outfit- cèline and studded oversized denim


Hei!

Dette gikk jeg egentlig med i går, men måtte vise dere klærne uansett så vi skrur tiden litt tilbake og later som i går er i dag. Tok bildene i stad da så måtte dra opp klærne igjen, haha. Begge tingene som sies i overksriften er herfra og er til å elske♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Hadde naturfagprøve i går og i morgen har vi norsk tentamen. Føler meg ikke klar, så får håpe det går bra. Vi har nynorsk og det er ikke akkurat min sterkeste side, men jeg liker norsk og føler jeg klarer det bra. Men nynorsk- nei.Jakke herfra   tskjorte herfra   bukse cubus

 

Så fiiin? Desverre var jeg ikke så heldig på bildene. Følte meg helt nydelig (heheheh nei) i speilet så kommer kameraet og er helt uenig. Er ikke det irriterende? Uansett er det sikkert bare stresset siden det er første tentamen vi har dette halvåret. Egentlig er det ikke så ille, lufting hvert minutt, kan ta med hva man vil av mat og drikke, man får 5 timer på seg, og dra hjem når man er ferdig. Egentlig ser jeg på tentamen som en prøve bare bedre. Haha, men denne tells veldig så må jobbe hardt på den og. 

Hva syntes du?

Viva La Diva Miami Heat - bronzed summer look


Hei!

Fikk disse produktene fra Viva La Diva for litt siden. Disse produktene er spesielt tilegnet til sommerlooker. Og i tillegg til det har jeg laget en liten sminke-guide til en flott bronzed sommerlook til dere med disse produktene! 

Skal nok legge ut et til innlegg med noen sommernegler eller noe lignende senere, har allerede prøvd neglelakken jeg fikk. Eneste neglelakken jeg har prøvd som faktisk ikke har flasset noe når det har gått en dag. 

Siden de har en ny kolleksjon nå, tilegnet til sommer som heter Miami Heat. De har et annet palett med fargerike farger og som passer bedre til dagtid, men denne looken jeg har laget passer bedre generelt på varme sommerkvelder.Det som fulgte med var Viva La Diva Absolutely Fabolous Bronzing Powder i fargen Surf n sand     Viva La Diva Brush My Lips i fargene 1dream og 5 Delano    Viva La diva Absolutely Fabulous lips i fargene 115 Show off og 114 Pink flamingo    Absolutely Fabulous Nails i 155 Hotspot og 156 Love shot

 

 

Så har jeg også laget en liten sminkeguide til en perfekt summer bronzed look. Perfekt på sommerkveldene og gjør virkelig kvelden mer spesiell! Om du vil bruke den på dagtid, det er opp til deg, men jeg skal i hvertfall bruke denne mye på sommerkveldene:)

 

Først er det huden, denne bronzeren her har en halv side som er helt matte, og en annen med litt shimmer i seg. Hvordan jeg bruker den står forklart på bildene, så trenger nok ikke å forklare det. 

Her er fargene og rekkefølgen jeg bruker dem i. Feks, først bruker jeg nr en og så nr to. Hvor og hvordan jeg bruker dem ser du på bildene under

 

1. Først påfører jeg den lyse kremfargede skyggen under brynene og i innerkroken av øynene for et mer åpent blikk. Man få også en illusjon av at brynene blir løftet mer ved å legge fargen under dem. Altså en "higlight".

2. Så påfører jeg den champange/bronse skyggen på hele lokket men lar det være litt innover innerkroken så kremfargen ikke blir skjult.

3. Så legger jeg den mørke bronse fargen i globalen og blender utover øyet for en smoked look. 

4. Så har jeg lagt den svarte matte skyggen forsiktig så nærme vippene så mulig og vinget den ut litt. Da brukte jeg en eyeliner kost. Så påførte jeg favorittmaskaraen min

 

 

Så legger jeg bare Brush My Lips lipgloss i en gjennomsiktig glitterfarge også er jeg ferdig! Du kan også bruke en leppestift hvis du føler for det, men jeg gikk for litt mer fokus på øynene så jeg lot leppene stå litt enkelt. 


Slik ble da resultatet, noe jeg ble utrolig fornøyd med! Du kan kjøpe viva la diva på Cubus og nelly.com.

 

Hva syntes du om sminken?

voldemort style


Hei!

Så vidt at jeg faktisk orker å skrive nå, men føler jeg må. Håper dere alle har hatt en flott mandag, for det har nemlig ikke jeg. Hadde litt vondt i halsen før jeg dro på stranda, tenkte at det ikke var noe spesielt og i går kveld merket jeg at jeg ikke hadde noe sjans mot min egen hals. Jeg har fått en slags betennelse eller noe. Kanskje det ble værre fordi jeg dro på stranda, ikke vet jeg. Men gjorde ikke håret vått så kan ikke skjønnte det.  Visste at noe ville skje uansett. 

Siden jeg er litt superhero så slang jeg på meg noen olabukser, fant frem kameraet og knipset noen fine modell bilder. Neida, (joda) skal straks hoppe inn i pysjen og sove litt, er utrolig trøtt..

Så det ble ikke noe skole på meg i dag, så tror ikke jeg blogger noe mer i dag heller.Så ut som en voldemort klone så ser faktisk bedre ut med retusjert tryne. Kødder ikke.

nytt i garderoben


 fox hettegenser her

Deilig og varm DC hettegenser her(finner ikke produktet på siden akkurat nå men også fra freestylextreme)

 

Hei!

Fikk disse herlige plaggene i går faktisk. Alle er fra freestylextreme. Som  er en nettside som selger klær innen fristil kategorien. De har mange av de kjente merkene som DC, fox, vans, havaianas og mye mer! Har gledet meg til å få dem i posten og levde opp til forventningene, faktisk bedre! Venter flere pakker med klær så gleder meg til å få vist dere de og. 

Hva syntes du om plaggene?

strandkooos


Hei! 

I dag har det vært en av de sykeste dagene med utrolig sommervarme. Så jeg dro på stranda med Madelen og Michelle. Vi solte oss, badet solte oss og badet. Hørte også på mye sommermusikk med musicangel, noe som løftet humøret og! Selv om det var høyt, men koselig var det! Vi dro også på butikken og kjøpte litt digg å kose oss med.

Siden jeg dro ganske kjapt så hadde jeg ikke tid til å lage et innlegg før jeg dro så da gjør jeg det nå. Skal legge ut et innlegg til før jeg tar kvelden, så da blir det to innlegg i dag. Hater når jeg bare blogger et innlegg. Da blir det en vane å blogge en gang per dag. Må holde meg til to, så da gjør jeg det.

Fikk knipset en del bilder der også, har lovet meg selv å ta med kameraet overalt eller i hvertfall prøve så det har jeg klart å holdt en del. Skal selvfølgelig fortsette og!
Var ikke mange pene bilder akkurat siden alle ble tatt max på sparket. Ikke noe sånt "Skal jeg ta et bilde av dere? - Ja vent må bare sette opp håret!" Men heller drar opp kameraet i et rush og "IDA SMIIIIIL!". 

 

Har du vært på stranda i dag?

dagens antrekkJakke- fox LINK  Bukser- cubus    Veske- h&m    Sko-nike

 

Hei og god kveld!

Her er dagens antrekk i hvertfall. Ganske enkelt, og greit. Elsker virkelig hettejakka, fikk den i posten i dag fra freestyleextreme. Den er lett og tynn, men varm og utrolig deilig å ha på! I tillegg er den utrolig fin utseendemessig. 

Ganske greit når man skal på kino, selv om det var et ganske spontant antrekk. Fikk mer fra freestyle extreme som dere får se i morgen!

Hva syntes du?

kino


Hei!

I dag var jeg som sagt ute med Michelle. Mange spør om vi ikke er venner siden vi ikke konstant er sammen, men svaret er jo rett og slett fordi hun bor langt unna og har ikke tid til å møte hverandre på hverdager. Kun helger og ferier. Så jeg bruker oftest de helgene vi kan til å være sammen, noe jeg er glad for! Så nei, vi er ikke uvenner har aldri vært om kommer forhåpentligvis ikke til å bli. 

Men uansett så var vi på kino og så på Pitch Perfect. Fikk maaange kommentarer om folk som så den for "to måneder siden og "lenge siden. Vi er bare såå trege med filmer, altså. Hahahaha. Uansett til dere som ikke har sett den, så burde dere se den! Utrolig morsom og bra.

Skal vise dere dagens antrekk etterpå også har jeg planer for innlegg i morgen også tok jeg med speilrefleksen, flink blogger altså :)Nydelige Michelle. Hun har også blogg forresten tilgi meg michelle men sjekk den gjerne ut her!Flere bilder kommer som sagt etterpå, i dagens antrekk. 

Håper alle har kost seg like mye som meg i dag:) Skal kanskje på stranda med henne i morgen, det gleder jeg meg til! Får se om flere blir med, da skal i hvertfall kameraet med. 

 

Har du vært på kino i dag?

finally weekend


Heihei!

Ikke bare mer som er utrolig klar for helgen! Som sagt skulle vi ha en matteprøve. Den ble utsatt fra torsdag til fredag, så vi hadde den altså i dag. Så hele dagen i går gikk til øving, så hadde ikke tid til å blogge. Men prøven gikk ganske bra så gleder meg litt til å få den tilbake. 

Ellers så er det bare det som har stått litt i veien men angrer ikke et sekund på at jeg brukte dagene på å øve i stedet.

Har tatt meg et godt bad, og skal snart vaske håret. Herlig! I morgen skal jeg kanskje ut med Michelle, så får vi se hva vi finner på:)

MÅÅ FORRESTEN DELE MED DERE NOE JEG HAR ELSKER DE SISTE UKENE! Altså en parfyme. Er ingen fan av parfymer, det vet dere. Hater lukten, eller lukten er vel grei, men hodet mitt og nesen min hater den. Kan elske den parfyme men hodet mitt tolererer virkelig ikke det. 

Men det virker som det er en parfyme hodet mitt har godtatt haha og det er en parfyme jeg kjøpte på lush for en liten stund tilbake siden. Får selvsagt hodepine hvis jeg bruker mye, men siden dette er en stick så er den lettere å påføre uten å være nær med hendene, siden det er da jeg reagerer på den. Siden når man spruter kommer det alltid på hendene og det merker jeg lett og da får jeg hodepine. Men denne tar jeg bare bittelitt på håndleddet. 

Den jeg har heter Vanillary Gorilla Perfume.

Eneste irriterende er jo at man må dytte parfymen tilbake på plass igjen. Da bruker jeg lokket, som dere sikkert kan se. 

Men uansett så håper alle får en fantastisk helg!♥

spørsmål og svar om rhodos


Heisann!

Har fått ganske mange spørsmål om Rhodos. Siden vi skal dit i sommerferien og deter flere som også skal så lurer mange på hotell, dato hva vi skal og lignende.

Så derfor lager jeg egentlige et eget innlegg om det så alle får med seg det. Får spørsmål både på formspring, instagram men bloggen er jo hovedsiden de fleste følger meg på så de som følger meg på formspring og instagram leser sannsynligvis bloggen min og så da trenger jeg ikke svare epå spørsmålene på alle sosiale medier og heller bare lage et eget innlegg her.

 

Hva heter hotellet dere skal på?

Det heter Mistis grand hotel og ligger et lite stykke unna den nye byen.

Er det noen spesielle steder dere skal besøke eller lignende mens dere er der?

Vi reiser jo til gamlebyen, nye byen, Symi, snorkler, er på stranda daglig og selvfølgelig mye mer:) Hvis noen av dere er i nærheten så bare send meg en melding på facebook eller kommenter her. Svarer ikke vanligvis på facebook med mindre det er noe viktig.

Hvilke butikker anbefaler du der?

De har mange av de vanlige kjedebutikkene, men overalt i gatene vil du finne sånne sjapper. Men jeg handler mest i den nye byen og der har de h&m, zara, topshop, olala fashion(?), sephora og mye mer. 

Hvordan er strendene og vannet?

Strendene varierer, men det er ganske klar, og lys sand, men ved vannet er det mest steiner. Men jeg ble ganske fornøyd siden steinene er runde og ikke harde. Og vannet er lyseblått/turkist det er også en del sand i vannet.

Når drar dere/kommer hjem?

Vi drar den 7 Juli og reiser 23 juiEr det noe mer du lurer på angående rhodos? Redigerer inn de nye spørsmålene som kommer inn.

dagens antrekk


Genser- hm    jakke-sheinside   tights- hm   vest-sisters point(?) 

Heihei! 

Dagen min har relativt gått greit. Kunne vært bedre for å si det sånn, var jo egentlig ikke klar for skolestart I DET HELE TATT!  Bare det at vi slutter sent, er det værste men glad vi startet ti på 9, så får jeg de 10 minuttene jeg alltid må ha til å sove♥♥ 

Også til dagens antrekk. Det er ikke enkelere enn en genser og en tights. Gjorde det litt mere spesiellt med vesten over skinnjakken noe jeg fant ut ble ganske stilig! Så ble det plutselig noe helt annet enn kjedelig! Ja nå har jeg lite å skrive om...skal øve på matteprøve og spille litt GTA da.. 

 OKEI, HVORFOR SER HÅRET MITT RØDT UT??! det er egentlig ikke rødt, så ikke mobb meg er dere vennlige. Skal nok farge det snart uansett.


Hva syntes du om antrekket?

ukens spørsmål #18


Hva syntes du om jenter med kviser?

Hva slags spørsmål er det? De fleste har det jo, selv har jeg det og det er helt normalt så dømmer ingen personlig selv om de har kviser. Kan jo være hyggelige fordet, haha nei det skjønte jeg ikke.

 

Når begynte du å sminke deg?

I midten av 6 klasse med litt maskara, men så var det flaut så hadde litt "pauser" :-)

Er du åpen for å bli kjent med folk?

Ja det er jeg :-) Men da må vi først prates litt på facebook osv før jeg møter noen, selvfølgelig.

Skal du begynne på belset? 

Tror ikke det

Favorittbutikker?

De vanlige egentlig, ginatricot, bikbok, cubus, h&m og de.

Du er allergisk mot hund, hvordan kan du ha det da?

Japansk spisshund er en veldig allergivennlig hund, så det går fint! I motsetning til Mia katten min. Har fått allergitabletter som jeg kan ta hver gang jeg begynner å klø i øynene og nyse.

 

 Hva gjør dere i valgfaget, altså medie og kommunikasjon?

Vi prater oftest og har grupper hvor vi gjør forskjellige ting. Noen tar bilder og video (meg), andre lager artikkler om diverse ting som er oftest om skolen, og mye mer. Nesten som en blogg, bare mer seriøst og planlagt. 

Hva syntes du om at du har så mange lesere? 

Hvis jeg skulle klaget på at jeg har mange lesere så er jo det bare idiotisk fordi en del av å lage blogg er at man aldri vet om den plutselig blir norgeskjent og at man blir kjent i gjen på gaten og lignende.

Men jeg elsker alle leserene mine, elsker å ta bilder med dere, hilse på dere og prate med dere! Så jeg syntes det er ganske greit, selv om folk kan bli litt sjokka av at lille meg kan ha så mye "oppmerksomhet". Men så mye stress er det egentlig ikke.

Hva er dine favorittbutikker?

De vanlige som Gina, cubus, bikbok h&m osv.

Liker du sushi?

DET BESTE JEG VET, LOVER!!!

 

Fregner eller ikke fregner?

Jeg har fregner og må si meg ærlig at jeg syntes det er fint. Selv er jeg veldig kritisk når det gjelder utseende mitt ogsånt men fregnene mine liker jeg og syntes det er fint :-)

Kan du forklare litt mer om Rhodos reisen, når du skal dra derfra, hva dere skal, hotell osv? 

Ja!! Kan godt lage et innlegg i morgen hvis noen er keen på det.

Går negative kommentarer inn på deg?

Nei faktisk ikke. Er veldig sårbar når det gjelder folk jeg kjenner og sånt, men på bloggen så er jeg helt stein care, haha


Noe du lurer på til neste ukens spørsmål?

favorite foundation


Hei

Skal egentlig bare lage en anbefaling denne gangen av en foundation jeg har brukt fast i snart et år nå! Nemlig Bourjous healthy mix foundation. Har tidligere fått spørsmål om jeg kan lage et innlegg om den, men har aldri tatt det opp før nå.

Den inneholder masse naturlige ingredienser som er bra for huden og. Det står på foundation at den inneholder apricot, melon, apple og ginger.

Man får desverre ikke kjøpt denne i butikk her i norge men du kan søke den opp på nettet så finner du sikkert en nettside som selger den. Prisen er vel fra 100-150 kr. Jeg kjøpte mine i london i Rhodos (har brukt opp den ene fra Rhodos).


NOTE: ikke mobb øyenbrynene mine, har ikke fått fikset dem. Orket ikke sminke meg i dag. 

Med pudder blir jo som skrevet resultatet enda bedre så da kan dere bare tenke dere hvordan det blir med. Brukte jo ikke pudder ettersom det er foundation jeg har anbefalingen om, da bruker jeg også bare den. Ettersom jeg skal til rhodos i sommer så skal jeg nok kjøpe med meg en til hjem fra sephora. Kan ikke gå tom!

Har du prøvd denne, i såfall hva syntes du?

årets første bad!


Dagen i dag har vært den varmeste sommerdagen i 2013 hittil. Har vært utrolig deilig så måtte en tur på stranda. Dro ganske sent da, men var fremdeles varmt nok! Vannet derimot var nok så kaldt, men hoppet ut i likevel. Kan ikke dra fra den varmeste sommerdagen vi får uten å bade. Blir jo delvis skyet og nedbør (wow, burde bli værdame jo) i morgen så da blir det ikke fullt så gøy å være ute. I hvertfall ikke noe lyst til skole neste dagen da med like dårlig vær.

Har også en matteprøve på tirsdag jeg har øvet mye på i langhelgen. Ja, har øvet en halvtime hver dag. Noe jeg skal gjøre helt til prøven. Vil se litt bra karakterer i matte og, og det virker som denne prøven vil gå ganske så bra:)

(hashtag nomakeup)


Ja utrolig hvordan kvaliteten til en iphone 4 er. Glad jeg har 4s, forskjellen er faktisk stor! Dere ser ikke mye (heldigvis) men litt.

 

Har du vært på stranda i dag?

 

sommer og soool


DET ER SOMMER ALLESAMMEN! ÆÆÆÆÆÆÆ

Starta dagen med å sole meg. Som sikkert de som følger meg på instagram (idajacobsenpia) har skjønt når jeg har spammet med bikinibilder. Eller bare to da, men ser på det som spam. Ser allerede solskille, ahh elsker sommer! 

Forresten har jeg ikke fortalt dere at vi har bestilt reise til Rhodos. Ja, ikke usa ettersom vi ikke fikk planlagt det ordentlig, men skal dit kanskje til høsten eller noe sånt :) Rhodos er greit og! Vi reiser den 7 Juli så hvis noen andre skal dit så gjerne kommenter det, kanskje vi møtes! Hvis dere vil ha noen spesiell video angående Rhodos er det bare å si ifra! Så en del ville ha en pakk med meg video i fjor, kanskje jeg kan vurdere å lage en sånn før jeg reiser?

Håper i hvertfall virkelig været holder seg slik! Er så lei av å holde ut med regn og sludd, da mister jeg hele sommerfølsen og lysten til noe som helst. Men moder jord troller oss alltid med sånt. Får store forhåpninger om det perfekte været, og så neste dag er det vinter. 
♥♥♥

Håper i hvertfall dere har kost dere masse i dag! 

gratulerer med dagen, norge!


Heisann

Dagen i dag har vært stressende men koselig. Sto opp kl halv 9 eller noe hvor jeg først gikk en tur med Markus og så måtte jeg skynde meg å ta en dusj før vi dro til Oslo. Sminket meg i bilen og for å få bedre tid. Men alt det stesset var null verdt. Så ikke vitsen i å komme så tidlig, selv om toget hadde gått. Vi så det uansett. 

Har spist herlig mat, kake og nå har jeg endelig tid til dere.

Etter en stund dro jeg på mcern og spiste haha, og så dro jeg hjem. Ganske kjedelig dag sånn egentlig, men gøy fordet. Tror jeg drar ut med noen venner etterpå:)Hvordan har din 17 mai vært?

myke føtter på 1, 2 og 3!


Heisann

Tenkte å skirve om et litt annerledes produkt på bloggen denne gangen. Noe jeg aldri skulle trodd jeg ville gjøre, men nå gjør. Om to fotprodukter fra det kjente merke footner. Er ikke akkurat en fan av fotproduker siden jeg ikke bruker noen spesielle, men da jeg fikk tilbudet om å prøve disse tingene her fra footner så kunne jeg ikke dy meg!

 

Produktet jeg var mest spent på er altså to "sokker" man skal bruke på føttene og la være der en time (60 minutter) og deretter slyder du føttene dine godt med mildt vann. Anbefaler å skylle dem i dusjen eller badekaret. Etter 3-5 dager vil du merke at hudceller flasser fra foten din dette av og etter en 2 uker vil du se at føttene dine er myke og helt frie for hard hud eller noen døde hudceller!

Kanskje merkelig å skrive om dette på bloggen men siden de virkelig fungerte flott så må dere få vite om det og! Perfekte nå til sommeren med babymyke føtter på stranda.  

Slik bruker du plastikksokkene:

♥Klipp der den markerte linjen er.

♥Ta sokkene på og juster hvor stram den skal sitte ved å bruke klisterstripen til å holde den på.

♥Ha sokkene på i maks en time (60 min) før du tar dem av og skylder vekk restene av middelet. 

Slik ser de sokkene ut da. De er ganske store så de passer alle fotstørrelser. Bruk vanlige sokker utenpå plastisksokkene:-)

 

Så til footner Soft foot Foam som er en mousse lignende sak som du tar på de stedene du har hard hud som oftest er helen og bak tærne. Kan brukes til litt sjappere tider hvor du ikke trenger å fjerne så mye så du ikke trenger exfoliating socks´sene. 

Slik bruker du den:

♥Først påfører du den på helen eller de stedene du trenger å mykne opp.

♥La den absorbere/tørke inn før du begynner å gå og ta på sokker (derfor anbefales det å bruke disse før du legger deg så du slipper å vente)

♥Og voila! Føttene dine er så gode som "nye

 Så disse produktene er jeg utrolig glad for at jeg invisterte inn og vil virkelig anbefale disse! Kan kjøpes på de fleste apotek som vitus apotek, boots o.l

 

Har du prøvd noen footner produkter?                                                                                                                                                                      reklame

skolestress


Heisann

Etter to dagers "pause" er jeg tilbake. Eller kan ikke si jeg har hatt en pause, har bare jobbet mye med skolearbeid. Bloggen kommer ikke før skolen, så hvis noen her er sure eller noe pga jeg ikke har blogget så er det bare å slutte å lese bloggen min fordi dette er ikke stedet hvor du finner blogging hver dag på rad. På denne bloggen og generelt de fleste blogger så vil du se at vi blogger når vi har tid, men blir det ikke tid så er det fordi vi har et liv ved siden av og. 

Uansett, så har jeg jobbet med en norsk presentasjon. Sliter med den open office greia på mcen så måtte trygle å be broren min om å låne bort skolepcen hans, noe jeg til slutt fikk. Så jeg jobbet kjempe mye i går og forrigårs med dem. 

Skal straks begynne på matteoppgavene. Mamma som er verdens herligste har jo vært på sushiresturang og tatt med fersk sushi til meg og 3 tine milkshake som litt kosemat mens jeg jobber. Satser mer for skole nå enn jeg normalt sett gjør om jeg skal være helt ærlig. Og da må jeg faktisk legge skyld i bloggen, den har alltid vært i hodet på meg så lenge. 

Selv om det virker som at jeg skal bli utrolig dårlig på å blogge så vil det absolutt ikke bli sånn! Men det kan plutselig bli pauser, men nå har jeg ikke så mye å gjøre i lekser så det skal i hvertfall gå fint fremover :-)

 

tired


Hei

Har hatt det ganske koselig i dag. Møtte som sagt Madelen i sandvika, der vi først gikk på burgerking å spiste litt helt til Michelle ringte og kom og. Så gikk vi bare rundt der egentlig. Kjøpte ikke noe spesielt, som vanlig så jeg har ingenting å vise dere akkurat nå. 

Kjenner meg litt sliten nå så blir vel ikke lenge til før jeg legger meg. Kjenner allerede at jeg gruer meg til skolestart igjen, mye stress og alt sånt. Får bare nyte resten av helgen og utnytte den godt!

Slenger bare inn noen bilder fra tidligere i dag ettersom kameraet er tomt for strøm og jeg finner selvsagt ikke laderen. Typisk sier du?

 

Hva har du gjort i dag?

out town


Heisann

Skal straks møte Madelen i sandvika. Hver gang vi ikke har noe å gjøre drar vi dit ja, noe dere sikkert merker er ofte. Må bare få tatt ut noen penger så tar jeg bussen dit og møter henne der. Om jeg kjøper noe spesielt, viser jeg det i et innlegg etterpå, men kjøper aldri noe sånn egentlig. Drar dit bare for å spise og henge rundt hahaha. 

Tror jeg kommer hjem i 7 tiden, så da blogger jeg rundt 8. Kommer helt ann på når jeg drar derfra, blir alltid litt senere enn planlagt ;-)


Nå må jeg draaa, utrolig hvor dårlig tid man plutselig får når man er på pc hahaha.

Hva skal du i dag?

nytt i garderoben


Heisann!

Nå nettop hentet jeg den siste pakken jeg ventet fra sheinside. Ble utrolig fornøyd med alt og gleder meg til neste pakke og! Sheinside er virkelig den fineste nettsiden som selger stort utvalg av klær til en god pris og! Og alt her er fra sheinside ;-)Stilig blazer her

Nydelig kåpe her (Litt varm å bruke nå som det er så varmt i disse dagene, men været forandrer seg så fort! Så jeg gleder meg nesten til det blir kaldt igjen så jeg kan bruke denne ha ha♥)Genser her

Nydelig chiffon skjørt her

Hva syntes dere?                                                                                                                                                                                                    //sponset

fin fredag


Heisann

Dagen min har ikke gått til noe spesielt. Har bare vært alene hjemme mens foreldrene mine har vært ute. Broren min og, så jeg var nødt til å være hjemme med Markus. Så har jeg bare gått tur med han, slappet av, tatt en god dusj og tatt bilder til bloggen. Skal også på postkontoret straks å hente en pakke som dere får se allerede etterpå. 

Vurderer å gå ned på butikken for å kjøpe noe helgegodt etterpå og deretter se en, ja skrekkfilm. 

Hva har dere gjort i dag?

KICKS Hair Collection


Hei!

For en god stund siden, mottok jeg en pakke fra KICKS med masse hårprodukter fra hårkolleksjonen deres. Disse skal jeg teste ut og bedømme ærlig hva jeg syntes om de, noe som jeg har gjort. Så nå skal jeg også ha en omtale, produkt for produkt. 

 

Jeg har hatt ca en måned på å teste alle produktene ut. Og jeg skal love at jeg har vært spent på å skrive dette innlegget.

Produktene kan du finne i alle KICKS sine butikker. Det er et godt utvalg og de er opptatte av at produktet skal passe til akkurat ditt hår. De er utviktlet av proffesjonelle frisørprodusenter og har høy kvalitet på produktene. Eneste forskjell er at disse er billigere. Jeg kan love at jeg ble overrasket over disse produktene og. De har sunne ingredienser i seg som solsikke, oliven olje, granateple, arganolje, blåbær og mye mer som dere kan se her

Dette er ikke alle produktene fra kolleksjonen jeg skriver om her, men noen. Disse produktene har fokuset på å gi håret volum, derfor jeg skiver om akkurat disse. 

 Du kan ikke få kjøpt produktene på nettsiden dems, da må du i butikk. Heldigvis har de kicks overalt i landet så de er lette å få tak i! Kicks Volumizing Shampoo & Conditioner

Disse er begge to gode produkter. Etter en god vask med disse merket jeg at de ga håret et lite kick og løftet det. Håret ble mykt, men fikk mye volum samtidig som det føltes lett. Prisen er overkommelig og virkelig noe alle burde invistere seg inn. De er gode å jobbe seg inn med i håret og lett og skylle ut i tillegg.

 Kicks Thinkening Spray

Dette produktet gjør håret tykkere, lettere å jobbe med og er varmebeskyttende. Den har også UV-protection som beskytter håret mot sola, hårføner o.l. Du bruker denne i fuktig hår, altså et halv-fønet hår ca. Så tørker den i håret og gjør det den skal holde. Den gjør håret tykkere og mer volum og mykt. Ikke minst lett å jobbe med! 

Den er virkelig en favoritt og brukes hver gang jeg har dusjet.

 Kicks Dry Shampoo

Et must have produkt på hektiske hverdager. Håret føles fresht og nyvasket! Gir også håret volum i mens det holder seg matt og ikke fett. Du bare løfter håret, sprayer på en 10 cm avstand og grer i gjennom og vips! Håret er så friskt og godt som nyvasket. 

 Kicks Styling Powder

Det sier seg selv? Denne gjør håret lett å style og jobbe med. Selve flaksen veier ingenting men har nok med produkt i seg! Hadde en følse at denne ville tørke hodebunnen ut, men nei! Den har en matt tekstur og som vanlig, så gir den håret volum, noe disse produktene jeg har fått tilsendt skal gjøre. 

 

Så det var det! Jeg er overraskende fornøyd med disse hårproduktene. Til å ha en pris mellom 79-119 stk er dette virkelig kvalitet! 

Har du prøvd noen produkter fra kicks sin store hårkolleksjon?

rainy day


Heisann

Ja, det regner for de som ikke har fått med seg det. Haha tror de fleste har det. 

Har vært alt for varmt denne uken så skal være ærlig at regnet kan bare komme. Nå som jeg har fått noen dager med sommervarme og sol skal det alltids være lov med litt regn. Bare det faktum at nå er været dritt. Ikke sånn fint regn på filmer, men det er kaldt, tåkete og sluddete regn. Kjenner jeg virkelig savner tiden for akkurat to dager siden, vaaarme haha. Vet ikke om regnet skal vare lenge, men hvis noen vet om det blir flere varme dager i mai så skriv det i kommentarfeltet! 

Det er sånne dager som dette jeg kanskje kan gjøre noe godt for meg selv og. Bare være hjemme å slappe av, ta et varmt bad, ansiksmaske og en god rens i ansiktet o.l. Gjør det alt for sjeldent nå, i hvertfall å rense ansiktet. Det er jo noe man skal gjøre daglig. Latskap, skjønner dere. Så blir det sikkert enda en skrekkfilm. youknow

Skal i hvertfall få ny header i løpet av dagen :D endelig ja. Den nye er jeg utrolig fornøyd med og det blir nok garantert dere og. Med den beste Cecce som lager designet og headeren så blir man alltid fornøyd, he he. Forresten burde dere sjekke ut videoene hennes på youtube, de er fantastiske! I hvertfall denne sminke videoen. Skal bytte ca annen hver måned eller noe. I hvertfall oftere! Har jo forandret meg helt siden de bildene jeg har i headeren nå. Tror de ble tatt i 2012? Ja, nå trengs det headerskift. 

Hva skal du bruke denne dagen på?

laaaanghelg kos


Heisann

Har akkurat gjort klar til å se på the grudge 3 (har sett alle de andre) med masse snacks, men så kommer det punket der du ikke har blogget og ikke har samvittighet til å la være. Så jeg slenger inn et innlegg fordet. Kunne ikke la vær og det er min plikt å oppdatere når jeg går på do, er ute, spiser mat, ser på film osv. hahah, neida men må oppdatere dere litt i hvertfall. Skal jo starte for fullt med blogging i morgen så se frem til det.

Nå som det er langhelg har jeg god tid på å få et lite kick i bloggingen. Hadde sånn lang tur med skolen i dag og rett etter det plukket vi søppel i gymmen, så har vært litt sliten i dag ja. Har kondis som en 80 åring. Må fylle det opp med litt nacho og godteri. Neida (jeg er et forbilde, forbilde, forbilde...) men litt realistisk må man jo være. Så dere vil aldri se et smoothie-bilde her. Er allergisk mot de fleste bær da. 

Har sett 4 saw filmer denne uken, litt av one miss call og nå the grudge 3. Ja, jeg er avhengig av skrekkfilmer. Og det værste er at mamma må følge meg på do etter hver gang hahaah uff. Men elsker fremdeles skrekkfilmer. Det er jo sååå koselig, men ikke spis mat i mens du ser på saw. 

Har mer godteri enn dette altså, må bare være litt bra forbilde. Har hørt at det er dårlig gjort av meg å legge ut mat på bloggen, folk kan ta seg nær av det. nei det er ikke kødd hahanei jeg bruker ikke extensions nå :DDDD endelig begynner håret å bli lengre. spart siden 2011, håpet er der enda. 

Skal du se film i kveld?

vinneren av bikini


Hei!

Beklager for dårlig blogging de to siste dagene, men har vært utrolig opptatt. Men nå er jeg tilbake og bloggingen skal gå som normalt igjen:)

 

Nå skal jeg i hvertfall trekke vinneren av bikinien du kan vinne fra todiefor.com. Tusen takk for alle som ble med, betyr ganske mye! Vinneren er hvertfall Vilde Marie Hornnes. Gratulerer:) Har sendt deg mail så husk å sjekk mailen din. 

Og til dere som ikke vant, så vil det komme flere konkurranser senere!
Gratulerer til hun♥

Vil du ha flere konkurranser?

ukens spørsmål #18


Da setter jeg bare i gang ukens spørsmål på innlegg denne gangen. Tror at neste gang at jeg lager video. Kan ta sånn annen hver gang greie ellerno haha.

 

Hva syntes du om sisteplass? Altså, hun er jo morsom og alt det der. Men noen steder syntes jeg hun går litt for langt, ikke misforstå meg. Morsomt å ikke bare ha en rosablogger på topplisten heller, leser jo bloggen hennes selv! 

Hvem heier du på på paradise? Ser faktisk ikke på paradise. Ja uff for en skam altså, hahaha. Syntes alt bare er kleint

Din største drøm? Å MØTE JUSTIN BIEBER

Er du flink til å lage mat? Jeg er sånn dritflink til å mekke brødskiver, men å lage mat som middag og sånt suger jeg i hahaha

Hva syntes du om 00ere er de kule!! Dritkule.

Hva har du som valgfag? Medie og kommunikasjon

Kan du få ny header snart? Ja skal få det snart, står på en måte i køen enda haha

Redigerer du bildene dine? Ja, men det er enten i picasa eller iphoto. Gjør dem bare lysere, kontrast, skarphet osv.

 Noe du lurer på til neste gang?

min dag


Hei

I dag har jeg vært med Michelle og Madelen. Først spiste vi bare mat, haha ja spennende nok. Så gikk vi rundt og møtte noen folk, altså Salah og vennen hans. Så spiste vi mer mat. Så dro vi alle ned på kinoen og bare var der litt og møtte Eirik, Celine og Maria (vi er bestevenner forresten). Så har ikke gjort noe spesielt enn å bare spise og prate haha. 

Skal straks over til Michelle for å overnatte der. Vi møter madelen der og. har ingen andre bilder akkurat nåå

Hva har du gjort idag?

Sminkevideo- oppdatert hverdagssminke + hår


Lovte dere en video i dag og her er den! Tok faktisk drit lang tid for å laste den opp. Når det sto 6 min igjen var det en halvtime, når det var 3 min så var det et kvarter? haha. imovie is lying to me. 

 

Ber dere om å sette på 720p før dere ser på videoen! Så blir kvaliteten myyye bedre♥

Hva syntes du?

new makeup brushes


Link til kostene her


Hei!


I går fikk jeg dette nydelig settet med sminkebørster i posten fra kimstore. Det inneholder hele 23 sminkekoster til både hud og øyne + det følger med en rosa brush roll kostene ligger i! Den ruller du bare sammen og så lukker den seg selv med de magnet knappene.

Sminkekostene ser lukseriøse ut og ganske jentete med det rosa skaftet. Og med den brush rollen gjør det bare enda finere og smartere hvis du skal ha dem enten med på ferie, overnatting eller når du skal reise bort.

De var helt perfekte og nådde opp til forventningene! Kommer sikkert til å bruke disse i  sminkevideoene fremover så dette er ikke det siste dere får se. Og mens vi snakker om sminkevideo, så kommer det nok en litt senere i dag. Hadde litt problemer med å laste de inn på pcen, men det fikser seg nok. Må bare prøve å restarte.

Kimstore selger ikke bare sminkekoster, men også sminke, klær, smykker, sko, parfyme og mye mer!♥

Hva syntes du?                                                                                                                                                                                                                      //reklame

sommer, er det deg?
 

I dag har været vært flott! Blå himmel, sola skinner og det er ganske varmt ute! Nå blåser det ganske mye ute for øyeblikket men skoledagen har vært varm og fin. Ikke så varmt at jeg ikke vil snike meg inn i gangene da. Nei, fikk anmerkning for det og ja. Får ganske fort anmerkning på skolen min desverre. Noe som gjør det vanskelig å unngå dem. 

Men uansett, DET ER SNART SOMMER!

Fikk også en utrolig fin pakke i posten når jeg kom hjem og. Gleder meg kjempemye til å bruke den;) Viser det i et innlegg senere i dag. 

Ellers har dagen vært grei, må øve på en presentasjon jeg ikke har fremført enda. Men det er ikke mye stress! Ellers har jeg ikke noe annet å bruke dagen min på, så da kunne jeg jo bruke været til å ta noen fine bilder og! Eller.. ikke misforstå meg, bildene er jo fine men jeg er ikke akkurat så fin på dem. 

 
hahahah jo folkens, det er mulig å se så stygg ut mens man samtidig holder på med dyremishandling. Tulla, tulla, tulla, tulla. uff, dårlig skrevet Ida. Nå kommer det sinnamobb etter meg. Jeg kødda, elsker denne katten over alt på jord. Tok dette bildet rett før hun hoppet ut av armene mine.             COME BACK HERE AND LOVE ME :′(((

 

Har det vært fint vær hos dere?

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits