SMINKEVIDEO- Black and Pink


Her er sminkevideoen til den sminkevideoen jeg lovte dere!

Please, ingen drittkommentarer om at jeg ikke kan gå sånn osv, fordi dette er bare for gøy! 

sett på 720p! 

 

//bli med i konkurransen om å vinne 6 oslove amrbånd til en verdi av 295 kr!

Hva syntes du?

KONKURRANSE! vinn oslove armbånd


Hallo!

Her kommer konkurransen hvor dere kan vinne armbånd fra oslove! Dere vinner 6 stk til en verdi av 296 kr. Armbåndene er i tilfeldige farger, men det har ikke så mye å si siden alle er dritkule!

 Alt dere trenger å gjøre er å like på facebook knappen under innlegget og skrive at du har gjort det + epost adressen din og hva du heter. Hvis du glemmer å gjøre noe av dette er du IKKE med i konkurransen!

 HVIS DU IKKE HAR FACEBOOK! Så kan du dele innlegget videre på bloggen din (hvis du har) og kopiere inn link til inlegget i kommentarfeltet!Konkurransen avsluttes om en uke!

LYKKE TIL!!!!!!

 

høst wants- bikbok og ginatricot


Hei!

Tenkte å slenge inn ett innlegg av mine høst wants. Videoen får jeg ikke lagt ut, så får jo lage ett innlegg til dere før jeg starter med leksene. Haha! Føler meg helt starstrucket fordi lillesøsteren til Erica Kvam(l0ve) følger meg på instagram og likte ett av bildene mine :OO Bloggen hennes er sandramk! besøk den!

klærne og smykker er fra gina og bikbok
Hva syntes du?

 

the moment would last longer, if you picture it


//random overskrift 

Hello folkens!

Slapper av etter en laaang skoledag.. Har enda ikke fått noen av pakkene, er litt bekrymra når det gjelder sponsor pakken. Om jeg i det hele tatt får den. Men får vel bare vente.

Grei skoledag, men kjenner jeg savner barneskolen noe så sykt! I siste time hadde vi sånn mattetest. Uten karakterer ogsånt. Det er bare for å se på hvilket nivå vi ligger på i matte. Ble ganske fornøyd, men jeg kjente at jeg ikke gjorde mitt beste. Ganske greit fordi da får jeg ikke så vanskelig nivå ettersom at jeg hater matte. Hahah!

Holder på med 2 sminkevideoer, faktisk. En ganske rocka en og den jeg lagde i sminkelook i innlegget litt lenger ned. Den rocka kommer først da, siden jeg har kommet lengst med den. Får håpe jeg blir ferdig idag da!♥Hvordan var skoledagen deres?

favoritt hudsminke- hverdag


Her er litt av hudsminken min, bare at dette er det jeg bruker mest. Har flere favoritter men disse bruker jeg ca hver dag!

Drukner i lekser akuratt nå, så blir kanskje ett innlegg til idag :-)

mac select cover up i nw20, sephora palette corrective concealer, maybelline pure cover mineral i 04 rose beige, mac mineralize skinfinish natural i light (for lyst nå)

har du noe av det samme?
 

dagens sminkelook


Hallo

Her er dagens sminkelook. Skal legge ut sånne innlegg oftere. Har laget video, som er en picture day sminke som jeg lagde av denne. Videoen kommer snart ut!

hva syntes du? gleder du deg til video?

 

matte


Hei!

Sitter å gjør en overraskende lett mattelekse vi har fått. Den er til torsdag. Så jeg gjorde bare halve idag! Skal starte med rle'en og naturfagen imorgen. Skoleflink, da!

Har bestilt pakke fra nelly også som jeg kan vise senere når jeg får den, er ihvertfall SUPER fornøyd!har dere mye lekser, eller?

videoblogg- svarer på spørsmål


Dårlig lys men sett på 720p for bedre kvalitet!

Tenkte å legge ut en sånn video hver søndag, så still noen spørsmål dere lurer veldig på! Ikke sånn "hva er favoritt fargen din?", det er ikke så viktig vel? Haha

fikk du svar på noe du lurer på?

hater


Hei

Overskriften virker litt rar men nå h-a-t-e-r jeg ungdommskolen litt :D

Sick mye drama, får hodepine og lekser, hah. Merker stor forskjell fra barneskolen. Skjønner ikke Marie gruet seg til første skoledag, hun begynner i 7 klasse! Heldige bæsj. Sovna etter skolen ista, men rakk å få tatt noen bilder da sola skinte på sitt beste.g

Som valgfag står jeg faktisk fast på medie og kommunikasjon. Jeg elsker teater og å stå på scenen sykt mye, men der lager vi nettavis og skriver innlegg og har bilder og det er jo som en blogg? Det er det jeg brenner for nå. Jeg brenner for bloggen min. Selv læreren ville at jeg skulle være hjelpelærer (på kødd) siden hun leser bloggen min. Ingen fortalte henne om bloggen min, hun fant den selv.

Og jeg vet at medie og kommenikasjon får jeg bruk for i fremtiden. Vet ikke om jeg får bruk for sal og scene men jeg gir ikke opp skuespiller/sanger drømmen! Til neste år blir det sal og scene.

Skal forresten love dere en videoblogg litt senere. Skal starte å redigere på den nå. Det eneste jeg gleder meg til nå er helg og pakken jeg snart skal få via samarbeid♥noe du hater med skolen?

siste lykkeruset


Sitter her og koser meg med varg veum, ja. Varg veum eier liksom litt da! Digger de seriene så sykt. Håper de aldri slutter med det♥

Dette blir det siste lykkeruset fra meg, så er det skole. Fra imorgen gjelder karakterene. Æsj, samme med anmerkningene. Hadde egentlig fått 1 for at en bloggfan hadde ringt meg i timen.. Skal skru hele driten når jeg drar til skolen.

 

 

ser du på varg veum?

hverdagens vitaminer


Hallo

Tenkte faktisk å skrive litt om hva jeg bruker å ta hverdag for å få de vitaminene jeg trenger.

Tro det eller ei men tran, sana sol og grønnsaksbjørner/vitaminbjørner er veldig bra for huden, og hjelper å få friskere og sunnere hud. Husk også å få i deg mye væske/vann i kroppen så huden ikke blir tørr. Da holder huden seg fuktig og hydrert. Noe som motvirker kviser og urenheter.

Tran som inneholder vitaminer og omega3 er det sunneste av disse tingene. Så derfor liker jeg å ta det først og få de gode tingene til slutt!

Overraskende klarer jeg ikke markell i tomat. Æsj, hater det serr Foretrekker heller tran, faktisk!

Jeg bruker å ta om morgenen en spiseskje tran FØRST. Jeg tar tran først fordi da smaker det ikke så ekkelt med sanasol etter. Så til slutt tar jeg to vitaminbjørner samtidig i munnen og tygger.

 

 

video- Golden Plum Eyemakeup


Her er den sminkevideoen! Er utrolig fornøyd med resultatet. Vet at jeg snakker veldig lavt men dere ser jo hva jeg gjør i videoen så jeg trenger ikke forklare vel?

sett på 720p for bedre kvalitet! 

 

hva syntes du?

pakke i posten- oslove


Hallo

I samarbeid med rødekors fikk en pakke i posten idag fra oslove. Oslove er en nettiside som selger dritkule armbånd som dere kan se på bildene under.Pengene de får til inntekt går til røde kors. Jeg fikk disse sponset som jeg skal bruke i konkurranser, outfit og selvfølgelig skrive om min opplevelse med dem. Jeg er ihvertfall kjempefornøyd med armbåndene og syntes de er sykt kule.

 Armbåndene er veldig populære om dagen og mange bloggere har allerede blogget om dem. Dere kan gjerne besøke nettsiden her og facebook siden dems her

Skal ha en konkurranse senere hvor dere kan vinne 6 stk i forskjellige farger til en verdi av 295 kr. hva syntes du om oslove?
//sponset produkt, helt ærlige meninger

Golden Plum


Lagde en sminkelook ista til dere!

Ble utrolig fornøyd med den, heldigvis lagde jeg sminkevideo samtidig mens jeg lagde den. Legger den ut idag tror jeg, skal redigere rett etter innlegget♥

Produktene og alt er bare sånn drugstore sminke, så alle kan lage den! Så gled dere, som vanlig. Hahah :-) 

 hva syntes du?

taco-fredag


Tgif folkens!

Kjente at jeg ikke brydde meg om det var lørdag eller fredag i sommerferien men nå er jeg helt i hundre over at det er helg! Bildene er tatt med mamma sitt kamera. Prøvde det ut, men skal bruke speilrefleksen. Skal nok få canon eos 600d siden det andre er drit tungt og sykt dyr så orker ikke bruke den når jeg er ute fordi det er så tungt!

Blir kanskje videoblogg idag, men finner ikke hva slags jeg skal ha. Forslag?  hva gjør dere? hahahh

plaster


Hei!

Fin dag på skolen idag, blablabla.

 

Ble klort av Mia igår fordi jeg bærte henne så hun kunne møte Markus. Altså hunden, for dere som ikke har fått med det. Hun klikka helt og klorte meg i trynet og armen. Passet perfekt siden jeg er jo allergisk mot katter (ikke spør hvorfor vi har en)  og da ble jeg jo helt hoven i kinnet og armen.

Gjorde utrolig vondt i kinnet idag så dro til helsesøster. Jeg hadde ikke tatt noen stivkrampesprøyte heller. Hver gang jeg går inn spør jeg om det er noen vaksine jeg skal ta og hun sa, ikke idag. Men til 10ende klasse er det ny. Så jeg prata med henne om alt det der med allergi så hun ringte mamma, vi skulle ringe legen og bestille time til å ta allergitest og selvfølgelig blodprøve -.-

Det ender aldri godt hos helsesøster!

Så jeg gikk ut og ringte mamma og lurte på om hun hadde bestilt time hos legen. Hun hadde det og jeg ble helt.. redd. HATER VAKSINE, BLODPRØVE OG ALL DEN DRITEN!  Så jeg gikk hjem etter en lang samtale med Samantha og Hanni på veien. Vi snakket om normale (rare) ting. Veldig normale (RARE).

Men da jeg kom hjem møtte jeg på mamma, mens jeg var deperimert. Jeg var helt stille at hun lurte på om noe hadde skjedd og jeg sa bare blodprøvene. Hun trodde selvfølgelig at det var noe annet fordi ingen blir så lei seg av noe så lite. Haha, men det var det! Så vi snakket og vi dropper blodprøvene. WOHOOO! Men jeg tar allergitest da.Utrolig deilige på bildene. Plaster på såret da, hahah.

er du allergisk mot katter?

new shoes


Her er de nye skoene! Kjøpt på sandvika storsenter, btw.

hva syntes du?

3 skoledag


Hei!

Nå er allerede onsdagen ferdig og 3 skoledag er over. Gud, dagene har gått fort!

Men ikke den beste skoledagen hittil. Den beste var vel første dagen? Sol og alt! På skolen idag var det torden og regn. Masse regn. Drøøøøyt gud! Kjeder meg veldig nå, det eneste jeg gleder meg er kinodate med Camilla i helgen, hahah! Digg på skolen med, Hanni, Bambii, Camilla, Asmii og alle de andre folka, loveuuu!

Brukte friminuttene til å besøke 7 klasse og ha på radion på iphonen. Digg å FÅ LOV til å bruke mobilen på skolen! Jeg hadde brukt den uansett da, men jeg slipper å bli fratatt den  :D :D

Har brukt litt tid på dette innlegget siden mamma nettopp kom hjem med nye sko til meg, wohooo! Fuck converse, hahah. Orker ikke gå med gamle converse nå.

Nå har jeg brukt rundt 6 timer fordi laptopen klikka. Haha, fiksa nå da! Så sry for sent innlegg. Viser dere skoene litt senere ikveld.hvordan har deres skoledag vært?

videoblogg- selvtillit


Hallo

Lagde en video igår om selvtillit. Mange som har problemer i det i 10 år og oppover, så bare lagde den til folk med liten selvtillit :-) Kjeda meg da, btw. Men alt i videoen er sant! Blir ikke plaga pga høyden min ellernosånt, men hender at folk spør om å bære meg. Hahaha, gøy da!

tusen takk til alle som likte videoen på youtube! Betyr at denne videoen var kanskje hjelpsom for de fleste♥hva syntes du om videoen?

første dag på ungdommskolen + outfit


Hallo!

Tenkte å skrive om dagen! Altså første dag på ungdomsskolen, wæææ. Er ganske fornøyd med klassen min, men ikke 100% fornøyd da. Kom ihvertfall i samme klasse som Camilla og Bambii♥ Men ikke Josefine, så du må bytte fordi jeg vil ikke forlate Camilla eller Bambii.

Idag gikk skoledagen bra men om en uke har nok det endra seg litt. Det gjør det alltid, haha!

Tar bare med dagens outfit selv om jeg ser ut som en ku. men kuer er søte, sant?


Genser bogerud (hahahahah) smykke hm bukser cubus

hvordan har deres første skoledag vært?

videoblogg-whats in my makeup bag


Den skulle komme igår men den var lasta opp på youtube! Så på varg veum til klokka litt over halv 12, badass! Så glemte det. Typisk meg, haha!

Skoledagen gikk flotters da! Kommer kanskje innlegg om det ellerno, vet ikke. Eller skoleoutfit.

Ikke gidd å skriv kommentarer om dyretesting, PLEEEASE!

hva syntes du?

skole imorgen..


Hei allesammen!

Imorgen er det første dag på ungdomsskolen og gjett om jeg gruer meg! Virker sykt skummelt og rart at snart er det videregående.

Kjeder meg idag og har bare tenkt på hva jeg skal ha på imorgen, men nå har jeg funnet ut av det.  Kommer heller ikke til å nyte dette været i det hele tatt fordi ingen av vennene mine svarer på meldinger -.-

Får så sykt mange venneforespørsler og meldinger på facebook nå at jeg dør. Godtatt de fleste av dem, så har 1021 venner nå! Før jeg godtok hadde jeg 500, og det var for noen dager siden.

Er litt usikker på om jeg skal bruke veska eller sekk imorgen tilfelle vi skal ha bokbind på bøker. Noen som har gått på ungdomsskolen som vet det?

Holder på med what's in my makeup bag video som kommer en gang idag :-) Er så snill som lager så mange videoer til dere, assss!

Justin penalet mitt kommer til å tas godt i bruk♥


 

har dere skole imorgen? grugleder dere, dere også?

dagens innkjøp


God kveld

Her er innkjøpene fra dagen på storo. Veldig koselig å møte på blogglesere og må jeg si :-) Blir alltid glad for det.

vippetang ginatricot 40 kr, topp ginatricot 29 kr, negleolje og neile forsterker bikbok 39 kr, gymsko gsport 599 kr, sko eurosko 198 kr , skoleveske morris 399 kr

 

Kjøpte også en hårbørste og noen trykkblyanter men det er ikke så viktig.

hva syntes du om innkjøpene?

siste liten


Hei, og tusen takk for 26 plass på topplista allesammen!!

Idag blir det litt skoleshopping i siste liten, haha. Skal ha en skoleveske, kanskje noen nye sko, penal og litt sånn. Lagde en hemma fjortissminkevideo igår som jeg tror jeg ikke gidder å legge ut. Da lager jeg heller en ny. Ganske morsomt at været plutselig blir dritt når jeg starter på skolen?

Ja, men nå må jeg bare få imeg litt mat og fikse meg litt, ihvertfall ta på en bukse, hahaha.

Kommer nok hjem med litt innkjøp! Og videoblogg kanskje. Elsker å lage videoer til dere♥

hva skal du idag?

verdens nydeligste


Halloo

Tenkte å skrive om hunden broren min fikk, da Marie overnatta! Han heter altså Markus. Aner ikke om man skriver det med C eller K men han heter i hvertfall Marcus/Markus.

Han er en japansk spisshund og seriøst helt nydelig♥ Han er kosete, leken og helt perfekt! Har blitt helt forelska i han at han nesten hører mer på meg en broren min, haha!

Vi skulle etter planene til høsten få en hund, så håper det er en som han. I starten var han livredd i 2 dager og vi lurte på om noe var galt, men etter 3 dager hadde gått begynte han å føle seg hjemme.

Vi feira bursdagen til mamma idag og det var koselig!Skal legge ut litt bilder av Markus. Btw, noen videoforslag? 

hva syntes dere? er han ikke nusselig♥?

videoblogg- ting som irriterer meg


hva syntes du?

dagens antrekk


topp ginatricot shorts laga sjæl sko bella

 

Idag sto jeg opp tidlig, overraskende.. Var med ut å handle og plante nye roser på graven til mommo (mormor) savner henne virkelig!♥ Planen var å sole litt idag, så jeg ringer kanskje Marie. Så hvis du ser dette Marie, send meg mld! Videoen kommer senere idag, kanskje om en time ellerno! Men ikke lenge til så gled dere.

Kjøpte meg også noe på ett sted jeg aldri skulle visst at jeg skulle kjøpe klær på! Altså bogerud. haha, men det var to dritfine topper til bare 20 kr! Viser dem i new in innlegg senere.hva syntes du om outfitet?

linkingene!


 

 Hello!

Som sagt skulle jeg trekke linkingene idag og jeg trakk hele 10 bloggere denne gangen! Alle bloggerne er linket under i tilfeldig rekkefølge. Skal ha linkerunde oftere siden det tyder på at dere likte det :-) Det er det siste fra meg idag og gled dere til video imorgen!

 

1. her 2. her 3. her 4.her 5.her 6. her 7. her 8 her 9. her 10 her

 

bilde fra ista

hva syntes du om linkerunde? //burde jeg ha det oftere?

kjedelig


Yooo

Shiit, som jeg kjeder meg nå! Gruer meg bare så sykt til skole igjen.. Gleder meg bare til å møte folksa igjen da! Har seriøst ikke skjedd noe idag, har bare vært helt loner. Uansett er jeg friskere idag så jeg skal ringe Marie senere kanskje. Skal trekke linkingene senere idag, også skal jeg redigere ting som irriterer meg videoen. Så gled dere til det da!

Har fått sånn video-kick i det siste som dere kanskje har merka, haha.

hva har du gjort idag?favoritt solpuddere


Tenkte å vise dere mine favoritt solpuddere jeg bruker sånn ca hver dag for en nydelig tan hud. Disse er utrolig bra og anbefaler alle å kjøpe, selv om en er dyr og en er billig!

De to jeg bruker er too faced chocolate soleil og hm bronzing powder face and body!

Dette blir på en måte en anbefaling og omtale om begge produktene i ett innlegg! Hvis dere vil ha flere er det bare å si ifra :-)

 

Too faced chocolate soleil er ett matte og nydelig solpudder som gjør deg brun på ett blunk og resultatet er ganske naturlig! Husk å ikke bruk for mye, det er litt flaut.

 Noe jeg elsker er når jeg tar det på, får litt av pudderet på leppene og slikke det av fordi det puddere smaker seriøst bedre enn sjokolade! Haha, jeg sleiker ikke pudderet til vanlig for de som tror det! Ettersom at solpudderet er såppas dyrt... Koster ca rundt 200 kr om jeg husker riktig. Jeg kjøpte mitt på sephora, så du får ikke kjøpt den i norge noe sted, tror jeg.

 

Hm bronzing powder for annsikt og kropp er ett stooort solpudder til 60 kr bare! Det har nesten ikke shimmer eller glitter som gjør det synelig på huden og det elsker jeg! blir litt rart å bruke solpudder på kroppen fordi det må være ganske mye stress, haha! Men på halsen og annsiktet funker den!Jeg sparer opp til isadora solpudderet i matte tan som er mørkt, brunt ofc og går lett og fint på huden. Det koster 200 kr.hvilke solpuddere bruker du?// har du noen av disse?

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits