bursdag


Heisann

I dag har vi feiret min bror sin fødselsdag. Han blir 17, bare et år igjen til han er myndig! Heldig:(((

Var hjemme i dag også, har vært veldig varm og halsen er enda hoven. Heldigvis er det fridag i morgen, så det vil si at jeg kommer på torsdag. Bare to dagers skole så helg. Fortjener det, helgen min denne gangen var ikke fin i det hele tatt. Ville heller vært på skolen i helgen og da vært frisk enn syk og hjemme. Alle har hatt det morsomt mens jeg ligger på sofaen å ser på disney channel.Gøygøy.

Nei, men denne dagen har vært ganske koselig. Har nettop spist desserten som var eplekake med krem og oreokake, det er sykt godt! haha very spennende. 

Men på grunn av syken min fikk jeg ikke blogget noe før nå. Heldigvis går det tilbake så nå skal det vel gå som normalt igjen! 

Og en liten sneak peak på neste innlegg :)Har noen i din familie bursdag i dag?

who`s that girl in that pretty blue coat?


MEE!! haha

Glemte å vise dere denne nydelige mørkeblå kåpen jeg også fikk fra sheinside. Den er jo nydelig, så det at jeg holdte på å glemme den var jo helt trist fordi den er såå fin at jeg må dele den med dere og! Detaljene på den gjør ikke bare at det er en vanlig kåpe, men en mer girly og lukseriøs ut. 

Lyset var dårlig fordi jeg ikke orket å ta noen bilder før nå. Ansiktet mitt ble ikke med på bildene fordi, ja jeg er jo forferdelig syk. Så må nesten skryte av at jeg faktisk har stått opp av senga. Andre gang i dag! Stolt.

Men uansett, for ekstra gode nyheter er også kåpen på salg! Så slå til fort! Fåes kjøpt HER

@!?$&/#% KAN IKKE FORDRA BILDER MED DÅRLIG LYS, kan love dere at dette er siste gangen dere får se bilder med så dårlig lys.

Men når jeg blir bedre skal jeg ta noen MYE finere ute i daglyset, og deretter bytte disse ut med dem.

 

fml


Hei..

Nå skal jeg bare klage over hvor forferdelig livet mitt er nå, så hvis du ikke vil sitte å lese om det forferdelige livet mitt så klikk deg ut fra siden UMIDDELBART.

Det hele startet jo i går tidlig, hvor jeg våknet med en forferdelig forkjørelse, vondt i halsen og slapp i hele kroppen. På en FREDAG. EN FREDAG!!!!!!!!!:(((

Hadde 5 min på å se i hvertfall ikke dødelig ut, men det rakk jeg ikke. Hadde like store poser under øynene som en søppelsekk, føltes i hvertfall sånn ut. Dro til helsesøster med en gang og hun sa jeg var hoven i halsen. Så da ga hun meg en kopp te for å se om det ble bedre da, men etter 15 min dro jeg tilbake for å si ifra at jeg ikke orket å være der.

Så  gikk jeg veien hjem og lå meg på sofaen hvor mamma hentet en dyne til meg. Har hatt det så vondt at jeg har vært nesten på gråten. Halsen min svir, kroppen min føles lam og varm, både jeg og håret mitt ser jævlig ut og på toppen av det hele har jeg hodepine. Var våken i hele natt og satt å så ut av vinduet, mens jeg satt der og stønnet. 

Jo litt av et perfekt bloggerliv. Øsj, ikke sammenlign meg med en rosablogger, det er flaut. Selv om livet virker perfekt på bloggen er det bare 1 prosent av 100 prosent av livet mitt jeg deler med dere.  men jeg vil ikke akuratt skrive om hvor forferdelig livet mitt er heller. Så da blir man automatisk en rosablogger. Det er jo kanskje hva en rosablogg nettop består av, hvor perfekt livet er, med det fine outfitet og det kjempeanbefalte sminkeproduktet jeg fikk sponsa

Slik tror folk det er, men det er nesten umulig å unngå å være det dere ser på som en rosablogger. 

Men uansett, så måtte jeg blogge for dere før jeg får en sinnamobb etter meg som blir sure fordi jeg ikke har blogget på 1 dag, 5 timer, 25 min og 10.. nei 11 sekunder. Haha, neida men har opplevd noe lignende som nesten var like ille. Og de tullet ikke en gang.Blir ikke mer blogging i dag, men sikkert et innlegg i morgen.

the beauty of natureHei!

Etter skolen i dag dro jeg og min kjære bror ut i naturen for å ta noen bilder. Haha høres sikkert rart ut å gå rundt i naturen å ta bilder, men det var ganske gøy! Gjorde det ikke bare for bildene sin skyld men helsa, for turen var ganske lang! Vi begge var jo slitne da vi kom tilbake så turen var ikke kort. Markus var også med så det var også ganske morsomt.

Vi begge er jo fotointeresserte så det ble ikke akuratt noe kjedelig å ta bilder heller. Bedre å ha med noen som er fotointresserte enn noen som sannsyneligvis vil klage på at jeg tar bilder av en grein/pinne hvert 2 sekund vi går, hahaha. 

Ellers så lagde vi middag med en gang og så en film. Så måtte vi rydde litt etter oss så fikk ikke blogget før nå. Nå står jo torsdag kveld på tven så det må jeg få med meg, hade!

Skal også redigere en video til dere, den kommer nok ut i morgen:) Hva syntes du om bildene?

normal


Heisann

Kom hjem fra skolen for litt siden. Tok buss til skolen, ettersom jeg overnatter hos brødrene mine (de leier på samme sted med en annen awesome fyr som heter Ola) så bor jeg her i en ukes tid. Her liker jeg meg utrolig mye!

Herlig å slutte tidlig i dag, er utrolig sliten nå. Hadde styrketrening i gymmen i dag så kanskje en grunn til at jeg er litt sliten, men gud så gøy det var! Altså det å kjenne at det gjør vondt og så å bare fortsette gir mer motivasjon når man fortsetter, selv hvor vondt det gjør.

Begynner jo å trene styrke så greit med litt i gymmen og så jeg kan få kommet meg litt i gang. Har jo verdens beste gymlærer Lena, så det skal nok gå fint å begynne å trene med litt hjelp fra hun:))

Broren min lagde jo en herlig lunsj til meg nå! Sunn til og med. Uansett, skal bare slappe av litt før jeg begynner med leksene.

er jo allergisk mot gulerøtter, så de møtte fjernes etter bildene ble tatt hahah

Hvordan gikk din dag i dag?

videoblogg- Ukens spørsmål #17


Sett på 720p for mye bedre kvalitet!

 

Heisann

Nå har jeg laget en videoblogg til dere. Skal begynne å ta ukens spørsmål på videoer tror jeg. Også skal jeg ha det HVER UKE. Har det aldri så nå må det skjerpes, virkelig! Er utrolig trøtt nå så skal nok bare slappe av resten av dagen. 

Men husk å kommenter hvis dere lurer på noe!

Noe du lurer på til neste gang?

konkurranse- vinn valgfri bikini fra todiefor!


Heisann!

Nå skal jeg ha en konkurranse hvor du kan vinne en valgfri bikini fra nettsiden todiefor.se. Bikiniene deres er nydelige og selv har jeg en som jeg elsker! 

Det du må gjøre for å bli med er

  • Like to die for på facebook HER
  • Skrive hvilken modell du vil vinne. Bikiniene finner du her
  • Husk å skrive fullt navn og epostadresse!

 

Bikinen jeg har derfra er i modellen LOLA
 

En liten video av Beach 2013 inspirasjons videoen som ble filmet i Australia!

Konkurransen avsluttes om en ukes tid!

Er du med?

ute i sola


Heisann

I dag har jeg bare vært ute. Planen var bare å dra på loppemarkedet på skolen vår. Kjøper aldri noe der, men er som regel der bare for å henge, kjøpe noe mat og prate med vennene mine.

Etter en stund der dro vi ned tilbarneskolen og pratet litt (en stund). Så hørte vi isbilen, og et stykke unna så jeg at den kjørte. Så tok vi en fin joggetur og løp etter den. Eller riktig sagt, så løp vi som galinger etter den, hahaha. Hadde jo penger med meg i lomma så kjøpe en pakke med sånn sitron is med sånn jorberbiter som popper på tunga di. 

Været er jo så fint, så noe som kan gjøre det enda bedre er jo is! Lenge siden jeg løp etter isbilen og så kjente godt i beina at dette må jeg trene på. Tar med en joggetur etterpå. Må bare spise og slappe av litt for å samle energi.Kom hjem for ca en halvtime siden. Er utrolig sliten nå. Skal filme inn en video før sola går ned. Filmet inn den samme som jeg skal filme nåfor en stund siden, men den ble ganske dårlig så jeg lager en ny en. Den andre ble veldig dårlig. Kanskje jeg filmer inn denne ute siden det er så fin sol ute? Ja jeg er syyykt naturmenneske, herregud xDDDD nei

Og ikke glem konkurransen som kommer etterpå:) Meld deg også på konkurransen hvor du kan vinne elf sminke, for en ekstra sjanse til å vinne en av dem! Kom til konkurransen HER

Hva har du gjort i dag?

konkurranse- vinn elf sminke!


Heisann!

Nå skal jeg sette i gang en konkurranse hvor du kan vinne hele 5 sminkeprodukter fra elf. Konkurransen er i samarbeid med elf. Det du må gjøre for å bli med står under bildene!

Det du kan vinne er:

Elf Healthy Glowing Bronzing Powder- et naturlig solpudder som både ser naturlig ut og samtidig gir en fin og gylding glød i ansiktet. Perfekt nå om våren!

 

 

 

Elf Nail Polish- Denne er blank, men gjør en stor jobb når du skal ta på neglelakk. Den gir neglelakken en skinnende finish OG neglelakken holder mye lengre!

 

 

 

Elf Mineral Eyeshadow- En øyenskygge som virkelig er fin på øynene og ikke minst bra. Helt uten parabener og allergifremkallende stoffer! Fargen er ikke minst til å elske! 

 

 

 

 

Elf Mineral Lipstick- Denne leppestiften kan jeg love dere er noe av de beste jeg har prøvd! Fargen er Nicely Nude og jeg elsker den♥ Fargen blir naturlig og føles fin ut på leppene! Kan brukes til hverdag og når som helst. 

 Elf Stippling Brush- Denne har jeg også selv og brukes ofte! Funker perfekt til foundation til å få en flawless look. Den legger sminken nydelig og er virkelig noe man må ha! Denne anbefales hvis du skal ha deg en stippling brush. Både billig og bra!

 

 Det du må gjøre for å bli med er

  • Like elf sin facebook side HER (der poster de blandt annet konkurranser, events og mye mer bra!
  • Etter du har likt må du kommentere at du har gjort det. Husk FULLT navn + epostadressen din

 

Det var alt du må gjøre for å vinne alt dette! Konkurransen avsluttes om noen dager. Kommer en konkurranse i morgen og så stay tuned:) 

Er du med?

vertical striped leggings


Hei♥

Dette var altså det jeg kjøpte i dag. Noe jeg har ønsket meg uendelig lenge. Ser at det i det siste har blitt en mainstream blogger-tights nå for tiden, men det driter jeg egentlig i. Har hatt lyst på denne lenge før jeg i det hele tatt jeg har sett alle som har den. Den er utrolig fin!

Nå som jeg allerede har kjøpt en kommer jeg ikke til å stoppe. Er offensielt avhengig. En av grunnene er jo fordi de er så deilige å gå med, bedre en de buksetypene.Med mindre du velger de som er litt løse i modellen som ikke sitter alt for stramt. De er også dritfine!fra hm 

Ahh, de er så utrolig fine! Kommer virkelig til å bruke disse ofte, nå som de endelig er mine! Kan ikke si nei til 104502 flere par av disse type leggingsene. Selvfølgelig i forskjellige mønstre. Både behagelige og tøffe! Mønstrede bukser og leggings er såå fint♥ Hva syntes du om leggingsene?

tgif for hundreogsekstitoende gangen


Hei:)

Haha, hvor lang tid jeg har brukt på denne overskriften er vanskelig og si men det har gått ca et kvarter og det beste jeg kom på var det. Haha bra Ida, bra.

I dag, rett etter skolen, dro jeg på storsenteret med noen venner. Ble der helt til nå. Var ikke der for å kjøpe noe spesielt, bare spise litt på funkyyoghurt eller noe og spise på mcern hahah. Kjøpte meg en ting og det var noe jeg har lett etter ganske lenge. Viser den i et innlegg senere, har allerede tatt bilder, så jeg viser det i løpet av kvelden. 

Men til dagens antrekk så valgte jeg bare noe helt tilfeldig. En svart bukse, en genser og en militærjakke med skinnjakke. Alt var ganske random, men fungerte fett. Haha det skal jeg aldri skrive på bloggen eller si noen gang igjen. "Det funker fett". Høres bare rart ut. Men nok om det. 

Blir en ganske grei helg trorjeg da. I morgen skal jeg til byen, og på søndag skal jeg med noen venner:) Hva vi skal vet jeg ikke, men viktig er det jo ikke å vite for dere.  

Nå som bloggingen skal gå som normalt, til og med enda bedre. Så er det greit med litt finere bilder og flere innlegg. Ettersom jeg dro rett etter skolen fikk jeg jo ikke blogget før nå, men kommer et til innlegg så uansett når jeg blogger så vil det bli to innlegg i hvertfall.Hva skal du i helgen?

Justin Bieber konsert. 2


Hei!

I går fikk jeg i siste liten tak i billetter. Det var noen på skolen som solgte to billetter så da fikk jeg og Hanni dratt, sammen med noen andre. Så siste liten fikk jeg tak i billetter etter flere måneder med leting. Neversaynever, eller hva?

Det var ståplass noe som var en ganske dårlig plass også, men jeg hadde utrolig flaks og var helt forrerst. Så jeg lente meg til gjerdet og fikk heldigvis puste. Flere folk bak meg fikk pusteproblemer ettersom det ble for trangt. Men jeg ble ganske glad for at jeg og de andres om sto inntil gjerdet helt foran fikk de beste plassene. Så jeg fikk også sett kjempebra! Samme som i fjor, da var jeg i båt, men fikk kjempebra plass!

Dro fra skolen kl halv 11 ca og ankom arenaen 12 ca. Så satt vi og ventet i køen i ca 8 timer før vi kom inn. Møtte mange koselige lesere og! Forresten, til de som tok bilde med meg, så hadde det vært fint og dere kunne sende det til meg så jeg kan legge det ut:) Bare send på mail. 

Var hjemme fra skolen i dag ettersom jeg var så sliten. Måtte ha en dag på å slappe av! Har jo vært i en stor folkemengde i ca 12 timer, det er litt slitsomt. Men var fremdeles ganske koselig å være i køen, å bli kjent med andre.Æææ<3<3<3<3

Ble enda bedre da han sa, "Is it okay, that i.. can get more comfortable in here." også dro han opp singletten. Da ble jeg gal!♥♥ Etterhvert tok han den av seg, da ble det varmt der inne. Hahah omb.

Så nå skal bloggingen gå som normalt. Nå fikk jeg endelig dratt på konserten. Gråt meg selv i søvn i forrigårs fordi jeg ikke hadde billetter. 

Var du på konserten i går? Så du meg?

vondt i hueee


Hei!

Både i dag og i går har jeg hatt en forferdelig hodepine. Så det om jeg blogget dårlig, dreit jeg helt ærlig i. Hadde så vondt på skolen i dag at det føltes ut som om noen sprang små dynamitter inni hodet mitt haha. 

Orker ike gre håret, ta på noe litt penere enn en juicy jakke eller i det hele tatt prøve å posere fint. Har bare det å få tak i Justin-billetter i hodet nå. Så bloggingen kan bli dårlig helt frem til torsdag. 
hahaha støggeste poseringen. Jaja, bryr meg lite.

Forresten noen som vet om han har kommet på scenen nå?

not ready


Heihei!

Allerede i morgen er det skole igjen. Jeg er i hvertfall IKKE klar. Vet ihvertfall at Justin er i norge nå, ææ. Også har ikke jeg billetter da. Men driver å kontakter folk så hvis jeg har flaks får jeg dratt! men hvis noen av dere selger 4 eller 3 diamond eller golden circle billetter så send meg melding på facebook her. Du må bo i nærheten av Oslo, Bærum. Du trenger ikke legge meg til for å sende meg en melding forresten, bare send meldingen uten venneforespørsel. Svarer kun hvis det gjelder billetter. 

Uansett vil jeg overleve skolen, bare føler meg ikke klar for det akkurat nå. Harer søndager av alle dager. Har alltid gjort det. Alt er så kjedelig, i hvertfall når det bare regner og været er dritt. Ikke et menneske ute en gang. Kanskje en gammel dame eller mann i ny og ne som går tur med hunden sin. Bruker vanligvis dager som dette til å lage videoblogg, noe jeg gjorde og. Redigere på den nå så får håpe den kommer i morgen. 

Flere som ikke er helt klare til mandagen?

dagens antrekk- FUCKing classy
Kåpe- h&m    Genser- Sheinside    Bukse- Cubus    Sko- h&m    Solbriller- CubusHeihei!

I dag har jeg ikke gjort mer enn å være i asker. Møtte kjøpe meg ny sykkel så fikk endelig gjort det! Mye bedre enn å alltid komme forsent fordi jeg må gå. Nå tar det jo ca 5 min å komme til skolen med sykkel så det blir herlig!

Tok også på meg skoene fra hm, de jeg fikk i bursdag i november. Har aldri brukt dem sånn ordentlig, bare en gang når jeg var på kino, men nå syntes jeg bare de har blitt så fine at jeg tok dem på i dag. Så de skal bli brukt mye oftere! De er ikke ubehagelige å gå med i det hele tatt og jeg blir litt høyere (hhehehe, livettilet150cmbarn).


galaxy sweather


Genser fra sheinside

 

Heisann!

Beklager for ingen blogging i går, var virkelig opptatt med å forbrede meg til forestillingen 8 trinn hadde for ungdomsskolen. Og noen 7ende klassinger som ville se. Sang jo alene foran rundt et par hundre så hadde min grunn til å være nervøs. Har jo litt sceneskrekk og så skjelver som bare det, men er stolt over at jeg klarte meg i hele sangen. Hadde ikke så sceneskrekk før, men da var jeg barn og syntes bare det var morsomt å være på scenen, men nå handler alt om å ikke drite seg ut. 

Men det gikk jo greit. Hadde en føelse at ingen skulle klappe eller noe men fikk god applaus noe jeg ble lettet for! Betyr at jeg gjorde det bra. Utrolig koselig alle som sa at det var fint og sånt, betyr utrolig masse!

Men nå som den forestillingen er over, er jeg tilbake på bloggen igjen. Deilig med pause, men det manglet virkelig noe. Det er bloggen og dere. 

Genseren over mottok jeg forresten i dag fra sheinside. Elsker den! Den er i onesized men er veldig stor. Fikk også de to andre fuck genserene, men de passet perfekt. Fikk også den blå kåpen i samme pakke. Blogger om resten litt senere! Utrolig tøff var den, kanskje litt mainstream, men ikke så veldig i norge så da går det bra;***<3
Fikk forresten mail om at søteste Sandra hadde tegnet en tegning til meg! Ble jo nesten litt starstucked ettersom jeg faktisk har tittet litt på bloggen hennes tidligere. Bloggen hennes er bysanni.blogg.no. Gjerne send meg tegninger enten på mail eller i posten, elsker å se hvor flinke dere og! Hva syntes du om tegningen?Hva syntes du om genseren?

dagens outfit- spring inspired


Topp tyskland et sted?    Bluse bikbok    Bukse Cubus    Smykke ?

 

Heihei!

I dag prøvde jeg å ha noe litt fint som dagens outfit. Ikke bare en genser og bukse men heller noe litt kreativt. Ettersom det er vår nå så passet det litt med noen farger. Hadde forresten ikke tid til blogging i går, jaja. Øvde også på en sang til en sånn forestilling greie i dag. Men så fikk jeg panikk og dreit meg ut, uff. Har aldri skjedd før så forhåpentligvis var det en en-gangs greie. Må også jobbe med en video til klassen, en slags klasse-video. Dere skjønner, haha. 

Kan ikke love noe mer blogging i dag ettersom jeg skal se på hobitten med brødrene mine. Og den varer jo i tre timer så, ha ha.

Hva syntes du om antrekket?

VIDEOBLOGG: No mirror makeup challenge!


Sett på 720p for mye bedre kvalitet!

 

Heihei,

Må faktisk si at jeg ble ganske stolt og fornøyd med resultatet her. Trodde skillsa mine med sminke uten speil var helt til å le av, men nå som jeg prøvde det var det virkelig ikke slik! Virker skrytete, men videoen handler om å sminke seg uten speil å si hva man syntes om resultatet og jeg ble fornøyd. 

 

Hva syntes du om resultatet?

video på vei


Heisann,

I dag har jeg filmet og redigert en video til dere. Derfor blir innlegget litt sent, men det er jo fordi jeg har redigert videoen. Ettersom jeg har fått klager om lite videoer har jeg skjerpet meg litt og begynt med maks 3 videoer i uken og minst 1. 

Den kommer ut etterpå så gled dere til den! Siden den holder på å laste opp er den vel ferdig om en time eller noe. 


haha dritfint videobilde hehehehe.

forresten alle tag bildene sine med #yoloswag99lzm på instagram. Hvorfor er jo fordi det er en så klein hasjtag jeg bare fant på og hadde vært dødelig morsomt om det hadde blitt populært. 

Gleder du deg til video?

todiefor bikini


Heisann!

Som jeg skrev i forrige innlegg, mottok jeg også en til pakke som jeg skulle skrive om i eget innlegg. Det var altså en bikini fra nettbutikken todiefor eller to die for. Bikiniene dems er nydelige og virkelig -til å dø for haha.

Tror ikke jeg tar sjansen av å legge ut et bilde av den på, ettersom folk kan rage men dere får se den på hun damen på nettsiden haha. Dere får sikkert se meg med den til sommeren da siden da har jeg en unnskyldning til å vise den på. You know, strandbilder;)

Jo så bikinien jeg mottok var litt basic men hadde kjempefine detaljer og er enda finere på! Knappene på overdelen og de fine lange sløyfene på sidene♥
Bikinisettet over heter Lola (den har ikke noen spesiell link men bare søk opp lola i søkerfeltet på todiefor HER)åh, er den ikke fin?

Hva syntes du om bikiniene fra to die for?//sponset

nye deksler


Heihei,

I går mottok jeg to pakker noe som var kjempegøy! Den ene er fra duperdigg, men den andre skriver jeg om senere! 

Dekslene har jeg sittet å gledet meg utrooolig lenge til ettersom de er utrolig fine og jeg er super lei av mine helt plaine, eller noen overfyllt med burnklistremerker, haha. Nei, så jeg trengte nye. Og disse er virkelig til å spise opp! De er faktisk så søte, og fine så Duperdigg er virkelig favoritt nettsiden for handel av dekseler! 


1. HER       2.HER    3. HER 4. HER    5. HER
Elsker dem! Stitch og rilakkuma(bamsedekslelet) er så utrolig søte! Men de andre er virkelig også perfekte!

 

Forresten så er de to figurdekselene sånn at du glir iphonen inn i kroppen også setter du hodet på toppen. Så sitter de veldig godt og beskytter mye! De har også god tilgang til knappene.Her ser du hvordan dekselene ser ut. Begge er like under hverandre så viser fra begge sidene. De er veldig smarte også!

 

Hva syntes du om dekselene?                                                                                                                                      //sponset innlegg 110% ærlige meninger!

nike free run


Heisann! I dag var jeg på Sandvika Storsenter med mamma. Grunnen var jo for at jeg skulle se på noen nye joggesko og blandt annet sko jeg kan trene i, og nike free run har stått i hodet på meg lenge nok at denne gangen så skulle de bli med meg hjem. 

Ettersom de er veldig lette og behagelige å løpe i pluss at de puster gjør det at det blir mye lettere for meg å jogge og trene komfortabelt og lengre uten sånne tunge og harde sko. Skoene er også veldig fleksible og det gjør det også bedre til å gå og løpe i dem. 

Det jeg mente med puste er at det er små hull foran i fronten på skoene som gjør det lettere å løpe og trene uten å bli for svett i skoene. 

1299 kr fra gsport

Skoene er heller IKKE sponset! siden jeg vet det er mange bloggere som får dem sponset for tiden, men jeg syntes jeg kunne spandere på meg disse selv.

Kommer heller ikke bruke disse til å løpe alt for mye, men noen små joggeturer i en 20 min. Bruker de mest til styrketrening siden da føles det mye deiligere å trene med vektene!

Har du disse skoene?

Vinn Justin Bieber bilett til en venn eller deg!


Heisann!

Nå skal jeg skrive et innlegg om en konkurranse karma.no har. Karma.no deler ut 6 billetter Hvis du syntes en venn av deg fortjener biletter eller du vil melde deg selv på fordi du fortjener og vil veldig gjerne få biletter så kan du bare melde deg på. Hvis dere vil være vledig snille så hadde jeg vært utrolig takknemlig om dere nominerte meg! Gjør alt for biletter men får aldri tak i:((

Men det er ett par ting du må gjøre før du er med og det er bare å,

Først må du like facebook-siden min her

Melde deg på med skjemaet her

Det er alt du må gjøre! Og hvis du har biletter så betyr det all verden for meg at du nominerer meg! Uff, jeg maser veldig men er så vondt i ikke ha biletter..
Har du meldt deg på eller noen du syntes fortjener? 

plans


Heisann,

Dagen min startet med at jeg dro til legen kl 9, ventet en halvtime, dro fra legen, skole. På skolen hadde vi sånn gruppe med 8 og 9 på 4 stk ca i en gruppe. Min gruppe var ganske grei. Etter skolen dro jeg med Asmaa og Hanni til Hanni, og så på butikken og så slappet vi bare av. Jeg har egentlig ganske hodepine nå så får håpe det blir bedre til jeg skal ut med Michelle på storsenteret etterpå.

Jeg er litt i sånn hurry nå så må skynde meg litt, så dette innlegget var mer en oppdatering.

Kommer et konkurranse-basert innlegg etterpå så gled dere til det!


Skal dere noe spesielt i dag?

VIDEOBLOGG- Hvordan bli et godt og vellykket menneske


Heisann!

I denne videoen kan dere se og lære hvordan man egentlig skal være for å bli perfekt. Vær ærlig, ikke deg selv og gi tips:) 

Nei, alt dette er ren kødd. Lagde denne bare fordi jeg fikk lyst og dere ville se videoblogger som også er litt morsomme så her har dere en. Ikke ta alt seriøst heller:) Meningen er jo egentlig at dette er helt ironisk. Gjør heller motsatt av det jeg sier i videoen haha. Kleint.

 

Håper ihvertfall dere tok spøken og syntes det var morsomt. Husk, vær dere selv!

spring fling
Heisann!

I dag er været aldri vært bedre enn før iløpet av 2013. Det er kjempevarmt, sola skinner og den forbanna snøen begynner endelig å smelte, hehehe. Tror jeg snart skal bytte ut parajumpersen til en litt tynnere jakke. Herlig å også gå med converse uten at de blir helt gjennomvåte av all snøen. 

Åhh, alt er bare helt herlig egentlig! Kan også lage videoblogger og ta bilder ute, uten å fryse meg ihjel, hahaah. Sola er oppe lenge og egentlig så kan det ikke bli bedre! Eller det blir jo det. Det blir bedre og bedre for hver dag, varmere og varmere. Som tilsvarer herligere og herligere!♥ 

 

Forresten så er ikke Markus løs. Han har sånn lang løpestreng som er festet i et tre så han kan gå litt rundt uten å stikke av:)

Er våren hos dere?

null hull for alltid


 

 

 

haha stolt


Heisann!

I dag ble det litt sen blogging ettersom jeg dro til tannlegen og har spillt inn en videoblogg til dere. Var igjen på skolen ettersom jeg skulle med noen med så glemte jeg at jeg skulle til tannlegen så da dro jeg hjem. Dro til tannlegen ca kvart på 4 samtidig.

Var bare en vanlig sjekk og denne gangen var det null hull. Har faktisk aldri hatt hull noe jeg er skikkelig stolt over! Pusser dem jo godt så det lønnet seg det. Skal fortsette å pusse dem to ganger om dagen, morgen og kveld. Brukr pepsodent white now, elsker den! 

Den videobloggen blir ikke sminke, ukens spørsmål eller noe lignende. Bare ren kødd, haha. Men syntes det er morsomt å spille inn kødd og se på alt etter det også. Jeg vet mange av dere syntes køddevideoblogger er morsomt å se på også så har ikke noe i mot å lage det. Kanskje det er kleint men fremdeles gøy. 

Alt trenger ikke å være dead serious her heller;))

Og så nettop på toppsladring(aner ikke hvorfor) at det sto at jeg har skrevet at jeg trakk tenner fordi jeg hadde hull og det er feil. Hadde jeg hatt hull hadde jeg borret uansett og de tennene jeg trakk, trakk jeg fordi det var melketenner som ikke ville ut og jeg måtte trekke dem for at de andre voksentennene ikke skal vokse inn i melketennene og da kommer de ikke frem. Også skal jeg jo snart få regulering og da må jeg trekke. Så syntes toppsladring kan se på det innlegget hvor jeg tydeligvis har skrevet det, og se om det er sant før h*n legger ut usann "sladder".  Fordi det har jeg aldri skrevet heller. Hele toppsladring virker bare som noe kødd hvis du spør meg. 

Skal straks redigere på videoen å se om jeg tør å legge den ut(hahah)

Har du vært hos tannlegen i dag?

akkurat nå


 
 

 

.. Feter jeg meg opp. Igjen. 

Gjør det så og si hver dag. Spiser som en gris! Men det syntes bare ikke på meg. Eller, nå begynner det å gjøre det. Men jeg har mye igjen! Herlig å spise hva man vil og så mye man vil når man er slank. Bare deilig! Men det er ikke lenge til jeg ikke kan det, desverre. Skal straks ut å jogge en tur da! I dette herlige været må jeg nok utnytte det litt. 

Første skoledag gikk jo greit, men var litt urolig av meg. Skal prøve å skjerpe ordenen min litt mere. Men skolen kom så brått på etter en sinnsykt slitsom dag på vei fra hytta ogsånt. Skal straks ut å jogge en tur da! I dette herlige været må jeg nok utnytte det litt. 

Men ellers skal jeg bare være hjemme, ta en dusj etter joggingen og så sikkert glo litt på tvboksen. Hahaha #spennendeliv

 

Startet dere på skolen i dag?

hjem kjære hjem


litt 5 timers trøtt tur-annsikt

 

Heihei!

Kom hjem for en stund siden. Herlig å være hjemme egentlig. Tenkte ikke på hvor mye jeg savnet å være hjemme, men det er herlig! Gleder meg til å blogge for fullt igjen uten å måtte betale for det og vente en halvtime på et bilde å laste seg opp. Ja, virkelig herlig å være tilbake! 

Er utrolig sliten nå så blogger ikke mer før til i morgen, da jeg starter for fullt igjen. Selv om det var ferie, tenkte jeg masse på bloggen. Satt med en klump i magen hele tiden fordi jeg ikke hadde blogget men nå slipper jeg det fordi nå kan jeg blogge når jeg vil. Virker som mye stress med bloggen men det er ikke det. Bare blitt sånn at det er slitsomt å ikke blogge. Merkelig. For en stund siden var det motsatt. Er jo slitsomt å blogge til tider også, men det er ikke ofte. Bare til tider som hvor jeg har ferie, er sliten eller syk og lignende.

Også er det jo skole i morgen. Skulle hatt en fridag til så hadde jeg vært 100% fornøyd. Jeg trenger virkelig mange timer på å slappe av. Jeg er så sliten og orker ikke det maset om skole. Skal oppdatere dere om jeg overlever eller ikke, men foreløbig er jeg usikker. 

Har dere skole i morgem? 

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits