video: pakke fra sammydress!


Hei!

Da er det endelig fredag! Fredager er den dagen jeg alltid sitter å loker på youtube, ser film og spiser godteri eller slapper av og gjør meg klar til lørdagen. Da er det en fin dag å legge ut en liten video på i tillegg. 

Så jeg fikk altså en pakke fra en nettside som heter sammydress.com med noen ting jeg fikk tilsendt. Her snakker jeg om de og tester dem for første gang for dere. Håper dere liker den!

Sett på 720p for mye bedre kvalitet!

Hva syntes du om videoen?

klar for helg


Hei!

Er så utrolig dum. Setter meg et mål om å gjøre noe men gjør det aldri, eller i siste liten. Snakker om generelt i hverdagen. Skulle gjøre matteleksa i dag men jo, ender med at jeg gjør den kl 12 om natta. Glemte jo helt at jeg ikke hadde blogget i dag så da må jeg jo gjøre det og. Skyver veldig ofte det jeg misliker mest til side og gjør alt annet jeg føler er viktigere og i hverfall - gøy. Lagde video, redigert masse, slappet av og nå sitter jeg igjen her og blogger mens jeg enda skyver vekk det viktigste. 

Er allerede klar for helgen, faktisk! Har planer med noen venninder om å dra å grille og bade og litt sånn på lørdag så det er vel det eneste jeg ser frem til nå. Ingenting annet foreløbig. Helg ser jeg alltid frem til, hvertfall når det er noe gøy som skal gjøres :)

Flere som er klare for helgen?

casual summer outfit

                        

SHORTS - TERRANOVA    TOPP - SHEINSIDE (LINK) 

Hei!

Første skoledag etter en deilig påskeferie. Dagen har gått greit. Selv om sola skinte og det var så varmt så var det likevel ikke så gøy å være tilbake på skolebenken. Men det vender jeg meg nok fort til etterhvert! Det er jo ikke lenge til mai, og da er det masse fridager! 

Valgte å kun gå med en topp, cardigan og shorts noe som var deilig. Frøs ikke i det hele tatt. Går nesten alltid med strømper under så klart. Da merker man ikke vinden så man fryser ikke. Uansett hvor tynne de er så varmer de faktisk! 

Det er så perfekt at du bare kan slenge på deg en shorts og en topp og voilá! - et perfekt sommer antrekk som faktisk ser fint ut. Noe av det beste med sommeren er akkurat det!Hva syntes du?

yellow summer skirt
Hei!

Fikk dette nydelige skjørtet i posten for ikke lenge siden. Åh, passet perfekt nå som det er så varmt og klesskapet mitt har en liten mangel på skjørt og shorts. Denne var virkelig nydelig! Det er så sommer som det bare går ann!

Kommer til å bruke det masse fremover, det kan jeg love dere! Så helst ikke klag på at jeg kommer til å bruke det litt for mye. Slik var det med det forrige skjørtet jeg fikk fra sheinside også, det grå jeg viste for ikke så veeeeldig lenge siden. Brukte det hele tiden! Nå som jeg har fått et som passer mer til sommer og vår så vil det bli brukt minst like mye! Og dette var alt jeg gikk med. Var jo for varmt til og med. Trengte så og si ikke cardigan en gang men hva gjør man ikke for fashion? lol

Topp - cubus    Cardigan - gina tricot    skjørt - sheinside (link)    knesokker - hm    sko - dr.martens

Hva syntes du om antrekket?

jeg har fått meg hund!


Heisann!

Denne dagen har virkelig vært spesiell. Sto opp veldig tidlig og hadde kun ti minutter på meg før jeg måtte dra. Foreldrene mine, storebroren min som eide Markus (en hund) og jeg skulle faktisk til mysen ? for å hente en veldig spesiell kar.

Men før jeg fortsetter så må jeg si en ting. Broren min ga fra seg Markus til hun dama han kjøpte Markus av. Fordi han ikke orket tror jeg. Og dette skjedde altså i ca januar-februar. Det var veldig trist for meg med tanke på at jeg veldig fort knytter bånd med dyr, og da ble det ikke lett å finne ut at han skulle vekk. Dere visste ikke dette og jeg følte ikke det var en viktig greie heller med tanke på at Markus ikke er min aka familien min sin. Jeg har faktisk allergi i tillegg noe som gjør det vanskelig å ha katt, men jeg klarer det.

Hadde hørt at Markus har blitt bitt av andre hunder og kanskje ikke trivdes uten familien sin. Og derfor valgte vi å ta han. Så i dag kjørte vi langt og hentet godgutten vår <3 Ja, jeg er ekstremt allergisk men det skal ikke stoppe meg uansett. Jeg klarer det så lenge jeg har han utenfor rommet mitt og det partiet der. Også har jeg jo allergitabletter i tillegg.Dere aner ikke hvor mye jeg har savnet denne hårdotten! Og nå er han våres, for godt. ♥♥♥

Kommer med et innlegg etterpå også, har veldig blogglyst nå etter å ha vært på hytta uten å få blogget så merket jeg at jeg savnet det. Men da snakkes vi inntil da!

 

hjemme igjen


Hei!

Mange vil vel si at jeg er en dårlig blogger fordi jeg ikke har blogget på en uke. Hadde jeg kunnet hadde jeg blogget hver dag, men har jo så klart vært på hytta, hele uka. Og der har vi ikke nett så klart. Vi skal faktisk få til nett så fort som mulig. Ikke bare på grunn av bloggen så klart. Har vært hardt med en uke uten noe nett og jeg har ikke noe penger igjen på mobilen.

Ville egentlig ikke en gang bli med fordi jeg visste at jeg ikke kunne blogge da. Men det er idiotisk, egentlig. Men nå er jeg tilbake igjen! 

Noen små glimt fra mobilen min mens jeg var der oppe. Flotte skiturer som jeg ikke et sekund angrer på! Selv om jeg nå er helt rød i trynet etter å ha glemt solkrem. Svei som bare faen. Måtte påføre spenol gang på gang. En av grunnen til at jeg gikk for svart hvitt på neste bilde og unngikk å vise ansiktet mitt :/
Hva har du gjort i påsken?

ukens spørsmål #35


Hei!

Denne videoen er jo egentlig ikke ment for ukens spørsmål, men siden jeg gjør akkurat det samme som på ukens spørsmål, altså å svare på spørsmål så kaller jeg det bare det. Beklager for lite blogging også. Har vært veldig opptatt i det siste med venner så har glemt ann bloggen litt. Kinobillettene er også trukket så ingen vits å melde seg på. 

Sett på 720p for mye bedre kvalitet! 

Noe du lurer på til neste ukens spørsmål?

VINN KINOBILIETTER TIL DIVERGENT!


Hei, da var det endelig konkurranse tid igjen!

Jeg ble så heldig og ble invitert på en eksklusiv førpremiere på filmen Divergent! Dette var en film jeg vil gi dere sjansen til å se og derfor lodder jeg ut en spesialdesignet kinobillett til deg og en venn!

Har du lyst til å se denne filmen? Billetten fungerer på valgfri forestilling i hele landet og har Norgespremiere denne fredagen, 11.april. 

- Alt du behøver å gjøre for å vinne er å legge igjen en kommentar med din epostadresse!

Jeg kårer min heldige vinner om to dager. 

Lykke til!

solfyllt mandag


Hei!

Da var det ny uke igjen. Det snødde jo faktisk på lørdag så jeg blir nesten litt sur med tanke på at jeg hadde planer om å kose meg i solen med piknik med noen venninder men nei. Så begynner det å snø? Nå er det heldigvis borte men hvem vet når det kommer tilbake. Husker sååå godt at det snødde på 17.mai for noen år siden. Stemningen var så nede omg. Forfundrer meg ikke om det blir det samme i år og. Da frister det ikke å dra til byen eller generelt dra noen steder.

Uansett så startet dagen med at vi skulle ta buss til Oslo for å se en slags konsert. Det var utrolig mange andre der i tillegg og vi var tilsammen tre skoler med 8,9 og 10 klasse så dere kan bare gjette hvor mange det var i salen. Så etter den dro vi tilbake med buss og fortsatte skoledagen som vanlig. Har hatt en ganske grei dag, vel.

bukser - cubus    genser - abercrombie & fitch   jakke - zara

Hvordan har deres dag vært?

superwoman


Hei!

Lørdag. Det kan bare bety én ting. GAMING <3<3 Hadde egentlig tenkt til å dra på desucon fantasy, men ingen av vennene mine kunne. Desucon er et slags arrangement for oss litt nerder som liker cosplay, spill, anime osv. Er ikke superfan av sånne animeserier eller cosplay men hele greia er utrolig gøy i tillegg til at du møter mange med samme interesse som deg.

Desucon fantasy er mer for fantasy geeks som liker litt mer harry potter, game of thrones osv. Men neste gang det er så SKAL jeg dra! Men uansett så har jeg fått filmet litt i dag og tatt noen bilder. Mistet helt interessen av å gå ut av døra. Hvorfor? DET SNØR UTE. Ja... trodde virkelig snøen var borte for godt men nei. 

Som dere kanskje ser så er ikke bildene tatt i daglys. Ikke blits heller, men fotolys. Er virkelig en herlig ting å ha, hvertfall når du ikke har daglyset med deg.


Topp her    Kjede her

Hva har du gjort i dag?

vollen


Hei!

Har skjedd en del i det siste. Broren min og kjæresten har blandt annet fått ny leilighet i Vollen som ligger i Asker. Det er sykt fint i tillegg til at den ligger ved sjøen og har et par butikker rett nedenfor ved en bukt. Utrolig koselig plass! De har ikke flyttet helt inn enda men de skal snart. Var hvertfall utrolig koselig der. Man kan se hele oslo derfra så fin utsikt er det hvertfall.

Tenker faktisk jeg kommer til å være der en del i sommer siden det er et veldig sommer-sted med strand ikke langt unna og butikker, båt som går direkte til aker-brygge og sånt.  Det er en del å gjøre der i tillegg men vi får jo se. 
Ser 1000x bedre ut om dagen så klart men dette var tatt om kvelden (noshit) da vi var der. Var der istad også med mamma for å handle men hadde ikke med kameraet da.

Ellers så hadde jeg konferansetime for en halvtimes tid siden som gikk ganske bra! Fremgang kan du vel si :D:D Men nå har hotel cæsar begynt, snakkas!


1. april


Hei!

Jeg skal nå slutte å blogge ... APRILSNARR HIHIHII. Tenker du gikk på den jeg (nah). Har ikke lurt noen i dag nei, har ikke blitt lurt mangen ganger heller. For meg så har denne dagen vært en helt allminnelig tirsdag. Dagen har gått som vanlige tirsdager. Sovnet litt i stad i tillegg så tok bildene sånn 5 minutter etter jeg sto opp igjen. Derfor det trøtte ansiktet.

Skal om ikke lenge legge meg. Har seriøst en dum tendens til å blogge sent og sånn er det bare. Er ikke så ofte jeg blogger sent da men jeg har en tendens til å gjøre det. Uansett så satte pappa opp trampolinen i dag. Tenker jeg kan få bruk for den i fremtidige overnattinger i sommer!
Har du spøket med noen i dag da? Eller har du blitt spøket med?

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits