video: GRWM - Summer makeup, hair & outfit


Hei!

De siste dagene har jeg jobbet veldig hardt med denne videoen. Derfor har jeg ikke fått tid til å blogge. Så dette er altså "rewarden" en video :-D Håper dere liker den, spesielt siden jeg filmer med en helt ny OG DYR linse. Tar youtube seriøst ja så 4000,- kr mindre for denne jenta. Jeg gjør det jeg elsker så da invisterer jeg også godt utstyr for å forbedre videoene mine. 

Så da håper jeg dere liker videoen! Husk å sett på 1080p for mye bedre kvalitet!

Hva syntes du?

jeg selger klær!


Hei!

Siden jeg trenger en del penger til usa og annet utstyr så må jeg spare penger. Siden jeg må ha raskt en del penger så har jeg bestemt meg for å selge en del klær som jeg ikke har fått brukt mye og som bare har ligget i skapet mitt. Det meste av dette er sånn ca aldri brukt så dere får en god pris på dette. Og ikke send meg en mail om du ikke er 100% sikker på at du skal ha plagget.

Det vil komme et innlegg enten i morgen eller overimorgen hvor jeg selger noen sko i tillegg. Så klart ikke helt brukte sko!


Cheap Monday topp (SOLGT)

Størrelse: Small

Kjøpt hos: weekday i Oslo

Kjøpt og selges for

Kjøpt for: 199 kr

Selges for: 75 kr + frakt 35 kr

Blomstervest (SOLGT)

Størrelse: Small

Kjøpt hos: ?

Kjøpt og selger for

Kjøpt for: ?

Selges for: 100 kr + 35 kr i frakt
Denim hettejakke (SOLGT)

Størrelse: One size (passer til small-medium)

Kjøpt hos: sheinside

Kjøpt og selges for

Kjøpt for: 270 kr

Selges for: 120 kr + 35 kr i frakt

Skinnjakke med stilige detaljer og studs

Størrelse: small (litt for stor for meg)

Kjøpt hos: sheinside

Kjøpt for og selges for

Kjøpt for: 390 kr

Selges for: 270 kr inkl frakt (70 kr)Skjørte med studs på kragen

Størrelse: XS 

Kjøpt hos: gina tricot

Tilstand: Lite brukt

Kjøpt og selges for

Kjøpt for: 299 kr

Selges for: 150 kr + 35 kr i frakt
Varm og comfy cardigan

Størrelse: One size (passer til medium-large så den er alt for stor til meg) 

Kjøpt hos: sheinside

Tilstand: Lite brukt

Kjøpt og selges for

Kjøpt for: 200 kr

Selges for: 140 kr inkl frakt (70 kr)Søt topp med tegnefigur motiv (SOLGT)

Størrelse: xs

Kjøpt hos: carlings

Tilstand: Lite brukt

Kjøpt og selges for:

Kjøpt for: rundt 80 kr

Selges for: 30 kr + 35 i fraktStilig og populær "Fuck" genser (SOLGT)

Størrelse: One size (passer xs-small)

Kjøpt hos: Sheinside

Tilstand: Lite brukt

Kjøpt og selges for: 

Kjøpt for: 185 kr

Selges for: 100 kr + 35 kr i fraktBleket denimjakke 

Størrelse: Small

Kjøpt hos: choies

Tilstand: Aldri brukt (taggen henger enda på jakka)

Kjøpt og selges for

Kjøpt for: 200 kr

Selges for: 170 inkl 70 kr i fraktStilige tights

Størrelse: Small

Kjøpt hos: choies

Tilstand: Aldri brukt 

Kjøpt og selges for:

Kjøpt for: ca 150 kr

Selges for: 75 kr + 35 kr i frakt

Sweatherdress (SOLGT)

Størrelse: Small

Kjøpt hos: sheinside

Tilstand: Lite brukt

Kjøpt og selges for:

Kjøpt for: 115 kr

Selges for: 50 kr + 35 kr i frakt


Og eneste måten dere kan kjøpe på er via kort. Er ikke helt kjent med å sende med postoppkrav så hvis dere ikke har mulighet til å kjøpe med kort så må dere nesten spørre foreldrene deres med mindre dere bor i nærheten og kan eventuelt møte meg.

Hvis dere er interresert i noe av dette så send meg en mail - naissweetlifeblogg@hotmail.com og merk mailen med tittelelen til plagget som f.eks "Bleket denimjakke" også skriver du bare navnet ditt og at du vil gjerne ha plagget.

Jeg sender plagget med en gang jeg har mottatt pengene.

Noe du likte?

nytt kamera + dagens antrekk


Hei!♥

Da var siste skoledag over. Har gledet meg til dette men egentlig så merker jeg at jeg faktisk er litt trist. Siste skoleåret er igjen før jeg starter på videregående og det er så rart å tenke på! Skal virkelig nyyyte denne sommerferien så godt som jeg bare kan før jeg virkelig må jobbe på med tiende klasse.

Men så fikk jeg også nytt kamera i går! Er utrolig fornøyd med det. Morsomt nok så fikk jeg igjen så mye av forsikringen til nytt kamera at jeg hadde nok til canon eos 700d! Så gjett om jeg kjøpte det a? Kom faktisk bare godt ut av hendelsen jo. Trodde jeg måtte betale en andel av kameraet selv men det måtte jeg ikke nei. Så deilig! Det er så mye mer man kan gjøre med 700d enn med 600d at jeg ble sååå glad! Skal kjøpe en ny linse i usa men kan overleve fint med standardlinsen.

Men her er hvertfall dagens antrekk og de første bildene tatt med den nye speilrefleksen! :-)

Topp - wow    skjørt - sheinside

Hvordan var deres siste skoledag?

fra lykke til helvete til lykke.


Hei!

Beklager dårlig blogging men jeg var jo på den klasseturen. Alt gikk helt bra og alt var super koselig! Først paddlet vi til Borrøya og når vi var fremme satt jeg og noen venninder opp gapahuken. Mange badet, vi grillet, satt rundt bålet om kvelden og snakket.

Hele overnattingen var egentlig vellykket helt til vi skulle paddle tilbake. Så klart var det noen tullinger som krasjet i oss så kanoen vår tippet over. Bagasjen min var jo i kanoen så alt velta i vannet pluss meg selv, så klart. Kameraet mitt og mobilen ble jo ødelagt og jeg var helt i tårer. Har aldri følt meg så knust før! Det har jeg sikkert, men det er lenge siden. Jeg som skal til usa om tre uker og alt var helt flott! Så jeg var passe trist på skolen i dag. 

Prøvde å redde mobilen min ved å putte den i en bolle med ris men det funker nok ikke. Den var jo under vann i en god stund og den var jo på når jeg fikk den under vann så mest sannsynlig kortslutta den med tanke på at når jeg tok den opp ville den ikke skru seg på.

MEN nå går det bra fordi vi fikk ringt forsikringsselskapet og jeg får alt dekka! Mesteparten hverfall. Må betale litt for mobilen men det er bare snakk om noen få hundrelapper! Så det er så godt å få vite. Skal ut i morgen å kjøpe nytt kamera så da vil jeg kunne blogge for fullt igjen innen fredag tenker jeg hvis jeg får kjøpt det i morgen.

 Dere får noen bilder fra lørdag. Orker ikke fra frem broren min sin speilrefleks nå. Skal jo kjøpe nytt kamera i morgen så forhåpentligvis får jeg blogget normalt igjen på fredag!

Noen av dere som har hatt noen vonde iphone eller kamera tragedier før?

dagens innkjøp


Hello og god kveld!♥

Som jeg skrev i det forrige innlegget så var jeg jo ute i dag for å kjøpe noen nødvendigheter ++. Var på jakt etter shorts siden jeg ikke har noen andre jeg er spesielt glad i eller bruker mye. Så når jeg gikk forbi wow, så jeg at det var 99 kr for en del shorts så jeg gikk faktisk inn og fant en hvit heeelt enkel shorts så tenkte uansett at det ikke har noe å si at den er fra wow med tanke på at den er helt plain hvit. Da bryr jeg meg egentlig ikke hvor den er fra.

Fant også to andre ting som jeg faktisk likte! Trodde aldri jeg skulle bli en wow-jente igjen, haha! De har fått mye mer finere klær der enn det de hadde før hverfall. Enkelte plagg der er faktisk utrolig fine, faktisk!

genser 99 kr - wow 

topp 49 kr - wow 

shorts 99 kr - wow 

Og til slutt, på cubus, kjøpte jeg meg en bikini og en ny behååå :)
Håper alle har en fantastisk fin kveld videre!♥ Hva syntes du om innkjøpet?

ready or not


Heihei!

Denne dagen har gått til å dra til byen fordi jeg trengte noen nye sommerklær som jeg kan ta med til usa som nye shorts og bikini hvertfall. Viser dere hva jeg kjøpte i et innlegg etterpå!

Må også begynne å pakke til en overnattingstur trinnet vårt har. På mandag skal vi paddle fra Sandvika til Borrøya og overnatte der helt til tirsdagen så paddler vi tilbake og kommer hjem kl 3 tiden tenker jeg så jeg rekker å blogge begge dagene er jeg sikker på. Kanskje ikke så mye men skal prøve!

Så tror jeg kan si meg klar til klasseturen. Selv om jeg verken har startet å pakke det jeg skal ha med på turen og er heller ikke sikker på at jeg har kjøpt inn alt nødvendig. Vi får vurdering på hele turen, derfor jeg er stressa. 

- En liten sneakpeak :):)

Hva har dere gjort i dag?

JEG SKAL TIL USA


Hei!

Er såå spent på å fortelle dere dette. Nemlig at i sommerferien om en måned så skal jeg til USA! æææ!!

Hvis dere husker at jeg tidligere skrev at jeg ikke ville si hvor jeg skulle i sommerferien siden det ikke var sikkert siden reisen ikke var bestilt enda? Vel, nå er den det og 12.juli så skal jeg, mamma og pappa ta flyet til New York der hvor vi mellomlander og deretter videre til California, San Fransisco for å være mer nøyaktig.

Vi skal ikke bare være i San fransisco, først er vi der i en uke akkurat også tar vi bil videre til Santa Monica og bor på et strandhotell der og så videre til Los angeles, Las Vegas osv. Så en slags roadtrip rundt om kring i California i tre hele uker. Guuud som jeg gleder meg!

Så nå må jeg virkelig begynne å spare penger, wow. Har ikke mye penger selv men så klart får jeg en del av foreldrene mine. Så da får jeg bare kjøre på med YouTube videoer og satse på å få tjent opp en god del via det.

Fikk vite alt dette i går men fikk ikke blogget fordi jeg måtte øve til den siste prøven dette skoleåret som jeg også fikk 5+ på, yay! Miksa sammen en kollasj av noen fine bilder av der vi skal + mat. Vi skal mange andre steder men husker ikke hva de het akkurat nå.


Ikke overraskende nok så syntes jeg bare maten fortjener en egen kollasj. Jeg kommer til å bli så feit når jeg kommer tilbake hahah, jeg lover dere! Men jeg kan også love dere at jeg har tenkt til å filme mye der. Ikke bare vlogger rundt der men også litt ootd, sminkevideoer osv. Gjerne gi noen tips! Helst noe speiselt som jeg kun kan gjøre i USA eller som gjør det litt spesielt siden det er i USA, hvis dere forstår!

Jeg kommer også til å blogge når jeg er der så det er ikke noe problem! MEN HERREGUD SOM JEG GLEDER MEG!!♥

enkel sommersminke


Heii!♥

Har akkurat miksa sammen en enkel og fin sommersminke til dere! Og alle produktene er fra kicks. Har fått masse fra dem opp igjennom året så har derfor veldig mye derfra. Og er utrolig fornøyd med alt! Hvertfall selvbruningskolleksjonen deres. Hihi! 

Men i dag mottok jeg en pakke med en del sminke så da tenkte jeg det var på tide med enda et nytt sminkeinnlegg. En enkel OG fin sommersminke, perfekt til sommeren -saw what I did there?

1. Først startet jeg med å påføre denne primeren her i hele ansiktet. Det jeg liker med denne er at den tilfører fukt til huden samtidig som den jevner ut fine linjer. Perfekt om sommeren! Som dere ser på bildet over så er det enda en primer som heter blur primer. Den er bittelitt tykkere i konsistensen siden den skal jevne ut fine linjer og porer veldig godt. Men jeg syntes hydrating primer funker bedre til sommeren da hudsminken skal være så lett som mulig.


2. Så påfører jeg denne bb creamen her. Den er utrolig god og jeg syntes hittil at den er god på huden. Den gjør alt en bb cream skal som å jevne ut huden, være lett også har den solfaktor 15. Liker best å bruke primeren over for litt ekstra fukt noe jeg trenger veldig om sommeren da huden min ofte blir veldig tørr.3. Så hvis du føler for det kan du også legge en highlighter eller blush. Denne er begge i en! Den har en liten tint i seg men mest shimmer for en highlight-effekt. Trodde den skulle være veldig seig og ekkel på huden men utrolig nok var den ikke det! Den var veldig lett og utrolig grei å bruke. Tung hudsminke er det lite folk som orker så denne er virkelig til å anbefale å kjøpe nå.4. Så til øynene så skal jeg starte med denne "bakte" øyenskyggen her. Den har en veldig blush farge som vil si at den har et hint av rosa i seg i tillegg til det hvite. På øynene blir det en utrooolig fin perle-aktig farge som er perfekt på øyelokket og i innerkroken og den lysner virkelig opp øynene mine! jeg liker å påføre en litt mørkere farge helt ytterst i øye for litt definisjon. Men det er helt opp til deg! Øyenskyggen jeg påfører da er denne ↓6. Jeg ble selv skeptisk til denne fordi det er en kremøyenskygge. Tenkte at jeg helst ville brukt denne som base til en pudderskygge men det behøver du faktisk ikke. Den funker minst like bra som pudderskygge og den er enkel å legge. Det er blitt en favoritt faktisk og bruker å legge den helt ytterst i øyet og litt i globalen men ikke hele veien inn. 7. Så liner jeg den øvre vippekanten med denne eyelineren her og nå tuller jeg ikke, dette er seriøst den beste liquid lineren jeg har prøvd! Den ovegår nyx og barryM sin. Fargen er så svart og klar noe jeg har lett etter lenge i en liner. Tuppen av den er skrå og gjør det lettere å lage en liten wing og gjør det egentlig lettere å legge hvilken som helst linje du vil.

8. Og helt til slutt legger jeg bare denne leppestiften her. Det er ikke en leppestift akkurat med tanke på at denne er veldig lett og føler som en lipbutter på leppene. Og gir dem masse fukt! Mye bedre enn vanlig leppestift, hvertfall for meg. Det tørker ut leppene mine så lett og jeg klarer det så og si ikke. Så denne er helt genial og hvertfall på denne tiden!

Og maskara da bruker jeg bare de vanlige som jeg alltid bruker som dere mest sannsynlig vet hvilke er (se min nyeste video hvis ikke).Hva syntes dere om resultatet?

sunnere blir det ikke


Helluu!

Denne dagen har vært såå flott! Tok først og fremst sykkelen ut slik at jeg kunne komme meg raskere på skolen og det funket jo perfekt! Da får jeg også lenger tid til å gjøre alt annet :-D Også slutta vi litt tidligere, og siste time skulle vi bare rydde litt også fikk vi gå ut.  

Og enda bedre så dro jeg på butikken og kjøpte alt usunt jeg kunne finne + at jeg bestilte sushi. Akkurat nå skal jeg se på trailer park boys filmen og spise masse chips! ÅÅÅÅ digg å ikke legge på seg. Spiser så mye at det nesten er rart at jeg ikke er overvektig. Men man skal ikke spise usunt uansett, jeg vet men det klarer jeg desverre ikke. 

♥♥♥

Ellers så holder jeg på å dø av varmen. Det er helt sjukt hvor varmt det er. Det er 25 varmegrader i skyggen her !!! Er det like varmt hos dere? 

Men nu skal jeg lage meg cheddardip og spise tortillas ♥ wow.

changes


Hei!

Når jeg tenker over det, så er det faktisk utrolig hvor lenge jeg har holdt ut bloggingen. Siden 2011 har jeg blogget på denne bloggen. Flere hundre innlegg har blitt postet her! Så jeg tok meg tid til å bla litt rundt på macen, i arkivet osv for å se på forandringene og jeg må bare si wow. Jeg var så utrolig spesiell før! Det tok meg lang tid å finne ut av ja, men det er bare bedre å være spesiell enn mainstream? Er det enda og jeg nyyyter det :D

Blir veldig flau over at jeg faktisk legger disse bildene ut men det får nå være. GLAD den tiden er over! Og håret mitt? - nei uff. Første bildet i kollasjen er fra starten av alt også fortsetter det til den dagen i dag.

Det er helt flaut hvor fjortis jeg var. Kommer enda ikke over det. Og det er helt sykt at jeg trodde det var pent å sminke meg så mye og farge og bleke det så mye, uff æsj. Når du ser på disse bildene over og det under her så syntes jeg ikke at det ser ut som meg en gang. Jeg syntes det ser ut som to helt forskjellige personer, eller?Men poenget er at det er sykt hvor mye en person kan forandre seg. Ikke på nødvendigvis "kort" tid siden det er tre år imellom her, men fremdeles er det veldig mye forandring. Thanks puberty, thank you so much.

Hva syntes du om forandringene opp igjennom årene?

splash


Heihei!

Sååå deilig med en ekstra fridag! Langhelg er noe av det beste som finnes utenom ferie. Du vet at du kan slappe av fordi du har fri og skoleuka går som regel mye bedre når den er kortere.

Også været? Skal slutte å snakke om det fra nå av men herreguuuud så varmt det er! Siden jeg ikke dro på stranda så gjorde jeg fremdeles noe produktivt. Fant ut at vi hadde en sånn vannsklie-greie som jeg kjøpte i fjor som kunne glede Marcus (og meg, hihi) siden det var så varmt da. Og wow, det er morsomt de tre første gangene du sklir på den, hvertfall for meg. For Marcus så tok det litt mer enn tre ganger for å si det mildt.

♥♥♥

Men ellers har jeg filmet siden i går. Holder enda på! Tror mange av dere vil bli glade for denne videoen i tillegg til at jeg aldri har gjort noe slikt før, men det vil det bli mye mer av!

Hva har du gjort i dag?

bronzy summer eyes

Heihei!♥

Merket meg at det var evigheter siden sist jeg la ut en sminkelook og sånn sminkerelaterte blogginnlegg. Det er jo det jeg alltid blogget om før? Tenkte at det kan også være grunnen til at jeg helt mistet motivasjonen og ikke visste hva jeg kunne skrive om. Nå som jeg er en blogger igjen så vil det jo bli mer sminke og det jeg egentlig blogger om. Ikke bare hverdag!

Så da lagde jeg lagde denne sminkelooken inspirert mer av solbrun hud, varme og sommer -rett og slett! Hvis noen vil ha en sminkevideo så bare spør i vei! Trenger videoidéer så jeg tar dem gjerne i mot og en sminkevideo slår aldri feil.

Hva syntes du?

finals
topp her

Heihei♥

I dag var det mattetenamen. I morgen er det siste tentamen før jeg kan slappe av for godt. Er utrolig trøtt nå om dagen! Jeg sover aaalt for mye. Herregud så gammel jeg føler meg. Trodde så og si at det var umulig å klare å sovne om dagen når jeg var liten men nå gjør jeg det nesten hver dag. Det er jo alltid stressende den tiden før skolen slutter. Har hatt mange prøver og har måttet lese og stresse men i morgen så er alt over. For dere som skal lure så er det i nynorsk jeg har tentamen i. Woho ...

Snakkes i morgen!

video: oppdaterte hverdagssminke!


Hei!♥

Både i går og idag har jeg jobbet med en ny video noe som virkelig trengtes! Så nå ble jeg akkurat ferdig og er klar til å dele en helt fersk video til dere, nemlig min hverdagssminke. Det var utrolig lenge siden sist så da tenkte jeg at jeg kunne vise dere den nå som jeg først skal legge ut en video. Hadde ingen annen idé å komme på akkurat da så det var jo like så greit.

Håper dere liker videoen hvertfall og husk å sett på 720p for mye bedre kvalitet :-)! 

Hva syntes du?

hjemme


Heihei!♥

Da var jeg hjemme fra kristiansand. Beklager for at jeg ikke fikk blogget i går. Måtte nesten bruke den siste dagen så var så og si ute i hele går.

Men det var utrolig trist å reise med tanke på at stedet er såå mye bedre enn her hvor jeg bor. Folkene virker blandt annet mye mer "jordnære" der enn i Bærum/Oslo området. Ikke ta det slemt, men jeg har bodd på samme sted hele livet og man blir fort lei av folk så noe nytt sier jeg ikke nei til. 

Men jeg skal ikke klage! Turen har vært kjempeflott og det er ikke snakk om at jeg ikke skal tilbake dit igjen! Men akkurat nå så får jeg bare forberede meg til skolen i morgen. Stress og pine, åhh.Hva har dere gjort i dag da?

Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » September 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits