SMINKEVIDEO: Summer Sunset Eyes


Heihei! Lagde en sminkevideo i går som er inspirert av solnedgangen om sommeren. Mange av dere har vel sett den siden den har 188 visninger på youtube.. Men til dere som ikke har sett den kan se den nå!

Har tatt sånn voice-over, hva syntes dere om det? Etter min mening syntes jeg videoene ble mye bedre og ryddigere :-)

 

Hva syntes dere om sminkevideoen? Likte dere voice-over bedre?

NEW IN


Bigbro (Øyvind) har bursdag i dag, 16 år♥ Så var ute med mamma på lier for å kjøpe gaver ogsånt. Og siden det var 50% på hele bikbok kjøpte jeg bare en topp jeg har ønska meg litt :-)ForanBak. Det er sånn åpning bak som åpner seg når man går med den, sykt kult!

Har du kjøpt noe på bikbok salget?
Btw, noen som vil gratulere Øyvind?

video- EVERYDAY MORNING ROUTINE


Skal også lage kveldsrutine snart! :-)

 

Syns om videoen?

SUN-DAY


Heia! Endelig er det sol, og det er vamt ute(!!!) Har bare vært regn, haggel og sludd i rundt 2 uker ellerno. Sykt irriterende. Men nå er det så fantastisk ute. Håper det varer lenge.

 Trampolina må snart opp også♥

Tok et par bilder i sta og. Her er dem :-)

Syns om bildene?

ROMVIDEO


Her er endelig romvideoen som sykt mange har spurt etter!

Hva syntes du om rommet mitt?


Slo rekord i dag, 74 plass i norge<3<3<3

innkjøp


Extra volume collagen maskara// hm- 119 kr. Glemte den i bilen til moren til Jenny da hun kjørte oss, haha!Løsnegler// cubus- 30%, 69.50 kr

tubetopp// ginatricot- 59 krBlondesinglet// ginatricot- 99 kr (skal bruke den over tubetoppen) :-)

Hva syntes du?

VIDEO- sminkeprodukter jeg angrer på å ha kjøpt


Syntes jeg er så flink til å lage videoer til dere <3<3

Romvideo kommer i morgen!

SLUTTEN PÅ VIDEOEN ER RAR MED DET MED ELF EYELINEREN OG BÆSJEKLUMPEN.. xDxDxD

 

Angrer du på noe av det samme?


LANGHELG


Hejåå!

Endelig er det helg. Og det beste er at det er langhelg! 4 dager fri fra skole, lekser, stress og lærere.

Har ikke så mange planer annet enn at jeg skal til sandvika med Sofii og Jenny imorgen. Skal ikke kjøpe no egentlig. Skal bare kjøpe meg en ny maskara fra maybelline, one by one. Min har gått tom. Så da har jeg hatt 3 one by one maskaraer(!!!) Men det er den beste maskaraen i verden da :-) Er ikke sikkert jeg kjøper den, men siden det er 30% salg på hele cubus imorgen blir det litt shopping der. Tror jeg bare har med en 200 lapp. Spørs om jeg fortsatt får ukepenger siden jeg fikk imac.

Kommer en videoblogg senere i dag, btw :-) Her er bloggen som fortalte meg om hvordan man laster ned musikk til itunes, og det FUNKET Besøk bloggen til Silje HER


Noen andre som har merka at leverpostei og loff er dritgodt♥?

Hva skal dere i "langhelgen"?VIDEO- leppestiftene mine


Sykt mange som spør om sminkekolleksjon så lager heller deler med de forskjellige type sminkeproduktene.

Btw, skal snart lage romvideo. Den kommer i morgen eller i helgen?

 

Hvor mange leppestifter har du?

stafett


heihei! Dagen har vært super! (NOT)

Glemte å gjøre matteleksa, så rle, og i gymmen skulle vi ha stafett.  de 6 som var først i skal på gravstafett på gravskole og konkurrere med andre skoler i bærum. Det regna no for jævlig! Jeg er iskald så det er vanskelig å skrive nå.. Og btw, jeg har ikke klipt meg noe som mange allerede har skjønt. Haha, drit morsomt når sånne tapere overdriver sykt og bare " ÆÆÆÆSJJ NOT!"♥

Håret mitt i går<3<3

Og håret mitt nå..

Skal du på gravstafett?

 

PANNELUGG


Hei allesammen! Nå kom jeg nettopp hjem fra frisøren. Fikk pannelugg! Hva syntes dere.

Hot or not?

Så hva syntes dere, hot or not?

EN GAMMEL SMINKEVIDEO


Hahaha, så på noen av de eldste videoene mine så kom jeg over denne! Fysøreeeen..

Hva syntes du om den dårlige sminkevideoen?

VIDEOBLOGG- april sminkefavoritter


Heihei!

Nå har Sofii og Marie vært hos meg. Vi tok ingen bilder siden speilrefleksen må lades. 

Men siden jeg akruatt rakk å bli ferdig med april favoritt videoen som jeg filmet på søndag, tenkte jeg å vise den nå. Den har ikke musikk i seg fordi jeg aner ikke hvor man kan få lastet ned gratis musikk.

Hvis du vet det og det funker, skriv det i kommentarfeltet får du linking i neste innlegg♥

Hva syntes du om videoen?

photoshoot


Hello! Nå er Marie her og vi har hatt en liten photoshoot. Den har ikke kommet tidligere, fordi bildeopplasteren ikke funket. Fordi jeg ikke hadde sånn java greie på imacen så måtte jeg lasta ned, men den funka ikke. Så jeg lasta ned rundt 5 andre som heller ikke funka, så fant jeg endelig den riktige etter en time.. Så fant jeg ikke bildene i bildeopplasteren som tok minst ettkvarter så det har vært litt problemer her kan man si?

Men her er endelig bildene. 

Har forresten skjønt det med imovie nå ;-)

Hva syntes du om bildene?


sunday is funday


Hello! 

Så digg å legge ut første innlegg med imacen. Forstår meg ikke helt på imovie ennå.. Det er noe jeg trenger virkelig hjelp med og det er å dele opp en video også tar man den "delen" og spoler og så velger man hvor videoen starter på en måte akuratt som en trimmer. Sånn som på movie maker er det sånn "angi startpunkt", det er det jeg lurer på. Noen som vet?

Imorgen er det mandag igjen. Føler at helgen har gått utrolig fort! Det beste med denne helgen er jo selvfølgelig lørdagen da jeg kjøpte litt saker og sånt til rommet også imacen seff da! Det eneste beste med å starte på skolen igjen er jo å se igjen bestepusene mine Asmaa, Sofii og Jenny igjen da.  Her er den "prøvevideoen" jeg lagde på imovie sta, btw. Den neste videoen blir ikke sånn assa :-)

Hvordan har helgen deres vært?HAR BTW HITTIL 994 LESERE(!!!) I DAG

holder på


Heia! Her jobber vi på med databordet og imacen! Gleder meg så sykt til å bruke den. Tastaturet er så sykt digg å skrive med :-)

Noen som forresten vet om det er vanskelig å bruke imovie?Gleder meg til den er ferdig!!!!

video- OPPDATERT FOUNDATION RUTINE


Videoen kom idag istedet siden det ble såpass mange innlegg i går. Tusen takk for at jeg er på 90. plass i norge♥!

Hva syntes du om videoen?

 

interiør shopping


Nå er jeg endelig hjemme fra all den shoppingen på ikea. Også var vi en liten tur innom lefdal og så på imac. Vi skulle egentlig kjøpe den som var 21 tommer men jeg fikk den største de hadde(!!!) Så det vil si at jeg fikk imacen. Innkjøpet kommer på innlegg etterpå, vi skal sette opp imacen min i morgen :-)

Så nå er jeg og Karoline to mac'ere, haha♥ Hun har imac hun og. Var som sagt også på ikea og kjøpte litt saker og ting til rommet.

Syyykt pen jeg vet! Haha, morsom jeg er :-)

Gleder meg sykt til å få redigert videoer og sånt med den!

Har du imac?

lollipop


Våkna egentlig sykt tidlig idag! Deilig når katta di kommer og legger seg under dyna di oppå deg og hvis du sovner legger den potene i trynet ditt..

Haha, så jeg måtte bare stå opp jeg. Skal på sandvika etterpå tror jeg, fordi der er det lefdal og så får vi se om det blir imac på lille meg.  Vet ikke om jeg skal fortsette å få ukelønn eller iphone hvis jeg får imac'en, men jeg må ha ny pc nå!

Forresten til dere som går i 6 eller 7 klasse så er det disco på rykkinn fritidshus! Du kan komme uansett hvilken skole du går på, der kan du blandt annet treffe meg ;-) //sponset reklame                     

Nå sitter jeg egentlig bare å siser is(!!!) Haha, aner ikke hvorfor. Fikk bare lyst på :-)

Hva skal du i dag?

corny


Godkveld kjære lesere!

Imorgen blir det 60% sjanse for at jeg skal få imac

Nå sitter jeg godt plassert i sofaen og nyter noen såkalte corny. Du får kjøpt dem på rema1000. Det eneste stedet de selger det, tror jeg :-) Men det er dritgodt!

 Skal ihvertfall på lefdal med pappa i morgen og se på imac så jeg tror vi skal kjøpe det. Og da blir videoene mine vel dobbelt så bedre fordi imovie eier.

Men dere må prøve ut corny med banan eller kokosnøtt! Begge er SYKT gode :-)Har du smakt corny før?

frædag!


Hei allesammen! Litt digg dag på skolen når man bare har 1 time som har noe med å lære og resten er bare sånn fysisk aktivitet, musikk, og i norsktimen skulle vi skrive om et sånt dyr som lever i regnskogen på pcen men vi fikk være på youtube og høre på musikk, men nesten ingen jobba med oppgaven, haha!

 Jeg bare sjekka blogger og så at jeg er på topplista i norge i dag og(!!!) 

Vet ikke hva jeg skal gjøre i helgen, skal kanskje på storo, cc-vest og kanskje sandvika. Kommer ikke til å kjøpe noe, skal se på imac ogsånt.

Har lagd utrolig mange videoblogger men skal redigere bare èn i dag da. Vet ikke når den kommer ut men vi får se om den kommer i kveld eller i morgen. Hilsevideo kommer etterpå ;-)Undersinglet hm// singlet bikbok// jakke hm// bukser cubus

 Hva skal dere i helgen?

bored


Her sitter jeg og kjeder meg som bare det♥

Hahah beste kvalitetsbildet 4 evah. Tatt i min personlige photoshoot seng, liksom! :* Men nå skal jeg se på torsdag kveld fra nydalen og deretter norje! Hilsevideoen kommer i morgen! Har allerede lastet den opp.

Kjeder du deg?

PÅ TOPPLISTA I NORGE!


Heiii!!

Kom hjem for noen minutter siden, så når jeg sjekket kommentarene mine var det noen som sa jeg var på topplisten i norge(!!!) Jeg tenkte bare at det måtte være tull, men det var det faktisk ikke! Jeg er på 99 plass på topplista og 3 plass i Bærum!♥ Dette gjør meg mer motivert til å blogge bedre.

Er ikke sikkert jeg er på topplista  i morgen men er bare glad jeg har vært der!

99 plass i norge(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)Og 3 plass i Bærum!

Hvis dere ikke tro meg bare sjekk selv<3<3 Elsker dere virkelig!

Er dere på topplista?

onsdager


heihei! Sluttet litt sent i dag, 10 på halv 3 men det får vel gå bra nå som skoledagen er over. Var med mamma på rema1000 fordi jeg alltid får no digg der!

Enten er det pottis eller en is, men nå var det begge deler! #snillmamma?

Dagen har hatt møkkavær bare, så det ble ikke no brunfarge å få fram for å si det sånn. Jeg er jo bleik som en fisk. Hilsevideoen må nok komme til uka fordi jeg har veldig mye å få gjort i det siste! Men det blir deler så det kommer kanskje del 1 i kveld.

Og et lite gladbilde til slutt da :-) genser fra onlyMia hater selv været. I know the feeling, Mia ..

Hvordan har dagen din vært hittil?

Escada deler ut Sexy Grafitti!


Hello!

Nå deler escada (igjen) ut en ny parfyme, Sexy Grafitti. Jeg meldte meg på forrige men glemte å fylle ut det skjemaet.. Så nå har jeg veldig lyst til å prøve ut denne og ha en omtale om den, hvis jeg liker den blir det anbefaling også :-) Har jo som dere sikkert vet Taj sunset som er favoritten min! Har reklamert en del for den på bloggen selv om jeg kjøpte den selv. Så får håpe denne er like bra eller kanskje bedre!

Skal du bli med?

 
 
escvinn2sg
Stikkord:

ANBEFALING- mac mineralize skinfinish natural


Nå tenkte jeg å ha en anbefaling av mac mineralize skinfinish natural.

Denne kjøpte jeg jo i helgen så har hatt litt tid på å få prøvd den ut, og jeg er heeeelt forelsket i den!

Denne er så fin! Den dekker utrolig bra, den gjør at foundationen og concealeren blir matte og den dekker samtidig utrolig fantastisk!

Den er ganske dyr, 255 kr.. Men det er verdt det virkelig! Jeg har min i fargen light.Terningkast 6+♥

Har du prøvd denne før?

sminkevideo; NATURAL BROWN EVERYDAY MAKEUP


Sminkevideoooo! Men nå må jeg endelig spille inn hilsevideoen .. :-)

 Kommer i morgen eller overimorgen. Det blir deler!

Hva syntes du?

 

4 PLASS I BÆRUM
WOHOO! elskerdere♥


 

BILDER FRA OVERNATTINGEN


Heiaa bloggen

Her er bildene fra overnattingen :-) Hilsevideoen kommer til uka, lover! Har bare holdt på med en sminkevideo til dere.

Btw, så var temaet på bursdagen the 80's <3<3<3
og noen bilder jeg stjal fra sofii! Haha (får dem ikke større) :-(

Hva syntes dere om bildene?

vinner av header konkurransen!


Hello bloggeeeeen

Det har gått en stund siden jeg hadde header konken men har ikke fått den headeren jeg hadde håpet på.. Men da lagde Jenny en header til meg. Og den var superfin! Siden hun er med på overnattingen så viste hun den til meg og så sendte hun den til meg. Så det er vinneren  :-)

DU ER BEST JENNY!

Hun har blogg som du kan sjekke ut her

Men hun blogger ikke lenger noe som er super trist! Har mast på henne til at hun burde blogge igjen.. :-(

Bildene fra overnattingen kommer etterpå.

                                                                                                  

Hva syntes du om headeren?

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits