fantastisk fredag


Heihei folkens!

Denne dagen må jeg si har blitt brukt veldig godt. Vi tok en tur til dyreparken i det flotte, varme været i halv ett -tiden, dro hjem etter god stund, også dro vi ut igjen for å spise middag på dolly dimples. Har hatt en flott dag! Har fått vlogget kjempemasse så det er bare å se frem til en vlog når jeg har kommet hvem.

Planen for i morgen er å få dratt på sørlandssenteret (noe mange av dere har foreslått) og handle litt noe jeg ikke har gjort i det hele tatt utrolig nok!

Her er litt bildedryss fra dagen.♥♥♥

Også litt bilder av den nye kjæresten. Se så glade vi var! Eller, jeg var...Ellers ønsker jeg dere alle en goood helg! :-D

sommeridyll i kristiansand


Heihei!

Første dagen i kristiansand og jeg er allerede svært fornøyd med byen! Det er garantert mye finere enn i Bærum og Oslo. Dette stedet er så mye mer koselig og sommerlig!

Kom for rundt to timer siden og har hittil tatt en lang, god tur i byen for å orientere meg litt. Vet hva jeg skal i morgen hvertfall! Titte i butikkene skal jeg hvertfall gjøre. Mange som ville at jeg skulle stikke innom sørlandssenteret noe jeg har planer om å gjøre! Hotellet vi bor på er thon hotell som ligger i sidegaten for hovedgågata. Det er macern i nærheten og en gigantisk godteributikk rett ved siden av <333 Har allerede kjøp en kilo jelly beans...

For dere som liker vlogger så blir det en lang vlog når jeg kommer hjem fra turen. Har allerede filmet masse og skal filme masse mer! Straks skal vi ut og spise så da snakkes vi sikkert i morgen eller i kveld :-)Har aldri sett noe så søtt!♥♥♥ Isåfall må det ha vært kjempelenge siden.


Dagens antrekk:

Topp - sheinside    skjørt - h&m    solbriller - cubus

Nå kjenner jeg meg sulten! Har vel ikke spist siden rundt 12 tiden. Også ligger egon rett ved siden av her. Masse mat nevnt i dette innlegget, haha! Nå skal vi spise så da snakkes vi!

en dag på kalvøya


Heihei!

I dag tilbrakte vi hele skoledagen på kalvøya siden 10 klasse hadde eksamen. Det har vært utrolig deilig og jeg føler meg nesten helt frisk, takk gud! I morgen allerede så går turen til Kristiansand noe jeg gleder meg masse til. Skulle egentlig ha piknik med mine youtube-venner men så fikk jeg vite at vi skulle til kristiansand. Shit happens. 

Akkurat nå er jeg ganske sliten og trøtt. Må bare få pakket til i morgen også kan jeg egentlig bare slappe av. Se litt trailer park boys og sånn, haha.

Men uansett så har dagen vært helt vidunderlig! Været har garantert vært på vår side. Måtte bade litt da :-) Ble lite bading men bading nok for min del (syk hehe).
Har dere gjort noe spesiell på skolen i dag?

sykejenta


Hei!

Ikke tro at jeg har mista motivasjonen blogge enda. Men jeg ble veldig syk på fredag men likevel dro jeg på skolen siden jeg har vært så mye forkjøla og drit i det siste at jeg ikke gadd å tro at jeg var syk. Etter en halv time på skolen ga jeg opp og dro hjem noe som var smart. Dum var jeg og hadde spraya med selv med en parfyme som var helt jævlig å gå med siden jeg var forkjøla og halsen min brant osv. Lukta av parfyme gjør ikke ting bedre akkurat.

Så hele helgen + i går har jeg bare ligget hjemme. Føler meg enda dårlig men dro likevel siden vi skal til kristansand på torsdag. I morgen blir det utrolig digg skoledag! Vi skal på kalvøya hele dagen og grille, bade ogsånn. Tror jeg tar med kameraet for å ha noen bilder å legge ut :-D

Vil dere ha bilder fra i morgen?

old school polka dot


topp - her    skjørt - her

Hei!♥

For en deilig dag! Har vært så varmt de siste ukene noe som er kjempedeilig og påvirker humøret mitt mye bedre. Hverfall kleshumøret mitt. Vet at det ikke egentlig er et ord men nå er det det. 

Så fort jeg får sjansen til å gå med skjørt så gjør jeg det. Hver gang jeg tar på et skjørt så er det som jeg tar på lykke. Det er som hver gang jeg bruker skjørt i et antrekk så føler jeg meg mye mer komfortabel og mer meg selv enn når jeg bruker bukser. Elsker den søte stilen. Føler den "søte" stilen beskriver meg så mye mer enn når jeg tar på meg bukser og gensere. Det passer meg bare ikke. Elsker så mikse sammen søte, lekne og sommerlige antrekk! 

Derfor jeg er så glad for at sheinside virkelig har alt jeg trenger. Må lete så lenge for å finne de klærne som passer meg men på sheinside så har de alt på et sted! Derfor jeg har så mange klær derfra og viser noe derfra i omtrent hvert innlegg ... :P

Men ellers angående dagen min så har det ikke skjedd særlig mye. Skal få sett noen episoder av trailer park boys straks. En sykt morsom serie som ligger på netflix, anbefales virkelig!!Hva syntes du om antrekket?

tur bestilt ..


Heisann!

Fikk nettop vite at vi skal til kristiansand på torsdag. Ikke denne torsdagen men altså neste uke. Har faktisk aldri på ordenlig vært der. Og med "på ordentlig" mener jeg at jeg aldri har vært der og faktisk husker noe av det. For dere skjønner, når jeg var ei litta baby så var vi tydeligvis der, men jeg husker ingenting av det. Så derfor har jeg aldri, egentlig på ordentlig, vært der. 

Så derfor er det ganske spesielt for meg. Elsker nye steder! Kan ikke vente med å fortelle dere hva vi skal til sommer. Men venter til vi har bestilt slik at i tilfelle vi ikke drar så blir dere ikke helt forvirra og alt blir misforstått.

Men det blir nok kjempekoselig! Hotellet har wifi så da blir det nok blogging der. Skal også ta masse bilder til dere :-)!!

De greiene der er faktisk utrolig gode! Den følelsen når du kommer hjem fra skolen, magen tom, vil bare ha noe digg så kommer du over denne. Da er dagen din complete. Hvertfall når du får vite at du skal til kristiansand rett etter♥♥♥


Dagens antrekk:

Topp - her    skjørt - her (gikk også med denne cardiganen her)

Har du noen gang vært i Kristiansand før?

dagens


halooo!♥

Denne skoledagen har vært ganske deilig. Vi tok rigmor båten til oscarsborg som tok rundt to timer og ble guidet litt rundt der en times tid før vi dro tilbake. Siden det er et godt stykke til og fra så tok det mye av dagen, derfor ble det så liten tid vi fikk være der. Men for all del, det er heeelt greit for meg.

Været har også vært helt på topp noe som er kjempedeilig. Har allerede masse sommerklær klare til bruk så se frem til en del sommer-relaterte antrekk fremover og! :-)


Topp - Sheinside    bukse - cubus    solbriller - cubus

min helg


Heisann!

Håper alle har hatt en flott 17.mai og kost dere masse! Turen gikk til byen med Michellle og foreldrene mine. Etter en stund var jeg bare med Michelle. Så overnattet vi på trampolinen min noe som var noe nytt, men koselig :D Så på søndag gikk turen til stranda.

Så har vært ganske opptatt siden 17.mai men kjenner jeg skal slutte med disse småpausene og komme tilbake for godt med både YT og blogg. Merker meg at det er så mange som slutter med blogg og bare legger den heeelt til side, men det vil jeg ikke så da skal jeg komme meg på igjen.
Hva har dere gjort i helgen? :)

tentamens ting


Heisann!

Denne uken har det vært to tentamer å tenke på. Den første var jeg "forberedt" til. Ikke at jeg øvde eller noe men jeg visste at jeg skulle ha den. Og i dag var det norsktentamen som jeg visste jeg at jeg skulle ha, men bare glemte. Så da hadde jeg ikke pakket med meg noe enn én brødskive siden vi egentlig slutter så tidlig. Jeg bare glemte den heeelt av. Uansett ble jeg fornøyd med leveringen min og håper på en bra karakter.

Vi hadde engelsk tentamen på mandag. Den ble jeg også veldig fornøyd med! Men jeg kan jo ikke avgjøre noenting. Venter bare spent på begge karakterene. Håper på hvertfall en 5'er på begge to. Så derfor har jeg skyvet bloggen og youtube litt til side. Men skal prøve å få oppdatet jevnlig nå som tentamensperoiden er på pause.
Noe dere vil se på bloggen fremover?

innkøp fra lørdag


Hei!

For dere som lurer så har jeg vært syk denne uken. Eller fra tirsdag kveld til fredag. På lørdag følte jeg meg mye bedre så da dro jeg til storo for å kjøpe noen nødvendigheter. Kjøpte blandt annet en bunad og sko men de viser jeg heller på 17.mai når jeg skal til oslo.

Men resten viser jeg dere her i innlegg. To av buksene skal jeg bytte (den tredje hadde jeg revet av lappene til) til en mindre størrelse da siden de var litt for lange.

Skjørt fra h&mbukser fra dr.denimbukse fra dr.denim

bukser fra dr.denim

Hva syntes du om innkjøpene?

årets første bad!
Hva syntes du om bildene?

søndags kos


Hei!

Dagen i dag gikk ut til Vettre med foreldrene mine og Marcus. Det er noe familien har gjort i årevis, så det er ikke snakk om at jeg ikke skulle bli med. Selv om planen var kino med noen venninder. Viser dere noen bilder av det etterpå eller i morgen. Får se om jeg får tid. Må starte på en video som skal ut i dag på gg så må nesten skynde meg nå!

genser her

Fikk også denne supersøte genseren her for noen uker siden. Har ikke fått vist dere den siden jeg dro på hytta dagen etter jeg fikk pakken. Så har det vært mye annet denne uken i tillegg! Den er hvertfall fra martofchina og jeg er utrolig glad i den!

Hva har du gjort i dag?

video: Bright Yellow Summer Makeup


Hei!

Denne uken har vært litt stressende med en RLE- prøve jeg hadde på onsdag. I går hadde jeg planer om å blogge men så ble jeg med Michelle og da spurte Sara og Nora om jeg ville møte dem hos Sara så da dro jeg og Michelle dit. Det var hvertfall utrolig koselig!

For dere som ikke abbonerer så har dere kanskje ikke fått med dere min nyeste video på youtube. En sommer look! Sang også selv i denne videoen så følte denne videoen ble mye mer spesiell enn hvis jeg hadde brukt den vanlige versonen uten meg som synger. Har fått en del forespørsler angående sangvideo så hvorfor ikke?

Sett på 720p for mye bedre kvalitet!

Hva syntes du?

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits