Farget håret blondt!


Hei søtnoser! I dag har jeg farget håret blondt! Har farga det en gang før men det var fra å være mørkebrun til lysebrun. Og nå er jeg blond! Når det har kommet ettervekst skal jeg jo seff farge det på nytt men bar ejeg ser bittelitt mørst skal jeg ikke farge det med en gang bare når jeg syntes det ser rart ut, da skal jeg jo ofc farge det. Kjøpte hårfargen fra H&M den er drit bra! Skal dere noen gang farge håret eller har du gjort det? Isåfall i hvilken farge skal du/ har du farga det i?

                                                                  - Ida

SOMMER!! <3


Hei søtiser! Nå er det jo sommerferie! Det er drit digg. Og jeg har et par saker som er noe dere bør ha til sommeren. Hvis dere skal til syden er noe som er et must solkrem, aftersun og bikini! Sjampoo og balsam er og¨så viktig etter du har bada på stranda så må du jo dusje og da er det fint å ha det. Nå skal jeg vise dere en fin bikini som jeg kjøpte på G-Sport. 

          Den kosta 199,- Kr.

     Og jeg tok et par bilder i går også! her kommer di:

    RARE MEG!

  

   Nam nam! Cupcakeeee <3Jada!<3 Speilet er en viktig sak i livet mitt:P

Mitt øye ! :O <3

God sommer!!!


  
Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits