noodles&coke


Deilig lørdags ettermiddag å kose seg med nudler og glasscola! Aner ikke hvorfor, men de glassflaskene syntes jeg er bedre enn de i plast? Haha, rart?  

Mamma klippa pannelugg på meg ista. på EKTE ja.. Vet ikke helt hva jeg syntes men jeg skal la den vokse ut igjen uansett noe som tar ca ett halvt år :-)

Skal redigere videoblogg til dere nå. Kommer sikkert ut ikveld!

hahahahahh

 

new in


Heii

Var på sandvika en liten tur med pappa nå. Kom nettopp hjem. Hadde bare èn 50 lapp å bruke da :PPP

Møtte på Rabby mange ganger, haha. Det var koselig daa!Savner deg pus♥

Men fant noe på salg på Carlings da så det var bra. En topp til 65 kr på 50% salg. Pappa var litt kul å la i 15 kr da. Ganstapappaaaa

Kjeder meg nå for dagen så dårlige innlegg. Har laget masse videoblogger da! Vet ikke om alle kommer ut men noen gjør det :-)

loveeeeeloveeeee

har du kjøpt noe fint idag?

flowerpower


Heiaa

Kan gå nå! Utrooooolig glad. Kan ikke gå helt sånn rett, det gjør vondt etter ett par skritt men det er jo en god nyhet for meg :-) Følte for å ta på en sommerkjole idag. Har jo bare vært hjemme og sovet lenge(standard) og sett på tv. Gleder meg virkelig til pakken min kommer! Skal lage haul video som sagt. Bestilte ganske mye! Men følg med fordi noe av tingene er giveaway ;-)

Føler virkelig for å lage sminkevideoer til dere. Det var en stund siden. Derfor har jeg laget mange nye sminkevideoer til dere i det siste. Så noen forslag til ny sminkevideo jeg kan filme?

Har ikke filma mobbeepisodene, men jeg og Marie har blitt enig om å kanskje lage en lang kortfilm på 15 min som vi kan jobbe på i sommer. Hva syntes dere om det?

im out

hva slags sminkevideo skal jeg lage til dere, om hva syntes dere om en kortfilm av mobbing?

linkingene


Hello! 

Tenkte å trekke ut linkingene nå :-) Litt vanskelig å telle alle mellom 199 folk men skal prøve! 5 stk får linking og jeg skriver hva bloggen handler om og kanskje det er noe for dere.

1. Anniken madelen- Er en søt jente på 13 år. Ett par måneder eldre enn meg!

Bloggen hennes handler om hverdagen hennes. Hun har ofte outfits og veldig bra innlegg. Bilder i alle innleggene sine og ryddig design! Hun starta å blogge i denne måneden så kanskje verdt å sjekke ut bloggen hennes? :-)

2. GinaML- En superpen jente på 14 år som blogger om hverdagen hennes! Hun har wants innlegg og innkjøp. Noe som de fleste elsker! Hun har ryddige innlegg og et fint design. Hun har gratisdesign men det er jo helt vanelig siden hun starta for litt siden å blogge! Hun startet også å blogge i juni så også verdt å sjekke ut bloggen hennes!

3. Aurora- En jente på samme alder som meg, 12 år! Hun blogger om hverdag og litt om sminke. Hun har videoblogger innimellom noe som er bra! Hun er inspirert av meg noe som er kjempesøtt! Hun har holdt på med bloggen siden november! ;-)

4. Emilieurheim- Nydelig jente på 12 år! Hun blogger om hverdagen hennes, foto og mote :-) Hun har mange fine bilder og veldig korte innlegg. Hun har mange bilder og et utrolig søt! Hun har blogget siden februar. Sjekk den ut!

5. Ingrid Gjøra- Hun er en supervakker jente på 14 år! Hun blogger om alt mulig! Men for det meste hverdagen hennes. Hun tar nydelige bilder og har ofte outfits.  Designet hennes er fint! Hun har blogget siden april 2011. En måned lengre enn meg. Ta en titt innom bloggen hennes!

 

Bildene er litt i forskjellige størrelser men det er i den størrelsen de har lagt ut bildet :-)

Det blir oftere linkerunder så følg med!

har du lest noen av bloggene før?

VIDEO- Clubbing Night Out Makeup


En perfekt sommersminke om kvelden på byen og når du skal spise middag ute. Denne sminken skal ihvertfall jeg bruke om kveldene på rhodos!

Enjoy!

Sett på 720p for bedre kvalitet!

dovendyr


Mornings!

Sto nettopp opp.. Skal sove mer assa. 

Følte bare for å lage et innlegg som kommer til å bli kleint. Men noen ganger så bestemmer bare kroppen min for når jeg skal sove hele dagen. Og den dagen er idag, lol. Føler meg som ett dovendyr, haha. Har ingen planer uansett. Må jo ikke utnytte denne solfylte, varme dagen. Neidaa. Jeg må sove xD

Dere har nok fått med dere at jeg sover hele tiden. Jeg sovner på sofaen når jeg har venner på besøk, etter skolen, før middag osv. Men noen ganger i året sover jeg hele dagen. Pleier å våkne rundt halv 12-1 om morningen mens det er ferie.

Får ikke gå ut med venner pga beinet uanett så.. Har snakket mye om beinet og folk begynner å bli irritert i know. 

Kaller denne dagen for dovendyrdagen. Wohooo!Tok en manikyr igår. Tyckss?

NATTAAA

sminkelook- clubbing eyes


Hei søte dejjj!

Lagde en sminkevideo idag tidlig. Clubbing sminke da, som er en sminke som passer perfekt på fest, ute på byen om kvelden eller en helt vanlig night out!

Denne looken har jeg tenkt til å bruke på kveldene på rhodos. Gud som jeg gleder meg! Men da kommer jeg til å også bruke løsvipper fra lightinthebox.com. Har bestilt 110 par med løsvipper der! 100 mixed style for 26$ og 10 par med volume og lengde for 9$ Utrolig billig! Det meste du får kjøpt er 200 par som koster 46 dollar tror jeg det var. Jeg bestilte også mye annet der så da blir det haul video!

Skal også gi noen vekk i giveaway så bare å følge med ;-)

100 par med mixa style løsvipper får du kjøpt her

sminkevideo til looken kommer snart!

hva syntes du om looken?

videoblogg


Sett på 750p!

linkerunde! [CLOSED]


Hello!

Tenkte å ha en linkerunde nå! Har aldri hatt det på bloggen før egentlig så det skal jeg begynne å ha oftere :-) Linkingene kommer i random rekkefølge i ett innlegg. Det eneste dere må gjøre er å kommentere og skrive hva dere liker med bloggen min så bruker jeg random.org og trekker 5 stk som får linking og der skriver jeg under hver blogg hva de handler om.

Grunnen til at dere må skrive hva dere liker med bloggen min er fordi det er gøy å se hva folk liker best ved den og hvis mange liker en spesiell ting kan jeg begynne med de tingene oftere ;-)

Hvis dere melder dere på kan dere blandt annet få flere lesere på bloggen deres :-)

LYKKE TIL ALLESAMMEN!

bolleeeeee

VIDEOBLOGG: Headersminken "Smokey Rocks!"


Hei!

Det var en del som lurte på om jeg kunne lage en tutorial om hvordan jeg sminket meg sånn som på headeren! Så jeg tok faktisk til meg den ideen, og lagde en sminkevideo ut av looken jeg brukte på headeren :-)

 brukte ikke eyeliner på våtkanten på headeren! Bare tok det med..?

Sett på 720 p!

24.06.2012


Yooo

Gud, som dagene har vært tragiske! Har så jævla vondt i beinet at det føles ut som om noen tar en lighet på ett sted. Klarer ikke å gå. Det var en hel uke siden det skjedde og beine mitt ser ennå ikke ut.. Jeg som skal til Rhodos om 2 uker! Alle sier jeg må prøve å gå på det men det funker ikke :-(

Satt i rullestol igår på nordby. Ble ikke så mye shopping så vet ikke om jeg orker å legge ut innkjøpene. Skal handle litt på nettet og da. Blandt annet på allcosmeticswholesale og desirelashes. På desirelashes selger de blandt annet sånn 10 par løsvipper for 5 dollar og 50 par til 14 dollar, 40 par for 12$ og 1 par for 3$. Dritbillig!

Været er bare stygt. Pøser ned og jeg bare sitter i gårsdagens klær, helt usminka og bustete hår. Orker ingenting lenger.

skjer'a?

sverigeee


Helloooo

Da drar vi til sverige, norby selfvølgelig. Skal handle litt! Innkjøp kommer sikkert på video ;-)

Stem på bildet mitt i fotokonkuranssen her
//arkiv 

blir snart giveaway så følg med!

stemme på bildet mitt?


Hei! Jeg har meldt meg på canon sin fotokonkurranse!

Da er det bare å laste opp bildet ditt her og folk kan stemme på det! Du kan blandt annet vinne canon IXUS 510 HS og mange flotte premier!

Dere kan stemme på meg ved å trykke her

Håper dere gidder å stemme på meg, og jeg ønsker alle som blir med lykke til! :-)Du kan bli med og stemme ved å trykke på bildet under!

 

ix8vip
Stikkord:

siste dagen av barneskolen


Hei..

Da var siste dag på barneskolen ferdig.. Kommer virkelig til å savne alle som skal slutte på skolen og starte på ny. Rart å ha gått på en skole i 7 år. Eller vi har en oppfølgningsskole som er 5 min unna den skolen vi gikk på for to år siden. Men jeg velger å holde meg på den skolen så jeg kan gå der med mine beste venner♥ Rabby, Ally, Marie og  Asmaa. Og selvfølgelig alle de andre!

Marie ble med meg hjem. Vi gjorde ikke så mye ettersom at foten min er forstuet og helt gul og rød nå.. Så sovna jeg så dro hun hjem, haha.. Jeg sover veldig mye.

Tok med digitalkameraet på skolen idag og det er jeg ganske glad for! Jeg fikk ikke tatt sånn dritmange bilder, men fikk andre til å hjelpe meg så det ble noen :-)

Dårlig kvalitet men skal kanskje kjøpe nytt digitalkamera til å ha med på sånne byturer, sandvika, skolen osv. Så slipper jeg speilrefleksen. Blir nok kjøpt iløpet av sommeren!

 Joa.. Søtee 

 

Me gusta

hvordan har deres siste skoledag hvert?

verdens snilleste!


Hei! 

Må bare dele dette med dere. Marie hadde bursdag på tirsdag (wohooo) også var det jo dumt at jeg ikke fikk være på skoen å tilbringe dagen med henne :-(

Men! Hun brydde seg så mye om beinet mitt og lurte på hvordan det gikk siden hun var der når jeg skada meg, at hun besøkte meg! På bursdagen hennes kom hun til meg i 8 tiden og var der med meg helt til 9. Tenk det! 

Å ha en så god venninde som støtter deg når du er skadet at hun kommer til deg, selv om hun har bursdag og skulle egentlig vært å feiret den med familien sin hjemme! Men istedet kommer hun med en presang i en boks, så når jeg åpnet boksen hoppet det en bamse ut. Så det var jeg som fikk gave, på hennes bursdag. Hadde tenkt til å kjøpe gave til henne før ulykken skjedde men det ble jo ikke noe av :-(.. 

Setter så utrolig pris på at hun støtter meg! Jeg så jo helt død ut. Bustete hår, blek som snø, klær som jeg har brukt helt siden det skjedde, helt krokrygget og gikk sakte ned gangen med henne på vei til rommet mitt der vi satt og snakket. 


Camilla har også støttet meg veldig! Når mamma bærte meg inn på legevakta så var Camilla der også fordi hun var syk og måtte ta noen blodprøver. Jeg ble så glad for å se henne at jeg følte meg mer trygg. Hun sente meg melding ett par timer senere hvor det sto: Herregud! Når du sa "Camilla!" da du ble båret inn til venterommet hadde jeg ikke ord! Syntes så utrolig synd på det. Det var en melding som jeg smilte av. 
Beste pusen <3<3<3

Og selvfølgelig Sama! Hun støtta meg også når jeg lå på tribunen og hylgrein etter det skjedde. Kommer til å savne deg i sommer Bambii! Vi kan sikkert finne på noe!
elsker dere alle! Verdens snilleste bestevenneeeer♥

GOD SOMMER!!!!!!!!!!!

DIY- American flag shorts


Hei!

Da har jeg tenkt til å vise hvordan du lager american flag shorts.

Det du trenger er:

  • Shorts eller bukse du kan klippe om til shorts
  • Ett stoff med røde og hvite striper (eller ett amerikans flagg) jeg bruker en gammel singlet
  • Ett blått stoff med hvite stjener ( eller ett amerikans flagg) jeg bruker ett stoff fra nille til 20 kr
  • Symasking eller nål og tråd
  • Tekstilsaks
  • Kritt

1. Marker det røde stoffet med ett kritt for å vite hvor du skal sy det.

2. Gjør det samme med det blå stoffet med stjerner!

3. tilpass stoffet til hvert bein og begynn å sy! Så kan du rifte opp kanten med en saks for en mer "rocka" stil.Ferdiiig!

lykke til! :-)

hva syntes du?

american flag


Heiaa

Har vært ganske kjedelig hjemme, så igår kveld starta jeg å sy noe jeg har ønsket meg lenge! American flag shorts. De er så tøffe og jeg hadde kjøpt det stoffet jeg trengte så jeg har sydd den helt fra igår til idag :-)

Ble ganske fornøyd! Skal ha den på skolen i morgen. 

hva syntes du om american flag shorts?

ukens spørsmål #6


Helloo!

Tenkte å ha en ukens spørsmål igjen. Ukens spørsmål kommer til å komme helt random egentlig. Tar bare spørsmål som blir stilt i randome innlegg og litt ofte stilte spørsmål osv..

Går du på krykker? Haha, ja

Hva skjedde egentlig med foten din? Jo, jeg ble jaget av en gutt.. så falt han oppå meg så vridde jeg hele foten så gjorde det så vondt at jeg var helt stille så falt jeg sammen i tårer og ante ikke hva jeg skulle gjøre og ja..
Jeg har bday i morgen og har lungebetennelse og er syk, kan du hilse :D? Ja selvfølgelig! Hei, og god bedring! ;-)

Hvor i valdres har du hytte? Vaset.. say no more ;-)

Kan du ha en sminkekost video? Nja.. kanskje!

 Hvor rediger du videoene dine? Altså, de som er faste lesere vet jo at jeg har imac, og da bruker jeg ofc imovie ;-)

 

//arkivbilde

Hvor har du laget headeren din? Picasa

 

hva lurer du på?

jaaaaaaa


Hurraa!

Fikk trøstegave av mamma idag♥ Belive albumet til Justin, den som kom ut i forrigårs! Jeg var med mamma ut for å komme meg ut. Har blitt så blek av å ha vært hjemme så lenge. Bloggingen skal gå som vanlig igjen!  Men benet er helt blått.. Utrolig glad for at jeg fikk den :-)

Elsker deg mamma♥
Haha, kul som bruker julepyntepute til å ha beinet på :-PP
 

 

Æsj, ser er jævelig ut idag. Med wow onepiece ogalt. Ganske deilig å gå med daaa!

har du belive albumet?

VIDEOBLOGG: Fresh Sommersminke


Hello! Nå har jeg fått krykker og bandasje så det blir lettere for meg å gå og sånt! Så det blir bedre blogging :-) Drar på skolen på fredag så jeg kan være med alle vennene mine og sånt.

Men jeg lagde en sminkevideo for noen uker siden og redigerte den ferdig, men har aldri fått lagt den ut. Så her kommer en sminkevideo som viser fresh og naturlig sommersminke!

 

hva syntes du?

jævlig


Hei..

Kan bli litt dårlig blogging i denne uka.. På idrettsdagen klarte jeg å vrikke hele foten så det ble en kul like stor som ett egg på det ene beinet :-( Griner bare jeg rører beinet. Helt blått og kula er der ennå. Ba broren min om å ta bilde.

Han tok bildet mot kula så den syntes ikke. Det syntes ikke, men hele foten min er skeiv :-) Det eneste kule fra idag var at jeg fikk sitte i rullestol. Det var så morsomt men jeg skjønner at det ikke må være no gøy for de som sitter deg for alltid! Heldigvis var jeg superheldig så det er ingen brudd. Bare jævla forstua.

Det blir ikke mobbeepisode denne uka!

Sorry, bildene er nasty.. Orker ikke skrive mer, har laptopen.

innkjøp fra storo++


Hele greia med storo-turen var å få kjøpt en olavest fra gina men den var heeeelt utsolgt så jeg fant meg litt annet på storo :-) Så dro vi til sandvika å kjøpte den siste de hadde som var str 42(!!!) men den var overraskende liten.. Mamma likte vesten så vi skal til sandvika om en stund og hvis de har den i str 34-36 så kjøper vi den så får hun den i 42. Haha♥

 

Kjole 49 kr bikbokjumsuit 49 kr bikbok

 


Knesokker 20 kr ginatricot

Knesokker 20 kr ginatricotOlavest 349 kr ginatricot


 

hva syntes dere om innkjøpene?

VIDEOBLOGG-DIY Beauty Tricks!


Helloooo♥

Har ikke blogget idag. Var på storo så sovnet jeg med en gang jeg kom hjem. Innkjøp kommer vel senere.

Lagde som sagt en videoblogg til dere igår og det er denne videoen her! Denne videoen viser dere 8 forskjellige DIY måter på blant annet å redusere poser under øynene, leppeskrubb, tørre føtter osv! Siden det er en god del som liker do it yourself videoer da tenkte jeg å vise dere alt dette i én video! Istedet for bare én oppsrift i en video kan jeg samle sammen alle og lage en hel video av det :-)

enjoy


hva syntes dere om tipsene?

gårsdagen


Hei for første gang idag!

Alt gikk som planlagt i går. Syngingen gikk superbra, sound of music gikk bra og hele fremføring gikk som planlagt :-)

Sov helt til klokka ett idag. Var så sliten fra igår da det var full fest! Så ble hjemme, haha.. Fikk ihvertfall rydda rommet idag da. Rydda mest i sminken. Sorterte den, så den er egentlig klar for å bli filmet til sminkekolleksjonsvideo! Kanskje jeg filmer den imorgen, men nå har jeg en annen videoblogg på lur som jeg skal filme snart! Kommer ut i kveld eller i morgen. Gled dereeee♥

hadde du avslutning igår?

black and white- photoshoot in the sun


Heiii

Sent innlegg, vet. Men Marie har også vært her, så har vi filma episode 4. Den er morsom ifølge mamma hittil :-PP Har hatt en liten photoshoot da. Bildene er redigert i sånn svart hvitt. Tenkte å redigere dem denne gangen og dramatisere bildene litt mer :-) Sto midt i sola så ser helt hvit ut i ansiktet..

enjoy

tycks om bildene?

define moisture care shampoo- anbefaling


 

 

Hallo! Nå skal jeg ha den omtalen om en shampoo jeg kjøpte i går og er så fornøyd at denne blir en fast shampoo hos meg! 

Define Moisture Care er en shampoo for tørt og brusete hår da. Jeg får veldig fett hår fort men denne gjorde håret mitt "tørt", glansfullt og mykt! Ikke noe fettete i det hele tatt :-)))

Pleier vanligvis å få fettete hår rett etter jeg har dusja altså neste dag, men nå er håret mitt mykt og føles deilig å ta fingerne gjennom håret uten å skjenne at håret er fettete og flunkete. Denne er helt genial og jeg elsker den til døden! Rakk ikke å gre håret mitt idag tidlig, men det er helt mykt uten noen flunker noe som er en fordel ettersom at jeg har hårsår! Den skal hjelpe mot slitte tupper og før tørt og brusete hår. Men den funker for meg uansett om jeg ikke har tørt eller brusete hår.

Så hvis du får veldig fort fett hår er denne en livredder!Fåes kjøpt i dagligvare butikker som meny, ica, coop osv. De har den også på vita, hm og cubus

Denne er helt overrated for meg! Så 6++++ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

new in


Var på sandvika med mamma idag for å fornye passet mitt ettersom at jeg skal til rhodos. Så dro vi innom storsenteret og småhandla litt på hm ettersom at det var drit mye salg der! Alt var jo på salg. Belter, vesker, sminke, klær og alt! Gjett hvem som skal dit i helgeeeeen?

Har vært dårlig med blogging idag men var i sandvika en stund. Men det kommer en anbefaling senere ikveld :-)

Men jeg hadde ikke penger med så fikk bare en digg skjorte som var utrolig fin!æsj.

Men sånn så den ut på da :-) Den skal bli brukt mye ettersom den er så deilig å gå med siden stoffet er så tynt og behagelig.. <3<3<3

hva syntes du?

svar på spørsmålsrunden del 2


Flink jeg eeeer

stress


Heiaa!

Har vært dårlig med å få lagt ut den spørsålsrunden del 2 videoen men har filma den, så skal redigere den etterpå. Så den kommer vel i kveld!

Har også vært ganske mye stress med avslutningen vi skal ha på Torsdag. Har mye å få øvd på som blandt annet er sound of music skuespill, synge til what are words noe som jeg skal få foreldrene mine til å filme hvis de gidder også danse glow dansen og synge mange andre sanger. Gud så mye stress!

Har som alltid hodepine på mandager og tirsdager ettersom at vi slutter sent og vi har øving i nesten alle timene. Litt digg og da :-)

 

har dere noe spesielt å fremføre på skoleavslutningen? (hvis du har skoleavslutning)

videoblogg- innkjøpene til meg og Michelle


Wohoo! Ja, Michelle overnatter glemte jeg å si! Vi skal på butikken og litt sånt idag. Vi prøver å finne ut hva man kan gjøre på en lørdag uten penger når det regner..

Noen forslag?

Her er innkjøpsvideoen vår. Vet ikke om det blir så mange innlegg idag men vi skal lage spørsmålsrunden del 2, hahaha.

 

slutten er KLEIN! Men vi var fulle av burn, så de japsegreiene var ikke no mobbing! ;-)

Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » September 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits