xlash


Hei!

Når jeg kom hjem i stad, gikk jeg og hentet posten. Der lå det nemlig en pakke til meg og jeg hadde først ingen anelse om hva det kunne vært siden den var så liten og jeg kan ikke huske å ha bestilt noe eller hatt et samarbeid med noe så smått men jo. Jeg fikk en mail i går om å teste ut et vippeserum fra XLASH.

Først av alt må jeg jo skryte mye av den utrolig bra servicen dems! Under et kvarter etter at jeg hadde svart dem fikk jeg en mail tilbake som vil si de er veldig presise! Også fikk jeg pakken i dag som vil si at jeg fikk den noen timer etter de hadde sendt den. Utrolig raskt også! 

Det skal også være norges mest solgte vippeserum!

Jeg skal ikke ha noen anbefaling av den enda fordi først skal jeg teste den ut i en måned minst og da vil det komme et innlegg med før og etter bilder og hvordan jeg opplevde produktet som. Hjelpsomt, eller ikke. Helt ærlig!

Du kan sjekke ut XLASH serumet HER

Har du prøvd xlash før?

sykejenta


Hei!

Dette blir da dagens første innlegg. Dro fra skolen halv 1 og rett til drammen sykehus for noe allergigreier og litt annet, men unødvendig å skrive det her. Så jeg kom hjem ganske sent, sånn rundt halv 5 tiden. Så jeg fikk i hvertfall med meg daglyset til innlegget og et etterpå. Skal også få redigert videoen som dere burde glede dere til! Håper den kommer ut så fort som mulig, men som sagt, ingen spesiell tidsfrist. 

Bildene ble utrolig stygge så drit i å kommenter dem, men bedre enn ingenting. Tror jeg. 

Noen som kan gjette hvilken video som kommer?

my cleansing products


Hei!

Dette innlegget skal handle litt om de produktene jeg bruker til å rense huden min med og litt av hva jeg har å anbefale. 

Hvis det er noen sminkefjernerservietter jeg hater så er det de fra NIVEA. Det lukter parfyme, alkohol og sprit lang vei fra dem. Jeg begynner å klø i huden av alt det og klarer dem virkelig ikke! Jeg elsker sminkefjernere uten parfyme og det er alltid det som er best å velge. Fordi hvis du lukter NIVEA sin så er det som å lukte på en parfymeflaske med ekkel og sterk lukt.

Så hvis du er som meg så passer dette innlegget utrolig godt for deg! Jeg vet at det er mange som sliter med sensitiv hud og blir rød og får utslett av en del sminkefjernere. Simple sine produkter er til å forgude. De er deilige å bruke og helt parfymefrie! Har sett på nyhetene at de har parabener i seg, men fremdeles tror ikke jeg at det gjør noe særlig skade for meg, og at jeg overlever. Øyesminkefjerneren bruker jeg hver dag og samme med serviettene deres. Den rensemoussen bruker jeg mest når jeg har tid som i helgene. Så alt fra simple er mine favoritter!

 Yes to cucumbers er også ganske bra! Kjenner at den lukter litt, men ikke ekkelt som nivea sine. Den lukter litt parfymert agurk. Den har også mange sunne ingredienser i seg som blandt annet agurk og sånne naturlige ingredienser som aloe vera Grønn te ekstrakt citrus acid (organisk ingrediens). Dette vet jeg fordi jeg leser det fra ingrediensene på pakken, haha.

Og til slutt superdrug sin "Tea Tree" kolleksjon. Mens jeg var i london, satt jeg og så på en sminkeguru som viste frem litt av favorittproduktene sine og da så jeg disse to produktene her. Siden hun sa de var fra superdrug og hvert produkt kostet ikke mer enn 20 kr så slang jeg med de i handlekurven når jeg var på superdrug. De lukter veldig sterk pepperminte, men har ikke merket noen rødligheter eller kløe, så det er naturlig pepperminte. Noe det også står på flaska. Den inneholder også "tea tree leaf oil" noe som jeg ikke er helt sikker på hva er men jeg tror det er teblader. Dere kan søke det opp. Det er i hvertfall et naturlig produkt. Hva bruker du for å rense huden?

dagens antrekk


Skjorte- ginatricot   cardigan- gina tricot   bukser- cubus

Hva syntes du om antrekket?

my day


Hallo!

Utrolig, utrolig spennende overskrift så alle kom, kom og les!

Neida, men skal med stolthet si at med en gang jeg kom hjem tok jeg bilder og holdt det jeg skrev i forrige innlegg, å faktisk blogge før 6 tiden. Har spist litt og slappet av så da blir det innegg. Skal gjøre litt lekser straks også men må få lagt ut dette først. 

Dagen i dag gikk helt fint. Føler at skoledagene går bedre for tiden. Sikkert fordi jeg har skjerpet meg litt og følger ekstra godt med. Også er det mye morsommere når man er med awesome folk. Camilla og Sama haha.

Kommer outfit innlegg etterpå så stay tuned!

 


Hva har du gjort i dag?

back on track


Hei!

Hadde en ganske så bra dag på skolen. Uansett hvor mye jeg har gruet meg gikk det bra. var 99% sikker på at jeg skulle komme for sent når jeg gikk ut utgangsdøren og hadde litt over 5 min på meg til å gå til skolen når skolen er 10-15 min unna. Men så var det ett eller annet mirakel som gjorde at tiden stoppet helt og jeg var fremme når akuratt de minuttene var ute.

Så hadde jeg null hodepine i dag, selv om jeg gikk for å ha på parfyme (jeg får sykt hodepine av parfymer). Brukte clean sin warm cotton og jegser ut til å storlike den! 

Jeg vet også at bloggingen har vært helt på bånn, men det har vært ting jeg må gjøre og da må man rett og slett sette bloggen litt til side. Så det hjelper ikke å mase fordi, blogger jeg dårlig har jeg også en grunn til det. Men nå er jeg tilbake og blogglysten er på TOPP så det skal bli bra blogging fra denne jenta nå!

Det ble to bilts bilder denne gangen da. Skal få med meg daglyset i morgen, men orket ikke å stå opp å ta bilder før nå og da var det for sent. Dette skal bli siste blitsbildene på en god stund!

Bildene blir så dårlige.

Hvordan gikk din start på uken?

siste dagen


Hei

I dag var det siste dagen igjen av ferien. Føler meg ikke klar i det hele tatt til skole igjen, hvis jeg bare hadde hatt en uke til å forbrede meg på. Men nei, hadde nok sagt det samme siste dagen selv om jeg hadde hatt 2 uker ferie. Men føler meg fremdeles ikke forbredt. 

Tok mine siste bloggbilder (tror jeg hvis ikke jeg tar fler) for vinterferien 2013 i stad fra haha. jakke fra nelly 

Har dere skole i morgen? 

nude is in the air

canon eos 600D, 50mm 1.8

Hva syntes du om bildene?

back to school..


Hei!

Idag har jeg filmet inn en utroooolig etterpurt video! Usikker på når den kommer ut men den kommer snart ut siden jeg skal begynne å redigere på den i kveld. Vet dere kommer til å bli glad for denne, haha! Var også ute for å kjøpe en mac mini til hele familien. Den funker dritbra også! Kan ikke si nei til to macer. 

Kjenner at jeg begynner å grue meg utrolig mye til skolen starter. Men har hatt en ganske fin vinterferie! Nå skal jeg telle ned til påskeferien og da SKAL jeg nyte den godt♥

Tok flere bilder i sta som kommer i eget innlegg etterpå:)

Hva gjorde du i dag?

VINNEREN AV EXTENSIONS++


Hei!

Nå har jeg ventet lenge nok på å trekke vinneren. Grunnen til at det har tatt litt tid er fordi jeg har holdt på med å fikse en ekstrakonkurranse til de som ikke vant!

Vinneren av clip on deluxe 50 cm til en verdi av 1099 kr og masse ekstra tilbehør er fra hairtohair er... Camilla Skaar! Gratulerer så mye! Håper du kan få sendt meg en mail på naissweetlifeblogg@hotmail.com med full adresse.
Men til dere som ikke vant så kommer det snart en ny konkurranse hvor dere kan vinne extensions så hold øynene åpne for det!

Gleder du deg til neste konkurranse?

video- Gorgeous And Cute Curls


Hei!

Her er videoen som viser hvordan jeg krøller håret. Har kalt "looken" for Gorgeous and Cute. Syntes det var utrolig fint med med bare lokkene krøllet enn hele håret. Det blir så fint! Men selvfølgelig, alt med krøller er nydelig, haha! 

Krølltangen er IKKE sponset og videoen er heller ikke under noen omstendiheter reklamebasert.

Håper i hvertfall dere liker videon og gjerne lik innlegget nederst på facebook knappen. Kom også med forslag med videoer dere vil se!blogs

HUSK! å sett på 720p for mye bedre kvalitet!

Hva syntes du?

Blir også med på å være en av de heldige bloggerene som får tilsendt og testet Cherry In The Air av Escada

 

esc13che
Stikkord:

good news


Hei!

Sto ganske tidlig opp i dag. Mamma og morfar på storsenteret i dag. Bare for å sitte på cafe og slappe av egentlig. Litt deilig i grunn! Mens jeg krøllet håret, valgte jeg å filme det. Så jeg lagde en video om hvordan jeg krøller håret til en cute og flirty frisyre.

Og enda bedre, så ble jeg ferdig å redigere den og er straks lastet opp på youtube!

Så da kan jeg sverge og love at den kommer ut i dag! Ikke sent heller siden den hvert øyeblikk er på youtube. Jeg har den på privat så dere bare kan se den når jeg lager innlegget. Må også fikse minatyrbildet før jeg gjør den offentlig.  Da deler jeg den med en gang!

 

Gleder du deg til video?

black and white


Heihei!

I dag var jeg jo med Michelle. Glemte helt tiden så jeg løp ut døra med lommeboka i hånda og der var bussen rett ved siden av meg kjørende. Så jeg løp som jeg aldri hadde gjort før for å rekke den og rakk den ikke. Typisk.  Også var bussen forsinka i tillegg så jeg satt på den kalde benken i klein stillhet og var nødt til å vente i over 25 min ca, mens Michelle ventet og ventet, gøy.

Vi så ihvertfall historien om PI. Den virka gørr kjedelig helt i staten men etterhvert var den både trist, morsom og glad. Anbefaler egentlig alle å se den! Fikk også krølltangen min fra gorgeous i dag. Så slang på extensionsa og testet den ut med en gang. Elsker den virkelig! Kommer til å bruke den masse, med eller uten exstensions. Hva har du gjort i dag?

VIDEOBLOGG; Ukens spørsmål #13


Hei!

I går brukte jeg kvelden på å redigere denne videoen til dere. Derfor ble det heller ikke noen flere innlegg i går. Skal også snart ut så jeg lager et innlegg da også. Er ganske sikker på at det er mere enn nr 13 på ukens spørsmål. Det har blitt en del surr så sier bare dette er #13.

 HUSK! Sett på 720p før du starter videoen så blir det mye bedre kvalitet!

Noe du lurer på til neste gang?

how i do my brows


Hei!

Noe folk har spurt mye om i det siste er hvordan jeg sminker eller fikser øyenbrynene mine. Så nå skal jeg lage et innlegg om akuratt det! 

Et sted jeg vokser mye er der selve buen starter. Det gjør det mye lettere å lage forskjellige buer på øyenbrynene. Så tegner jeg løst en bue og følger der bryene mine naturlig går. Jeg slipper alt det surret med å holde brynene på plass og.

-Noe dere ser er at jeg har fjernet en del hår inni øyenbrynet. Det blir mye lettere å få fikset dem også, noe dere får se i resultatet.

Så her er øyenbrynet mitt helt nakent, haha.
-Så her har jeg fyllt inn brynet helt til der buen starter. 


-Deretter begynner jeg forsiktig å dra blyanten nedover for å gjøre ferdig selve brynet
-bruker også børten som hører til, til å smudge ut fargen så den ikke blir så hard.

Resultatet;Hvordan fikser du brynene dine?

favoritt youtubere


Hei!

Noe mange har spurt meg om er hvem jeg følger mest på youtube og ser på videoene til. Så da skal jeg ha et innelgg med alle youtube brukerene jeg følger. Ikke sånne standard bloggere ogsånt men sånne amerikanske generelt.

 Michellephan- Michelle er en youtube guru jeg har fulgt med på lenge før hennes store "sminke-karriere" begynte. Hun som fikk meg sminkegal og hun som har inspirert meg lenge. Jeg fikk først lysten til å prrøve ut forskjellig type sminkelooker i 2009 etter å ha sett på en del av videoene hennes, blandt anner snow white sminkevideoen! Som var ny når jeg så den.

 

ShanedawsonTV- Også en av youtuberne jeg har fulgt med på lenge. Han er ikke en sminkeguru nei, men bare helt utrolig morsom! Elsker virkelig kortfilmene hans selv om alle videoene hans er litt på overkanten drøye. Bare anbefaler alle å se på noen av videoene hans!

Tanyabubzee- Hun er en søt jente som legger ut masse DIY på youtube. Jeg elsker diy videoene hennes og er helt avhengig av dem! Hun er utrolig flink og jeg anbefaler alle å sjekke ut youtube-kanalen hennes!

 

Det var egentlig de fleste jeg fant hittil. Disse er helst de jeg ser på fast!

Følger du noen av de samme fra før av?

 

home + new in


Hei!

I dag var jeg på sandvika. Skulle ikke handle noe spesielt, bare kikke litt.  Noe som det ble også. Kjøpte meg en ting jeg likte veldig godt! Også hentet jeg også pakken min fra makestyle. Siden de ikke har krølltangen på lager enda så sender de den til meg med en gang den kommer inn. Så det ble lip plumperen denne gangen. Tror jeg skriver om den i morgen eller litt senere så jeg får prøvd den ordentlig.

Skal prøve å ro ned litt på shoppingfronten, pengene går alt for fort og man blir sliten i beina haha.

Jeg og mamma satte oss ned på jordbærpikene og tok en kake og en vaffel der. Delte også på en latte.
Jakke fra Juicy Couture fra mark + brandy på 70% så den kostet bare 360 kr! Lip plumperen koster 289 med frakt og postoppkrav

Hva syntes du om tingene?

video; Innkjøpene fra Strømmen


Sett på 720p for mye bedre kvalitet!

Fant ut at laundry betyr vaskeri/vask, noe som ga mening siden den heter FRESH. Som vil si nyvasket klær :) Noe den luktet også haha.

Hva syntes du om innkjøpene?

søndag igjen


Hei!

Spilte inn innkjøpsvideoen i stad. Håper på at den kommer ut i dag, men da blir det i kveld siden jeg må jobbe med en oppgave jeg ikke har fått levert enda. Har også brukt mye tid på svare på mailer og litt sånt. Skal også ha ukens spørsmål idag. På innlegg denne gangen siden innkjøpsvideoen er først i køen. Så gjerne still spørsmål på det forrige ukens spørsmål innlegget hvis du lurer på noe!

Ellers skal jeg ikke noe annet i dag. I morgen skal jeg kanskje ut, eller så blir det på Tirsdag.

Gleder du deg til innkjøpsvideoen?

dagens antrekk


Jakke - parajumpers  skjerf - (?)  genser - hm   bukse -  cubus   lue - fikk til jul og kjøpt i sverige

Hva syntes du?

Strømmen


Hei!

I dag dro vi tidlig på strømmen storsenter. Eller.. tidlig og tidlig, men sto opp ganske sent så rakk å ta en rask dusj, kle på meg, sette i extensions og sminke meg før jeg var ute av døra.

Hadde ingen planer om noen spesiell stor shopping eller å kjøpe noe, men det ble helt det motsatte. Kjøpte ganske mye denne gangen! Syntes det ble mye ettersom det jeg kjøpte også var dyrt,  i hvertfall to av tingene. Spleiset en del av tingene med mamma som hun også kan bruke da, men det meste betalte jeg selv. 

Jeg lager en innkjøpsvideo i morgen siden da har jeg daglys med meg også! Tok forresten med kameraet dit, men ble så og si ingen bilder. De eneste bildene som ble tatt var med noen lesere med mobilen dems. Hvis de blir lagt ut på instagram eller lignende kan jeg sikkert dele dem på bloggen en gang! Altså alle bildene i en kollasj eller lignende. Det er utrolig koselig å prate med dere og dere letter virkelig på humøret mitt hver gang dere kommer bort!♥
Tok disse bildene rett før jeg dro, til å bruke i dette innlegget.

Maten var fra egon, det var der dagens middag ble♥ haha

Hva gjorde du i dag? 

SMINKEVIDEO- Bright Smoke


Her er sminkevideoen! Syntes jeg var ganske flink i dag, haha. Har hodepine etter å ha sittet i 3 timer og redigert den. Håper ihvertfall dere likte den og gjerne kommenter hva DU vil se i neste video! Lager en i morgen også. Vinterferien skal bli video-uke haha.

Sett på 720p for mye, mye bedre kvalitet!


Hva syntes du?

SMINKELOOK- Bright Smoke


I dag var det aktivitetsdag for hele ungdomsskolen. Jeg som sagt (og de fleste) valgte å ake. De var ganske gøy, litt kaldt, men gøy! Jeg hadde med speilrefleksen for å ta masse video av klassen for å bruke det til en video om 8C altså klassen min. Nå er det ihvertfall endelig vinterferie! Skal tilbringe den mye med venner også♥

Fikk ikke tatt noen bilder, men tar med kameraet på skolen senere til å bli ferdig med videoen.

Men til selve overskriften så har jeg laget en sminkelook. Jeg kalte den bright smoke fordi den fremhever øyene ganske men fremdeles har smokey effekt. Ikke bare lagde jeg sminkelook med bilder, jeg filmet også inn sminkevideo samtidig! Skal redigere den nå, så nå kan jeg faktisk love å si at den kommer ut i kveld.


Gleder du deg til video?

valentine`s day


Hei!

I dag var det visst valentinsdagen. Sikkert gøy for kjærstepar ogsånt, men for meg blir det bare sushi for 1 person, iste og high school musical hahaha. Lå bare å slappet av i hele dag egentlig. Vi har utrolig chill dag i morgen, akedag. Noen drar på ski, pilking men de fleste valgte aking.Starter også halv 10 og slutter halv ett så er det vinterferie♥

Skal sannsyneligvis lage en sminkevideo i morgen, men skal ikke legge noen tidsfrist. i det hele tatt. Men dere kan godt komme med noen tips om hva slags sminkevideo dere vil se.

 

Hvordan var din valentinsdag?

bestilt fra makestyle!


Hei!

Da har jeg bestilt to pakker fra makestyle. Siden jeg har sett litt på en gorgeous krølltang så gadd jeg endelig å kjøpe den. Kjøpte meg også en lip plumper jeg har lenge hatt lyst til å teste ut, fra too faced. Den heter Lip Injection. Har lyst til å prøve ut Lip injection EXTREME, men har hørt at den er utrolig vond på leppene så jeg prøver den vanlige først.

Kommer nok en omtale på lip injection ettersom jeg lenge selv har lyst til å se hvor mye resultat den gir på meg og siden den er såpass dyr at fler vil vite om prisen er verdt produktets resultat. Så hvis det er fler som vil ha det så gjerne si i fra.Har du noen av disse produktene?

VIDEOBLOGG- London Innkjøp- klær og resten..


Ble ferdig med å laste den opp i går men hadde holdt på så lenge at jeg bare la meg uten å dele den her.  

Hva syntes du om innkjøpene?

slitsom dag


På skolen i dag var hodepinen så ille at jeg dro hjem i storefri. Slappet av på sofaen ganske lenge helt til jeg sto opp og tok et par bilder. Har bare ligget i sofaen og spist pops og drukket et lite glass brun, siden egentlig. Skal i hvertfall på skolen i morgen, vi har aking i gymmen, mye bedre enn vanlig gym<3<3

Har også sånn time med klassen hvor alle skal fremføre litt og sånt og jeg har bl.a fått oppgave om å filme litt av klassen denne og neste uke og lage alt i en musikkvideo og vise. Skal sikkert dele den på bloggen, men det blir neste fredag.

Skal fortsette på videoen så den kommer nok ut i kveld:) 

Hvordan var din dag?

produktanbefaling- barrym wink eyeliner marker


DETTE ER IKKE ET REKLAMEBASERT INNLEGG

Hei!

Som jeg skrev tidligere så skulle jeg ha en anbefaling i dag.Da ble det en eyeliner mange sikkert allerede har hørt mye om som er BarryM sin wink eyeliner marker.

Jeg lager oftest en middels tynn wing når jeg bruker eyeliner men ikke alltid. Uansett looken jeg går for så bruker jeg denne. Den er også ikke særlig dyr så et produkt alle kan få tak i! Jeg kjøpte min i london men du kan bestille den på coverbrands. Du får kjøpt den på salg hos coverbrands for 89 nå, før 119 kr,  trykk her for å komme til produktet

 

Denne kan du lett lage de eyeliner lookene du ønsker. Cat eye, standard liner, tynn, tjukk.. Tuppen av eyelineren er utrolig tynn men blir tykkere og tykkere så det er derfor lett å lage forskjellige eyeliner "looks". Eyelineren egner seg mest for tjukke og intense linjer.

 

Har du prøvd denne? Ønsker du deg den?

mandag igjen


Hei!

Helgen min har vært ganske deilig, egentlig! Utrolig glad for at tannlegen er over, haha. Ble nettop ferdig med del to av innkjøpene fra London så nå er jeg endelig ferdig! Skal redigere litt på den straks så den kommer forhåpentligvis ut ikveld. Kommer også en anbefaling etterpå!

Ble med mamma på nærsenteret bare for å handle nytt tørrfor for Markus, utrolig spennende. Har sånn fast hodepine dag på mandager. Skjønner ikke hvorfor? Så måtte kjøpe en iste også som jeg sitter i nuet og koser meg med. Ble også nudler til lunsj, ork å lage noe spesielt. Venter bare på middagen snart. Haha mat,mat,mat.

Hvordan var din start på uken?

KONKURRANSE- Vinn extensions og masse hårtilbehør


Hei!

Da setter jeg i gang med en konkurranse der du kan vinne extensions fra hairtohair og masse hårtilbehør!

De extensionsene jeg har er i 65 cm som vil si ganske lange, men de dere vinner er i 50 cm så de blir mer "naturlige" og ikke alt for lange heller. Jeg føler meg komfortabel med de jeg har men jeg kan når som helst trimme de ned. 

Dere vinner disse extensionsene til en verdi av 1099 kr og masse hårtilbehør som tangle teezer og masse diverse i kategorien hair accesories fra nettsiden. 
Vet ikke nøyaktig hva slags hårtilbehør men det er jo diverse så det er masse forskjellig!

DET DU MÅ GJØRE

Like facebook siden dems her 

Skriv "Har likt" og skriv fullt navn og epost

Hvis jeg ikke har facebook?

Hvis du ikke har facebook men blogg så lag et innlegg på bloggen din om konkurransen med link til dette innlegget. Husk å send link til innlegget i i dette innlegget i kommentarfeltet ,husk å ha med eposten din.

Du kan melde deg på så mange ganger du vil (større vinnersjanse)! 

Er du med? 

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits