DEL 1- bilder fra Justin Bieber konserten!!!!


Heii♥

Sorry for null blogging igår men jeg var full opptatt med å presse meg til operaen, dra tilbake til Josefine så komme tilbake med båt, så se på konserten, så kl 10 grein jeg meg til søvn.

Her er bildene fra Justin Bieber konserten og litt før og! :-) Gråt så mye under og etter konserten at det så farlig ut! Vi kom med båt så vi fikk sykt bra plasser. Det var utrolig kult at vi så han før han gikk på scenen fordi han sto inntil rommet ved scenen som vi som kjørte båt kunne se men ikke de som sto på opera huset. Han var så søt når han shuffla til Sexy and i know it<3<3<3 Han visste ikke at noen kunne se han<3<3<3 ELSKER HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

Utrolig koselig at noen jenter også kom bort fordi de leste bloggen min! De ville ha et bilde som jeg legger ut i morgen eller no. Må spille inn episode 2 i mobbing. Så har ikke så mye tid til å blogge noe mer idag bortsett fra episoden.

 

Inni det rommet der DJ'en og de andre folka står, sto Justin hele tiden og dansa til sangene av Michael Jacson, Carly Rae Jepsen, LMFAO osv.. ♥ Han var så søøøøt!


-hva syntes du om bildene? Var du der?

svar på spørsmålsrunden del 1


Her er den endelig! Siste innlegg idag :-)

Ses etter konserten! Lager video fra dagen og med bilder♥

 

standard så skjer det no..


Hello bloggen! Hatt en ganske standard dag idag.  Gøy å bli ferdig med matteleksa til torsdag da, siden det er det meste vi har av lekser denne uka :-)

Dagen har egentlig vært uvanelig kjedelig helt til Josefine ringte meg ista. Hun sa at faren hennes kunne kjøre oss til gratiskonserten til Justin(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Så jeg skal se haaaaan <3<3<3<3<3   

 Tror jeg dæver!

Sara blir også med så det blir kjempekoselig!

Tar med speilrefleksen så det blir nok en del bilder! Hvis du skal og ser meg er det bare å komme bort. Men vil bare infomere deg at jeg er laaav.. :-(

 Hahah, morsomt når personen som tar bilde av deg fortsetter når du sier at det er nok :-)

Skal du på konserten imorgen?

pudding


Hei!

 Vet jeg er helt genial i overskriften men orker ikke tenke på det nå xDxD

Jeg har ikke slutta å blogge. Har bare vært på hytta i langhelgen noe som jeg ga dere god beskjed om i forrige innlegg :-) Beklager for null mobbeepisode fra forrige uke men som sagt hadde ikke tastaturet til imacen batteri og jeg har blogga fra laptopen.  

Svar på spørsmålsrunden del 1 kommer kanskje i morgen eller overimorgen. Skal bare kjøpe nytt batteri som jeg gjør i morgen! 

Starter med ordentlig bloggen imorgen. Det vil si at jeg begynner å blogge som vanlig imorgen. Kom netopp hjem fra hytta så er ganske sliten akuratt nå!

bilde fra arkiv//

-liker du pudding?

 

årets første bad!


Som sagt dro jeg på vettre og bada. Det var kaldt i starten men så ble det plutselig varmt der jo sto i vannet? Haha. Så dukka jeg og svømte litt.. Utrolig koselig egentlig! Så dro vi på 7eleven og kjøpte rød hotdog som de har i limited etition :-) Skal på hytta imorgen så blir ikke blogging før til tirsdag. Kommer kanskje ett innlegg imorgen men er ikke sikker! 


Har du tatt årets første bad ennå?

tææn


Heii! Guuuud så varmt det er!!!!!! Minst 30 grader i skyggen. Går rundt i tubetopp og føler meg sykt rar men klarer seriøst ikke å gå med tskjorte. Men har blitt så utrooooolig brun innen bare disse to dagene som jeg har solt meg. Bare se sokkeskille :-) Skal snart på vettre å bade. Tar med kamera så det blir nok bilder etterpå eller imorgen!

Vet jeg ser rød ut men er ikke det!
Hahahaha, Mia er så søt når hun skal slikke seg rundt munnen xDxD♥ 

Du kan se litt av sokkeskille på benet jeg har grønn sokk på :-P

Har dere blitt "tæææne" idag? haha, flink til å finne på nytt ord på tan -.-


INGEN MOBBEEPISODE IDAG GRUNNET MANGEL PÅ BATTERI PÅ TASTATURET TIL IMACEN!!!!

SJOKOLADEDEKTE JORDBÆR


Heii! Været har vært sykt idag. Rundt 30 grader vel? Solte meg i hele dag med bestejosseeee♥ Har fått sokkeskille og shortskille.. Dumt at shortsen var litt lang fordi det ser litt rart ut, det er jo flere som har fått litt skille :-)

 Vi kjøpte hver vår burn og kjøpte ostepop for penga mine! Hun spanderte en burn til meg i forrigårs da så hun fortjener en tilbake + litt ostepop da.

Mobbing kommer ikke ut imorgen anntar jeg. Batteri på tastaturet er ute, og jeg har ikke tid til å kjøpe nytt.. Men skal få kjøpt det innen denne uka. Svar på spørsmålsrunden kommer nok etter!

 

Nyter bare sjokolade dekte jordbær ettersom at bestefar kom en liten tur på besøk! :-) Sjokoladedekte jordbær er verdens beste godteri

Sorry, dårlig bilde.. Måtte bruke blits

 

-har du blitt tææærn idag? hahaaadip-dye hair


Heii!

Har dip-dyet håret mitt rosa. Det er ikke permanent, men spray farge. Du får kjøpt det på frisøren for 79,- kr. Har blitt sykt inspirert av det og det er utrolig populært så prøvde det ut :-) Det går av i vann, heldigvis.

Ansiktet mitt så værre ut enn det gjør redigert.. Derfor er de redigert :-)

-hva syntes du om dip-dye?

steker


Hei.. Dør snart tror jeg! Det må seriøst være rundt 30 varmegrader ute!!!

Har gått med hettegenser i hele dag. Nå har jeg bare forferdelig hodepine. Vet ikke om jeg får svart på alle spørsmålene fra spørsmålsrunden. Svarer nok på 100 så dropper jeg resten fordi det blir sykt lang video hvis jeg skulle svart på alle :-)

Sitter bare her og dør av varme. Det er dobbelt så varmt ute enn inne? Haha, kleint at det går ann men det er sant!


-hvor varmt er det hos dere

someday


Tenkte å ha en omtale på someday av verdens søteste Justin Bieber! Jeg fikk denne parfymen rett før den hadde kommet til Norge. Tenkte å ha en omtale om hva jeg syntes om den :-)

Jeg har den største versonen, som heldigvis koster like mye som den lille i miami der broren min kjøpte den.

Utseendemessig er denne veldig "eyecatching". Ganske lik marc jacobs sin LOLA parfyme. Men designet er uansett utrolig fint! Elsker det veldig♥ Litt vanskelig første gang å vite hvor lokket er siden rosen ser helt hel ut.

Lukten elsker jeg til døden. Kanskje litt sterk men jeg fant ut at det er det som gjør at du slipper å ta så mange sprut og lukta varer. Istarten når du har spruta den så lukter den ganske sterkt men den blir mildere og mildere. Det er ganske vanskelig å beskrive lukta hvis du aldri har luktet den før, men den lukter kanskje litt blanding av jordbær og bringebær?

Uansett så elsker jeg den utrolig!

-har du denne?

neglevideo- COLORUED FRENCH MANICURE summer nails


Første neglevideoen til dere :-)

 

-hva syntes du?

bildene fra vettre


Hellooo! Lovte dere å vise bildene fra dagen på vettre. Utrolig koselig å være der med familien, eller foreldrene mine da♥ Faren min fiska mens jeg og mamma så på. Fiska også litt krabber for morrskyld. Barndomsminner

Men her er bildene fra dagen! Var så flink å tok med speilrefleksen :-))-hva syntes du om bildene?

dagens bilde


Var ute med foreldrene mine og chilla på stranda idag :-) Bilder kommer nok ikveld!

dagens bilde

-hva syntes du?

spørsmålsrunde!


Heii!

Tenkte å ha en spørsmålsrunde nå siden det var sykt lenge siden sist nå. Svarer på video og svarene kommer på tirsdag. Blir kanskje deler :-)

-hva lurer du på?

video: FAVORITT- Hudpleie, Hårpleie & Kroppspleie produkter!


Neglevideo next så stay tuned! Ikke idag da.

 

-har dere noen spesielle favoritter innen denne kategorien?

hands up


Dagen har gått i ett! Starta med at jeg og Michelle avtalte sandvika, så risenga, men det ble til ingen av delene.. Så dro jeg på coop og kjøpte masse godteri til filmkveld med (you guessed it) broren min xDD

Så dro Embla, Julie og meg til sandvika fordi Embla trengte bikini. Jeg og Julie brukte alle pengene hennes opp fordi vi er så fattige så hun fikk bare råd til bikini-overdelen :-) Haha, snille vi er

Julie oppdaga speilrefleksen på macrommet og tok noen sykt proffe bilder..

 

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH<3<3<3

-Hva har du gjort idag?17. mai


Gratulerer med dagen allesammen!

Har hatt det kjempegøy idag! Gikk i tog som vanlig, så møtte jeg noen kule folk. Så var jeg med Embla og Julie hele dagen. Var med dem igår og så det ble ikke så mye blogging. Vi spiste nudler og satt inne på handicapgarderoben i hallen og gjorde masse rart.. Haha.

 Dere er best!

Så dro vi på skolen og tok litt bilder med iphonen til Julie. Bildene kommer når hun har lagt dem ut på facebook :-) Sykt deilig at det er langhelg og da! Har planer om å henge med Julie og Embla  i langhelgen.

-hvordan har deres 17. mai vært?

17 mai stress!


Hei, hatt litt travel dag idag! Heldigvis fikk jeg pakka mi i siste lita så jeg kan gå med kjolen imorgen :-) Spilt inn litt av mobbing så må jeg redigere ogsånt. Mamma skal få jobben av meg å ta bilder på 17 mai med speilrefleksen siden hun har så skills på den :PP

Masse stress med mat, kake, og sånn 17 mai stress, da! Blir deilig å gå i tog for siste gang da. Skal bare chille på skolen med venner etter vi har gått i tog.

Gleder meg til i morgeeeen! Noe som sikkert mange flere enn meg gjør.-er det siste år på deg å gå i tog?innkjøpsvideo fra idag


vet den kom dritsent! Men møtte følge med på paradise, lage den jubileumsvideoen også redigere denne -.- 

men til dere som ennå er oppe, dere kan se den nå da. Men husk å legg dere!

-syns om innkjøpene?

videoblogg; bloggen er 1 år!


Bildene er litt uklare istarten, imovie sin feil.. men det blir bedre :-) Innkjøpsvideo kommer ikveld! 

 

Tusen takk til alle som har gratulert meg på skolen og på bloggen!

-noen som vil gratulere? hvor gammel er bloggen din? :-)

14.05.2012


Hello, dagen har vært ganske grei. Det værste med mandager er om morgenen. Hater å våkne på mandag morgen og stresse med å fikse meg og pakke sekken mens jeg egentlig bare vil sove lenger.. Men nok om det. Bloggen er 1 år imorgen! Skal feire med videoblogg hvor jeg prater sikkert masse random om hvordan det var på den tiden da jeg starta bloggen ogsånt :p

Det står "NaisSweetLife.blogg.no 1 ÅR" Marie lagde den i timen sammen med alle de 1000 ANDRE lappene hun har laget til meg når hun kjeder seg i timene -.--hvor gammel er bloggen din?

dagen


Heia!

Marie har vært her idag, så vi har spilt inn rundt halve episode 1 sesong 2 idag :-) Hittil ser episoden spennende ut spør du meg! Episoden skal bli ekstra lang på torsdag siden det er 17 mai ogsånt. Må redigere den iløpet av mandag, tirsdag og onsdag, fordi det er 17. mai på torsdag og da får jeg ikke tid til å redigere. Men den kommer ut!

bilder fra dagenWohoo. Thumbs up for Benedikte xDD♥

skikkelig praktisk med hårbørste når man skal redigere videoer. 

cookies & cream


Elsker søndager!

forevertrine.blogg.no


Godkveld! Har vært dårlig med innlegg idag men har slappet av for det meste idag og hatt litt bloggfri :-)

MEN! Til dere som er veldig fan av mobbeepisodene her er en god nyhet til dere! Istedet for å bare vente helt til hver torsdag for å vite hva som skjer har jeg eller Trine laget en blogg der hun blogger om hva som skjer på skolen. Hun skal blogge hver dag og hun har også videoer. Kortvideoer om hva som skjer i serien kommer også på bloggen, men episodene er mye bedre iforhold til kortvideoene. 

Headeren er ganske dårlig men lagde den i full fart fra photoshooten. Så man ser at det er mer meg enn Trine.. Skal ta bilder imorgen og lage bedre header da :-)

BESØK BLOGGEN HER

litt bildedryss fra bloggen hennes

-hva syntes du om bloggen hennes?

biltema innkjøp


Godmorgen! Sto opp for ikke så lenge siden. Men ble med pappa på biltema fordi jeg trengte ett par ting til skolen og litt hjemme :-) Så jeg skal vise de nå

Trykkpenner 20 kr

Sånn refillbly 10 kr

Teip 16 kr

Tusjer 20 kr

Stoffsaks 55 kr

Photoshoot kommer kanskje senere idag!

-syns om innkjøpene? har du kjøpt/skal noe nyttig idag?

videoblogg: EVERYDAY MASCARA ROUTINE


Da blir det episode 9 ikveld :-)

Vet jeg sa at mobbing skulle komme hver torsdag men da var det stress med imacen og sånn men denne gangen SKAL det være hver torsdag! Episoden kommer akuratt kl 21.00, haha det blir mer spennende med akuratt en spesiell tid xDxD

Men her er videoen til dere, min everyday mascara routine også kjent som min hverdagssminke. Men går ikke med så mye maskara lenger kanskje en gang i uka ellerno. 

-hva syntes du om videoen? gleder du deg til ikveld?

uten sminke


Hei. Gikk faktisk helt uten sminke på skolen idag.. Det er jo sikkert mange av dere som gjøre det til hverdags men siden jeg har pleid å gått med maskara hver dag er det greit å la vippene puste litt ogsånn! Skal begynne og ikke gå med ikke så mye sminke til hverdags nå.

Men i sommer kan jeg pynte meg litt for da skal jeg til rhodos♥ De har sephora i rhodos(!!!!!!), så håper på å finne det! Sephora er liksom sminkebutikken jeg har drømt om å være i! Haha, kleint.

Men det kommer videoblogg senere idag. Min everyday mascara routine, det er sånn jeg sminker vippene mine hverdag. Vet ikke om jeg skal slutte med maskara men ihvertfall ikke hver dag!Fikk forresten to fanvideoer igår <3<3

Videoene er i tilfeldig rekkefølge.

Blir så sykt glad for sånne videoer! Elsker virkelig lesere som gjør såpass mye for bloggen min. Elsker dere!

-har du gått uten sminke idag? Gleder du deg til videoen?

SMINKEVIDEO: Hverdagssminke med nude´tude fra thebalm


Vurder om jeg skal lage en sminkevideo om hvordan jeg sminker meg og fikser meg som Kevin fra mobbing episoder. 

Aner ikke hvorfor, tenkte bare det hadde vært morsomt :-P

men her er dagens sminkevideooo


Hva syntes du?

BESTILT FRA NELLY


Nå bestilte jeg nettop ett par ting fra nelly!

Sko, Exclusive Suri fra nelly shoes/ Kjole, Ruched Detail Bandeau Dre/ Leopard sko, Low Leopold fra nelly shoes


Kjolen er til 17 mai og skoene til sommer :-)

Har du bestilt noe på nelly idag?

videoblogg: kort trampolinevideo


Vet den er kort men bare lagde den nå.. Filmet den på søndag ellerno :-) Sminkevideo imorgen!

 

Syns? 

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits