outfit of yesterday


Hei!

Akkurat nå er jeg på en måte alene hjemme. Med brødrene mine siden foreldrene mine er på hytta akkurat nå. Ville på en måte være med men samtidig ikke. Ganske komplisert egentlig men det er jo slik at det er så mye å stresse med på skolen, så helgen er verdt gull for meg så da vil jeg ikke bruke den på å stresse med en hyttetur og deretter komme hjem søndag kveld helt sliten også skole neste dagen.

Men jeg koser meg hvertfall her uansett! Med netflix som min bestevenn (adventure time <33). Har lagd brownies og holder egentlig på med middagen nå.

Her er hvertfall hva jeg hadde på meg i går!topp - sheinside    cardigan - ginatricot    bukse - dr.denimHva syntes du?

omtale: victoria's secret fragrance mist


Hei!

Tenkte å gjøre en "review" på vs fragrance mistene mine. Siden det ofte blir mye blogging om hverdagen min så kan det bli kjedelig i lengden hvertfall når den kun er fylt med skole! Det er vel helgene som er mest spennende å lese om, men da rekker jeg nesten aldri å legge ut et innlegg siden jeg er ute.

Men ser mange er usikre på hvilke fragrance mist de vil kjøpe på vs så kan jeg fortelle hvilke jeg liker best av mine fem og si litt om hver og en.

1. Aqua kiss    2. Sensual blush   3. Love spell   4. Coconut passion5. Pure seduction

Aqua kiss har en middels parfyme lukt, ganske vanskelig å sette fingeren på hva den lukter. Den lukter litt sterkt men samtidig mildt, så den er ganske enkel. 

Sensual blush som er favoritten min har en veldig søt og god duft som jeg elsker å bruke til hverdags. Den er ikke sterk og gjør bare at hvis noen hadde luktet dette uten at jeg hadde parfymen fra før av, hadde jeg garantert klemt personen tusen ganger daglig :D

Love spell er en av de som også er en god. Den lukter ikke bare parfyme men den har en lukt som man kan gjenkjenne imotsetning til aqua kiss. Love spell har en god duft av mango og pære og den er veldig søt! Selv om det ikke er poenget at den skal lukte pære så lukter den faktisk litt, men det er en god lukt!

Coconut passion er for de som eeeelsker kokosnøtt og vanilje parfymer. Hvertfall vanilje! Den er veldig søt så den passer ikke for de veldig ekstreme parfyme-misbrukerne. Personlig får jeg hodepine av sterk parfyme lukt, derfor jeg ikke er veldig fan av å bruke for mye av aqua kiss men den er absolutt god fordet. Men coconut passion er så søt, god og uskyldig lukt? haha

Pure seduction som også er en av mine topp favoritter. Den har et hint av godteri i duften faktisk! Elsker å bruke denne etter å dusje fordi den har den lukten at man føler seg ren og å bruke denne etter jeg har dusjet får meg til å føle meg ekstra ren! Bytter på mellom denne og sensual blush daglig. Anbefales veldig!Så i rekkefølge, her er mine favoritter:Sensual blush, Pure seduction, Love spell, Coconut passion, Aqua kiss.

Ble litt delt tredje plass mellom love spell og coconut passion siden begge er virkelig gode på hver sin måte! 

Har du noen av disse? Hvilken er din favoritt isåfall?

sunday no funday


Flere enn meg som hater søndager? 

Ikke bare fordi den er så nærme mandag men fordi den er så kjedelig. Føler at jeg er den eneste som eksisterer i verden for hvis man ser ut av vinduet på en søndag ser man bare en tom verden med nesten ingen mennesker ute? Helt sikkert fordi vi er så avhengige av butikker for ellers er det ingenting å gjøre selv om vi nødvendigvis ikke drar dit. Vi må bare vite at de er åpne.

Uansett gleder jeg meg litt til i morgen, faktisk! Første timen(e) mine med valgfag (sal og scene), musikk og kunst og håndverk. Alle favorittene samla på en dag og det er mandag, kan ikke bli bedre! Der burde skolen få skryt. Ikke noe matte eller naturfag, bare deilige fag!♥

Hvordan er deres syn på søndager og mandager? hehe

oslove
Heii!

Da var så og si lørdagen over. Ble med foreldrene mine til byen, spiste herlig middag på egon og dro rett hjem igjen. Deilig å slappe av også! Må virkelig nyte de fridagene jeg kan før skolestresset virkelig starter for det har jeg skjønt. I morgen må jeg nok jobbe litt med noen videoer og blogg helt sikkert.

Og til dere som maser om del to av innkjøpsvideoen så kan jeg bare si at den kommer når den kommer. Har ingen planer om å stresse med den, men den kommer! Har flere videoer på lager til dere som usa vlog og annet godt :-D

Skal heller ikke glemme bloggen helt bort nå som jeg var så godt i gang med bloggingen. SKAL blogge daglig!

 

takk gud det er fredag! ops


Heii

Beklager for at jeg glemte å blogge i forrigårs! Og i går... Herregud, ops, må ikke misbruke guds navn. Så nettop timber falls og nå er jeg ekstremt redd for å kun si herregud, å faen gjorde det igjen. OG IGJEN. 

Uuuuansett, etter en helt fin dag på skolen gikk turen til postkontoret for å hente en ny pakke. Viser dere om ikke lenge hva jeg fikk! Men toppen under fikk jeg også fra sheinside før jeg dro til usa!

Topp her   shorts brandy melville

Hva syntes du?

første skoledag ble til grinedag


Hei!

Mange lurer nok på ting angående første skoledag og outfittet mitt lzm, og jeg kan si dere dette: nei jeg hadde ikke på annet enn en topp, bukse og hettegenser. Og nei jeg er ikke glad for å være tilbake på skolebenken, hvertfall ikke i tiende! Positiv innstilling er alltid viktig folkens! Men ikke kom til meg for tips om å bli positiv :))

Neida, herregud hahah. Før jeg starter en krig i kommentarfeltet må dere vite at jeg er positivt innstilt til tiende og alle dere som mener jeg bare kan chillern og "tiende er ikke stress" osv kan gå fordi jo, jeg må stresse og få med meg alt jeg kan hvis karakterene skal forbedres.

Skulle egentlig blogge i går men endte heller med at jeg så på dokumentar om Amanda Todd og jeg har aldri gråtet så mye for noen andre sin skyld for. Jeg satt virkelig i mørket på rommet mitt og gråt meg ihjel. Helt forferdelig!

Akkurat nå sitter jeg godt plassert med en pasta de parma boks og denne nydelige og verdens mest komfy jumpsuiten i verden. Både stilig - og komfortabel! Hoho! Kjøpt her (sponset)

Hvordan gikk deres første skoledag?

ukens spørsmål #36


HEIIII

Beklager for at jeg ikke fikk tid til å blogge i går. Tilbrakte nesten hele dagen med venner. Ikke akkurat hele, men siden det er helg så våkner jeg sent og dro ut nesten med en gang og da var jeg ute til sent så jeg la meg nesten med en gang jeg kom hjem.

Men da tenkte jeg at jeg kunne sette igang med en ny ukens spørsmål siden sist gang var i april. 

Er du jomfru?

- Ja

Hvor lenge har du vært på topplisten?

- I litt over to år, husker det øyeblikket jeg kom på 99 plass! Jeg var så sykt glad!

Hvem står deg aller nærmest?

- De vet det godt selv så trenger ikke å nevne navn. Det er jo som regel bestevennene mine da så klart!
Hvor høy er du?

- Jeg er 158 cm høy. - Ja jeg har vokst haha

Hvilken skrifttype har du i overskriftene i innleggene dine?

- Helvetica neue ultralight

Får du penger for å lage en blogg?

- Man får ikke penger for å opprette en blogg nei, men kommer du langt med den slik at du kommer høyt på topplisten så kan du tjene litt penger av blogg.no og du kan få sponsortilbud som du kan tjene penger på.

Kan du lage en back to school video med sminke, hår og klær?

- Det er jeg nok forsent ute til desverre :(( Men kan jo lage grwm til skolen og outfit of the week til skolen ogsånt noe jeg har planer om så det kommer lignende ting! Dere kan se den gamle back to school videoen min, hahaha. 

 

Når kommer del 2 og del 3 av innkjøpsvideoen?

- Ikke med en gang med det første. Har filmet inn del 2, ikke try on'sa da. Men om ikke lenge :)


Noe du lurer på til neste gang?

the last weekend


Hei!

Da er det siste helgen før skolestart. Kjenner, helt ærlig, at jeg gleder meg litt. Komme tilbake til rutine og møte venner som har vært borte! Men så gruer jeg meg til all skolestesset som nå begynner i 10ende. Er usikker på om skolen min streiker, men jeg tror ikke det. Sier heller ikke nei til et par dager til med fri, hihi.

Hvordan er din innstilling til skolestart?

video: USA CLOTHING HAUL del 1


ENDELIG! WOHO

Heii!♥ Nå er videoen de fleste har ventet på ute, wiii! Kommer to til så prepare yourself for flere i kommende tid. De kommer ikke med en gang siden jeg har jobbet ekstremt mye i det siste så litt pause må jeg ha, men håper dere liker denne hvertfall! Og vinneren av step up konkurransen er forresten kåret!

Husk å sett på 1080p for mye, mye bedre kvalitet!

Hva syntes du om innkjøpene?

gratulerer verdens beste mammaHei!

Åh, sent innlegg. Wow, bra jobba Ida. Men i dag så har mamma hatt bursdag og det har bare vært en stressfull dag. Men gode nyheter er at innkjøpsvideoen snaaart er ferdig og ikke lenge til den er ute! Jeg satser på i morgen vil den nok være ute :D

Har begynt å våkne kl 8 om morningen nå så jeg er dødstrøtt nå, haha! Men forhold til de fleste som sikkert er lysvåkne så blir ikke dette innlegget så sent, sånn teknisk sett hehe. Men jeg skal snart legge meg. Er såå deilig å våkne kl 8 og være uthvilt og klar for dagen enn å våkne kl 2 om dagen og bare føle at du har sovet i hundre dager og du er slapp og sliten. Det er hvertfall alltid jeg når jeg våkner sent.

Uansett har det vært en stressfull dag og jeg er klar for senga. 

Håper mamma hvertfall har hatt en fantastisk dag noe det virker som! 

working hard


Heihei!

Goood kveld. Har ikke fått noe tid til å blogge i dag men likevel har jeg brukt tiden (hele dag) på å jobbe masse med ting til dere, rart høh? Har filmet innkjøpsvideo del 1 og del 2. Ja, det vil bli deler. Ikke bare to deler, men tre. To kless-og-andreting deler og en sminke og skjønnhetsdel. Holder på med del en og det virker som den vil være oppe om ikke lenge så følg godt med! :):)

Har jobbet fra kl 10 helt til nå med denne videoen og det er noe jeg gjør MED GLEDE, ikke fordi jeg må men fordi jeg elsker det. Det er hobbyen min og om jeg hadde fått i oppgave å redigere og filme ti videoer på to uker hadde jeg med glede gjort det. 

Glemte helt bort maten også, jeez så kjøpte meg tempura maki istad. Namnamnam! Snakkes garantert i morgen og garantert tidligere enn dette :p Husk at konkurransen under trekkes i morgen så meld dokker påå! 

*slurp* ← haha hva fader

Hva har du gjort i dag? 

Vinn STEP-UP drømmeweekend i Oslo!


Hallo! Neste helg har filmen "Step up - All in" i 3D premiere, og i den anledning holder jeg en konkurranse hvor en heldig leser får ta med seg en venn på en STEP UP -drømmeweekend i Oslo med hotellopphold!

Vinneren sjekker inn på superkule Comfort Xpress i Oslo sentrum lørdag 16.augusr sammen med en venn hvor goodiebags med overaskelser ligger på rommet. Deretter venter privattime med noen av Norges dyktigste instruktører i Streetdance/Wacking på dere hos Subsdans. Kanskje dere danker ut "The Mob" crewet i filmen "Step up - All in"? Det finner dere ut når dere ser filmen i 3D samme kveld!!

Delta ved å legge igjen navn + epost i kommentarfeltet! PS: Jeg holder samme konkurransen på instagram, delta begge steder for dobbel vinnersjanse. Vinneren trekkes på ONSDAG denne uken så delta fort! (reiseutgifter er ikke inkludert i premien, er du ikke gammel nok til å reise alene har du mulighet til å ta med en foresatt istedenfor en venn, filmen har 12 års aldersgrense) Er du med?

Step up: All in 3D konkurranse coming up


Hallo! Må først takke dere for all den fine responsen på forrige innlegg, det gjør meg utrolig glad!♥

Men først lurer jeg på om det er noen av leserene mine som digger dans? Om ikke lenge kommer det ut en ny fersk film kalt "Step up- All in" i 3D! Og jeg er så heldig å få holde en HEFTIG konkurranse til dere både her og på instagram! Konkurransen legger jeg ut senere i dag så stay tuneeed! 

Gleder du deg til konkurransen?

de ekte forandringene


Heisann!

Dette er et innlegg som er veldig personlig for meg men er stolt over å kunne legge det ut.

For en liten stund siden la jeg ut et innlegg med hvor mye jeg har forandet meg, men det var bare forandringer som hårfarger og ansiktet. Det var ikke så spesielt forhold til det dere får se nå, nemlig de ekte forandringene. 

Denne gangen skal jeg lage et innlegg om noe litt annet enn hverdag, mote eller sminke. Nemlig noe som faktisk mange har spurt meg om! Hvordan jeg la på meg og hvordan du kan legge på deg som ikke innebærer å bare spise drittmat for det er ikke en god utvei. 

I ferien så jeg gjennom pappa sine feriebilder fra 2012 og de bildene vi tok nå i USA. Og det var ikke før da jeg innså hvor store forandringer som egentlig har skjedd med meg. Ikke bare ansiktet eller hår men altså kroppen min. Mange vil si at det er bare puberteten og at alt bare har kommet naturlig. Ja en liten del har det, men også mye av forandringene skal jeg takke meg selv for.

Fikk så utrolig mange kommentarer. Brydde meg ikke så mye fordi alt hadde jeg hørt tusen ganger før. Men det var ikke før jeg dro til legen en gang i februar 2013 at jeg virkelig innså hvor tynn jeg faktisk var. Han legen jeg snakket med var virkelig hard mot meg, og da mener jeg virkelig. Han snakket til meg rett ut nesten som om jeg skulle dø om ikke lenge. Så rett på var han!

Og på grunn av det besøket begynte jeg å ta meg mer og mer nær av andres kommentarer og meninger om utseende mitt. Han høres ut som en douchebag og tro meg, det syntes jeg og foreldrene mine også! Men jeg kan samtidig takke han litt og. Det at han var såpass hard mot meg gjorde at han åpnet øynene mine.

Og det var slik det startet. 

                                                                                            Juli 2012 ←     → Juli 2014

Jeg begynte å sette meg mål og det eneste som sto(står) i hodet på meg var (er)  å legge på meg. Ja, jeg er enda veldig gira på å legge på meg mer, ikke så mye nå siden jeg ikke er særlig tynn lenger, men et par kg til er helt greit!

For bare akkurat to år siden så jeg ikke bra ut. Ganske mange klesplagg hang på meg og jeg var bare veldig liten og spinkel. Folk kan godt kalle meg det enda men hvis du ser før og etter bildene over så vil jeg ikke si at hvordan jeg ser ut nå er å være spinkel. Nå vil jeg bare kalle meg slank, egentlig! Fant aldri bukser som passet så det eneste valget var å kjøpe bukser i strl 140 på cubus i barneavdelingen, ja hundre og fuckings førti. Nå får jeg ikke de buksene på meg lenger, langt i fra! Så nå bruker jeg bukser fra hollister, abercrombie og dr.denim mest. De ville aldri ha passet meg for to år siden men nå sitter de som et skudd!

Men de fleste vil vel vite hvordan jeg klarte å legge på meg. Jo, jeg snakket med mamma om noen ernæringsdrikker som skal hjelpe folk å få vitaminer og bedre matlyst. Så vi gikk til legen og så heldig som jeg var fikk jeg det på resept. Det koster sånn 30 kr pr stk på apoteket men jeg kan velge så mange jeg vil helt gratis. Det er i veldig spesielle tilfeller at folk får ernæringsdrikker på resept. Han jeg snakket med på apoteket sa at de kun gir i veldig spesielle tilfeller som til kreftpasienter som sliter med å få i seg mat. Jeg hater smaken av de men de hjalp utrolig mye! Du må ikke nødvendigvis ta dem for å legge på deg. Det finnes forskjellige typer som utgjør forskjellige oppgaver som å gi deg proteiner, kalsium, vitaminer osv. Men de gjør at jeg hvertfall la på meg og fikk en god balanse mellom alle næringstoffene jeg trengte som jeg ikke fikk.

De fikk opp matlysten min så hver gang jeg var ute med mamma så kjøpte vi pølser, sushi, brød, pålegg som jeg likte osv. Siden jeg er kresen så må jeg ha litt egen type mat og pålegg men det er ikke noe problem. Er ikke like kresen som jeg var og kan så og si spise alt!Dette er altså cubus buksene plassert på en ganske tynn kropp. Bildet ble tatt i januar-februar 2013, så det vil si et og et halvt år ca. Bildet under ble tatt for noen uker siden i USA.
Bare søk på ernæringsdrikker på google og du får masse informasjon hvis det virker inntressant for deg! Jeg kan virkelig takke disse kvalmende, ekle drikkene masse. Jeg hater smaken av dem men broren min elsker den så det er jo bare å prøve selv og hvis du liker de så har du ingen grunn problemer med å ta de. Det er som en helt vanlig drikke bare litt tykkere. Du kan velge mellom juice-verson eller yogurt/milkshake lignene. Du kan også spise yogurter men de smaker pyton.

Håper hvertfall innlegget hjalp noen av dere som sliter med undervekt! Siden jeg stadig vekk får meldinger om jenter som har det likt som det jeg hadde så vil jeg så gjerne hjelpe alle med de samme problemene som jeg. Og hvis du kjenner noen som trenger et lite kick, gjerne vis henne innlegget. Gjerne trykk på lik knappen under innlegget, det hjelper meg og mange andre som trenger hjelp!♥

emotions
Hva syntes du om bildene?

geometric top


topp her (sponset)    bukse hollister

Hei!

Kjenner meg helt forferdelig. Tror aldri jeg har hatt en så dårlig døgnrytme i hele mitt liv. Bortsett fra når jeg var baby, da sov man jo hele tiden og jeg at hvertfall, husker at jeg var våken om natta. Men det er et unntak. Når jeg kom hjem på onsdag, den natten var jeg våken. Sov ikke i en eneste time den natten. Var bare oppe og så på family guy på netflix. Så sov jeg ca hele dagen. 

Denne natten klarte jeg heldigvis å få sovet men jeg våknet for ikke lenge siden. Sovnet kl 7 i dag tidlig frem til kl 4. Så er ganske stolt av meg for å klare å hvertfall sove litt, men jeg føler meg helt jævlig. Det er også grunnen til at dere ikke får se mitt trøtte ansikt. Er ikke flau over å ikke bruke sminke, langt ifra siden dere har kun sett meg uten sminke på de fleste innleggene nå. Men jeg har bare litt søte poser under øynene :D

Så en film istad, Cube. Den var ganske bra! Har stelt i stand popcorn og iste (<33) nå for jeg skal se to'ern straks. Skal prøve å sovne ikke alt for sent! Dere får hvertfall vite det i morgen. Og ja, jeg blogger daglig!

Hva syntes du om antrekket?

hjem, kjære hjem


Hallo!

Da var man endelig hjemme igjen, og det var faktisk utrolig deilig! Hadde nok ikke orket å være i USA lenger enn 4 uker, så 3 og en halv er akkurat maksimum nok for meg. Hvertfall siden jeg bare her 300 kr igjen på kortet, heh.

Men å bli gjenforent med familie og kjæledyrene sine er en herlig følelse! Har ikke fått sovet noe på to døgn og orker heller ikke sove. Var våken i hele natt frem til nå og planen er hvertfall ikke å sove noe mer.

Holder på å sortere klærne jeg har kjøpt noe som tar en evighet! Jeg gidder ikke å legge de nye klærne i klesskapet før etter jeg har filmet innkjøpsvideo(ene). Best å ha alt samlet. Har bare plass til en femtedel av alt jeg har kjøpt på senga så hvis dere syntes at bare det jeg har lagt på senga er mye så se frem til masse mer. 


Og her har dere gulvet mitt:

++++ - altså mye mer enn bare det :)

Men for all del, all shoppingen og pengebruket er såå verdt det! Kan ikke vente til å få lastet opp innkjøpsvideoene og jeg håper dere føler det samme for det kommer til å bli mye jobb for meg. Bare husk å vær tolmodige. Har mange flere videoer til dere på lager!

Jaja trenger vel egentlig ikke å skrive #nomakeup på alle bildene mine. Har virkelig kuttet ned sminkeforbruket. Er så lei av å bruke tid på det at jeg rett og slett dropper å sminke meg og når jeg først gjør det bruker jeg kun bittebittelitt. Ja, det er helt sant!!

alt har en slutt


/san fransisco: tid 11:00)

Hei!

Da sitter jeg godt plassert i senga og vi alle venter vel egentlig på at tiden skal gå. Halv 6 går flyet til Købehavn og deretter til Norge. Kommer hjem rundt 5-6 tiden på ettermiddagen i norsk tid. Utfordringen er å klare å holde seg våken gjennom så mange timer.

I går tok vi hvertfall en siste trikktur til powell street hvor jeg handla det aller siste. Kjøpte meg to ting fra abercrombie og to ting fra victoria's secret pink. Innkjøpsvideoen kommer til å bli veldig lang at det må nok bli deler, tror jeg. Gleder meg hvertfall til å få lagd den ettersom hvor etterspurt den er!
♥♥ kommer virkelig til å save vs. Hele butikken har vært lifechanging hah.

Alt har en slutt. Jeg skal være ærlig og si at jeg faktisk gleder meg veldig til å komme hjem til Norge. Har kost meg masse og har skapt masse herlige minner her i usa. Nå ser jeg bare frem til å møte de jeg er glad i igjen.

Da snakkes vi når jeg er i Norge!

grand canyon & back to where it all started


Heihei!

Siden sist har turen gått fra vegas til Grand Canyon hvor vi bodde på et greit hotell i to dager. Vi besøkte så klart fjellene der noe som var utrolig å se på! Det var som å være på en helt annen planet, haha! Har heller ikke brukt noe sminke siden første dagen i vegas noe som er utrolig deilig så da vet dere at bildene under er sminkefrie som bare det. Er også utrolig, ekstremt varmt der at hvis jeg skal gå rundt med sminke så vil det bare smudge av uansett.Og akkurat nå sitter jeg faktisk i San fransisco. Ja, back to where it all started -bokstavlig talt. Vi drar på Tirsdag så da blir vi i San Fransisco til vi drar. Hotellet er rett ved flyplassen så da slipper vi stresse mer enn nødvendig dagen vi reiser. Trodde San Fransisco skulle være mest kjedelige stedet vi dro til men det viser seg at jeg likte det best her. Fikk en utrolig hjemmefølelse når vi kom tilbake! Nytt hotell men samme sted i San Fransico. Kjøpt inn det siste fra Hollister (fav. butikk) i dag. 4 nye jeans + noen gensere:D Jeansene fra hollister er elsk, fyfader.

Før vi dro fra Vegas stoppet vi innom et hotell og bodde der en natt før vi fortsatte. Det er lang vei fra Vegas til San Fransisco, vet du. Så siden det har vært mye reising så har jeg så og si ikke fått tid til å skrive til dere. Men dette er siste stopp så nå kan jeg slappe av helt til mandag, da tenker jeg stresset starter. Har kjøpt så mye at jeg aner ikke hvordan vi skal få med oss alt sammen, hahah. JA, det blir innkjøpsvideo :-)

Snakkes :*

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits