeup! Stine er utrolig hyggelig og kjempe flink med å finne riktig produkter som passer til deg♥

 


Mamma måtte absolutt ha ett sånn, "Når hun gir meg guerlain gaveposen-bilde" Klarte ikke å ta det seriøst, så jeg så litt taper ut xD

 Det ble veldig mange bilder så får ikke lastet opp flere. Lover dere video hvor jeg viser alle produktene jeg fikk og litt om hva jeg syntes om dem!

Hva syntes du om bildene?

ut med jentene


Heii

Snart skal jeg ut med Josefine, Michelle, Julie og Marie. Tar med kameraet så jeg lover dere bilder når jeg kommer hjem! Utrolig deilig å få tatt med kameraet, det forrige veide minst 1.5 kg. Men nå lover jeg dere bilder hver gang jeg er ute! Nesten da.

Vi skal ikke gjøre noe spess, bare gå rundt å prate. Søndag vettuuu.
Haha men nå må jeg gå! HADEEE

breakfast


Heiheii! Nå har jeg sittet å tv-tittet en stund, så bestemte meg for å ta det siste som var igjen av frokostblandingen. Sto opp ganske tidlig idag, måtte jo ta bilder i daglyset! Og bildene blir så lyse, fine og delikate! Er så fornøyd med kameraet og objektivet, så anbefaler alle å kjøpe det hvis dere er ute etter ett nytt kamera og objektiv. Skal også få nytt design snart!

Har så mange innlegg på lur til dere, skal også teste ut hvordan det er å filme med kameraet.
Hva har dere spist til frokost?

 

Den nye hårfargen


Hei og god kveld alle der hjemme!

Lovte jo å vise dere den nye hårfargen min, så jeg tok kameraet og gikk helt crazy da. Hohohihihaha..

Farget det mørkt siden det ganske mange som farger det mørkt om vinteren og lysere om sommeren. Litt rart, men jeg syntes selv det er fint å ha litt mørkt hår når det er alt er så hvitt om vinteren og litt lysere når det er sommer fordi da blir det litt for hardt med mørkt.

 Det er veldig normalt og fint med lyst hele året og mørkt hele året for de som ikke vil farge!

Lover å ikke bruke så ofte blits siden det blir litt dårligere kvalitet men fikk jo kameraet idag! Så lover dere masse bilder og innlegg imorgen, nå som alt er fiksa. Kamera, kortfilmen, videoer og alt! Ingenting i veien for bloggingen nå. Håper jeg da.

 

Hva syntes du om fargen?

nytt kamera!


Hei!

Nå har jeg endelig tid til å lage ett innlegg. Har holdt på med det nye kameraet, canon eos 600d! Tror jeg døøør.

Men før noen skal si at jeg er botskjemt så er det en tidlig bursdagsgave, og den største jeg får! Kjøpte ett sånt kit hvor jeg får med fjernkontroll og to batterier. Så det blir mange flere outfit bilder nå som jeg kan bruke fjernkontroll og ikke mase på mamma. Det ble veldig dyrt, men som sagt er det bursdagsgave! Kjøpte også objektiv da, altså 50mm.

Har også farget håret så jeg kan vise dere resultatet etterpå! Fargen er mørk.

Tok noen sånn "jeg har fått nytt kamera bilder" altså naturbilder, haha. Ingen av bildene er redigert så dere kan se hvor bra bildene blir!Hva syntes du om bildene? Har du samme kamera?

everyone have those moments, even though it doesn`t feel like


Hei!

Idag var følte jeg meg ikke så bra, ble litt sliten fra igår. Endelig helg ihvertfall!

 Har ingen nye bilder nå, men fant ett bilde som ble tatt for litt siden. Syntes det er så true story i noen situasjoner. Mange har vel den tiden da de får en trist mld, krangler med noen på facebook via mobilen osv da man bare blir helt forbanna.

Haha, men bak den skjermen er de ikke så tøffe! Det er heller ikke du. Det har ikke skjedd noe nå, isåfall var det en stund siden, men til alle de som har det sånn så går det bra.

Tenkte kanskje å legge ut video imorgen, siden jeg ikke er i innlegg-humør. Tenker bare på nytt speilrefleks. Da skal jeg love dere bilder!

Så alle andre har også det sånt iblandt, selv om det føles som om det bare er deg.


Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits