VIDEOBLOGG; vårfavoritter


Yoyo

Lagde en video i går om skjønnhetsprodukter som er et must om våren. Altså litt sånn trender nå om våren og da er det greit å vite hva som er bra av sminke og neglelakker osv om våren!

Siden det har blitt en god del videoer i det siste siden jeg har vært veldig dårlig på det tenkte jeg å dele den i dag istedet.

Var på storo og kjøpte meg ett par ting jeg trengte. Ikke så mye, bare litt. Det kommer i innlegg etterpå :-):-)

Har du noe av dette?

ENDELIG ER DU MIN!


Broren min kom hjem fra miami i går kveld og tok med skjønnheten til meg!

Har venta så utrolig lenge på deg!

Har dere denne skjønnheten?

PUGGE-SYKE-SULTNE, PIA
Fyy.. Når jeg kom hjem fra konferansesamtalen med læreren min måtte jeg ta med et par bøker fordi jeg må øve litt på matte'n som jeg er litt taper i.

Nå som jeg er syk har jeg ikke no unnskyldning for å ikke pugge på de greiene vi har gått igjennom i matte denne uka. Føler meg faktisk litt sulten selv om vi spiste middag for et kvarter siden, haha taper igjen♥

Avslutter med et DRIT FINT bilde av meg selv, som overhodet ikke er redigert eller kødda med på paint og picasa

;-) Justn sayin lissom.


Skjer hos dere?

SMINKEVIDEO- Purple spring makeup


Hello

Nå kom jeg nettopp hjem fra konferansesamtale med læreren min. Orket det, selv om jeg er syk. Hun hadde bursdag i dag så ga henne blomster og ett kort ;-) Snill jeg er, men mamma beateler da..

Men lagde en sminkevideo i går selv om jeg er syk, så snufser en del i videoen.. Men var så lenge siden jeg hadde sminkevideo så da kunne jeg lagd en til dere.

Hva syntes dere?

 

VIDEOBLOGG; Michelle innkjøp


Her er Michelle sine innkjøp.

 

Er litt svimmel akuratt nå så natta!

 

SICK AND TIRED


Æsj, som den kreative overskriften sier så er jeg syk :-( Har så vondt i halsen og er sinnsykt varm og forkjøla. Burde ikke solt meg med bikini på søndag.. Eller begynt å gå med shorts allerede nå.

Mamma er ute å handler nå så hun skal kjøpe litt kos til meg da.

Litt unødvendig innlegg men ville bare si ifra så det kommer nok ikke flere innlegg fra meg i dag :-(

Fått litt brune bein imens jeg har solt meg da♥

Er du syk i dag?

VIDEOBLOGG; Ida innkjøp


Hei bloggen

Her er innkjøpsvideoen fra hva jeg kjøpte på sandvika. Sorry for bråket men vi var drita av godteri og brus, lol. Men her

UKENS SPØRSMÅL#4


Heii

Glemte helt ukens spørsmål(!!) så har det i dag istedet.

Forresten var jeg skikkelig flink og brukte timer på å laste opp innkjøpsvideoen på youtube så når jeg så den var det en køddevideo jeg lagde helt random som IKKE skulle på bloggen men allerede hadde fått tre kommentarer, 1 liker og 2 ikke liker, haha! Men laster opp den RIKTIGE videoen nå da ;-) haha, taper jeg er♥

Kan du ha litt oftere videoblogger og innkjøpsvideoer? Jeg kan godt ha oftere videoblogger men skal snart få ny pc siden denne krajser all the time så da får jeg ikke alltid redigert videoene. Og jeg shopper mye så det må bli mange innkjøpsvideoer haha.

Syntes du selv at du er pen? Syntes ikke jeg er stygg akuratt.. Men nei ikke pen.

Har du tips til en 11-12 åring hverdagsminke (naturlig) Maskara, concealer og øyenbrynspenn ;-)

Har du noen gang blitt mobbet? Nja.. men det er ikke sånn mobbing akuratt..

Hva syntes du om mobbing? Det er jævla teeeit

Hvilke oppgaver gjør du siden du får så mye i ukelønn? Haha, nesten ikke en dritt. Holder rommet ryddig og hvis mamma trenger noe gir jeg det til henne.Hvor gammel er broren din? Har tre brødre. Og alle er eldre enn meg. Forresten er broren min i miami og kjøper sminke og Justin Bieber parfyme til meg #snillbror

Kan du vise bilde av broren din? Nei, det får jeg ikke lov til men hvis dere ser den videoen whats in my makeup bag kommer han busende inn og ødelegger -.- Men han er kjekk da.

Kan du vise noen bilder av Mia? Why not? ;-)


Hva lurer dere på?

SANDVIKA


Hello dere!

Her er bildene fra sandvika med Sofii og Michelle på Lørdag.Vi har tatt dritmange bilder så de viser jeg senere i dag eller i morgen ;-)

 Haha, klovnene var deilige da.

Prøver klær på gina.Litt av posene mine da ;-) Haha, neida en hennez pose, den lille cubus posen og gina posen var michelle sin.Vi har laget en innkjøpsvideo hver og min kommer kanskje ut i dag. Er ikke sikkert de kommer ut i det hele tatt men ihvertfall èn av dem SKAL kunne komme ut denne uka!

Var du på sandvika på lørdag?

VINN PARFYME FRA ESCADA


God kveld!

Tenkte å bli med i en blogg.no konkurranse, hvor blogg.no deler ut 50 parfymer til bloggere. Tenkte å bli med fordi jeg allerede har taj sunset og den elsker jeg! Så hvis jeg får den lover jeg dere en vurdering og anbefaling.

 

esc2vinnik
Stikkord:

PHOTOSHOOT#2


Heloooo

Nå sitter jeg, Michelle og Sofii og laxer med popcorn, godis og partybrus!

men her er den photoshooten med meg og Michelle

Hva syntes dere om bildene?

KAKESALG


Heii!

Idag har jeg og Michelle solgt kaker. Vi fikk 157 kr hver sånn ca til helgen da Sofii og Michelle skal overnatte hos meg. Da skal vi til sandvika så skal vi se på film, spise godteri og pizza og festeee<3<3

Så siden jeg kanskje skal få imac sparer jeg litt sånn iblandt. Ble også overasket av at jeg fikk mange kommentarer på LITT INFO innlegget men ingen stygge(!!!) Tusen takk for de fine kommentarene jeg ble utrolig glad, dere er best!


Haha måtte bare..

Hvilken metode bruker du på å tjene penger?

LITT INFO..


Heii

Passende overskrift eller hva?

 Har ikke hatt no særlig blogglyst idag. Vi var på klassetur til skui skole for å høre på sånn eventyr greie. Også ble jeg litt kvalm og svimmel etter det så jeg dro hjem. Så har resten av dagen bare gått til å slappe av.

Den må gjøre videoen kommer ut senere har jeg funnet ut men ikke lenge til. Pcen klikker imens den lastes opp på youtube så har ikke orket å laste den opp flere ganger.

Også en liten vakker tale om meg selv

Og ble egentlig litt trist over alle de fine påminnelsen om hvor slank jeg er. Og at jeg må spise mer, haha. Det er så utrolig unødvendig + det å skrive at dere sier det for mitt eget beste. Tror dere at det bare er å begynne å spise og spise og spise og så plutserlig er man perfekt? Hvis det hadde vært sånn hadde jeg selvfølgelig gjort det men sånn er det desverre ikke!  Jeg er som jeg er og de klærne jeg går med er ikke for store 1 sekund.

Sånn er livet og noen må bare tåle det uansett hvor vanskelig det er, selv om det ikke er no vanskelig. Noen er tynne, noen er tjukke osv, men det er ikke så lett å gjøre noe med det! Dere vet det kanskje ikke men jeg prøver ihvertfall å legge på meg.

 Jeg angrer ikke på hvordan jeg ser ut i det hele tatt og dere kan ikke ødelegge det. Så ikke prøv å kom med en "logisk" kommentar som sier imot det jeg skriver nå. Nå kommer det nok 1000 kommentarer strømmende inn som skal si noe imot men finn på no annet å skriv a, for deres eget beste ;-)

Jeg er som jeg er og jeg vil aldri i livet forandre det..Litt bilder fra photoshooten med Michelle. Bildene kommer ut i morgen.

Har du noe på hjertet om kroppen min? Isåfall hold det for deg selv ;-)

DAGENS OUTFIT


Nå sitter jeg Michelle og vurderer om vi skal ut å ta noen bilder. Tror vi skal det ja. Men det blir en liten må gjøre video etterpå eller i morgen.. Gled dere, for denne er normal! (not)

Men her er dagens outfit

 Singlet under\\ Cubus \\ Topp \\ bikbok\\ Bukse \\ Cubus\\ Smykke \\ Kicks
Hva syntes dere?

UKENS SPØRSMÅL#3


Vet det egentlig skulle komme i går, men det ble så mange innlegg at det hadde blitt litt mye så har det i dag. Så spør gjerne i kommentarfeltet om hva dere lurer på til neste uke!

Hvor får du alle pengene dine fra? Ukeslønn, får 200 kr hver uke så blir litt sparing. Vet jeg shopper mye men gidder akuratt ikke å spare og bli til onkelskrue :-P Når kommer romvideoen? Når rommet blir litt fiksa! Kan bli en stund..

Hvilke blogger leser du? Kattekaro1, tcmn, l0ve og venner sine blogger da! De på trinnet osv.

Hvordan blogger du så bra? Haha, vet ikke om jeg blogger så bra, men bare skriver det som faller meg inn jeg..

:-):-)

Liker du noen? Har noen tanker ja..

Hva har skjedd med du og Josefine? Vi er sammen sånn når det er greit for oss begge. Har fått litt nye venner men hun er fremdeles bestevennen min! Vi er mer sammen nå da. Vi var sammen i hele dag på skolen og skal det i morgen og ;-)

Hvilken undomsskole skal du bytte til? Det blir litt for privat ;-)

Hvor mange lesere bruker du å ha? 400-600 hver dag

Hvilken foundation bruker du? l'orèal paris true match foundation

Hva slags kamera har du? Canon eos 40D

Bloggtips? Ha bilder i hvert innlegg, videoer ett par ganger i måneden, unngå irriterende tegn i innleggene og ikke ha for mye tekst heller.

HEADER KONKURRANSE


Hei!

Har laget meg en ny heade av de bildene fra i går men får ikke til en skrift.. Så kanskje noen av dere kan hjelpe meg med det? Den med finest skrivt vinner linking og bloggvurdering!

Vil ha skriften med sånn hvit gjennomsiktig lapp på en måte.. Litt rart men kan vise med noen andre headere.

headerne er fra susannneppen.blogg.no elns og miriamjakobsen.blogg.no (funnet på google)
Ja, med sånn hvit gjennomsiktig lapp på en måte. Det må det stå navnet mitt og gjerne navnet på bloggen.

Også sender du headeren til naissweetlifeblogg@hotmail.com og navn på bloggen din i mailen. kommenter gjerne at du har gjort det etter så blir det litt lettere for meg å vite hvem som har sendt!

kopier headeren jeg bruker nå

Er du med?

SPRING PHOTOSHOOT


Her er den vakre vår-shooten min. Men de flinkeste fotografene, broren min og mamma(!!!) og de to første bildene meg..

Ute bildene tok mamma, og de andre untatt de to første broren min, btw.

Hva syntes du om bildene?

INNKJØP


Heia bloggen

Det ble en liten tur til Storo i dag da. Kjøpte meg egentlig ikke så mye. Følte at jeg trenger litt mer klær så må egentlig kjøpe meg litt klær..

men til innkjøpene          Topp \\ 99 kr \\ bikbok

neglelakk \\ fulgte med toppen \\ bikbokhårklemmer \\ 19.50 \\ hm

bilde \\ 59 kr \\ kremmerhusetkakeboks \\ 49 kr \\ kremmerhuset

Det var egentlig alt. Har funnet ut at det kan bli en stund romvideoen kommer ut fordi jeg må fjerne en sånn stor komode greie på rommet som tar en god del plass så må jeg snart få inn pc og sånt..

Hva syntes dere om innkjøpet?

I HELGEN


Heii

gjesteblogger for Karoline mens hun er på slalom ferie så værsåsnill og stikk innom bloggen hennes her

Vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre idag. Skal kanskje ut med pappa så da kommer innkjøp hvis det blir noe. Imorgen blir det bare chilledag. Dette blir egentlig bare et random oppdaterings innlegg. Skal kanskje snart lage en ny sangvideo.. Eller har laget en men vet ikke om jeg skal legge den ut.Hva skal dere i dag?

FREDAGS KOS


Hei

Nå er det endeliiig fredag! Uka har faktisk gått overaskende fort. Deilig og bare sitte med iskald iste medisbiter og pcen, godt plassert i godstolen♥♥♥♥

Skal  straks møte Michelle, vi skal i sanvika og litt random. Må bare drikke opp isteen min, spise litt, så er jeg klar!

Hva skal du idag?

videoblogg; VINNEREN AV KONKURRANSEN


Her er vinneren av konkurransen!

Ignorer slutten.. Trodde jeg gjorde noe feil men gjorde ikke det, haha! ;-)

Vet ikke helt om det er en e-post men jeg sender deg ihvertfall mail og hvis jeg ikke får svar innen 1 uke ca trekker jeg ny vinner! Skal forresten være gjeste blogger for Karoline fra i morgen så sjekk ut det!

Nattaaaaa<3<3

CONVERSE


 Hejåå

Fikk dem gratis(!!!) av Marie.

Forresten, laster jeg opp videoen om hvem som vant konkurransen opp på youtube.

Har du converse?

LOL


Hei!

Trekkes vinneren av konkurransen i kveld. Skal trekke helt random! Tror det blir video.

Men du la vel merke til overskriften. Haha, ja bare fordi det er så lol når folk kommenterer noe pent og 5 min senere kaller de seg selv for for noe annet som celine og kommenterer no dritt. Det er så idiotisk fordi jeg legger merke til at ip-adressene er helt identiske. Det er virkelig ikke vits å si at det ikke var deg og at det var noen andre når du ser dette innlegget.

Det er ikke vits!

Jeg syntes det er veldig dårlig gjort.
Dere ser jo at ip-adressen er helt lik og det ble kommentert i forrigårs med innlegget BILDER FRA IDAG

Men jeg syntes det er unødvendig og stygt. Hva er vitsen liksom?

Har dette skjedd med deg før?

OPPDATERING


Heii

Nå skal jeg snart til Marie- min største fan som hun kaller seg (haha) fordi vi skal til Risenga badelaaaand.

Ville bare oppdatere dere itilfelle dere forventer innlegg. Så blir nok bare ett eller to innlegg til i dag.

profilbilde på facebook<3<3<3<3

Har du vært på risenga før?

BILDENE FRA I DAG
Visste seriøst ikke at hun tok bildet, skulle gå fordi jeg ville se på bildene og jeg ble fornøyd selv om jeg ikke visste hun tok det! :o <3<3<3

Rabatt på bleier hvis du er coop medlem dereeeee! Babyen var søt da
Men forresten til dere som klikker hver gang dere ser et bilde av meg. Spar meg. Skjerp dere og tål at jeg er som jeg er, om jeg er tynn, feit, vanlig eller hva søren dere syns/kaller meg. Hvis dere ikke kan se et bilde av meg uten å kommentere no dritt, så drit i å gå inn på bloggen min da hvis jeg betyr så sykt mye for dere at dere gidder å spamme dritt og å gå inn på bloggen min hele tiden. Dette gjelder bare de folka som ikke tør å skrive hvem de er som Anonym osv. Tusen takk for dere som støtter meg! Victoria Marie, Malenepena, og mange andre!


Hva syntes dere om bildene?

OUTFITS


Heii

Nå sitter jeg, Sofii og min bloggfan Marie og chiller med ostepop og potetgull. Første gang Marie er med meg hjem, btw.

Men her er våre outfit fra i dag! Fotoshooten vi hadde ute og litt inne kommer etterpå.

Genser vet ikke// Bukse Cubus// Belte hm

Topp budapest// Bukse Cubus //Jakke Voice of europeTopp hm //Bukse Cubus //Singlet (under toppen) Cubus //Smykke Kicks

Hva syntes dere om outfitene våres?

10 ting dere kanskje ikke visste om meg


1. Jeg stiller vekkerklokka 1 time fram så jeg tror at jeg har dårlig tid om morgen fordi jeg kommer meg ærlig talt ikke opp om morgen.

2. Jeg har verdens kuleste venner Sofii, Jenny, Asmaa og mange andre og ofc min bloggfan Marie♥♥

3. Jeg suger i tetris og klarer ikke level 1

4. Jeg er veldig bortskjemt og får penger veldig ofte og shopper hele tiden, haha. Ikke klikk please.

5. jeg har rundt 12 maskaraer. Men liker bare en av dem som er one by one av maybelline men har gått tom for den.6. Jeg hater når folk skriver ...., ;-), :) <3 osv. Da tror jeg de er sure på meg ..

7. Jeg er allergisk mot katter, men er ett kattemenneske..

8. Når jeg tar bilder av meg selv og outfit osv, maser jeg på mamma om å ta bildene.

9. Jeg veier under 30 kg..

10. Jeg hater beina mine.Visste du noe av dette?

VIDEOBLOGG- hårvideo sideflette


Første innlegg i dag(!!!)

Sorry for ingen andre innlegg i dag men har holdt på med denne videoen en god stund nå, og har lagret den 10000000 ganger nå.

Haha, stolt jeg er. Men har hatt en j***a hodepine i dag, så blogglysten var nede ;-)<3

Får forresten macbook air om 35 uker, eller et halvt år da. Wohoo! Får 200 kr i uka for å jobbe så sparer.

Hva skjer hos dere?

UKENS SPØRSMÅL#2


Heii

Nå skal jeg svare på ukens spørsmål. Dere husker vel at jeg lagde ett innlegg for noen uker siden om at dere kunne stille spørsmål til ukens spørsmål. Ikke så mange spørsmål men spør i kommentarfeltet så svarer jeg på det i neste ukens spørsmål.

Kan du lage flere videoblogger? Ja, men lager jo videoblogger når jeg føler for det :-P Kommer en snart forresten!

Hva går du på i fritiden? Har kanskje tenkt til å starte på turn med Sofii

Skal du bytte ungdomskole? Japp ;)

Beste minne? Tenerife!Kan du lage en sminkekolleksjon? Ja, men må få rydda litt i sminken min!

Hvor høy er du? GANSKE lav.

Har Michelle en blogg? Ja, to men hun bruker ingen av dem

Hvor kjøpte du genseren din på den nest forrige innkjøpsvideoen din? H&M

Er du og Josefine uvenner? neeei...

 

tøfler


Var på coop i sta og kjøpte noen deilige tøffler til 20(!!!) kr. Det er så varme og deilige å gå med! Overraskende billige var de også. Normalprise var utrolige 99 kr.

Har dere noen gode hverdagstøfler?

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits