oslo - insurgent & shoppingtur


Hei!

På torsdag var jeg på premieren av Insurgent på colosseum. Dro med Michelle. Det var utrolig mange der! så det var deilig å få sponstet billetter hvertfall. Filmen var utrolig bra, hele divergent serien er bra. Så nå går den vel på de fleste kinoer? Anbefales virkelig!Og i går dro jeg og min kjære mor på en liten kosetur til byen igjen. Shoppet litt også spiste vi middag på fridays på aker brygge. Utrolig, utrolig koselig! Fikk blant annet kjøpt meg den skinnjakken på bildet under. Den er fra zara og er så utrolig fin! Har ønsket meg en skinnjakke en stund nå så det var virkelig lykke å finne en så fin en.

Vurderte lage innkjøpsvideo men var ikke såå mye at det blir så spennende. Sparer heller opp til en collective haul-ish video :D
Hva syntes du om bildene? Har du sett insurgent?

latest beauty buys


Hei!

Har hatt lite motivasjon i det siste til bloggen. Og maaange prøver og innleveringer så jeg har måttet stenge motivasjonen ute også. Men nå har jeg ingen prøver før til mandag så jeg kan blogge litt for dere nå. 

Har kjøpt litt nye skjønnhetsprodukter i det siste som mange av dere kanskje er litt interessert i å se. Så lager på en måte et slags innkjøps-innlegg for dere nå. 

Eau roma water fra lush - Dette er da en toner jeg bruker etter å ha fjernet sminken. Bruker den også som en slags fuktighetsspray hvor jeg sprayer et par ganger i ansiktet om morningen osv siden den skal gi mye fukt. 

Pro Makeup brushes bamboo handle brush set fra ebay - Fant et review på disse på youtube føe jeg bestilte de at disse er utrolig bra til å være så billige og siden jeg må oppdatere kostene mine litt så kjøpte jeg dette settet. Fikk det i dag så har ikke fått prøvd det ut men førsteinntrykket mitt er veldig bra! Kostene er myke og faste og null røyting.Superstay 24h pudder fra maybelline, infallible foundation fra loreal, rocket volum' fra maybelline - Trengte en ny foundation for hittil hadde jeg kun revlon sin og den føler jeg begynner å bli litt tør og bittelitt for mørk så jeg kjøpte denne i helgen sammen med alle de andre produktene. Ironisk nok valgte jeg å begynne å selvbrune meg for to dager siden og bruker nå en annen foundation fra maybelline i en veldig mørk farge siden den passer meg nå.

Trengte også en ny maskara og en som ikke smudger så valgte vannfast. Pudder trengte jeg også og superstay 24h dekker utrolig bra i tillegg til å sette hudsminken.Hva syntes du om tingene?

video: brown smokey eyes -full makeup


Hei!

Videoen kom ut for to dager siden men til dere som kun følger meg på bloggen så har dere den her. Håper dere liker videoen!

Sett på 1080p for mye, mye bedre oppløsning!!

 

Hva syntes du?

brown smokey eyes


Hei!

Lagde denne sminkelooken for en uke siden. Ganske fin og passer perfekt for de med grønne og brune øyne. Jeg har begge deler så midt i blinken for meg! Virkelig - jeg har ingen fast øyenfarge. Ingen vet hvilken farge jeg har. Har grønn, brun og blå blandet liksom, haha!Fremtidig video? Maaaybe..:)

Hva syntes du?

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits