VIDEO- Collective Haul from this week!


Hei!

Utrolig at jeg klarte å redigere ferdig og legge ut videoen i dag. Føler meg verre enn noen gang, tror jeg dør! Uansett fikk jeg gjennomført det! Ikke en av mine beste, men viser fremdeles budskapet mitt, bare litt mindre entusiastisk enn vanlig. Gidder ikke glise og alt når jeg er sykt syk og har egentlig lyst til å slå ned kamera og legge meg ned. Men så ikke så alt for sur ut heller så, its okaay :D:D

Sett på 720p for mye bedre kvalitet!

Hva syntes dere om klærne?

ukens spørsmål #24


Heisann! Blogger litt tidligere enn normalt jeg nå. Ganske greit egentlig, så kan jeg med jevne mellomrom blogge enda mer i dag! Når man er syk er det lite å finne på, men blogging er alltid gøy! Så hvis det er det eneste jeg føler jeg vil bruke kreftene jeg har til overs til på, så gjør jeg gjerne det!

Tar en ukens spørsmål nå, som jeg skal ha HVER uke! Ofte man glemmer slik og det går 2..3.. en måned osv før neste gang. Haha, jeg tar ikke litt i en gang, har målt mine egne ukens spørsmål innlegg ved siden av hverandre og ser det har vært flere uker siden sist, men har forbedret meg da. 


Kunne du hatt en linkerunde? , det hadde vært gøy! 

Tja, hvorfor ikke? Kanskje snart:)

Kan du lage en bedtime routine?

Ja det kan jeg nok få til, men er ikke sikkert.

Fikk du kjøpt rensemidler til piercingen på studioet eller hvor kjøpte du det og hvor mye kostet det?

Vi hadde klorhexidin hjemme fra før av, men du får kjøpt det på apotek. Det kommer ann på hvor mye du skal ha. Den medium flaksa koster kanskje 100 kr? Vet faktisk ikke.

Gjør det vondt å ligge på magen etter man har tatt det?

ja, eller ikke direkte vondt, heller ubehagelig. Men nå kjenner jeg ingenting. Folk overreagerer når de sier det er helt jævlig etterpå ogsånt for å skremme, hahah. Bruk joggebukse en periode etter du har tatt det. Bukser gjør bare vondt.
Hvordan var det for deg å gå i 8.klasse?

Heeeelt chill! De som går i 8ende nå har bare sånn koseår, 9ende er noe helt annet.

Har du acne skjerf?

Nei:(( Det er en skam for toppbloggere! Alle toppbloggere burde ha det. Hahah neida, skal kjøpe det når jeg blir frisk igjen. Tror jeg kjøper i grå.

Hva gjør du for å ta vare på huden? Produkter osv.

Ingen verdas ting. Bruker bare sminkeservietter, thats it. Er utrolig dårlig på å ta vare på huden, dersverre. Heldigvis, når jeg får kviser kommer de først 2 eller noe, så forsvinner de og da er det to nye. Ikke sånn 1478 på en gang, hahahah.Kan du ha sminkekolleksjon?

Ja, hvis det er sånn utrolig spennende kan jeg vel det! 

Kan du lage en video med sminke som er passelig for 8 og 9 klasse?

Watch the video below 

 

Svarer du lesere på snapchat?

Godtar ikke venneforespørsler, hvis det er det du mener. Svarer dem heller ikke. Kan sikkert lage en "fan" snapchat eller noe senere hahaa..... eller nei.

Kan du lage ny header?

Faktisk så jobber Cecceaya med nytt design til meg, så stay tuned! Men nå som skolen har startet så blir det mye jobb for henne i tillegg til masse design å lage så det er bare å være tålmodig :)


Noe du lurer på til neste gang?

sickchick


YEY TGIF, FRIDAY WOHOOO -nei faen vent. Jeg er jo syk.

Alle koser seg med helg og alt så ligger jeg rett ut, syk. Skal prøve å filme en videoblogg i morgen og legge den ut i morgen, så håper det blir bedre. Akkurat nå og i går var det halsen som plagde livet av meg. Den brenner og det kjente jeg i går. Hadde så utrolig tett nese og sånt på skolen så det var et godt tegn.

Prøvd is, te, lett mat som nudler og yoghurt men ingenting hjelper. Det gjør vondt uansett hva jeg spiser så se frem til en utrolig rar stemme i morgen på videobloggen. Fikk en pakke i dag noe som gjorde dagen min litt, men bare i sånn 5 minutter. Lager en video med en slags collective haul av alt jeg har fått i posten denne uken, for morro skyld. Håper mange blir fornøyd med det:)

Flere som er syke i dag?

new clothes


Hei!

I dag hadde vi en ganske lang dag så kom meg ikke hjem før i halv 4 tiden. Hentet en pakke på postkontoret også kom en mann på døren med enda en pakke.

Må bare også fortelle dere noe morsomt, hun dama på postkontoret hadde en datter som visste hvem jeg var så mens jeg stod der og skulle hente tingene spurte hun bare "Ida, er det deg? Hun bloggeren ikkesant?" og jeg bare svarte ja og pratet litt med hun. Utrolig koselig dame! Et pluss det med tanke på at jeg nesten lever på postkontoret, i hvertfall når man er blogger, haha!

Uansett, så viser jeg dere alle tingene jeg fikk fra choies, som ble en del. Så viser dere det andre senere!

Åååå elsker denne toppen! Tuller ikke, den må være en av de fineste toppene jeg har i klesskapet. HER! De andre fineste toppene finner du ↓

 

La meg merke til hollister merket på skjorten. Er nok ikke ekte nei, men skjorta var så utrolig fin uansett, stoffet var deilig og behagelig å gå med! HER

Stilig "DOPE" crop top, perfekt til sommeren.. *hmhh, kremt* Men fin uansett! HERStilig topp HER og super fint blomsterhårbånd. Sett mange andre bloggere med disse, bare med bøyle. Jeg personlig syntes hårbånd ga et mer "realistisk" syn på blomstene. HERBleached washed denim jakke HER! Looove itNydelig peplum topp HER og hjerte "tattovering" strømper HER - de har et stort utvalg av disse og de er utrolig stilige, verdt å sjekke ut!Snakeprintet highwaist shorts. Superstilige! :) HER

Trenger ikke si noe om denne en gang. Var ganske i tvil når jeg bestilte den siden noen slike over sized skjorter seg bare helt jævlig ut og sånt men denne var så utrolig kul! Den er for menn, men alle kan bruke den! Også var størrelsene kun M og L. Jeg tok M som er ganske stort uansett, men syntes det bare gjorde alt utrolig kult! Fin å ha på eller rundt livet. HER

Og det var det. Elsker klærne de selger og er utrolig fornøyd med alt og!

Hva syntes du?

fall outfit
Jakke fra sheinside     genser fra gina tricot     bukse fra cubus

Hei!

Samme vanlige dagen i dag. Sove, skole, spise og repeat. Litt kjedelig i lengden og i hvertfall det at jeg må starte på leksene i morgen! Har også en presentasjon i Engelsk jeg må jobbe litt på, selv om den skal leveres om en god stund. Fant fram noen av jakkene jeg liker best og tok et par bilder til et innlegg som kommer i morgen. Fant ut at dette ble et utrolig fint antrekk til høsten så da gjorde jeg det:)

Bildet under er med en annen jakke fra sheinside. - rett og slett fordi jeg ikke vet hvilken av jakkene jeg liker best om høsten. Jeg personlig syntes begge er helt utrolig fine! Hva syntes du?

seilee


Hei!

I dag skulle klassen vår på seiletur. Da tok vi turen til sjøholmen som ligger nedenfor motorveien til oslo, rett utenfor sandvika og kalvøya. Det var koselig, men altså ikke den mest spennende turen jeg har vært på.

Så glad jeg klarer å stå opp kl 7 disse dager og at skolestart er godt i gang. Hater å bruke tid på å få i gang døgnrytmen og slikt. Og det å være sen er så utrolig stressende! Vet ikke hvorfor jeg snakker om det nå, tyder vel at jeg ikke har nå mere spennende å fortelle? Doesn't matter.


Gikk ut i vinden for å ta noen fine dramatiske bilder, men ente bare opp med støgge bilder. Smiler som en ape på bilder noenganger så dette ble vel det mest velykkede. Jaja, får slenge med et instagrambilde som alle de kule bloggerene også gjør.
Har dere vært på klassetur i dag?

Video- Hvordan påføre løsvipper (Ida metoden)


Har lenge og jenvlig fått inn spørsmål om jeg kan vise hvordan jeg påfører vipper. Vet mange bruker å bruke en hel vippe per øye (haha) men dere spør hvordan jeg setter på løsvipper og det er slik jeg gjør det hver gang. Det blir mer naturlig og billigere.

 

Sett på 720p for mye bedre kvalitet, og værsåsnill å gjør det. Det tar mye lenger tid å laste opp videoer med høyere HD så da burde dere også bruke det! Ellers er det litt bortkastet + det er mye mer kjedeligere å se på.

Hjalp dette deg?

jakkeglad


Hei!

I går var jeg som sagt på IKEA med Michelle. Vi spurte Madelen om hun ville bli med og det gjorde hun og. Det var utrolig hvor mye vi handlet! Eller i hvertfall jeg haha. Måtte ha et sånt klesstativ til å henge klærne mine på. Jeg har funnet ut av at jeg skal ha yttertøyet mitt der, siden jeg har ca 20 jakker tilsammen. 

Visste ikke selv at jeg hadde så mange jakker helt til jeg hengte dem alle opp. Det siste året har jeg bestilt, fått sponset og kjøpt haugevis av dem! I løpet av de to siste ukene har jeg kjøpt to jakker og en vest. Visste ikke at min addiction var yttertøy ? haha! 

Kjøpte også masse mer så det ble en del poser i vogna. Ikea selger så mye fint så det er nesten litt umulig å gå derfra uten noe som helst. Fikk blandt annet kjøpt med et nytt sengetrekk, fire nye puter, pledd og litt til resten av huset. Som en gave:) Litt flere småting og, men er ikke så spennende for dere vel?

Har mer enn dette, har bare ikke flere kleshengere igjen. hahahah ohlord

Og slik ser altså senga mi ut nå. Det som er annerledes er de putene rundt og fleecepleddet. Var mye deligere å sove der nåå!


 Ellers skal jeg prøve å få gjort ferdig en videoblogg til dere og publisert den på bloggen i dag. Hva slags det er, kan dere lure på:) Men tror mange av dere vil få god nytte av den siden den er veldig etterspurt. Så ja det er en tutorial. Skal prøve å få gjort en shower routine snart i tillegg!

Har utrolig videolyst i det siste og det samme med bloggingen! I går hadde jeg bare ikke tid, men skal love dere at jeg skal blogge hver dag fremover!


 Fler enn meg som har litt fler jakker/yttertøy enn de skal?

endelig frii


Hei, dere!

Endelig to dager friiiii. Dagen har vært lang, men grei. Sitter å redigerer en video til dere nå, en video jeg fikk mange spørsmål om i går, på høstsminke innlegget..;) Mange skjønner hva dere er, og noen er nok i tvil. I morgen skal jeg på ikea med Michelle av ren randomness. Har ikke vært der siden jeg pusset opp rommet så nå savner jeg litt det stedet! 

Uansett så håper jeg alle får en fin helg videre!

 Hva skal dere i helgen?

høstsminke


Hei!

Høsten er rett rundt hjørnet og selv om det er trist at sommeren er forbi, er høsten en ganske trendy årstid! Vi kler oss i burgunder, oransj og militærgrønn. Sminken er også viktig! Det å være forbredt til høsten er viktig for å matche årstiden. -Selv om vi ikke alle er glad i høsten er høst moten/looken viktig!

Nå skal jeg bare vise en look. Men mest produktene jeg bruker! Det beste med disse produktene jeg viser dere nå er at de kan brukes til alle årstider eller anledninger! Alle produktene er fra makestyle under er fra makestyle.1. Billion Dollar Brows Universal brow pencil - ÅÅÅ har funnet meg en ny favoritt! Jeg sverger til denne!! Den er helt fantastisk på bryn og gjør virkelig jobben sin. Passer til alle bryn og er enkel å bruke. Trengs ikke å spisses eller tulles med. Penselen har litt voksete konsistens som gjør at brynene i tillegg til den flotte fargen den gir fra seg, så sitter de også på plass. Nå er den også på salg! HER

2. Meet matt(e) nude. - Mange av dere har vel allerede møtt matt(e), men nå har theBalm laget enda en kjekkas! Nemlig meet matt(e) nude! Fargene er mer nude og til hverdagsbruk og skyggene er MYE større! HER

3. Too Faced Primed & Poreless pressed powder - Denne her spiller en stor rolle for hudsminken! Denne bruker du etter hudsminken altså helt til slutt for at sminken skal holde seg og den jevner huden og føles lett og deilig på. Den føles ikke tung eller cakey noe enkelte pudder kan. HER

4. Duo sort vippelim - Denne har jeg hatt minner med. Kjøpte "orginalen" altså den hvite for rundt to år siden. Var en stor favoritt helt til jeg gikk tom og de hadde sluttet å selge den i butikk. Jeg prøvde en haug av forskjellige vippelim men enten så var konsistensen vår våt, de funket rett og slett ikke eller de var bare helt dårlige. Så da møtte jeg en gammel venn på makestyle og gjett om den skulle hjem til meg! Prøvde den til looken og den svikter aldri! I tillegg til at den er svart som gjør at det hvite ikke vil synes gjennom vippene. Selv om det blir gjennomsiktig etterhvert så er denne flott hvis du er i et lite rush! HER

 

Start hele looken med foundtion og concealeren din. Hvis du føler deg komfortabel uten, dropp det. Først bruker jeg billion dollar brows og fyller inn brynene mine. Så grer jeg i gjennom med brynkosten på baksiden av penselen og jevner ut fargen og grer brynene på plass! Denne er definitivt min nye favoritt øyenbrynsblyant og den beste jeg har prøvd! Slår garantert h&m sin, ha ha!

 

 

Så tar jeg frem meet matt(e) pallettet mitt og bruker to koster. Først en helt vanlig, flat øyenskyggekost og en blendingkost.Først tar jeg farge 1 og påfører på hele øyelokket, under brynet og i innerkropen av øyet. Deretter nr 2 på øyelokket (over den første). Så nr 3 i ytterkanten av øyet og i globallinjen, påfør godt slik at fargen blir synlig. Til slutt tar jeg 4 på samme sted som 3 bare blender litt inn til øyelokket og i globalen.Deretter kan du bare, hvis du vil ha en mer skarp look, påføre en svart eller brun eyeliner på våtlinjen og i øverste vippekant. Deretter påfør maskara av eget valg.


Så tar jeg primed and porless og påfører i hele ansiktet med en pudderkost. Har ingenting å si hvilken så lenge den egner seg for pudder!

 


Pudderet legger seg fint og matte! En perfekt finish for hudsminken! Hadde faktisk ikke noe ordentlig pudder så glad jeg bestilte dette, utrolig flott er er tipp topp fornøyd:)

Så til slutt velger jeg å å dele opp en løsvipp i to og påfører dem i kantene av øynene. Det gir en mer dramatisk og "vinge" illusjon på vippene. Da bruker jeg duo vippelimet:)

OOOOOG FERDIG! Dette er da resultatet! Det er mange måer å gjøre denne looken på. Dropp eyelineren og vippene og du har en flott hverdagshøstsminke! Men for all del så kan du beholde de for dramatikken sin skyld. Gjør det du føler deg komfortabel med! 

Hva syntes du?                                                                                                                                                                                                         //sponset produkter

ukens spørsmål #23


Hei!

Hodepinen han vært på maks i dag. Vet jeg bare prater om hodepine men det er fordi jeg får det så ofteeee. Nothing to do about it. Tatt en paracet da, den hjalp. Vi har jo hatt lang dag i dag da så det er jo derfor. I morgen slutter vi ti over elleve, wohoo!

Men da setter jeg i gang ukens spørsmål. Husk å still til neste!

 

Har du vært i stavanger før?

Nei :)

Syntes om 01ere?

ØPQ9ØQW0SLUTT Å SPØRR!! Tror du jeg sitter å drar alle under en kam? Og i hvertfall ikke når du spør om hva jeg syntes om folk som er født på et årstall.

Sant at du skulle være med i en collag kanal?

Skulle, men gidder ikke. Lager jo videoer uansett, så vits? Og det blir mer stress og ansvar.

Hva tenker du når fremmede kommer bort for å ta bilde?

Det er så koselig og søtt! Blir jo bare glad enn når folk stirrer eller tar snikbilder. Da kan jeg ikke garantere at jeg blir så veldig hyggelig, så deres valg haha. 

Kan du lage en video hvor du viser alle mac produktene dine?

Nei, er ikke sååå fan av mac sånn egentlig så har ikke mye annet enn 3 leppestifter fordi de er veldig gode! Men siden prisen er så høy og du får produkter som er like bra som loreal eller maybelline.Hvorfor kalte du bloggen din naissweetlife?

6 klasse. Da alle gikk rundt å kalte hverandre puzer, bestiz, pose osv. Skjønte ikke greia med Z men det var vel fett. Sykt flaut, men gidder ikke særlig å bry meg om det.

Hvor lenge har dere hatt markus? Kanskje en-ton uker over et år!!

en uke etter vi fikk han↓

 

Og nåååHelt utrolig hvor mye han har vokst på et år! Føler hvert ukens spørsmål blir om Markus hahaha.

 

Hva ville du gjort hvis noen kom bort å spurte om autograf?

Ville slått personen ned. hahaha, ville vel gitt autograf da?

Hvor mye kostet det å ta piercing?

610 kr


Noe du lurer på til neste gang?

dagens antrekk- første skoledag


Hei!

Nå merker jeg meg faktisk trøtt. Har sett en episode med breaking bad, det er mørkt ute og jeg er trøtt. Og klokka er bare bare 10, noe som er lite siden jeg som har sovnet 2 hver dag. Ikke at det er noe negativt, skal opp 7 i morgen også så jeg rekker frokost også er det deilig med god tid! Får håpe det holder seg, men det tror jeg nok at jeg skal klare:) HAHAHAH

Uansett til hva jeg hadde på meg i dag ↓

Skjorte h&m     bukser dr denim    jakke zara    bag citybag
Hva syntes du om antrekket?

første dag som 9ende klassing


Hei!

I dag var første skoledag. Like spennende som alltid, ja. Vi fikk vite klassene og litt sånn info før vi hentet bøkene og dro hjem, høydepunket var vel da vi dro hjem, sykt gøy!! Vi slutter ti over 11 på torsdager noe jeg jublet godt for. Så korte dager sier man ikke nei til så det er 100% greit for meg!

Lurer mest på hvordan timene blir fremover med tanke på at vi starter de vanlige dagene allerde i morgen(!!!) Blir vel mer repitisjon og enkle timer -OKEI NÅ BLIR DET LITT FOR MYE SKOLEPRAT HER.

Viser dere dagens antrekk i neste innlegg litt senere i dag, ville bare oppdatere dere litt om skoledagen min. Håper det var innteressant å lese om hahaha
Hvordan har deres første skole dag vært? (til de som startet i dag)

video- Piercing i navlen + svar på spørsmål!


Hei!

Merker at noen av dere er litt utålmodige på denne videoen siden mange av dere vil ha en del svar anågende piercing i navlen. Det skjønner jeg, grunnen til at jeg lagde videoen er jo fordi det ikke er særlig mange videoer hvor du får ordentlige svar på det du lurer på i ÉN video. Var jo så irritert over det selv før jeg tok den.

Jeg snakker bare fra egen erfaring, alt er forskjellig fra person til person men de fleste føler det kanskje likt som meg. Og ikke ta det feil eller få et inntrykk at det ikke var vondt i det hele tatt for det var det jo, men det går så fort at det er ingenting å tenke på!

Sett på 720p for mye bedre kvalitet!

Og en liten tilleggsopplysning. Så er det nervøsiteten som var værst gjennom alt! 

Fikk du svar på det du lurer på?

the last day


WÆÆÆÆÆÆ :((

Det er skole i morgen, i hvertfall for oss. Og de fleste i landet. Er ganske greit forbredt men kunne godt ha fått en-hundre måneder ferie til, men neida. Noe av det værste med sommerferie er den siste dagen, syntes jeg. Man er ikke vand til skolen og det blir et stort skritt å gå tilbake til lekser, fag og @%"&#.

Har i hvertfall redigert og lagt ut piercing videoen på youtube, bare på privat. Så den sparer jeg til etterpå så gled dere til den i hvertfall! Er ganske stolt over meg selv, som har lagt ut en haug av videoer i det siste. Så vi får håpe det holder seg en god stund!

Har pakket bagen klar til å bare ha den på skulderen før jeg møter noen venner som jeg drar med til skolen. Får håpe dagen blir kort, orker ikke at første skoledag blir en lang skoledag!


Har dere skole i morgen?

Back to school - makeup, hair & lookbook


Hei!

Her er altså videoen. Ble livredd for at den ikke skulle bli publisert i tide, men det ble den altså. En liten back to school video siden mange faktisk ville ha det så håper jeg gjorde en god jobb, haha! Lookbooken var bare for å få inspirasjonen i gang når det gjelder hva du skal ha på deg pluss at det var litt gøy å lage det for første gang i tillegg :) Lookbooken var ikke en sånn svær greie, bare liten del av videoen.

Sett på 720p for mye bedre kvalitet! 

 

Hva syntes du?

new schoolbag


Blir nok to innkjøpsinnlegg på rad, woopsii

Hei! 

I dag var jeg på Liertoppen med mamma. Kjøpte meg noen småting slik som skolemappe med sånne dividers som gjør det utrolig praktisk siden jeg så flink til å rote bort ark, markeringstusjer, et skjørt fra bikbok og denne nye skolevesken. Den er suuuper fin og jeg bare elsker fargen! 

Måtte mase og mase for å kunne få den siden jeg ikke hadde med penger og så fikk jeg den. Mamma var jo helt enig i at den forrige er litt slitt nå pluss at i tillegg var denne her mye finere! Skal i hvertfall begynne å behandle skoleveskene mine mye bedre, i hvertfall nå som jeg skal ha orden i sakene mine.

Hadde kun planer om å bruke den forrige, men siden den begynner å bli litt slitt så var det nok på tide med en ny en. Og denne fikk jeg kun for 400 kr -førpris 699Fargen er så delikat og søt, må være den fineste vesken jeg har eid - noengang! LOVEEEITfra citybag

Også den videoen kommer litt senere i kveld:) Skal bare fikse thumbnailen også deler jeg den på bloggen, den er allerede lastet opp etter 14825 forsåk grunnet musikken. Piercingvideoen kommer nok i morgen, så stay tuneeeed!

Hva syntes du om skoleveska?

we love vafflæær


Heisann! Kjøpte to ting utenom piercingen i går, når jeg tenker meg om er det sykt komisk egentlig.

Først, etter jeg tok piercingen dro vi til oslo city der jeg gikk forbi vero moda og fant en utrolig fin vaffeljakke-vest. Syntes den var utrolig fin og praktisk om høsten. Så dro vi innom zara der jeg fant selve vaffeljakka jeg egentlig har ønsket meg en stund, men aldri giddet å kjøpt siden den er så mainstream haha. Men siden jeg egentlig ville ha en fin høst/vinter jakke så fulgte jeg strømmen og kjøpte den xDxDd799 kr fra zara
200 fra vero moda

Apropos den videoen, så var det noe galt med musikken. Så jeg laster det ned fra en annen side og ser om det funker da, kanskje jeg får lagt den ut i dag:) Laster den opp på nytt nå så får se om det fungerer!

Hva syntes du om klærne?

finally got it done


Hei!

Som dere vet så var jeg i Oslo med mamma for å ta piercing. Skulle ikke trodd jeg overlevde det, men det gjorde jeg altså.

Skal ikke si så mye nå siden jeg har tenkt til å lage en video hvor jeg viser når jeg tok det siden mamma filmet det, og hvor jeg forteller min "experience" med å ta det. Om det gjorde vondt, hvor jeg gjorde det om jeg anbefaler det, rensing osv.

Jeg lager den videoen egentlig fordi, når jeg søkte opp piercing og sånt kom det utrolig lite ORDENTLIG informasjon om selve opplevelsen. Og jeg vet hvordan det er å lure og å være usikker så da lager jeg den videoen til de som var som meg som lurer veldig eller kanskje har litt sprøyte/nål skrekk slik som meg.

Hun som tok piercing på meg het Cecilia (hun over ↑) ,Hun roet meg ned og var utrolig positiv og flink! Hun er forsiktig og gjør det fort så hvis du skal ta det så dra til Oslo Body Art og spør etter Cecilia, hun er utrolig flinkog gjør det helt rett og fint! Var egentlig med på bildet så vidt men jeg var så smørblid og så helt rar ut så bare beskjærte meg ut haha.

Under ↓ finner du kortet hennes med adresse, navn og nummer til Oslo Body Art.

 

Her er "diplomet" eller beviset på at Oslo body art er godkjent som et ordentlig og proffesjonelt piercing og tattoverings studio. Stangen er ganske lang så jeg får renset ordentlig til noe som er bra! Er den for kort blir det alt for stramt og det er vanskelig å rense. Emla plasteret funket ikke siden jeg bare hadde det på i 10 min så jeg følte ikke at det var noe særlig bedøvd men det gikk helt fint uansett!

 Har du tatt piercing i navlen?

gorgeous hair, gorgeous price


innlegg i samarbeid med makestyle.

Hei!

Som dere vet så er jeg helt in love med krølltangen jeg kjøpte på makestyle (for egne penger).Nå har dere nok fått med dere at de har fått inn den samme krølltangen bare i aller skjønneste rosa!!♥♥♥♥ Og for om ikke det er nok, så er den på salg nå i tillegg! Førprisen var 649 men nå koster den 499(!!!!). Det er en utrolig bra deal så dere måtte bare få vite det!

Jeg er superfornøyd med min og kunne ikke vært mer glad i en annen krølltang enn det jeg er med gorgeous sin. 

Trykk her for å komme til krølltangen, men fort dere! Salget varer ikke lenge

Her er altså nydeligheten! -ÅÅ den er så fin! Jeg sverger til den krølltangen! Den er enkel å bruke siden du bare trykker på en knapp, husk å hold den inne helt til det lyser. Jeg bare trykket så jeg trodde den var ødelagt siden lyset ikke skrudde seg på haha! Men det var lett å finne det ut. Uansett så er dette virkelig et må-ha produkt hos oss jenter! Perfekt, rosa og på salg! Er det ikke det vi jenter bare elsker? -JO!!

Og det her er da min. Den er fremdeles utrolig fin og lager nyyydelig krøller på 1 2 3! Men nå som den rosa er på salg er det bare å slå til!

Har laget en video om hvordan jeg krøllet håret mitt med den her.Den er ganske gammel så har forandret den rutinen litt nå, så kan sikkert lage en ny og oppdatert video angående å krølle håret (med gorgeous).

Utrolig gammelt bilde, tok det samme dag som jeg fikk den så var litt ny til det siden det var min ordentlige, første krølltang. Men krøllene er utrolig fine fordet!

 

Har du noen gang prøvd denne før?

bursdagsmamma


Hei!

Som dere vet så har jo mamma bursdag i dag og det måtte vi jo feire! Det ble herlig fisk og sushi til middag og en deilig ostekake♥♥ Har vært en koselig og rolig dag, selv om jeg har hatt en utrolig hodepine. Mamma setter utrolig pris på gratulasjonene dere har sendt henne, utrolig koselig! I de siste dagene har jeg sittet å sett på en serier med brødrene mine som heter breaking bad, anbefaler å se den! haha utrolig bra.


Var ute å handlet med mamma siden jeg måtte ha emla plaster i samme slengen. Skal bruke det på torsdag (da jeg skal til oslo) før jeg tar piercingen. Har forstått at det kommer til å gjøre vondt under og etter, men det skal nok gå fint. Jeg har bare sprøyteskrekk som vil si at jeg får helt panikk av dem og blir kvalm og slapp etter. Men siden nålen går igjennom og ikke blir der så tror jeg det går bra, selv om piercing er værre. Mange har villet at jeg skulle filme det og det kan kaaaanskje la seg gjøre. Men lover ingenting!Slik ser altså pakningen ut, 119 kr på boots

Noen i din familie som har bursdag i dag?

ukens spørsmål #22


Hei!

Nå begynner folk endelig å stille litt spørsmål de faktisk lurer på til ukens spørsmål. Så derfor skal jeg heller ikke nøle med å svare ukentlig! Men kan være jeg i det hele tatt dropper ukens spørsmål en uke grunnet mangel på .. ja, spørsmål. Så spør meg hvis det er noe, og da skal det være et helt vanlig spørsmål som ikke innebærer mitt konstante privatliv :PPP

 Hvordan tror du det blir å starte i 9ende klasse? 

Det blir nok litt annerledes, det er det jo hver gang man begynner i ny klasse. Men blir nok litt annerledes iden alle 00erne eller fjorårets 7.klassinger kommer opp til ungdomsskolen så vi ser de hver dag og vi begynner i nye klasser. Men tror ikke det blir noe ille:)

Kan du vise hva du liker best av klærne dine? 

Neeei, tror ikke det er så spennende isåfall.

Hva var høydepunket på Justin Bieber konserten?

Rett før han skulle synge OLLG og håpet om at noen skulle spørre deg om du ville bli OLLG og ta deg med til scenen og opp til Justin. haha, neida, det må nok være rett før han kom på scenen og alle skrek og tellte ned! Og da han kom!! døde helt - hahah.Favoritt bok?

Håper bøker går fint siden det er en bokserie. Nemlig, pll (pretty little liars). Som minner meg på at jeg skal se på det etterpå!

Er det trygt å se på megashare.info? (der jeg ser på pll)

Ja, så lenge du lukker de vinduene som popper opp når du trykker på play. Jeg har i hvertfall ikke opplevd noe negativt med siden, heller ikke Michelle.

Kan du ha en whats on my iphone video?

Utrooolig etterspurt, og ja jeg kan godt det selv om det ikke er særlig spennende for meg. Men kanskje for dere?:)

Kan du ha en back to school video hvor du viser sminke, hår og hva du har i skolebaggen? Hadde vært utrolig morsomt!

Ja, jeg skal faktisk jobbe med en sånn video snart! Vet ikke om jeg skal ha alt det i samme video eller ikke. Gjerne kom med litt flere detaljer dere vil ha angående videoen:)

 Kan du lage en ting som irriterer meg video?

Hvis noen gidder høre meg klage på ting så ok

Hvilken klasse begynner du i?

Jeg begynner i 9.klasse 

Hvordan klarer du å ha hund når du er allergisk og hvilken rase er den?

Det er en japansk spisshund! Jeg tar en allergitablett hver dag i tillegg til at han er langhåret :) Elsker du fansen?

Åhh, ikke kall det fans. Men jeg er glad i leserene mine og er utrolig takknemlig for all "supporten" deres og at dere i det hele tatt leser bloggen min, loveyouuu!

Du har utrolig pent og langt hår! Hva bruker du til å stelle det?

Det har jeg laget et eget innlegg om her om hva jeg bruker i håret etter jeg har dusjet/vasket det! Gjør ikke noe annet etter det som hårspray eller slikt. Innlegget er heller ikke gammelt. Shampoo og balsam er vel mest det som står i dusjen som oftest er loreal elvital (de rosa).Har du en stor familie?

Nja, sånn passe. Tre brødre, meg, mamma, pappa, morfar og farmor. Men familien står meg veldig nær og er veldig glad i alle:) Spesielt mormor, som desverre ikke lever enda pga kreft.

 Hvordan lager man en video i imovie egentlig?

Kan sikkert ha en video på det:)

Og det var det! Blir nok ikke fler innlegg i dag fordi jeg har stresset med å handle inn gaver å mat til i morgen pga mamma sin bursdag som er i morgen, hunne ville nok satt pris på å få noen gratulasjoner fra dere! Også har jeg støvsugd rommet og ryddet litt.

 

all about lashes -mascara routine


Heisann! Tenkte å vise dere lille maskararutinen min! Eller rettere sagt, hva jeg i det hele tatt gjør med øynene mine daglig. Noen ganger kan det være jeg tar en veldig lys farge i bruntone i globalen bare for å se mer våken ut om morningen, men dette er den vanlige standaren.

Først bruker jeg loreal sin volumissime mascara, svart. Den påfører jeg bare helt til jeg er sånn passe fornøyd!

1. Loreal Volumisse mascara

Jeg påfører først en liten menge, så venter til det tørker, og deretter påfører på nytt. Slik holder jeg på til jeg en fornøyd!

 

2. Maybelline the rocket volum express
Denne maskaraen har jeg merket har blitt litt tom så jeg må nok kjøpe ny snart, men jeg repeterer samme step som forrige bare nå tenker jeg på fylde. -Slik som dere ser her i forhold til forrige bilde så er det mye mer fylde nå. Det kan se klumpete ut men nå er jo dette også close-up bilder. På en liten avstand ser det jo fint ut, så dere får se resultatet på det siste bildet, altså hvordan folk vil oppfatte sminken.

3. benefit Bad Gal lashSå avslutter jeg med denne her. Har egentlig ikke noen fast rekke på hvilken jeg skal bruke sist av rocket eller bad gal, men jeg bruker alltid loreal sin først! Siden det kommer mer produkt ut av loreal sin så bruker jeg disse til å fjerne litt og å fordele maskaraen fra loreal sin litt på vippene.

Ble litt dårlige bilder i dag fordi jeg rett og slett var så lite fotogen i dag og kameraet ville ikke helt samarbeidet med fokusen så måtte prøve om og om igjen. Sikkert fordi lyset var litt komplisert og sånt.


Slik blir ihvertfall resultatet:) Bruker ikke så mye annet, men kan prøve å få gjort istand en sminkevideo til dere som ville ha det. Fikk en enorm respons på lesere som ville ha sminkevideo, så da får det vel bli det da! 

Bruker dere noe av det samme?

saturday eve


Hei!

Da er det lørdag allerde! Bare to dager til det er en uke til skolestart, øsj. Begynner å forbrede meg litt til skolestart nå. Finne frem bagen, klær, sovne tidligere osv. Liker det ikke, men skal bli fint å møte igjen alle fra klassen og å vite hvilken klasse jeg kommer i. Men det skal bli hardt å starte på skolen igjen etter 2 måneder med herlig ferie. Denne ferien har gått så utroolig fort!:(

Senere i kveld skal det bli filmkveld, noe som blir sikkert blir gøy! Har kjøpt inn all godisen og redbullen jeg trenger, hahah. 

Skal også fikse ny header og design til dere snart! Snakker med Cecceya, som er så herlig og fikser designet mitt så vi får se når det blir ferdig:)

Vil noen kanskje ha en oppdatert hverdagssminke? Som dere ser så er sminken litt anerledes enn det den var forrige gang/mars. Liker denne mye bedre så skal nok holde meg til den en god stund.Håper alle koser seg den lille biten vi har igjen av ferien :)

video- Juli Favoritter (nye)


SURPRISE!!

Ja, i dag bestemte jeg meg for å filme inn en videoblogg. Denne gangen en juli favoritter med tanke på at jeg har lovet å lage favorittvideo månedlig. Hadde heller ikke noen andre planer så da redigerte jeg den i dag også! 

Som sagt skal det bli oftere videoer siden så mange har savnet det, noe jeg forstår. Videoer er alltid gøy og litt mer spennende enn innlegg, men samtidig er det bedre med litt jevnt med videoer og innlegg hver dag. Ikke bare innlegg.

Sett på 720p for mye bedre kvalitet!

Har du noen like favoritter?

noe lite, nytt og fantastisk


Hei!

I dag skulle jeg egentlig ut på bringebær plukk med mamma, noe som ikke ble noe av fordi det stengte 11.  Og vi kom sånn litt over 11 fordi jeg først måtte hente en pakke på posten jeg har gledet meg sykt til, nemlig noen bukser fra dr.denim<333 ahhh. Så dra dro vi bare å handlet mat og nå er er jeg hjemme.

Hadde på alarmen denne gangen for å kunne våkne litt tidligere og gjett om jeg klarte det?? JAAA Sovnet også kl 2, noe i mitt tilfelle er bra forhold til hvordan det var for noen dager siden hehe i tillegg til at jeg så på pretty little liars hele kvelden og da glemmer jeg vanligvis tiden. Har også satt på en ny episode jeg skal se nå.

Kommer ikke til å kjøpe bukser fra annet merke fremover enn dr.denim. Har to bukser allerede, og begge er kjøpå ca 2 uker. Det første paret er fra carlings og disse er fra miinto (adlink). Anbefaler å bestille fra miinto fordi det er sikkert, og i tillegg har de alltid mye utvalg! De jeg bestilte er desverre utsolgt men de har andre typer som også er suuper fine! 

Grunnen til at jeg bruker dem er nok mest på grunn av stretchen og kvaliteten. De sitter utrolig fint og i tillegg er de behagelige å ha på i forhold til cubus buksene og i det hele tatt mange andre bukser. 

Flere enn meg som elsker disse buksene?

heaven and pain


Hei!

I dag var jeg med mamma ut for å handle. Not that much. Har diskutert med henne om når jeg skal få piercing i navlen. Tror vi tar det når vi skal til Oslo ææ. Det blir ikke lenge til, kanskje en uke eller på fredag i følge mamma. Grugleder meg litt. Ok, jeg gruer meg bare. Kanskje jeg til og med feiger ut, hvem vet? Orker ikke tanken akkurat nå siden jeg H A T E R nåler. Og pain. Hvis noen der ute har tatt det, værsåsnill og si om det er sånn dritvondt eller bare sånn 1 sekunds vondt ogsånt.

Uansett så kjøpte vi sushi fra smak og sans på Kolsås, der selger de den beste sushien jeg noen gang har smak!t! Kødder ikke. Også har jeg bare tatt det rolig resten av dagen. Tempura maki og iste og jeg er i himmelen, haha.Innkjøpsvideo fra Rhodos


Hei!

Her er den endelige (kanskje) innkjøpsvideoen. Kanskje det blir en del 2 hvis det er mye mer jeg ikke har tatt med men det tviler jeg på, føltes bare som at jeg kjøpte mye mer. Var nok bare mat og sånt jeg kjøpte haha.

Sett på 720P for mye bedre kvalitet! 

Hva syntes du?

editing


Hei! 

Nå sitter jeg å gjør ferdig de siste "finishene" på innkjøpsvideoen. Filmet OG redigerte videoen i dag, det fortjener applaus! Det har tordnet litt i dag så vi måtte skru av all elektronikk, men nå har det endelig sluttet så jeg har kunnet fått redigert og blogget. Jeg legger ut videoen i dag i tillegg:) Det var ganske lite sånn egentlig, men hvis det er mye mer som jeg finner etterhvert så kan jeg lage en del 2. 

Får i hvertfall brukt denne regnværsdagen til bloggen. Og nei, jeg våknet ikke tidlig. De som følger meg på vine (Ida Jacobsen) fant nok ut det og haha. Sovnet kl 3 eller noe, men sto opp halv ett!!!:D

For de som også lurer på hvor jeg redigerer bildene mine slik som disse så er det på pixlr.com -> express 

Utrolig bra side! Visste ikke hva jeg skulle gjort uten den, bildene blir mye finere!

Noen som gleder seg til video?

god morgen


Ja uff,

Jeg startet dagen med å se litt rundt på instagram og slikt da jeg så at kl var over 3. Spiste "frokost" for en liten stund siden nå også har jeg bare vært litt på macen og sett på tv. Nå er allerede familien og spiser middag og jeg er mett haha. Skal fremdeles spise litt, kan egentlig ikke motstå mat sååå.

Skal ta meg en dusj etter på deretter et bad også skal jeg skrubbe huden min med en kroppsskrubb. Huden min er sinnsykt tørr nå! Så det er vel en enda en lazy day, men i morgen SKAL jeg opp i hvertfall kl 12. Får vi håpe.Fler som har fått litt feil døgnrytme?

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits