video: glødende sommersminke 2015


Hei!

Da var det ny video! Fikk etterspørsel om å lage e sminkevideo nå til sommeren så da har jeg gjort det. Gjerne kom med forslag under dette innlegget eller under videoen på youtube hvis dere har noen gode forslag til videoer jeg kan lage eller innlegg her på bloggen for all del. 

Husk å sett på 1080p for best kvalitet!

Hva syntes du om sminken?

bilder fra 17 mai


Hei!

Tok masse bilder fra 17 som jeg har gledet meg til å poste men så har det kun vært eksamenstess hele denne uka så har det blitt helt glemt av. Nå er jeg endelig ferdig med skriftlig eksamen i norsk, og jeg er så glad! Sovna i lykkemodus med en gang jeg kom hjem fra eksamen i dag. Etter jeg hadde spist pizza da så klart.

Men på 17 mai var jeg og Michelle sammen, det er liksom en tradisjon. På dagen var jeg på skolen med Michelle og Asmaa også dro jeg og Michelle hjem til meg. 

♥♥♥

Og når det kommer til bloggen så har jeg virkelig ingen beslutning. Har blogget siden jeg var 10 år gammel, det har liksom vært min escape. Og om jeg slutter så vet jeg at jeg ikke kommer til å være lykkelig.

Tror det har mye med det siste skoleåret å gjøre fordi jeg merker jeg stresser relativt mer enn de fleste. Så til sommeren tenker jeg at vi er tilbake for fullt! Vi prøver :D Tenker å poste mer meningsfulle, dype innlegg den nærmeste tiden. Det kan hjelpe mye å få ut stress og frustrasjoner. Hva syntes dere om det? Og så klart:

Hva syntes dere om bildene?

video: Sommer lookbook!


Hei!

La ut en video på youtube for et par dager siden så tenkte for dere som ikke har sett den enda kan gjøre det! Er usikker på hva jeg skal gjøre med bloggen. Om jeg bare skal satse youtube eller begge deler. KOMMENTER UNDER!

Men her er videoen så skal jeg få til et par innlegg i løpet av uka. 

Hva syntes du?

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits