video: everyday makeup routine 2015


Hei!♥

Denne videoen filmet jeg for snart tre uker siden men har ikke hatt motivasjon til å redigere eller filme i det siste. Jeg og Eric har nesten gitt opp den videoen fordi vi aldri har tid men skal prøve å få den til om ikke lenge, så da vet dere det! For nå har jeg veldig motivasjon og redigerte den helt ferdig i går. Har liksom småredigert videoen i flere uker nå men det var veldig slapt og dårlig så hurra for motivasjon! Vurderer å filme inn noen videoer i dag. 

Men håper dere liker videoen hvertfall og husk å sette på 1080p for dritbra kvalitet!

Hva syntes du om videoen?

den lille sorte
Hei!

Da var det vinterferie, endelig! Håper alle hadde en fin valentinsdag i går. Jeg hadde hvertfall en grei en! Slappet av så og si hele dagen, besøkte mamma på sykehuset (kommer til det senere en gang) og dro på kinodate med Michelle. 

Fikk denne flotte kjolen i posten for noen uker siden fra sheinside! Perf til fest, bursdag og spesielle anledninger. Elsker deeeen. Har faktisk bestilt masse fra sheinside som ikke er sponset som jeg skal hente på posten i morgen, må også hente en pakke fra nastygal. Jeg har handlet så mye på nett i det siste at dere aner ikke, hvertfall på ebay. Kan kanskje samle opp alt jeg har bestilt online fra noen måneder og lage video? How's that sound?

Kjole - HERHva syntes du?

dagens antrekk


Hei!

I det siste har jeg vært så opptatt! Vi skalha prøvemuntlig eksamen på torsdag og i dag fikk vi vite hva vi kom opp i. Og jeg kom opp i engelsk <33 Har aldri vært så glad før! Eller, jo egentlig men i øyeblikket glemte jeg meg bare helt bort og skrek ut av lykke så folk lo av meg. Kult det. 

Uansett kjøpte jeg mg en ny kjole på lørdag når jeg var ute med noen venniner og den hadde jeg på i dag. Den er så sykt fin! Øvde også på prøvemuntlig med Hanni i dag så derfor ble det litt sen blogging.

Kjole - h&m    skjerf - kappahl    kåpe - h&m    sko - dr.martensHva syntes du om antrekket?

<3
glad i å nusse folk.

dagens antrekk


Hei!

I dag tok jeg med kameraet til skolen for et sånt internasjonalt samarbeid -fotoprojekt så tror dere ikke jeg utnytta det? Fikk tatt masse bilder med bestevennina mi og noen med en annen vennine som jeg poster til dere enten i morgen eller i kveld! Skal også ta en del bilder i morgen så dere alltid vil ha bilder.

Uansett her har dere hvertfall dagens antrekk. Det skulle postes litt tidligere men jeg sovna og våknet for en ti minutter siden so, yeah. Har en matteprøve i morgen som jeg må øve på. Jobber for harde livet her!

Forresten lurer jeg også på en ting; litt vanskelig uten å høres frekk ut men det hadde betydd enormt om dere kunne engasjere dere mer i kommentarfeltet. Får så få kommentarer og det går mye på motivasjonen min det med tilbakemeldinger. Så gjerne legg igjen en kommentar eller to på innleggene mine!♥

topp - abercrombie & fitch    cardigan - stylegodis    bukse - hollister    jakke - pjsHva syntes du om antrekket?

everyday makeup look


Hei!

Noen som klarer å gjette hva jeg mekka sammen i går? Dette innlegget er et rent hint :)) Dere alle skjønner det nok nå men dere kan likevel glede dere! Husker dere da jeg lagde slike sminkelook-innlegg? Gjør det kun en sjelden gang nå men skal virkelig starte med det igjen! Det var jo så gøy♥

Uansett håper jeg dere likte denne hverdagslooken her :) Og har du sett, jeg har spart brynene mine! Egentlig ikke, jeg har bare vært syk så har ikke rørt de på over en uke men syntes de var utrolig fine nå så skal beholde de slik og rydde litt rundt når det er nødvendig. Håper også alle har savnet meg! Er jo tilbake på bloggen nå og denne gangen er det sant. Har skrevet ned en haug av bloggidéer som skal postes så da har jeg alltid noe å skrive om!

Vel, nå må jeg egentlig starte på tegneserien jeg må lage i k&h som skal leveres i morgen. Blir den bra så kan jeg kanskje vise dere den etterpå?Hva syntes du om sminken?

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits