boat neck ribbed sweater


Hei!

Hadde store planer om å farge håret i helgen siden det har begynt å bli lysere igjen til min naturlige farge men skal jeg være helt ærlig så liker jeg denne fargen ganske godt! Så ble ikke noen farging her. Dere som følger meg på instagram vet godt hva jeg snakker om men dere som ikke gjør skjønner vel ikke mye. Jeg heter idajacobsenpia på insta.

Fikk også noen nye klær mens jeg var syk fra sheinside. Denne utrolig stilige genseren er et av plaggene! Den er så trendy og har heller ikke sett sånne andre steder før så måtte jo ha den når nesten ingen andre har. Elsker at den sitter stramt og fint rundt magen og armene! Er sikker på mange vil bestille den etter dette innlegget da men... Det er greit, for det er virkelig verdt det hvertfall! Den er superfin♥Genser - HER    bukser - hollister

Hva syntes du om genseren?

sick & tired


Hei,

Siden lørdag kveld til nå har jeg hatt en forferdelig forkjørelse. Føler meg litt bedre nå til å orke å skru på macen og lage et innlegg. Har nemlig ikke vært på macen siden, jeg husker faktisk ikke. Evigheter hvertfall! Skal jeg fortelle dere hva jeg har spist siden søndag og til nå?: seks små pizzastykker. Hvordan er det mulig, nei det vet jeg ikke. Men jeg ser ut som en halvdød creepy jente i en skrekkfilm.

Men jo, mange har vært flinke til å fortelle meg at jeg ikke har blogget på lenge i kommentarfeltene. Fordi jeg visste nemlig ikke det selv, at jeg ikke har blogget. Thanks for the reminder. Neida, men noen av dere må skille fra konstruktiv kritikk og rett og slett personangrep. Nettvett -hørt om det? 

Jeg har en helt gyldig grunn til hvorfor jeg har holdt meg unna bloggen i de siste dagene. Skal jeg si dere en ting? Hadde jeg holdt meg unna bloggen et halvt år ville grunnen fremdeles vært like gyldig. For ingenting er viktigere nå. Og hva denne grunnen er skal jeg fortelle dere snart. 

Hvorfor kakao? spør du vel: Fordi jeg drakk kakao for nokon dager siden :D

Ønsk meg god bedring, please

sheinside wants


Hei!

I det siste har jeg nettshoppet masse og funnet så mange fine klær på diverse nettsider. Så nå har laget en liten wishlist fra sheinside til dere med mine favoritter! Selv på denne årstiden kjører jeg croptops, kjoler og skjørt! Så her er mine favoritter av topper, kjoler, skjørt og ytterjakker :)

blå croptop her    hvit v-neck croptop her    åpen rygg genser her    paljett croptop her

Grå genser kjole her    stripete kjole her    slim svart bodycon kjole her    grå v-neck genserkjole her

Brunbeige jakke her    grå jakke her    hvit jakke her


Svart skørt her    mønstret skjørt her    pleated skjørt her    burgunder skinn skjørt her

Dette er altså noen av mine favoritter! Har fått bestilt nye ting fra sheinside som jeg poster innlegg om så fort jeg får de. Gleder meg masse til å vise dere de nye tingene også vil det bli mer blogging fremover ja :) Nå har jeg en RLE-prøve jeg må øve til!

Hva syntes du om klærne?                                     

gullsnutten 2015


Hei!

Er du veldig oppmerksom så vet du helt sikkert at gullsnutten snart kommer! Gullsnutten skal gå søndag 15.Februar kl 20.30 på TVNorge. Det er altså prisutdelinger til norske youtubere. En innenfor hver kategori. Hater å be folk om å gjøre slike ting men som en påminnelse til dere som abbonerer hos meg og liker videoene mine så kan dere stemme på meg under kategorien "årets video blogger" og "årets livsstilskanal".

Betyr hele verden for meg dere som stemmer og det hadde vært utrolig kult å fått noe så stort tilbake for arbeidet jeg gjør og det jeg virkelig elsker. Så nå  jeg dere om en tjeneste.

Dere logger inn med enten Facebook, Instagram eller YouTube og bare skriver navnet mitt under "årets video blogger" og "årets livsstilskanal".

Stem på meg her!Gammelt bilde  (skal ta bilder mye oftere, haha)

Gleder du deg til gullsnutten?

innkjøpsvideo 2015


Hei!

Her er da innkjøpsvideoen jeg lovte! La den ut i går kveld men deler den i dag siden det passet bedre egentlig. Ellers blir det så mange innlegg på en gang. Uansett er jeg ganske stolt siden jeg filmet den i går og fikk lagt den ut i går. Jeg elsker virkelig det jeg driver med ja! Håper hvertfall dere liker videoen.

Sett på 1080p for mye bedre oppløsning!

Hva syntes du om innkjøpene?

innkjøpsvideo coming up


Hello!

Har hatt så liten tid til bloggen i det siste men er klar for å oppdatere dere litt. På mandag var jeg ute med mamma på en slags mor-datter dag. Det var utrolig koselig! Vi handlet og spiste godmat på liertoppen. Tirsdag var jeg med Michelle nesten hele dagen i Sandvika også på onsdag var det nyttårsaften! Halo, can we take a moment. Det er 2015 folkens. Dette blir da første innlegget mitt i 2015, wohoo! 

Filmet inn en innkjøpsvideo til dere i dag som jeg tenker kommer ut senere i kveld eller i morgen tidlig så stay tuned! Mange vil ha innkjøpsvideo så her har dere det. Ble desverre ikke julegave video men det er ikke så viktig. Her har dere noe lignende hvertfall! Og videoen med Eric kommer også snart. For dere som lurer så skal jeg lage q&a video snart med Eric (fra jenter). Dere kan enda stille spm på enten min instagram @idajacobsenpia eller eric sin @eric_md.

:D :D

Også maten jeg og mamma spiste når vi var ute på mandag:♥ ble sulten nå

Gleder du deg til innkjøpsvideo?

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits