koselig dag på beito


Hei! I dag tok vi turen til beito, eller beitosstølen. Vi gikk litt rundt der, spiste god mat og litt sånn. Det var utrolig koselig der selv om det var ganske så kjølig og var utrolig masse vind og. Kom hjem for en times tid siden ca. Skal bare slappe av resten av dagen var planen. Kjøpte inn en del godt jeg bare skal kose meg med i kveld:)

Prøvde meg også på sånn trampoline greie sånn som man hopper superhøyt på, haahaha. Det var gøy bare at han mannen strammet for mye rundt beina mine haha.

Tok et par bilder der også, men ble ikke noen særlige fine av meg med tanke på at det blåste så utrolig mye.

Har du vært på beitosstølen?

diy - superenkel magetopp


Heisann! Bladde igjennom noen bilder nå og fant ut at jeg ikke hadde lagt ut et diy prosjekt. Sannsynligvis ikke fordi det var et ganske enkelt et, men gjør det likevel siden det ikke er så mye annet å blogge om nå. Men det blir blogging etter på i tillegg!

Uansett så skal vi gjøre om en gammel, ikke så fin, topp om til en stilig magetopp som er utrolig fint nå om sommeren! 

Det du trenger:

♥Stoffkritt eller kritt

Tekstilsaks

En singlet du ikke bruker  


Først, finn frem toppen du skal klippe om


Som dere ser er den ikke særlig fin, så angret ikke mye på at jeg klippet den om for å si det sånn.


Så start med å marker hvor mye du vil klippe toppen. Bruk god tid helt til du er fornøyd!


Deretter klipp nøyaktig der du markerte, bruk god tid på dette og. 

Voila! Så er du ferdig! Utrolig nok lagde jeg en diy av noe så enkelt. Mange som sikkert har gjort dette, men til de som ikke har så er det bare prøve! Jeg gjorde det ikke nøyaktig i det hele tatt, men ble fremdeles mye kulere enn sånn den så ut før. Skal ihvertfall gjøre dette med mange av toppene jeg egentlig tenkte å kaste, fremover.

Hva syntes du om resultatet? Har du prøvd dette før?

nyyyter valdres


Heisann! Har ikke fått noe særlig smaken av hva naturen har å gi med helt enda. Vi tok turen ned til Fagernes i dag og var der en liten stund før vi handlet og kjørte opp igjen til hytta. Kjøpte meg noe undertøy, like spennende som vanlig hm.. Etter en liten stund begynte det å pøsregne, deretter tordne. Det småregner litt enda men er helt grått og dritt, rett og slett. 

Vet ikke helt hva annet jeg skal skrive enn a været er stygt, for det er det. hahaa. Holder meg inne resten av dagen og da er det fælt med bare en liten bit internett som jeg må bruke til å blogge, ikke noe mer. Så litt på norwaycup men det var bare sykt kjedelig, ville heller vært der enn å sitte her inne å se på det på en tv. 

bløeæsjhHahah også smiler vi, btw jeg mener det ikke. Jeg er egentlig drit sur:((


Kommer hjem på lørdag forresten. Så får håpe at været virkelig bedrer seg eller så går jeg ut og drukner meg selv, noe som ikke vil ta særlig lang tid. Trenger jeg å si hvorfor? 

Ha en fin dag alle dere som koser deg hjemme da! :/

hytta deluxe


Hei dere! For litt siden ankom jeg, mamma og pappa hytta. Er visst enebarn denne gangen, mehehehe. Må si det er ganske deilig faktisk! Dagen startet med at jeg bare satt og spilte minecraft på en hungergames server noe som faktisk var utrolig gøy! Det er nok ikke mulig å bli mer nerd, tror jeg hahah.

Har vært ganske sliten, men turen har gått greit fort med tanke på at jeg egentlig bare lå i setet og nøt at jeg hadde hele plassen for meg selv uten å sloss om den. Flott å utnytte tiden som enebarn! Deilig å være her også. Å puste inn ren luft og å gå flotte fjellturer i tillegg til fisketurer -yes I love fishing<33

Uansett så var det litt overskyet når vi kom frem, rett etter begynte det å pøsregne. Noe helt sykt! Og nå klarner det opp igjen. Håper det holder seg slik sånn at jeg kan få prøvd et par kast, men det blir nok ikke ut i naturen ettersom jeg bare har med et par sko, og det er de toms lignende jeg brukte i Rhodos. Men skal få kjøpt noe i løpet av morgendagen sannsynligvis.

Og i dag blir det bare et innlegg, desverre. Siden jeg er litt sliten av stresset, turen og litt sånn. Men i morgen skal jeg blogge for fullt igjen! Blir penger for jobben til pappa med tanke på at vi bruker hans 3G til nett. Heldigvis betaler jobben hans all telefonregning og slikt, heldige jævel.

as normal fikk jeg dratt med mamma utenfor til bilder:D

Hva syntes du om bildene?

ukens spørsmål #21


Hvilket kamera og objektiv har du?

Jeg har Canon eos 600d og bruker objektivet 50mm linse til å ta bilder med. Til videoer bruker jeg samme kamera bare med standardlinsen.

Hva er din mening om folk som farger håret sitt i en helt unaturlig farge som foreksempel lilla? 

Mening om folka eller fargen, det er stor forskjell vennen. Men jeg syntes det egentlig er utrolig kult! At de har sin egen stil og at de tør å være selvsikker på seg selv og gjøre hva de vil med utseende uten sånne drittunger som bryr seg. respekt. 

Syntes du det er gøy når folk sender deg fanbrev og gave?

Det må være noe av det søteste folk gjør! Det varmer utrolig mye og er så koselig! Får flest fanmailer enn fanbrev. Svarer som oftest på de fleste mailene og spørsmålene jeg får med mindre de havner i søppelposten eller bar "forsvinner" litt i mailen min.
Vennen min sa hun hadde spurt om å ta bilde med deg men så svarte du tilbake med at du var for fin til å ta bilde med nørder, er det sant?

hahaha, ja helt sant. Hva tror du? Jeg syntes det er dødskoselig å ta bilder med folk så da lyver vennen din som sikkert aldri har spurt om bilde en gang. Jeg sier ja til alle som spør:)

Kan du lage et innlegg der du viser hele huset ditt?

Nei, sånt vil jeg ta som litt privat. 

Forbildet ditt?

I slutten av 2012 var det sånn Eminem, men nå for øyeblikket har jeg ingen.

Hvordan blir du sponset, hva gjør du for å få produkter sponset, betaler du ingenting og velger du ting selv?

WOW, en del spørsmål om sponsing ja.

1. Men jeg får mail fra forskjellige firmaer eller webshopper som spør om jeg vil ha et samarbeid med dem. Så takker jeg ja hvis jeg er intressert.

2. Jeg gjør ingenting for å få produkter sponset, folk bare kontakter meg fordi de har sett bloggen min og vil samarbeide med meg.

3. Og nei, jeg betaler som oftest ingenting selv, det jeg betaler til dem er jo å fonte produktene/siden deres i mot at jeg får beholde det jeg viser til dere.

4. Og noen ganger velger jeg ting selv, mens andre ganger er det enkelte produkter de vil ha et ekstra fokus på.Spiser du mye sunt?

Nei, ikke i det hele tatt faktisk. Mye av grunnene er jo fordi jeg er allergisk mot det meste av frukt og grønt (ja seriøst) , så jeg må ta vitaminbjørner, sanasol og tran.

Hvor høy er du, du har jo sykt lange bein?

Beina mine er ikke lengre enn 60 cm fra bakken sikkert, så det sier litt.

Hvilken film er den skumleste du har sett?

Åhh, det er jeg ikke helt sikker på faktisk. Med tanke på at jeg er verdens største fan av skrekkfilmer men er helt fullstendig paranoid når det kommer til skumle lyder, mørket osv. Men kanskje the exorcist, fordi den er helt sinnsykt disturbing.


Ikke mange spørsmål denne gangen, fikk bare 55 kommentarer. Så husk å spør hvis det er noe du lurer på!

Noe du lurer på til neste ukens spørsmål?

the erase paste


Heisann! Ble litt senere innelgg i dag, men det kommer enda et senere også.

Nå tenkte jeg å vise dere et av mine favorittprodukter nå for tiden, altså en liten anbefaling. Dette produktet kjøpte jeg i Rhodos og har brukt det daglig siden da.

Det er the erase paste som er en concealer i krokke form, noe jeg ikke er helt fornøyd med, men produktet er såpass tykt og har en utrolig dekkevnde så det er ikke så nøyaktig. Som skrevet er konsistensen tykk så man behøver ikke mye for at det skal bli nok dekk. 

Prisen ligger på 200 kr ca, jeg kjøpte den for 23 euro eller noe lignende, men sephora hadde 30% rabatt så da fikk jeg den billigere.

 Den funker perfekt på kviser og under øynene. Men husk å bruk fuktighetskrem før påføring for et jevnere resultat, ellers vil det bli for tørt på huden. Men har du mer oljete hud trengs det ikke særlig, men bruk fuktighetskrem uansett.

 

fregner<333

Her er den brukt under øynene og på kvisene jeg har på kinnet og i mellom brynene/pannen. Som du ser så blir de helt usynlige, selv nærme! 

Har du prøvd denne før?

fjelljente


Heisann!

Dagen i dag har bare bestått av latskap. Har holdt på å pakket litt å forbrede meg til å dra på hytta til mandag. Trodde selvfølgelig det var i morgen vi dro, men så sa mamma at vi tok det på mandag i stedet. Har også planer om å fortsette å være lat til jeg skal legge meg, noe som sikkert blir sent siden jeg skal se noen episoder av pretty little liars nå. For de som lurer på hvilken sesong jeg er på så er det første fremdeles, snart andre.

Mange er også på norway cup, kanskje jeg drar dit i morgen men er ikke helt sikker. Skal dere?

tatt i går

Ellers så skal det bli helt lik blogging på hytta som det har vært de siste dagene. Har også blitt mye flinkere til det og, noe jeg skal holde på og! Men selv om jeg må ta 3g nett fra iphonen og koble til pcen for å blogge KUN BLOGGE så går det litt greit. Elsker å fiske, gå turer og ta masse fine bilder oppe på fjellet. Har elsket å fiske siden jeg var liten og fanget en stor jedde på egen hånd, mamma og pappa tror jeg bare hadde satt meg fast der jeg stod og ropte "SE JEG HAR FISK!" og dro i stanga.

Det er også moltesesong der oppe -ÅÅÅ gud som jeg gleder meg til å dra dit! 

Har dere vært/skal på hytta deres i sommer? 

et lite innkjøp


Heisann!

Som jeg skrev i forrige innlegg så var jeg i Sandvika med Camilla og Madelen. Det var utrolig flott å møte de begge igjen etter, tja, en måned(?) uten å sett dem. I morgen skal jeg kanskje på stranda med Madelen, men er ikke helt planlagt enda. 

Hadde jo med kameraet og alt, men når jeg dro det opp for å ta bilder stod det at jeg tydeligvis ikke hadde minnekortet i, som vil si at jeg glemte det hjemme når jeg la inn bildene fra forrige innlegg. Så da fikk jeg ikke tatt noen, andre gangen på ikke så lang tid at jeg har glemt det. Sist gang var når vi var i Tyrkia, haha!

Hadde ikke planer om å kjøpe noe spesielt, var mest opptatt av å få sett de begge to igjen og hver gang jeg skal møte Madelen så blir det oftest stranda, ss eller overnatting -fordi det er ikke så langt unna oss begge, rett og slett! Men uansett, så ble det en ting med meg hjem likevel. Ikke noe nytt akkurat, men med tanke på hvor mye jeg har kjøpt i Rhodos. Det jeg kjøpte var uansett noen bukser fra carlings eller fra dr.denim. De er helt utroooolige deilig å ha på, virkelig! De satt utrolig fint i tillegg. 

Jeg valgte min i strl xxs, selv om xs passet så ble den for lang i beina mned tanke på at jeg har ganske korte bein. Men xs går fint:) De type buksene jeg har er kissy og er black dark antique. Men dette må være de mest behagelige buksene jeg noen gang har prøvd. Har lest sånn 1000 bloggere som skriver om disse men tenkte aldri over å prøve dem før nå hvor jeg bare gikk forbi dem og tok en liten titt da jeg innså at det var kjærlighet ved første blikk (haha) med en gang!

we heart sunshine


Hei!

Skulle egentlig ta bussen 14.59 for å møte Camilla, men pga meg som må blogge, så tar jeg en senere en, kl 15.14 så da får jeg akkurat tid til å blogge! Madelen er umulig å få tak i så vi prøver å få ringt henne.

Været er jo helt flott ute så det blir nok fint å få kommet seg ut litt og, vi skal til Sandvika forresten så blir nok ikke mye utetid, men vi går nok ut litt og. Når jeg tenker meg om, så tar jeg meg kamera, for dere! Vil bli en bedre blogger og da er det.

Fikk tatt noen bilder i farta akkurat nå, men de ble heldigvis fine:)

genser sheinside     shorts terranova

Hva skal du i dag?

be an icon


Heisann!

I dag har jeg bare vært helt utroolig slapp. Ikke sånn syk-slapp men sånn lat-slapp. Har vært ganske så varm i hele dag, men det er jo ganske varmt i huset vårt også så jeg er ganske sikker på at jeg ikke er syk. Håper virkelig ikke det for i morgen skal jeg kanskje ut med Madelen og Camilla:)

Og siden jeg ikke har gjort noe særlig spesielt hadde jeg heller ingenting å blogge om. Jeg ser jo ganske sliten ut og, men fikk dratt med mamma ut i hagen for å ta bilder.  Så da ble det et lite sommeroutfit jeg bare slang på, ganske enkelt, men fint♥

 

                                                                                 
                                                                 topp pull&bear    shorts terranova    sko converse
Ellers så skal jeg sette meg ned å redigere en videoblogg, som ikke en gang er sikkert at kommer ut en gang. Vi får se! Også var det mange som ville ha innkjøp fra hellas, noe jeg selvsagt skal få fikset, hadde jo planlagt det uansett, men bare flott at dere også vil ha det!

Hva syntes du?

news in my wardrobe


Hei! Når jeg kom hjem i går fikk jeg en del klær fra sheinside og choies, så jeg viser det i ett eget innlegg her. Siden det ble en del ting, blir det et litt langt innlegg. Ble fornøyd med alt og er virkelig glad for å både ha choies og sheinside som sponsor -som vil si at ja, produktene er sponset.

Til klærne og tilbehøret fra sheinside ↓♥Ny favorittgenser her

♥Utrolig søt superman skjorte her♥Fint kors kjede her

 


♥Utrooolig fin bikini, den satt som et skudd! -jeg har i strl small her

 

♥88 øyenskygge pallett her

Alt fra choies ↓♥Stilige og rocka tights her♥ Deilig BOY genser her

♥♥DE DEILIGSTE TIGHTSENE I VERDEN! -kødder ikke, må være de deiligste jeg noen gang har prøvd. Kommer til å bruke dem hver dag! her her her

♥Måtte ha enda et par så da valgte jeg noen i en dyp midnattblå farge her

♥Stilig BOY snapback her

 

Hva syntes du om tingene?

good morning


Heisann!

Ja, i går kom jeg hjem fra Hellas. Ikke den beste flyturen med tanke på at jeg bare sov hele veien, bittelitt ubehagelig men turen gikk fort tilbake -så greit nok! Hadde planer om å blogge i går, men orket ikke. Nå er jeg endelig klar for fulltidsblogging igjen! Meeen så kan det være at jeg reiser på hytta neste uke, you know, uten internett.

Har lyst til å tilbringe noen dager hjemme og gledet meg faktisk utrolig mye til å komme hjem og! De siste dagene bablet jeg bare om hvor mye jeg gledet med til å komme hjem, og nå er jeg her. Borte bra, men hjemme best! -Sant, uansett hva. 

Hadde jo fått en del hentemeldinger fra posten når jeg kom hjem og siden mamma måtte ut å handle, så ble jeg med henne for å hente dem. Var 3 pakker, den ene fra sheinside, den andre fra choies og den siste hadde jeg ikke bestilt (?). Hadde også fått en pakke i posten som var en sommergave med noen fine løsnegler som jeg kan vise dere senere.

Tok noen fine morgenbilder i bare en deilig genser som jeg fikk i en av pakkene. Viser resten etterpå:)Genser fra sheinside 

Deilig å få tatt bloggbilder i hagen igjen♥♥♥ Mamma som tar bildene forresten, er hun ikke flink? Har rotet bort selvutløseren, men ho funker like (bedre) godt. Skal blogge masse denne uken i hvertfall så får vi se litt ann når det gjelder hytta, er ikke sikkert jeg blir med en gang, men elsker å fiske og å gå turer der så kanskje jeg kan forhåndsinstille noen innlegg til dere. Ett hver dag eller noe lignende?Hva syntes du om bildene?

Elskbar mat


Hei! I går holdt vi oss egentlig bare på hotellet. Bassenget, slappet av også til middag ble det kinesisk mat! Man får det to ganger i løpet av oppholdet på hotellet vårt og nå er de desverre brukt opp. De er har den beste maten der!! Så det er vel det jeg elsker mest av alt! Etter Justin, da.

Tok noen bilder, men ikke noen spesielle fine. Ellers så kom jeg nettop opp fra enda en tur til bassenget. Ble ikke noe bading, bare å dukke med i et sekund og deretter gå opp for å sole meg igjen. Vil virkelig får med meg de siste solstrålene før jeg drar, også tar jeg heller sol for å holde fargen oppe. Men tror ikke det er nødvendig for øyeblikket med tanke på at det er varmere der jeg bor enn her i Rhodos hahah.

 

 

♥♥♥♥

Noe av det beste var jo den friterte isen, gud den smakte virkelig! Tror jeg aldri har smakt en så god dessert før, ærlig. Fikk ikke tatt bilde av den, var vel ikke det første jeg tenkte heller da jeg fikk servert den. Men tok bilde på iphonen, noe jeg sikkert kan vise dere når jeg kommer hjem.


I morgen blir vel siste gangen jeg blogger her i Hellas. Ikke sikkert jeg blogger i morgen en gang, men vi får se! Sannsynligvis vil det komme et innlegg, men kan ikke love noe som helst.

Ha en fin dag videre!

the oldtownHei!

I hele går brukte vi dagen ved bassenget. Har fått et utrolig skille, sånn virkelig. Helt utrolig hvor bleik jeg var før jeg dro med tanke på hvor mye brunere jeg har blitt! Uansett, var også på bassenget i dag, men ble litt slapp av solen så jeg stakk opp på rommet i stedenfor. Så her sitter jeg å blar igjennom bilder, ser på LOL og bare venter på at familien straks skal komme opp for at vi skal spise lunsj som ikke er lenge til.

(og da kom familien inn)

Dro vi til gamlebyen. noe vi enda ikke har fått gjort så da var det gjort. Hadde det alle tiders der og det var utrolig koselig! Var der i fjor og merket godt den samme stemningen og alle folkene!

I morgen skal vi faktisk til en vann park eller badeland da. Har vel egentlig aldri vært på et badeland før, så det blir nok gøy! Det er vel akkurat som et tivoli bare alt er vannsklier og vann-fisert.

Vi satte oss ned på en resturant for å ta noe å drikke da vi fikk hilse på mange papegøyer også fikk vi faktisk vår egen papegøye på bordet vårt i mens vi satt der og drakk! Den var så liten og søt♥ Dere vet når du får en iskald cola så er det sånn iskald dugg utenfor glasset? Den drev å slikket det hele tiden haha!! dere skulle bare sett det:):)

Men nå skal jeg staks gå ned å spise lunsj og deretter vurdere å sole meg litt mere.

Ha en fin dag videre:)♥

Marmaris, Tyrkia


Hei!:) I dag tok vi turen til Marmaris i Tyrkia. Så da har jeg vært i Hellas ganger og Tyrkia i løpet av denne ferien, haha!

Vi var på en båt som først kjørte til Tyrkia og deretter en turbuss, under hele turen var det en dame og en mann som forklarte om alt som vil skje, hvor vi møtes og litt som er fint å vite. Først stoppet vi innom en klippe hvor vi hadde oversikt over en stor del av marmaris, og deretter kjørte vi til en sånn kjedelig gullsmed. Masse fine smykker, men ville nok ikke kjøpt noe der. Så tok vi turen videre til byen og stoppet utenfor et stort "marked" med masse basarer (forskjellige butikker masse diverse merker).

Kjøpte meg en god del der, også var det utrolig morsomt å prute, men ble litt sure miner et par ganger. Bittelitt diskusjoner med tyrkerne når jeg ville ha noe HAHAHA.

Hadde med kameraet, men klarte selvfølgelig å glemme minnekortet på gulvet. Sløvt av meg, ja. Men så har jo vaskedamene vært på rommet og minnekortet er ikke til å finne. Så enten har den havnet i støvsugeren eller bare gjemt det veldig godt.

Har enda ett heldigvis, og alle bildene og videoene som er tatt her er lagt inn på pcen.Nå har vi bare fire dager igjen før vi reiser tilbake til norge. Borte bra men hjemme best er jo sant for jeg savner norge ganske mye! Venner, familie, og ikke minst å blogge på fulltid! Det er utrolig nok at jeg blogger hver dag selv når jeg er på ferie. Og nå sitter jeg her med ikke bein igjen en gang...

Har du vært i Tyrkia før?

elli beachHeisann! Sitter her i senga og ligger rett ut med pcen på fanget, litt deilig egentlig!

Selv om jeg er på ferie må jeg slappe av litt og. Står jo vanligvis kl 8-9 tiden her som tilsvarer kl 7-8 i Norge, pluss at det er ferie så er det ganske tidlig! Litt deilig å holde døgnrytmen stabil til skolestart så jeg ikke får en alt for vond start til skolen heller. Så skal begynne å stå opp mye tidligere, da får jeg også mer ut av ferien. Hvis du tenker deg at jeg står opp 1 time tidligere og hvor mange dager det er i sommerferien, som er rundt 60 dager, da får du 60 timer ekstra av ferien! Eller 2 timer, hvor du da får 120 ekstra timer.

Uansett, nok matte for i dag. Var på Elli stranden i dag, som er den fredfulle stranden.Uten bølger, noe som er deilig. Skal være ærlig å si at jeg ble grisebanket av bølgene for litt siden. Kom en megabølge over meg som dro hele meg neddi sanden og smørte kroppen min med sand, som ga meg noen sår. Og en del sand og saltvann i munn og nese.

Uansett så var jeg på Elli med bare med pappa. Vi er 5 stk tilsammen også føler alle seg dårlige eller har vært dårlig. Broren min, han eldste, har vært utrolig syk i rundt 4 dager og nå har broren min og moren min begynt å føle seg litt slappe, men det begynner å komme seg for dem og så vi tar turen til Tyrkia i morgen, vi skal til Marmaris:):)Sand:(:( æsj (alle bildene er fra i stad, på elli)

Har også filmet litt fra oppholdet mitt her, men vil ikke bli noe sæærlig spesielt. Filmer ikke alt jeg gjør, men kommer klipp fra det meste!

Har du vært på Elli beach før?

de siste dagene


Heisann!

Først av alt må jeg beklage fraværet mitt. Har hatt et fravær helt siden jeg dro, men dagene har gått utrolig fort og har ikke hatt tid til å dra med laptopen ned i resepsjonen for å sitte der en time å vente på at tiden skal gå på grunn av bildene bruker tusen år på å lastes opp. MEEEEN! Jeg fant ut at man kan betale for å få nett på rommet. Enten om det er rask som er premium eller vanlig. Så jeg skal kjøpe to timer hver dag med premium som blir 6 euro daglig. Men det er utrolig verdt det! Merker at jeg savner å blogge og nå kan jeg endelig få gjort det. Så da får jeg slengt inn et innlegg hver dag noe som blir deilig!

Men som jeg skrev i forrige innlegg så tok vi turen til Lindos på fredag -Og HOLYYYYYY! Så varmt sted har jeg aldri vært, seriøst. Svettet som bare det, men det var utrolig fint der! Vi tok vel turen til stranda med en gang og vannet der var helt flott! Så tok vi en koselig båt tilbake som stoppet for å bade et godt stykke unna land. Så faktisk en død liten sverdfisk under vann, litt ekkelt men kult haha.


En svært vanlig gate i gamlebyen, maaaasse sjapper.

I den nye byen, vel fornøyd med kuppet hos Sephora!AHHH!!♥ -Ja, da ble 56 euro plutselig borte. Elsker den butikken, noe dere sikkert så i pakk med meg videoen. Pooosekatt som koser seg i en hylle i en sjappe i Lindos, hahaha!♥Stranden i Lindos

Har ikke så mange fler bilder å legge ut nå, men skal jo ta masse flere fremover! Vi skal kanskje til Tyrkia i overimorgen så da har jeg vært i Rhodos og Tyrkia, fancy.

Og for alle som lurte hvor i rhodos jeg er og hva hotellet nøyaktig heter så er jeg litt utenfor den nye byen, nærme stranda. Hotellet heter Mitsis Grand hotel.

Men da vil jeg kunne blogge daglig noe som blir herlig! Når jeg reiser til Tyrkia kan jeg ikke love at jeg vil blogge, men får jeg sjansen så tar jeg den!

Hva syntes du om bildene?

  

sol, sommer og rhodos


Hei!

I dag ble vi bare på bassenget. Vi tar heller turen til Lindos morgen så Symi senere. Skal en tur ut etter jeg har blogget også, bare å gå rundt å kikke litt i butikker og sånt. Vi spiste akkurat lunsj på hotellet, men var på bassenget og solte oss rett før, ca en time siden. 

Har også blitt ganske brun og fått et ganske skille! Legger nok ut et bilde på instagram siste dagen av skillet, haha sånn mainstream feriegreie :D:D

Må virkelig klage på nettet her, det er utrolig dårlig med tanke på å laste opp et bilde tar 60 minutter altså 1 time. -men det skal ikke forhindre meg i å blogge for dere! Siden dagen i morgen går til Lindos så blir det nok ikke tid til å blogge noe særlig heller, så da gjør jeg det heller nå. 

Ett innlegg daglig er ganske greit hvis jeg ikke skal på noen turer som båttur, buss til noe sted osv. Vi tar forresten buss til Lindos som varer en time også, kanskje med noen stopp. ENDELIG!!! Det har tatt over 1 og en halv time å laste opp disse tre bildene og endelig er jeg ferdig. Har jo hodepine av å se på disse prosentene stige og bildet krasje så det må lastes opp på nytt og alt. Jeg er jo sulten nå, og jeg startet rett etter lunsj haha. Uansett, skal jeg fremdeles prøve å blogge et innlegg om dagen med mindre jeg ikke har en time til å bruke til det.

Skal forresten ta masse bilder i Lindos i morgen så gled dere til det på lørdag! Kan nok ikke laste opp ALLE bildene da, men når jeg kommer hjem vil jeg nok lage et innlegg med alle bildene og beskrivelse under de forskjellige tidene bildene ble tatt. Sånn når vi var i Lindos, Symi, snorkling osv.

Er du i Hellas, har du vært eller skal du?

herlige dager!


Heisann! I går tilbrakte vi hele dagen på bassenget, deretter middag og etter en stund, ca kl 8 dro vi avgårde til den nye byen. Tok noen bilder i mens sola skulle gå ned, noe som bare tok 20 sekunder så hadde veldig dårlig tid. Men fikk mamma til å knipse noen bilder i full fart, hun er jo vand til det haha!!

Fant alle de fine butikkene men først, litt ved siden av sephora som snart skulle stenge så fant jeg Terranova, som må være på toppen av favorittbutikker her i Rhodos. Og jeg buste inn og slang opp et plagg her og der. Butikken er ganske billig og jeg ente opp å bruke 56 euro der. Når jeg gikk ut var sephora allerede stengt så vi får dra tilbake senere. På veien tilbake fant jeg både pull&bear, hm, topshop, berhska så gikk vi innom starbucks og tok en frappe med sjokolade, noe som var heeeerlig i den varmen, HOLY -dere skulle bare visst!

Vi tar kanskje en tur til Lindos i morgen hvis vi orker eller så tar vi det senere. Skal både til Symi og Lindos i løpet av oppholdet her. Var i Symi i fjor og det er såå fint der! 

Vi tok taxi tilbake, noe som var deilig siden jeg var passe sliten i beina. Det kostet bare 5 euro så det er bare greit! 

i dagi går

For øyeblikket sitter jeg bare her i resepsjonen med pcen på fanget. Kommer nok til å blogge daglig fra nå av , men dette har vel tatt 1 time å laste opp alle disse bildene, men kan slå av en time på bloggen men ikke hver dag da. Som i morgen er det god sjanse for at vi blir i Lindos hele dagen så er nok sliten når jeg kommer hjem, men kan nok sikkert skrive et innlegg på fredag!

 

Hva syntes du om bildene?

fremme i paradis


Heisann!

Kun en liten oppdatering nå fra hotellet sin kjøpe pc. Koster 2 euro for ca 20 min her. Får jo ikke lagt inn noen bilder på denne pcen her fordi den ikke er min, men skal prøve blogget å få blogget enten i kveld eller i morgen. 

Ble selvfølgelig ikke bloggen i går fordi vi måtte stå opp drit tidlig, så gjøre oss klare til a dra, så ventet vi på flyplassen i ca 3 timer, sa gikk vi av på stockholm flyplass, så etter 3 timer gikk flyet til rhodos. Og da ankom vi hotellet kl 12 i gresk tid, og da var vi alle ganske så trøtte.

Uansett har jeg hatt en flott dag og ser frem til middagen her på hotellet. Utrolig godt sist gang med sushi, stekte nudler og fritert is (haha). Har også fått tatt masse bilder jeg skal vise dere, også vil det komme innkjøp når jeg kommer hjem. Sannsynligvis på video.//arkivbilde, desverre.

ønsker alle en fin ferie videre :)

VIDEO: Pakk med meg -Rhodos 2013


Heisann!

Dette blor nok siste innlegget før jeg hopper i flyet til rhodos. Kjenner jeg gleder meg utrolig mye og har pakket alt ferdig! Apropos, pakking så har jeg laget en pakk med meg video til dere som jeg har redigert ferdig og er klar til å dele med dere! Brukte hele går kveld og i dag til å gjøre den ferdig med tanke på at den er så lang men her er den.

Har mye annet med meg ellers, men dette er det jeg viser dere nå. Tok også med bjørn borg shortsen min og mye mer klær, bikinier, sminkeprodukter og ting enn som så. 

 SETT PÅ 720P FOR MYE BEDRE KVALITET!

Men da ses vi i Rhodos!♥

 

pakkpakk


Heisann! 

I dag har jeg vært ute å handlet inn det siste jeg trenger til Rhodos. Har også fått filmet inn pakk med meg videoen og skal starte å redigere nå straks! Ganske greit å lage den videoen siden da fikk jeg pakket og det var deilig å ha gjort! Er alltid så sløv når det gjelder å pakke ting til ferier, så da er det greit å ha at jeg skal lage en pakk med meg video, så jeg får gjort det.

Gleder meg utrolig mye til å reise og! Har forresten en liten tanke å dele med dere.. -Jeg har jo et videokamera jeg fikk på bursdagen min for snart to år siden, og det skal jeg begynne å bruke som et vlog kamera. Skal bruke speilrefleksen til å filme videoblogger, men skal filme med vlog kameraet når jeg er ute da. Så jeg skal filme litt i rhodos med speilrefleksen og videokameraet, så jeg lager en film med alle filmene fra begge og putter i en film som jeg legger ut her når jeg kommer hjem hvis dere vil?
Fler som er spent på video?

lite nødvendighets-innkjøp


Heisann!

Som sagt så var jeg i sandvika med Michelle på tirsdag, for jeg trengte noe småtteri til rhodos -og det fikk jeg kjøpt! Skal ut i morgen og med mamma for å se på noen fler klær, noe det sannsynligvis vil bli noe av, men det viser jeg heller i pakk med meg videoen, da skal jeg vise alt jeg har med.

Det var ikke mye, siden jeg bare hadde med 500 og alt det ble brukt opp. Det blir litt kroner med mat og buss og sånt og ikke akkurat noen klesshopping men skal vise dere det uansett. Shorts fra cubus  Sololje fra piz buin (hm)    øyebrynsblyant fra hm   hårblomst fra glitter

 Denne ble faktisk kjøpt på barneavdelingen på cubus. Ikke bare var den billig, men utrolig fin og! Den fanget bare blikket mitt når jeg gikk forbi en cubus butikk i Oslo, og nå bestemte jeg med for å kjøpe den. Så da ble den med meg hjem! Den kostet 149

Vi har kjøpt solkrem og sånt, men ville ha min egen sololje så jeg kan bli litt mer stek en de andre :ppPPPpp Neida, men hater å sloss om solkremen også vil jeg heller bruke olje, men jeg har opplevd varmen så jeg bruker heller solkrem først, bader så sprayer jeg med sololje. 129 kr på hm

Utroolig fin blomst som vil passe fint til en sommerkjole om kvelden i byen, eller om dagen! Kjøpte også en floral hårbånd fra glitter, men klarte å glemme det igjen på mc donalds eller noe haha. Smart. Heldigvis kostet det bare 20 så det er ikke noe særlig grining for det. Kjøper det på nytt i morgen i såfall hvis jeg finner det. Blomsterhårnålen kostet 20 kr på glitter.Og min trofaste øyenbrynsblyant fra hm. Har brukt denne så lenge jeg kan huske! Helt siden min første øyenbrynsblyant -altså hm sin. Har brukt den helt siden jeg bare brukte hm sminke haha! Har en fra the body shop, men velger faktisk denne fremfor den andre.

Har litt igjen av den forrige fra hm, men hadde litt lyst på en ny en mens jeg allerde var der så jeg slipper å tenke på å kjøpe en ny en siden de blir fort brukt opp av meg! 39 eller 29 kr tror jeg fra hm

Hva syntes du om innkjøpene?

videoblogg; Juni Favoritter!


Hei! 

Her er endelig videoen jeg har lovet dere! Altså en Juni favoritt video, noe som var ganske obviously også ha ha. Har ikke laget noen særlig favorittvideoer til dere men skal begynne med det hver måned fremover! Skal også prøve å få til en pakk med meg video som jeg skal prøve å filme inn i morgen. Skal få lagt den ut i løpet av torsdag-lørdag. Sannsynligvis fredag siden lørdag har jeg ikke tid til å redigere siden vi må forbrede oss litt til å reise.

For de som lurte så skal jeg få blogget i Rhodos, men kan ikke love at det blir så mye siden jeg må ta med laptopen ned i resepsjonen for å få brukt noe internett. Internettet var veldig dårlig i fjor, men kanskje de har fått fikset det i år. Men fikk blogget i fjor også, så det skal ikke være noe stort problem! 

Dere må sette på 720p, kan ikke fordra den dårlige kvaliteten youtube gir videoen. 

Hva syntes du om favorittene mine?

overnatting


Hei!

Nå sitter jeg med Michelle og skal overnatte hos henne fra i dag til i morgen. Skal blogge mens jeg er her og, men dette blir nok det eneste innlegget i dag så lager jeg heller flere i morgen da jeg er hjemme.Vi har forresten liveshow haha så still gjerne spørsmål:)

Vi skal se en del skrekkfilmer så kom gjerne med noen tips. Vi har stellt i stand litt godt så vi er klar for film og liveshow. Blir nok en time med liveshow så tror jeg vi begynner med film og slår av sendingen. Har egentlig sett de fleste kjente men er nok fler jeg gjerne skulle sett! 

Var også i Sandvika for å handle inn noen ting til Rhodos og det fikk jeg gjort. Kan sikkert vise dere innkjøpene i morgen for de som vil det!Linken til liveshowet er her  (beklager hvis lyden er litt varierende fra bråkete til lavt.)

Hva har du gjort i dag?

rhodos reiseguide!


Heisann!

Som sagt så har jeg tenkt å lage et lite "reiseguide" innlegg om den greske øya Rhodos som ligger i Hellas. Kan ikke si så alt for mye om øya siden jeg ikke har vært overalt, men jeg skal skrive litt om min opplevelse med den herlige øya, litt tips og ting som er nødvendig mens man er der.

1. Mange hotell kan ha utrolig dårlig service og rom. Men skal du bestille reise til Rhodos anbefaler jeg hotellet vi hadde og skal ha i år og. Det er profesjonelt, ligger veldig godt til, ved siden av stranda og mange matbutikker og apoteker tilgjengelig i nærheten. Hotellet vårt het Mistis Grand Hotel.

Dere har sikkert sett tv2 hjelper deg og der har det vært UTROLIG mange epiosder om klagende kunder hos forskjellige hoteller i blandt annet Hellas og Spania. Du skal nok lete lenge for å finne det perfekte hotellet, så det er ting du må ha i bakhodet når det gjelder hotellene der. Her er noe som i hvertfall vi opplevde og vanlige ulemper med hoteller. Men hotellet vårt var veldig bra i forhold til mange andre hoteller. Servicen var grei og maten der var herlig! Det er hele 3 bassenger i hele hotellet! -to ute og ett inne. 

ANBEFALER Å BESTILLE ALL INCLUSIVE -da får du gratis is, sandwitch, brus osv. Hele dagen untatt kvelden tror jeg. Så det er bare å ta hvis du har lyst på noe enten mens du soler deg ved bassenget eller sitter på rommet og er småsulten eller lyst på noe godt! Og det koster ikke særlig mye heller. Det gjelder i hvertfall vårt hotell. 


En kollasj jeg lagde av alle bassengene

 

2. Vi slet veldig med at det ble for varmt i rommet. Nå hadde ikke rommet vårt econdition som funket så vi måtte bytte rom. Og siden moren min eller jeg ikke tåler aircondition eller lufta som kommer ut derfra ble det et lite problem. Så det vi gjorde var å ha airconditionen på mens vi var å spise frokost eller var ute av rommet generelt og når vi kom hjem så skrudde vi den av. 

 

3. Det er noe du må passe på hele tiden. Ikke drikk vann fra springen og unngå å sluke noe vann når du dusjer eller bader. Og selv om det er fristende så ikke be om isbiter til drikker og ta heller en iskald brus. Det er nok ikke alt for ille men du vet aldri hvor vannet kommer fra. Det gjelder overalt i disse landene.  Skal fortelle dere at jeg hadde kjøpt meg en slush på en sånn vogn hvor de solgte is, brus, slush og popcorn. Var sannsynligvis en familie som eide den siden det var unge som også jobbet der. Uansett, så mens vi satt på benken for å innta den herligheten så fikk jeg øye på at det var en kran som bare var på bakken hvor de tok vann i en bøtte og helte vannet i slusmaskinen. Så jeg fikk en liten dårlig følse over å drikke den, men jeg overlevde. For dette vannet inneholder bakterier som vi ikke er vand til så vi kan bli veldig syke av det og i værstefall dø.

Dette ble kjøpt på hotellet sin resturang som var proffesjonelt så stoler på vannet der. Pluss at når du bestiller vann derfra får du fra drikkeflasker og ikke springvann.


4. Når det gjelder spisesteder så kan man skrive en lang liste om maten de lager men jeg vet jo ingenting om hvordan maten har blitt behandlet eller noen ting. Men Vær obs på at det er lett å bli forgiftet så unngå å kjøpe mat på slike upopulære sjapper langs den gamle byen. Gå på en ordentlig resturang som kanskje kan være mer eksklusiv og litt mer pricey. Folk har dødd av matforgiftning i de landene.


hahah ja, ikke la disse lure deg inn i sånne gatespisesteder

 

5. Når du skal handle så må du nok vite hva som er ekte eller falskt. Går du rundt i gatene i Rhodos vil du finne mange sjapper som selger Louis Viutton, Gucci, DC, Burberry osv men de er altså fake. Det har dere nok hjerne nok til å tenke sånt ut selv. Men hvis du er ute etter ekte merke så kan du stole på den nye byen. Der selger de verdenskjente varemerker som hm, topshop, bershka osv. Er prisen på disse merkevarene under 50? så er det ikke ekte. Kommer ann på hva det er men er det en LV veske er den IKKE ekte. Det er nok fristende å kjøpe seg en fake en for de er faktisk fine og ganske like så det skjønner jeg, har vært der selv haha.

Du får kjøpt maaaange falske snapbacks og capser der og de er ganske identiske med de ekte så det er ikke noe farlig å kjøpe kopier men ikke overdriv, det er jo tross alt ulovlig.Men skal si deg det at lommeboken er i ganske bra kvalitet! Bruker den faktisk til vanlig og er ganske praktisk. Har ikke blitt noe ødelagt i det hele tatt, ærlig. 

6. Strendene har en del bølger. Det er to strender som er ulike. Den ene er vindstille og den andre har masse bølger og blåser på havet. På stranda er ikke det noe problem siden det bare er forfriskende og deilig. Og den består av steiner, i hvertfall den som er på den ene siden, altså nærmest byen. Men det er ikke noe problem siden det er runde og er ikke spisse men lenger opp vil det være litt sand. Vannet er ganske klart og har en turkis farge. Det er gøy å dykke der men pass på å ikke dykk for langt uti, noe jeg gjorde haha.beklager all retusjeringen men ærlig talt.

7. Shoppingen der er ganske grei! Kjøpte vel ikke alt for mye i fjor, egentlig fordi det ikke var en shoppingferie akkurat men skal du shoppe så må du dra til den nye byen. Har fått spørsmål om jeg kan remse opp noen av de beste butikkene å besøke der og det kan jeg selvfølgelig! De jeg anbefaler er, topshop, pull&bear, sephora, hm, bershka, mango, nike, zara og starbucks!
Tok ikke særlig mange bilder i fjor, og hvis jeg gjorde det så var det iphone bilder. Men nå som jeg har nytt kamera skal jeg ta MASSE bilder, det lover jeg!

Fikk du svar på noe du lurte på om Rhodos eller eventuelt Hellas?

feeling good


Hei!

Eneste jeg tenker på nå er rett og slett å reise herfra og komme til varme Rhodos! Gledet meg ikke sånn særlig mye for to uker siden, men i det siste har jeg fått utrolig reisekick, haha! Er også i blogghumør og søker stadig vekk på blogger for å få inspirasjon. Og nå kan jeg virkelig si at jeg er i blogghumør! Tror jeg skal lage en reiseguide om Rhodos etterpå for de som vil vite en del ting hvis dere selv skal dit.

Tenkte på å gjøre det etter jeg kom hjem, men da er vel de fleste der fra før av så da er det ikke særlig mye vits, men er det noe mer å skrive så redigerer jeg det inn etter jeg har vært der. Kan jo mye om stedet fra før av men det er vel bare litt. Denne gangen skal jeg oppleve dobbelt så mye!

Skal også redigere den siste delen av videoen etterpå! Fikk redigert en del i stad så den skal komme i morgen -det lover jeg! 

Tenkte igjen å bare droppe å blogge i dag fordi jeg ikke orket, men nå slang jeg bare på meg sminke og tok et par bilder og vips så orket jeg plutselig! Det er jo morsomt å blogge, når man ikke ser på det som en jobb eller noe man må gjøre, men heller som noe gøy! For det er det jo, men kan virke som et lite press med tanke på alle som venter et innlegg og det skjønner jeg jo. Jeg leser jo blogger selv og hater virkelig å vente. 
Slang bare på meg en bandana fordi bildene ble ganske kjedelige når jeg tok uten. Høres sikkert sprøtt ut, men jeg syntes jeg kledde det litt(?). Har egentlig holdt meg unna det fordi det ble litt for mainstream og sånt i fjor og litt i år og, men nå skifter jeg totalt mening om det! Det er døds kult! Vet ikke hvor den er fra, har bare hatt den hjemme hele tiden.

Håper alle har en fantastisk dag videre← oi, såpass glad ja

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits