dagens antrekk


Hei!

Denne uka har det vært litt. Skulle egentlig blogge igår men så sovna jeg og våknet kl 11 om kvelden. Og det var jo veldig smart. Så har vi hatt utrolig lang dag og i siste time hadde vi en skriveøkt som jeg ikke var heeeelt klar for.

Overgangen fra ferie til skole gikk ikke helt som planlagt. Men det gjør det forsovet aldri heller. Uansett så har jeg ikke noe mer nytt å komme med annet enn at for de som er innterreserte i youtube videoer så er jeg med i en collabkanal nå som heter glittergirls. Der poster jeg videoer hver søndag så gjerne abboner på den :DTopp - hm    Skjørt - sheinside    

Hva syntes du om antrekket?

Video: Babyfood challenge med Michelle!


Hei!

Tenkte det hadde vært morsomt å få lagd en video med noen venner og så da planla jeg og Michelle å filme inn the babyfood challenge for noen dager siden da hun var her. Det er helt sykt hvor mange videoer jeg lager i det siste, dere aner ikke! Det vil nok fobli sånn en stund siden jeg tar youtube veldig seriøst nå.

Postmannen kom til og med på døra i går kveld med studiolysene jeg og broren min bestilte. De lyser så sykt bra at man trenger egentlig ikke mer enn et lys. Og nå har jeg 4 (!!!) av dem! Filmet en video i går kveld og så vi får se når den kommer ut.

Men her har dere babyfood challenge, uffameg.

Hva syntes du om videoen? haha

ready for the weekend


Hei!

For rundt en time siden dro foreldrene mine på hytta for å måke og bare være der i helgen. Kanskje ikke mange som er enige i dette men jeg syntes det er utrolig koselig å være med brødrene mine når vi er alene hjemme. Vi lager middag, ser masse filmer og vi har huset for oss selv, hehehe. Jeg kommer ikke til å gå ut, siden jeg ikke får lov. Don't ask why. Det sier også seg selv. Mamma og pappa er far away from here, hvor redde er de vel ikke for at jeg skal stikke til fks tromsø? Det er ikke 1% sannsynlighet en gang at jeg gjør det men dere forstår.

Uansett så har jeg planlagt en video til dere i kveld så dere får kose dere med den fordi den var ganske morsom i tilegg (: Må bare si at denne cardiganen her er seriøst så comfy nå som det er så kaldt. Elsker den så utrolig mye! Du kan få kjøpt den her!

Hvordan skal dere tilbringe helgen?

with my best


Hei!

I dag har jeg egentlig bare vært med Michelle. Vi handlet noen ting til en challenge video vi filmet som snart kommer ut. Vi filmet to videoer som tok litt tid + spillte litt minecraft, hehe sykt kule vi er. Så spiste vi pizza og så film. Perfekt slutt på dagen♥

Ellers er ikke morgendagens planer noen spesielle. Har ikke planlagt noe så vi får se hva jeg gjør. Så spennedne for dere er det vel ikke, men det er jo sånn det er å være blogger. Litt hardt liv er det jo når alle forventer noe sykt spennende men så gjør jeg ikke annet enn å sove. 

Holder på å redigere den første videoen nå. Det blir en vlog i den samtidig så det blir en vlog + challenge på en måte. De bildene over er blandt annet thumbnails til en av videoene så ja. Uansett så ville jeg bare dele med dere den utrolig spennende dage min og oppdatere dere litt. Ha en fin kveld videre!

Video: Freshen up that makeup!


Hei!

To videoer etter hverandre ja. Det er bra det? Skulle kanskje lagt ut videoer med jevne mellomrom, men har ikke tatt noen bilder og jeg har bare redigert videoer i hele dag så da får dere video. Det er vel mye bedre med video så satser ikke på at det blir noen sure miner angående det.

I denne videoen viser jeg hvertfall hvordan du kan freshe opp sminken din etter en lang dag og du skal på noe rett etterpå. Bursdag, venner, senter.. ja, du bestemmer! Poenget er at det skal gå fort og resultatet skal bli bra! Så gjerne se videoen hvis du trenger hjelp til det eller du kan bare se den fordi det er gøy å se sminkevideoer :)

Sett på 720p for mye bedre kvalitet!

Hva syntes du?

video: Januar Favoritter 2014


Hei!

Glemte helt å poste videoen i går på grunn av jeg jobbet hele dagen med en presentasjon som jeg heller må ta etter vinterferien. Den lå ute på tirsdag kveld så den har vært ute lenge, men jeg glemte jo helt å poste den på bloggen i går. Her er den uansett :)

Sett på 720p for mye bedre kvalitet! 

Hva syntes du om favorittene mine?

selveste statsministeren


Hei!

I dag var det litt sånn spesiell dag på skolen fordi selveste statsministeren skulle besøke skolen vår. Fordi 8 hadde gjort det utrolilg bra på nasjonale prøver forhold til da de gikk i 5 eller noe. Så ho var der en times tid. Fikk selvfølgelig en veldig sånn starstrucked feeling haha. De som følger meg på instagram så mest sannsynlig bildet av henne hvor hun tittet inn mens vi hadde time. Hvor kult ekke det a? 

Uansett så vet jeg ikke hva problemet er, men jeg har en tendens til å sovne på sofaen. Gjorde det i går og i dag. Får vel lite søvn? Det er sykt irriterende hvertfall så jeg må enten legge meg tidligere eller holde øynene oppe når jeg ligger å ser på tv. #latskaptil10000

Fikk redigert ferdig en video i stad så da vil den være ute på youtube etterpå, men legger den ut på bloggen litt senere. Har en prøve i morgen jeg må øve til + en presentasjon jeg ikke en gang har starta på som er til i morgen. Wopsiii.

Verdens fineste genser herfra ♥

Hvordan har deres dag vært?

hosteguri


Hei!

Jeg tok sjansen og dro på skolen i dag. Etter en hard uke med veldig ille forkjørelse og hoste. Hostet ikke mye de siste dagene men sjebnen ville visst ødelegge dagen min og fikk meg til å bare hoste. Selv i de værste situasjonene. Det er vanlig å hoste men jeg blir lett flau så det er litt ekstra ille når jeg gjør det.

Uansett skal jeg bli flinkere med bloggingen siden jeg har fått litt mer inspirasjon, motatt litt ting å blogge om osv. Har faktisk filmet inn en video i dag som snart kommer ut! Må bare øve til en geografiprøve jeg må ta på onsdag men skal prøve å få redigert den ferdig i løpet av de tre dagene fremover, så den vil være ute i løpet av uka ja.

Det er bare denne uka her og så er det vinterferie. Det skal bli deilig med ferie! Har mye jeg må få unnagjort denne uka, dere aner ikke. 
Hvordan har deres mandag vært?

sick chick


hei.

Dere aaaaner ikke hvor slitsomt det er for meg å skrive dette innlegget. Hvert ord jeg skriver er slitsomt å skrive. Så jeg skal være rask.

På fredag merket jeg at halsen kilte litt og det var på vei til å bli sårt. Tenkte ikke så veldig mye over det også dro jeg på en bursdag kvelden etter. På lørdag var det mye verre. Jeg ble sengeliggende hele dagen med en sår hals, og litt hoste. På søndag ble det enda værre. Halsen var forferdelig og jeg bare satt å hostet. Jeg var varm, slapp og var bare alt for dårlig. - Og slik har det vært siden da. Kjenner ingen tegn på at jeg er noe bedre så kan være jeg blir liggende resten av uka.

Har brukt opp ca tre doruller på å tørke nesa. Den slutter seriøst aldri å renne! Snart så stapper jeg tamponger i nesa. Orker ikke å bruke mer papir.bare mekka sammen en rask kollasj med litt bilder fra bursdagen. 

Heller ikke forvent noe blogging så det er bare å klage.

 SNAKKES

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits