jump-in-suit


Jumsuit her

Hei!

Håper alle har hatt en fantastisk helg! Nå er det jo høstferie og den skal jeg virkelig nyte. Trengte virkelig en ferie nå siden skolen dreper meg, mentalt så klart :P 

Fikk hentet en pakke på postkontoret i dag fra junkyard. Ble suuuperfornøyd som vanlig og jeg kommer til å vise dere de nye plaggene i morgen forhåpentligvis. Jumpsuiten på bildet er fra sheinside. Er såå glad i jumpsuits! Du kan bare hoppe i den også har du et helt antrekk? Elsker denne utrolig mye. Den er så chic, hoho!Hva syntes du om jumpsuits?

video: GRWM - Everyday fall makeup!


Hei!

Da, etter en ukes arbeid med film og redigering, er videoen ute! Kommer til å bli en del videoer fremover så se frem til det jenter.

Mange savner sminkevideoer. Selv om jeg ikke har sluttet med det har det blitt så lite med det ettersom at usa innkjøpene og mye annet må prioriteres først. Men skal jeg klare å få pressa inn noen mellom disse innkjøpsvideoene.

Så da har jeg mekka sammen en høst sminke til hverdag for dere som er ute etter det! Dette er mer enn tutorial enn GRWM siden jeg ikke bruker denne sminken ofte. Men men! 

Hva syntes du om sminken?

ukens spørsmål #37


Hei!

Har lite tid til å blogge! Må øve til en historieprøve vi har på fredag også har jeg filmet og holder på å redigere en sminkevideo til dere som jeg håper på å få lastet opp på fredag siden det er da jeg liker å laste opp hvis jeg er veldig flink men tviler at jeg rekker det før lørdag. Men da kan jeg like så greit ta en ukens spørsmål!

Liker du grøsserfimer (skrekkfilmer)?

- Det er så og si det eneste jeg ser på, haha!

Retter du håret ditt? 

- Nei, har ikke noe behov for det heller. Håret mitt er heelt rett naturlig!


Kan du ha sånn "what's in my school bag" video?

- Tja, vi får se! Hvis dere er hyppe på det så for all del skrik ut i kommentarfeltet!

Bruker du å feste i helgene?

- Jeg er 14 (snart 15) år, så nei. Bruker heller den tiden på å være med venner og faktisk huske noe av det eller skolearbeid. Kommer bare masse problemer ut av det uansett :)

Liker du Cola eller Pepsi Max best?

- Syntes pepsi smaker som syntetisk cola. Det er ekkelt og forstår ikke hvodan folk kan like det, haha. Så klart Cola!

Hvor kjøpte du TRESemmé varmebeskyttelses sprayen din? Finner den ingen steder!

- Jeg kjøpte min på sparkjøp i hønefoss. Eneste stedet jeg har sett den. 
Er du enda sånn kjempeglad i sminke, slik du var før?

- Ja, men før var det mye mer spennende. Alle fargene, produktene .. Nå er jeg jo mer enn gammel nok til å bruke sminke så kanskje ikke like spennende som før?

Dine 5 favorittsanger?

- Chandelier - Sia, Buzzcut Season - Lorde, Part of me - Katy Perry og Shower - Becky G 

Hvilke serier ser du på?

- Pll, Adventure time også ble jeg nettop ferdig med Trailer park boys den beste serien noensinne!


Noe du lurer på til neste gang?

video: USA CLOTHING HAUL del 2


Hei!

Videoen ble lastet opp i går, akkurat på tide! Men ikke på bloggen. Så til dere som ikke har sett den; her er videoen.

Hva syntes du om innkjøpene?

innkjøpsvideo del 2


.. kommer! 

Beklager til de som trodde den skulle komme i dette innlegget men skal likevel prøve å få den ut i dag! En ny video av en av favoritt youtuberne mine på en fredagskveld er vel noe av det beste jeg vet! Håper jeg ikke er alene om den. Jeg er vel noen sin favorittyoutuber også? Hadde vært utrolig morsomt hvertfall. Har jo snart 15 000 abbonenter på youtube så satser på det! 

Så følg med på bloggen/youtube i kveld! Videoen er på 20 min så håper den blir ferdig lasta opp innen da. Akkurat nå er den halvveis lasta opp som fil på imovie. Så gjelder det bare å laste den opp på youtube og deretter behandle, som alltid tar lang tid..Selv om thumbnailen ikke en gang er fiksa så bryr jeg meg ikke. Så lenge videoen er ute.

Blir desverre ikke try-on i denne videoen. Tok bare alt for lang tid! Dere ble jo så utolmodige at jeg ikke fikk sjansen til å filme det. Hadde dere ikke vært så utolmodige skulle jeg gjerne filme det. Det er fælt så mye dere presser meg også. Jeg forstår at dere har ventet men dere må ta hensyn til at jeg har skole som første prioritering. Og denne uka har jeg kun jobbet med skolearbeid, hver dag! Hadde en RLE prøve i dag også neste uke har jeg historie, naturfag og matte prøve. Så denne helgen skal jeg jobbe bare med video og bilder så jeg har til uka! Har mange andre videoer på lager utenom innkjøpsvideo.Så slik at dere ikke maser for mye på del tre så har jeg litt andre videoer å underholde dere med imens.


Gleder du deg til videoen?

fwss lue


Heisann!

I går var jeg på sandvika med Michelle siden hun skulle kjøpe en mac. Hadde ingenting annet å gjøre uansett så jeg møtte henne så klart. Siden jeg ikke har særlig med penger så var heller ikke planen å kjøpe noe, langt i fra! Men kjenner du meg godt nok så holder ikke det særlig lenge desverre. 

Så de hadde fått inn de berømte luene fra fwss på mark + brandy så kunne ikke dy meg til å kjøpe en i kremhvit før de blir utsolgt igjen. De hadde burgunderrød, grå, hvit og masse andre farger og med mønstre, men syntes burgunderrød er litt for brukt opp, samme med grå. Så siden det kun var to igjen i kremhvit så kjøpte jeg heller den.300 kr fra mark + brandy

Hva syntes du om luen?

nytt fra junkyard!


Hei!

Akkurat nå er det bare meg og brødrene mine i huset. Mamma og pappa er nemlig på hytta! Fikk mamma og pappa til å hente en pakke på postkontoret rett etter de hadde dratt på hytta. Fikk hentemeldingen noen min etter de dro så fikk heldigvis hentet pakken!

Pakken var fra junkyard (utrolig rask leveringstid! Virkelig!!) og jeg fikk velge en del produkter fra junkyard sitt eget klessmerke. Ble veldig fornøyd med alt jeg fikk! Har aldri falt meg inn å bestille noe derfra så når de ville at jeg skulle velge noe fra deres eget merke så ble jeg ganske glad. Enda gladere er jeg nå som har fått testet alt og ble fornøyd med alt. Eneste er at den svarte buksen er bittelit for liten. Resten passer perfekt!

genser  HER

Kanskje verdens fineste bukser HERSamme type bukser som over ↑  HER

Samme type bukser som over der igjen HER

Iphone 4/4s deksel HER (kun 25 kr!)

Headset HER - dette er noe jeg virkelig trengte og jeg ble overrasket over hvor bra lyden i disse er! Du kan ha på drithøyt og personen ved siden av deg hører ca ingenting. Tro meg, hehehehh.Solbriller HER

Utrolig stilige kosebukser HER

Hva syntes du om tingene?

dagens goth outfit


Genser - HER    Bukser - hollister    Sko - dr.martens

La egentlig ikke merke til hvor goth dette antrekket var før jeg dro ut døra. Buksene er ikke heeelt svarte heller, mer mørkeblå :Pp Men fremdeles var dette antrekket utrolig goth, helt ærlig. Men likte det! Er morsomt å prøve nye stiler. Pleier vanligvis å gå med skjørt, kjoler og søte topper men dette funker det og! Kanskje det hadde vært bedre med et skjørt til genseren eller.. vet dere hva? jeg aner ikke. Men ELSKER genseren! Og til å være et utrolig enkelt antrekk så likte jeg det, veldig!

Hva syntes du?

innkjøp: liten nødvendighet


Hei!

Var i Oslo i stad, som vanlig. Begynner å komme meg på beina igjen, noe jeg er utrolig glad for! 

Trengte en ny blush siden de jeg har er enten krem-blusher noe jeg er litt lei av eller så er det bare de gamle og ekle. De enest jeg har av faste, pudderblusher er thebalm sin hot mama og en fra guerlain. Syntes ikke fargen til hotmama passet meg så veldig så ville prøve en ny farge og den fra guerlain gir nesten ikke fra seg noe farge.

Denne jeg kjøpte i dag er litt mer kaldtonet noe huden min er så derfor passer denne mye bedre! Elsker thebalm sine blusher i pigmentasjonen og hvordan fargene går på så derfor ble det til at jeg kjøpte enda en fra thebalm. Den jeg kjøpte heter DOWN BOY og er en superfin, ganskematte, rosa farge!


195 kr fra visage makeup storeHva syntes du om innkjøpet?

lengre øyenvipper?


Hei!

Ble hjemme i dag. Følte meg ikke helt vel så droppet å dra på skolen.. 

Uansett så kom mamma med en liten pakke til meg som var fra en netbutikk som heter Xlash.no. De selger vekstserumer til vipper og har nå begynt til bryn også! Jeg fikk da tilsendt vippeserumet deres selv om jeg har godt bruk for xbrow også, hehe. Har fått vippeserum en gang tilsendt før men var så lat at jeg ikke orket å bruke det en gang. Men nå skal jeg bruke xlash i et par uker hver kveld!

Har veldig lyst på lengre, fyldigere og flere vipper så håper dette funker! Må være ærlig og si jeg er veldig skeptisk til dette. Har ikke tenkt til å lyve for dere om noen uker og ta på meg vippeextensions og late som serumet funker. Skal ta ekte, uredigerte før -og etterbilder og etter bildene for dere se om noen uker. Har sett andre folk sine resultater og det ser ut som det funker utrolig bra men det gjenstår bare å se for meg!Har du prøvd Xlash før? Hva er din erfraring med produktet?

my happiness belongs in the woods


Hei!

Tusen takk til alle forstålige, fantastiske leserne mine! Kommentarene deres på forrige innlegg gjorde meg virkelig glad. Dere er virkelig mine beste venner, selv om jeg ikke kjenner hver og en av dere så vet jeg at mange av dere er der for meg og det er virkelig en lettelse.

Lovte dere jo et innlegg i dag. Tok en god skogstur med broren min for å ta litt bilder. Vi drar veldig ofte til skogen! Tok en tur forrige uke også. Det er et deilig sted å tenke på og det er som du går inn i en helt ny verden uten noen problemer eller bekymringer. Har mye å gjøre av lekser og skolearbeid så får nesten aldri ordentlig tid til å ta meg en god tur, men de turene jeg tar nyter jeg! 

Føles som at mange kanskje er litt bekymret for meg, etter forrige innlegg. Hvordan det går, hva som skjer og slikt. Det er ganske enkelt. Føelsen av ensomhet rett og slett. Og det å føle seg alene og ikke satt pris eller ikke vite hvem du kan være med er vondt. Vurderer å lage et innlegg snart med tanker og hvordan jeg har det. Det vil komme men først vil jeg fokusere på det ordentlige problemet før jeg går ut med det til hele verden. 
Åh, har aldri vært så glad på lenge som i kveld! 

Setter veldig pris på hver eneste kommentar! Blir så glad når jeg får vite at dere er her. Uansett om det er anonym eller ikke, det er en god trygghet! Tusen takk.

Hva syntes du om bildene?

not naked
Ikke naken

Hei! 

Beklager for lite oppdateringer. Har masse skole å tenke på. Må faktisk starte på leksene nå, ja NÅ. Har hatt en slitsom dag. Måtte sove litt istad fordi jeg ikke klarte å holde meg våken siden jeg var så sliten.

Skal love å blogge i morgen! Skal skjerpe meg slik som jeg gjorde for ikke lenge siden. Men man detter fort ut av den bloggeperioden fordi det stadig vekk dukker opp ting som gjør at man tenker mye på det istedenfor. Ingen vil jo høre om problemene mine? Hvis dere vil så bare kommenter, for da kan jeg lage tusen innlegg til dere dalig. Er så lei av å holde ting inne.. Hvertfall når man ikke vet hvem man skal gå til så det ender bare med angst og stress.  Mange av dere som ikke kjenner meg godt nok så vil gjerne lage et innlegg med problemene mine men det er risky når selv ikke de jeg virkelig kjenner vet om de.

Men jeg må gjøre litt lekser nå. Så snakkes vi i morgen! Promise.

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits