TUSEN TAKK


Hei!

Måtte bare takke alle som stemte på meg i guerlain.blogg.no sin bildekonkurranse! Er utrolig takknemlig og vise premiene litt nærmere♥

Måtte bare vise hvor takknemlig jeg er og at jeg virkelig elsker dere! 

music angel


Hei!

Nå skal jeg skrive litt om en liten sak kalt music angel. Dette er en høytaler jeg allerede er helt forelsket i! Den er fin å bruke på bilturer, vanlige turer, skoleturer, på skolen, og bare ha med overalt for å spille din favorittmusikk overalt!Den er ikke lengre enn 8 cm lang og 5 cm bred ca. Det er en liten høytaler du kan koble til mobilen din og musikken blir kjempehøy og fin. Tenkte først at musikken kanskje skulle være mest lav og skurrete men nei! Det er utrolig hvor høy og flawless musikken blir!

Jeg kjøpte den på spaceworld for 299. Den koster 199 på expert da, men det er ikke så nøye.

Man skrur den på med off og on selvfølgelig, hahah. Da blir det ett blått lys under høytaleren.

Jeg lader den med den delen til iphonen, ikke ledningen men den delen man stikker inn i stikkkontakten. Fordi det  følger med en svart ledning til høytaleren for å lade den. Jeg vet ikke helt hvordan man skal lade den hvis man ikke har en sånn iphone lader men det får dere nok tilHva syntes du om music angel?

dagens innkjøp


Heii!

Idag har jeg bare vært ute i hele dag, så har ikke fått blogget til nå. Men fra imorgen skal jeg bli like flink som det jeg var før til å blogge! MINST 2 innlegg om dagen.

Idag var jeg i oslo, så på storo så ble jeg for sen til michelle sin bowling bursdag. Bare rundt 10 min da. Så kom jeg hjem for ikke så lenge siden. Har funnet ut av en dritkul asiatisk supermarket hvor de selger akuratt type mat som jeg bare E-L-S-K-ER! ja, sånn seriøst. Nudler, wok, sushi osv. Der har de alt bare mye billigere!

Men siden vi kjøpte ganske mye blir de ikke innkjøp på det, men her er innkjøp på det andre!mini høytaler til iphonen spaceworld 299 krSkjorte ginatricot 299 krGenser ginatricot 199 kr

neglelakk gina tricot 39 kr


Hahah, litt av maten da.

æsj

Hva syntes du om innkjøpene?

griper dagen!


Hei allesammen!

Heii, nå er det endelig høstferie! Det var jo bare uker, dager, timer siden sommerferien.. Endelig en ukes fri med mye mer blogging og videoer! Filma en god del til rykkinn style idag. Hittil er den dritmorsom!

Skal sikkert filme litt etter høstferien, men ikke mas om videoen, fordi vi holder på!

Snart skal jeg møte Marie, så jeg må forte meg litt. Så jeg griper dagen for en gangs skyld!  Også må jeg sykt på do så jeg laster bare opp bildene nå..Hahah, virkelig deilig jente med rosa caps til venstre♥

Hva har dere gjort idag?

tvfreak


Heii!

Nå har jeg den "tgif" føelsen igjen! Hhaha, elsker den føelsen♥

Det beste med torsdagene er jo at om kvelden er det Torsdag kveld fra nydalen, noe som er sykt hilarious og den andre serien som kommer etter på tv2. Har glemt hva den het.. Gleder meg bittelitt til imorgen da, og da mener jeg etter skolen fordi da er det Rykkinn Style!

Var akuratt ute for å kjøpe no'digg til programmene. Matvrak, ftw!
Pleier du å se på tknf og det andre programmet på torsdager? xDxD

good time?


Hei

Idag var det en ganske trist dag. Nevner ikke hvorfor. Noen folk er bare så utrolige tragiske! Men det går bedre nå. It's always a good time? Det er det aldri i mitt liv, haha. Ihvertfall ikke alltid.

Kommer ihvertfall snart til å ha konkurranse på bloggen så det er noe å glede seg til!

Imorgen SKAL vi dra på nærsenteret å filmet til gangnam style. Eller "rykkinn style" haha.

 
 

sen matte


Hei!

Nå må jeg snart starte på matteleksa til imorgen, men må bare slenge inn ett innlegg. Kommer til å filme ganske mye imorgen etter skolen så innlegg kommer ikke rett etter skolen. Kanskje i 5 tiden.

Ville forresten anbefale en nettside for alle unge og mange andre som trenger lån. 

Gjerne besøk bestelaan.no hvis dette høres intressant ut.
Pleier du å være sen med lekser? Har du sjekket ut bestelaan?                                                                                              //sponset

linkingene


Hei!

Nå skal jeg trekke 3 vinnere av linkekonkurransen, som sagt helt tilfeldig! De som vant hadde superfine blogger, så jeg kommer nok til å stikke innom i blandt!

Irina Benedikce Eklund

 

Violetta

 

Oda Linnea
Leser du noen av bloggene?

gangnam style


Heiaa!

For litt siden, så fikk jeg en ide om å lage en annen verson  av gangnam style, altså en parodi som de fleste på trinnet allerede har meldt seg på! Mange av guttene som ville være han japsefyren, så det ble Eirik og Emil som må dele. De eier i sånne morsomme ting. Skal legge den ut på bloggen men først må jeg få filma litt av mobbing!

Denne musikkvideoen skal vi legge litt arbeid i. Enda bedre enn rykkinn skole dokumentaren for de som har lest bloggen min siden januar ca, og husker den videoen! Kanskje jeg legger den ut på bloggen igjen en gang? Minner.

Startet å spørre folk idag, så det blir nok veldig mange som blir med! Ahahah.


Gleder du deg til å se musikkvideoen?

 

dagens negler; Northern Lights


Hei!

Igår lagde jeg en ganske fin og dramatisk "nail art" på en måte. Det var utrolig lett også! Fikk inspirasjon fra en på youtube som heter cutepolish. Kan lage en video om hvordan jeg gjør det hvis dere vil.

Dette minner meg litt om nordlys, selv om jeg miksa mine egne farger. Men det ligner litt på nordlys så jeg kaller denne neglelokken Northern Lights, som betyr nordlys på engelsk, btw. Hahah.
Hva syntes du? Video?

monday outfit


Toppen under bikbok, jakke nelly, genser ginatricot, bukser cubus

Hva syntes du?

VIDEO- Påføre solpudder naturlig


Da ble det video idag! 

Mange har spurt om dette så håper dette var hjelpsomt!

Sett på 720p for bedre kvalitet


GJERNE STEM PÅ MEG I GUERLAIN SIN BILDEKONKURRANSE HER (mitt bilde er på venste side nederst)

 

Hva syntes du om videoen?

swiss lash


Hei!

Nå har blogg.no en konkurranse gående så da må man jo delta, haha!

Der vinner man ett slags vippeserum, som skal gjøre vippene kraftigere og lengre. Hørtes ganske kult ut! Så da hadde det vært greit å fått tilsendt en sånn som jeg kan ha omtale om, om den faktisk funker eller ikke.

Jeg har faktisk aldri prøvd ut sånne "mirakelprodukter" siden de er ganske dyre og jeg er usikker på om de funker eller ikke. Så derfor lover jeg dere ett innlegg med omtale om denne hvis jeg får den tilsendt!


sw22ic
Stikkord:

breakfast


Hello allesammen! Eller god morgen for meg..

Har sittet å gamet i stua litt digg å game på en 50 tommers flatskjerm istedet for en gammel kjedelig en. Spiser bare vanlig sånne sjokoladehjul frokostblanding. Orker ikke lage noe spesielt. Blir en ganske så standard søndag for meg idag. Føler at alle søndagene mine er helt like, haha rart!

Tror ikke jeg går ut idag, som vanlig.

Tenkte å legge ut en video hver tirsdag. Kanskje jeg legger den ut idag! Isåfall blir det sminkevideo.

Kommer nok bare til å fortsette å game i hele dag. Så lakke neglene. Har ikke gjort det på 1893475 dager nå. 

Dette ble ett veldig randomt innlegg men kommer noen mere spennende litt senere!

Forresten, gjerne stem på meg i bildekonkurransen til Guerlain her (bildet er det hvor det står idajacobsenp, på)

Hva skal dere idag?

saturday eve


Heiia.

Idag har jeg faktisk bare vært hjemme. Ikke no sandvika at all. Måtte ut å handle middag og godteri ista da. Skulle egentlig ut med Marie men hun svarte ikke på mobil. Herregiid ass. Neida, joda.  

Nå har jeg også klart å rota bort iphonen igjen, hahah. Så mamma og pappa er nok dritsure for at jeg ikke har tatt tlf og tror at jeg sikkert har blitt ranet eller voldtatt. Jaja, sånn er livet!  Skal sikkert noe imorgen da, hvis jeg er kul nok til å gidde. Du vet, chilledagen min :-)

Satt bare å lonet gta (standard) og kom på at jeg ikke hadde blogga idag! Skal bli mye flinkere nå! Lover at det skal bli minst 2 innlegg om dagen. Fra imorgen, da.
Har dere gjort noespesielt idag?

Gjerne stem på meg i Guerlain sin bildekonkurranse her (bildet er det hvor det står idajacobsenp, på.)

VIDEO- Ukens spørsmål#3


GJERNE STEM PÅ MEG I GUERLAIN SIN BILDE KONKURRANSE HER (bilde er øverst på høyre side)

 

Sett på 720p for bedre kvalitet!

Noen spørsmål til neste ukens spørsmål video?

helt yolo


STEM PÅ MITT BILDE I GUERLAIN SIN KONKURRANSE HER (mitt bilde er det første)

Heii!

Idag er hele familien unntatt meg og den ene broren min på hytta. Orket ikke å bli med denne gangen. Men fikk litt penger når de dro da, 300 kr. Hadde 250 selv så drar nok på sandvika imorgen, hahah. Litt dritt at jeg må kjøpe middag for litt av pengene men jeg finner sikkert noe i skapet ellerno.

Skal være med Marie etterpå. Men det kommer også en video idag så følg med! Skal nok være med Marie litt sent ute også. YOLO vettu.

Tenkte også å begynne å lage en "serie" med at hver gang jeg er på sanvika (så pleier det alltid å komme lesere bort) at jeg kan ha sånn shopping med dem på en måte, hvis de vil da! Det hadde vært så hilarious for dere å se på og sikkert morsomt for leserene.Og video av dagen!nomakeup

Hva gjør dere idag?

LINKERUNDE!


Hei!

Nå tenkte jeg å ha en ny linkerunde! Denne gangen skal jeg trekke 3 bloggere, tilfeldig!

meld deg på!

Er du med?

Ida jacobsen- Lekser og hverdag


Heiiaa

Idag var det skole (hahahah) litt sånn kjedelig som vanlig..

Tok klassebilde og portrettbilde igår. Ble ganske fornøyd med portrettbildet da, men jeg har ikke sett klassebildet ennå. Skal legge ut begge når jeg får dem.

Idag har jeg bare masse lekser å få gjort. Syntes at vi har for mye lekser nå for tiden. Alt dette skal jeg være ferdig med til imorgen, så skal starte rett etter dette innlegget. Bloggen min blir nesten borte i all leksene men noen ganger når jeg ikke får blogget bare driter jeg i leksene og lager ett innlegg. Kommer vanligvis unna det på skolen ved å gjøre dem i friminuttene eller skrive av noen i timen. Men det skjer ikke ofte!

Så skal jeg få redigert ukens spørsmål så den kanskje kommer idag. Hvis ikke blir det nok noen andre innlegg.

Gikk ut ista med kamerastativ og speilrefleksen og tok litt bildet, gud så flink jeg er.


Bildene er faktisk ikke redigert!

Og gjerne stem på meg i guerlain sin bilde konkurranse! Dere finner bildet på siden her

Har dere mye lekser?

Nytt mirakelprodukt


Hei!

Ble med på dyrehospitalet idag. Markus har hylt og skriket hver gang vi løfter av ovenfor brystet, borti der. Også har han nyst og vært sykt slapp. Men legene tror det er sånn valpesykdommsgreie så det er jo bra, fordi det går over!

Men uansett. Vi måtte jo dra på boots for å gi resept på medisin så da kjøpte jeg samtidig verdens beste øye serum/krem fra No7. Digger øyeproduktene fra det merket. Denne skal da redusere poser under øyenene og mørke ringer innen 4 uker.

Konsistensen er som sagt en blanding av krem og serum. Ganske flytende, men fremdeles litt tjukk. Ps: serum er ikke bare for "gamle damer". Denne roll on'en er for å redusere poser, noe jeg får lett!

Jeg har ingen forhåpninger akuratt men skal legge ut før og etter resultat om 1 måned.

Den har 3 sånne metall kuler som ruller når du skal påføre den. Metall er jo ganske kaldt så det er veldig oppkvikkende om morningen! Og den "masserer" rundt øyetområdet også som er veldig bra for huden samtidig som den påfører. Det beste er at denne er helt uten parfyme, imotsetning til loreal osv. De har så mye parfyme i seg at det klør i huden!

Så kjøp heller det apoteket anbefaler, med mindre du tåler parfyme.

Hva slags øyeprodukter er du fornøyd med?

hot chocolate


Heiiaa♥

Tenkte å slenge inn ett innlegg før jeg hopper i dusjen.

Gleder meg så sykt til imorgen, wæææ. Rakk ikke igår så det er 3 dager siden jeg vaska håret ordentlig. Skal bruke de define morrocan argan produktene denne gangen også.

Stakk ned på bensinstasjonen ista og kjøpte meg verdens beste kakao. Den er litt dyr da, 28 kr. Men man får hver 5 gratis, så det går bra.pakke fra nelly


Heei!♥

Mange som kanskje hadde lyst til å se hva jeg bestilte fra nelly, ogg det skal jeg vise i innlegg nå! Mamma henta pakka idag istedenfor. Er utrolig fornøyd med det jeg kjøpte! Du kan desverre ikke kjøpe jakka på nelly lenger men du finner sikkert noe annet som faller i smak.

Jakka kosta før 700++ men var på salg til 210(!!!) Med frakt og avgifter ble det 309, men fremdeles dritbillig.

VIDEO- Hvordan å skjære øyenbryn


Hei!

Det endte med videoen "hvordan å skjære øyenbryn". Så ukens spørsmål kommer iløpet av uka.

sett på 720p for mye bedre kvalitet!

Hva syntes du om videoen? Hjalp dette deg?

sunday is chillday


Heia!♥

Idag er det ikke akuratt funday men det er min og de fleste sin chillday. Skal få gjort de tingene jeg aldri får tid til vanligvis. Ta meg en dusj, fikse neglene, gjort meg klar til skolen, redigere videoer til dere♥ og masse andre ting!

Tenkte å legge ut en ukensspørsmåls svar eller hvordan bruke øyenbrynsskjærerere. Begge er etterspurt, så dere stemmer!
Tusen takkt til alle dere som leser bloggen min♥ Setter stor pris på det!

Hva gjør dere idag?

VIDEO- mobbeepisoder BLOOPERS


Haha!

Satt sammen noen bloopers fra mobbeepisodene jeg har hatt. Og som dere ser i slutten av videoen hvor det står, "Flere bloopers kommer snart" mener jeg fra kortfilmen :)

sett på 720 for bedre kvalitet!


sen tgif


♥Heii!

Ble et litt sent "tgif-innlegg" idag. Har vært litt opptatt i dag, men dere har vel ikke lagt dere ennå? Pakken fra nelly kommer ihvertfall imorgen!♥ Sjekket nettop på posten.no

Men jeg tenkte også å starte å ha minst 2 videoer i uka til dere. Den første må bli ukens spørsmål og den andre er hva dere vil ha! Bare å kommentere.

Skal kanskje til oslo imorgen. Ikke noe shopping men sånn kikking. Hvis ikke drar jeg kanskje til sandvika med Bambi og Hanni.


førsteinntrykk; define morrocan argan oil


Hei!

Nå tenkte jeg å vise mitt førsteinntrykk på define sin morrocan argan shampo og balsam siden noen av dere hadde lyst til å vite hva jeg syntes om den osv.

Designer ser jo veldig "økologisk" ut, haha. Litt sånn naturlig og ikke fargerikt. Siden det er så typisk define og ha fargerik shampo og balsam sånn feks, rød, grønn, blå, rosa, limefaget ogsånn! Men denne var veldig annerledes i designet, så jeg fikk lett øye på den.Den var jo ganske lik de vanlige define shampo'ene i lukt men litt anneledes etter bruk. De skal ha "argan oil" i seg fra marocco som gjør håret mykt og glansfullt.

Jeg er jo en define fan så disse var jo ganske greie men jeg liker alle helt likt så jeg bytter på veldig! Kommer ann på hårtypen min da. Men jeg bruker for slitt hår så de kan vokse seg lengre.

Ble veldig fornøyd med balsamen. Men balsamen hadde ikke vært det samme uten shampoen som hører til!

Disse funket ganske bra og det er seriøst argan oil i produktet. Alt i alt er det verdt å prøve ut disse to.

vasket håret med de for 2 dager siden og fremdeles er håret glansfullt og mykt. Skal dusje etterpå så kan vise dere på bilder i ett annet innlegg!

For meg er dette to JA produkter!

Har du disse?

VIDEO- What´s in my purse


Husk å gi tips til neste video!

Sett på 720p

veska og lommeboka er fake, btw. Unødvendig å betale rundt 5000 mer bare for litt bedre kvalitet..

Hva syntes du?

bolle og video


Heei!

Idag var det bare en slitsom vanlig skoledag. Livet er så utrolig annerledes enn fra i 1.klasse..

Etter skolen dro jeg til legen for å sjekke allegier mot ting. Etter det var jeg med på butikken og kjøpte boller og sånn grønnsaksmix til wok'en jeg skal lage ikveld, namm! Men nå forholder jeg mer til sjokolade bolle♥

Holder på å laste opp en video på youtube! Den kommer snart. Den varer ikke så lenge så den er snart opplasta.

Gleder du deg til video

tina og bettina the movie


Heei!

Kom hjem fra tina og bettina the movie for en stund siden. Filmen var jo ganske morsom men ble litt kjedelig etterhvert. Men det var verdt det! Ble litt inspirert da til mobbefilme, altså. Filmen får en 4+ av meg. Ble slitsomt å høre om fingring hele tiden når jeg satt med morra mi.

Men koselig å ta bilder med blogglesere etter filmen♥

Vurderer å lage en video men usikker på hvilken. Noen ideer?Instagram bilder- idajacobsenpia

Har du sett tina og bettina the movie?

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits