(sen) Juni favoritter 2014 -video


Hei!

Det var en god stund siden jeg lagde denne, men siden jeg lagde den veldig tett med pakk med meg så ville jeg vente litt med å legge den ut. Vet det er utrolig sent og dette burde egentlig være Juli favoritter men har vel egentlig ingenting å si. Bedre sent enn aldri hoho!

Kan hvertfall fortelle dere at jeg har de to siste dagene vært i steikvarme Las Vegas og nå befinner jeg meg oppe i fjellene i Grand Canyon. I overimorgen går turen tilbake til san fransisco noe som er 9 timers kjøring så det vil bli en overnatting på motell gjennom turen. Blir i san fransisco to dager ca så går turen hjem igjen. Må jo levere bilen vi leier i san fransisco, derfor må vi kjøre helt tilbake.

Håper hvertfall dere liker videoen og ikke irriterer dere over mini-hybelkaninene i håret mitt :D

universal outfit


topp - abercrombie&fitch    cardigan - old navy    shorts - terranova    veske -  michael kors

 

Ganske enkelt og comfy antrekk. Siden det var rundt 40 varmegrader så trengte jeg egentlig ikke cardiganen. Eller toppen ... eeeller shortsen :D

Ooog hvis dere lurer på hvor jeg kjøpte navlepiercingen så kjøpte jeg den og en annen her i handlegaten i Santa Monica.

Hva syntes du om antrekket?

universal studios


/california tid: 16:25)

Hei!

Er litt bedre nå. Eller egentlig mye bedre i formen men helt jævlig i hals og nese. Men har overlevd i to dager, snart tre. Men i overigår så var vi på universal studios.. Selv om jeg ikke burde så dro jeg likevel. I dag er siste dagen i Santa Monica og desverre har jeg klart å smitte min kjære far, som nå ligger. Det skjer hveeer eneste ferie at en i familien blir syk også går runden til alle til slutt har blitt eller er syke. HVER ENESTE FERIE.

Men siden jeg er bedre så nå så kan jeg blogge siden det var det jeg lovte. Legger ut en outfit etterpå også.Skiltet fra haisommer ↑Huset til Susan i desperate housewives!

Fikk lære så mye om forskjellige filmer og effekter som ble brukt. Var utrolig spennende!

Skal ut nå selv om jeg kom hjem fra en liten shoppingtur med mamma. Har brukt allerede 300 dollar kun i dag og skal ut og jakte på juicy dresser nå. Ouch. Outfit fra universal kommer senere i dag, eller natt/morgen for dere.

venice beach
I går gikk turen altså til venice beach aka santa monica beach. Sykt svær strand med pier'en i midten og sinnsykt mye vind. Så mye at jeg faktisk er syk. Ja, jeg ligger i senga med halsbetennelse og svetter ihjel. Dritgod start på turen her i Santa Monica. Trodde ikke jeg skulle bli syk av vinden men med tanke på at etter jeg bada så ble jeg såpass kald også deretter varm igjen på grunn av sola at jeg ble forkjøla. Hadde ikke halsen vært såpass ille så kunne jeg vært ute men det klarer jeg ikke fordi halsbetennelse er veldig vondt.

Men det var en nydelig strand og det var utrolig kult å ha vært der! Skal dit nok igjen men desverre ikke bade. Har bare 5 dager igjen her i santa monica inkl denne før vi tar turen til vegas der det er 42 varmegrader. Hehe, "gleder" meg til der altså. Neida, jeg gleder meg faktisk men sååå varmt, geez. SKAL ha et hotell med basseng. Vi har nemlig ikke bestilt hotell der enda. Snakkes når jeg er bedre!

santa monica next


/california tid: 22:30)

Hello!

Tenkte bare å oppdatere dere litt med tanke på at jeg ikke kan garantere dere noe blogging i morgen siden dagen skal brukes på å kjøre til Los angeles, Santa Monica. Har gledet meg mest til å komme til Los Angeles og kan ikke vente med å dra til Hollywood, Disneyland, Neverland og masse annet gøy! Dette er jo bare starten på ferien, to og en halv uke igjen så det er nå morroa begynner!

Mest sannsynlig blir det ikke blogging i morgen eller i dag blir det jo for dere men dere skjønner nok. Gjorde ikke annet enn å slappe av ved bassenget også tok vi en rolig tur ut til Monterey by.Ble ikke noen bilder i dag siden det ikke var noe spesielt som skjedde men når jeg kommer til santa monica, da kan jeg garantere bildeeer!!

hello monterey


(California tid 22:02)

Heihei!

Akkurat nå sitter jeg godt plassert på verdens koseligste hotell i monterey. Et ganske koselig sted med nydelig natur og en fin by som jeg tenker vi utforsker litt mer i morgen. I går så brukte vi hele dagen i handlegaten i san fransisco som vi ikke fant før i forrigårs når vi var med en fyr pappa jobber med og resten av familien altså kona og to andre jenter på 14 og 16 år altså ca et år eldre og yngre enn meg. De var hvertfall veldig hyggelig og det var en vellykket kveld!

Så da handlet jeg litt i går også. Noen mente visst at jeg ikke kom til å shoppe så mye som jeg hadde forventet men det ble vel motsatt. Shoppet mye mer enn forventet og jeg har to hele uker til å være her.
:D :D - jeg kjøpte ikke to vesker fra michael kors nei, den ene posen er mor sin men kjøpte to ting derfra som dere ser på bildet under. Skal ikke vise dere alt jeg har kjøpt slik at det blir noe nytt å vise i innkjøpsvideoen. Dette er bare det jeg kjøpte i går. Har kjøpt mye utenom, tro meg!

 

Også litt bildedryss fra i dag, på fishermans wharf i monterey:OGSÅ SERIØST, DETTE ER SYKT! Har aldri sett så mange sjøløver samla på èn liten brygge før. De alle lå der og sov, og det var ikke noe aquarium greie, de var der liksom og bare og chill'an. Så nydeligee!!

♥♥♥♥

Snakkes i morgen!

golden gate bridge & fishermans warf


/San fransisco tid: 09:50)

Heihei!

Uff, beklager for lite oppdateringer. Lover å blogge hver dag her nå. Sovnet ganske tidlig de siste to dagene ettersom vi har vært ute hele dagen(e). På mandag tok vi turen til golden gate bridge for å være litt turister. Den var ikke så spesiell siden det var liksom en mye lengre bru et par km bortover som dere ser bilder av under.

Har ikke så god tid nå siden vi skal ut men her er bilder fra de to siste dagene her. Så skal jeg nok blogge etterpå men da sover dere mest sannsynlig.

Hår i ansiktet <3 Fikk ikke til et bra bilde siden det bare blåste.Pappa, meg og mamma♥

Også i går var vi på fishermans warf hvor jeg ikke tok så mange bilder men tok et av noen søte sjøløver.

Meg og mamma foran den nydelige, leide bilden vår. Elsker seriøst suv'en vår. Den er sååå fin og går sååå fint!

Da snakkes vi etterpå, hvis noen av dere er våkne!♥

første dagen i california


/san fransisco tid: 21:08)

Hei!!

Trodde jeg skulle få tid til å legge ut flere innlegg i går men det fikk jeg ikke med tanke på at hele reisen fra da jeg dro hjemmefra til da jeg ankom var på 21timer, og da var det natt her og alle var utslitte etter å ikke ha fått sovet på et helt døgn. Men siden vi ankom når det var kveld/natt (kl 12 ca) fikk vi sovet når vi skulle så da er jo døgnrytmen i boks med tanke på tidsforskjellene.

Denne dagen har hvertfall blitt brukt til å hente bilen vi leier, så har vi spist god middag og deretter shoppet litt på det nærmeste kjøpesenter. Vi handla også en del mat og drikke på target (verdens feteste butikk. Men da legger jeg ut mer bilder i morgen, som blir ca på samme tid som dette innlegget blir postet hvis ikke tidligere. Blir jo mange flere innlegg men jeg orker ikke regne ut når ca kl er i Norge når jeg blogger, men dere får hvertfall nye innlegg når dere våkner :)

Her er altså hotellet vårt. Det ligger et stykke unna selve byen men siden vi nå har leid bil hele ferien så er det ikke noe problem å komme seg noen steder.

Victoria's secret ♥♥ endte faktisk opp med å ikke kjøpe noe, men det gjorde mamma og da fikk hun med en pink kopp som jeg ville ha.Skal kjøpe fra vs i santa monica der det er litt større.

Et par av innkjøpene fra i dag og bare i dag. Gled dere til innkjøpsvideo sier jeg bare :D

Sliten, trøtt men en ganske glad Ida

Nå er planen videre å bare slappe av litt til i morgendagen. Vi har jo ikke fått sovet noe særlig mye og hvertfall ikke når vi har mistet en hel natt! Så da snakkes vi snart!♥

off to go


Heisann!

Da slenger jeg bare inn en oppdatering før jeg drar slik at jeg har sikra et innlegg i dag. Våkna for en liten stund siden så har kun rekket å tatt en enkel kaffe, kle på meg og that's it. Tiden går fort så må forte meg nå siden det er ca 30 min til vi drar til gardermoen.

Vil bli mer blogging som sagt hvis internettet på hotellet er greit noe det skal være. Har pakket ferdig alt ca nå gjelder det bare å lukke kofferten og fikse meg litt. Antrekket ser dere på bildene + en ekstra hettejakke hvis det blir kjølig på flyet eller på flyplassen.

- Men da snakkes vi om et par timer!♥

adventure time dress


Hei!

Har helt sykt reisefeber nååå! Bare 16 timer til flyet går til New York eller John F. Kennedy international airport :D Kommer til å legge ut minst 3 innlegg i morgen så det vil bli blogging hvis internettet funker fint på hotellet, noe jeg er helt sikker på at det vil.

Men uansett så husker vel dere sikkert den nydelige bikinien jeg fikk fra 6ks? Jeg fikk nemlig også denne kjolen jeg derfra sammen med to andre ting jeg snart skal vise dere. Mange på instagram hadde også spurt etter den så her får dere se litt nøyere hvor den er fra og hvor dere ser den på :) Hadde den på meg i pakk med meg videoen til dere oppmerksomme lesere.

Er utrolig fornøyd med den og siden jeg elsker adventure time så finnes det ingenting bedre enn en kjole med søte Jake på♥ 

Kjolen finner dere her

Disse bildene er også tatt med den nye sigma linsen min, garantert mye bedre enn 50mm min fra canon!

Men da snakkes vi nok i morgen tidlig! Jeg blogger før jeg drar så når dere våkner så vil dere ha noe å lese fra meg :D

Hva syntes du om kjolen?

video: Pakk med meg til USA


Hei!

Da var endelig videoen her! Hva jeg skal ha med av klær og sminke til USA. Deilig å endelig få lagt den ut nå, dere aner ikke! Skal prøve å få redigert ferdig en til som jeg publiserer når jeg er fremme i usa slik at det blir jevnt med videoer og ikke en video bare to dager etter denne her. 

Selv om jeg nevner dette flere ganger i videoen så må jeg bare få det klart at jeg skal ta med mer klær men siden jeg ikke har pakket ferdig så er det flere plagg og produkter jeg skal ha med meg. Men det er ikke mye mer, bare et par ting. 

Sett på 1080p for mye, mye bedre kvalitet!

Hva syntes du om videoen?

coming up


Hei!

Ble ferdig med noen ting istad og en av dem hinter jeg til i dette innlegget. Det er vel ikke akkurat hint når det er såpass obvious, så hvis du ikke vet hva det er så tenk ekstra godt etter. Hvis det ikke ringer noen bjelle så er det bare å glede seg :D

Holder på med to videoer nå hvertfall så de vil begge være oppe innen jeg drar på lørdag. Skal prøve å få redigert ferdig den tredje før jeg drar men den publiserer jeg når jeg er i USA. Noen som har en anelse hva jeg har holdt på med i dag?

om en uke ...


... Skal jeg hit!Tiden har faktisk gått utrolig fort! Må få unnagjort en pakk med meg video, juni favoritter og en til video men den skal jeg forhåndspublisere slik at den er klar på youtube når jeg er i USA. Kommer til å vlogge masse, filme inn en tonn med videoer og mye mer! Men så klart skal jeg nyte øyeblikkene uten å nødvendigvis tenke på å filme det hvis dere skjønner. Ellers har jeg brukt utrolig mye tid på å filme og redigere denne uken og blir derfor ikke alltid like mye tid til bloggen.

Har også en del og pakke så jeg er i en stressperiode nå. Må få redigert tre videoer før jeg drar inkl filming og laste opp to av dem denne uken så det er mye stress. Håper jeg får lastet opp juni favoritt -videoen hvis ikke så driter jeg rett og slett i den og laster opp pakk med meg videoen som jeg enda ikke har fått filmet. Siden pakk med meg videoer er så etterspurt så legger jeg heller ut den enn en lang favorittvideo. Også har jeg en del innlegg jeg må få lagt ut denne uken også og ja, det blir blogging mens jeg er i usa :-)Skal/har/er du i/til usa?

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits