summer


Summer - Calvin Harris

Åhhh..♥

Kjenner jeg blir helt gira når jeg ser på sommer inspo bilder på tumblr. Kunne derfor ikke unngå å lage en kollasj med mine favorittbilder. Som dere ser -er en del! Tok sin tid men så verdt det. Elsker å gjøre meg selv sjalu ved å se på slike bilder.

Så mye jeg må få gjort denne sommeren som jeg var for lat til å ikke gjøre i fjor. Være mer med venner, være mer ute generelt, bli kjent med nye, ha overnattingsturer osv. Gleder meg helt utrolig mye til sommeren at dere skulle bare visst! Spesielt med tanke på at jeg tror at denne sommeren skal vi gjøre noe veldig spesielt, altså jeg og familien. 

Været i det siste har gitt meg så utroooolig summerfeeling. Spillelisten skal straks fylles opp med sommersanger som skal bli brukt masse!

 

Gleder du deg til sommeren?

video: Spring Makeup + outfit ideas!


Hei!

Dette er altså videoen. Har jobbet mye med den men ikke så mye at det er slitsomt liksom. Elsker å redigere så jo mer avanserte videoer jeg lager jo bedre, haha! Uansett så elsker jeg jo våren så da lagde jeg denne litt tidligere. Været nå er jo nesten sommer så da er jeg heller ikke alt for tidlig ute egentlig.. 

Håper dere hvertfall liker videoen! Kom gjerne med video-forslag i tillegg. Og husk å sett på 720p for titusen ganger bedre kvalitet!

Hva syntes du om videoen?

takk gud det er fredag


Hei!

Endelig fredag. Uken har gått ganske fort selv om den har vært slitsom. Er utrolig klar for å blogge mer og lage videoer. Har brukt resten av dagen på å redigere videoen ferdig. Den kommer ut etterpå så stay tuned! Tenker dere blir svært glade for den. Har brukt hele uka på den så ja, lagt inn en del arbeid i å lage den ja. Har brukt litt og litt tid på den så ikke noe alt for svære greier men likevel tar det tid. Men jeg liker det ;)

Ellers har dagen gått som greit, ingenting spesielt å snakke om. Var litt med Hanni istad før jeg dro hjem og slappet av. Sååå deilig med helg! Og for ikke å snakke om været. Perfekt! Har vært så varmt i dag at jeg bare kunne gått med en t-skjorte! Åh, ser frem til mai. DA er det mye fri og varme! Også blir det kanskje streik, YAY.





Topp- choies    bukse - sheinside

Fler enn meg som har gledet seg til helgen?

ukens spørsmål #34


 

Hei!

Må beklage for lite blogging her. Har hatt det ganske stressende i tillegg til at jeg vil ha litt pauser. Skal prøve å bli flinkere, til og med lage en timeplan hvis det er nødvendig slik at jeg vet når og kanskje om hva jeg skal blogge om i neste innlegg. 

Uansett så var det jo en stund siden sist jeg svarte på ukens spørsmål så da kan vi ta en nå! :) Har funnet frem litt spørsmål fra forskjellig steder som instagram, youtube og såklart innlegg.


Hva slags vinterjakke hadde du?

- En parajumpers. Nå bytter jeg litt på mellom vaffeljakka og andre litt tynnere jakker.

Går du med uggs?

- Nei, gjennom hele vinteren (og nå) har jeg bare brukt dr.martens haha

Hvor kjøpte du den svarte singletten der det sto icon nederst? Den var utrolig fin!!♥@

- Åh du mener denne:


Den er fra pull & bear :)

Bruker du rettetang eller har du naturlig rett hår? 

- Har naturlig rett hår så nei, jeg bruker ikke rettetang med mindre jeg trenger det som er sjeldent.

Kan du lage "sminkekolleksjon"?

- I video? Tja, det står ikke akkurat øverst på listen min siden jeg ikke er så organsiert, hehe.

Hvor ligger visage og inglot i oslo?

- Visage ligger på youngstorget, det kan du bare søke opp, og inglot ligger i bogstadveien. 

Hva skjedde med London-turen dere skulle på?

- Tviler på at det blir noe av på grunn av at vi planlegger en litt mer spennende ting i sommerferien som jeg ikke skal skrive noe om før det er sikkert. Haha :)

Hvilket redigeringsprogram bruker du på bildene dine?

- Sååå mye forskjellig! Kan ramse opp alle: picasa, pixlr, iphoto og picmonkey er de jeg bruker fast. Det er egentlig alle.


Og mer var det ikke. Skal snart lage en Q&A på video så da kan dere stille masse spørsmål når jeg først legger ut det innlegget eller videoen om at jeg skal ha det. 

Noe du lurer på?

slitsom uke


Hei!

Denne uken vil jeg tro er en av de tøffeste jeg har hatt dette året. I dag var det kokkekamp i mat og helsen hvor man skulle velge et land og så lage mat fra det landet. Min gruppe valgte Japan som faktisk var min idé og det er hardt. Startet med et digert rot fordi det var noen ting jeg måtte ha med hjemmefra som jeg ikke hadde så jeg måtte springe hjem for å hente det MENS alle de andre hadde startet. Jeg bor et lite stykke unna skolen så det brukte jeg sånn 20 minutter på tilsammen ca. Så vi stresset utrolig masse med det.

I morgen er det naturfagsprøve noe jeg IKKE er klar for også på torsdag skal jeg ha en rle-prøve jeg ikke har hatt. Også er det en matteprøve i tillegg. Så er det en presentasjon i samfunnsfag og engelsk. Alt DENNE uken. Så derfor har det vært ekstra få innlegg i det siste. 

Ellers så jobber jeg mye med videoer jeg har på lager til dere så det er bare å glede seg! Tross alt dere som vil ha videoer :D





Shit, nå må jeg starte å øve på den prøven. ER IKKE FORBEREDT I DET HELE TATT :(

Snakkas!

skincare routine


Hei!

For en god stund tilbake så mottok jeg en pakke fra vakkerhud.no. Det var et reisekit fra emerginC med masse flotte hudprodukter. Jeg har fått god tid på å teste ut produktene og nå er de alle garantert favorittene mine!

Alle disse produktene kan du også få kjøpt i full verson på samme nettbutikk hvis det er noe du gjerne vil ha. Jeg, vil personlig ha alt i full størrelse :P Hvis du skal bruke dette sammen så har jeg skrevet en liten guide til dere her i tillegg til egne meninger om produktet og resultater.

Den innholdt ansiktsvask, toner, detox maske, peel pads, øyekrem og hudkrem. Og nå har det blitt mine favorittprodukter.



Før jeg tar kvelden pleier jeg alltid å påføre kombucha cleanser på fuktet hud og massere den godt og deretter skylder jeg den av. Den funker flott til å fjerne sminke men jeg anbefaler for å være 100% sikker på at huden er sminkefri ved å først bruke sminkefjerningsservietter og deretter bruke cleanseren. Det gjør jeg og huden føles mye bedre etter å ha brukt cleanseren enn når jeg bare fjerner sminken ved å bruke servietter.Så tørker jeg ansiktet og påfører spirulina toner med en bomullspad på ansikt og hals deretter. Fullstørrelse på cleanseren her og fullstørrelse på toneren her



Så påfører jeg disse to kremene her. Begge kremene føles naturlig ut på huden uten ekkel parfymelukt eller føles stiv og rar ut. Huden får fuktighet og føles fresh ut. Er blitt så utrolig glad i disse at dere skulle bare visst! Fullstørrelse på dag/nattkremen her og fullstørrelse på øyekremen her

Denne peelpaden er flott å følge opp med etter cleanseren. Du påfører det som er på paden på ansikt og hals og lar det sitte på i maks 5 minutter før du vasker det av med kaldt vann og påfør toneren. Fullstørrelse her 



Så til detox masken. Denne anbefaler jeg å påføre etter peel paden og deretter avslutte med dagkrem/nattkremen og øyenkremen. Cleanseren er ikke nødvendig hvis du allerede har fjernet sminke men hvis ikke så anbefaler jeg også å starte det hele med å vaske og rense ansiktet med kombucha cleanseren.

Uansett, denne masken er så deilig! Etter bruk føles huden fuktig, fresh og ren. Den skal påføres 1-3 ganger i uken for å få fjernet døde hudceller i tillegg til at den gir huden min fukt. Den tilfører næring og etterlater huden din lys og ren. Fullstørrelse kjøper du her

 

Hele kitet jeg viste dere kan dere få kjøpt her!

Dere får blandt annet se disse en del i videoer fremover. Holder på med en night routine video som snart skal ut så da kan dere se hvordan jeg bruker disse :)

Har du prøvd noen av disse produktene?

begravelse


Hei!

Hele dagen i dag ble brukt på å dra på søsteren til morfar sin begravelse. Det var helt ut i ski så det ble en lang tur å kjøre frem og tilbake. Var jo en stor ulykke på E18 så vi ble stående helt stille i traffikken i ca tre kvarter før det løsnet. Vi kom akkurat på minuttet til begravelsen så det var jo godt. Utrooolig stressende, da. Kom hjem for ikke lenge siden så er passe sliten nå. Har litt lekser jeg må få gjort i tillegg. Var veldig mange i slekta mi jeg selv aldri har møtt så det var jo ganske stilig :)

Tok noen sjappe bilder av kjolen jeg hadde på i dag. Ganske enkel, men samtidig utrolig fin! Passer så og si til det meste, inkludert begravelser! Høres nesten ikke fristende ut å kjøpe den når jeg skriver det, haha. Neida, uff. Jeg brukte en jakke til denne for å dempe det litt. Kommer hvertfall til å bruke denne kjolen masse i bursdager og! Den er så utrolig søt :D

Kjole her♥♥♥

Må virkelig beklage det slitne, trøtte trynet mitt men har holdt på siden kl 11.

Hva syntes du om kjolen?

12,000 abbonenter youtube giveaway!


Hei!

Dette har vel eeeegentlig ingenting med bloggen å gjøre, men tenkte likevel å meddele med dere at jeg har nådd 12,000 abbonenter på youtube. Det er helt fantastisk og youtube er noe jeg virkelig trives med og noe jeg skal fortsette med lenge, håper jeg. Hvis dere skal melde dere på så må dere kommentere PÅ YOUTUBE ikke bloggen. 

Sett på 720p for mye bedre kvalitet!

Skal du melde deg på?

gårsdagens youtube møte


Hei!

Fikk ikke tid til å blogge i går, desverre. Dro fra skolen ca kl 11 da mamma hentet meg. Så dro vi hjem for å rask kunne pakke også hentet vi Michelle. Resten så tok jeg og Michelle toget til Oslo. For å gjøre hva? Jo, å dra på youtube møte. Dette er ikke et offentlig arrangement så ikke mas om det, men dette er noe du må være invitert til.

Tilsammen var vi ikke så mange så det var veldig spesielt å være der. Det var tilsammen flest gamingfolk, noe som ikke gjorde meg noe med tanke på at jeg fulgte med på kanalene deres fra før av så det var sykt kult. Blandt annet noobwork, prebzogdennis og alocho var der. Filmet noen få snutter som jeg kanskje legger ut litt senere.



De få bildene jeg tok. Noen av dere kjenner nok helt sikkert igjen karen på det første bildet, nemlig Joachim. Hvis dere spiller minecraft bør dere vite det! 

Uansett så vil jeg nok legge ut vloggen innen helgen, men den blir nok ikke lang men det får bare være.



Hva syntes du om bildene? :)

angel




Hei!

Skoledagen har gått relativt greit. Fikk avspassere siste time fordi vi ikke hadde vikar så det var utrooolig deilig! Været nå er hvertfall til å skryte av. Her i Bærum og mange andre steder i landet er det sol og til og med varmegrader! Har så sykt vårfølelse at dere skulle bare visst. Håper at det holder seg en stund. Er så lei av vinteren og å være forkjølet hele tiden. Fikk også en pakke på døren for litt siden med noen plagg. Et av dem har jeg på rett under her! 

Uansett ville jeg bare meddele med dere hvor GLAD jeg er på en mandag. Rart, huh? Men så har jeg en presentasjon jeg må få øvd til i morgen. Mindre kult..





Supersøt t-skjorte med englevinger kuttet ut her. ELSKER DEN!!♥

Hvordan har dagen deres vært?

video: Everyday Makeup Tutorial


Hei!

I stad redierte jeg ferdig denne sminkevideoen som jeg filmet i går. En god anledning å få prøvd fotolysene i er i å filme en sminkevideo. Og jeg elsker dem! Bare å se frem til en del videoer fremover. Dette er IKKE hverdagssminken min men en tutorial på en hverdagssminke. Passer til skole og jobb i tillegg har jeg brukt øyenskygger her og skapt en naturlig øyensminke samtidig.

Sett på 720p for mye bedre kvalitet!

Hva syntes du?

little, blue dress


Heihei!

Mottok denne nydelige kjolen her fra sheinside for litt siden. Er heeelt forelska i den. Den er så søt og perfekt til alle spesielle anledninger. Det er helt sykt hvor mye fint sheinside har fått inn nå. Ikke bare av kjoler, men masse annet og! Egentlig, er alt utrolig fint. Venter spent på en ny pakke fra dem snart som dere skal få se om ikke lenge og gjett om det er kjoler jeg har bestilt? 



Kjole HER (adlink)

Men om jeg skal oppdatere dere om livet mitt ellers så har det ikke skjedd mye. Holder masse på med videoer da så se frem til en del videoer fremover. Vet at dere elsker videoer så det skal dere få og. Beklager for få innlegg og, men har så lite å snakke om. Ser frem til sommeren, da skjer det sikkert mye mer som jeg kan skrive om. Dette her er en veldig kjedelig tid hvor det ikke er så mye å gjøre så når man er blogger er det et veldig minus.

Hva syntes du om kjolen?

beauty haul


Hei!

På lørdag kjøpte jeg en del skjønnhetsprodukter, noe som var en stund siden sist. Pleier oftest bare å kjøpe klær når jeg er ute, men nå ble det til skjønnhetsprodukter. Er en stund siden jeg sist var på visage og faktisk første gangen jeg var på inglot på lørdag så kjøpte et par ting mens jeg var der. Tenkte å vise dere det nå siden så mange spurte. Har ikke fått prøvd alt ordentlig enda, men er utrolig fornøyd hittil! 

Alt jeg viser er kjøpt på visage og inglot.



Real Technices Stippling Brush 129,- fra visage    Real Technices Blush brush 129,- fra visage

INGLOT Under Makeup Base (primer) 180,- fra inglot





Nyx
øyenskygge palett 99,- fra visage



Nyx
felt tip eyeliner 95,- fra visage

Hva syntes du om innkjøpet?

dagen min i oslo + vlog


Hei alle sammen!

Som noen av dere sikkert vet hvis dere følger meg på instagram, så var jeg i Oslo i går med en del venner fra youtube. Noen av dere som er glad i å se på youtube videoer, spesielt fra norske, kjenner nok igjen noen fra bildene. Så jeg ble kjørt til byen kl 12 og møtte dem utenfor starbucks.

"Dem" er altså Cathrine, Karoline, Lene, Celine, Mia og Kathrine. Så mens vi holdt på å filme så møtte vi Nora og Sara som skulle komme litt ettter. Vi var altså 5 av 7 glittergirls som ikke er dårlig! Glittergirls er som sagt collabkanalen jeg er med i. Tiden gikk så utrolig fort at det er helt sykt! Det var utrolig koselig å være med disse jentene. Merkelig å bli glad i noen sååå fort! 

Vlog fra dagen er rett under så gjerne se den!








Vlog fra dagen: 

Hva syntes dere? Har dere gjort noe spennende denne helgen?

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.com







hits