travel accessory


Heisann dere! Har hatt så utrolig lite å gjøre de siste dagene at det er ikke mulig. Derfor nar jeg da ingenting å blogge om! Men nå som det begynner å nærme seg at jeg skal dra begynner jeg å få mer og mer å gjøre og da blogger jeg samtidig mer og.

I morgen er det bare en uke til jeg tar første fly til Rhodos og vekk fra dette drittlandet. Håper virkelig det begynner å regne når jeg drar, hahaha. Nei da, dere får kose dere i norge alle sammen!

Skal lage en lignende pakk med meg video og. Skal nok filme en god del mens jeg er der, både for bloggen, men også får minnene. Har vært der før og jeg savner det utrolig mye! Det er som når man reiser til London og drar derfra. Man savner stedet utrolig mye! Men så er det deilig å reise tilbake til alt. For er det noe man glemte å gjøre i mens man var der, så kan man gjøre det man ikke fikk gjort nå. Og jeg har masse jeg skulle ha gjort i Rhodos! Selv om jeg fikk oppleve masse.

Kan sikkert lage et lite innlegg om bra steder å besøke og shoppingen og litt slikt. En liten reiseguide egentlig, bare at jeg ikke kan si no særlig om utelivet annet enn at det er drit irriterende å høre på om natta. 

Men uansett så kjøpte jeg meg en liten reisesmykkeskrin fra juvelen i stad. Utrolig praktisk! Har ikke lagt noe i den enda men det skal jeg snart:)

og når det gjelder den videoen så har ikke ikke fortsatt den helt fordi jeg holder på en annen youtube kanal. Har lagt ut to videoer og holder på med den 3. Tror ikke den kanalen vil falle i smak for noen av dere med tanke på at... det.. er gamingvideoer der. Ja, utrolig nok. Tror ikke jeg skal prate noe særlig om det siden det går litt utenom bloggen.

Det er litt let's play videoer der da og noen tutorials om forskjellige ting som innebærer spill. I dette tilfellet, minecraft.

Skal du reise noe sted snart?

hårproduktene jeg bruker


Hei dere! Tenkte å vise dere i et eget innlegg de hårproduktene jeg bruker når jeg dusjer og hva jeg egentlig gjør med håret etter jeg har dusjet og mens jeg vasker det. Tror det kommer en egen video med hår rutinen min, så skal ikke forklare mye om det nå, men nå skal jeg vise hva jeg bruker og forklare fordelene og grunnen her og da ha en egen video senere hvor jeg viser hvordan jeg bruker dem.

Det er ikke noe særlig mye å jeg bruker, bare to produkter pluss en hårbørste jeg elsker å bruke mens det er vått. Ja, det er ikke lurt å børste håret mens det er vått, men denne funker veldig bra og floker ikke opp håret!

Dette er da produktene jeg bruker. Minus hårføner da, og hvis jeg kjeder meg nok så kanskje jeg rette det etterpå. 

 


Tangle teezer

Det er min favoritthårbørste som jeg eier! Men skal si at de du får kjøp på ICA og sånt, de med sånn nummer er bedre. I hvertfall til floker når vi snakker om det. Den jeg prater om har en sånn "bøy" på seg. Så tangle teezer duger ikke helt til floker, men mest når du bare må gre igjennom håret ditt da på en måte.

 

Morrocan Oil

Denne sverger jeg til, den er utrolig bra! Den har faktisk hjulpet håret mitt en del siden det er ganske slitt. Skal klippe det før jeg reiser da så det vil si om under en uke. Tror jeg gjør det dagen før så jeg reiser med nyklipt, og vasket hår! Men uansett så lukter den dritgodt og er virkelig verdt alle pengene! Skulle tatt morrocan oil light siden lukten er litt sterk, i hvertfall syntes jeg det. Men nå er ikke jeg den største parfyme-elskeren i verden da. 

 

TRESemmè heat defence

Denne må være den beste varmebeskyttelsesprayen jeg har eid! Og jeg har eid/eier 4 tilsammen med denne. Og utrolig nok er dette den billigste! Den lukter helt heeerlig og føles ikke stiv eller noe som helst på håret mitt at all!  Så denne elsker jeg og kan ikke leve uten den♥


Bruker du noen av disse produktene? //Vil dere ha en hair routine video?

summer musties from sheinside


Hei dere! Været er helt forferdelig så har bare vært inne i hele dag. Har også vært utrolig kjedelig også her inne. Så har tittet litt på forskjellige nettsider og har laget en liten kollasj av masse fine sommerklær fra sheinside. Drømmer meg helt bort også- det å ha på disse klærne i det flotte sommerværet hadde vært noe! Bare akkurat nå mister jeg litt håpet men det regner jo ikke i to måneder heller? Skal uansett til rhodos om bare en og en halv uke så da kan jeg leve ut drømmen!♥

De har forresten fått inn bikinier og på toppen av det hele en sminkeavdeling! Bikiniene er faktisk like mange av VS bikiniene noe jeg syntes er flott! Har bestilt med meg en også hjem for å prøve de ut og! Det er bare helt flott og gjett om jeg har bestilt litt? Ja, det har jeg for de som lurte.
😍😍😍😍😍

Alle fargene bare roper ut sommer til meg! Sååå mye fint!

Fant du noe fint i kollasjen?

birthday-dad


Heisann dere!

I dag har faren min bursdag -gratulerer til han!! 

Så dagen har gått til gaveshopping og mathandling med mamma og det er greit det og! Så for øyeblikket er jeg ganske utslitt etter en fin og grei feiring. Men uansett, med tanke på den dårlige bloggingen min så er det rett og slett fordi jeg ikke har noen sommerfølse og lite å blogge om. Helt til jeg søkte på alt jeg kunne finne på nettet om å blogge om. Altså, jeg fant ikke stort, men jeg dro på meg noe sminke, finere klær og gikk ut for å ta noen bilder. Selv om jeg ikke orket å sminke meg og bare ville sove så gjorde jeg det.

Og nå fikk jeg igjen blogglysten igjen. For det er jo gøy å blogge, det er derfor jeg gjør det! Planen i dag var egentlig å droppe å blogge fordi jeg ikke orker, men jeg klarer ikke hahah.Tok også bilder til et innlegg senere og (i morgen). Også skal jeg få prøve å redigere ferdig videoen til i morgen! -Og jeg sier det igjen, gjerne kom med videoforslag. Jeg LOVER å lage videoen hvis det er innteressant:)Pappa ville satt pris på gratulasjoner, forresten!

Har noen i din familie bursdag i dag?

vinner av sommerkjole


Hei dere!

Har ikke gjort noe spennende i dag så har heller ikke noe bedre å blogge om, men kom på at jeg ,å jo trekke vinneren av konkurransen så da gjør jeg heller det nå. Lagdre en videoblogg i stad som jeg skal sette meg ned å redigere på snart, så det er bare å vente på at den skal komme ut:)

Uansett er vinneren Sofia Berntsen- husk å sjekke mailen din!

 

Noe dere vil ha i konkurranse?

st. hans


Heihei dere! I dag var planen bare å slappe av, sove lenge og spille inn videoblogger til dere!- men neeeida. Mamma og jeg dro til kolsås for å handle sushi på smak og sans (de har utrooolig deilig sushi der!) og der handlet vi dagens middag da siden vi er de eneste i huset. Pappa, brødrene mine og Markus har vært på hytta denne helgen. Eller Markus og broren min har vært der i sånn 3 uker men da dro pappa og den andre broren min opp dit på fredag.

Uansett, etter vo hadde spist så hadde jeg funnet frem alt klart til videoblogg også var helt klar til å filme så ringte Hanni og Midya på døren og spurte om å finne på noe. Så da dro vi ut og jeg har vært ute helt til nå. Vi gikk bare rundt om kring også spiste vi kebab haha. Filmer inn videobloggen i morgen i stedet hvis jeg får tid, tror jeg skal ut i morgen også.

 

Er jo st. Hans aften i dag, men føles bare som en helt vanlig dag. Syntes ikke det er den lyseste dagen i året, i hvertfall ikke i år. Det er jo greit mørkt allerede nå, og desverre blir det sånn fremover og. Heldigvis har jeg ikke skole og kan ta bilder på dagtid.Hva har du gjort i dag?

dagens + new in


Hei dere! I dag ble jeg faktisk med mamma til Liertoppen (igjen ja) fordi hun hadde frisørtime. Hun skulle stripe det lysere og det ble utrolig fint! Selv om jeg måtte sitte å vente i sånn 2 timer -ikke det morsomste! Så tok vi en tidlig middag på en kinaresturang, noe som var superkoselig! Vi gjør jo det hver gang vi er der, noe vi har gjort siden jeg var liten. Alltid like koselig hver gang♥

Skal straks se på noen episoder av pretty little liars, kanskje en film i tillegg. Har ikke så mye annet å gjøre akkurat så da legger jeg ann mye tid til litt tv titting eller gaming haha.
Fant også mye fint på bikbok men kjøpte bare en ting, utrolig nok -igjen.. Må egentlig spare litt til ferien og ikke bruke absolutt alt på klær jeg ikke kommer til å bruke. Men en college-jakke har jeg lett etter en stund og nå fant jeg en på 50% noe jeg ikke kunne dy meg til. Bare en helt enkel, grå collegegenser som er grei å ha på på litt kaldere sommerdager!
Hva har du gjort i dag?

"We heart studs"

Topp Lindex    Jakke her (adlink)  Shorts klippet selv    Sko her (adlink)
Heisann! Fikk disse utrolig stilige skoene i posten i dag! Ganske like Jeffrey Campbells'a med studs, de jeg har ønsket meg såååå lenge, bare at disse ikke er samme merke! Ellers er jeg super glad i disse og er definitivt en favoritt!

Både jakka og disse skoene er fra choies, så derfor tenkte jeg å kombinere et antrekk med de begge plaggene. De selger de så utrolig mye fint så jeg drømmer meg bort hver gang jeg klikker meg innom! 

Dette outfitet er ikke noe jeg selv ville gått med, bare noe jeg syntes ble kult og da valgte jeg å ta de bildene. Mamma som tok de bildene var helt rolig med det i mens vi tok dem. Hun skjønner jo bare at det var et antrekk som var stilig som bare skulle bli tatt bilder av, ikke noe om å gå slikt til hverdag. Da holder jeg meg til shorts og en singlet. Så da håper jeg for deres skyld og at dere forstår.

De selger produkter av en blanding av Carlings og BikBok(?). Vil nok si dette er favoritt nettbutikken min, helt ærlig. Alt fra rocka og tøft til søtt og uskyldig! Så jeg garanterer at du vil finne noe du liker!:)
Hva syntes du om antrekket?

SUMMER VACATION!!


JAAAAAA!!

Ferien vi alle har ventet på siden i August er her. Det vi alle har forbredet oss til. Det vi alle har snakket om. Den er endelig her! Nemlig sommerferien! Det har gått helt sinnsykt fort og det var jo søren meg for en uke siden det var skolestart i 8'ende klasse. Slik føles det i hvertfall.

 

Litt sent innlegg i dag, beklager det. Men, kommer et innlegg til etterpå og så! Siden det er sommer så blir det masse blogging og mye inspirasjon. Akkurat nå, kan man vel ikke si det er noe sommervær -siden det regner, er overskyet og tåke pluss at det er meldt torden vær. Fikk uansett vært litt wonderwoman og tatt masse bilder rett før det begynte å pøsregne. Altså, 2 minutter etter jeg var ferdig inn begynte det å regne.

Uansett skal været ikke ødelegget sommerhumøret. Selv om jeg ikke akkurat føler at det er sommerferie. Skoledagen var kort og grei, men hadde ikke den største summerfeelingen heller. Nei, men dere som bor i Bærum/Oslo området -se ut av vinduet da! Håper sola kommer tilbake! Den var her jo i går og i mange dager så tror ikke den er borte såå lenge:) 

     - et helt tilfeldig sommerantrekk. Jakken var egentlig fordi jeg ikke vil vise for mye pluss den passet til antrekket og gjorde det mye mer stilig!:)

Og til dere som skal begynne i 8'ende, eller ungdommskolen for første gang må ha lykke til! Det er ikke ille i det hele tatt. Bare litt annerledes med karakterer og en grad vanskelige faglig. Det er jo i tillegg nye fag slik som Geografi, språk og valgfag.Fler som  er klare til å få ferien startet?♥

the last day


Heihei! Nå er det virkelig i morgen det er sommerferie!!! Ferien har jo nesten startet nå siden vi ikke har noen skoletimer. 

I dag var jeg bare en time på skolen fordi vi måtte bare vaske litt rundt i klasserommet og gangene, noe som var helt greit og! Så har slappet av i dag egentlig, så siden jeg utnytter dagene veldig til kos så orker jeg ikke å blogge før det blir ferie, altså i morgen. Da får jeg inspirasjon, mer å blogge om enn bare skoledager, masse fine bilder og mye mer. Er jo faktisk bare to uker til jeg reiser til Rhodos og guud det skal bli deilig! Å oppleve mye av det samme ++ som i fjor -noe som var utrolig- igjen er bare flott! Har savnet det stedet utrooolig masse!

Vi hadde idrettsdag i går, ikke det morsomste men overlevde dagen. Sovna på sofaen i stua og våknet til en tallerken med fisk og poteter ved siden av meg. Så viser hvor trøtt og sliten jeg har vært i det siste. Skal straks på butikken for å kjøpe litt godt til i morgen, men for øyeblikket sitter jeg i nuet og koser meg med pretty little liars.

 SÅ DA SES VI TIL SOMMERFERIEN

oslo baby


Hei dere! Som jeg skrev i går så var vi på tur til Oslo i dag. Turen var jo grei, med tanke på at vi fikk mye fritimer hvor vi kunne gjøre hva vi ville, men resten var også greit. Dro som sagt ikke hjem med de andre på bussen så jeg har vært der helt til nå. Var overalt egentlig, som karl johan, oslo city, akerbrygge..

Fant også starbucks på oslo city, noe som var herlig. Får samme følse som jeg hadde i london bare at det ikke var en jævlig lang kø av fjortiser som skal ha en frappe til å legge ut bilder av på instagram eller bloggen ↓ so not me heheheheheh

Vet ikke om jeg orker ikke vise innkjøpene for det er vel ikke noe særlig spesielt, men kanskje jeg gjør det. Hadde også med kameraet så det ble en del bilder også!


:D:D smiiil

Kan vel knapt føle beina mine etter en MYE spankulering i Oslo. Blir deilig med en hel idrettsdag i morgen da:D Kan knapt vente. Uansett, de siste dagene etter i morgen vil bare være rydding på torsdag også på fredag bare sånn kosedag. Da blir det mye mer blogging også siden det er sommerferie og! Kan ikke vente, æææ

hahaha

Hva syntes du om bildene?

perfekte dager


Heisann dere! Da var jo mandagen overstått, og deilig er det. Føler bare at de siste skoledagene kommer til å flyyyte fremover. Vi har jo bare rydding, idrettsdag og i morgen skal trinnet til Oslo, eller mer presist, operaen og nobels fredssenter. Kommer til å bli igjen etter det, så tar ikke bussen med trinnet hjem igjen. 

Tar også med kamera så det blir nok masse bilder å dele med dere etterpå! Mamma kom hjem med mcern til oss siden pappa er på middag med jobben og broren min er i sverige med klassen. Så da ble det bare oss to, og jeg hadde veldig lyst på mcern mat så da fikk jeg bestilt det<3<3<3 Angrer ikke et sekund heller - for det var herlig!

Så for øyeblikket sitter jeg bare å ser på Pretty Little Liars, sykt spennende faktisk! Toby er litt kjekk egenlig heheheh, nerd.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

dagens innkjøp


Hei dere!

I dag var jeg og mamma på Liertoppen for å kjøpe et par ting jeg trengte - og det fikk jeg kjøpt:) Ikke noe spesielt men greit å vise dere når jeg ikke har så mye annet å blogge om. Tror faktisk jeg spiller inn en videoblogg etterpå før sola går ned.  Treningstights og skjørt fra cubus
litt diverse undertøy

Hva har dere gjort i dag? 

liertoppen


Hei dere! I dag var jeg på Liertoppen med mamma for å kjøpe et par ting jeg trengte. Det var hele 50% rabatt på mye på bikbok og jeg kjøpte utrolig nok ikke noe spesielt! Må bare kjøpe nødvendige ting, fordi pengene mine skal jeg spare til jeg reiser.

Viser dere innkjøpene i et innlegg etterpå, har faktisk gjort det ferdig så det er allerde tidsinnstilt:) Så bare å sjekke når det kommer ut -seriøst, fordi jeg faktisk har glemt når det blir lagt ut hahaa. Innen klokka 10 i hvertfall. 

I morgen har jeg ingen planer apropos planer, bare en uke til sommerferie og HOOOLY kan virkelig ikke vente!de siste instagram bildene, tatt i dag @idajacobsenpiaHva har du gjort i dag?

endelig heeelg


Hei!

ENDELIG HELG♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

Utrolig heerlig er det og! Enda bedra da mamma kom hjem med sushi og masse annet godt til meg, noe som virkelig gjorde susen nå som jeg var dødssulten. Skal faktisk straks ut nå, så måtte egentlig bare oppdatere dere litt. Været har også vært deilig i dag, nesten for varmt egentlig! Håper været blir like varmt i morgen, ellers mister jeg hele følsen av å få lyst til noe. Og jeg orker ikke å bryte avtalen fordi jeg ikke har noe lyst. 

Uansett, så må jeg dra nå så håper alle har en fin dag videre!!:)

Skal du noe spesielt i dag?

det sosiale livet er tilbake


Heisann dere! I dag kom iphonen min, endelig! Har ikke gått mere enn en 4 dager så det gikk ganske fort. Har overlevd ca to uker og om jeg skal være ærlig så har det går ganske bra uten den! Men nå er jeg tilbake og må sjekke den hvert 5 minutt og det er umulig å snakke til meg når jeg først sitter konsentrert med den og er limt fast i skjermen. Har også endelig fått laget meg vine, så dere som vil følge meg så heter jeg Ida Jacobsen der. 

Har faktisk vært litt deilig uten den, utrolig nok! Men den mening endrer seg så fort jeg får den i hånda hahaha. Uff, ganske sinnsykt egentlig.

Dro også på skolen i dag, selv om jeg har hatt litt hodepine - men det ble bedre etterhvert.

I morgen er det siste skoledag før helg. Da skal jeg ut med Madelen og en gutt som gikk i klassen min før:) 

De beste bildene jeg kom opp med nå, desverre.

Hva skal dere i helgen?

summer must have's


Heihei dere! Har hatt en forferdelig hodepine i hele dag og frem til nå. Så orker ikke blogge noe mer i dag desverre. Må være noe migrene greier for det gjør direkte vondt og ikke en vanlig -ille hodepine. Har hatt det like ille i hele dag så håper inderlig at det blir bedre til i morgen for det er helt forferdig med slik hodepine!

Uansett så har jeg laget en liten kollasj av noen sommernødvendigheter. Alt er fra også fra miinto.no. De har selvfølelig maaaange flere fine kjoler, skjørt og sko derfra men her tok jeg bare et par blikkfangere fra siden. Har funnet meg mye flott til ferien og skal faktisk bestille et par sommerskoe derfra snart :-) -I dette tilfellet TOMS


          HER                                                                                HER                                                  HER                                                     HER


  HER                                                                   HER                                                                        HER                                                            HER

Glitter sko fra toms HER       blondesko fra toms HER     blå toms HER    ballerinasko HER     Sandaler HER     havaianas flipflops HER

De har også nettbutikk på svensk! Da kan dere besøke miinto.se


Noe du ønsker deg herfra?

dagens antrekk


Skjorte - GinaTricot    Jakke - Cubus    Shorts - klippet selv

 

Hei!

Denne mandagen har gått relativt greit. Merker godt å at det ikke er lenge igjen til sommerferien! -faktisk bare 11 dager!! Har gledet meg til sommerferien siden i fjor høst og den skal bli brukt godt. Hittil vet jeg at jeg skal: Rhodos 16 dager, norwaycup, være maaaasse med venner, hytta og sikkert masse annet!

Har ingen lekser heller noe som er herlig♥ Når jeg ble ferdig med alle tentamene fikk jeg mye mer "ferie-følsen" siden da har jeg ikke noe annet lekser eller arbeid. Har noen innleveringer men er ferdig med det meste nå. Har vel bare en igjen? Som jeg gjør ferdig i morgen. Men ellers så teller jeg bare ned til sommerferien og fyy som jeg gleder meg! Ja, dere har nok fått det med dere.

Fler som ikke kan vente til sommerferien? :-)

ukens spørsmål #20


Hva skjedde med iphonen din?

Det skjedde ikke mye annet enn at noen stjal den fra meg, enkelt og greit. Hva som "skjedde" med den det vet jeg ikke men det er sånn jeg mistet den

Hva vil du bli når du blir stor?

ÅÅÅ det er så mye å bli og jeg har ikke helt bestemt meg for det enda nei! Har jo ønsket å bli frisør helt siden jeg var liten -husker også når jeg pleide å vaske og klippe håret på barbie-dukkene mine!! haha♥ Vil veldig gjerne noe innen hudpleie og skjønnhet!Hvor så du pitch perfect?

Jeg så den på kino(?) haha. Men du kan se den på megashare.info. Den siden bruker jeg til å se alle filmer!! :-)

Hvilken skole går du på?

Jeg går på Rykkinn Skole

Hva bruker du til å redigere bildene og videoene dine? 

På bilder bruker jeg bare iphoto, picasa og pixlr og video så bruker jeg imovie

Den beste karakteren du har fått?

Det er nok 5+ tror jeg i musikk

Hvor kjøpte du Céline tskjorten og kan du linke den?

Jeg linket den jo i innlegget jeg la ut bildene så merkelig du ikke har fått med deg det men jeg kjøpte den herNoe du lurer på til neste gang? -svarer på det meste!

konkurranse: vinn sommerkjole!


Hei!

Siden kjolen ble for stor for meg så sendte jeg en mail til sheinside og fikk fikset en konkurranse til dere på kjolen! -og da sender de meg også en ny i riktig størrelse. Noe som er en god "deal" haha. Kjolen er jo suuper fin nå om sommeren og siden den er skikkelig lett og deilig i stoffet. Så jeg skal si at vinneren er en veldig heldig jente♥ 

Vet at det vil komme spørsmål om størrelsen og ellers fakta om kjolen, så jeg har svart på mange av de vanlige spørsmålene under og for dere som trenger å vite litt før dere melder dere på.

Så er det dere må gjøre er bare å skrive fullt navn og epost så er dere "automatisk" med i konkurransen! Ikke enklere enn det nei, så det er bare å melde seg på!!:-)

Gullbelte følger også med!!:-)

- Er kjolen stor eller liten i størrelse? Den er i medium men en litt liten medium men akkurat for stor small hvis dere skjønner? Så den kan nok passe mange av dere fint, men den blir alt for lang for meg siden jeg er blir for lav:(( haha men i hvertfall 

- Er kjolen lang i seg selv? Tja, siden denne ble for stor så må jeg tenke på minus det og den er sånn midt i mellom. Ikke maxi akkurat men ikke knekort(?). Så kan vel si litt under knærne.

- Hvis man skal kjøpe kjolen eller bestille noe fra sheinside, hvor mye koster det med frakt? Siden jeg får det sponset så vet jeg ikke, men har søkt litt rundt og da er det gratis frakt med mindre du bestiller express fart som er at varene kommer fortere noe jeg anbefaler! Prisen på express fart er 7-15 dollar. Oftest så slipper man å betale toll, men det kan hende. 

- Hvor lang tid tar det før varene kommer? Det kan ta drit lang tid og ikke fullt så lang tid. Velger du express tar det vel rundt 2 uker men uten kan det ta opptil en måned.

Hvis dere har lyst til å bestille den så kan dere trykke her

MASSE LYKKE TIL♥

 

Sweet polkadot & classy high heel studs


Innlegg i samarbeid med Martofchina 

ÅÅåå er den ikke bare nydelig?♥ Faila litt på knuten bak siden jeg strammet litt for mye. HER til kun 8.60 dollar som tilsvarer ca 50 norske kroner, er ikke det superbillig for en så fin kjole?!

Skal kjøpe meg et litt tykt, brunt belte som passer perfekt til den og, i hvertfall så den fin ut på modellen og brune belter kler alle kjoler. Fint å ha i overganger mellom det svarte og hvite(?) hvis dere skjønner. Kan garantere for dere at denne vil bli brukt masse i outfit innlegg fremover i det fine sommerværet. I hvertfall i hellas!HER til kun 15.99 dollar som er ca 92 kr bare!

Hei!

Fikk disse to nydelighetene i posten i stad. Har gledet meg sååå mye til å motta dem! Ettersom kjolen er i onesize så får jeg alltid en følse at den blir alt for stor. Men siden den var såå fin så tok jeg risken i å bestille den. Og den passet helt perfekt! Den er myyye finere i virkeligheten.

Alt er fra en nettbutikk som heter MartOfChina som holder til i Kina haha det ga jo mening. Uansett er klærne dems myyye billigere enn de fleste nettbutikker og kvaliteten er helt lik som alle andre nettbutikker siden nesten alt uansett blir impotert fra Kina og solgt dyrere.
Elsker siden virkelig! Klærne og skoene deres er utrolig fine og anbefales å ta en titt innom!
Fikk også produktene etter kun to uker! Noe som er superraskt ettersom de kommer helt fra Kina, så det er også til å skryte veldig av.
Hva syntes du om plaggene? 

goood morgen


Hei!

Sto opp for en ganske god stund siden egentlig. Kanskje 8-9? Er ikke akkurat morgen nå heller, men er du lat som meg så er det det.

Så jeg spiste ganske tidlig, men nå som hele familien er oppe så spiste jeg litt med dem og. Skal ut for å se om jeg kan få kjøpt en ny mobil. Må desverre betale en egen andel selv, siden forsikringsselskapet var slemme. Neida, må betale rundt 1000 selv men det går bra. Får jo en helt ny iphone da, det er greit. Hadde null plass på den forrige og da er det greit med en helt urørt og ny en. 

Men skal ikke klage, de ga oss over 3000 til en ny en og det skal man ikke klage på! Været er som vanlig flott og det er herlig å kunne gå med shorts. -Nå høres det veldig ut som at vi lever på antarktis og har opplevd sommer for første gang hahaah

swæg

 

Hva skal du i dag?

new clothes


Tror jeg fikk denne i feil størrelse siden det sto medium på lappen og jeg bestilte i small, så derfor kunne jeg ikke ta den på siden det ble for stor, men det er en nydelig sommerkjole men fine blomsterdetaljer og et søt gullbelte(?) Kan kanskje ha den i konkurranse hvis noen vil:) HER
Utroooolig deilig tskjorte! Kommer til å bli brukt myye ihvertfall nå som det er sommer. Elsker stoffet og et utrolig kult design!♥ (Utsolgt for øyeblikket, men oppdaterer linken så fort de får den inn igjen)

 Enda en deilig tskjorte ja! Samme stoff bare annen farge og design, perfekt til sommeren (hahaha) og deilig å hå på. (utsolg men oppdaterer linken når den kommer inn)Litt varmt å gå med denne nå, men perfekt på tidlig vår og om høsten♥ HER

Tøff skinnjakke med studs HER

Mottok disse nydelighetene fra sheinside i dag og elsker alt! Bare synd kjolen var i feil størrelse.Kan kanskje ha konkurranse på den?

Hva syntes du?

lykke


Hei!

I dag hadde vi endelig den siste tentamen for i år!!!!! Gud så deilig det er å være ferdig med dem! I dag hadde vi i nynorsk. Og jeg skrev overraksende mye denne gangen. Faktisk 1207 ord. Som er en god del for å si det sånn! De fleste skrev vel opp til 350-700 ord så det sier litt.

Og den gikk ganske greit, vet ikke om jeg er den flinkeste når det gjelder nynorsk men syntes ikke det gikk dårlig.

Nå tror jeg vi bare har en vanlig prøve til som er i geografi og så har vi ingen flere prøver! Fikk også vite at jeg har fått igjen beløpet på det iphonen min koster så vi skal ut å kjøpe en ny en i morgen tror jeg. Fikk også en pakke i posten som jeg viser dere etterpå. Været er også utrolig fint nå så skal tilbringe litt tid ute og. 

Så har vært en dag med oppturer i dag, pluss at det er helg noe jeg virkelig trenger etter alle tentamene. 

HAHAH se på det ene beinet mitt!! Ser ut som det går innover eller noe, men egentlig er det bare sola som skinner på det så det ser ut som det er bakgrunnen.

Hater å ta bilder når jeg ser slik ut. Orker ikke sminke meg når jeg har tentamen, da slenger jeg bare på en joggebukser og en hettejakke eller shorts og tskjorte hvis det er varmt.

Har det skjedd noe bra med dere i dag?


 

VIDEO- fresh og naturlig sommersminke


Hei!

Dette er ikke akkurat noen spesiell look, bare en enkel video om hvordan du kan sminke deg naturlig om sommeren. Det er lite som blir brukt men resultatet er fremdeles veldig naturlig! Men glad over å få egynt å lage videoer igjen. Er jo egentlig veldig glad i å lage videoer til dere, men må vite hva de skal handle om.

 Alt er også ganske simple. Så en grei hverdagssminke nå om sommeren. Dette er også det hverdagssminken min består av nå for tiden og, og jeg er fonøyd med den.

Hvis dere vil se flere videoer, så som jeg skrev i forrige innlegg så vil jeg gjerne høre! Mange ville ha sminkekolleksjon, men det blir desverre ikke noe av for øyeblikket ettersom halvparten av sminken min er på hytta. Men skal få hentet den så fort som mulig!

Sett på 720p for mye bedre kvalitet! 

Glad jeg bruker en bbcream denne sommeren enn en foundation. Den er lettere, har solfaktor så solen kan nå huden din selv om du bruker denne. Og du trenger ikke bruke en hudkrem under denne fordi det er jo enn bbcream som skal være bra for huden i seg selv. Noe jeg er enig i fordi jeg er utrolig glad i den.

Anbefaler ikke solpudder hvis du skal tilbringe mye tid ute, så det er valgfritt. Jo mindre hudsminke jo bedre, ellers ville det ikke passet om sommeren.

 

Hva syntes du?

summer here i come as


Hei!

Fælt hvor mange prøver vi har i det siste. Men siden de er jo de siste prøvene dette året,så skal bare lide meg (hahahah) igjennom mens jeg tenker på hvor mye jeg skal kose meg i sommer ettersom sommeren bare er rett rundt hjørnet.

Har merket hvor dårlig blogger jeg har vært i det siste. Trist å miste dere som lesere og, når jeg elsker å blogge når jeg har mange lesere. Så nå har jeg kommet med en liten idé. Hvis jeg ikke blogger to ganger om dagen ihvertfall denne uken siden jeg trenger et lite kick så bloggingen vil gå bra så skal jeg lage en video og publisere den dagen etter eller dagen etter der igjen. 

Det er et stort løfte men egentlig ikke så vanskelig å holde det. Man må bare starte også når man først er i gang så går det fint, helt til man må øve til en prøve eller noe også stopper det.

Uansett, så siden bloggingen har vært dårlig vil belønningen til dere være en ny video. Som er ferdig redigert og lagt ut, men på privat. Så jeg legger den ut etterpå:) Vi har tentamen i nynorsk i morgen, så da er det greit å bare lime inn videoen og deretter forbrede meg litt. Også er videoer mye morsommere! Så hvis dere har noen forslag til en morsom videoblogg, så vil jeg veldig gjerne lage den!

Skal straks spise middag, også får vi se hva jeg gjør. Kanskje enda en video på gang? ;)Har du noen forslag til videoer?

jobber og sliter for livet


Hei!

I dag hadde vi mattetentamen og fyy, har aldri følt meg så gåen som nå. Har sovet på sofaen i gud vet hvor lenge? I hvertfall siden etter middag og helt til nå, fordi jeg har vært såå trøtt. Heldigvis har vi vanlig skoledag i morgen og så blir det nynorsk tentamen igjen. 

Så ikke se frem til den beste bloggingen heller, og det må dere skjønne. Etter tentamen er det bare noen få skoledager igjen til sommerferie <3<3<3 Og da kan dere se frem til bra blogging! Men akkurat nå eller i det siste har jeg vært bomba med prøver og tentamener. .Men skal se om jeg får til en video til dere i dag. Lagde den i stad rett etter jeg kom hjem og den er heller ikke så lang så det er mest sannsynlig at den vil komme ut.Vil ikke love noe for hver gang jeg bruker de ordene så får jeg ikke gjort det uansett, men da må det heller ikke være sånn 100% sikkert men heller 60%

Det er nok en type video som er litt savnet på bloggen, så håper mange liker den!

Har dere hatt mange tentamener i det siste?

monday again


Hei!

I dag er det mandag igjen ja. Fant ut 5 sekunder før jeg måtte dra på skolen at vi hadde tentamen i dag, i engelsk. Så dro meg meg en stor colaflaske fra kjøleskapet og matpakka og dro avgårde. Var heldigvis ikke den eneste som ikke visste det. Men det gikk faktisk ganske bra, så jeg er spent på karakteren! 

Ellers så var det deilig å komme hjem tidligere i tillegg og.

Så i morgen er det vanlig skoledag men så kommer onsdag da vi har mattetentamen, outch. Den er jeg alt untatt klar for, så må forbrede meg litt til den og! Deilig at det snart er sommerferie da, gleder meg uuuuutrolig mye♥ 

 Hvordan har deres start på uken vært?

ukens spørsmål #19


Favorittfilmen din?

Pitch perfect eller historien om pi er vel noen av mange av de beste jeg har sett, men husker ikke sånn alle filmene jeg har sett. Så jo begge filmene for ikke så lenge siden, faktisk forrige uke jeg så pitch perfect HAHA

Hvor ofte vakser du håret?

For et spørsmål, men jeg gjør det ca annen hver dag. Noen ganger har jeg sånn to dager i mellom hver vask, men dusjer hver dag.

Tar det lang tid før klærne fra sheinside kommer?

Det tar vel en måneds tid, så ja. Men de shipper helt fra kina så det er jo en god grunn, og ventetiden er verdt det uansett med tanke på at jeg elsker klærne dems

Hvordan ble du så populær ved bloggen?

Det er jo fordi folk liker bloggen. Det gir vel mest mening? hvis man liker bloggen så det er vel derfor, det sier selv selv. Folk leser den fordi de liker den:-)Hvilke tvprogrammer ser du på?

Ikke noen spesielle serier annet enn hotel cæsar HAHAAHAH. Har fulgt med på det siden jeg var bitteliten så kan ikke slutte når jeg først ser på det. Må alltid få med meg hva som skjer i neste episode. Kan ikke bare begynne å se på det nå foreksempel, man må se fra starten.

Kan du vise sengen din?

Ja det kommer video på det senere! stay tuned as

Hvilken klasse går du i?

8 klasse

Føler du deg presset til å blogge hver dag?

Absolutt ikke! Jeg blogger når jeg føler for det egentlig. Skal ikke føle noe press, så har jeg ikke tid så har jeg ikke tid og da gjør jeg det ikke. Men har jo oftest tid til å lage to innlegg daglig, men da må jeg også ha noe å blogge om.

Liker du noen?

Troooor... ikke det:PP

Kan du vise alle dekselene dine?

Kan sikkert lage et innlegg. Men alt som handler om apper, deksler minner meg bare om tapet av min vakre iphone 4s som gikk fra oss Fredag 31.mai 2013

 Hvilke blogger leser du?

Leser de fleste på topp 20 på topplisten untatt de nye:)

Hvor mange barn vil du ha?

ÅÅÅ det har jeg ikke peiling på. Men helst to, en gutt og en jente:)

 

Noe du lurer på til neste ukens spørmsål?

 

nytt i sminkemappa


Hei!

Som sagt så var jeg jo i Hønefoss i dag for å kjøpe et par ting jeg trengte. Det var spontane kjøp, men trengte disse tingene veeeldigxD

Kjøpte de på en butikk som heter sparkjøp, der har de egentlig alt samlet på et sted. Men uansett fikk jeg kjøpt meg noen produkter jeg trengte og må bytte ut foundation min og varmebeskyttelsessprayen min, siden foundationen min er for tjukk i konsistensen, så jeg trengte en tynn som også kan være bra for huden. Også er varmebeskyttelsessprayen min ganske sugen, så jeg skaffet meg en ny. 

Uansett til innkjøpene:

Simple Cleansing Wipes er de sminkefjernerene jeg har brukt siden alltid, egentlig. Og nå var det egentlig på tide å skaffe meg noen nye igjen siden jeg virkelig har gått helt tom for de, så jeg fant en to-pakkning for 49 kr noe som var en god deal ettersom jeg er helt tom haha♥


Maybelline BB cream er en ganske bra bbcream for min hudtype, som er tør.Jeg trengt en lett foundation med mye fukt og solfaktor siden det er sommer.Så da jeg prøvde denne var den ganske fin for meg som har veldig tør hud og. Så da skaffet jeg meg en bbcream istedet for en vanlig foundation som er dobbelt så tykk i konsistensen.TRESemmè Heat Defence- Ettersom jeg retter og føner håret en deeel så måtte jeg nesten ha en beskyttelesespray som jeg stoler på. Har brukt en fra got2b men tror ikke den er noe særlig til hjelp, men denne har jeg hørt mye bra om så måtte prøve den selv.Løsnegl-fjerner har jeg faktisk lett etter ganske lenge og nå fant jeg utrolig nok en! Visste faktisk ikke at det fantes (hahahah) ettersom jeg aldri har sett en før, men nå kan jeg endelig bruke løsnegler uten å bry meg om det problemet. Den er fra depend.

 

Så det var det, kjøpte noen småting og men ikke noe særlig viktig. Dette var mer et skjønnhetsrelatert innlegg så da holder jeg meg til det. Haha må si meg bittelitt skeptisk til den løsnegler fjerneren men vi får se hvordan det går. Ellers var jeg tipp-topp fornøyd og det er alltid deilig med nye skjønnhetsprodukter:-)

 

Hva syntes du om innkjøpene?

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits