På vei hjem til meg!


Heihei!

Sjekket mailen min i stad og så da at disse produktene var blitt sendt fra sheinside og er på vei hjem til meg<3<3<3 

Gud som jeg gleder meg også. Klærne der er så utrolig fine, tøffe og kule og de har absolutt alt der, og det lover jeg! Dette er bare noen av de tingene jeg bestilte og jeg skal love deg at det var vanskelig å velge. Anbefaler alle å se alt det de selger der, men pass på fordi pengene får fort der.. Men ville heller brukt pengene mine der enn på noen annen nettbutikk eller generelt butikk. 

Nydelig mørkeblå kåpe HER (på salg og!)


Stilig galaxy-genser HER  (også på tilbud, åhh masse salg!)

Tøff "chanel" fuck genser. Utrolig kjent og populær overalt i verden og er virkelig tøff og! Fåes kjøpt HER


Ja, kunne ikke velge så jeg tok begge! Fåes kjøpt HER 

Kan virkelig ikke vente til å få dette hjem i posten min, eller hentelappen da. Dette er litt for stort for postkassen min, men dere kjønner haha. 
Kommer selvfølgelig et innlegg når jeg får dem også med nøyaktige bilder og litt av min erfaring med klærne. Men jeg vet jeg kommer til å elske dem. Det gjorde jeg i hvertfall på første pakken.
Hva syntes du om klærne? Har du bestilt fra sheinside før?

hjemmelengsel


Heisann,

Kan ikke sitte å skrive om hvor mange ganger jeg har gått på ski, kan vel si hver dag siden jeg kom hit. Er jo ganske deilig, men hodepinen slo litt til i dag. Tok en paracet raskt så det ble jo bedre! Så dro jeg ut i det kalde hvi

Vi drar jo hjem i morgen noe jeg egentlig gleder meg litt til. Eller, kommer jo til å savne alle skiturene (hahah) her men borte bra men hjemme best? Sant nok. Savner å ikke sitte å betale masse penger bare for å blogge for dere. Men skal fremdeles blogge mer i dag så bare følg med:) Men det å ta bilder hjemme er alltid en vane. Uansett blir det en laang biltur i morgen så får jo se om det fremtidige klageinnlegget i morgen blir alt for ille. Håper ikke, men det er så vane å informere dere om hvor dritt livet mitt er hahaa.

Tror jeg skal lage en video eller noe, så jeg får tilbake litt av bloggfølsen. Det blir jo gøy! Blir noe basic sikkert, men elsker å filme inn videoblogger så for meg har det ikke noe å si hva det er. 

Gjerne kom med tips!Noe du vil ha video om?

ukens spørsmål #16


Heisann! Tenkte det er greit å ta ukens spørsmål nå ettersom det har gått en uke, og her oppe er det ikke bedre å blogge om. For de som lurte så drar jeg hjem på mandag!

Hva er din favoritt app på mobilen? Bruker ganske mye, men enten er det instagram(idajacobsenpia), snapchat eller facebook:)

Hvor kjøpte du krølltangen fra gorgeous? Jeg kjøpte den på makestyle

Hvor kjøpte du den svarte genseren din? Den er fra hm og koster 299 for de som lurte på pris og. Den er forresten sånn open-back
Hvilket redigeringsprogram bruker du for å redigere videoene dine? Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har skrevet dette, men jeg skriver det i de fleste videoene mine i infobaren på youtube. Har svart på det tidligere og så dette er siste gangen jeg svarer på det. Det er imovie jeg bruker.

Tror du at du kommer på 1 plass på topplisten noen gang? Det tviler jeg veldig på, men hvem vet? 

Hvilke klesbutikker liker du best? Gina tricot, bik bok, cubus og i blandt handler jeg klær fra hm. 

Hvilket kamera har du? Jeg har Canon eos 600D

Hvordan får du sånn at du velger miniatyrbildet på youtube? Du må være youtube-partner. Finnes sikkert en video om det på youtube, orker ikke forklare

Hva er det beste sponsortilbudet du har fått? Det beste vet jeg ikke helt, men det værste er at noen ville betale meg 1000 for å reklamere for en pokernettside, ha ha. Sa selvfølgelig nei! 

Kan du legge ut  bilder fra da du var liten? Ha ha, greit nok!Bildene ville ikke bli større

 

Noe du lurer på til neste gang?

Påskeaften


Hei dere,

I dag ble det det samme, skitur. Kan aldri gå lei av det! Utrolig koselig også pluss at man får mye energi og blir sprek. Ble ekstra sliten i dag ettersom jeg gikk ekstra langt. Så kan love dere at jeg er helt død nå. Tok ikke med kameraet denne gangen, det blir litt kaldt og litt stress å ha det med hele tiden, men jeg fikk jo ikke vist dere resten av bildene fra torsdag.

Det er jo påskeaften i dag så gleder meg til å se på mye skummelt på tven, haha. Og kose meg med påskeegget:))

Har dere gjort noe spesielt i dag?

skidronninga


Heihei! Skal ikke overdrive heller, altså i det som står i overskriften, men skal være ærlig at jeg følte meg utrolig flink i dag, også er det ikke lett det med overskrifter.. he he..  Dette er ikke skryting, bare stolthet. Det er jo lov? Det å faktisk være fornøyd med turen og innsatsen er bare flott! Gir mye motivasjon når man føler seg flink:)

Gikk fra hytta og gikk hele veien opp på fjellet over gomobu. Utrolig deilig og syntes det var kjempegøy! Hver gang skiturene er ræva er det jo pga smøringen er ræva og. Føler meg heller ikke sliten så skal straks ut igjen og ta noen hopp i bakken. Haha, ingen turglede uten norges beste tursjokolade! Nei, men man får veldig mye energi av kvikk lunsj pluss at den holder. ThankyouuHar du gått på ski i dag? herlig ikkesant(haha)?

love valdres!


Heisann! 

I går ble det ikke noe blogging av gode grunner. Hadde problemer (har det enda) med å sette opp internettet også pakket jeg i hele dag også var det en lang biltur og alle var slitne. Så bloggen var ikke akkurat det viktigste for meg, og dere skjønner nok det.

Så nå har pappa prøvd kjempelenge å fikse internettet bare for at jeg skal få blogge for dere, værsegod! Det er mye stress, men vi får det til tilslutt så bloggingen skal nok gå greit, men kan ikke love sånn to innlegg om dagen. Nå er det jo tross alt ferie så litt fri får man jo ha. 

I kveld skal jeg gå en god skitur med broren min, så det blir gøy! Tar sikkert en tur på vaset eller noe :-) Været her er utrolig nydelig så skal nok tilbringe mye tid utendørs og!

Æsj, hadde flere bilder å legge ut, men nettet er så utrolig tregt..

Hva syntes du om bildene? 

fjellfolk


Hei! 

Nå står det mye pakking for tur fordi i morgen reiser vi opp på hytta igjen. Vi feirer jo alltid påsken der så det var ikke noe som bare kom tilfeldig. Det blir blogging derfra så det blir ikke noe problem! Så bloggingen skal nok gå som normalt. Men kan ikke love to innlegg hver dag, men blir nok fordet to innlegg dagen. Vi reiser i morgen og kommer hjem på mandag. 

Gleder meg ganske mye! Gå på skiturer, se på påskekrim og det beste er jo at Markus blir med! Føler alltid at alt er mye morsommere når han er med :-))

Her har vi i hvertfall nok påskepynt! Både blomster, sånne hjemmelaget kyllinggreier som jeg lagde i 2 klasse og lignende, men det meste er på hytta. Selv om det er stygt som faen er det fremdeles koselig å ha hjemme eller på hytta, ha ha. Skal du være hjemme eller borte i påsken?

wedge-love


 

Svarte vanlig wedges med lisser 350 kr fra dinsko


Røde wedges med lisser og borrelås 399 kr fra dinsko (men det var sånn to for en tilbud så hvis du kjøpte et par sko fikk du det andre på halv pris så det ble ca 200 for disse) 

 

Hei! 

Når jeg var i sandvika i sta så ble det også litt kikking. Og ettersom jeg har ønsket meg sånne sko som dette en stund, så invisterte jeg meg noen sånne. De svarte kommer nok til å bli brukt mest ettersom de er lavere, og de passer bedre til antrekk. De røde passer mer til andre outfits. Alle vet jo at svart passer til alt? Men elsker skoene like mye! Når man har sittet å gladd på sånne en stund er det deilig og å få ha kjøpt de. Også to er enda bedre! 

Skal straks gå en lang tur med Markus nå. Deilig å få beveget på seg litt! Skal begynne å jogge litt, må bare få meg noen nye joggesko. Haha, litt sko på hjernen jaa. 

 Trengte også noen nye solbriller så fant noen til bare 59 kr på cubus.

Hva syntes du om skoene?

café kos


Heisann! I dag har jeg bare slappet av. Utrolig deilig å våkne til ferie og ikke masse stress med skole og sminke kl 8 om morgnenen. Kunne gjerne levet med dette hver dag!

Skal straks ut på en eller annen kafé med mamma og bare slappe av, prate og kose oss! Vi drar nok til sandvika i såfall. Blir i hvertfall utrolig koselig! I morgen har jeg heller ingen bedre planer. Kanskje jeg går ut med Michelle, men vi får se :-)Dagens outfit♥ hahaha nei uff. Men utrolig komfortabelt! Skulle ønske jeg kunne gå med joggebukser hver dag uten å se ut som en slask. Men i dag velger jeg det faktisk. Men ikke ofte!

 Har du noen planer for i dag?

ut på tur aldri sur!


Som jeg skrev så gikk vi på tur på kalvøya i sandvika i stad. Tok noen bilder som jeg syntes ble greie, ikke de beste. Men turen var ganske koselig! Været i Bærum har jo vært sol og skyfritt. Ganske varmt og så kan ikke si jeg frøs på outfitbildene jeg tok i dag tidlig heller! 

Bildene av meg var helt grusomme stygge, men får bare leve med det. Sola i trynet på hvert bilde er ikke alltids det beste alternativet.
Hva syntes du om bildene? Hva gjorde du i dag?

dagens antrekk- the hundreds


Heisann! Var ganske flink og skal bruke søndagen til noe fornuftig i dag. Å ta bilder til bloggen. Neida, men denne gangen mikset jeg litt med klærne mine og endte opp med dette. Utrolig kult syntes jeg ihvertfall det ble! Skal straks ut til sandvika for å gå tur med familien og Markus på isen altså på sjøen. Været er jo så nydelig så jeg tar med meg kameraet så det skal bli noen bilder!

Men her er dagens outfit! Noe annerledes enn vanlig, men jeg liker det!


jakke bikbok   tskjorte primark    snapback sole    shorts klippet selv    sko bianco    solbriller ?

 

 

Mange av dere syntes den jakken var ganske stor, men det var egentlig hele poenget med at jeg kjøpte den. Jeg syntes oversized jakker er stilig og mange som bruker det! Enten om den er denim eller sånn som dette. Så tar det mer som et kompliment at dere syntes den var for stor og alt det. Shortsen var forresten til et innlegg som kommer senere. Hadde nok gått med bukser hvis jeg skulle ut! :-)Uff, det var her ↓ naboen stirret på meg. Egentlig stirret han hele tiden, men prøvde å late som ingenting. Men det skal jeg si, det var ikke lett! Hahaha. Neste gang tar jeg bildene hvor han ikke er ute. Det er helt åpent så han kan se rett bort på meg.

Hva syntes du om antrekket?

Innkjøpsvideo fra ccvest


Hva syntes du om innkjøpene?

well done!


Heihei! I dag var jeg på CC-vest. Denne gangen ikke for å kjøpe masse tilfeldig enn det som var planlagt men akkurat det som jeg egentlig trengte, nemlig bukser. Har seriøst ingen bukser lenger, bare olabuksene jeg bruker er jeg utrolig lei av så denne gangen fikk jeg kjøpt meg hele 5 bukser! Men kunne ikke motstå to andre saker så jeg kan vise dere innkjøpene i video etterpå! Filmer den inn rett etter innlegget. 

Skal bli ferdig med videoen i løpet av i kveld så den kommer nok da :-)


Hva har dere gjort i dag?

new in from sheinside


Heisann! I dag mottok jeg en pakke fra sheinside. Har gledet meg lenge, men fikk vite at tingen jeg gledet meg mest til var utsolgt. Jaja, men det andre var jeg også like glad for så det går bra! Er virkelig forelsket i nettsiden og de selger masse kule klær der! Så dette blir ikke det siste dere vil høre om sheinside på bloggen!

Denne vesten er så utrolig behagelig å ha på og samtidig kjempefin! Syntes den er skikkelig søt og passer til både gensere og singletter. Elsker den♥

Deilig pelsvest (fuskepels) her

 Ahh.. elsker denne jakken utrolig mye! Tro det eller ei, men har aldri egentlig eid en skinnjakke. Har lett lenge men aldri funnet en før nå. Stooor favoritt!

link til jakken her

Har du handlet hos sheinside før?                                                                                                             //sponset innlegg 100% ærlige meninger

M.U.A makeup academy har fått norsk nettbutikk!


Heisann! Jeg må bare dele med dere denne utrolig nyheten selv jeg ble sinnsykt glad for! Jeg har jo selv sagt tidligere i videoblogger hvor fornøyd jeg var med MUA sminke? Blandt annet i london sminke innkjøpsvideoen! Så for dere som ikke skal til Storbrittania har de laget en norsk nettbutikk! Da kan du bare få med deg produktene rett hjem i din postkasse ved å bestille på nettet. 

Skrev for noen innlegg siden en anbefaling om mine favoritt matte bronzere som blamndt annet er MUA sin bronzed perfection som ikke koster mer enn 27 kr! Selv om den hadde kostet 100 hadde den vært verdt det!

Jeg gleder meg kjempemye til å følge opp mer med MUA og kampanjene deres! Jeg skal love dere at det mye dere kommer til å bli glad for..;)

Noe enda bedre er at jeg har fått en rabattkode til dere hvor dere kan få hele 35% rabatt på alt frem til søndag den 27.mars, så skynd dere! Så dere får alt på 35% noe som er sykt ettersom det er billig nok fra før av! Så nå ville jeg slå til! Rabattkoden er MUA350 

Trykk her for å komme til MUA sin nettbutikk!Husk å handle innen søndag den 27 og bruk rabattkoden for 35% på alt! Så mye billigere enn det det allerede er, er jo bare fantastisk!

                                                                                                                                                                                                                  //skrevet i samarbeid med MUA

tired is the new awake


Heihei! Kan ikke si jeg har vært særlig flink med å starte med lekser og blogge med en gang jeg kom hjem. Ettersom jeg må drikke en ernæringsdrikk hver dag som smaker dritt så måtte jeg drikke alt med en gang for å bli ferdig, men det gikk ikke. Hvis dere kan forestille dere å sluke masse vaniljesaus på en gang så kan dere tenke dere hvor kvalm jeg ble. Altså, det er godt å ta en skje og slikke av vaniljesaus men det å shotte et vanlig drikkeglass med det er lite fristende, spør du meg!

Jeg ble så kvalm at jeg lå dyna og puta på sofaen og sovet i noen timer. Skikkelig ekkelt å våkne etter man har sovnet etter skolen og lignende siden da føler jeg meg alltid så slapp. Har prøve i naturfag i morgen så jeg må øve på den også. Har hatt en del prøver i det siste noe dere sikkert har merket og. Sånn er jo ungdommskolen, prøverprøverprøver. Bare gleder meg til denne er over så jeg kan hoppe på en annen. Neida, det er jo påskeferie rett etter så det blir bare herlig! 

må unnskylde den stygge fingeren. Ble bare sånn. Nettop stått opp og skal foran kameraet funker ikke særlig bra så måtte fylle innlegget inn med noe?

Uff, klageinnlegg er tragisk men kan heller ikke prate om hvor fantastisk livet mitt er mens dere lever i den virkelige verdenen og vet at ikke alt er perfekt uansett. Nei, jeg lever i den virkelige verdenen og så klaging får jo bare være lov. Dere kjenner sikkert til mye av det jeg skrev over her, hvis ikke må dere komme dere tilbake til real life.

Idag er det mye gøy på tv da, wii. Torsdag kveld fra nydalen gleder jeg meg til mest! Ler hver eneste gang selv om de bruker samme vitsene om og om igjen.

Hvordan har din dag gått?

gold&snake details


Heisann! Jeg var så heldig å få en pakke i posten i dag og. Som jeg skrev i det innlegget om smykker så skrev jeg altså at jeg har fått en obsession med smykker og tilbehør. Tja, jeg kan ikke noe for det så det blir det en del av nå for tiden! 

Produktene er fra Style By Stella som er en norsk nettbutikk som selger smykker og iphonetilbehør. Jeg må si at frakten var kjemperask! Fikk den bare to dager etter jeg bestilte og det var jeg utrolig glad for! Produktene er jeg enda mer fornøyde med! 

Gjerne lik facebook siden dems HER for nyheter og mye annet!Så jeg kommer virkelig aldri til å slutte å bestille disse type smykkene her. De er så nydelige! En livredning var jo at de bare koster 99 kr på StyleByStella. De er desverre utsolgt, men følg med for de får det nok snart inn igjen! Som jeg også skrev tidligere er sånne smykker virkelig en avhengighet for meg. De er nydelige og frisker virkelig opp et kjedelig antrekk! Føler at antrekket blir mer spesielt på en positiv måte, så klart! 

Gull halsring 99kr UTSOLGT FOR ØYEBLIKKET
Dette dekselet kan faktisk også bli fint til et antrekk. Bare å holde mobilen i hånda gjør at jeg føler meg finere. Rart? Ikke så veldig rart da, med et så stilig og tøft deksel! En ny favoritt, definitvt!♥

slangemønstret deksel 119 kr HER

Hva syntes du om Style by Stella sine produkter?                                                                                          //sponsede produkter 110%ærlige meninger                         

ukens spørsmål #15


Heihei! Nå var det på tidet med ukens spørsmål igjen. Tenkte å lage video, men er utrolig trøtt så får ta det igjen neste uke.

 

Leser du blogger som ikke er på topplista? Nja, men leser som oftest bare de som ligger på topplisten!

Kan du skrive et innlegg om kameraet ditt? Ja, det kan jeg faktsik gjøre! Hvis det er mange som ønsker det kan jeg ta det så snart som mulig!

  Hvilket senter og hvilken butikk kjøpte du parajumperen din? Jeg kjøpte min på Sandvika storsenter på butikken Junior.

Hvilken årstid liker du best? SOMMER! Garantert!

Når begynte du å blogge? Jeg begynte i 2009, men ikke akuratt noe seriøst blogging. Men med denne bloggen så har jeg blogget siden mai 2011 altså i snart 2 år:-)

Hvor kjøper du batiste tørrshampoer? Jeg vet de selger det på vita, men den jeg har kjøpte jeg i london og fikk sponset de to andre så vet ikke om noen flere butikker. Tror kanskje Cubus selger dem, men hvis ikke så selger de dem i hvertfall på vita!

Tjener du noe på bloggen din? Ja, jeg får jo en del produkter sponset, også får jeg jo inntekter fra bloggen min (altså penger). 

Favoritt mat? Sånne ostepølser atm, men sykt dyre. 64 kr for 3 stk!

Har problemer med å finne bukser som er "skinny jeans" som faktisk passer meg, hvor kjøper du buksene dine? Jeg bruker de vanglige olabuksene fra cubus i barneavdelingen faktisk. Alle er ikke derfra men olabuksene mine er derfra. Jeg er veldig fornøyd med dem uansett ihvertfall. Eller så er dr.denim veldig gode også:)

 

 

Dine beste venner? Det er mange å velge i mellom, men hvis jeg skal velge de beste så må det bli Michelle, Madelen, Camilla, Hanni, Asmaa og Sama. 

Leser du alle kommentarene du får? Jeg leser absolutt alle de positive dra dere og det betyr kjempemye for meg! Men så fort jeg ser noe frekt sletter jeg det eller ruller forbi det uten å lese det. Alt er så usakelig og sagt før.

Når man kjøper Canon, følger det med sånn man tar ut på siden? Hvis du mener om man kan ta ut skjermen og vri den så går det ihvertfall ann med 600d som jeg har. Med de andre vet jeg desverre ikke!

Favoritt fag? Kunst og håndtverk, matte (hatet før men syntes jeg har forbedret meg mye mer så jeg liker faget enda mer nå) og samfunnsfag. Hater egentlig alle fag, men disse syntes jeg er ganske greie. 

Hvor ofte drar du på mcern? Har sett deg der tusenvis av ganger! Altså, jeg er på mc donalds så og si ganske sjeldent. Så da må det egentlig heller være du som er der ofte og ser meg der faktisk de gangene jeg er der.


Noe du lurer på til neste gang?

 

basic tuesday


Heisann! Dagen i dag har bare vært en av de vanlige tirsdagene. Føler at alle tisdagene er helt like egentlig. Alltid det samme som skjer, haha. Gjorde lekser med en gang jeg kom hjem, selv når jeg hadde hodepine. Skal også øve på samfunnsfagprøven vi har i morgen, noe jeg glemte helt. Men med en god del øving i dag skal det nok gå bra, jeg informerer dere med det i morgen i såfall! 

Skal også prøve å få filmet en whats in my makeup bag- video ettersom en del av dere ønsket det! Trenger vel å lage en ny og oppdatert en uansett, men hvis det er noen spesielle ønsker så si ifra!Skal forresten love dere å bytte header så fort som mulig! Må bare finne ut hvilke bilder jeg vil bruke. Fremdeles samme blogger, selv med en gammel header så hold ut! Kan bli en stund til jeg bytter, men jeg skal prøve å få gjrt det iløpet av måneden og april. 

 

 

Hvordan har din dag gått?

the perfect accesories


Hei!

Nå er jeg endelig tilbake. Hadde ikke lysten på å blogge med et sånt design. Må virkelig takke Cecceya fra fotoogwebdesign som fikset det!

Dere burde virkelig sjekke ut bloggen hennes! Hun lager ikke bare design til toppbloggere og thats it, nei! Hun skriver om fototips, tips om design og har til og med laget video om hvordan du kan lage ditt eget design! Bildene og innleggene hennes er utrolig bra og blogger generelt om det samme som vanlige gjør. Men for å være helt ærlig, mye bedre! Sminke, hverdag og fotografi finner du mye av! Trykk her for å komme til Cecce sin blogg!

Men dette innlegget skal handle litt om smykker og en nettside jeg virkelig anbefaler å stikke innom for å få med seg siste nytt på tilbehørsfronten. Alle smykkene er fra pyntdeg.no, og innlegget er sponset. 

runde og faste smykker i gull eller sølv ser jeg er blitt en stor trend, noe jeg skjønner. Det er utrolig stilig og har blitt ganske avhengig av de og! Bruker det mye, men dette smykket her er min favoritt!

Stilig gullkjede HER   
definitvt et smykke dere vil få se mye fra i fremtiden! elsker det♥Armbånd er også et must mens man i utgangspunket skal bruke smykker. Det er lite, men gjør antrekket dobbelt så kult syntes nå jeg! Uansett har pyntdeg.no et stort utvalg så du finner sikkert din favoritt! Hvis det er noe du ønsker deg derfra, gjerne skriv det i kommentarfeltet! Jeg ville elsket å vite hva dere også liker.

Nydelige perler med blanke sølv og hvite/kremfargede perler HER

 

Dere vil også få se litt flere innlegg om smykker fremover ettersom jeg har fått en stor obsession med det! Det kan virkelig pimpe opp et kjedelig antrekk lett! Som dere ser på bildene over. Alt jeg går med er den kjedelige genseren. Men det kan lett bli kulere med et fint kjede og armbånd, eller hva?

Hva syntes du om smykkene?


HAR OGSÅ ORDNET EN RABATTKODE TIL DERE! Nå får dere 10% rabatt på alt dere handler og gratis frakt ved kjøp for over 300 kr! Rabattkoden er idanorway10

sleepover + new in


Heihei! Nå er jeg med Michelle og Madelen hos Michelle.Skal overnatte hos Michelle så det blir utrolig koselig! Fikk ikke pakket noe siden det kom veldig på sparket så jeg fikk ikke ta med kameraet. Madelen var utrolig snill og kom med speilrefleksen sin som jeg kunne låne. Det hadde ikke iso på manuell så det ble blitsbilder, men det er ikke noe krise.

Skal også se noen skrekkfilmer så gjerne kom med tips til hvilken dere anbefaler!

 

Og til innkjøpene (noe som ikke var særlig mye, men viser det fordet)

hundreds snapback fra sole 129 (på 70%) æææ haha,men det var siste. Michelle var så snill å være prøvekanin, men nå er hun avhengig av den da


shampo og balsam fra vita 40 kr tilsammenøyenbrynsblyant fra thebodyshop 109 kr, bruker den på bildet under↓Hva syntes dere om bildene og innkjøpet?

welcome weekend


Heihei! Skal bli deilig med helg! Føler jeg har fått gjort mye denne uken. Tiden har gått fort, men samtidig litt sakte, av en grunn hahaha! I siste time øvde jeg også på en sang til en sånn fremføringsgreie i 8 klasse. Gruer meg sykt egentlig, men blir nok gøy:)

I dag føler jeg egentlig at jeg ikke har noe å blogge om så blir ingen flere innlegg heller. Føler det blir for dumt å bare lage et tilfeldig innlegg fordi jeg ikke har noe bedre å komme med. Vil lage ordentlige innlegg istedet for å fylle bloggen med kjedelige greier. Selv om dette innlegget ikke er det beste, men dette er bare et standard hverdagsinnlegg. 

Skal ta meg med speilrefleksen hvis jeg skal ut med dem, kommer nok også noen innkjøp. Kanskje jeg er snill og lager video og?:))Hva skal du i helgen?

3 matte bronzers


Hei!

Noe jeg er veldig avhengig av er jo bronzers. Og for meg så må de helst være matte for at jeg skal bli fornøyd med resultatet, ettersom jeg liker å ha en fin farge på huden året rundt uten at det skal se unaturlig ut med for mye shimmer. Dette er mer en anbefaling av 3 forskjellige MATTE bronzere som jeg bruker. Det varierer hvilke jeg bruker, men bruker alle ofte og regelmessig. 

Jeg legger alltid konturer i kinnbeina for å få en fin farge og da er jeg nøye med at den skal være matte.  Her har jeg 3 bronzere jeg liker veldig godt som jeg skal dele med dere som kanskje også leter etter en matte bronzer men usikker på hvilken. Jeg var jo selv ute etter en matte bronzer mye i 2012 og nå har jeg 3 kjempegode!IsaDora bronzing powder i 94matte tan   mua makeup academy bronzed perfection usikker i hvilken farge   toofaced chocolate soleil i milk chocolate

Den bronzeren fra mua får du kjøpt hvis du skal til london på superdrug. Dere kan nok finne den jeg har lett ettersom det er den eneste av dem som er matte.


   -Isadora sin er en stor bronzer som følger med et stor speil og. Den er matte og veldig pigmentert så jeg trenger ikke være for "tøff" med kosten når jeg bruker denne. Prisen er 200 kr og er absolutt verdt å teste ut!

-Mua sin er utrolig billig og må si at jeg elsker den! Den fungerer kjempefint og har samme effekt som de fleste dyre og matte bronzerene som f.eks too faced sin. Men too faced sin har en herlig duft av sjokolade som gjør at det er utrolig deilig å ha den på også! 

-toofaced sin er en perfekt bronzer til alle! Jeg kjøpte min tidlig i sommer og var også en av bloggerene som blogget mest om den og naturligvis først, før den ble så populær i 2012. Prisen på den er rundt 299,- som er en del, men jeg elsker den så kan si den er verdt hver eneste krone! Jeg syntes alle burde eie en sånn her fordi den er veldig fin å ha i sminkemappa til å legge konturer i ansiktet og løst i hele fjeset. 

 

Har du noen av disse?

f*ck allergi!


Hei!

Desverre blir dette første innlegg i dag. Skal nok ikke bli det siste heller! Har vært utrolig dårlig ettersom jeg spiste en sånn sushibit med noen grønnsaker jeg ikke tålte. Så jeg endte opp med å spytte i en bolle igjen og ta en allergi tablett. Er så jævlig å ha alle de allergiene:(((((((

Nei, men føler meg mye bedre nå, så jeg er i tipp topp humør til å blogge igjen! Håper også dere likte den morningroutine videoen. Jeg ble egentlig litt misfornøyd ettersom den var litt rar, men dere får dømme det! Hadde også vært fint om dere kom med noen tips til video siden jeg er ganske tom. Men videohumør er på topp!

 
late dager


Heihei! Skal nok være ærlig at latskapen i dag har tatt over passe mye. Kom hjem fra skolen, satt meg på pcen, spiste middag, satt meg på pcen, spiller, og her er jeg. Eneste sosiale som har skjedd i dag er jo bare at jeg ble igjen med noen venner og dro til hallen for å kjøpe burn. Oida, der kom latskapen igjen også jo! Burn nemlig, sunt ja.

Haha, men skal straks gjøre litt mattelekser. Ikke veldig sånn entusiastisk når det gjelder matte, men har begynt å skjønne mer og mer syntes jeg! Bare bra egentlig for matte er jo egentlig ganske gøy når man bare kan det! Okei, rart at jeg begynte å skrive om matte, men har bare lite å skrive om. Kjedelige dager som vanlig. 

Men må i hvertfall takke alle som sender inn headere! Har enda ikke funnet noen favoritt så bare spam meg med headere, det er helt greit! Men send den på mail og ikke facebook, blogg osv. Blir mer ryddig om jeg får samlet alle på mail og det er bare der jeg sjekker meldingene/mailene mine uansett. Svarer som oftest aldri på facebook og blogg. 

æææ, begynner å bli redhair. nohate mot folk med redhair men jeg kler det bare virkelig ikke. Da blir det farging til helgen:D

Hvodan har din onsdag gått hittil?

WEEKEND Morning Routine- VIDEO


Hei!

En ny morning routine video er det veldig mange som har spurt etter, så jeg lagde en kort, enkel og ny verson av det. Jeg lagde en "weekend" verson denne gangen. Ettersom jeg ikke gjør annet på hverdagene enn å ta på maskara, kle på meg ta bagen og dra.  

Håper i hvertfall dere likte videoen!  

Hva syntes du om videoen?

spring polishes


Heisann! Våren er jo rett rundt hjørnet så da er det alltid greit å begynne litt tidligere med vårfarger. Vekk med svart, grå og alt det vinter og høstgreiene og inn med pastell, rosa, blå og alle de fargene! Jeg sammenligner våren mest med pastell farger som mint grønn, pastel lilla og de litt lysere fargene. De mer knasje fargene tar jeg heller på sommeren siden da syntes ihvertfall jeg at det passer bedre!

Men fremdeles kan jeg blande og mikse alle farger egentlig. Alt som er fargerikt er perfekt for meg! På neglene blander jeg alltid med forskjellige farger på hver negl. Skal kjøpe inn noen nye neglelakker snart også.Den gule- OPI "need sunglasses?"   Den grønne- OPI "Jade is the new black"    Den blå- OPI Suzi says feng shui   Den knasje rosa loreal- finner ikke fargen    essece show your feet- babypink

 

Hvilke neglelakker bruker du helst til våren?

paranormal activity


Heihei! Har akuratt sett paranormal activity 4. Syntes selve filmen var kul og spennende, men litt brå slutt. Skal skrive litt om den senere også! Har også gjort ferdig videoen så den kommer ut i morgen noe jeg kan love dere.

Må bare fikse minyatyrbildet og de greiene før jeg kan legge den offentlig ut, men det må jeg gjøre i morgen ettersom jeg blir mast på her om å rydde rommet. Må også øve til en prøve jeg skal ha i morgen, så sånn er livet!  

Forresten! Siden headeren min begynner å bli noen måneder gammel, ville noen vært så så utrolig snille å lage header til meg? Dere kan se om dere finner noen fine bilder rundt på bloggen fra ihvertfall mars 2013, februar og minst januar. Siden den jeg har nå har jeg blitt veldig lei av noe dere sikkert også er og.  De som lager den jeg bytter til vil bli linket også. 

-Men husk at den skal ha samme fargetoner som resten av designet mitt som er lyserosa. Ikke mørkeblå, knasj gul osv. Send headeren til naissweetlifeblogg@hotmail.com

Har du sett paranormal activity?

monday again


Heisann! Dagen i dag har gått sånn midt imellom bra og dårlig. Side n jeg kom hjem fra hytta i går har jeg ikke fått pakket ut alt og det har vært mye rot so det vanligvis er når man er bortreist. Så i går kveld kan jeg jo starte. Før jeg skulle legge meg lette jeg etter iphone laderen min så jeg kunne lade mobilen min opp til i dag. Så fant jeg ikke den så jeg har overlevd hele dagen uten iphone. 

Så går vi over til i dag tidlig da jeg ikke fant sminkebagen min med sånn ca all sminken jeg bruker og mye mer. Så jeg endte opp med en gammel maskara og ikke noe annet. Noen ganger er livet helt på bånn. Men har overlevd dagen sånn ganske greit selv om det høres ut som verdens undergang for meg her!


Skjønner ikke hvordan det går ann å gå fra skolen mett og komme hjem, sulten som en løve.. eller et dyr som spiser sykt mye ellerno. haha♥ Skal også få PRØVE å gjort ferdig den videoen så den blir lagt ut i morgen eller forhåpentligvis i dag. Vet at dere kan tolke ting feil så ikke bli helt 100% sikker på at den kommer ut i dag.


Hvordan har deres start på uka vært hittil?

verdens beste!


Hei!

Ganske sliten etter en lang biltur. Det er vi alle egentlig, så det blir deilig å få lagt seg til å sove. Ser virkelig ikke ut nå heller! Helt sminkeløs, sliten og trøtt. Føler at det bare har blitt et innlegg om dagen for tiden, men det skal bli slutt på nå! Skal også legge ut videoen jeg har snakket om og det skal bli maks 3 minst 2 innlegg om dagen. 

Tok også noen utrolig fine bilder av Markus på fjellet i stad. Bildene hadde ikke vært like fine uten en fotogen hund da, ha ha. Neida

 

Ahh, er han ikke bare nydelig? Føler selv at bloggen har en del bilder av Markus men det kommer rett og slett av at jeg er utrolig glad i han. Elsker også å ta bilder av han fordi da syntes jeg også bildene blir enda mer "spesielle" når det er et dyr enn bare samme gamle meg:P

Hva syntes du om bildene?

Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » September 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits