garsdagens innkjøp


Hei!

Som sagt så skulle jeg vise dere hva jeg kjøpte i går. Glemte av helt to skjerf men de kan jeg vise senere. Dere ser dem hvertfall på bilder over (det grønne og tiger printet). Var så lenge siden jeg hadde sånn innkjøp innlegg. Husker for sånn et og et halvt år siden så hadde jeg en sånn periode hvor jeg bare viste dere masse småting og hadde innkjøp sånn all the time. 

genser fra gant

kjole fra h&m
knestrømper fra h&mknestrømper fra h&m

Hva syntes du?

sandvika


Hei!

Rett etter skolen møtte jeg Madelen som faktisk tok bussen helt til skolen jeg går på for å så at vi skal ta bussen sammen til sandvika. Hun er så søt! Til å være ganske lat så var det utrolig søtt av henne (hei madelen).

Helt random at vi dro til sandvika egentlig, men var utrolig gøy å være med henne! Var en stund siden sist så uansett hvor vi var så var det utrolig kooos♥ Sandvika må jeg si er "stedet" vårt. Guuud, det høres utrolig kleint ut men når jeg tenker på det så var det faktisk der jeg møtte henne første gang i tillegg til at vi veldig ofte drar dit, hahaha. Kjøpte en del ting som jeg tenker på å vise dere i morgen i daglys. Prøvde å ta noen bilder men lyset ble helt forferdelig så det nyttet ikke. Bloggen handler ikke om så veldig mye annet nå for tiden enn meg, så innkjøp hadde kanskje vært bra nå. Mangler veldig variasjon og det vet jeg. Så når jeg faktisk har noe "spennende", eller hvertfall mer spennende, så skriver jeg om det.sneak peaak

Hva har du gjort i dag?

de siste dagene


Hei!

De siste dagene har det jo vært prøve, bursdag, konf møte, sykedag og helg nå. Prøven gikk utrolig bra! I forrigår var jeg på en bursdag til en jente i klassen som var utrolig koselig. Den ble feira med ca hele trinnet. I går var jeg syk, eller jeg hadde veldig hodepine. Og nå er det helg. Dagene bare flyr av gårde at det er helt sykt. Har sett på pretty little liars i hele uka. 

Det er også planen fremover. Bare slappe av. Mamma og pappa er på hytta så jeg er alene med brødrene mine. Så det blir en ganske rolig kveld i dag.

Hva skal du gjøre i dag?

kjapp, kjapp


Heisann!

Tenkte bare å slenge inn et raskt innlegg. Skal snart på konfirmasjons møte, og deretter må jeg øve til prøve så har ellers ikke tid til å blogge i dag. Så da gjør jeg det nå. Rle vil jeg få bedre karakter i så må derfor jobbe litt ekstra med det faget slik at jeg også blir fornøyd med prøvene. 

Uansett så ville jeg bare slenge inn en oppdatering (: 
 Håper alle har en fin dag videre!

det er tid for lørdags kooos


Hei!

Må først og fremst beklage. Beklage for lite blogging osv. Men dere får bare leve med det. Hadde den historieprøven på onsdag og den gikk utrolig bra! Fordi jeg la bloggen til side for en gangs skyld. Har også en rle prøve på onsdag så ikke se frem til sååå mange innlegg. Dette semesteret skal det være skjerpings. Litt mer enn i fjor for da skjerpa jeg meg, og resultatet? det ble utrolig bra!

Uansett så var jeg på storo med familien. Kom akkurat hjem. Så lenge siden vi alle var ute sammen! Vi spiste middagen på egon. Gud så koselig! Ellers i kveld skal jeg bare slappe av og kose meg med serier og spill, tihi. I morgen går nok dagen til å øve på rle prøve. Det gjør nok resten av dagene frem til onsdag på også så denne kvelden må nytes!

Hva har du gjort i dag?

kalde, kalde norge
Heisann!

Våknet som vanlig i dag og alt gikk strålende helt til pappa fortalte meg at det var 12- grader ute. Tvilte veldig på han og tenkte det bare var noe han sa for å få meg til å kle på meg mer. Og det funka og! Dro på meg skjerf, pannebånd og votter i tilegg til parajumpersen. Det er varmt! 

Hater å være kald og han pleier aldri å lyve med været. Hver morgen forteller han meg gradene og været. Slik at jeg skal kle meg godt. Det er utrolig praktisk og bra! Fordi når jeg gikk ut så var det iskaldt. Eneste stedet jeg frøs var på beina. Men ellers var hender, ører, og overdelen av meg varm og god :-)

Men det var min reaksjon til dagens iskalde dag. Jeg sier det igjen, været i Norge er så ustabilt. Det irriterer meg sykt. Men ellers så må jeg få øvd til samfunnsfagprøven på onsdag! Vil så gjerne få en god start på skoleåret. Den første karakteren vil jeg skal være bra! Forsovet de andre og da, men nå må jeg stå på. Enda mer enn i fjor! Så se frem til mer blogging om skole, haha. Neida, det er irriterende I know.

Hvordan var deres dag og mening om kulda?konkurranse: vinn produker fra junkyard til 1000 kr!


Hei!

Tenkte å kjøre i gang enda en junkyard konkurranse! Du kan vinne hva du vil fra junkyard til en maks pris på 1000 kr, det er en bra premie!

Alt du må gjøre er:

  • Like junkyard sin fanpage her
  • Linke til ditt favorittprodukt til maks 1000 kr i kommentarfeltet og legg igjen mailadressen. Vinneren får altså ønsket sitt oppfyllt! Dere vinner altså det dere linker til.

Her er noen av mine favoritter. Hvert produkt er under 1000 kr :)

Har enda en junkyard konkurranse som foregår på instagram! Premien er litt mindre men gjerne bli med på den og. Jeg heter @idajacobsenpia på instagram!

Er du med?

winter wonderland again?


Hei!

Nå føler jeg meg så motivert at med en gang jeg våkna så sminka jeg meg, gjorde klar kameraet og gikk ut i kulden for å ta noen bilder. Forstår meg ikke på været lenger. Snø, regn, sol, regn, snø og slik fortsetter det. Det skader ikke meg så veldig men jeg våkner så og si hver morgen og er like spent for å se hvordan været er fordi jeg blir overrasket hver dag.

Men jeg kan love dere at det har vært tøft de siste dagene. Grunnen er personlig, men det har ikke vært lett. Uansett så har jeg fått tilbake motivasjonen etter å ha hatt pause noen dager imellom hvert innlegg.

Har også fikset bankkort noe som var på tide og. Skal vel bare bruke resten av kvelden til å se på pll, youtube og bare være helt usosial egentlig. Det blir alltid helgene mine uansett så det var heller ikke noe nytt. 

Hva skal dere tilbringe kvelden deres på?

mitt 2013


Hei!

Ser mange har oppsummert 2013 ved å dele bilder fra dette året på bloggen så jeg slenger meg på strømmen jeg og :D Blir ikke verdens langeste innlegg, men det tar sin tid å lage dem!Kvelden før London turen - happy girl :D:DFørste dag i London (så helt jævlig ut). Er det bare jeg som syntes det ikke ligna på meg i det hele tatt? Akkurat der, altså.

Jeg oppdaget starbucks. Vil bare gifte meg med hele caféen! Gud som jeg gleder meg til å nyte (forhåpentligvis) hver lunsj der! ♥♥♥ 

Fine turer rundt kalvøya på isen med verdens flotteste hund!

Det ble en trend å bruke disse stripete tightsa. Så som den fashionista'en jeg er så skaffa jeg meg et par sjæl :D Gud jeg er så wannabe.

Det begynte å gå mot våren og isbilen kjørte stadig vekk i nabolaget, det måtte utnyttes med is.

Det ble en utrolig varm vår og jeg kunne kle på meg shorts. Den beste følelsen er den dagen det er varmt nok til å gå i sommerklær igjen. FANTASTISK!!


17. Mai i Oslo. Fantastisk stemning! Korpset, tog, musikk, mat og alt var fantastisk!Sommeren var rett rundt hjørnet. MER SHORTS <33

Sommerferien var her og turen gikk til Rhodos!Varme dager i Rhodos♥Sommerferien nærmet seg slutten og skolestart var rett rundt hjørnet.Jeg tok endelig piercing i navlen etter å ha gruplet på det et snart år. Beste avgjørelsen jeg har gjort!

De aller siste varme dagene måtte utnyttes med flotte turer!På campinga med Michelle i Sverige og litt bilder fra det store årsmarkedet.Det ble noen hytteturer i høst. Været var ikke heeelt på topp..Jeg fikk en avhengighet på amerikanske pannekaker, hahaDet ble enda kaldere og jeg gikk for "spise skjerf" posene.Snøen falt på bakken og jeg var visst veldig glad. Selv om snøen bare holdt seg en dag, hhaha.Og nå er vi her. 

Ble litt kjapp gjennomgang av 2013 men dere aner ikke hvor lang tid det tar å lage disse innleggene! Har brukt over en time på dette, tro det eller ei. 

Hvordan har deres 2013- år vært?

ukens spørsmål #33


 

Hva syntes foreldrene dine om bloggen din?

- De syntes vel at jeg er flink. De er hvertfall veldig positive til den :)

Er det mye merkepress på skolen din?

- Jeg syntes det er veldig lite av det. Det har aldri vært et problem på vår skole det med merkeklær ogsånn. Folk får gå i hva de vil :)

Hvordan bruker du morrocan oil?

- Lagde en egen shower routine video som du kan se her men jeg pleier bare å påføre produktet i tuppene etter jeg har tørket håret med håndkle så det enda er litt vått så det kan tørke inn ca.

Bruker du mye sminke hver dag?

- Kun mascara, concealer, øyenbrynsblyant og litt solpudder. Jeg syntes ikke det er "mye".
Hvilke klesbutikker anbefaler du å besøke i London?

- Primark, victoria secret (hvis det tells som en klesbutikk), juicy couture, hollister, abercrombie, forever 21, topshop, urban outfitters .. det finnes en evig lang liste men disse kom jeg på nå!

Er du musikalsk? Du er utrolig flink til å synge!

- Tusen takk! Ja, hvis det er musikalsk å elske å synge så er jeg vel det. Er glad i å spille gitar og trommer og så ja.

Kan du lage masse flere vlogs? Elsker de!

- Skal prøve! Har bare ikke så mye spennende å vise dere, men skal bli flinkere til å lage de.

Hvor mange år har du blogget? 

- Det blir tre år til mai så to år og noen måneder :) 

Hvorfor svarer du aldri på facebook?

- Fordi jeg ser på facebook som privat og det er utenfor bloggen så jeg svarer sjeldent lesere der. Facebook svarer jeg kun kjente, men det hender ofte at jeg svarer lesere fordet.

Kan du lage en video med hva du fikk til jul?

- Har sagt nei og det forblir også nei. Jeg fikk ingenting spesielt uansett.

Hvilke filmer anbefaler du på netflix?

- Jeg ser jo ca bare skrekkfilmer så hvis dere liker det så anbefaler jeg alle chucky filmene, saw og grudge. Men en som er ganske morsom og er hot rod.


 

Noe du lurer på til neste gang?

 

ikke helt tilbake på skolebenken
Hei!

Kom nettop hjem etter å ha vært med Dorris og Madde. Åh, to supre jenter det der! Kunne tilbrunget hele dagen min med dem men desverre så er ferien over. Jeg måtte hjem å blogge mens Madde måtte rekke bussen. Ingenting varer evig? Fikk hvertfall tatt noen stygge bilder av meg selv. Gadd ikke gre håret en gang. Jeg vet at hvis jeg setter meg ned så kommer jeg til å slappe av resten av kvelden.  jeg  er  lat.

Haha, kall meg filosof. Vil bare fylle ut innleggene med noe så da får det bli litt meninger og tanker i mellom linjene.

Uansett så er jeg tilbake på skolebenken for fullt. Har ikke helt fått det inn selv. Disse to siste ukene har ødelagt meg. Og døgnrytmen min. Sovna ganske sent og våkna litt over halv åtte. Pappa pleier vanligvis å kjøre meg fordi vi drar hjemmefra samtidig, men han venta ikke utenfor denne gangen på grunn av jeg ble litt for sein. Så jeg måtte spurte til skolen og rakk akkurat å bruse inn i klasserommet mens læreren som vanlig gir beskjeder. Kleint.:D:D

Flere enn meg som ikke er heeelt klare for skolen? værsåsnill si at det er fler

skincare products


Hei!

Tenkte å vise og snakke litt om de produktene jeg bruker på huden min. Ikke noe avansert system eller rutine jeg har med spesielltilpassede kremer og all sånn shit. Kun butikkprodukter for de aller beste :D Haha, neida. Jeg er ikke noe spesiellt redd for huden min eller noen ting. Jeg kjøper ikke dyre kremer og slikt. Bruker bare det jeg føler meg komfortabelt med i tilegg til at jeg er ung og ikke trenger sånne rynkekremer, serumer og lignende. 

Men det lille jeg bruker kan jeg jo snakke om og vise dere! Jeg er jo veldig allergisk mot forskjellige produkter så da er det greit å snakke litt om det for folk som har allergier som meg.Garnier Nordic Essentials Gentle Cleansing milk    Simple Cleansing Facial Wipes    Garnier Nordic Essentials dagkrem.

Disse produktene vil du nok finne på de fleste dagligvare butikkene, vita, h&m, cubus osv. Så de er også veldig lette tilgjengelige for alle dere der ute som bor i Norge da.

 

1. Så starter jeg å fjerne hudsminke + øyensminken med Simple cleansing wipes som er vanlige sminekservietter uten parfyme. Har så og si vært fast bruker av disse så lenge jeg kan huske og kommer til å bruke dem helt til de slutter å selge dem. 

2. Så bruker jeg denne rensemelken (uff det hørtes fælt ut på norsk) eller cleansing milk'en her fra garnier og masserer den inn i huden og skyller. Jeg gjentar det ca to ganger for å være sikker på at huden min er helt ren

3. Tilslutt etter å ha tørket huden min så påfører denne hudkremen her som også er fra garnier. Har ikke brukt den lenge men den lille stunden jeg har hatt den har jeg vært utrolig fornøyd med den. Jeg lukter et snev av parfyme men har ikke fått noen reaksjon på den så vil nok tro den er allergivennlig. Den fallt i smak både for meg og mamma så vi begge har denne! Den er så utrolig fuktighetsgivende og er en av de letteste kremene jeg har prøvd! Den er drøy i bruk og er ikke tjukk i det hele tatt. Jeg er kjempefornøyd med disse tre produktene og vil anbefale de til de som ikke trenger så forferdelig mye klæsj på huden sin og kun vil ha noe enkelt men bra. Jeg sier ikke at huden min er den peneste og plettfrie men disse produktene hjelper meg veldig bra og jeg har oppnådd bra resultater. Hvertfall med rensemelken og kremen :) Sminkefjerneren har jo bare jobb i å fjerne sminken og det gjør den en flott jobb i så den skal også få skryt her, he he.

Bruker du noe av dette? Hjalp det deg?

those days


Heisann!

Været har vært helt forferdelig denne uka. Det har pøsregnet de siste dagene og det har ikke vært noe langvarig snø denne vinteren. Ikke at det gjør noe fordi jeg er ikke et vintermenneske. Ser bare utrolig frem til sommeren nå! Sov helt til halv tre i dag, ikke så sent at det er til å skryte av men ikke så lurt å sove så lenge heller. Rekker ikke ta bilder eller video.

Men med en gang jeg stod opp så tvang jeg meg selv til å ta bilder og jobbe med bloggen. Har jo vært utrolig dårlig til det! Så det blir to innlegg i dag noe jeg endelig, med hånden på hjertet, kan jeg love dere det. Var ikke i Oslo i går alikevel. Så har ikke gjort noe denne helgen annet enn da jeg var med Dorris på fredag.dat vær

Hvordan er været hos dere?

 

travle dager


Hei! 

Som jeg sa i går så skulle jeg ut med Michelle og Madelen. Etterhvert møtte vi også Dorontina så vi var sammen fra 12 på dagen til 9 på kvelden. Jeg kjøpte ingeting så det ble ikke noe å vise og jeg glemte minnekortet selv om jeg var helt klar til å filme. Skal sjekke HVER gang jeg tar med kameraet at minnekortet er i. Høres sikkert helt dust ut med unnskyldninger hver dag men det er heller ikke lett.

 Var også med Dorontina i dag etter skolen helt til nå.

Skal ikke love dere noe lenger, men i går var bare uflaks. Så om jeg sier jeg skal blogge regelmessig betyr ikke det at selv om jeg ikke blogger en dag så har jeg helt slutta og jeg ikke holder det jeg lover osv. Tok litt iphone bilder fra i går, men ikke mange.

Skal kanskje ut med dem i morgen og men da SKAL jeg gjøre klart kameraet før jeg drar så jeg ikke gjør noe dumt igjen. Da tar jeg igjen den vloggen da.

Hva skal du i helgen?

 

første innlegg i 2014


Hei!

Dette er det første innlegget mitt i 2014. Jeg har bokstavlig talt ikke blogget siden i fjor, hahhahaha så morsom jeg er. Den spøken tenker jeg alle bloggerne tar.

Vi gjorde ikke så mye ut av gårsdagen egentlig uten å spise en god middag og feire det som vanlig.

Jeg møtte heller ikke Madelen og Michelle i forrigårs så da ble det ikke noen innkjøp å vise dere nå, men jeg møter dem i morgen. Tror jeg lager en vlog ut i fra da også blir det en liten videosnutt av dagen i tillegg så jeg dropper å lage et innlegg. Også viser jeg innkjøpene og. Satser altså på to innlegg i morgen. En video og et innkjøps-innlegg.

Skal love dere at jeg er tilbake på bloggfronten nå. Vet jeg har sagt det mye i det siste, men nå er det seriøst. Har vært så lat denne uka men nå skal jeg virkelig love dere innlegg daglig.

Håper hvertfall alle dere fikk en fin kveld i går! :)
Hadde du en fin kveld i går? 

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits