hva skjer med bloggen??


Hei :P

Tok meg ikke en pause. Bare orket ikke blogging mer. Eller orker? Jeg vet egentlig ikke hva jeg vil, om jeg slutter eller bare blogger i blant. Det er sikkert ikke spennende å lese en blogg som ikke oppdateres daglig. Flere som har sagt det i årevis til meg, at det ikke er vits om jeg bare blogger en uke og tar en måned pause for å så blogge en uke igjen. Har ikke savnet blogging om jeg skal være ærlig med dere. Youtube er noe annet, det liker jeg veldig godt.

Blogging har også blitt litt mindre populært og YouTubere er noe de fleste ser på daglig. Vet ikke om det har påvirket "valget" mitt om å bare ta en uanmeldt pause (som ikke egentlig var en pause) fordi jeg enda ikke vet om jeg vil fortsette. Har vært masse rot i livet mitt iløpet av den tiden, dere aner ikke. Det har garantert en noe med den dårlige bloggingen min å gjøre. Jeg hadde jo ikke skoleplass. Av en eller annen syk grunn så kom jeg inn på skolen jeg ville inn på for noen dager siden, men er fremdeles ikke glad.

Sliter med hodet mitt og jeg misliker hjernen min ekstremt mye. Nervøs hele tiden og hjertet banker 2x mer enn et vanlig hjertet skal. Tenk deg den følelsen rett før du skal hvor du skal presentere noe bare at du har det sånn hele jævla tiden. Vurderer psykolog, det hadde vært fint. Hittil er det ingen som bryr seg om problemene mine men en psykolog er nødt til det $$$$ Jeg vet hva som er årsaken, men hvordan jeg fikser det aner jeg ikke.

Og håret mitt? Farget det tilbake. Fikk det ikke jevnt og orket ikke ødelegge det mer enn jeg allerede har gjort. Sorry, guys.

I don't even know ↑

Anyways så vil jeg gjerne lage masse videoer til dere så kom med videoidèer i kommentarfeltet også!! Om du ikke har sett min nyeste video så er den her: 

Akkurat nå når jeg poster dette innlegget har jeg faktisk en del bloggmotivasjon men jeg vet ikke om jeg tør for det kan være kortvarig.

Da snakkes vi snart! :)

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits