video: STORT INNKJØP FRA NETTBUTIKKER!


Hei!

Da var det vel på tide med en ny video. Her har jeg filmet innkjøp -og unboxing på noen klær fra tre forskjellige netbutikker så håper virkelig dere liker det! Skal lage masse videoer i sommer så setter stor pris på videoforslag som dere kommenterer her eller på youtube (helst youtube i og med at jeg samler opp videoforslag oftest derifra)

Husk å sett på 1080p!!

Link til hvert plagg ligger i infoboksen på youtube. Husk å abboner hvis du vil følge meg videre på youtube, vi kan bli gode venner :D
Hva syntes du om innkjøpene?                                                                                                                    //sponsa produkter

ferdig på ungdomsskolen + ballbilder


Hei! 

På torsdag var det vitnemålsutdeling. Klarte ikke å unngå å felle et par tårer. Det er ikke før den siste timen man innser at det spesielle trinnet ditt er oppløst og man havner snart i en klasse med mange ukjente.

Selv lærerene kommer jeg til å savne! Skal jeg være ærlig er det en unik lærer jeg kommer til å savne mest. Nå vet jeg ikke om jeg har lov til å snakke om lærere på bloggen min men det får bare gå. Gymlæreren min er i hvertfall den læreren. Hun er så motiverende og sprudlende HELE tiden og det er umulig å ikke ville imponere henne eller nå målene dine når man har henne som lærer. Dette var også det siste året hennes før hun begynner å jobbe på Gjettum skole så om noen av dere går der så kan dere glede dere kjempemasse!

Her er et par bilder fra ballet som var på tirsdag:

 Framførte også en sang på vitnemålsutdelingen (Young and beautiful - Lana Del Rey) så for å bragge litt viser jeg dere to bilde fra det og. Bildene var heeelt ufokusert fordi det var på manuell men likevel så var det utrolig fint øyeblikk for meg. Pleier oftest synge på eventer som skolen har og det at dette ble den siste gangen gjør det mer spesielt + at dette er de eneste bildene fra vitnemålsutdelingen uten hele trinnet (vil ikke bli anmeldt for å legge ut bilder av lærere eller elever hahha)

 

Hva syntes du om bildene?

hjemme fra kristiansand


Hei!

Har faktisk ikke hatt muligheten til å fortelle det på bloggen men var faktisk i Kristiansand i helgen. Det er jo så fint der, litt skuffet over forsøplingen i vannet en det er fremdeles fint der. Var der i fjor sommer som dere kanskje husker men av en eller annen rar grunn var jeg så mye mer ivrig for å være der og dra da.

Uansett er jeg hvertfall hjemme nå og er klar for skole i morgen, egentlig ikke. På tirsdag er det hvertfall ball og det gleder jeg meg ekstremt mye til! Limo, dans, mat og drikke.. ahhh. Skal ta masse bilder!

Gårsdagens middag speilbilde :Pp

Har du vært i kristiansand før?

innkjøp fra sverige


Hei!

Burde egentlig lese litt men har tre lærebøker i samfunnsfag så hvordan skal jeg lese meg opp på alt det. Jeg vet jo ikke temaet en gang så om jeg skal presse inn kunnskap om ting som jeg ikke får på eksamen så blir det jo bare tull. Hehe, unnskyldinger for ikke å øve.

Kom nettop på at lærerene leser bloggen min så... hoh, skal øve dritmasse!!! KAN SYKT MYE ER SÅ KLAR!

Som sagt var jeg i Sverige i går. Ble ekstremt mye mat så er enda i lykkemodus siden nå kan jeg spise hva jeg vil når jeg vil. Det er så mye digg i fryseren og rundt om kring i huset nå egentlig, ahhh. Her er hvertfall innkjøpet, woho 2012-minner. Materialistiske Ida i sitt rette element. bikbok

(solbrller) gina tricot

bikbok
bikbokbikbokgina tricot

Nå skal jeg fime en video til dere! #motivasjon eller? Vet dere hva, er så motivert at jeg skal putte dette innlegget i kategori "trening" på bloggen. Den kategorien er ikke brukt mye gitt. 

Hva syntes du om tingene?

blue jeans
Bukse - her   topp- her

Hei!

Guuudameg, er så sliten akkurat nå. Fikk i dag vite hva trinnet vårt skulle komme opp i (pulje 1) og jeg kom opp i samfunnsfag. Vet ikke om jeg er glad eller ikke fordi jeg er sånn 4-3 elev i samfunnsfag. Desverre er det slik at hvor aktiv du er muntlig i timen påvirker karakteren på prøvene, og jeg er ikke så begeistret for å snakke i munnen på læreren hvert sekund. Så det trekker jo voldsomt ned. 

Uansett er det helg og i morgen skal jeg til Sverige. Må ha nye sommersko så jeg bestemte meg for å bli med foreldrene mine. Er ikke så veldig begeistret for å være med foreldrene mine ut lenger men det kommer til å være drittvær i morgen så om jeg ikke drar ut så er det like så greit.

I tillegg mottok jeg disse elskbare buksene fra sheinside for en ukes tid siden! Elsker den!! Toppen er ikke fra sheinside men er mulig å få tak i, linken er under nederste bilde.

Har du hatt eksamen enda?

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits